Låsesmed Vesterbro

Låsesmed Vesterbro med døgnservice

Søger du en låsesmed i Valby eller på Vesterbro? Vi er Norh låseservice & låsesmed Vesterbro. Vi udfører låsesmeds opgaver både på Vesterbro og i Valby. Mistet nøglen? Norh låseservice & låsesmed Vesterbro er sjælden mere end 20 minutter væk fra dig. Ring nu så kommer vi.

Skal vi kontakte dig?

logo

Norh -Din sikkerhed, vores ansvar

Kigger du efter en dygtig og pålidelig låsesmed Valby eller Vesterbro? Norh låseservice & låsesmed Valby & Vesterbro,
prioriterer dig. Norh låsesmed Valby,
& låseservice Vesterbro gør alt hvad vi kan og lidt mere
for at tilfredsstille dig og dine ønsker. Sådan møder vi alle vores kunder. Kontrakt os for at få er uforpligtende tilbud.

Hvad søger du?

Døgnservice 24/7

Vi har altid åbent. Det er sjælden at hjælpen er langt væk fra dig når der er sket noget uheldigt og du har brug for hurtig hjælp. Vi kan oftest være hos dig allerede indenfor en halvtimes tid. Og ibland tager det kun 10-15 minutter til vi er fremme ved dig. Det som bestemmer hvor lang tid det vil tage for låsesmed Valby & låsesmed Vesterbro. At komme frem til dig afhænger på hvor travlt låsesmeden har i forvejen på tidspunktet. Om vi er nød til at tage forbi leverandøren for at løse en specifik opgave for dig eller hvor langt din location er fra en af vores værkstæder eller kontor. Norh låsesmed Vesterbro & låseservice Valby kører dog i hele Danmark. Vi er en del af Norh sikring.

Kompromisløs kvalitet

Vi har stor stolthed for vores fag og går derfor ikke på kompromis med kvalitet.

Låsesmed Valby

Alt i skal sikring. Vi sørger for at holde tyvene væk.

Høj service niveau

Hos Norh låsesmed Valby & låseservice Vesterbro er et højt serviceniveau altid en selvfølge.

Låsesmed Vesterbro Kunde anmeldelser

 

Og måske er det derfor Norh låseservice & låsesmed er Danmarks bedst bedømte låsesmed på Facebook og Google. Vores vision for fremtiden er at det er lige så at det skal forblive. Vi er glade når vores kunder er glade og når du er glad. Derfor kan du som kunde forvente dig en service udover det sædvanlige.

Pernille
5/5

Sjældent man oplever så god en service, jeg ringer på en hverdag optil en påske, og aftaler at få skiftes låse i mine døre, og får fat i en meget flink og behjælpelig mand og laver en aftale med ham om han skal komme om lørdagen, desværre bliver jeg nød til at få skiftes låsene fredag i stedet..

Anja
5/5

Super hurtig og effektiv service! Fra jeg ringede til jeg havde fået monteret en ny lås gik der 40 min. Det er sgu’ stærkt arbejde

Christina
5/5

Reddede vores aften. Da vi låste os ude af vores lejlighed. Norh kom super hurtigt og super god service. Mange tak til Norh låseservice & låsesmed Vaæby

Om Norh låsesmed Vesterbro & Valby

Valby er en bydel som ligger nogle små kilometer vest for det inde København. Valby grænser op til Vesterbro, Kongens Enghave, Hvidovre, Frederiksberg og Vanløse. Kun Valby alene rummer ca. 9 % af hele Københavns kommune 613.288 på indbyggere (2018). Norh låseservice & låsesmed Valby & Vesterbro. Vil selvfølgelig også tilbyde alle indbyggere samme låseservice som resterende København. Faktum er at vi er meget glade for vores kunder i Valby & på Vesterbro. Og det er sjælden Norh´s låsesmed Valby keder sig. Då det store antal indbyggere søger for at det ofte er noget spændende at lave. Hvis du bor i området så kan du forvente. I akutte tilfælde at vi vil kunne være hos dig indenfor ca. 30 minutter. Norh låseservice & låsesmed Valby har altid en låsesmed på døgnvagt ved telefonen. Ikke langt væk fra dig.

