Låsesmed Bagsværd

Søger du en låsesmed i Bagsværd kommune?

Norh låsesmed Bagsværd er en professionel & pålidelig autoriseret elektriker og  låsesmed kørende i Bagsværd kommune, med lave priser, ring nu for hurtig service. Norh låsesmed Bagsværd er erfaren og har 15 år i låsesmeds branchen . Vi betjener både institutioner, kommuner, private kunder og erhvervskunder i hele Bagsværd kommune. Norh er  autoriserede som elektriker ved Sikkerheds styrelsen, til fordel for erhvervskunder der skal bruge en låsesmed til forsikringsager der el er involveret. Søger du en låsesmed til en oplukning af dør, og det er akut, ring nu, vi bestræber derefter at være ved dig indenfor 30 minutter.

Norh låsesmed Bagsværd hører ud på akutte låsesmeds ærinder i Bagsværd kommune.

Døgnservice

Norh låsesmed Bagsværd -Både bor og har værksted i Bagsværd. Derfor kan vi være hos dig allerede indenfor 30 minutter.

Kvalitets produkter

Norh låsesmed Bagsværd bruger sig af de bedste leverandører på markedet og installerer kvalitets låse fra Ruko.

Højt serviceniveau

Norh låsesmed Bagsværd er også udlært elektriker og kan derfor udføre akutte ærinde indenfor både el og låseservice.

Nøgler

Autoriserede låsesmede i Bagsværd

Til dig der søger en låsesmed i Bagsværd

Norh låsesmed Bagsværd leverer låseservice til tiden, vi bestræber at være hos dig indenfor 30 minutter, altid!
Norh låsesmed Bagsværd tilbyder øjeblikkelig låseservice døgnet rundt 365 dage om året. Vi uheldet er ude og du bare gerne vil hurtigt videre, ring Norh. Vi spiller ikke din tid og rykker ud med desamme. Vi laver dog ikke kun oplukninger af døre. Uden vi udfører alt indenfor sikring.  Nogle af vores andre ydelser vi klarer for både privat, erhverv, institutioner og kommuner er (se længere ned);

Kontakt os

Kontakt os og Norh vender tilbage til dig hurtigst muligt. Er dit ærinde akut ring; 22 22 28 68

Låsesmed Bagsværd og omegn.

Indeholdfortegnelse;

Låseservice 24/7 i Bagsværd og omegn

ALARMSYSTEMER

Vi laver alt fra indkøb til montering af alarmsystem til private kunder og erhverv på hele Bagsværd. Vi rådgiver og vejleder dig gennem hele processen og finder sammen med dig den bedste alarm løsning, til dit behov.

LÅSESYSTEMER

Det er oftest nemmest at have så få nøgler som muligt. Vi laver låsesystemer og om-koder alle dine låse så at du kun skal bruge en enkelt nøgle til alle dine låse.

RENOVERING

Vi renoverer gamle låse som er gået i stykker med som kan reddes. Hvis de ikke kan reddes installerer vi nye låse med højere sikkerheds klasse på hvis det er det som ønskes.

OPSÆTNING AF EKSTRA LÅSE

Vil du have en ekstra låse på for at stå stærkere mod indbrud. Så installerer vi på Norh også ekstra låse på din dør. Vi har mange forskellige typer du kan vælge iblandt.

DØGNSERVICE OG HURTIG UDRYKNING 

Norh låseservice Bagsværd rykker ud hurtigt og effektivt. Vores værksted ligger midt på Bagsværd og vi kommer derfor rundt hurtigt i området , når uheldet er ude og du har kommet til at miste din nøgle eller har smækker dig ude.

ELEKTRONISK ADGANGSKONTROL

Elektronisk adgangskontrol er en ny måde at lave sine låse på. Elektronisk adgangskontrol findes både til erhverv og private kunder. Plug and play og avancerede systemer, det klarer vi!

OVERVÅGNINGSKAMERA

Overvågringkamene er en meget effektivt måde at holde tyverne væk på. Vi installerer alt indenfor overvågning. Vi rådgiver dig gerne og har en elektriker med TVO-eksamen på teamet.

LÅSESMED BAGSVÆRD TIL NYBYGGERI

Det findes ikke noget projekt, der er for stort eller for småt til Norh låsesmed Bagsværd Vi støtter bygge herrer og laver låse til store boligkomplekser.

