Låsesmed Hellerup, alt i låseservice på døgnvagt

Norh låsesmed Hellerup, din lokale låsesmed

Vi Udfører Alt Indenfor Låsesmedens Fag Til Det Private Og Virksomheder.
Velkommen til Norh låsesmed Hellerup vi hjælper med alt i låseservice. Norh låsesmed Hellerup, har kun udlærte låsesmede ansatte og det er din garanti og sikkerhed for et professionelt udført arbejde. Norh kan hjælpe dig og din familie med alt indenfor låsesmedens fag. Og vores vision at levere den sikreste service til gode priser, der er til at forstå.

Nicolai din dygtige låsesmed Hellerup

Døgnåbent

Norh låsesmed Hellerup ved det er sjælden man smækker sig ude mellem 08 og 16 i hverdagene. Derfor har vi døgnåbent.

Ankomst 20 min

Norh låsesmed Hellerup ankommer til dig ca. 20 minutter efter du har bestil vores akutte låseservice 9 ud af 10 gange.

Professionel låsesmed

Alle låsesmede hos Norh er udlærte låsesmede og nogle af os kan også tilbyde bilplukning.

Billig låseservice i Hellerup, lokal låsesmed

Søger du en låsesmed med lave priser?

Norh låsesmed Hellerup og omegn.

Norh Låsesmed Hellerup tilbyder låseservice og priser der er til at forstå Norh låsesmed Hellerup har mange års erfaring med montering eller reparation af låsesystemer. Og oplukninger eller udskiftninger af alle låse på markedet. Er du lige flyttet ind i nyt hjem. Eller har du udleveret nøgler til håndværkere eller rengøring, så anbefaler vi hos Norh, at du får omkodet dine låse. Er dine låse gamle og skidt, kan vi skifte dem ud til nye velfungerede og sikre låse. Det er vigtigt for os hos Norh låsesmed Hellerup. At kunder der ønsker en fast pris, oplever stor gennemsigtighed i de tilbud vi udarbejder på låsesmeds arbejde. Norh låsesmed Hellerup udarbejder derfor altid tilbud gratis via telefon eller e-mail.

Kontakt os

Kontakt os og vi vender tilbage til dit ved første givende lejlighed. I travle perioder kan det tage op til tre dage, men som regel svarer vi samme dag.

Leder du efter en døgnåben og akut låsesmed i Hellerup?

Er uheldet været ude? Eller har du fået stjålet dine nøgler, haft en indbrudstyv på besøg eller er du smækket dig selv ude? Norh låsesmed Hellerup er lokale låsesmed og vi kan rykke ud til dig med desamme. Norh bestræber altid at være hos kunden indenfor 30 minutter. Oftest tager det kun 15 minutter til vi er ude ved vores kunder i Storkøbenhavn.

Norh autolåsesmed Hellerup

Norh rykker også ud akut, hvis du smækket bilnøglerne inde i din bil. Uheld sker jo ikke kun ved bolig og virksomheds døre. Norh låsesmed Hellerup rykker ud i hele Hellerup og omegn. Inkl Charlottenlund, Nordhavn og Svanemøllen. Og vi hjælper med de fleste bilmærke og låse. Norh låsesmed Hellerup har åbent alle 365 dage om året, 24/7.

Ring akut til vores låsesmed på 22 22 28 68.

Lokal låseservice Hellerup og omegn.

Som låsesmed gennem mange år, vil vi hos Norh låsesmed Hellerup anbefale, at du bruger en lokal låsesmed. Alle områder i Storkøbenhavn og i Danmark er forskellige. Der er også en forskel på, hvordan og hvor tit og hvorfor, der sker indbrud. I Hellerup har vi stor indsigt på indbrud og hvilken sikring der er bedt for de huse, lejligheder og erhverv der findes i området.

Norh låsesmed Hellerup er en lokal låsesmed, som er en del af Hellerup´s hverdag. Vi kender derfor alle de forskellige udfordringer og styrker ved ejendomme og sikkerhed i Hellerup og omegn.

