Låsesmed Nørrebro, Norh låsesmed København N udfører alt af låsesmed

Søger du en erfaren låsesmed Nørrebro, åsesmed København N? Alt i alt har Norh låsesmed Nørrebro København NV mere end 35 års erfaring. Indenfor forskellige ansvars område. Du kan derfor roligt sætte din lid til os når du mistet dine nøgle.  Eller hvis låsen skal skiftes i hoveddøren. Vi kommer altid så hurtigt vi kan, og går ikke før du er tilfreds. Norh låsesmed Nørrebros låsesmed er uddannede på den tekniske universitet TEC.  Søger du Norh låsesmed Amager læs mere her. 

LÅSESMED NØRREBRO, en låsesmed i København som tilbyder alt i låseservice

Norh Låsesmed Nørrebro
- tilbyder alt i låsesmedens fag i København N

Kigger du efter en dygtig & erfaren og pålidelig låsesmed Nørrebro. Der leverer høj kvalitet til tiden i alt låsesmeds arbejde, så er du kommet til det rigtige sted.
Ønsker du en fast pris hos Norh låsesmed København N?

Så er det vigtigt at du er tydelig med at sige dine ønsker og budget, hvis du har nogle specielle sådanne når vi skal sætte en pris. Fx at du ønsker en hvis sikkerhedsniveau på låsen. Eller hvis du ønsker et “Arne Jakobsen” håndtag til din yderdør, og ikke standard. Dog prøver vi på Norh låsesmed København N altid at spørge ind så meget vi kan til jeres ønsker og fortælle om hvilke muligheder i har.

Her kører vi;

Norh låseservice & låsesmed Nørrebro dækker lokalt hele Nørrebro, København NV, Søborg, Emdrup, Gladsaxe & Kongens Lyngby. Norh låseservice & låsesmed Nørrebros ansatte låsesmede får altid de seneste efterkurser og uddannelser. I sikkerhed og mange års erfaring omkring indbrud og tyverisikring. Og kender godt til det sikkerheds behov som det er i en delvist socialt udsat bydel som Nørrebro.

Døgnåben låsesmed Nørrebro og København N - bestræber at være hos dig indenfor 20 minutter

Norh Låseservice Nørrebro har døgnservice. Norh låseservice & låsesmed Nørrebro har også døgnvagt og mødes på telefon 22 22 28 68 hele døgnet. Der sidder altid en låsesmed parat til at tage imod opkald og svare på spørgsmål omkring låsesmed priser Nørrebro og autolåsesmeds faget. Låsesmedene vil også være tilgængelige til at rykke ud på akutte opgaver, når behovet er, nu nu nu..! Hvis i kontakter os i vores kontakt formular, vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt, men husk, ring os hvis det er et akut ærende

Norh låsesmed Nørrebro forebygger indbrudt - I de københavnske hjem


Forebyg indbrud i dit hjem, Norh låseservice & låsesmed Nørrebro hjælper dig. Norh låseservice & låsesmed Nørrebro ved at det oftest er små enkelte middel der skal til for at undgå indbrud. En ekstra lås på døren eller en opdateret sikkerhedslås i din dør. Kan i de langt fleste tilfælde være det som afgør om tyven beslutter sig for at gennemføre et indbrud hos dig eller ej. Og vælger anden dør/bolig end din. Norh låseservice & låsesmed Nørrebro kender dette fænomen rigtigt godt. 

Norh låsesmed København N bedste tip - tænk som tyven

Det findes også et par ting du selv kan gøre for at forbedre dine muligheder. Til at slippe fri fra et eventuelt indbrud. Tænk som en indbrudstyv Det bedste er at tage en ordelig kig på din skal sikring, Prøv at se på din bolig med en tyvs øjne. Hvilken dør skulle du vælge hvis du var en indbrudstyv? Din eller naboens, fx er det en alarmskilt på naboens dør og ikke din. Eller måske har i samme fortsætninger, så vil sagsynlinheden være li så stor en af jeres lejligheder bliver ramt.

Norh låsesmed Nørrebro Anmeldelser På Facebook og Google

Norh låseservice & låsesmed Nørrebro lever på referencer. En glad kun bliver oftest til flere glade kunde ved os. Då vi på Norh låsesmed København N bedst markedsføre os på tidligere kunders anbefalinger.

Helen

5/5
“Der er intet bedre i verden end god og hurtig service. Norh Låseservice hjalp med at åbne op i vores lejlighed en fredag aften, hvor vi havde lukket os ude. De var hurtige, effektive og fandt en kreativ men billig løsning. Der gik ca. en 1 fra jeg ringede til jeg var inde i lejligheden igen og til en rimelig pris. Mere kan man ikke bede om. Derudover var de også skide søde. Jeg vil helt sikkert ringe dem op, hvis jeg skulle stå i den kedelig situation igen.”

Noella

5/5

“Den bedste service jeg har fået hos en låsesmed. Ender jeg i situationen igen, skal han helt klart anvendes igen. Hurtigt og fleksibel, så kan kun anbefales.”