AUTOLÅSESMED BAGSVÆRD

Smækket dig ude fra din bil? Vi har låsesmed bil Bagsværd. Vi laver biloplukninger på de fleste bilmærken. Ring os og spørg om vi åbner din bil op.

Låsesmeden i Bagsværd lukker både biler og døre op.

Norh låsesmed Bagsværd, hurtig låsesmed med døgnvagt

Du skal have tillid til din låsesmed mener vi på Norh låsesmed Bagsværd.Vi skaber tryghed for vores kunder på den Københavnske øen. Norh låsesmed og Autolåsesmed Bagsværdkommer både med rådgivning og fuld færdige løsninger til dig. Vi udarbejder også altid tilbud ud over telefonen og via mail gratis. Hos Norh får du ikke nogle ubehaglige høje regninger. Du kan nemt indhente et tilbud her.

SERVICE HOS NORH LÅSESMED BAGSVÆRD

Norh elektriker & el-installatør København er et familie drevet og ejet ApS-selskab der startedes op når tre venner-par fra Jylland besluttede sig for at flytte til Storkøbenhavn. Norh Entreprise ApS er nu vokset og udvidet sig til et selskab der leverer alt inden for elektrikerfaget. Norh entreprise ApS udbyder også det meste indenfor byg og sikring til kunder i hele Danmark. I dag arbejder Norh aktivt for at skabe os en god miljø både intern og eksternt for både miljø, medarbejdere og kunder. Norh har en tydelig vision på hvor vi forsat skal hen.

Om Norhs elektriker København & låsesmed Bagsværd Vision

MANGFOLDIGHED

Forskellighed, ligestilling, ligebehandling og mangfoldhed vigtige principper hos os.
Norh låsesmed Bagsværd lægger vægt på anerkendelse og accept, derfor forventer vi altid, at medarbejder og ledere arbejder sammen med ligeværdighed og respekt overfor hinanden. Norh låsesmed Bagsværd er med i de forskellige branchernes arbejdsgiverforening for håndværkere.

MILJØEPOLITIK

Vi er låsesmedsfirma på Bagsværd, der tager ansvar i at beskytte vores miljø. og alle de forskellige naturlige ressourcer der findes.. Norh arbejder til dagligt på systemer til at genbruge, styreovervåge, ​ og formindske det væsentlige miljøpåvirkninger.

AUTORISATION

Det er Sikkerhedsstyrelsen, som har ansvaret og udsteder autorisationer. Det findes ikke noget autorisations krav indenfor låsesmedens fag, men Norh er stadigt autoriserende indenfor elektrikerbranchen. Hvilket betyder, at vi må udføre det meste inden for el-installationer og er meget vane til at arbejde med el installationer. Vores låsesmede er også lige som vores elektriker højt uddannede med eksamen i TVO og AIA m.fl., Derfor kan også erhverv bruge os i forsikringsager.

LÅSESMED PRISER BAGSVÆRD

Det er mange forskellige faktorer, der er med til at påvirker låsesmeds priserne i Bagsværd. Bland andet kørsel, erfaring, kundskaber der kræves og tidsforbrug.
En uddannet låsesmed har gennemgået ca. 4 års uddannelse på erhvervs skole. Og praktik i en låsesmeds firma. Vil du have prisen på din opgave så kan du altid ringe til os på 22 22 28 68, eller så kan du indhente et tilbud via mail. Det er altid gratis at få. Og hundrede procent uforpligtende.

VORES ANBEFALINGER

De fleste af os der er bekendt med internet og computere ved at det i dag er nemt og lige til at skrive anmeldelser og dele sine erfaringer, uanset om det er dårlige eller gode. Norh går meget op i service og yder altid den absolut bedste service, hver dag, det spejler sig i vores kunde bedømmelser på nettet. Norh har i alt næsten 400 følgere på fb, 118 fb stjerner med et gennemsnit på 4.9 og ellers også mange stjerner og meget ros online på de forskelige kanaler som håndværker.dk, Yelp m.fl. Læs mere her. Norh låsesmed Bagsværd. har altid stort fokus på at give alle kunder hos Norh den absolutbedste oplevelse. Hvis det alligevel er noget som ikke lever op til dine forventninger så må du gerne give os feed back. Gennem at udfylde vores feedback formular.

