Søger du en Låsesmed København?

Norh låsesmed København,  er en lokal låsesmed i Stor København – vi er en del af NORH.
Kigger du efter et uforpligtende tilbud på din låsesmed opgave? Udfyld formularen nederst på siden, og vi ringer dig op ved den første givende lejlighed. Er behovet af låsesmed i København akut? Ring nu. Så kommer vi til dig hvor du er i Stor København måske allerede indenfor 30 minutter.

Skal vi kontakte dig?

logo

Norh -Din sikkerhed, vores ansvar

Skal du bruge en låsesmed i København? Vi kan hjælpe dig. Med mere end 35 års erfaring i sikkerheds branchen derfor har vi ekspertisen til at løse opgaven.
Vores låsesmede er uddannede på det tekniske universitet TEC.  Få et tilbud fra os. Et tilbud er selvfølgelig altid u forpligtigende. 

Hvad søger du?

Låsesmed Amager lukker også biler op..

Norh låsesmed København lukker ikke bare døre op. Vi har også en autolåsesmed på holdet. 

Smækket dig ude?

I de allerfleste tilfælde tager det kun 20 minutter afhængighed på hvor opgaven skal løses til vi er fremme ved dig. Tidspunkt på døgnet i forhold til trafikken og hvor langt fra den er fra en af vores låsesmede der er på arbejde. Norh låseservice & låsesmed København bestræber altid efter at være hos dig så hurtigt som overhovedet muligt.

Vi er  meget stolte  & glade over vores anmeldelser. Vi har over 200 på både facebook og Google. 

Jakob
5/5

Service i topklasse. Kan varmt anbefale Norh låseservice og låsesmed København K både på pris og udført arbejde. Ankom til aftalt tid og super venlig. Burde have 6 stjerner.

Vi som er ansatte på Norh, er meget glade og stolte overfor vores anmeldelser på Facebook og Google, de er vores bedste referents på at vi gør et rigtigt godt arbejde.

Fausia
5/5

Aldrig har jeg været ud for sådan en super service , som Norh Låseservice København har ydet mig . jeg fik en grundig vejledning i hvilket produkt jeg skulle vælge. Kan kun varmt anbefale Norh Låseservice København , intet at klage over hverken pris eller service

Et udvalg af vores ydelser

Leder du efter en dygtig, seriøs låsesmed der leverer høj kvalitet i alt låsesmeds arbejde, så er du kommet til den rette.

Oplukninger

 Vi laver oplukninger af næsten alt  dvs. hoveddøre sikkerhedsdøre, pengeskabe, værdiskabe med mere. Akut og ikke akut.

Omkodning af låse

Låsesmed København Omkoder dine låse. Så at du kun får nøgle til det hele. Eller hvis du vil forsikre dig om at nogen anden ikke har en nøgle til dig og på den måden kan komme ind.

Udskifte låse

Vores Låsesmed København udskifter også dine låse. Det kan vi både akut og når det ikke er akut. Låsesmed København skifter låse til private og virkomsheder. 

Norh låsesmed København installerer overvågningskamera.

Elektriker

Norh låseservice & låsesmed Frederiksberg har elektrikere til at installere overvågning & tyverialarmer.

Norh låsesmed Frederiksberg installerer overvågning kameraer.

Overvågning

Vi installerer både overvågningskamera og alarmsystemer.

Vi laver tyverisikring for at sikre dig. Siger Norh låsesmed København.

Tyverisikring

Vi kigger alle dine skal igennem og kommer med forslag på forkellige typer af løsninger

Norh låsesmed Københavns kunder

Vi kører ikke kun for private kunder samt virksomhedet. Vi kører også for myndigheder og kommuner. Nogle af dem er. Københavns politi, Københavns kommune ,Hovedstadens bredskab, Albertslunds kommunde og Gentofte kommune.

Låsesmed København services

Vi har gnisten og motivationen, og brænder, som låsesmed. For at give dig den bedste service med bæredygtige løsninger altid til fornuftige priser.

