Udskiftning af låse

Vi udskifter din låse hvis den er gammel og slidt eller usikker, til en ny sikker lås

Vil du selv udskifte din låse, læs vores guide nederst på siden. Eller måske vil du gerne vide lidt mere om udskiftning af låse? På denne side har vi sammenfattet lidt information om nogle forskellige låsevarianter der findes på markedet idag. Låse som Norh låsesmed både forhandler og monterer samt udskifter for kunder. 

Købt en låse?

Hvis du selv har købt en låse kan vi selvfølgelig fjerne den gamle låse og montere den nye for dig.

Elektrikere

Norh en også autoriseret elinstallatør virksomhed og er også eksperter i udskiftning af låse som er elektroniske

Vedigholdelse

Vedligeholdelse af elektroniske og mekaniske låsesystemer hos Norh låsesmed i Storkøbenhavn

Rådgivning

Vi har lang erfaring med udskiftning af låse og fører de største mærker og producenter på markedet

Udskiftning af låse København

Vores kernekompetence er bland andet udskiftning af låse

Låsesmedene hos Norh er specialister i låse og kender i princippet alle låse og varianter på markedet. Derfor kan du roligt kontakt Norh hvis du har brug for hjælp i forhold til en ny lås eller hvis du ønsker en ekstra lås for at være mere sikker. Norh låsesmed tager sig af udskiftning og montering af nye låse i alle område i København nogle af dem er;

Låsesmed Valby
Låsesmed Vesterbro
Låsesmed Charlottenlund
Låsesmed Søborg
Låsesmed Herlev

Se alle vores bydele som vi kører i på denne side. 

Billig udskiftning af låse i alle Københavns bydele så som Nørrebro, Amager, Vesterbro og Østerbro.

Kunde bedømmelser

4,9 af 5 678

4.9/5

Norh låsesmed en supertaknemlige og glæder os hver dag til en ny arbejdsdag. Der vi får lov til at møde nye spændende kunde der måske vil give os ros på internet. 

Udskiftning af låse
Overvejer du at udskifte dine låse til nye sikrere låse?

Det kan være en god idé at udskifte sin lås eller låsecylinder, når du flytter ind i et nyt hjem, dette fordi det er svært at kontrollere, om der er nogen den har en ekstra nøgle til dit nye hjem liggendes. Det er muligt at udskifte sin låse selv hvis du er lidt “handy”, i normale tilfælde skal du bare udskifte låsecylinderen ud.  

Din forsikringen dækker også, når du selv skifter låse, medmindre der ikke er en lås, der hører til det usædvanlige og at du får den sat op korrekt. Bemærk, at låsecylinderen ikke må stikke ud uden for låsen, da tyvene derefter kan bruge en rørtang, der kan dreje hele låsecylinderen. Det ikke et projekt for den der ikke ejer værktøj osv. Derfor der det mange der bruger vores hjælp når de skal have udskiftet en lås. 

Må du selv udskifte din låse alle steder?

I din lejeaftale eller lejeaftale er der sagtens nogle regler, som du skal forholde dig til der gælder for udskiftning af låse – medmindre andet er angivet, så er det mange gange at skifte låse selv. I tilfælde, hvor du har brug for at udskifte din låse, så skal du have et samtykke fra ejeren af ejendommen. Opbevar venligst de gamle låsecylindre, så du kan sætte dem i igen, når du flytter, især hvis ejendommen har en slags låsesystem. Dette skal du gøre uanset om du selv udskifte dine låse eller om du bestiller os til en udskiftning af låse af os. 

Hvad koster det at udskifte låsen?

Hvis du selv udskifte låsen skal du naturligvis kun betale for låsen og stå for værktøj. Hvis en låsesmed udskifter låsen, koster den normalt 900 – 3000 DK at skifte låse i løbet af dagen, inklusive materialer. Det er hvilken type du ønsker af låse monteret der er den største faktor på prisen.  Hvis du har mange låse du skal udskifte så giver vi rabat. 

Udskiftning af låse
- Vi rådgiver, køber ind og monterer til både privat og erhverv

Mekaniske låsesystem, en ekstra låse eller elektronisk adgangs kontrol – mulighederne er mange

Norh låsesmed udskifter, vedligholder, reparerer og monterer alle låse alt fra mekaniske, elektroniske, moderne digitale låsesystemer. Til både enkelte privatpersoner eller større virksomheder.

