Norh låsesmed har speciale i oplukning af pengeskab, værdiskabe. Vi udfører pengeskabe oplukning også med døgnservice

Låsesmed med speciale i service på pengeskabe og oplukning af pengeskabe.
Hos Norh har vi flere specialister i oplukning af penge- og værdiskabe. Vi åbner alle former for sikkerhedsskabe, såsom pengeskabe, værdiskabe, brandskabe, dataskabe, og våbenskabe. Vi tilbyder flere måder at løse opgaven på, afhængigt af hvorvidt skabet skal genbruges; hvilke sikkerhedsinstallationer det indeholder; om låsen er elektronisk, mekanisk- nøglestyret; og hvilket værktøj det kræver, at åbne skabet. Vi forstår vigtigheden af at bevare skabets udseende og stand, og sætter en ære i at efterlade skabet så godt som nyt, efter vi har været på besøg.

pengeskabe oplukning, oplukning af pengeskabe københavn
Norh udfører pengeskabe oplukning samt forhandler pengeskabe i Storkøbenhavn

Få et pengeskabe i verdensklasse fra Herning pengeskabe fabrik

Herning pengeskabs fabrik.
Vi tilbyder derudover brandsikring af dine brandskabe, konsultation til valg af nye sikkerhedsskabe, hvilke fordele og ulemper det kan indeholde, og hvilket skab der passer specifikt til dine behov. Vores partnerskab med Herning Pengeskabe (https://www.herning-pengeskabsfabrik.dk/) gør det muligt for os at levere dit udstyr til en favorabel pris, som passer lige præcis til dig. Har du spørgsmål i forhold til at godkende penge/sikkerhed skabe så vil vi i sammenarbejde med Herning pengeskabs fabrik klare alle dine spørgsmål omkring området. Herning pengeskabs fabrik er også specialister i bland andet brandskabe, og leverer sikkerhedsskabe som giver op til flere timeres sikring mod ekstrem høj varme. De har siden 1922 arbejdet med udviklingen af deres sortiment, og har et stort og bredt udvalg af:

Pengeskabe både nye og brugte
Våbenskabe
Arkivskabe
Nøgleskabe
Brandskabe

Norh låsesmed gode pengeskabe tip
- Kontakt os for mere vejledning

Godt tip: Hvis du vil undgå at ringe til låsesmeden når nøglen bliver væk, anbefaler vi hos Norh låsesmed at have to nøgler til dit sikkerhedsskab, og opbevare dem hver for sig. Så har du altid en i reserve, og det er ofte billigere end låsesmeden. Pas derudover på med at sætte dit skab på steder, som kan være udsatte for vandskade eller tyveri.

Kontakt os for vejledning.
Det koster intet at få et godt råd på vejen, vi på Norh låsesmed & sikring brænder for vores arbejde og for at yde en god service uanset hvad. Du kommer nemmest og hurtigst i kontakt med os på telefon 22 22 28 68, eller så kan du give os dit telefonnummer på vores kontakt side her.

Hvis du vil lære mere om os, er du kun et enkelt klik fra her.