6 års garanti

For at forsikre os at du er tilfreds. Og forbliver det så har vi også op 6 års garanti. På vores anmeldlige låseservice tjenester og produkter. Det er heldigvis meget sjælden at det sker noget. Uanset hvad kan i altid kontakte os igen og igen. Hvis det skulle opstå noget. Vores låsesmede vil selvfølgelig løse eventuelle problem. Og belaste vores kunden mindst muligt, vi vil derfor møde op hos jer, når det passer jer bedst.

Pris match

Norh låseservice & låsesmed københavn K vil også hurtigt kunne prismatche eventuelle tilbud. Som du har fået fra andre låsesmede i København området. Vi svarer på spørgsmål og tager i mod samtaler og laver tilbud hele døgnet på 22 22 28 68. Du kan også skrive et mail til info@norhsikring.dk En af vores København låsesmede vil vende tilbage til dig så snart som overhovedet muligt.

Hurtig service

København er en stor by med adskillige hushold og virksomheder, lige meget hvorhenne i København du bor. Eller hvorhenne din virksomhed i København holder til og i hvilket omfang dit behov er af en dygtig låsesmed. Så vil vores låsesmed København praktisk talt kunne tilgodese dit behov. Det plejer sjælden at tage længere tid end 20-30 minutter før vores låsesmed københavn er fremme der hvor du er.

Vores kunder siger

Norh Låsesmed København K, råd; Hvad du selv kan gøre for at førebygge indbudt?

Når du skal på ferie fra din bolig. Er det en god idé at lade den gode nabo, familie eller venner holde øje. Naboer kan for eksempel sørge så at reklamer bliver tømt, slukke og tænde for lyse. Eller flytte rundt på ting i haven, parkere en bil i din indkørsel med mere alt for at få din have at se levende ud. 

Installere et tyverialarm. Det findes forskning på at tyverialarmer vil kunne afskrække indbrudstyve op til 70 %. Og hvis det alligevel skulle ske et førsøg på indbrud. Ville nok de larmende lys afskrække de fleste tyver til at forsætte og afslutte det pågående indbrud

Tænk over hvad du giver for informationer omkring din ferie, offentligt på sociale medier. Indbruds tyve er i dag smarte og holder tit øje med potentielle ofre og deres ferie opdateringer og laver planer der efter. Undgå så vidt muligt at offentligt skrive om dine ferieplaner, det kan være med til at bespare dig selv et indbrud.

Opdatere gamle låse. Som bare er lige til at åbne med en banknøgle. Serie 500, er en type af låse der stadigt er installerede i mange københavneres døre. For den dygtige indbrudstyv er den type af låse næsten lige så nem at åbne som at bruge nøglen til døren. Norh låseservice & låsesmed København anbefaler altid at have en serie 600 og op installeret.

Skaffe dig et overblik på din bolig eller bestil et gratis sikkerheds tjek. Prøv at se på din bolig med en tyvs øjne, hvor er de svageste steder, er der et hegn eller en hæk. Så tyven kan arbejde i fred for naboer og forbipasserende? Og hvor lang og synlig er den vej. Tyven skal tilbagelægge fra huset ned til sin bil med favnen fuld af smykker og designmøbler.

Har du spørgsmål til Norh låsesmed København?

Hvis du vil bruge en erfaren låsesmed København syn på dit hjem og hvor sikret du er i forhold til dine nabo.

Og om du ønsker at vi skal gøre nogle tiltag for at øge din sikkerhed så vi er altid til at snakke med. Og vi går lige så meget op i at fortælle hvad der skal ske som fx en tandlæge gør. Du skal vide og føle at du er godt med på hvad der sker. Og hvad det koster og hvad du får ud af de kroner du investerer i, når det kommer til din sikkerhed. Vi vejleder også omkring hvilke produkter det findes på markedet. Vi bruger os bland andet af Ruko/Assa abloy som er Danmarks største leverandør indenfør låse. Vi køber vores el tilbehør er på AO. Hikvision overvågningskamera har vi god erfaring med. Salto & Ajax alarm for at holde tyverne væk effektivt.Hvis du har spørgsmål til os eller vores låsesmede, er du velkommen at kontakte en af Norh låsesmede København.

