Omkodning af låse

Her får du alt at vide om hvordan Norh låsesmed København
arbejder med omlægning af lås, omkodning af lås og omstilling af låse

Omstilling af låse og omkodning af låse til fair pris hos Norh. Norh låsesmed omkoder dine låse akut og imens du venter. Sikre dig selv og omstille låsene hvis du ikke ved hvor dine nøgler er. Norh kan omstille eller omkode dine låse, og hvis du f.eks. har tabt dine nøgler, eller hvis er flyttet ind til nyt hjem det du er usikker på om de er andre personer der har dine nøgler og dermed adgang til dit trygge hjem 

1 nøgle til det hele

Ved omkodning af låse gør at du f.eks. ikke mere behøver tre forskellige nøgler og kan nøjes med en

Låse til sikkerhedsdøre

Vi omstiller låse og omkoder din låse til alle varianter af sikkerhedsdøre med almindelige låse

Vedigholdelse

Efter at vi har omkodet din låse, får dine låse også en lille service besående af rengøring og olie

24/7 Døgnservice

Vi rykker hurtig ud og omkoder dine låse hvis du f.eks. har fået dine taske eller dine nøgler stjålet.

Norh låsesmed København kan omstille eller omkode låse af alle varianter på markedet

Når Norh låsesmed København udfører en omkodning  af låse, så får du et sæt med 3 nye nøgler og derfor er du nu med garanti den eneste. Som nu har et sæt nøgler til til huse, dine lokaler eller din lejlighed, . Norh låsesmed kan skære flere nøgler, hvis det er det du skal bruge.

Vil du gerne vide lidt mere om omkodning, omlægning og omstilling af låse. Så har vi samlet de mest brugbare viden nedenfor her på denne side. Ønsker du et tilbud på en omstilling af låse ring nu.

Indeholdfortegnelse;

Norh låsesmed København's låsesmed omkoder en låse på værkstedet

Læs mere her om omkodning af låse
og hvordan låsesmeden udfører en omstilling af låse

Omkodning af lås, til en og samme nøgle, kan det lade sig gøres?

Ja, det kan det. Vidste du at du kan gennem en simpel omkodning af låse, få din ene nøgle til at passe til det hele. dvs. Din nøgle som passer til hoveddøren, passer også til din postkasse og garage.  Dette er en almindelig opgave hos Norh låsesmed København. 

Som vi også kan klare på en akut udrykning. Ved en almindelig montering af låse eller flere så kan vi udføre en omkodning af låse uden at de koster ekstra. Du skal blot spørge om det kan komme med i tilbudet. 

Hvad er forskellen på omstilling af låse, omkodning af låse og omlægning af låse?

Lige som man bruger orden dørlukkere og dørpumpe, to forskellige ord på en og samme sag/produkt. Er det på samme måde med omkodning af låse, omstilling af låse Det er nemlig præcist samme sag. Tre udtryk med ens betydning. Kært barn har jo mange navne som man siger i de gamle dage. 

Afspil video

Hvad koster omlægning af låse, omkodning af låse og omstilling af låse i København?

At omkode låse er en billigere og god måde at få dine ejendomme mest sikrede igen. Hos Norh låsesmed er vi parat til at omstille dine låse til en rigtigt god pris. Vil du vide hvad det vil koste at omkode din låse, så kan du nemt indhente et tilbud her.

Prisen på omkodning af ligger typisk omkring 400;-

Akut service til omkodning af lås

Vi kan hurtigt komme hjem til dig eller et andet steder der du er, hvis du f.eks. fået dine nøgler eller taske stjålet. Når låsen er blevet omkodet så kan du igen sove trygt om natten, nu er det nemlig garanteret kun dig der har nøglen til dit hjem eller dine lokaler.

Hvornår burde jeg sørge for en omkodning af låse?

Hjemmet er selvfølgelig vores trygge stede, hvor du alene eller familien skal føle sig trygge, afslappet og trives. Om du nu skal hundrede procent sikret og tryg ved at der ikke vil komme uvelkomne gæster, eller hvis der måske er nogen du kender der nu ikke mere skal have nøgler og adgang. Så bør du eventuelt få udført en omkodning af låse eller omstilling låse, udført af en udlært og kyndig låsesmed.

Der er tre tilfælde hvor du altid bør omstille dine låse, så at andre uvelkomne gæster ikke nu kan få tilgang til din bolig:

 • Du er måske lige flyttet ind ind i nye virksomheds lokaler eller ny bolig
 • Dine nøgler er kommer væk eller blevet stjålet
 • Din nøgle er meget slidt eller brugt og har til dagligt problemer med at låse om
 

Omkodning og omstilling af låse ved f.eks. tyveri af nøgler, hvad bør jeg gøre? 

Hvis du uheldigt nok har tabt eller måske været uheldig og  måske fået stjålet en enkelt eller alle dine  nøgler, er det bedst at hurtigst mulig omkode eller omstille alle dine låse, til de nøgler der førsvundet. Et tyveri af din jakke eller taske med alle dine nøgler i vil nok også indholde beviser, der vil vise indbrudstyven, præcist hvor du holder til eller hvor din bolig er. Dermed kan en tyv pludselig nem få tilgang til dit hjem, eller din virksomheds lokaler, ved blot at bruge din stjålne nøgle. Denne held skal vi selvfølgelig ikke service en indbrudstyv.

