Låsesmed Amager, lokal låseservice København S

alt i låseservice tilbydes på døgnservice, vi kører ud fra Amagerbrogade og er din lokale Låsesmed i Kbh S

Norh låsesmed Amager, er en lokal beliggende låsesmed i København S. Ønsker du et uforpligtende tilbud på din låsesmeds-opgave? Udfyld formularen her på siden, så får du besked som regel samme dag. Er behovet af låsesmed Amager akut? Ring nu, så kommer vi til dig hvor du er i København S indenfor små 15 minutter.

Akut låseservice med Døgnvagt hos Norh låsesmed Amager nær Amagerbrogade

hurtig låseservice i hele København S og omegn.

Norh låsesmed Amager ved,  at hvis man står i en akut situation og har brug for låseservice. Så vil man selvfølgeligt at det ikke skal gå alt for lang tid for at hjælper en til stede. Derfor rykker vores låsesmed nær Amagerbrogade altid øjeblikkeligt ud, og vi er så sjælden mere en 15 minutter væk fra dig hvor du er i København S og omegn. Norh låsesmed Amager, består af et team låsesmede der går op i at leverer et højt serviceniveau hver eneste gang  når vi er ude ved vores kunder.

Hvis du vælger Norh låsesmed Amager, så kan du forvente;

 • Et højt service niveau hver eneste gang du ringer til os!
 • Hurtig udkørsel, vi kan ofte være hos dig indenfor små 15 minutter
 • Et fast tilbud, dette kan du få hurtigt via vores telefon 
 • Professionel låseservice af udlærte låsesmede
 • Fleksibilitet vi klarer alt indenfor låseservice på døgnvagt
 • Tryghed, vi har gode anmeldelser og 6 års garanti på vores almindeligste ydelser
 • Pålidelig og loyal, vi holder altid det vi aftaler med samarbejdspartnere, kunder og kollegaer
Lokal låsesmed Amagerbrogade, kører i København S

Norh Låsesmed Amager - Skal du bruge døgnservice og låseservice akut, så ankommer vi indenfor små 15 minutter i Ørestad, Tårnby, Kastrup og Dragør

Norh låsesmed Amager er altid parat og klar på at rykke ud. Vi tager telefonen i hele døgnet, faktisk også midt om natten. Alle dage i ugen. Du er derfor altid velkommen til, at ringe til  Norh låse Kbh S, for at få rådgivning eller låseservice på Amager. 

Om du så bare ønsker at stille nogle spørgsmål omkring en simple låsesmeds opgave. Så glæder vi os til at tale med dig! Norh låsesmed Amager vil døgnet rundt kunne udarbejde lettere tilbud hurtigt og nemt igennem et simpelt opkald til os.

Norh har i alt 35 års erfaring indenfor låsesmed København S

Med mere end 35 års erfaring i sikkerheds branchen, har vi ekspertisen til at løse opgaven. Alle ansatte hos Norh låsesmed Amager som er beliggende i København S, er uddannede på det tekniske universitet TEC. Vores ansatte sikkerheds tekniker går også på forskellige efteruddannelser med forskellige retninger. 

Vidste du, at vi også er specialister i pengeskabe, våbenskabe og andre værdiskabe?  Derfor kan vi hjælpe anset om du mistet din nøgle til din dør, bil eller pengeskabe. Hos Norh låsesmed Amager er vi altid behjælpelige. Udover at åbne op låse og pengeskabe låse, så forhandler vi også pengeskabe fra Herning pengeskabe fabrik.

 

Er dit låseærinde akut? Så kan Norh låsesmed Amager rykke ud med desamme, til dit område f.eks. Kastrup, Dragør og Tårnby

Det går hurtigt for Norh låsemed Amager, låsesmeden bor på den Københavnske øen og kommer derfor hurtigt ud til alle kunder i området. Vores dygtige team er dog altid friske og er derfor også altid klar på at rykke ud når uheldet er ude hos dig og alle vores kunder i hele Storkøbenhavn.