Vi hos Norh låsesmed Valby & Vesterbro er kreative

Norh låseservice & låsesmed Valby & Vesterbro vil kunne klare de fleste opgaver indenfor låsesmed branchen. Også de lidt anderledes cases. Norh låsesmed Valby & låseservice Vesterbro. Har prøvet alt fra at fiske op nøgler i kloaker til at lukke biler op med dyr indvendigt i. Som uheldigvis er blevet smækket inde. Også de varme dage, ingen grund til stress vi bevarer roen og det er endnu ikke noget dyr der kommet til skade. Norh låsesmed Valby kender at uheld kan ske for alle, et enkel split -sekund hjernen bortfalder. Og pludseligt har du glemt at tage nøglerne ud af tændingen. Og så har du smækket dig selv ude fra din bil. Alt kan nemlig ske når det går stærkt og det er smæklås på.

 

Vores låsesmede er højt uddannede tekniker

Låseservice Vesterbro og låsesmed Valby priserNorh låseservice Vesterbro & låsesmed Valby udfører de fleste servicer indenfor sikkerheds branchen. Vi vil sandsynligvis klare din opgave uanset karakter. I alt har vores låsesmed Vesterbro og låsesmed Valby mere end 35 års erfaring. Alle ansatte låsesmede har en solid grund uddannelse. Med et flertal overbygnings kurser i bagagen indenfor forskellige ekspertiseområder. Du kan derfor roligt sætte din lid til os når du glemmer nøglerne i bilen, mistet dine nøgle, overvejer et tyverialarm eller når låsen skal skiftes i hoveddøren.

Norh låsesmed Vesterbro & Valbys team har arbejder mange år sammen

Bare til info, så har Norh låseservice & låsesmed, to ansatte låsesmede som kun er ansvarlige overfor Valby bydel. De arbejder skiftevis, derfor vil der altid være en eller to låsesmede til rådighed for dig. Norh låseservice Valby & låsesmed Vesterbro. Udarbejder også større tilbud indenfor sikkerhed. 

Låsesmed og elektriker til både privat og erhverv. Hvis du har en større opgave du gerne vil have lavet. For eksempel hvis du er flyttet ind i nyt hus eller ny lejlighed. Og ønsker at opdatere alt sikkerhed med at omkode eller skifte låse. 

 

Norh låsesmed Vesterbro, service principper

Norh låseservice & låsesmed´s “DNA” udspiller sig i en tankegang der hedder. ”Hvorfor kun gøre det godt når man kan gøre det supergodt”. Det får os til at vokse og giver vores arbejdsgang mere mening. Udover vores vision, så går vi meget op i uddannelse og at lære nyt. Vi synes at uddannelse er vigtigt for at kunne følge med på “beatet”. Derfor er vores låsesmede i Valby altid opdaterede med de nyestekundskaber indenfor faget. Produktkendskab og håndværk. Hvorvidt det drejer sig om adgangskontrol, tyverialarmer, overvågningskamera. Eller almindelige mekaniske låse og nøgler. Derfor kan du som kunde i Valby & på Vesterbro være sikker på at du får det bedste ud af at bruge os i låsesmeds branchen.

Også når du ønsker at få installeret fx et tyverialarm. Så vil vi klare opgaven meget hurtigt. Låsesmed Vesterbro vil oftest kunne komme ud til dig samme dag, derefter vil vi kunne informere dig præcist i hvor lang tid hele proceduren vil tage. Nogle gange kan nemlig en større opgave tage et par dage at få i mål. Afhængig om det er speciale reservedele der skal til. Som kun kan fås gennem at bestille dem hos en særlig leverandør.

Hvad afgør prisen på en låsesmed opgave på Vesterbro?

Hvad koster en låsesmed?

Det som bestemmer prisen er bland andet hvilket tidspunkt på døgnet, hvis opgaven er akut, materiale priser og hvor omfattende opgaven er. Du skal også tænkte over at afbestille låsesmeden i god tid hvis du ombestemmer dig. Og ikke vil have opgaven alligevel, hvis du ikke gør vil det koste dig et lille udkørselbeløb. Men hvis vi bare har aftalt at vi skal ud og kigge på en opgave. Og ikke du i forvejen har aftalt at vi skal gøre noget arbejde så er det selvfølgelig gratis.

Altid gratis tilbud ved Norh låsesmed Vesterbro

Det er sjælden nogen opgave er ens og derfor er priserne oftest heller ikke ens. Vi skræddersyer tilbud (pris) til dig så du ved hvad opgaven vil koste og at du har fået den billigste låsesmed pris. Indhent tilbud her, det er en fuld ud gratis service som vi tilbyder alle vores kunder. På den måde forsikrer vi os at du bliver tilfreds med prisen og Norh låseservice Vesterbro & låsesmed Valby priser. Det er ofte mange forskellige faktorer der har betydning. Når det skal sættes en pris på en specifik opgave. 