Låseservice og vedligeholdelse, af nye og ældre døre samt installation af sikkerhed bland andet sikkerhedsdøre

Om din bolig her en ny eller gammel dør, en nye eller meget gamle låse monteret, så er der behov for vedligeholdelse og service. Nogle gange er de også nødvengigt at skifte de gamle ud. 

En låse har ca. 15-20 års lang holdbarhed. Norh låsesmed Hellerup er en lokal låsesmed, og vi kan vi servicere dine låse hurtigt og nemt. Vi tilbyder også indkøb, installation og montering af sikkerhedsdøre. Vi bruger os her af svensk kvalitet, Daloc. Når du bestiller en sikkerhedsdør tager vi os af hele projektet. Alt fra bortførelse af den gamle dør til karme og maling af den nye.

Har du en ny dør eller nye låse sat op?

Selvom du har fået en ny dør og nye låse installerede i din ejendom, så er det vigtigt med service. En god idé at smøre dine låse to gange om året, så vil de holde i en meget længere tid. 

Du skal dog være påpasselig med hvad du smører dine låse med, du må aldrig ikke smøre låsene med hvad som helst. Norh låsesmed Hellerup anbefaler at du kontakter leverandøren af dine låse eller en lokal låsesmed. Vil du smøre dine låse selv køb olie af kun kende mærke og vælg ikke den billigste.

Norh låsesmed Hellerup og servicere og vedligeholder alle dine låse

Så er du hundrede procent sikker på, at de holder i mange år mere fremover.

Meget gamle og slidte døre og låse
Hvis din bolig har en ældre låse eller dør, så kan det måske være, at du skal have den skiftet ud. Det kan du blive nød til nogle gange for at sikre din ejendom og at din forsikring skal dække. 

Serie 500 er de låse, der har rundt nøglehoved på nøglen, de er ofte forældede og kan dirkes op, eller bankes op af en indbrudstyv. Uden spor. Derfor dækker din forsikring ikke. Det er superærligt derfor er det smart at forebygge at ende i denne situation. Det gør du nemt gennem at blot opgradere dine låse. Og så oveni holder de i mange år mere. Samt værdien på din ejendom stiger.

Norh låsesmed Hellerup oplever også tit, at kunderne ringer, da deres låse der sidder på døren eller i postkassen er løs. Det skyldes 8 ud af 10 gange, at det er døren der er problemer, døren er gammel og træet ikke mere hårdt nok til at holde oppe låsen korrekt. Det er en almindelig opgave for os. Og vi kan sagtens gøre at det vil fungere fint i nogle år mere og vi retter op på problemet.

Sådan kan du Indbrud sikre dit hjem – Norh låsesmed Hellerup din lokale låsesmed tilbyder gratis sikkerheds tjek

At blive udsat for tyveri eller et indbrud er en meget skræmmende og chokerende oplevelse for alle. Alle der prøver på det kender følelsen af afmagt. Din lokale låsesmed Hellerup kan rykke ud til dig hurtigt og sikre din bolig efter en sådan ubehaglig oplevelse. 

Norh låsesmed Hellerup har mange års erfaring med indbrud og forsikrings sager. Vi rådgiver dig om, hvad du skal gøre efterfølgende, efter et indbrud eller et indbrudførsøg, det f.eks. din dør blevet ødelagt. Norh låsesmed Hellerup gennemgår også gerne din ejendom. Og vejleder dig omkring du kan undgå indbrud fremadrettet. Så at du kan føle dig tryg og hurtigt komme ovenpå igen.

Et tip fra låsesmeden;

Vores byggeherre hos Norh Entreprise vil kunne hjælpe dig med at bygge nye stærke dørkarme. Se mere på dette site. 

 

Norh låsesmed Hellerup installerer overvågning for kunde.

Installation og valg af overvågningskamera Fredericia hos Norh låsesmed Hellerup

Der findes hundredehvis forskellige løsninger inden for valg af overvågningskameraer. Mange af de forskellige kameraer minder meget om hinanden på flere forskellige områder. Og det er mange gange udseendet det er de største forskelligheder. Når du går i tankerne om hvad du skal vælge for type af overvågningskamera eller videoovervågning, gør du det nemmeste for sig selv gennem at kontakte Norh låseservice & låsesmed Hellerup. Lad en af vores låsesmede på Østerbro, Vesterbro og Hellerup eller i Valby komme ud til dig og danne sig et overblik, det første møde fra Norh er altid gratis, herfra vil vi kunne udarbejde et uforpligtende tilbud og forklare dig hvilken slags overvågningskamera. Som vil passe bedst til dit hjem eller din virksomhed, efter din budget og dine ønsker.