Norh låsesmed Amager vil hurtigt  klare langt de fleste opgaver indenfor låsesmed og elektriker faget. Også på kort tid, imens du venter. Er du i tvivl om vi kan løse din opgave? Så vil vi anbefale at du ringer os og spørger, vores sikkerheds tekniker plejer at altid kunne give et korrekt og hurtigt besked via telefon.

Norh har også andre afdelinger i hovedstaden. Du f.eks læse mere om vores afdeling på Frederiksberg her. Læs mere.  

 

3 i 1 løsning (Vagt, elektriker og låsesmed) – 1 enkelt nummer hos Norh Sikring

Udover klassiske låsesmeds opgaver så tilbyder vi også vagtservice og el-service. Vores elektriker samarbejder mange gange med vores låsesmede når der skal installeres sikring som f.eks. elektronisk adgangskontrol, overvågning samt tyverialarmer.

Norh låsesmed Amager er en del af Norh entreprise og har derfor også er tæt samarbejde, med tømrere, malere og diamantborer osv. Denne fleksibilitet gør det mere praktisk for dig, som er kunde hos os.

Hvis det er noget som der skal rettes efter en opgave f.eks. en  skæv dør. Så bruger vi vores tømrer, så at du får den rigtige fagmand på. Alt arbejde som du bestiller hos os vil altid blive hundrede procent fulgt til dørs. Du kan læse mere om vores elektriker, her; Norh entreprise.

Billig låsesmed Amager, tilbyder gratis sikkerheds-tjek

Investere i din sikkerhed uden at bruge penge, få et gratis sikkerheds-tjek hos Norh låsesmed Amager

Du skal blot investere din tid når du får et sikkerheds-tjek, det er gratis at få, hos Norh. Norh låsesmede og  låseservices nær Amagerbrogade tilbyder alle kunder i København S og omegn. et gratis sikkerheds-tjek. Ved et sikkerheds-tjek vil du hurtigt få besked på, hvor høj din risiko at blive ramt af indbrud er. Du kan læse mere om sikkerhed og hvordan du selv kan se på din nøgle om det er sikker nok her. Læse mere

I Danmark totalt set sker det ca. 30.000 indbrud hvert år, og for at gøre statistikken bedre så kan du selv nemt gennem små enkle tiltag. sikre dit hjem i mod indbrud, og bespare dig selv for unødvendig stress.

For at få et sikkerheds-tjek hos Norh så er det eneste du skal gøre er at tage kontakt til os på Norh låsesmed Amager. Derefter vil vi aftale tid og plads til hvor du ønsker et sikkerheds-tjek. Når låsesmeden vel er på plads, vil han gerne høre dig, omkring hvad du har for udfordringer og derefter danne sig et overordnet overblik, på hvad der kan forbedres.

Vores låsesmed nær Amagerbrogade vil  efterfølgende give dig et tilbud på hvad vi mener vil kunne være en god idé at forbedre og en løsning der til. Han eller hende vil også forklare dig hvorfor. Til sidst er det selvfølgelig altid op til dig, hvad du vil påtage af indbrudsikring og låsearbejde. Nu vil du i alt fald være bekendt med hvad det er, der kan gøres bedre.

 

Hvilke fordele er der med at vælge lokalt som Norh låsesmed Amager?

Hvis du vælger os om din fremtide sikkerheds leverandør, så får du en proaktiv og kyndig låsesmed. Der har 35 års erfaring indenfor låsesmed i København S. Fordi at vi har så lang erfaring har vi derfor prøvet det meste indenfor låsebranchen.

Norh låseservice og låsesmed Amager kan derfor tilbyde dig et højt, proaktivt serviceniveau! Hvis du bor på den Københavnske ø og uheldet er ude, nøglen er mistet eller du har låst dig ude. Så kan du altid roligt ringe til Norh låsesmed og låseservice Amager. Alle vores dygtige medarbejder på vores  låsesmeds-afdeling i Kbh S, gør deres yderste for dig, som en af vores kunder alle gange!

Når du ringer til os så er hjælpen sjælden langt væk og vi står altid til rådighed for dig i alle kritiske situationer. Vi er også vane til at håndtere de sværereset situationer så som indbrud og andre ejendoms forbrydelser.  Og vi udfører disse opgaver på hele øen. Norh låseservice og låsesmed Amager dækker nemlig hele øen, fra Dragør, Kastrup, Søvang, Tårnby til Christianshavn.

