Låsesmed Vesterbro,
Alt I Låse Nær Dig I København V

Lokale Låsesmed Med Døgnservice På Vesterbro

Vi Udfører Låseservice Og Tekniske Installationer I Dit Område  nær Vesterbrogade.
Norh låsesmed Vesterbros erfaring og viden vil kunne hjælpe dig med alt låseservice. Låsesmeden København V kan udføre alt i låsesmed, reparation og vedligeholdelse af låse, alarmer, overvågning, pengeskabe, sikkerhedsdøre, våbenskabe og arkivskabe og meget mere. Udover dette så kan du også meget nemt få et tilbud af os her på siden gennem vores kontaktformular.

Vi hjælper di gmed omkodning af låse København hos Norh låsesmed Vesterbro.

Døgnvagt Kbh V

Hvis du ringer til os nu, så kører vi ud med desamme. Gælder alle døgnets timer også om helligdage.

15 minutter

Ankomst på ca. små 15 minutter på Vesterbro. Norh låsesmed Vesterbrogade er sjælden langt væk fra Vesterbro.

Tilfredse kunder

Vi har mange gode anmeldeler over flere forskellige portaler. Det gør os glade og stolte!

Billig låsesmed Vesterbro installerer nyt lås i lejlighed.

Tilfredse Kunder I København V

Pålidelig Og Loyal Låsesmed På Vesterbro

Norh er en LÅSESMED Vesterbro med 24-timers service, der tilbyder alt fra oplunkning af døre, biler, hængelåse og pengeskabe.
Vejledning og installation af sikkerhed findes også til stede hos Norh i Kbh V. Rådgivning så som inkluderer alarmer, alt i overvågning og adgangskontrolsystemer af alle typer og varianter.

Når det kommer til og drejer sig om din sikring og dit sikkerheds behov, så ønsker vi at finde en løsning, der passer dig, til at øge sikkerheden og undgå uvelkomne gæster så godt som muligt. Vores kunder er tilfredse derfor tør vi stille op med en garanti på 6 år på vores almindeligste låseydelser og en tilfreds-kundegaranti, så at du trygt kan ringe til Norh, den dag du skal bruge en låsesmed. Se vores anmeldelser på facebook her.

Kontakt os

Kontakt os og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt. I travle tider kan det tage op til tre hverdage, men som regel svarer vi samme dag, du skriver.

Vores låsesmede København V monterer og vedligeholder alt i låse, indbrudsikring samt låsesystemer

Der altid er en låsesmed på Vesterbro til rådighed hos Norh, når du ender i en akut opstået situation med dine låse.

Det kan være at du har kommit til at smække dig selv ude, tabt dine nøgler eller været ramt af indbrud eller tyveri. Norh låsesmed Vesterbro, kan afhjælpe dit problem hurtigt og præcist, vi kan også skifte din låse ud til en ny eller reparere din gamle hvis tiden er inde.

Norh har også en autolåsesmed København V tilknyttet og  kan derfor også hjælpe hvis bilnøglen går tabt, eller hvis der er været et indbrud i din ejendom eller bil.

Akutte ærinde hos Norh låsesmed København V inkluderer også ødelagte låse, hvis du har smækket dig selv ude, oplevet et kedeligt indbrud, fået dine nøgler stjålet eller hvis dine låse er blevet ødelagte på grund af hærværk. Målet for os hos Norh låsesmed Vesterbro er altid at ankomme hurtigt til dig, om så gerne indenfor 20 minutter og afhjælpe skaden så hurtigt og effektivt som der er muligt.

Hvad udfører en sikkerheds tekniker og Norh låsesmed Vesterbro?

Låsesmedfaget er et håndværkerfag men også et teknikerfag, låsesmeds faget er en branche i rivende udvikling indenfor teknik og kræver mange tekniske kyndige personer det ved vi hos Norh låsesmed Vesterbro. Det  er også et praktisk erhverv så som vi kender det hos Norh låsesmed Vesterbro, der kan omfatte alt fra planering og montering til reparation og vedligeholdelse af diverse låsesystemer eller andet sikkerheds-tekniske udstyr. Det er også et servicefag med mulighed for at skabe gode og langsigtede kundekontakter, hvilket vi hos Norh låsesmed Vesterbro går meget op i.

Erhvervet låsesmed kræver præcision og en følelse af finmekanik. Branchen og erhvervet udvides mere og mere, efterhånden som nye sikkerheds-løsninger dukker op fra dag til dag. Arbejdsopgaver som låsesmed Vesterbro og generelt indenfor fager, udvikler sig derfor mere og mere mod, udover det mekaniske, også komplette sikkerheds løsninger, der inkluderer elektronisk adgangskontrol, overvågning, alarminstallation samt andre elektroniske installationer. 