Ved opsætning af et nyt låsesystem eller elektronisk adgangskontrol. Er Nores lange erfaring jeres bedste garanti for veludført arbejde. Vores låsesmede har mange års uddannelse og erfaring, derfor kan du altid være sikker på at få et godt og holdbart låsesystem installeret af os.

Norh låsesmed København leverer låsesystemer af mekanisk karaktær, elektronisk adgangskontrol (ADK) med adgangs kode, adgangs kort eller chip

Norh låsesmed kan udføre en udskiftning af låse samt montere låse og låsesystemer i alle sikkerheds niveauer. Med mange forskellige løsninger, så er systemet er skræddersyet til institutionens, bygningens og brugenes behov.

Lær mere om de forskellige låsesystemer der findes på markedet, spørg os om viden når du overvejer en udskiftning af låse

Et låsesystem giver dig fuldt overblik, og ekstra sikkerhed til din bolig eller til din virksomhed. Alle de forskellige låsesystemer der findes at købe passer til forskellige typer af bygninger. Det vil sige at hvis du skal købe et system til en bolig, sommerhus, boligforeninger, lagereller kontor. Så er det stor forskel fra model til model.

For at gøre det nemt for dig har vi kort beskrevet nogle mekaniske, elektroniske samt digitale låsesystemer, blot så du kan få et indblik i hvad der findes. Næsten alle nye låsesystem i dag er bore- og dirkesikre med patenterede profiler. Og det skal du også meget gerne have. For at være sikker.

Mekaniske (klassiske) låsesystemer ved udskiftning af låse

Mekaniske systemlåser fra mærken som Ruko og Dorma, er de låsesystemer, som er almindeligste. Og som Norh låsesmed oftest installerer til kunder i Danmark. Disse mærke og deres systemer er af højeste sikkerheds niveauer, design og komfort til rimelige penge. Førdyb dig her om Rukos som vi er glade for her;

Ruko Garant Plus

Ruko Garant Plus er låsesystem med en god pris. I forhold til hvor sikker den er , derfor et af de bedre låse varianter til private, boligforeninger og erhverv. Garant Plus er et system, der er meget brugt med gode erfaringer hos både kunder og hos os på Norh.

Garant plus tilbyder fleksibilitet kombineret med høj sikkerhed i et rigtigt flot design. Nøglerne til dette låsesystemet er ikke kopierbare. Det kræves et sikkerheds nøglekort med kode at kunne kopiere nøglerne til Ruko Garant plus systemet.

Hvis du har en gammel låse som f.eks. serie 500 kan den nemt åbnes og dirkes op af en indbrudstyv. Derfor anbefaler vi at få den udskiftet til en Garant Plus eller serie 1200 som i kan læse om her.

Ruko serie 1200

Ruko serie 1200 er lige som Garant plus også patenteret og i høj sikkerheds klasse. Serie 1200 er et af Rukos fremmeste produkter på nuværende tidspunkt. Låsene udviklet af Ruko har et speciel d12 låse teknologi og er udviklet til at passe perfekt til fremforalt private hjem. D12 hentyder så til selve låsens profil udformning som et “d”, og 12 står for antallet af koder på nøglen (De hak du kan se).

Serie 1200 er dermed sagt langt mere sikker end gamle serie 500 eller serie 600 låse, der kun har fem og seks koder. Ruko serie 1200 skal bores op og er derfor dirkefri. Med serie 1200 medfølger oveni en kodebrik, som skal bruger ved bestilling af ekstra cylindre til nye døre eller flere låse osv. Denne nøgle brikken gør, at du kan få udarbejdet de mest funktionelle nøgler og skåret nøgle, uanset om du ikke har en anden nøgle tilbage at gå efter. Dette kender vi som låsesmede alt om. Serie 1200 er også en god låse hvis du skal have udskifte din låse, præcist som Garant plus.

