Låsesmed Til Postkasselås

Har du mistet nøglen til postkassen, og det er intet flere tilbage. Eller ønsker du have samme nøgle til hele så kan Norh låsesmed København hjælpe dig. Vi kan omkode din postkasselåse så at den passer med din hoveddør. Eller hvis du har mistet alle dine nøgler skal vi skifte den ud til en ny postkasse lås og give dig tre nye nøgler.

Låsesmed til postkasselås i hele Storkøbenhavn

Uanset om du bor nord på København eller på Amager, så kan Norh låsesmed København hjælpe med din postkasselås. Vi kører i alle bydele så som Østerbro, Vanløse, Valby, Frederiksberg, Hellerup osv. 

Låsesmed postkasselås København

Hvonår er det en god idé at udskifte postkasselåsen?

Hvis du lige har købt eller flyttet til ny bolig plejer man at anbefale at man skal skifte låsen ud i hoveddøren. Vi anbefaler faktisk også at skifte postkasselåsen ud eller omkode den til de nye hoveddørs nøgler. Det er faktisk engang særligt dyrt. Vi kan klare opgaven fra 295;- , hvis du skal have andet at lave af os kan vi udarbejde et fordelagtigt tilbud til dig. 

Ring til Norh låsesmed København og så styr på din postkasselåse. 

Hvis du ringer idag kan vi komme med de samme eller imorgen (så sparer du lidt på regningen, da det ikke betegnes som akut). Vi om koder din lås imens du venter. Efterfølgende giver vi låsen en lille service med høj kvalitetsmæssig låseolie. Så holder låsen længere. Har du nogle spørgsmål til os ang. din postkasselås i København. Så er du altid velkommen at ringe til os eller smide os en besked i vores kontaktformular her. 

Hvis du har mistet din nøgle til postakaseslåsen så skal den ibland bores op. Men ikke alle gange ibland kan den lige bare dirkes op. Og det kan man oftest gøre med låse fra Ruko uden større problemer. 

Norh låsesmed – Din låsesmed uanset om du skal have hjælp med en postkasselås eller almindelige låse

Vi er Danmarks mest og bedst bedømte låsesmede i alt 657 anmeldelser over nettet. 
Norh har mange års erfaring indenfor låse og sikkerheds relaterede spørgsmål
Alle vores låsesmede er uddannede indenfor faget, og de fleste er efteruddannede
Vores målsætning er at gøre dig til den gladeste kunden i Danmark
Vi er fleksible og går ikke så meget op i om det er mandag formiddag eller lørdag eftermiddag
Norh låseservice & låsesmed København, har et solid team som har arbejdet sammen i mange år
Vi har 6 års garanti på alle vores almindeligste ydelser Inkl. postkasselåse.
Vil du komme i kontakt med  os.
Vi håber at vi overbevist dig om at tage et trin i mod vores retning og kontakte os på telefon, eller mail hvis du har spørgsmål eller har brug for en installatør, sikrings tekniker eller låseservice i København. Du kan hurtigst nå os gennem at ringe til vores døgnvagt som er er åben alle dage i døgnet 24/7, på 22 22 28 68. Eller så kan du vælge at skrive i vores kontaktformular her på hjemmesiden gennem at klikke her “kontakt os“, her fra vil en låsesmed kontakte dig hurtigst muligt i dagstimerne.

FeedBack

Vi vil gerne høre din mening om vores service - Vi på Norh låsesmed bliver glade for din feedback

overvågningkamera københavn