Norh låsesmed Gladsaxe - Skal du bruge en låsesmed Søborg og omegn. akut ring nu og vi ankommer vi til dig indenfor 30 minutter

Norh låsesmed Gladsaxe udfører alt låsesmed Søborg og alle former for låseservice til private og erhverv. Vi har døgnservie og kan udføre almindelig omkodning af din lås, oplukning, udskiftning af låse eller reparere låsen på plads.

Alt i låsesmed Søborg og Gladsaxe og omegn ved Norh - din lokale døgnåbne låsesmed

Norh låsesmed Buddinge og autolåsesmed Søborg sætter altid en ære i at tilbyde markedets bedste låseservice med højeste kvalitet og service! Vi garanterer vi dig en hurtigt ankommende låsesmed Søborg og Gladsaxe. Det leverer kvalitets produkter fra bland andet Medeco og Ruko. Norh udfører alle former for låseservicetil både private, virksomheder og forretninger i Gladsaxe og Søborg med omegn.

Låsesmed Gladsaxe og låsesmed Søborg - udfører alt i låseservice

Norh låsesmed Gladsaxe og Søborg har altid åbent og hjælper dig i enhver akut situation

Norh låsesmed Søborg og Gladsaxe kan hjælpe dig, hvis du er smækket ude, skal have kodet om dine eksisterende låse, eller hvis du skal have nye låse. Vores kørende låsesmed Gladsaxe har altid åbent og kan komme til dig alle dage på året. Vi kan ofte løse låseopgaven på stedet og altid med det samme. Norh låsesmed Buddinge løser følgende opgaver akut;

  • Montering og reparation
  • Oplukning bolig og bil Gladsaxe
  • Omkodning af låse – Til nye nøgler eller alle låse til 1 nøge
  • Service og vedigholdelse
  • Sikkerhedstjek
  • Udskiftning af låse

Norh låsesmed Søborg kan altid skære det antal nøgler, som du skal bruge og vi kører ikke før du er tilfreds med det du har fået. Hvis du vil vide priser på førhån kan du altid ringe til os og spørge eller udfylde kontaktformularen her. 

Norh låsesmed Buddinge og omegn. har stort kendskab og erfaring fra dit område

Vi er lokalkendt, og vi har kørt i dit byområde i mange år. Derfor har vi stærk erfaring omring arbejdet med låsene. I boligkomlexper, villaer og virksomheder. Norh låsesmede Gladsaxe og Søborg er alle faglærte låsesmede, det betyder, at de har gennemgået en fire årig uddannelse med eksamener som låsesmed Søborg.

Alt tæller både udseende og sikkerhed – Norh låsesmed Buddinge bryder sig om dine ønsker, så at du bliver en af vores glade kunder

Norh låsesmed Buddinge med omegn. hjælper med til med alle låseopgaver, og vi kan også hjælpe med opsætning af nye flotte dørgreb. Også hvis det gamle er slidt. Der er mange varianter på markedet, f.eks. Ruko laver flere forskellige modeller. Hvor design er lige så vigtigt som funktionalitet og sikkerhed. Du kan få alle typer af dørgreb hos os dør- og beslagsgreb med indbygget sikring.

Rukos dørgreb i tidsløse, lækre og holdbare materialer, så du kan få en både flot og sikker løsning. Som passer perfekt til din indretning – både inde og ude.
De forskellige serier af dørgeb. Kan du altid kombinere med ethvert af Rukos låsesystemer. Så du får en sammenhængende design løsning, stil med højt sikkerhedsniveau.

Norh Låsesmed Gladsaxe og Søborg sikrer dit hjem og din virksomhed

Norh låsesmed Buddinge sikrer din bolig eller din virksomheds lokaler med låse af højeste sikkerhed. Du kan selv sørge for at din bolig ser beboet ud og har solide døre. Så tager du selv aktive tiltag for at minimere din indbrudrisiko. Du kan f.eks. efterlade lyset tændt, når du ikke er hjemme, lægge stor foran og undgå at lade værdigenstande ligge synligt.

Blot til info så bliver det i Danmark begået et indbrud hver 12 minut. Har du været uheldig og haft ubudne gæster, så kommer Norh låsesmed Buddinge gerne ud og reparere eller udskifter jeres låse. Norh låsesmed Buddinge er vane til forsikrings sager og kan guide jer i hvordan i skal forholde jer.

FeedBack

Vi vil gerne høre din mening om vores service - Vi på Norh låsesmed bliver glade for din feedback

overvågningkamera københavn