Overvågning “dome”, hvad er dette?

Vi vil kunne informerer også dig blandt andet lidt på forskellene mellem de populære “dome” kameraer og bullet kameraer som bruges mest på markedet lige nu. Derudover vil vi give dig nyttig information i forbindelse med valg af udendørs overvågningskamera, videoovervågning og trådløse overvågningskameraer.

Hvad er forskellen på dome kameraer og bullet kameraer?

En dome overvågningskamera er nemlig en overvågningskamera som er formet som en kupler ,rundt som en halv kugle med en flad bund, den bliver oftest monteret i loftet eller på en udendørs væg. En bullet kameraet, er i de fleste tilfælde en lidt firkantet og aflangt overvågningskamera installeret op ad en væg.

Et dome overvågningskamera placeres som tidlige nævnet for det meste i loftet eller på væggen

Dette ved hjælp af et fladt beslag, fordi at på den måde er det sværere for indbrudstyve at ødelægge eller afmontere kameraet, mens et bullet kamera som er installeret op ad en væg, nogle ganger er relativt nemt kan brække af. I forhold til billedkvalitet og generel kvalitet optaget bullet og Dome overvågningskameraer i lige så god kvalitet, her er det ikke formen på kameran der afgør forskellen, derfor kan du kan frit vælge mellem begge modeller, efter hvad der passer bedst til dine lokaler.

Udendørs overvågningskamera, dette mener vi på Norh låsesmed Hellerup at du bør stage stilling til

Når det drejer som omkring at installere udendørs ovenvågringkameraer vil også Norh låseservice & låsesmed Hellerup være behjælpelige, her er det også en del række man skal tage stilling til i forhold til regler og love. Men også vigtigt at du sørger for at gå efter en overvågningskamera -model, som har de nødvendige egenskaber og specifikationer for endemålet med din overvågning. f.eks. skal det være natvision eller er det ikke en nødvendighed? Det er et selvfølgelig og meget vigtigt at tænker over at en undedørs overvågningskamera skal tåle regn og koldere vejrforhold.

Norh låsesmed & låseservice Hellerup, står klar for andre spørgsmål omkring trådløs overvågning samt IP- kamera

Kontakt os i vores kontakt formular her, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt når vi har en ledig låsesmed i dagstimerne, du kan også komme i kontakt med en låsesmed på 22 22 28 68, hvis du ønsker et samtale med os. Hvis du vil vide mere om vores naboer Norh låsesmed Østerbro og Norh låsesmed Charlottenlund så kan du gøre det her. 

Indhent tilbud

Åbningstider;

Man- søn: 00:00-23:59
(Døgnåbent)

Åbent 365 dage om året,
også om helligdage.

5
5,0 rating
5 out of 5 stars (based on 27 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Assa 2020

5/5

Se video oven, den præsenterer vores største leverandør Assa Abloy 2020

F.A.Q

Ofte stillede spørgsmål

Hvor lang tid tager en oplukning?

9 ud af 10 gange tager det ikke mere end fem minutter at åbne er dør for Norh låsesmeden Hellerup. Hvis din dør består at en meget stærk og sikker lås, skal den bores op. Dette kan tage op til en halvtimes tid Inkl. montering af ny lås.

I hvor lang tid skal jeg vente på låsesmeden i Hellerup?

Vores låsesmed i Hellerup bor i nærheden, derfor tager det sjælden mange minutter før låsesmeden er fremme ved din dør.

Har i garanti på jeres låse og udførte låsearbejde?

Selvfølgelig, Norh låsesmed Hellerup har op til 6 års garanti på vores almindeligste ydelser.

Tager låsesmeden i Hellerup mobilie pay?

Ja Norh modtager mobilie pay, bankoverførsel samt kontant betaling.

Monterer i ekstra låse?

Ja, dette er en standard opgave.