Ruko Merkur

Ruko Merkur 401 er et også et patenteret låsesystemet enkelt på næsthøjest sikkerheds kategori. Merkur kan opsættes sammen med godkendte sikkerheds låse eller beslag. Og systemet i sig er perfekt til boligforeninger, erhvervs bygninger og sommerhuse. Merkur kan med stor fordel også udskifte ældre låse som Ruko 500 eller Ruko serie 600

Salto elektronisk adgangskontrol

Norh låsesmed installerer saltos elektroniske låse. Salto er et låsesystem for både private og erhverv med gode referencer. Saltos elektroniske adgangskontrol går at pare sammen med eksisterende låse der findes i forvejen også design dørgreb. Derfor er det relativt nemt for låsesmeden at installere Salto elektronisk adgangskontrol. Elektronisk adgangskontrol fra Salto er også ekstra hærværksikret. Da elektronikken er monteret indvendigt, og det er testet og godkendt op til 30 minutters brandtæthed.

Se denne video om Salto elektronisk adgangkontrol;

Hvad kan et elektronisk og mekanisk låsesystem?

Låsesystemer bliver brugt i virksomheder, hoteller, udlejningsejendomme og samt ved etagebyggerier. Låsesystemene sikrer mod uvedkommende gæster, og velkomne de vedkommende. Norh låsesmed København kan leverer det i forskellige sikkerheds klasser, så dit låsesystem passer til dit budget og til din bygning .

Udskiftning af lås privat

Med et låsesystem kan man meget praktisk have en nøgle, der giver adgang flere forkellige steder. Og en nogle som giver adgang til nogle andre. Som f.eks. i en ejerforening kan man have en lås i en opgangs dør, hvor alle beboeres nøgler passer. Ligesom virker de forskellige nøgler kun i hver beboers lejligheds dør og postkasse. Så det gir nu nok mening for det fleste af os hvad et låsesystem endelig er før noget.

Udskiftning af lås erhverv

En anden mulighed er en virksomhed med flere ansatte, hvor alle ansatte ikke skal have adgang til alle virksomhedens rum/kontor. Så kan man med nøgler til låsesystem sørge for, at kun udvalgte nøgler kan bruges til forskellige område, værelse, indgange eller gange. Norh låsesmed har også et tæt samarbejde med Norh Enterprise som er et autoriseret elektriker selskab. Det også tager sig af dette med et tæt samarbejde med os. I kan læse mere om Norh Entreprise her.

Udskiftning af lås sådan gør du

Guide med 3 trin til Udskiftning af låse - Ja, du kan udskifte din lås selv

Det er ikke altid svært at udskifte en lås, derfor kan du måske klare at udskifte låsen selv, hvis du har de rette værktøj derhjemme.

  1. Det du skal gøre er at starte med at løsne de to skruer på indersiden af ​​døren, så kan låsen fjernes. Fjern derefter beslaget på ydersiden af ​​døren, inden du vender tilbage til indersiden. Nu skal du fjerne selve låsecylinderen, som er nem at fjerne i de fleste låsemodeler. Løsne de skurer der er og træk efterfølgende låsecylinderen ud.
  2. Gå nu igang med med at sætte den nye cylinder på plads udefra. Derefter placeres den indre cylinder på plads. De to cylindre skrues sammen med de skruer der følger med låsen. Før du fortsætter arbejdet, er det en god ide at kontrollere, at låsen virker som den skal. Der skal også monteres et dækbeslag, her skal vi måle afstand og finde ud af hvor meget cylinderen stikker ud af dørbladet.
  3. Når alle medfølgende beslag er monteret på indersiden og ydersiden, er låsen samlet og klar til at bruges. For os som låsesmede går dette relativt hurtige da vi er trænede i denne form for opgave. For os tager det maksimalt 30 minutter at udføre en udskiftning af låse. For at undgå for mange forskellige nøgler skifter vi også låsen i postkassen, så den kan åbnes med den samme nøgle som hoveddøren.


Udskiftning af låse til postkasse

Den gamle låsecylinder i postkassen fjernes nemt. For at fjerne den helt, skal den lille låsering trykkes ned og den store møtrik trækkes af. Nu er det bare at løfte låsen ud. På den nye lås skal låseringen også holdes, mens den ydre møtrik skrues løs.

Derefter kan låsen på postkassen placeres og fastgøres. Låsen er monteret, og låsen er også nu klar til at anvendes. Du kan læse mere om postkasselås hos os på denne side. 

FeedBack

Vi vil gerne høre din mening om vores service - Vi på Norh låsesmed bliver glade for din feedback

overvågningkamera københavn