Norh låsesmed Vesterbro drivkraft

Norh låseservice & låsesmed Valby er en virksomhed som vi ønsker at drive på elementer. Så som motivation, tillid, respekt, kundepleje, og en service udover det almindelige. Udøver menneskeligt fokus på dig som kunde og samarbejdspartnere. Ønsker vi at professionalisme skinner igennem alt, hvad vi foretager os. Både intern i Norh´s låsesmed Valby og låseservice Vesterbro og i forhold til vores omverden. Vi bestræber efter at levere et praktisk produkt og service indenfor en låsesmeds fag. Til konkurrence dygtige priser med engagement i forhold til enhver konkret situation.
Norh låseservice Nørrebro levere Daloc sikkerhedsdøre.

Sikkerhedsdøre & gitre

Låsesmed Vesterbro installerer bland andet også sikkerhedsdøre fra Daloc. Som er en af Skandinavien førende leverandør af klassificerende sikkerhedsdøre. Med dem producent kan vi tilbyde vores kunder alt fra lyd-  brand og indbrud klassificerende sikkerhedsdøre. Vi har tømrere fra Norh Entreprise som hjælpe med montering installationen.

Norh låsesmed Frederiksberg installerer overvågning kameraer.

Garanti op til 6 år

Hvis du skulle være uheldig eller føle utilfreds med en af vores almindelige services eller produkter, så har vi 6 års garanti, fra det dato vi været ude hos dig og lavet en opgave, vi du vil vide om det er en almindelig opgave vi udført eller skal udføre så er det bare at spørge vores låsesmed Valby.
Låsesmed Frederiksberg installerer overvågning.

Erhvervs aftaler

Som erhvervs kunde med service aftale så kan du få skræddersyet forskellige løsninger hos Norh låsesmed Valby & låseservice Vesterbro, hvis du som erhvervkunde eller som boligforening opretter en aftale med os, vil vi kunne give store rabatter indenfor mange område. Som erhvervs kunde for du også et nummer til tre forskellige vagt ydelser, det vil sige uanset om du har brug for låseservice, el -service eller en menneskelig vagt.

Skal du bruge en låsesmed Vesterbro nu? Ring

Statistik på indbrud låsesmed Vesterbro

Indbrud og statistik i Valby, hvad kan du selv gøre. I Christianshavn blev det 1.4 indbrud anmeldt og tallet i Vesterbro ligger på 1.9 per tusende indbyggere. I Valby ser taller noget anerledes ud det ligger helt op på 6.8 indbrudt per tusende indbygger. De er relativt meget over gennemsnittet i Stor Københavns kommuner. 

At Valby kommune er mere ramt og plaget af indbrudt er dels af en naturlig grund. Det findes nemelig flere villaer og mange parcelhuse, end lejligheder, end i forhold til f.eks. Christianshavn. Tallene lyder slemme men i virkligheden er de så at antallet af indbrud i Storkøbenhavn har blevet færre. Dog er dansker generelt dårligere til at sikre sine hjem. Hvis man samlinger med resten af europa og vores nabolænder.

Gode fremtidsudsigter låsesmed Vesterbro

Fremtiden ser bedre ud, tror låsesmed Valby & låsesmed Vesterbro
Dette faktum er de danske kommuner meget klare over og de er li nu ude i landet. Og fører forskellige kampanger omkring hvad man kan gøre for at sikre sig selv og sin familie mod indbrud. 

Det findes nogle tiltag som er gratis og det findes nogle som koster lidt i investering. Norh låseservice & låsesmed Valby hjælper dig med at lave et sikkerhedtjek. Så at du kan bespare dig selv for eventuel stress og indbrud. Vores låsesmede vil informere dig om præcist hvad du kan gøre. Det der er gratis og det der koster intet. En sikkerheds-tjek/tyverisikring er altid gratis at få af Norh låseservice & låsesmed.

Norh låseservice & låsesmed Vesterbro klarer de mere komplicerede opgaver.

Vores værksteder/kontorer;

 • Låseservice Amager, dækker Dragør, Tårnby, Kastrup, Christianshavn, Amager Strand, Amagerbrogade.
 • Låseservice Nørrebro dækker København Nordsvest, Søborg, Gladsaxe, Emdrup og Kongens Lyngby.
 • Låseservice Østerbro dækker København K, Nordhavn, Hellerup, Gentofte, og Charlottenlund.
 • Låseservice Frederiksberg dækker København V, Vesterbro, Vanløse, Brønshøj og Islev.
 • Låseservice Valby dækker Sydhavnen, Vigerslev, Friheden og Hvidovre.
 • Låseservice Rødovre dækker Brøndbyøster, Brøndbyvester, Glostrup og Herlev.
 • Låseservice Albertslund Dækker Taastrup, Vallensbæk, Ishøj og Hundige.
 • Låseservice Middelfart dækker Strib med omegn samt Odense.
 • Låseservice Fredericia dækker Erritsø, Hannerup, Nørremark og Hybylund.
 • Låseservice Vejle dækker Vindig, Mølhol, Pedersholm og Nørremarken.
 • Låseservice Kolding dækker Haderslev, Christiansfeld og Bramduodal.
 • Låssmed Malmö kör i Limhamn, Lund, Staffanstorp, Oxie och Lomma.

