Låsesmed Vesterbro

Lokalt beliggende låsesmed i København V med gode kundeanmeldelser

Søger du en låsemed Vesterbro? Norhs låsesmede Vesterbro udfører alt i låseservice og tekniske låseinstallationer i dit område i København V og omkring Vesterbrogade og omegn.

Vi går op i at finde den rette løsning til vores låsesmeds kunder på Vesterbro og at det skal være nemt og smertefrit at hyre os derfor tilbyder vi vores kunder gratis på deres opgave, indhent tilbud af os på siden gennem vores Indhent tilbud formular her. Så hvis du leder efter en pålidelig låsesmed Vesterbro med gode anmeldes, så behøver du ikke lede mere. Vi glæder os til at høre fra dig!

Norh låsesmed Vesterbro går mere fra mekanisk sikring til mere intelligent sikring.

Døgnvagt låsesmed Vesterbro

Hvis du ringer til os nu, så kører vi ud øjeblikkeligt. Gælder alle døgnets 24 timer, også om helligdage. Norh Låsesmed Vesterbro har døgnåbent.

Ankomstid 15 minutter

Ankomst ca. små 15 minutter på Vesterbro. Norh låsesmed Vesterbro er sjælden langt væk fra Vesterbrogade og derfor tæt på dig når du skal bruge akut låseservice i området.

Tilfredse kunder på Vesterbro

Norh låsesmed Vesterbro har mange gode anmeldeler over flere forskellige online portaler, så som håndværker.dk, Google, facebook, yelp og krak.

Afspil video om Norhs låsesmed Vesterbro nær Vesterbrogade tilbyder alt i låse, lave priser og hurtig låseservice i København V. Gode anmeldelser, læs mere ⇒

Norh Låsesmed Vesterbro, udfører alt fra låsemontering, olukning til montering af avancerede låsesystemet

Norh er en LÅSESMED PÅ VESTERBRO med 24 timers døgnservice, der tilbyder alt i låsesmed for eksempel oplunkning af døre, biler, hængelåse og pengeskabe,
vejledning og installation af sikkerhed findes også til stede hos Norh i Kbh V. Vores rådgivning inkluderer indbrudssikring, alarmer, overvågning og adgangskontrolsystemer af alle typer og varianter.

Når det kommer til låse og når det handler om din sikkerhed og dit sikkerhedsbehov, så ønsker vi at finde en løsning, der passer dig perfekt og øger din sikkerheden så at du undgår uvelkomne gæster på bedst mulige måde. Norh låsesmed Vesterbro’s kunder er tilfredse, fordi at vi målretter fokuserer på deres behov. 

Vi er så sikre på at det vi leverer er så godt at vi tør at stille op med en tilfreds kundegaranti og en garanti op til 6 år, på alle vores almindeligste låseydelser. Du kan derfor trygt kan ringe til Norh låsesmed Vesterbro, når du skal bruge en lokal låsesmed i København V. Se vores anmeldelser her.

Skriv til Norh låsesmed Vesterbro her

Skriv til os og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt. I travle tider kan det tage op til tre hverdage, men som regel svarer vores låsesmede på Vesterbro samme dag, som du skriver.

Sådan monterer og servicere Norh låsesmed Vesterbro alt i låse og sikring i København V

Norh Låsesmed København V er en autoriseret elektriker og låsesmed Vesterbro med erfaring og viden der vil kunne hjælpe dig med alt i låseservice. Vores låsesmede i Kbh V kernekompetencer er montering af lås, oplukning af lås, fremstilling af nøgler, reparation af lås samt vedligeholdelse og service af diverse låse, alarmer, overvågning, pengeskabe, sikkerhedsdøre, våbenskabe og arkivskabe og meget mere.

Der er altid en låsesmed på Vesterbro til rådighed hos Norh, vi er der når du skal bruge os, måske har det opstået en akut situation med dine låse.

Det kan være for eksempel være at du har kommet til at smække dig selv ude, tabt dine nøgler eller været ramt af et indbrud eller tyveri.

Norh Låsesmed Vesterbro, kan afhjælpe dit problem hurtigt og præcist, så at du hurtigt kan forsætte din normale hverdag igen. Udøver nødhjælp så kan vi også udskifte din lås til en ny eller reparere din gamle, hvis tiden er inde og din gamle låse er blevet slidte eller usikre i forhold til indbrudstyvenes nye værktøj.

Døgnservice låsesmed i København V og omegn.

