Låsesmed postkasselås

Montering, reparation, indkøb og omkodning til en og samme nøgle

Har du mistet nøglen til postkassen, og det er intet flere tilbage. Eller ønsker du have samme nøgle til hele så kan Norh låsesmed postkasselås København hjælpe dig. Vi kan omkode din postkasselåse så at den passer med din hoveddør. Eller hvis du har mistet alle dine nøgler skal vi skifte den ud til en ny postkasse lås og give dig tre nye nøgler. I travle perioder, så samarbejder vi med Låsesmed.dk, så at du altid får den service vedrørende lås til postkassen som du fortjener.

1 nøgle til det hele

Vores låsesmed Postkasse kan sørge så at du får samme nøgle til din brevbeholder som til din hoveddør

Brevsprække

Vi køber ind, reparerer og monterer også brevsprække til hoveddøre eller der du ønsker en

Vedligeholdelse

Service og vedligeholdelse til postkasselåse og postkasse på samtid som vi servicere dine almindelige låse

Montering postkasse

Vi er altid tilgængelige hos Norh, ring til os når du skal bruge en låsesmed f.eks. til din postkasselås eller brug for postkasse montør

Norh låsesmed København - postkasse montør

Låsesmed til postkasselås i hele Storkøbenhavn

Uanset om du bor nord på København eller på Amager, så kan Norh låsesmed København hjælpe med din postkasselås. Vi kører i alle bydele så som Vesterbro, Østerbro, Valby, Frederiksberg, Hellerup osv. 

Postkasselås er en almindelig opgave for en låsesmed. Og vi løser disse typer af opgavet til dagligt. Hvis du skal bruge en låsesmed postkasselås, ring til os, og forvent en hurtig service og låsesmeds arbejde af høj kvalitet. 

Postkasselåse København opsættes af låsesmed

Hvonår er det en god idé at udskifte postkasselåsen?

Hvis du lige har købt eller flyttet til ny bolig plejer man at anbefale at man skal skifte låsen ud i hoveddøren. Vi anbefaler faktisk også at skifte postkasselåsen ud eller omkode den til de nye hoveddørs nøgler. Det er faktisk engang særligt dyrt. Vi kan klare opgaven fra 295;- , hvis du skal have andet at lave af os kan vi udarbejde et fordelagtigt tilbud til dig. 

Ring til Norh låsesmed København og så styr få din postkasselåse 

Hvis du ringer idag kan vi komme med de samme eller imorgen (så sparer du lidt på regningen, da det ikke betegnes som akut). Vi om koder din lås imens du venter. Efterfølgende giver vi låsen en lille service med høj kvalitetsmæssig låseolie. Så holder låsen længere. Har du nogle spørgsmål til os ang. din postkasselås i København. Så er du altid velkommen at ringe til os eller smide os en besked i vores kontaktformular her. 

Hvis du har mistet din nøgle til postakaseslåsen så skal den ibland bores op. Men ikke alle gange ibland kan den lige bare dirkes op. Og det kan man oftest gøre med låse fra Ruko uden større problemer.

Norh låsesmed – Din låsesmed uanset om du skal have hjælp med en postkasselås eller almindelige låse

Vi er Danmarks mest og bedst bedømte låsesmede i alt 657 anmeldelser over nettet.
Norh har mange års erfaring indenfor låse og sikkerheds relaterede spørgsmål
Alle vores låsesmede er uddannede indenfor faget, og de fleste er efteruddannede
Vores målsætning er at gøre dig til den gladeste kunden i Danmark
Vi er fleksible og går ikke så meget op i om det er mandag formiddag eller lørdag eftermiddag


Norh låseservice & låsesmed København, har et solid team som har arbejdet sammen i mange år. Vi har i alt 6 års garanti på alle vores almindeligste ydelser Inkl. postkasselåse.
Vil du komme i kontakt med  os.

Låsesmed postkasselås, vi kan hjælpe dig med din postkasse og dennes lås

Vi håber at vi overbevist dig om at tage et trin i mod vores retning og kontakte os på telefon, eller mail hvis du har spørgsmål eller har brug for en installatør, sikrings tekniker eller låseservice i København. Du kan hurtigst nå os gennem at ringe til vores døgnvagt som er er åben alle dage i døgnet 24/7, på 22 22 28 68.

Hvis du uheldigt nok har tabt din nøgle til din postkasselås eller blot bare vil have at postkassenøglen passer til resterende låse af din boligs alle døre, kan vi Norh låsesmed postkasselås, hundrede procent hjælpe dig. Og indenfor meget kort tid.

Knækket postkasselås nøgle?

Hvis nøglen til din postkassen er blevet væk eller knækket indeni, har vi hos Norh flere metoder til at få din postkasse op, således at cylinderen kan udskiftes. Vi gør naturligvis aldrig noget uden din fulde accept.

Hvis du vil komme i kontakt med kan du vælge at skrive i vores kontaktformular her på hjemmesiden gennem at klikke her “kontakt os“, her fra vil en låsesmed kontakte dig hurtigst muligt i dagstimerne.

Vi kan betjene dig på under 20 minutter, hvis du skal bruge en låsesmed til postkasselås akut

Har du brug for en låsesmed postkasse København, så kan du ringe til os. Vi vil oftest kunne løse dit problem samme dag. Ellers så får vi det at passe sammen med hvorfor du har mulighed for at mødes. Ring os for et uforpligtende snak om låse til din brevbeholder. Hvis du vil have hjælp med at sætte op en postkasse. Så kan vi også hjælpe. Norh entreprise har en dygtig tømrer ansat. 

Søger du en håndværkere eller låsesmed til hjælp af opsætning af postkasse eller flere postkasser?

Norh låsesmed Postkasse, har både tømrere og låsesmede på holder. Vi kan derfor hjælp dig der ønsker at få hjælp til opsætning af postkasse inkl postkasselås. 

Denne service udfører vi tit til både boligforeringer, erhverv, privatpersoner samt villaejere. Hvis du ønsker et tilbud og ikke har travl så kan du indhente tilbud på opsætning af postkasser her. 

Hvis du gerne vil have en aftalt tid og pris hurtigt så anbefaler vi at du ringer til Norh låsesmed postkasse på; +45 22 22 28 68

FeedBack

Vi vil gerne høre din mening om vores service - Vi på Norh låsesmed bliver glade for din feedback

overvågningkamera københavn