Norh låsesmed Vesterbro går mere fra mekanisk sikring til mere intelligent sikring.

 

Tilbydes; Sikkerhedeskabe af alle varianter i høj kvalitet

Udover “almindeligt låsearbejde” tilbyder vi også ekstra ydelser så som reparation, oplukning og montering af diverse sikkerheds skabe. Udvalget af f.eks. pengeskabe og våbenskabe er  kæmpe stort. Og det kan nogle gange være svært at overblik over hvilken type og variant der passer bedst til ens behov. 

Som iværksætter, virksomhedejere eller privatperson kan det være rart at bevare sine ejendele under sikre forhold. Vi fører pengeskabe, våbenskabe, dokumentskabe og nøgleskabe. Som er brandklassificeret og tyveribeskyttet, uanset om du leder efter brugte eller ny producerede så kan vi hjælpe dig. For at opretholde en høj standard hjælper vi selvfølgelig også med låsesmedreparation og anden regelmæssig service. Oveni tilbyder vi også rådgivning i forhold til indkøb. 

Norh låsesmed Vesterbro udfører også de ikke akutte låsetjenester

Dette inkluderer blandt andet bilplukning, låsereparation, montering, vedligeholdelse og indbrudsikring.

Service og rådgivning hos Norh låsesmed Vesterbro. Hvis du leder efter en låsesmed til låseservice eller udskiftning af en eller flere låse i København V, er du velkommen til at ringe os for gratis rådgivning. 

Vi leverer information og viden, så at  du kan finde en passende låse eller det rigtigt sikkerheds system til dig, din boligforening eller dit erhverv. Både privat og virksomheder kontakter os idag for at øge sikkerheden i hverdagen enten hjemme eller på arbejdspladsen. Bidrag til en sikker standard og beskyt det, der betyder mest, derhjemme eller på arbejdet.

Biloplukning billig autolåsesmed Kbh V

Biloplukning i København V udført af bilmekanisk udlært låsesmed Vesterbro

Hurtig service og biloplukning til akutte og ikke akutte bestillinger. Hvis din nøgle er låst i bilen, kan vi hjælpe dig med at åbne din bil hurtigt og effektivt, uden at gøre skade på din bil. 

Vi kan dirke din bil op eller fjerne nøglen fra bilen på anden måde uden at det vil komme skade på din bil. I de fleste tilfælde går en biloplukning hurtigt hos Norh, dette fordi at vi har meget god viden og lang erfaring og har specialiseret os i at åbne biler på holdet. 

Desværre ødelægger personer og ja desværre også låsesmede, der ikke har tilstrækkelig omfang med viden og uddannelse eller bruger det forkerte udstyr/værktøj til bilåbninger, når de bruger den forkerte metode eller værktøj. 

Sørg så for, at den, der hjælper dig, kan garantere, at de ikke skader bilen og at den vil erstatte dig hvis det alligevel går galt. Brug derfor et firma med CVR. De fleste virksomheder har en ansvarsforsikring. Vi hos Norh kan garantere at vi ikke kommer til at lave nogen skade eller rist på din bil ved en bilolukning. Lær mere om vores autolåsesmed her. 

Udskift batteriet til din bilnøgle på Vesterbrogade

Kan bilen ikke åbnes på grund af bilbatteriet eller fjernbetjenings batteriet. Da det er afladet. Så kan åbne bilen og også give dig starthjælp, så du nemt kan køre den direkte til det nærmeste værksted og få ordnet din bilnøgle. Norh låsesmed Vesterbro har også et antal forskellige batterier, der er egnede til fjernbetjening liggendes.

Har du mistet din bilnøgle?

Er din bilnøgle kommet væk? Hvis en nøgle er brudt i låsen, kan du ofte fjerne den med specielt værktøj (dette værktøj har vi hos Norh låsesmed Vesterbro). I princippet, jo længere nøglen der er tilbage, jo lettere er det at få nøglen ud af låsen. 

Nogle gange er det for svært at fjerne en brudt nøgle f.eks. når du har brudt en nøgle i tændingslåsen, og du skal derefter bore låsen og få den udskiftet. Det er desværre en dyr process. Hvis nøglen slukkes, og du har begge dele, kan en ny nøgle i de fleste tilfælde kopieres efter den.

Bestil en ny eller en ekstra bilnøgle

Hvis du har mistet din bilnøgle eller ønsker at lave en ekstra, hjælper vi dig med dette

Bredt sortiment af ydelser og låseprodukter hos Norh låsesmed Vesterbro

Vi har et stort udvalg med services hos Norh. Du kan hos os f.eks. investere i et pengeskab, hvis du ikke har noget og ønsker et, eller besøge os for at få en ny. Vores sortiment er stort af nye fremstillede pengeskabe, våbenskabe og der er brandklassificeret og tyveribeskyttet.

