Sikkerhedsdøre København

Med dekorative sikkerhedsdøre & gitre udført kraftfuld i stål, beklædt med træ, holder du effektivt uønskede gæster ude.

Ønsker du mere info?

Sikkerhedsdøre i København til lejligheder & huse

Vi skræddersyer løsninger til kunder. Vi klarer alt fra indkøb leverering til montering ud af Sikkerhedsdøre i København. Vælg en sikkerhedsdør som passer til dit behov. Måske er du formand i København, i en opgang hvor alle lejlighederne skal have en ny sikkerhedsdør.

Ingen sikkerhedsdør kan holde tyven ude hvis han virkelig vil ind. Det hele handler om at lægge minutter og larm til før at indbrudstyven kan komme indenfor. En sikkerhedsdøre afskrækker tyven fra din bolig, og han vil vælge en anden bolig. Der er nogle ting som du skal tage stilling til inden du vælger en ny sikkerhedsdør.

Hvad bør du tænke på omkring sikkerhedsdøre

Hvem skal have en sikkerhedsdør?

De nye sikkerhedsdøre er for alle, både private hjem og ude i virksomheder. Men kend dine regler i boligforeningen. Der kan være visse regler som skal være opfyldt når du kigger efter sikkerhedsdøre. Måske bor du i en opgang hvor den nye dør skal have en vis farvekode eller udseende, eller du bor i et rækkehus hvor din sikkerhedsdør skal have et trælook.

Bredt sortiment, du vælger

Der er et bredt sortiment inden for sikkerhedsdøre. Og vi hos Norh sikkerhedsdøre København bruger os af flere leverandører. For at efterkomme vores kunders behov. Og sammen med kunden rammer vi ret hver gang. Norh sikkerhedsdøre København til lejligheder & huse har haft ekstra god erfaring med Daloc´s døre. Dem vil vi gerne anbefale.

Hvor lang tid tager opsætningen?

Norh sikkerhedsdøre København til lejlighed & huse. Har en dygtig tømrer der hjælper til med at sikre at alle sikkerhedsdøre bliver monteret helt perfekt. Hvor lang tid tager det at installere en sikkerhedsdør?
Det tager 1  fuld dag at installere en dør. Den gamle dør skal først afmonteres for at gøre plads til den nye sikkerhedsdøren.

Norh sikkerhedsdøre København til lejligheder

Tag stilling til

Hvad bør du undgå på din yderdør? Brevsprække. – Tyve kan bruge velkendte låsesmeds værktøj til at manipulere med din dør så den åbner, de bruger din brevsprække i døren til at komme ind. Mekanisk spionhul. – tyve kan få låsesmeds værktøj igennem hullet og manipulere med din dør, så den åbner. Lås af gammel type. – Tyve kan manipulere med din ældre låse og åbne din dør, uden at du kan se det på låsen og ved indbrud så er det ikke sikkert at din. forsikring vil dække.

Før at du beslutter dig for en af de nye sikkerhedsdøre så anbefaler vi at du tager en snak med en af Norh sikkerhedsdøre til lejlighed og huse´s rådgivere. Vi vil meget gerne hjælpe dig rigtigt på vej og sørge for at du får den helt rigtige dør. Vi kommer gerne ud til dig og måler op og tegner og fortæller så du kan finde rundt i junglen af sikkerhedsdøre. Det er en process at skifte dørren ud. Dørkarm og den skal tilpasses det hul der er i muren. Karmen skal forstærkes, og så skal der mures op efter. I virkeligheden er døren fuldt funktionel allerede den første dag, det er bare de sidste småting som maling af karme der skal tørre, som tager tid.

Hvad kan en sikkerhedsdør?

 • Sikkerheds nokker – fra døren og ind i karmen giver en robust dør der kan modstå tryk.
  Stål stålrammer – karme og dør er bygget i stålrammer for at give en robust dør der kan modstå tryk.
 • Hængsler – flere end 2 er anbefalet og i forstærket stål.
 • Sikkerhedslås(e) – mindst 2 låse på yderdøre med
 • sidestifter som ikke manipuleres op.
 • Stanglås indbygget – gennemgående lås fra top til bund yder ekstra sikkerheds punkter på døren.
 • Brandsikker – lavet i materiale som holder brand væk i længere tid.
 • Støv – holder støv og andet snavs ude fra din bolig.
 • Lydisoleret – holder støj ude og holder de private samtaler inde i boligen.
 • Termodøre – holder på varmen i din bolig.
 • Elektronisk spionhul – så du kan få et overblik over hvad der sker på den anden side af din yderdør.

Hvad med låse til din nye sikkerhedsdør

Låse i sikkerhedsdøre? Stort set alle vores låsesystemer kan vi tilpasse til sikkerhedsdørene.

Så om du har en gammel lås som du gerne vil have over på din nye dør.  Så skal vi nok hjælpe med det. Det kunne Fx være at du bor i en boligforening med nyt låsesystem og der er det påkrævet at du beholder cylinderlåsen.