Alarmsystem København

Alarmsystem og tyverialarmer København

Alarmsystemer København til det du vil beskytte

Norh alarmsystemer København skræddersyr den ideelle løsningen inden for tyverialarmer til din bygning elle bolig. Vores alarmsystemer er enkelte og fleksible & effektive løsninger. Vi hjælper dig med hele processen, alt fra installation til montering og vejledning. Vi tager kunder på hele Sjælland og i trekantområdet Alarmsystemer til det du vil beskytte.

– Alt i alarmsystem København hos Norh

Hos Norh alarmsystem København har vi 2 elektrikere der er special uddannede inden for AIA. Altså i tyverialarmer og alarmsystemer, det gør at vi kan tilbyde service til både private og til erhverv. Når du får installeret en tyverialarm eller et alarmsystem. Så skal du måske også tænke over hvad din forsikring siger om installationen. Måske får du et bedre tilbud fra din forsikring. Eller også så har du måske en forsikring der siger at du skal have en alarm af en vis type og kvalitet.

Installerer alarmsystemer København

Montering

Hvis du selv har købt en alarm og vil have hjælp med at så sat det op. Kan vores elektriker eller låsesmede København hjælpe dig.

Vagt service

Vi samarbejder med større vagt selskaber og kan oså stille vagt til rådighed - f.eks. hvis du skal på ferie.

Elinstallatør

Norh er en elinstallatør virksomhed og må derfor udføre meget mere end almindelige låsesmeder som ikke er autoriserede.

Kunde bedømmelser

4,9 af 5 678

4.9/5

Vi er meget glade for alle vores kundeanmeldelser. Hvis du vil være med og gøre os bedre så er du velkommen til at give os feedback gennem at klikke her;

Alarmsystem København
- Vi installerer Og Monterer Alarmer

Norh Sikring er en af Københavns største låsesmede der kører i alle de Københavnske bydele så som Låsesmed Amager, Frederiksberg, Nørrebro, Østerbro, Vesterbro og Valby osv. Vi hos Norh går op i at have tilfredse kunder og leverer derfor altid et højt service niveau, uanset størrelse på opgaver så går vi ikke før kunder er 100 % tilfredse. Dette er lige meget om det drejer sig om en privatperson eller en byggeherre for et byggeri. Nogle af de ydelser som vi tlbyder i Storkøbenhavn er; Montering af låse Omkodning af lås Døgnvagt 24h Reparationer af diverse låse og døre Dørautomatik til erhverv Sikkerhedsdøre… Listen den kan laves lang.

Hvad er et alarmsystemer København?

Der findes mange forskellige typer af tyverialarmer (alarmsystemer). De mest simple kan købes af privatpersoner. Og installeres relativt simpelt af en hjemmehåndværker. Hvor de mere komplicerede tyverialarmer og alarmsystemer. Skal du være special uddannet for at må købe og installere. 

Det er typisk til erhvervs brug.De mest almindelige tyverialarmer og alarmsystemer kan kobles sammen med din smartphone. Og du kan se logfiler over hvem der opholder sig i dine lokaler, i real time. Adgangskontrol og overvågnings enheder kan kobles på.
RING NU 22 22 28 68

Hvilken type af alarmsystemer København skal jeg vælge?

Norh alarmsystemer København anbefaler altid at du får en tekniker ud og kigger på dine lokaler og område. Så kan vi rådgive dig bedst om hvad vi syntes passer bedst til dine ønsker. 

Det kan også være at du, som kunde, har nogle specielle ønsker om et kamera. Der skal tilkoble systemet for at holde øje med baghaven. Vi kan med de nye alarmsystems løsninger sørge for at kameraovervågning og alarmsystem bliver integreret i en app. som du kan få til din smartphone.

Hvem bruger alarmsystemer København?

Tyverialarm og alarmsystemer er for både private og erhvervs brug. Vi skræddersyr en løsning til hver eneste opgave. Så vi er sikker på at du får den helt rigtige sikkerheds løsning. ingen lokaler er ens og vi ved at tyvene kommer ind på forskellige måder, hver gang. Vi kigger på helheden ude hos vores kunder så vi kan give den bedste rådgivning. Der er selvfølgelig meget stor forskel på beliggenheden og hvilke type område du har dine lokaler, vi tager alt sammen i betragtning.

Hvilket skal jeg vælge?

– Få hjælp af en ekspert
Vi anbefaler altid at du får en tekniker ud og kigger på dine lokaler og område. Så kan vi rådgive dig bedst om hvad vi syntes passer bedst til dine ønsker. Det kan også være at du, som kunde, har nogle specielle ønsker om et kamera. Der skal tilkoble systemet for at holde øje med baghaven. Vi kan med de nye alarmsystems løsninger sørge for at kameraovervågning og alarmsystem bliver integreret i en app. som du kan få til din smartphone.

Hvem må installere et alarmsystem København?

I det private kræver det ikke en uddannelse at installere en standard tyverialarm (alarmsystem). Uanset hvem der en nu installere det, så sørg for at det er en dygtig mand der har styr på sit kram der installere det. Da der her er mange ting som kan blive glemt, som kun en tekniker med erfaring kan se. 

Når vi snakker erhverv, så er der mange regler som skal overholdes og det kræver specialister for at må sætte alarmer op i lokalerne. Alt efter hvilken type tyverialarm/alarmsystem der skal installeres. Det har vores dygtige teknikere fuldstændigt styr på.

