Sikkerhedstjek

  • Sikring af hjem og erhvervslokaler

Gratis hos Norh

Få et sikkerhedstjek

I et sikkerhedstjek vil vi kigge på dine lokaler og dit hjem i forhold til indbrudsikring. Det er ikke nogen hjemlighed at sikring med overvågningkameraer og tyverialarmer bliver mere og mere udbredt i Europa og i Danmark, men det er altid bedst at supplere med stærke sikre låse eller sikkerhedsdøre. Når en tyv står foran din bolig og overvejer at vælge dit hjem til sit næste job. Så er det solide døre, vinduer med sikkerhedsgodkendte låse, der skal holder han eller hende væk fra din bolig.. Dansk politi har konkluderet; at hvis det tager en tyv over 4-5 minutter at bryde og komme ind, så vil tyven typisk give op på indbruddet. Da en indbrudstyv kan åbne fx ældre døre på mindre end 1 minut med bor eller bankenøgle. Er det meget vigtigt, at du har den rette sikkerhedsklasse i forhold til låse på din bolig. Dine låse bør derfor kunne modstå oplukning med bankenøgle, som er et af tyven foretrukne redskabe.
sikkerheds tjek på huse

Hjem

Vi udfører sikkerhedstjek for alle danske hjem. For os er det ikke en forskel på om du bor i lejlighed, rækkehus eller ville.

Industri

Vi udfører også sikkerdtjek for industrier. Ikke minds terhvervlokaler som butikker og andre virksomheds lokaler.

Elektronisk sikring

Norh er autoriserede elinstallatører oveni at vi er låsesmed. Derfor kan vi også hjælpe til med elektriske installationer og udføre lovpligtig eleftersyn osv.

Kunde anmeldelser

4,9 af 5 678 anmeldelser

4.9/5

Vi vil mere end gerne vide hvordan din  Norh oplevelse har været, det er vigtigt for os at du har fået en god oplevelse og service af os. Uanset om du fået hjælp med en oplukning eller en sikkerhedstjek må du hellere end gerne give os feedback. 

Vi kigger på dine låse, din døre og andre mulige vejer ind som en indbrudstyv vil kunne gå efter

For at lave sikring af dine lokaler eller din bolig, kan du optimere sikkerheden med små midler, ved et sikkerhedstjek kigger vi på forkskellige ting og kommer med tilbud på. Eventuel Hoved-, terrasse- og kælderdør Vinduer der leder ind fra kælder til Udhus, garage og skur Postkasse etc. Hvis du får indbrud, og skal have forsikringsdækning, er det ikke lige meget hvilke låse du har etc, det skal vare forsvarligt låst og lukker og det er det ikke hvis en tyv kan åbne din dør på 1 minut. Ved en besigtigelse laver vi tjek på alle åbninge dvs. døre og vinduer: Du bliver sat grundigt og rigtigt ind i problemstillinger og for forslag på mulige løsninger. Herefter får du et helt uforpligtende tilbud fra os som du kan sige ja eller nej tak til lige som du selv har lyst til.

FeedBack

Vi vil gerne høre din mening om vores service - Vi på Norh låsesmed bliver glade for din feedback

overvågningkamera københavn