Norh Låsesmed Vesterbro har også en autolåsesmed København V tilknyttet og  kan derfor også hjælpe dig hvis din bilnøgle går tabt, eller hvis der er været et indbrud i din ejendom eller i din bil.

Akutte service ærinder hos Norh Låsesmed Vesterbro inkluderer ødelagte låse, hvis du har smækket dig selv ude, oplevet et kedeligt indbrud, fået dine nøgler stjålet eller hvis dine låse er blevet ødelagte på grund af hærværk. Vores målsætning hos

Norh låsesmed Vesterbro er; at ankomme hurtigst muligt til din adresse og gerne indenfor 20 minutter. Så at du ikke skal behøve vente unødvendigt længe og kan få hjælp til dit problem med låse så hurtigt og effektivt som muligt.

Hvad udfører en autoriseret installatør og sikkerheds-tekniker hos Norh Låsesmed Vesterbro?

Låsesmedens fag er et håndværkerfag, men også et teknikerfag, låsesmedens fag er en branche i rivende udvikling indenfor teknik og kræver mange teknisk kyndige personer, dette ved vi alt om hos Norh Låsesmed Vesterbro. Derfor taget vi på de seneste kurser og specialiserer os indenfor de forskellige områder der findes. 

Låsesmed er også et praktisk erhverv så som vi kender det hos Norh Låsesmed Vesterbro, de praktiske opgaver kan omfatte alt fra planering og montering til reparation og vedligeholdelse af diverse låsesystemer eller andet sikkerheds teknisk udstyr for eksempel sikkerhedsdøre og gitre.

Fokus på vedvarende kunderelationer hos vores låsesmed Vesterbro

Låsesmedens fag er også et servicefag med mulighed for at skabe gode og langsigtede kunderelationer, hvilket vi hos Norh Låsesmed Vesterbro går meget op i.

Erhvervet låsesmed kræver præcision og en følelse af finmekanik. Branchen og erhvervet udvides mere og mere, efterhånden som nye sikkerheds løsninger dukker op fra dag til dag.

Arbejdsopgaverne som låsesmed på Vesterbro og generelt indenfor faget, udvikler sig derfor mere og mere. Udover den mekaniske del med nøgler og låse i metal, tilbydes også komplette sikkerhed løsninger, der inkluderer elektronisk adgangskontrol, overvågning, alarminstallation samt andre elektroniske installationer. Norh Låsesmed Vesterbro er autoriserede ved sikkerhedsstyrelsen og må derfor lovligt udføre alt indenfor el-installationer og låseservice.

Du kan med fordel bruge os til tværfaglige opgaver, det gør det både billigere og mere effektivt for dig når du søger hjælp til flere forskellige opgaver.

Låsesmed Vesterbro monterer lås for kunde i lejlighed.
Låsesmed Vesterbro monterer lås for kunde i lejlighed.

Hvilke opgaver er almindeligst hos Norh Låsesmed Vesterbro?

 

Låsesmedens fag er bred og indeholder mange forskellige opgaver og ydelser, ingen dag er ens i låsesmedens hverdag. Det findes selvfølgelig nogle opgaver som vores låsesmede udfører på daglig basis, heriblandt oplukning af låse gennem vagtudkald.

Omkodning af låse er også en opgave, der bliver udført på daglig basis. Selvom de fleste danskere først bliver bekende med begrebet “omkodning af låse” hvis de har, eller har haft et behov af en omkodning, af en eller anden grund.

Hvorfor kan en omkodning af lås være en rigtigt god idé i mange situationer?

En omkodning af låse er en rigtigt god idé hvis du vil være sikker på at personer der har haft adgang til din nøgle ikke har det mere. Det kan være en nabo, eks-kærester, eks-svigemor eller nogle håndværkere der ikke mere har berettiget adgang til dit hjem længere.

I disse tilfælde er en omkodning af din lås den bedst mulige løsning og ikke mindst det hurtigste og billigste alternativ. Norh låsesmed Vesterbro ser tit, at nøgler bliver kopierede i en så kaldet hælebar, som du finder lokalt på gaden i din by.

Så selvom at du i virkeligheden får den nøgle som du udleveret til at starte med tilbage, så har den person måske fortsat uberettiget adgang til dit hjem, uden dit samtykke.

Slip for alle bekymringen om nogen uberettiget har en nøgle til dit hjem/din bolig og få en omkodning af låse hos hos Norh Låsesmed Vesterbro.

Findes der andre grunder til hvorfor man skal bruge en omkodning af lås?