 

Bredt udbud af låsesmedsydelser på Amager, til billige priser
Læs mere om 12 af vores ydelser her;

Norh består at et team, der vi alle har vores eget område, derfor kan vi tilbyde en række ydelse og samtidigt leverer høj kvalitet og service. Norh låsesmed Amager udfører følgende;

 

Oplukning og åbning af  døre og diverse andre genstander

Norh låseservice og låsesmed Amager klare at åbne alle typer af låse uanset om det er din cykel, bil, skur eller hoveddør. Vi lukker alt op, for dig der smækket dig ude eller tabt din nøgle.

Norh ansatte vil altid foretrække en oplukning uden  skader på hverken på lås eller genstand. Nogle forbeholder vi os retten til at sige nej tak til en opgave. F.eks. nogle bilmodeller er svære at åbne og de kan ikke åbnes op på en simple måde. Når det gælder hoveddøre, så er det heller ikke altid muligt at “bare lukke døren op”. Nyere låsesystemer er dirke fri og udskiftning af låsen, er derfor nødvendigt.

 

Udskiftning af låse og låsesystemer, også i akutte tilfælde hos Norh låsesmed Amager

Det stilles mange krav til private boligejere idag, når det drejer sig om forsikring, om forsikringen vil dække eller ikke vil dække. Dine døre og vindue skal mange gange være låst, med et højt nok sikkerheds -niveau, for at dække. Dette kan du læse om i din forsikrings police.

Norh er eksperter indenfor  dette område,  da det er et problem vi meget ofte løber ind i ude hos kunder, specielt erhvervskunder. Det kan derfor være en rigtigt god idé at opdatere dine låse, når der alligevel skal laves noget på dem. Der findes flere forskellige sikkerheds -niveauer når det handler om låse. Her vil vores låsesmede kunne rådgive dig efter blandt andet hvilket budget og behov du har. Du kan læse mere om vores leverandører på denne side her. Læs mere.

 

Omkodning af låse, hvis dine nøgler er blevet stjålet

Når det ikke er nødvendigt at skifte din nuværende lås ud f.eks. hvis låsen virker fint i forvejen. Går det lige så godt at lave en omkodning af låsen. Dog kræver det mange gange at låsen er åben eller at muligheden for en oplukning kan lade sig gøres.

Du vil kunne få hurtigt svar på om vi kan omkode din lås på en simple måde. Hvis du sender os nogle billeder af dine låse til vores låsesmed Amager. Så vil du få besked med desamme. Vi omkoder dog ikke de gamle serie 500 låse. Da kvaliteten og sikkerheden på låsen ikke er tilfredsstillende efter dagens standard. Her udskifter vi låsen til en bedre. Du kan læse mere om hvordan vi omkode alle nøgler til en og samme nøgle på denne side. Læs mere. 

 

Norh låsesmed Amager installerer overvågning med hjælp af dygtig TVO-ekspert

Vi oplever at flere og flere private hjem får installeret overvågning. Det er nok  blandt andet fordi at teknologien er blevet og priserne har faldet.

For at installere overvågning f.eks. til en bolig kræver det ikke nogen speciel uddannelse. Det er mere i erhvervs lokaler hvor overvågning ofte er et meget større projekt. Og derfor kræves specialuddannet elektriker med TVO eksamen til udførelsen af opgaven. Det findes mange typer af overvågningskameraer på markedet. Både vores autoriserede elektriker og låsesmede vil kunne rådgive dig og klæde dig godt på, når det skal investeres i overvågning.

 

Elektronisk adgangskontrol, montering og indkøb til både privat og erhverv

Hvis du har mange mennesker som har brug for adgang til dine lokaler. Eller hvis du ønsker at have mere styr på hvem der har adgang til de forskellige område i din virksomhed. Så kan du få installeret elektronisk adgangskontrol. Denne løsning plejer at være rettet imod erhvervskunder men kan også bruges i det private. Nors låsesmede vil kunne vejlede dig. Og sætte dig ind de forskellige muligheder der findes. Lær mere om elektronisk adgangskontrol nederst på denne side. 