Norh låseservice Valby & låsesmed Vesterbro Værdier

Siden Norh låsesmed Valby startede vores erhverv op har vi gået meget op i at holde på vores ønsker. At drive vores virksomhed gennem medarbejder der er glade og stolte over sit arbejde. Og har lysten fra hjertet af, til at give dig den bedste og mest ærlige service på markedet. Indenfor låsesmeds branchen. Det er vigtigt for os at vores personale skal udvikles i takt med tidens krav. Og derfor årligt få de seneste kurser på Kea og Tec der tilbydes indenfor låsesmed og sikkerheds branchen. Det vil måske koste os lidt i kroner og øre nu. Men vil være til gavn for fremtiden og dig som kunde.

Låsesmed amager døgnvagt.

Gratis tilbud på låsesmeds løsninger

Til låsesmed Valby private kunder oplyser vi altid låsesmed priserne Inkl. installation, kørsel, moms osv. medmindre andet bliver oplyst. Du skal vide at du altid kan føle dig tryg med at vi er ærlige. Omkring de låseservice priser Norh låseservice Valby & låsesmed Vesterbro informerer over telefon. Hvis der yderligere er andet end det som først aftalt, som skal løses. Vil vi informere dig undervejs om hvad den nye låsesmed pris vil blive. Så præcist som muligt, derefter er det helt op til dig at bestemme om vi skal forsætte eller ej.

Norh låseservice & låsesmed Valby, har mange varierende opgaver og omfanget kan være fra oplukninger til store mekaniske eller elektriske systemer. Låseservice priserne afhænger også af hvilken kvalitet af system du ønsker og vil bruge. Når vi udarbejder tilbud for erhverv. Er proceduren typisk sådan at vi kommer ud og kigger på det behov som du har og hører om dine ønsker. Derefter taget vi stilling og udarbejder et skriftligt tilbud. Fordelen du har som erhvervs kunde ved at vælge os er at vi har 6 års garanti på alle vores almindelige produkter og vi giver altid mængderabat hvis det er meget som skal laves. Også kryds og tværs mellem de afdelinger og ydelser vi tilbyder. fx ønsker du at få et tyverialarm installeret til dine erhvervs lokaler. Så vil du kunne få låsesmed priserne ned til ca. 20-30 % rabat fra de originale priser.
Laver i en erhvervs aftale hos låsesmed Valby og låsesmed Vesterbro så kan vi ofte gå endnu mere ned i nogle af vores priser. Helt op til 40 % rabat, det kan hænge sammen da vi dagligt alligevel køre runde til vores faste erhvervskunder. I sparer tid og får nogle konkurrencedygtige priser ved at indgå en erhvervs aftale med os. Med Norh låsesmeds og elektriker vagttelefonnummer. Får i døgnvagt service på et og samme nummer. Mekaniske låse, elektriske systemer, elektricitets problemer generelt, og vi har runderings vagter som er klar på at rykke ud. Vi dækker langt det meste indenfor sikkerhed og vores vagttelefon kan bruges på mange måder.