Vi forhandler pengeskabe fra Herning pengeskabefarbrik

Opbevar både kontanter og vigtige dokumenter under sikre forhold med et værdiskab. Selvfølgelig hjælper vi med låseservice og låsereparation for at holde en høj standard og øge produkternes sikkerhed.

Udover disse to ydelser tilbyder vi også;

 
 

Som du kan se på oversigten om ydelser, så er Norh Låsesmed København V en alsidig låsesmed på Vesterbro. Vi går også op i at leverer høj service og går ikke på komprimsis med kvalitet. Vi kan derfor med ro i maven tilbyde dig op til 6 års garanti på alle vores almindeligste låsesopgaver. 

Norh billige låsesmed Vesterbo.

Døgnservice hos Norh låsesmed Vesterbro, år 2020 kører vi 365 dage om året

Norh låseservice og låsesmed Vesterbro er tilgængelig døgnet rundt hele året og du kan med fordel altid kontakte os til akut låseservice, hvis der er krise. Mulighed for udskiftning og reparation, hvis indbrud i huset har fundet sted, eller nøglerne til bilen er forsvundet.

Vores døgnvagttjenester inkluderer ødelagte låse, glemte eller mistede nøgler, reparation efter indbrud, omstilling af låse efter stjålne nøgler osv. Norh Sikrings mål er at ankomme hurtigst muligt og hjælpe, så snart ulykken finder sted.

Selvfølgelig kan vi også servicere og installere alarmer og låse, selvom intet alvorligt er sket. I forbyggende tilfælde. Ikke akutte inkluderer montering, oplukninger, systemlåse, dørautomatik, forstærkning, indbrudssikring, biloplukning og andre generelle reparationer.

Låseservice med rådgivning hos Norh låsesmed Vesterbro

Hvis du har brug for rådgivning af en låsesmed Vesterbro, så kan du altid ringe til os. Vi kan også hjælpe til med både information og give dig viden om, hvilken lås der er bedst for dig. Enkeltpersoner og entreprenører overalt i København ringer til os når de ønsker at øge sikkerheden i hverdagen, derhjemme eller på arbejdspladsen. Du er hjerteligt velkommen til at kontakte os uanset presserende behov eller små funderinger. Vi hjælper dig bedst muligt og glæder os til at høre fra dig. 

 

Valby & Vesterbro låse, installerer ADK og låse med nøgle

Norh låsesmed Vesterbro installerer fremtidens låse; Som er elektronisk adgangskontrol

Hvad er elektronisk adgangskontrol?

Elektronisk adgangskontrol (ADK) er et teknisk fortalt et elektronisk sikret lagring. Som passer perfekt til større ejendomme, det kan være f.eks boligforeninger, institutioner,  byggerier, hoteller, kontorer og virksomheder. Elektronisk adgangskontrol er altså en avanceret og fleksibel form for sikkerhed med en kode, et kort eller chip, som man bruger istedet for de klassiske nøgler. Som vi er vane til og som bruge vores nuværende dagligdag.

ADK/Elektronisk adgangskontrol som det også kaldes skaber ikke blot tryghed uden giver også bedre kontrol og komfort med adfærd, og styring, håndtering og fleksibilitet. Gennem at chip, koder og kort hurtigt og billigt kan ændres og oprettes igen og igen næsten gratis.

Gennem indstillingerne i systemet bliver det på automatik elektronisk registreret

Du kan se hvem der har tilgang til de steder og hvonår. Dermed kan du selve styrer individuel tilgang til døre for medarbejdere, midlertidige gæster osv. ADK og de systemer kan I administrere på en simple og hurtigt måde gennem smarte mobiler og en computer.

Norh låsesmed Vesterbro giver selvfølgelig en grundig introduktion i funktion ved ADK, når du bestiller det af os

Derefter er du altid velkomne til at ringe, hvis der er spørgsmål eller hvis det opstår et behov af at vi burde komme forbi og tage et kig.

Alle adgange som du ønsker bliver digitalt gemt. Hvis du bestiller elektronisk adgangskontrol ved os. Oveni så kan du som administrator nemt selve styre dit system online. 

Du også få er alarmsystem tilsluttet som spiller sammen med dit adgangskontrol system, så at brugerne af dit system kan til- og frakoble alarm. I kan læse om Rukos forskellige systemer her. Læs mere.  Adgangskontrol kan med fordel også installeres trinvis. Derfor bliver betalingen også i små omgange. Du kan også læse mere om hvordan elektronisk adgangskontrol fungerer sammen med dørautomatik. Læs mere her på låsesmed Tårnbys side 

Hvad er prisen på ADK/elektronisk adgangskontrol i København?