 

Alarmsystemer, kan også fås til billige priser

Det er i princippet kun dig der bestemmer over hvad du ønsker og skal bruge. Det findes nemlig mange forskellige typer og varianter af alarmsystemer på markedet. Norh låsesmed Amager vil gerne guide dig i gennem disse. 

Med en tyverialarm er dit hjem altid god sikret overfor indbrud og vil derfor være en rigtigt god løsning til indbrudsikring. Norh låsesmed Amager har uddannede sikkerheds-tekniker der kender alle de forskellige varianter af alarmsystemer, som idag findes.

Låsesmed Amager et hængelås på en container.

Stærke sikkerhedsdøre til huse og lejligheder

En sikkerhedsdør sætter stop for alle indbrudstyve, også den mest motiverede og erfarne. Det findes mange forskellige varianter af sikkerhedsdøre på markedet. Og ofte er det regler som du skal tage stilling til omkring hvad du må sætte op af dør, i din boligforening. 

Norh Amager låsesmed bruger flere forskellige leverandører blandt andet Daloc. I alt tager det ca. 2 dage for at installere en sikkerhedsdør, inklusive fjernelse af den gamle dør og at opsætte ny dør karm.

 

Sikkerheds gitre til villaer, kontorer og butikker

Det findes mange forskellige slags gitter og vi vil gerne komme ud til dig og undersøge dine muligheder.  Der stilles ofte krav til butiksindehaver i forhold til forsikringens sikrings krav.  Men også mange villa ejere får gitter installeret af os. 

 

Bring ud nøgle service til boligforeninger og erhverv

Hvis du har brug for en eller flere nøgler, så klarer vores låsesmed på Amager det! På vores værksted nær Øresund er nøgle kopiering noget vi laver efter vores kunders behov, syv dage i ugen.

Vi kan kopiere alle de nøgler som du har brug for og vil kunne give dig et præcist tilbud, inklusive både aflevering og afhentning hvis det så ønskes.

 

Norh låsesmed Amager er også specialist i værdi- og pengeskabe

En på holdet er specialist i oplukning af pengeskabe og kan derfor nemt løse disse opgaver, som ellers er umulige for os andre. Pengeskabe er selvfølgelig svære at åbne, af gode grunder.

Det er op til dig om du vil betale ekstra for at vi  skal åbne pengeskabet, på en forsigtigt måde, så at denne kan bruges igen. Hvis nøglen er smidt væk så vil vi anbefale at skrotte det gamle skab og købe et nyt. 

Hvis du ønsker at læse mere om alla Norhs forskellige ydelser. så finder du mere god læsning om de forskellige tiltag her. Lær mere. 

Autolåsesmed Amager og i København S
Hurtig biloplukning ud kørende fra Amagerbrogade til f.eks. Dragør, Kastrup, Tårnby og Christianshavn.

Autolåsesmed på Amager og omegn. tilbyder biloplukning og reparation af bil låse

Norh låseservice og låsesmed Amager, lukker ikke dun døre op. Vi lukker også biler op, vi har en dygtig og erfaren låsemekaniker til disse typer af opgaver. Hvis det ikke kan klares af en almindelig låsesmed og du har brug for en låsesmed til din bil kan du absolut ringe til os. 

Vi åbner din bil på en sikker måde, uden at gøre skade på bilens karrosseri. Derfor lukker vi kun biler op, hvis det kan gøres forsvarligt, uden at komme skader eller rister på bilen. Vi forbeholder os retten til at sige pænt nej tak, til de bilmodeller der ikke kan lukkes op på en normal måde. Hvis du gerne vil vide om vi kan åbne din bil? Så er du altid velkommen til at ringe til os på; 22 22 28 68

Norh har i alt ca. 650 gode anmeldelser på nettet

JennieFacebook
Læs mere
Super hurtig og effektiv service! Dan kom ud lidt efter jeg ringede og efter kort tid var mit problem løst. Kan varmt anbefale dem til alle der ønsker fair priser, hurtig service og pålidelige låsemænd ! Absolut mere end 5 stjerner værd !
PolinaFacebook
Læs mere
Fantastisk service. Fik et godt tilbud og en aftale om at få opsat en lås kort tid efter jeg kontaktede Nicolai. Meget hurtig og professionel. Kan varmt anbefale Nicolai til alle som har brug for en låsesmed!
Tidligere
Næste

Indbrud på den Københavnske Øen – og indbruds tendenser år 2020

Hvad kan du selv gøre, for at forebygge indbrud?