Du kan fremtidssikre dig selv  gennem at få lavet en omkodning af dine låse, hvis nøglerne er meget slidte og har svært ved at låse døren uden besvær.

Hvis du får en omkodning af lås i god tid, så slipper du måske for et mulig behov af en låsesmed akut og kommer fri fra et eventuelt vagtudkald gebyr.

Slidte nøgler slider også unødvendigt meget på selve låsecylinderen. Hver eneste gang du bruger din nøgle. Det vil derfor nogle gange koste mere at ikke få noget gjort ved problemet til tiden.

Da låsen til sidst også nødvendigt skal skiftes ud af en låsesmed. Her anbefaler vi derfor også omkodning, så at vi kan redde din låse inden din nøgle ødelægger den. Kom fri fra problemer med slidte låse og ring til os på 22 22 28 68, så hjælper vi dig!

Norh Låsesmed Vesterbro tilbyder sikkerhedsskabe af bedste kvalitet

Udover “almindeligt låsearbejde” tilbyder vi også ekstra ydelser så som reparation, oplukning og montering af diverse sikkerhedsskabe. Udvalget af pengeskabe og våbenskabe er kæmpe stort, vi vil dog anbefale skabe fra Herning pengeskabe fabrik. Det kan nemlig nogle gange være svært at overblik over hvilken type og variant der passer bedst til ens behov. Det kan vi hjælpe dig med.

Som iværksætter, virksomhed ejere eller privatperson kan det være rart at bevare sine ejendele under sikre forhold. Norh Låsesmed Vesterbro fører pengeskabe, våbenskabe, dokumentskabe og nøgleskabe, som er brandklassificeret og tyveribeskyttet.

Uanset om du leder efter brugte eller ny producerede så rådgiver vi dig både forhold til indkøb og montering. For at opretholde en høj standard hjælper vi selvfølgelig også med reparation af dine låse og anden regelmæssig service.

Norh Låsesmed Vesterbro kører ud på akutte ærinder og har i døgnservice 24 timer i døgnet

Norh låsesmed Vesterbro udfører selvfølgelig hasteopgaver opgaver, men vi tager også os af de minde akutte opgaver på tidsbestilling. Dette inkluderer blandt andet bilplukning, låse reparation, montering, vedligeholdelse samt indbrudssikring.

Service og rådgivning hos Norh Låsesmed Vesterbro. Hvis du leder efter en låsesmed til låseservice eller udskiftning af en eller flere låse i København V, er du velkommen til at ringe os for gratis rådgivning. Vi glædes os til at høre fra dig. Indhent et tilbud her eller ring til os; 22 22 28 68 

Vi leverer informationer og viden, så at  du kan finde en passende låse eller det rette sikkerhedssystem der passer bedst til dig, din boligforening eller dit erhverv. Både private personer og virksomheder kontakter os i dag for at øge deres sikkerhed i hverdagen, enten derhjemme eller på arbejdspladsen.

Vi bidrager til en sikker standard og beskytter det, der betyder mest, derhjemme eller på arbejdet for kunder i hele Danmark, primært på Vesterbro og i København.

Biloplukning billig autolåsesmed Kbh V
Norh Låsesmed Vesterbro til oplukning af både boliger og biler

Smækket dig ude af bilen? Vi tilbyder også låsesmed til bil i København V

Hos og kan du også bestille nødhjælp hos vores autolåsesmed Vesterbro, forvent hurtig service til for eksempel en biloplukning. Hvis din nøgle er låst inde i bilen, så kan vi hjælpe dig med at åbne din bildør, hurtigt og effektivt, uden at gøre skade på din bil. 

Norh låsesmed Vesterbro kan dirke din bil op eller fjerne nøglen fra billåsen eller på anden måde åbne bilen uden at det vil komme skader på karosseriet. 

I de fleste tilfælde går en biloplukning hurtigt hos Norh låsesmed Vesterbro, dette fordi at vi har meget god viden og lang erfaring og har en udlært specialist i bil låse på holdet. 

Desværre ødelægger personer og desværre også låsesmede, der ikke har tilstrækkelig omfang med viden og uddannelse da de prøver at åbne en bil. De kommer til at bruge forkert udstyr og værktøj. 

Sørg så for, at den hjælp du bestiller, kan garantere at den ikke vil gøre skade på din bil og at hvis det sker vil denne erstatte dig og betale for reparationen af din bil. Du står mere sikkert hvis du bruger et firma med et CVR nummer, søg efter CVR nummer her.