Det som bestemmer prisen er mange forskellige faktoer

Et af de arbejdsopgaver som vi har rigtigt mange af er oplukninger. enten til hjem, biler eller andre diverse genstande som kan åbnes. Norh låseservice Vesterbro & låsesmed Valby priser er meget konkurrencedygtige fordi at vi har afdelinger tæt fordelt i hele Storkøbenhavn. Prisen for en oplukning starter ved typisk 295 kroner. Når du ringer til låsesmed Valby vagttelefon, så må du meget gerne oplyse hvor mange døre der skal åbnes. Og eventuelt hvis det er noget specielt vi burde tage stilling til, så hjælper du låsesmed Valby med at danne sig et overblik over situationen. Han vil på den måde bedre kunne give dig nogle priser på hvad det vil koste dig at komme ind. Norh låsesmed Valby & låseservice Vesterbro førsøger altid at lave en oplukning uden at gøre skade på selve låseværket. Det er det billigste for dig og det nemmeste for os. Nogle gange bliver desværre vores låsesmede nød til at bore op låsen og skifte låseværket ud. Og det er special hvis du i forvejen har en sikkerhedslås installeret i din dør.
Der findes adskillige varianter af låse og mange niveauer af sikkerheds låse fra alle producenterne. Jo større sikkerhed der er i et lås og hvor mange stifter der sidder i låsecylinderen, jo mere kompliceret bliver en omkodning for vores låsesmed. Det du skal tænke over ved en omkodning er hvor mange nøgler du vil have med. Det spiller også ind på priserne hvilken type af nøgle du skal have. En omkodning er ellers en meget finmekanisk opgave og det er kun noget erfarne og uddannede låsesmede kan klare.
Hvis du ønsker en fast pris på fx en udskiftning af låse til din dør, bør du først overveje hvilke sikkerhedskrav du har. Det er bearbejdningen af de forskellige låse der er med til at afgøre prisen. En anden faktor af prisen er materialerne der bliver brugt. Det vil sige; hvad den lås du vil have installeret koster på markedet. Alle vores låsesmede vil altid prøve at gøre det så billigt for dig som muligt efter dine ønsker på sikkerhedsniveau. Hvis du vil have et præcist tilbud inden vi ankommer, anbefaler vi at sende billeder af dine låse hele vejen rundt, så vi kan se hvad det er for noget du har monteret.

Priser på elektroniskt & diverse låsesmeds ydelser i Valby & på Vesterbro

Priserne på overvågning varierer meget efter hvilket mærke og hvilken model du ønsker. Og oftest er det, at pris og kvalitet hænger sammen. Det er derfor op til dig hvor meget kvalitet du har brug for og hvad dit budget er. Når du ønsker at få et overvågningskamera system installeret. Vil Norh låseservice Valby & låsesmed Vesterbro starte med at komme ud til dig og høre om dine ønsker og tanker omkring hele projektet. Der efter vil vi udarbejde et u forpligtet tilbud til dig, derefter er det helt op til dig hvad der skal ske.
Et tyverialarm mener vi på Norh låseservice & låsesmed er en rigtigt god investering. Der findes forskning som viser på at et tyverialarm afskrækker tyverne op til 70 %. Og i 2018 findes det også penge at spare i form af håndværkerfradrag, her kan du få fradrag helt op til 18 000:- for løn til personale til installationen. Når i ønsker et tilbud til tyverialarm udarbejder vi det også gratis til alle vores kunder, alt i behøver gøre er at kontakte os. Du vil kunne få vores låsesmed priser for installation og materialer skriftligt hvis du ønsker.

Her er produktet i ønsker oftest den største udgift se Herning pengeskabs fabrik. Vi hjælper dig gerne med at finde frem til den mest rigtige løsning. Til den budget som i har. Uanset om du driver et selvstændigt erhverv, er en privat person. Eller arbejder for en institution. En oplukning af sikkerheds skabe. Kræver en speciel uddannelse, derfor koster det mere at lukke op et pengeskabe end f.eks. en almindelig dør.

Når det drejer sig om Gitre og sikkerhedsdøre, så er proceduren den at vi taget ud til jer og ser hvad der er for muligheder.  Vi bruger Daloc oftest. Dvs. hvordan ser jeres vinduer og døre ud, eller jeres dørkarmer og hvilke regler skal man forholde sig til i bygningen. Den største udgift her er produktet i ønsker og sværhedsgraden på installationen. det er det som bestemmer låsesmed priserne i dette tilfælde, at få et tilbud af os koster ikke noget. Alt i behøver gøre er at tage kontakt til os.

Norh Låsesmed Vesterbro køber af de bedste producenter

Det er vigtigt for os at de produkter og leverandører som vi bruger har lige så god kvalitet som de arbejde vi udfører. Norh låsesmed Valby har et flere producenter vi bruger os af og som vi gerne vil anbefale videre. Vi vil gerne anbefale Ruko låsesystem, Daloc sikkerhedsdøre, Hikvision overvågning, Ajax systems alarmsystemer & Salto adgangskontrol.

Priser på Autolåsesmed Vesterbro

Autolåsesmed priser.

Hvis du vil vide mere om hvad det koster at få din bil lukket op eller at få en ny bilnøgle, så kan du læse mere om der her;
For at komme i kontakt med vores låseservice Valby & låsesmed Vesterbro, er du meget velkommen at ringe til Norh låseservice & låsesmed Valby. På vagttelefon på 22 22 28 68, du kan også skrive dit telefon nummer i vores kontakt formular her. så kontakter en låsesmed dig hurtigst muligt. Læs mere om Autolåsesmed her.