Prisen på ADK afhænger af mange forskellige ting. Det der have størst påvirkning af pris er givetvis antal adgange og hvilket sikkerhedsniveau og design der ønskes, samt funktioner i systemet og andre nødvendigheder. Det er også  en afgørende faktor hvilke systemer i har idag.

Norh låsesmed Vesterbro vil derfor meget gerne komme ud og tage et kig og der efter give dig et tilbud. Via mail og telefon er tilbud altid gratis hos os. Ved større opgaver udarbejder vi også mange gange tilbud gratis. Efter at vi været ude hos dig så modtager du et uforpligtende tilbud fra os via mail. Eventuelt flere på forskellige mulige tilbud og løsninger til jeres nye ADK system.

Uendelige kombinations muligheder, også til dine nuværende låse og døre

Det kan sådanset også være, at du med fordel kan kombinere det nye system med andre tidligere installerede løsninger. Så som en eksisterende overvågningskamera eller alarm. Som vores låsesmed Vesterbro kan koble på til en fuld løsning.

Kontakte Norh låsesmed Vesterbro om du tage et personligt snak med os om ADK og andre elektroniske systemer. ADK og låsesystemer er unikke løsninger, som vi hos Norh kan tilpasse den enkelte bygning, ejendom og  efter dit behov. Det er derfor oftest en nødvendighed, at vi kommer ud og ser din ejendom og får en snak sammen med dig om den bedste løsning. I denne process rådgiver vi dig også om de forskellige produkter der findes i ADK samt dørstyring der passer sammen.

Då Norh ikke kun blot arbejder med låse, uden også arbejder med elektriske installationer. Så er dette en stor fordel for dig når du bestiller os. Fordi at hvis du nu magler en stikkontakt eller en anden vigtig elinstallation, så kræves det også at du bestiller en elinstallatør udover en låsesmed ved installation. Norh er en del af Norh Entreprise på Vesterbro, så vi kan også sørge for den del uden af du skal behøve bestille yderligere en tekniker. Du kan læse mere om dette her. 

Norh tilbyder også lidt anderledes ydelser, som f.eks. kæledyrs overvågning, børnesikring og intelligente el installationer

Låsesmedene hos Norh installerer også kæledyrs-overvågning, så at du kan holde øje med dine dyr imens du er på arbejde. Det findes kameraovervågning der er skræddersyet til husedyr, denne variant af overvågning kan give dig både tryghed, sikkerhed og ro. Med overvågningskameraer placeret indenfor kan du live på din smart phone se alt hvad i dit hjem uden at det behøves ansøges om tilladelse.

En ny ydelse hos os er intelligente bygninginstallationer, IBI. Dette kan du læse om mere her. 

Det er dit personlige behov og dine ønsker det bestemmer selve kvaliteten på selve overvågnings systemet, efter budget. Vi kommer gerne ud til både private personer og erhverv, for at rådgive indenfor området.

 

5
5,0 rating
5 out of 5 stars (based on 27 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%
Indhent tilbud

Adresse:
Norh låsesmed Vesterbro
Sankt Jørgens allé 6
1615 København V

Åbningstider;

Man- søn: 00:00-23:59
(Døgnåbent)

Åbent 365 dage om året,
også om helligdage.

Elektronisk adgangskontrol
Hos Norh låsesmed vesterbro

5/5

Denne video demonstrerer Salto´s adgangs system. Norh låsesmed Vesterbro kan anbefale deres systemer til både privat og erhverv. 

Almindelige Spørgsmål
og svar til låsesmeden på Vesterbro

Jeg har smækket mig ude, Hvonår kan låsesmeden på Vesterbro være her?

Hvis du ringer til Norh låsesmed Vesterbro, så kan vi være hos dig indenfor ca. 20 minutter. Her vil vi hurtigt kunne lukke dig ind uanset låsemodel og dør. 

Udfører Norh låsesmed Vesterbro også biloplukninger?

Ja, Norh har en autolåsesmed tilknyttet. Autolåsesmeden låser op biler og tilbyder samme service som den almindelige låsesmed. 

Skal min låse bores op hvis jeg smækket mig ude?

Som regel nej, det vil sige 9 ud af 10 gange behøves det ikke. Det er kun hvis din låse en sikkerheds låse, skal den bores op.

Jeg har mistet mine nøgler, hvad gør jeg nu?

Kontakt din lokale låsesmed, en låsesmed kan åbne din dør og omkode din lås til nye nøgler. Efterfølgende så er du godt sikret igen.

Tager i Mobile Pay?

Ja, Norh låsesmed Vesterbro tager Kontant, Bank-overførsel samt Mobile Pay. Og efter aftale faktura og del betaling.