På mindre en 10 år er øens befolkningstal øget med ca. 25 %, fra 160.000 indbyggere til omkring 200.000 ifølge Danmarks statistik. Ofte der hvor der er flest mennesker sker der Norh låsesmed Amager afdeling er den afdelinger der har haft mest travlt de sidste par år.
Danmark er et hårdt plaget land i forhold til indbrudt, i hvert fald hvis man sammenligner med resten af europa.

En klar første plads i Europa, mindre gode tal i forhold til indbrud

Danskerne ligger faktisk på en førsteplads i antal indbrud udregnet per indbygger. Det skyldes i stor grad sandsynligvis på at Danskerne ikke er lige så gode til at tænkte sikring og derfor indbrudsikre vores hjem. Vi har dog blevet bedre!

Dette afhænger selvfølgelig i meget høj grad også sammen med at vi er en tryg befolkning som generelt er tillidsfuldt folk. Det er nok en af de grunde til hvorfor vi ikke går så meget op i at sikre vores hjem, på samme måde som andre lande i Europa. Det burde vi!

Det er rigtigt ærgerligt fordi mange gange er det faktisk meget kun små enkle middel som skal til. For at sikre og selve og vores hjem, så at vi kan opretholde et højere sikkerheds niveau i Danmark.

 

Har du spørgsmål til Norh Låsesmed Amager omkring indbrudsikring? Vi tilbyder gratis rådgivning

Det selvfølgelig altid dig der  kender hvilket sikkerheds behov du har. Men hvis du er det mindste nervøs overfor indbrud så ring til os! Hos Norh låsesmed Amager, er vi selvfølgelig beviste om at alle har forskellige behov og  forskellig budget.

Som din lokale låseproducent – prioriterer vi dig og dine behov føre alt andet.
Du vil kunne regne med at vi vil sætte dig ind og informere dig om hvad der gælder i forhold til forsikringer. Det er vigtigt for os at du som kunde er bevist om hvad det er for produkt og service du har fået og hvorfor.

 

6 års garanti på låsesmeds ydelser hos Norh låsesmed nær Amagerbrogade så at du kan føle dig ekstra tryg ved at bruge os

Norh låseservice og låsesmed København S har op til 6 års garanti på vores almindeligste ydelser. Hvis du skulle være uheldig eller føle utilfreds med en af vores almindelige services eller produkter. Så tilbyder vi 6 års garanti, fra det dato vi været ude hos dig og udført opgaven. Vi du gerne vil vide om det er en almindelig opgave vi udført eller skal udføre så er det bare at spørge.

Billige låsesmed priser hos Norh låsesmed Amager
Lave priser på systemlåse og andre almindelige låseopgaver, udført af vores dygtige låsesmed på Amager.

Vi har idag mange forskelle kunder bland andet  kommuner, virksomheder samt institutioner

Norh låsesmed Amager har mange forkellige typer af kunder i hele Storkøbenhavn. Vi arbejder ikke kun med det private, uden også institutioner, myndigheder, politiet og de Københavnske kommune. Vi kører bland andet for;

 • Hovedstadens bredskab
 • Københavns politi
 • Københavns kommune
 • Albertslund kommunde
 • Gentofte kommune.
 

Du kan læse mere om vores erhvervsafteler her på denne side.

Hvordan vedligholder du dine låse bedst, hvis du bor på Amager?

Norh låsesmed Amager vil minde dig om at lave service på dine låse. I sær hvis du bor nær havet.

Hvad betyder saltvand for dine låse?