De fleste virksomheder har nemlig en ansvarsforsikring. Vores låsesmed på Vesterbro kan garantere at vi ikke kommer til at lave nogen skade eller rist på din bil ved en bilolukning. Lær mere om vores kyndige autolåsesmed her. 

Udskift batteriet til din bilnøgle på Vesterbrogade

Kan bilen ikke åbnes på grund af bilbatteriet eller fjernbetjenings batteriet, måske er det er afladet. Vi kan ved dette tilfælde åbne din bil og også give dig starthjælp, så du nemt kan køre den direkte til dit nærmeste værksted og få ordnet din bilnøgle.

Norh Låsesmed Vesterbro har også et antal forskellige batterier, der er egnede til fjernbetjening liggendes, dem kan vi starte med at prøve af.

Har du mistet din bilnøgle?

Er din bilnøgle kommet væk? Eller brudt i låsen? Hvis en nøgle er brudt i låsen, kan vi ofte fjerne den med specielt værktøj. I princippet, jo længere nøgle der er tilbage i låsen, jo nemmere er det at få nøglen ud af låsen. 

Nogle gange kan det være for svært at fjernet en brudt nøgle i en lås, for eksempel når du har brudt en nøgle i tændingslåsen. Her er det dit værksted du skal have fat i. 

Hvis du har mistet din bilnøgle eller ønsker at lave en ekstra, så kan vi hjælpe med dette, alt efter mærke og model. 

Søger du en alsidig låsesmed Vesterbro?

Dette tilbyder Norh låsesmed Vesterbro sine kunder i København V

Udover sikring skabe så tilbyder vi selvfølgelig også;

 
 

Som du kan se på oversigten om vores ydelser, så er Norh Låsesmed København V en alsidig låsesmed på Vesterbro, som kan tilbyde langt flere løsninger en hvad de fleste almindelige låsesmede kan. 

Vi går oveni også op i at leverer høj service og går aldrig på kompromis med kvalitet.

Som tidligere nævnt kan vi med ro i maven tilbyde dig op til 6 års garanti på alle vores almindeligste låseopgaver. 

Norh billige låsesmed Vesterbo.
Låseservice hurtigt på Vesterbro, oftest indenfor 20 minutter

Hvilke er åbningstiderne hos Norh Låsesmed Vesterbro?

År 2021 kører vi 365 dage om året 24 timer om døgnet i København V

Norh Låsesmed Vesterbro er tilgængelig døgnet rundt hele året og du kan med fordel altid kontakte os når du skal bruge akut låseservice. 

Mulighed for udskiftning og reparation på plads er til stede, hvis det for eksempel har været er indbrud eller nøglerne er forsvundet.

Vores døgnvagt låseservice inkluderer ødelagte låse, glemte eller mistede nøgler, reparation efter indbrud, omstilling af låse efter stjålne nøgler osv. 

Norhs låsesmede på Vesterbro har et mål som er at ankomme hurtigst muligt og hjælpe, så snart ulykken finder sted.

Selvfølgelig kan vi også servicere og installere alarmer og låse, selvom intet alvorligt er sket. I forbyggende tilfælde. Ikke akutte inkluderer montering, oplukninger, systemlåse, dørautomatik, forstærkning, indbrudssikring, biloplukning og andre generelle reparationer og opgraderinger. 

Søger du rådgivning indenfor låse og indbrudssikring? Norhs låsesmede Vesterbro rådgiver dig uden omkostning

Hvis du har brug for rådgivning af en låsesmed på Vesterbro, så kan du altid ringe til os. Vi kan også hjælpe til med både information og give dig viden om, hvilken lås eller hvilke tiltag  der er bedst i din situation.

Privatpersoner og entreprenører overalt i København ringer til os når de ønsker at øge sikkerheden i hverdagen, derhjemme eller på arbejdspladsen. 

Du er selvfølgelig også hjerteligt velkommen til at kontakte os uanset presserende behov eller små funderinger. Vi hjælper dig bedst muligt og glæder os til at høre fra dig!

Nederst følger nogle priseksempler hos vores Låsesmed Vesterbro

En enkel lås, er en lås som er lige til for vores låsesmed Vesterbro at åbne dvs. låsen kan åbnes relativt hurtigt med en låsepistol eller en bankenøgle.