Norh installerer – alle typer af alarmsystem i hele Storkøbenhavn

Det er i princippet kun dig der sætter grænsen over hvad du skal bruge et alarmsystem til
Der findes adskillige typer af tyverialarmer. Og det mest komplicerede slags kan nemt installeres med “plug -in” og derefter bruges med desamme. 

Men de komplicerede tyverialarmer skal du være special uddannet for at få lov til at købe og installere. Det er typisk til erhvervslokaler. Med en tyverialarm er dit hjem beskyttet mod indbrud døgnet rundt. Ved hjælp af forskellige indstillinger kan tyverialarmen tilkoble på forskellige niveauer afhængigt af, om du er ude eller hjemme.

Vi på Norh alarmsystem København til lejligheder har uddannede sikkerheds -tekniker og elektriker på teamet. Sammen vil de kunne finde frem den bedste tyverialarmløsningen til dig. Uanset om du vil sikre dit private hjem eller hvis det drejer sig om erhverv. Norh installerer tyverialarmer til bland andet;

  • Din bolig
  • Dine erhvervlokaler
  • Til værdiskabe
  • Til båd
  • Til cykel
  • Til biler
  • Til lagerlokaler

Norh rådgiver og vejleder dig – til at få styr på alt omkring alarmsystem København

Kæledyrs filtrering
Hvis du har kæledyr eller andet så findes det tyverialarmer der giver mulighed for kæledyrs -filtrering. Der gør, at din hund eller kat ikke aktiverer alarmen. I de fleste fald er det detektorer der regerer på bevægelser. Som udløser tyverialarmer, og man plejer typisk placere detektorerne. 

Der det findes ting som kan være interessant for indbrudstyven at stjæle.De fleste tyverialarmer sender et besked til dig eller en vagtcentral eller afgiver et strakt støj, eller begge dele. Støjet må dog max. være i 30 sekunder. Du kan også få et tyverialarm som afgiver et stærkt lys. Så er det ikke kun støjen fra tyverialarmen som er med til at stresse tyven. Lyset vil også kunne vække opmærksomhed udad til.

Zondelt alarm

Du kan også få alarmer som er delt op i zoner fx hvis du sover på anden sal. kan du aktivere larmet på 1. sal og nedad, så du kan sove trygt om natten. De her funktion kan du bruge på så mange forkellige måder som du ønsker. Tyverialarmer findes også med hukommelse, og du kan derfor se præcist hvad der har sket når du kommet hjem fra fx en lang ferie. 

Du kan også programmere af og på tyverialarmen via din smart telefon. Hvis du ved at du skal gå gæster en dag, så kan du slå fra din tyverialarm med din telefon. Og slå til igen på distance. Det er også smart hvis du hjemmefra glemmer at slå til eller fra din tyverialarm. Tyverialarmer kan også kobles til røgalarmer i dit hjem, så du eller en alarmcentral, eller begge dele – får besked, hvis en alarm aktiveres.

Håndværkerfradrag

Vidste du at det findes penge at spare, på forsikring og håndværkerfradrag Det er fra 2018 og frem muligt at få fradrag for installation af tyverialarm i din lejlighed eller i din villa. Så du kan føle dig tryg og sikre dit hjem mod indbruds tyver, ubudne gæster og ikke mindst holde øje med at alt er som det skal være, når du ikke selv er hjemme. 

Du kan ikke få penge for selve tyverialarmen. Men du kan få fradrag for den personaleløn, det vil koste at installere en tyverialarm af en sikkerheds tekniker. Det eneste du skal gøre er at gemme den kvittering på udført arbejde du fået af os og indberette til skat. Det kan også være penge at spare hos dit forsikringselskab, gennem billigere forsikring. Hvis du vil vide mere om vores tyverialarmer eller ønsker at få et gratis uforpligtende tilbud. Ring eller kontakt os her, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Hvor meget kan et tyverialarm København endelig hjælpe?

En Ph.d. forsker for en af vores tyverialarm leverandører satte sig for at undersøge effekten af overvågede tyverialarmer i starten af 2018. I analysen blev det undersøgt bland andet. Hvor høj indbruds -risikoen er for boliger med en tyverialarm i forhold til boliger uden tyverialarm. I undersøgelsen blev der korrigeret for forskelle i risikogrupper. Hvor der bland andet blev taget højde for område, hus type og områdets indbruds historik. Resultatet på undersøgelsen var at tyvene går uden om hjem med installeret tyverialarmer, eller det vil være ca. 70 % mindre risiko for at blive udsat for indbrud.

Vi hos Norh alarmsystem København. Anbefaler dog at installere flere “sikkerhedsnet” så at de kan komplettere hinanden 

Hvis man vil være rigtigt godt garderet mod indbrudt så er overvågning. Ekstra låse, sikkerheds -låse og tyverialarmer i en sammenfletning det bedste alternativ.

Hvilke vigtige funktioner findes ?

Der findes tyverialarmer der kun bruges til at stresse tyven og skæmme ham væk. Og det findes også tyverialarmer der du kan tegne og betale for et abonnement på en vagtservice, det vi sender en mand ud når larmet gået igang,
Norh alarmsystem København tilbyder vores kunde de begge løsninger. Få fat i en af vores låsesmed på Amager eller Østerbro.

FeedBack

Vi vil gerne høre din mening om vores service - Vi på Norh låsesmed bliver glade for din feedback

overvågningkamera københavn