Norh Låsesmed København K tilbyder også

Norh låsesmed København har over 35 års erfaring i sikringbranchen. Derfor har vi ekspertisen til at udføre din opgave med højeste kvalitet. Til vores kunders fordel. 

3 i et vagtnummer

Behovet af låsesmed er bredt og vi er klare på at hjælpe i alle situationer. Vi på Norh låseservice & låsesmed København k og vores afdelinger i rundt omkringhar prøvet det meste indenfor låsesmedens verden. Alt fra at fiske op nøgler i kloakkerne til at fremtidssikre butikker på strøget.

I København så de står klar og stærkt imod indbrud. Norh låseservice & låsesmed København erfaringer er langt mange og det får man specielt ud af erfaringer som låsesmed København k.

I København K pulsen er på var dag hele året rundt. Det findes ingen opgave mærkelig eller svær nok for os, vi vil i hvert fald altid gøre et ærligt forsøg hvis det har gået helt galt. Vi på Norh låseservice & låsesmed København k står alle klar. Og kæmper med oprejst pande for at hjælpe dig med hvad end nu dit behov skulle være. En anden fordel med at vælge Norh låsesmed & låseservice København K er at vi har et og samme vagtnummer. Til alle vores afdelinger, det vil sige elektriker, overvågning, vagt og låsesmed med mere på et og samme nummer. Det synes vi er god service, då det gør det lidt nemmere for alle vores kunder. Vi har nemlig et tæt samarbejde med Norh entreprise.

Vi vejleder vores kunder

Hos Norh låseservice & låsesmed København k oplever vi at det kommer mange forskellige spørgsmål fra vores kunder i Storkøbenhavn. Vi forstår at det kan være svært at finde rundt i alle informationer i en stor by som København.

Med mange udbyder indenfor låseservice faget. Det er også forståeligt når det har med sikkerhed at gøre. Det sker ca. 30.000 indbrud hvert år i Danmark. Lær mere om baggrundsviden omkring indbrudt på det kriminal præventive råd.  At opleve et indbrud er for de fleste en traumatisk oplevelse. Norh låsesmed & låseservice København k vil vi gøre vores bedste for at sikre dig og dit hjem. Og sørge for at du har fuldkomment styr på din sikkerhed. Vi vil sætte dig ind i hvilke låse som er sikre og hvilke varianter der er forsikring godkende i forhold til den klassiske indboforsikring.

Hvis du en dag bliver en del af den uheldige statistik. Norh låseservice & låsesmed København k glæder os til hjælpe dig så at det skal blive så nemt og smertefrit for dig som muligt i en uheldig situation. Som det mange ganger drejer som om når behovet for låsesmed København trænger sig på.

Norh Låsesmed København K priser

Det behøver ikke altid være en dyr historie at ringe til en låsesmed i København. Mange låsesmede mener at det nyeste og dyreste er det bedste og sikreste.Sådan behøver det ikke altid være. Nogle ganger er det rigeligt med fx en omkodning. En omkodning af lås er ikke nogen tidkrævende opgave når man kender rutinen. Det er dog en meget finmekanisk opgave når en omkodning skal ske og kan derfor kun laves af fagligt uddannede låsesmede.

Altid gratis at få tilbud

Ellers er noget som kan klares på mindre end en dag, eller nogle timer hvis det er akut. Hos Norh låseservice & låsesmed København k udarbejder vi altid tilbud uden at det behøver koste dig noget. Vi bestræber altid for at gøre det så billigt og så godt som mulig for vores kunder. Har du spørgsmål omkring priser.Vil vores låsesmed København give tilbud på diverse opgaver og hjælpe med at svare på spørgsmål. Alt omkring låsesmeds arbejde og en låsesmeds håndværk i København området.