Fra priser på låsesmed Vesterbro låseservices, se vores prisliste;

  • Åbning af enkel lås i dagtimerne: 400kr
  • Udkaldstillæg i dagtimerne: 400kr
  • Åbning af enkel lås aften, lørdag, søndag eller helligdage: 750kr
  • Udkaldstillæg aften, lørdag, søndag og helligdage: 700kr
  • Åbning af bil lås i dagtimerne: 750kr
  • Åbning af bil lås, aften, søndag, lørdag og helligdage: 1250kr
  • Omstilling af lås i dagstimerne: 450kr
  • Omstilling af lås aften, søndag, lørdag og helligdage: 750kr
  • Reparation af lås i dagstimerne: 750kr
  • Reparation af lås aften, søndag, lørdag og helligdage: 950  kr
 

Er der spørgsmål til vores låsesmed priser Vesterbro, ring til os på telefon 22 22 28 68, vi har altid en ved telefonen som kan hjælpe. 

Valby & Vesterbro låse, installerer ADK og låse med nøgle

Interesserer du dig for fremtidens låse? Norh Låsesmed Vesterbro har stor erfaring med elektronisk adgangskontrol 

Hvad er elektronisk adgangskontrol?

Elektronisk adgangskontrol (ADK) er et teknisk fortalt et elektronisk sikret lagring. Som passer perfekt til større ejendomme, det kan for eksempel være boligforeninger, institutioner, byggerier, hoteller, kontorer og virksomheder. Norh Låsesmed Vesterbro arbejder til dagligt med både elektroniske låse samt mekaniske og er derfor en ekspert i alle former for låse. 

Elektronisk adgangskontrol er en avanceret og fleksibel form for sikkerhed med en kode, et kort eller chip, som man bruger i stedet for de klassiske nøgle, som vi er vane til at bruge i vores nuværende dagligdag.

ADK/Elektronisk adgangskontrol som det også kaldes skaber ikke blot tryghed uden giver også bedre kontrol og komfort med adfærd og styring, håndtering og fleksibilitet. Gennem at chip, koder og kort hurtigt og billigt kan ændres og oprettes igen og igen næsten gratis for indehaveren.

Hvordan fungerer elektronisk adgangskontrol?

Gennem indstillingerne i systemet bliver det på automatik elektronisk registreret. Du kan se hvem der har tilgang til de steder og hvornår. Dermed kan du selve styrer individuel tilgang til døre for medarbejdere, midlertidige gæster osv. ADK og de systemer kan I administrere på en simple og hurtigt måde gennem smarte mobiler og en computer.

Norh Låsesmed Vesterbro giver selvfølgelig en grundig introduktion i funktion ved ADK, når du bestiller et låsesystem af os

Derefter er du altid velkomne til at ringe, hvis der er spørgsmål eller hvis det opstår et behov af at vi burde komme forbi og tage et kig.

Alle adgange som du ønsker bliver digitalt gemt. Hvis du bestiller elektronisk adgangskontrol ved os. Oveni så kan du som administrator nemt selve styre dit system online. 

Du også få er alarmsystem tilsluttet som spiller sammen med dit adgangskontrol system, så at brugerne af dit system kan til- og frakoble alarm. I kan læse om Rukos forskellige systemer her. Læs mere på vores side om låsesmed Frederiksberg. 

Adgangskontrol kan med fordel også installeres trinvis. Derfor bliver betalingen også i små omgange. Du kan også læse mere om hvordan elektronisk adgangskontrol fungerer sammen med dørautomatik. Læs mere på vores ide om låsesmed Tårnby 

Hvad er prisen på elektronisk adgangskontrol i København?

Prisen på ADK afhænger af mange forskellige ting. Det der have størst påvirkning af pris er givetvis antal adgange og hvilket sikkerheds niveau og design der ønskes, samt funktioner i systemet og andre nødvendigheder. Det er også  en afgørende faktor hvilke systemer i har i dag.

Norh låsesmed Vesterbro vil derfor meget gerne komme ud og tage et kig og der efter give dig et tilbud. Via mail og telefon er tilbud altid gratis hos os. 

Ved store opgaver udarbejder vi også mange gange tilbud gratis. Efter at vi været ude hos dig så modtager du et uforpligtende tilbud fra os via mail. Eventuelt flere på forskellige mulige tilbud og løsninger til jeres nye ADK system.

Uendelige kombinations muligheder, også til dine nuværende mekaniske låse og døre

Det kan sådanset også være, at du med fordel kan kombinere det nye system med andre tidligere installerede løsninger. 

Så som en eksisterende overvågningskamera eller alarm. Som vores låsesmed Vesterbro kan koble på til en fuld løsning.

Kontakte Norh låsesmed Vesterbro om du tage et personligt snak med os om ADK og andre elektroniske systemer. 