Skal du bruge en låsesmed Nørrebro nu? Ring nu så kommer en låsesmed København N ud til dig hurtigst mulig
+45 22 22 28 68
Norh låsesmed Nørrebro en låsesmed I hjertret af København N
En låsesmed i hjertet af København

Norh låseservice & låsesmed Nørrebro. Afdeling og værksted som dækker Nørrebro, har sine lokaler tæt ved Nørreport station.

Dog er vores låsesmede oftest ude og kører på låsesmeds opgaver i områderne omkring Nørrebro, Gladsaxe og Kongens Lyngby, under dagstimerne.

Derfor er vi oftest ikke mange minutter væk fra dig når det er brug for en akut låsesmed. Der er oftest tale om en oplukning, det vil sige at du eller en anden kunde har været uheldige med at smække sig ude. Når det brug for en akut låsesmed, en oplukning et højtest på vores prioriteringliste, fordi at det kun vil typisk kun tage ca. 20 minutter at få afklaret + kørsel.

Norh låsesmed Nørrebro priser

– Få et tilbud her
Norh låseservice & låsesmed Nørrebro priser. Hvis du ønsker tilbud på en låsesmeds opgave på Nørrebro. Så er du velkommen at ringe til Norh låseservice & låsesmed Nørrebros vagttelefon hele døgnet. Ved telefonen har vi altid en erfaren låsesmed klar til at hjælpe dig med dit behov. Eller så kan du vælge at få et tilbud her indhent tilbud.

Vores låsesmed priser Nørrebro, varierer meget fra hvad det er der skal laves

Hvis du er parat til at sende os nogle billeder på dine låse, vil vi oftest kunne give en eksakt pris til dig også ud over telefon. For private kunder er det priser vi aftaler altid inklusive moms, kørsel, materialer og løn.

Købt ny bolig? Viste du at det er nogle ting man skal tage stilling til omkring låse? 

En anden ting der er meget vigtigt at tænke over hvis du lige har flyttet ind i et privat lejemål eller købt dig en bolig. Du kan aldrig være helt sikker på hvor mange der har adgang til en kopi af din nøgle. Derfor er det en rigtigt god idé at sætte en ekstra ny lås på din dør. Eller at lave en omkodning på din dør. Hvis din nøgle i forvejen har et rundt hoved, så er det sandsynligvis en serie 500. Som du har som låseværk, her vil vores låsesmed Nørrebro altid anbefale at skifte ud låsen til en højere sikkerhedsniveau. En serie 500 kan nemlig dirkes op på nogle få minutter af en dygtig kriminel. En serie 500, er heller ikke forsikrings godkendt hvis uheldet skulle komme før. Døre og vinduer skal altid være forsvarligt lukkede for at din forsikring skal dække. Norh låseservice & låsesmed Nørrebro klarer de mere komplicerede opgaver.

Norh låseservice Nørrebro klarer de opgaver som København mange låsesmeder sjælden taget sig af

Norh låsesmed & låseservice Nørrebro og team. Er ikke bange for at tage på sig en kompliceret opgave og prøve de sværere oplukninger. De oplukninger som ibland kræver timevis af problemløsning og en stor mængde af tålmodighed. Som f.eks. oplukninger af pengeskabe, våbenskabe, sikkerhedsdøre, nøgleskabe samt auto af nyere modeller.

Norh låseservice & låsesmed Nørrebro har en uddannet låsesmed med speciale i oplukning ag oven nævnte genstande

Er det et talen om et akut låsesmeds problem på følgende som er opstået og behovet af en låsesmed er nu. Så er vi ikke mange minutter væk fra dig hvis du bor i nogle af Stor København område. Vi kører dog også på hele Sjælland. Men med lidt længere ankomsttid til destinationen. Vil du indhente tilbud så kan du gøre det her.

Pengeskabe og forskellige værdiskabe er de opgaver Norh  med speciale arbejder mest med. Norh “pengeskabe låsesmed” har en elektriker uddannelse i bagaget og er også udlært i at kunne lukke op og arbejde med elektroniske værdiskabe. Har du et spørgsmål er du mere velkommen at ringe på 22 22 28 68 og tale med vores låsesmed der har speciale i faget. Læs mere her.

Norh låsesmed Nørrebro leverandører

Det er vigtigt for os at de produkter vi leverer er lige så gode som de arbejde vi udfører. Vi har et per producenter vi bruger os af og som vi gerne vil anbefale. Vi vil gerne anbefale Ruko låsesystem, Daloc sikkerhedsdøre, Hikvision overvågning, Ajax systems alarmsystemer & Salto adgangskontrol.

Stort udsving på bydele i København N,
mener vores låsesmed Nørrebro

Dele af Nørrebro, stemplet som ghetto Selve indre Nørrebro er en spændende bydel. Og flere dele af Nørrebro er præget af sociale problemer så som høj arbejdsløshed og høj kriminalitet. Området Mjølnerparken er på regeringens liste over ghettoer i København by. Nørrebro er også en bydel i rivende udvikling med nye metro stop på vej. Højt kulturliv, og mange yngre mennesker på Nørrebro som brænder for sin bydel os dennes udvikling.