Hvis en indbrudstyv kommer ind og der ikke findes nogle tegn på at det faktisk været sket et indbrud, vil der i forsikringen ikke dække. For det betyder så at det ikke været forsvarligt lukket eller lås og  derfor betyder, at din forsikringen ikke vil give dig erstatning for dine værdifuld ting. Som tyven fået med sig, det kan være kontanter, smykker, elektronik, guld osv.

 

Afspil video

Norh låsesmed  Amager, Låsesmed Frederiksberg, Låsesmed Nørrebro og Låsesmed Vesterbro osv. rykker ud med desamme til omkodning af låse

Så at du kan få udført en omkodning af låse så hurtigst mulig. Måske ha du fået dine nøgler stjålet eller kan du ikke finde dem? Så anbefaler vi os Norh stærkt, at du  så hurtigt som mulig bestiller en låsesmed til at omkodning af låsen. Uanset anledning selvfølgelig også hvis uheldet så sker i weekenden eller om natten.

Det er en meget billig måde at sikre dit hjem på. Norh låsesmed København kommer ud og udfører din omkodning af låse, det gør vi i mens du bare behøver vente i kort tid. Og du får et sæt med 3 nye nøgler. Inden Norhs låsesmede tager afsted igen. Efter så er du hundrede procent sikker på, at inge uberettigede har nøgler til dine lokaler eller bolig.

Vil du også have hjælp til din anmeldelse af et indbrud eller tyveri af dine genstade eller måske nøgler?

Norh hjælper selvfølgelig også dig gerne med alle forskellige typer af  diverse forsikrings sager som nu kan være. Ikke kun omkodning af låse og oplukninger Og kommer med gode råd så du kan få din forsikring til at dække dine omkostninger for os.

Hvonår er det ikke en god idé at få lavet omstilling af låse eller omkodning af låse?

Omkodning af låse er selvfølgelig den absolut billigste, bedste og hurtigste måde til at lave dine låse sikre igen, men nogle gange er det ikke praktisk og funktionelt holdbart at udføre en omstilling af låse. Norh låsesmed anbefaler ikke en omlægning eller omstilling af låse hvis;

 • Låsen er gammel og er gået i stykker
 • Din låse ældre model og ikke sikker, ældre end 20 år gammel
 • Din låse viser  tegn på nogen for for slidtage
 • Din låse er af en udgående model f.eks. Rukos serie 500
 

Hvis noget af ovenstående er tilfældet, så anbefaler Norh låsesmed at få låsen udskiftet i stedet for udført en omlægning af låse.

 

Låsen på billedet er serie 500 og er værd en omkodning
Usikre og gamle låse er bedre at skifte ud til en mere modern og sikker låse. Norh låsesmed både omkoder og udskifter låse.

Hvordan udfører låsesmeden en omstilling af låse?

Der er relativt nemt for en faglært låsesmed at omkode en låse, men en svær opgave for den der ikke har fået det lært. En låsesmed har gået på studie i 4 år inklusiv praktik. Og er har selvfølgelig lært hvordan man omstille en låse på studiet.

Når vi omstiller en låse, starter vi med at åbne døren (hvis nøglen er væk) og efterfølgende så afmonterer vi låsen. Derefter tilpasser vi stifterne inde i låsen til den nye nøgles skæringer.  

En omstilling af låse er en så øver opgave for en låsesmed og tager derfor ikke ret lang tid. Norh låsesmed udfører en omlægning af låse imens du venter. Opgaven udføres på plads eller ude i vores service bil. 

Vi kan også reparere elektroniske låse osv læs mere her. 

Kan jeg selv omkode eller omstille en låse?

Svaret er både ja og nej. Selvfølgelig kan du lige som låsesmeden lære dig at omlægge en låse eller at udføre en omkodning af låse. Men det kræver god fingerfølelse, øvelse og studier. Du skal oveni have alle reservedele (stift) og værktøj. Så hvis du bare skal omkode en låse eller to, så er det både nemmere og billigere at bruge låsesmedens hjælp.  

Hvorfor er det en god idé at ringe til Norh låsesmed når du ønsker en omkodning af låse?

Det findes mange låsesmede i København. Det er ikke for at sige hvordan de andre arbejder. Men vi kan i hvert fald love dig at vi går op i at leverer høje standarder hver eneste gang. Vi yder altid høj service og veludført låsesmeds arbejde, intet sjusks hos Norh.

Hvis du søger en låsesmed der;

 • Ved akutte ærinde og situationer prioriterer dig og sin sikkehed 
 • Er udlært indenfor låsesmedens fag
 • Kan ved behov tilbyde dig flere ydelser ved et og samme besøg
 • Rykker ud med desamme, efter du ringer, hvis dit ærinde er akut
 • Er erfaren med stadigt ung og dreven
 • Har op til 6 års garanti på alle de almindeligste ydelser heribland omkodning låse
 • Ligger lokalt det du bor
 • Tilbyder priser der er til at forstå
 • Udarbejder nemt tilbud gratis via telefon og mail

Vi hos Norh låsesmed på Amager, Frederiksberg, Nørrebro og alle de andre bydele i København glæder os til at høre fra dig og hjælpe dig med den omkodning af låse, 
Vi håber at vi overbevist dig om at vi er din dygtige, pålidelige og loyale låsesmed i Storkøbenhavn. 

FeedBack

Vi vil gerne høre din mening om vores service - Vi på Norh låsesmed bliver glade for din feedback

overvågningkamera københavn