Elektronisk adgangskontrol og låsesystemer er unikke løsninger, som vi hos Norh kan tilpasse den enkelte bygning, ejendom og  efter dit behov.

Det er derfor oftest en nødvendighed, at vi kommer ud og ser din ejendom og får en snak sammen med dig om den bedste løsning. I denne proces rådgiver vi dig også om de forskellige produkter der findes i ADK samt dørstyring der passer sammen.

Då Norh ikke kun blot arbejder med låse, uden også arbejder med elektriske installationer. Så er dette en stor fordel for dig når du bestiller os. 

Fordi hvis du nu mangler en stikkontakt eller en anden vigtig elinstallation, så kræves det også at du bestiller en elinstallatør udover en låsesmed ved installation.

Norh Låsesmed Vesterbro er en del af Norh Entreprise på Vesterbro, så vi kan også sørge for den del uden af du skal behøve bestille yderligere en tekniker eller elinstallatør og til en meget billig låsesmed pris. 

Søger du efter en løsning på en alternativ låsesmeds opgave? 

Låsesmedene hos Norh på Vesterbro installerer også kæledyr overvågning, så at du nemt kan holde øje med dine dyr imens du er på arbejde. Det findes kameraovervågning der er skræddersyet til husdyr, denne variant af overvågning kan give dig både tryghed, sikkerhed og ro.

Med overvågningskameraer placeret indenfor kan du live på din Smart Phone se alt hvad i dit hjem uden at det behøves ansøges om tilladelse.

En ny ydelse hos os er intelligente bygning installationer, IBI.

Det er dit personlige behov og dine ønsker det bestemmer selve kvaliteten på selve overvågnings systemet, efter din budget. Vi kommer gerne ud til både private personer og erhverv, for at rådgive indenfor området.

Video om elektronisk adgangskontrol, Salto. Montering tilbydes af Norh Låsesmed Vesterbro

5/5

Denne video demonstrerer Salto’s adgangs system. Norh Låsesmed Vesterbro kan anbefale deres systemer til både privat og erhverv. 

Indhent tilbud

Adresse:
Norh låsesmed Vesterbro
Sankt Jørgens allé 6
1615 København V

Åbningstider;

Man- søn: 00:00-23:59
(Tidbestilling; Døgnåbent, ej besøg)

Åbent 365 dage om året,
også om helligdage.

Almindelige spørgsmål og svar til vores låsesmed på Vesterbro

Jeg har smækket mig ude på Vesterbro, Hvornår kan Norh låsesmed Vesterbro være her?

Ved de fleste tilfældene tager det ca. 20 minutter fra det tidspunkt som du ringer til os, til at vi er ankommet på din adresse i København V.

Skal min lås bores op hvis jeg er kommet til at smække mig ude?

Hvis din lås er en sikkerhedslås, så skal den, men 9 ud af 10 danske hjem har en lås der nemt kan åbnes af låsesmeden. Har du en brevsprække på din dør så kan vi også åbne din dør der igennem med et specialværktøj.

Jeg har fået stjålet min taske med nøgler i, hvad gør jeg nu?

Tag det bare roligt, vi skal nok hjælpe dig. Ring til os, så sørger vi for at du indenfor en time har en ny lås på din dør og et nyt sæt nøgler. Hvis du har en indboforsikring, så dækker den som regel både dine stjålne ting samt udgiften til os.

Kan i omkode min låse så at jeg kan kun behøver en enkelt nøgle?

Ja det kan vi, det klarer vi på få minutter og imens du venter.

Hvilke betalingsmuligheder har jeg?

Norh låsesmed Vesterbro modtager kontant betaling, bankoverførsel og fakturabetaling ved store opgaver, alt efter aftale.

Ruko kasselås monteres af Norh låsesmed Vesterbro
Låsesmed Vesterbro Kasselås Ruko, tilbud

Når du bestiller en låsesmed's ydelse hos Norh låsesmed Vesterbro så kan vi nu tilbyde en Ruko kasselås inkls. montering på stedet for 2800;-

Produkt varenummer: 10

Produkt Brand: Ruko kasselåse

Produkt valuta: DK

Produkt pris: 2800

Pris Gælder til: 2021-08-29T21:33:04

Produkt på lager: https://schema.org/InStock

Redaktørens bedømmelse:
5

FeedBack

Vi vil gerne høre din mening om vores service - Vi på Norh låsesmed bliver glade for din feedback

overvågningkamera københavn