Norh låsesmed Bagsværd udfører gratis sikkerheds tjek i Storkøbenhavn

Hvis en indbrudstyv gerne vil indenfor, så kan han nok lykkes uanset hvad. Det er dog masser af tiltag du kan gøre, for at stille dig mere sikker og stå stærkere og for at få en bedre sikring af dit hjem. F.eks. indbrudstyven har ikke meget tid, til selve udførelsen. Det skal meget gerne gå hurtigt, fordi så er der en meget mindre risiko for at han eller hende bliver opdaget og fanget.

De mere erfarne og professionelle og vane indbrudstyve vil gå efter de svage punkter din bolig eller dine lokaler

Vurderer tyven at det er meget svært at bryde sig ind er det forbundet med en stor risiko at blive taget. Derfor vil han ofte gå videre til næste og tage et kig. Derfor jo mere du investerer i sikring og jo sværere du gør det for indbrudstyven, jo mindre risiko er der for at blive ramt af et indbrud.

Sikring af boligen eller dine lokaler behøver ikke bare være en installation af et alarmsystem eller overvågningskamera. Det kan også være en ekstra låse, en sikkerhedsdør, gitre m.fl. Norh låsesmed Bagsværd tilbyder alle disse forskellige muligheder. Der er dog to steder du skal sikre fremfor alt og det er indgange og flugtveje.

Få hjælp af en dygtigt låsesmed Bagsværd, til udførsel af et sikkerheds tjek

Via mail og telefon deler vi altid os med ud af vores råd gratis. Ved en seriøs henvendelser udfører vi også gratis sikkerhedtjek hjemme ved private kunder eller til virksomheder. Vi er altid til at tale med og vi vil rigtigt gerne hjælpe vores kunder, til at få et trygt og sikkert hjem. Hvis du bestiller sikkerheds løsninger og låse af Norh låsesmed Bagsværd. Så kan du forvente produkter og service af høj, modern kvalitet. Vi tør derfor give alle vores kunder helt op til 6 års garanti på vores almindeligste ydelser. Hvis du vil vide om låsesmedbranchen kan du læse mere på låsesmeds foreningens hjemmeside her.

Norh låseservice & låsesmed Bagsværd giver dig  nogle gratis tip på hvad du selv kan gøre for at forbedre din sikkerhed i hjemmet imens du er på f.eks. ferie;

  1. Undgå høje plankeværk og hække fremfor dine døre og vinduepartier. De vil give indbrudstyven arbejdsro og en dejlig mulighed for at gemme sig for omverdenen. Norh låseservice & låsesmed Bagsværd anbefaler et højt hegn med en låst låge, så tyven ikke kan komme ind til din have, en hæk bør også suppleres med et trådhegn.
  2. Lad vær med at rydde op for meget. Ser et hjem for rydeligt og pænt ud, kan tyven få mistanke om, at der ingen er hjemme. Norh låseservice & låsesmed Bagsværdanbefaler derfor at man for eksempel lader nogle par sko stå fremme. Udenfor dørren eller roder lidt i haven ved at lade børnenes legetøj flyde lidt rundt omkring i haven eller indenfor.
  3. Lås have-redskaber eller andre værktøj inde. En spade eller et koben til og med en gade kost, kan være et perfekt arbejdsredskab for tyven. Fordi det kan bruges til at bryde ind i huset eller i garagen med, derfor burde man låse diverse værktøj inde. Små værktøj og redskaber der ikke kan bruges til at bryde sig ind med kan sagtens stå ude for at undgå, at huset ser forladt ud.
  4. Tænk på hvad du viser offentligt på sociale medier. Indbruds tyve er i dag smarte og holder tit øje med menneskers ferie opdateringer. Og laver planer der efter. Undgå så vidt muligt at offentligt skrive om dine ferieplaner på sociale medier så som facebook og indtagram. Det kan nemlig være med til at bespare dig selv et indbrud.
  5. Vær opmærksom på dine vinduer. Er et vindue særligt udsat. Kan en stor busk med fordel plantes lige foran eller overvej at installere gitter, til dine kældervinduer. Kældervinduer er en gave til indbrudstyve.
  6. Mærk dine værdifulde ting. Det kan være en god ide at give værdigenstande et personligt mærke, det vil mindske tyvens mulighed for videresalg. Derudover vil det også være en rigtigt god idé, at tage billeder af alt dit indbo, så man ved, hvad der mangler, hvis uheldet skulle komme ved et eventuelt indbrud.
Norh låsesmed Bagsværd

FeedBack

Vi vil gerne høre din mening om vores service - Vi på Norh låsesmed bliver glade for din feedback

overvågningkamera københavn