Indbrud Kbh N og Norrebro


Det er et stort sving på bydeler i København og i Danmark. I forhold til hvor stor sandsynligheden faktisk er på at blive ramt ud af noget type af indbrud, to bydele i stor København nemlig indre og ydre Nørrebro. Er antallet af anmeldte indbrud faldet helt op til 70 procent på kun 5 år, fra 2010 til 2015. På ydre Nørrebro er sket et meget stort fald fra 613 indbrudanmeldelser til 115. Hvilket egentlig er helt fantastisk når man tænker på det.

Låsesmed Nørrebro; Hårdt arbejde bagved

I virkeligheden er det er hårdt arbejde med nabohjælp, tyverisikring og øget sikkerhedstænk der er grunden til dette resultat. “Det er glædeligt, at antallet af indbrud er faldet. Men det er ikke lige med, at vi skal hvile på laurbærrene. Vi skal forsætte med vores indsats, fordi vi ved at der pludselig kan komme en ny udvikling i indbruds mønstret, som vi ikke fanger.

Derfor fortsætter vi vores indsats” siger overborgmester i Københavns Kommune. Frank Jensen i 2016.På vores låsesmeds afdeling ved Nørrebro hjælper vi dig på vej i alle situationer som kan opstå. Hvor en låsesmeds ekspertise kan bruges. Vi tilbyder alt fra enkel oplukning hvis du smækket dig ude til at forebygge indbrud og DNA-mærke diverse genstande.

Ønsker du mere at vide om Norh låsesmed Nørrebro?

Har du mistet din nøgle eller glemt dine nøgler indenfor, så måske undrer du dig om låsen på din dør skal bores op, eller om en almindelig oplukning er nok. Der er stor forskel på enhver enkelte lås.

Men hvis du er parat til at sende nogle billeder på din lås. Gerne hele vejen rundt til vores døgnvagt låseservice Nørrebro. Her fra vil du oftest kunne få et præcist tilbud på hvad det vil koste dig i din situation. Husk alle de priser vi opgiver på telefon til private, er inklusive moms. Materialer og udkørsel. Du vil derfor kunne føle dig tryg med de priser som vi angiver.


Når låsesmeden vel er på plads vil han eller hende informere dig om eventuelle opgraderinger på din låse. Og det er helt op til dig selv at beslutte dig for om det har et interesseret eller ikke.
Hvis du fx har en serie 500 installeret i din dør vil du nok få vide af vores låsesmed at den lås ikke er forsikrings godkendt.

Serie 1200 den bedste låse

Norh låsesmed Nørrebro tilbyder høj sikkerhed hos Norh låsesmed København N
Og bør skiftes ud til en bedre lås, som fx en serie 1200, en serie 1200 har en patenteret teknologi. Nøglen har et trapezformet hoved med runde hjørner. Nøglen har seks stifter, der vender to forskellige veje og anbefales til udvendig sikring. Nøglen kan også kun kopieres ved godkendte Ruko forhandlere.

Hvis du ønsker den absolut sikreste lås så er det en serie 1200, garant plus du skal gå efter at få installeret. Denne nøgle har seks stifter øverst og ti sidestifter. Denne nøglen kan kun kopieres, hvis du fremviser sikkerheds kort. Dette sikkerheds kort for du med af os når vi installerer din lås. Og igen det er selvfølgelig op til dig efter din budget, at beslutte hvad du ønsker for sikkerhedsniveau.

Norh låsesmed Nørrebro hjælper dig til godkendte låse i København NV

Det bedste er, at låsesmeden kommer ud og laver et sikkerheds tjek på jeres låse og andet sikring. Vi prioriterer, at have både gode priser og at være professionelle. Derfor kommer vores døgnvagt låsesmed ud og besigtiger din bolig eller virksomhed På Nørrebro. – gode råd er ikke dyre hos Norh låsesmed Nørrebro. Vil du selv få et godt indblik omkring din sikring og om dine låse er godkendte. Eller vil du bare genre vide, hvorfor det er relevant, at have godkendte låse. Det vil vi gerne sætte dig ind i. Alle vores kunder på Nørrebro har vores låsesmed sammen med Ruko udarbejdet et par gode værdier ved / krav for sk. godkendte låse:

  • 360 graders nøgledrejning på låsen
  • Låsen kassen har en rigel på 20 mm
  • Låsen kan modstå et højt tryk på døren på 700 kg
  • Låsen kan modstå et tryk mod selve dørkarmen på 500 kg

Der er stor forskel på kvaliteten af døre og låseprodukter og hvordan de spiller sammen

Når du skal investere i sikring og i nye låse, så er der stor forskel på sikkerhed og kvaliteten af produkterne. Norh fører altid kun låse produkter, som vi kan stå inde for. Og som vi har god erfaring med.

FeedBack

Vi vil gerne høre din mening om vores service - Vi på Norh låsesmed bliver glade for din feedback

overvågningkamera københavn