Den Københavnske ø, er en ø med havvand hele vejen rundt. Det i sig selv betyder dine låse bliver sat på prøve. Salt fra havvand kommer ind i dine låseværk og smørefunktionen i låsen begynder at fungere alt dårligere med tiden. Indenfor nogle år virker låsen pludseligt slet ikke så godt mere og du bliver nød til at skifte den ud. For at forebygge eventuelle fremtide problemer, så smør låsecylinderne med låsespray.

Til hvert en tid vil Norh altid anbefale at du smøre dine låse efter hver ca. 4000 åbninger. Men det er især vigtigt, at få dem smurt når det nu er et område nær saltvand og når vintern nærmer sig. Det gælder alle låse i hjemmet, især låsen til terrassedøren, hoveddøren og døren til din skur. Da de udenfor er mest udsat for saltvand og kulde. Smør dine låse både på forsiden og bagsiden. Så får du det mest holdbare resultat.

 

Sådan smører du dine låse bedst –
Norh låseservice og låsesmed Amager bedste tips;

Når du smører låsene ved at stikke sprayens plasticrør ind i nøglehullet og holde sprayknappen nede i ca. 1 sekund.
Derefter stikker du nøglen  og drejer rundt et par gange, så er det klart! Du kan også smøre låsefalleren på døren med fedt for at sikre, at låsen får en glat overflade. 

Det vil også gøre døren mere lydløs, når den bruges. Norh vil også anbefale at du renser dine nøgler og holder dem rene for skidt og støv. Så forhindre du at du føre smuds som vil kunne skade låsen og låse -mekanismen. Hvis du ikke har tid til at gøre det her selv. Så vil vores ansatte gerne hjælpe dig med en service til en billig pris.

 

Hvad koster en låsesmed på Amager? Læs om Norh låsesmed Amagers priser her;

Vi bestræber os efter at gøre det så billigt og nemt som muligt for dig. Uden at det skal gå ud over kvaliteten på arbejdet som bliver udført.

Hvis du skriver i vores kontakt formular her på hjemmesiden. Vil en af vores medarbejder på den Københavnske øen kontakte dig hurtigst mulig. Norh låsesmed Amager er en autoriseret elinstallatør oveni, så du kan med fordel anmode om flere tilbud på samtid.  Hvis du gerne vil læse mere om låsesmed prise så kan du gøre det her.

 

Prisgaranti på mange af Norh låsesmed Amagers ydelser
-Vi kan prismatche  konkurenterne

Norh låseservice & låsesmed Amager har døgnåbent og vi har mindst en låsesmed tilgængelig alle dage om året. Det gælder for alle Københavns bydele og vores låsesmeds afdelinger i hele Danmark. Vi er derfor kun et enkelt opkald væk fra dig. For at kunne informere dig over telefon og give dig et tilbud på din opgave og yderligere låsesmed priser på Amager. Herfra vil vi også oplyse dig om hvad der skal ske det vil sige. hvad det vil koste og hvonår vi vil kunne møde op.

 

Kontakte os for at få information om prisgaranti på og hvad vi kan tilbyde billig låsesmed København S

Vi har nemlig konkurrencedygtige priser på mange af vores ydelser. Og i langt de fleste tilfælde giver vi prisgaranti for vores låsesmed priser i forhold til vores konkurrenter og vi vil også ofte kunne gøre dem billigere. Vi har 3 betingelser i vores prisgaranti.

Betingelser ved prisgaranti hos Norh;

 • Prisen skal være aftalt før vi går igang.
 • Det skal fremvises et skriftligt tilbud fra en lignende ydelse/vare i lokalområdet som er lavet indenfor den sidste måned.
 • Ydelsen er ikke af akut karaktær.

 

Vil du gerne vide hvordan vi løser din låseopgave bedst?

Har du mistet din nøgle eller glemt dine nøgler indenfor, så måske undrer du dig om låsen på din dør skal bores op. Eller om en almindelig oplukning er nok. Der er stor forskel på enhver enkelte lås, men hvis du er parat til at sende nogle billeder på din lås. Gerne hele vejen rundt til vores døgnvagt låseservice på mail eller telefon. Her fra vil du kunne få et nogenlunde præcist tilbud på hvad det vil koste dig i din låse situation. Husk alle de priser vi opgiver på telefon til private, er inklusive moms. Materialer og udkørsel. Du vil derfor kunne føle dig tryg med de priser som vi angiver.

