Hvem skal have en sikkerhedsdør?

De nye sikkerhedsdøre er for alle, både private hjem og ude i erhvervslivet. Hvilke typer, kend dine regler i boligforeningen. Der kan være visse regler som skal være opfyldt når du kigger efter sikkerhedsdøre. Måske bor du i en opgang hvor den nye dør skal have en vis farvekode eller udseende, eller du bor i et rækkehus hvor din sikkerhedsdør skal have et trælook. Der er et bredt sortiment inden for sikkerhedsdøre og vi hos Norh bruger flere leverandører for at efterkomme vores kunders behov, og sammen med kunden rammer vi plet hver gang.

Låsesmed Hvidovre som udfører alt indenfor sikring og låseservice
låsesmed med døgnvagt

Sikre sikkerhedsdøre til alt det du vil beskytte
- Leverering og indkøb af sikkerhedsdøre hos Norh

Hvem skal have en sikkerhedsdør?

Hvor lang tid tager det at installere en sikkerhedsdør?
Det tager 1 dag eller 2 dage før at vi kan være færdige med de nye sikkerhedsdøre, det er fordi at vi skal fjerne den gamle dør og karm.
Derefter skal vi opsætte den nye dørkarm og den skal tilpasses det hul der er i muren. Karmen skal forstærkes, og så skal der mures op efter. I virkeligheden er døren fuldt funktionel allerede den første dag, det er bare de sidste småting som maling af karme der skal tørre, som tager tid.

Før at du beslutter dig for en af de nye sikkerhedsdøre så anbefaler vi at du tager en snak med en af vores rådgivere. Vi vil meget gerne hjælpe dig rigtigt på vej og sørge for at du får den helt rigtige dør.Vi kommer gerne ud til dig og måler op og tegner og fortæller så du kan finde rundt i junglen af sikkerhedsdørene.

 

Hvad med låse i sikkerhedsdøren?

Stort set alle vores låsesystemer kan vi tilpasse til sikkerhedsdørene, så om du har en gammel lås som du gerne vil have over på din nye dør, så skal vi nok hjælpe med det, det kunne være at du bor i en boligforening med nyt låsesystem og det er påkrævet at du beholder cylinderlåsen.

Boligforeninger – system nøgler og rabat


Ofte er det en hel boligblok der har taget beslutning om nye sikkerhedsdøre. Der kan vi med fordel lave nyt nøgle system til hele boligblokken. Når alle døre og låse er skillet ad så er der ikke langt vej til udskiftning af nyt låsesystem.

Hvem sætter sikkerhedsdøren op?

Vi har en tømrer på teamet for opsætning Vi har på Norh sikring hold en dygtig tømrer der hjælper til med at sikre at sikkerhedsdørene bliver monteret helt perfekt. Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål eller har brug for råd på telefon 22 22 28 68.