Vi støtter den lokale ungdom

Det findes en kampagne der hedder Giv en hånd (Giv1hånd). Vi støtter lokalt og forsøger være forbilleder til ungdommen ude på øen.

Indhent tilbud
Jenny Lundberg
Jenny Lundberg
15:49 14 Jun 19
5 stjerner til Norhen stjerne for: dejlig kontakt til firmaeten stjerne for: venlig og punktelig håndværkeren stjerne for : fuldført opgave som aftalten stjerne for: hurtighed og godt laveten stjerne for: fair pris TUSIND TAK!
Jonas Ratzer
Jonas Ratzer
17:39 02 May 18
Lyn hurigt og efftiv! God og kompetent service ! Klar anbefaling herfra
Wanthana Phoonphan
Wanthana Phoonphan
12:59 08 Dec 17
Supper godt ��
Burak Öz
Burak Öz
13:22 26 Nov 17
God service!
Tannaz Malik
Tannaz Malik
10:56 07 Nov 17
🖒🖒🖒🖒🖒 Dygtige og professionelle medarbejdere !
Linnea Eklöf
Linnea Eklöf
14:26 10 Oct 17
Fick installerat nytt el- utag. Allt enligt avtalt och absolut billigaste pris jag kunde hitta!
Anne F Nielsen
Anne F Nielsen
08:06 04 Oct 17
Martin A Hansen
Martin A Hansen
08:00 04 Oct 17
Dan H Schmidt
Dan H Schmidt
13:36 25 Dec 16
Anton Melberg
Anton Melberg
23:14 25 Aug 16
Christian Kyt Bonde
Christian Kyt Bonde
23:14 25 Aug 16
Mark Gelert
Mark Gelert
21:23 25 Aug 16
Sarah Elisabeth Troost
Sarah Elisabeth Troost
19:57 25 Aug 16
Nicklas Kristiansen
Nicklas Kristiansen
21:52 09 Aug 16
Emil Sommer
Emil Sommer
19:13 25 Jul 16
Ervin Molnár
Ervin Molnár
13:06 23 Jul 16
Tak for den fantastiske hjælp!
yH5BAEAAAAALAAAAAABAAEAAAIBRAA7

Åbningstider døgntelefon udrykker fra Amagerbrogade, 2300 København S;

Man- søn: 00:00-23:59
(Døgnåbent)

Åbent 365 dage om året,
også om helligdage.

Ofte stillende spørgsmål
til låsesmeden i København S

Hvor hurtigt kan Norh låsesmed Amager være fremme ved akutte ærinde?

I København S og omegn. er låsesmeden fremme indenfor små 15 minutter, dog alt efter trafikken. Vi yder altid vores bedste for at være fremme hos dig, hurtigst muligt.

Skal min låse bores op, hvis jeg har smækket mig ude?

Som regel nej, men er din låse af en meget høj sikkerheds klasse så skal den. 9 ud af 10 skal låsen ikke bores op.

Kan i omkode en låse akut?

Ja, det kan vi. Norh låsesmed Amager anbefaler at gøre det ved f.eks. tyveri eller tabte nøgler.

Kan i sætte en ekstra låse op?

Selvfølgelig, vi kan klare alt indenfor låseservice på Amager.

Har i også åbent om søndagen?

Ja, Norh låsesmed Amager har altid åbent også om søndage og helligdage. Vi ved at de færreste smækker sig ude almindelige dagstimer mellem 07:00 og 15:00

Så nemt åbner tyven

5/5

Denne video illustrerer hvor nemt det er for en indbrudstyv at åbne en dør, blot igennem at kigge på en youtube video. Hvis du er ejere an lignende låse som på video, anbefaler vi at du får skiftet din låse ud hurtigt muligt!

Hvis det lykkes en indbrudstyv at åbne din dør, liges så nemt som videoen viser. Så vil sandsyneligvis din forsikring ikke dække. Man vil nemlig ikke kunne se spor på indbrud.