Omstilling af låse til fair pris. VI Omkoder dine låse, både akut bestilling og ved normal tidsbestilling

omstilling af låse til fair pris. Norh låsesmed omkoder dine låse. Sikre dig selv hvis dine nøgler han have kommet i forerte hænder. Vi kan omkode dine låse, hvis du f.eks. har mistet dine nøgler, eller hvis du lige er flyttet ind til nyt hjem det du er usikker på om de er andre der har dine nøgler.

Norh låsesmed København omstiller eller omkode låse af alle varianter

Når vi omkoder din låse får du et sæt med 3 nye nøgler og dermed er du med garanti den eneste, der har adgang til din lejlighed, huse eller lokaler. Norh låsesmed kan på stedet skære flere nøgler, hvis det er det du har brug for.

Er der forskel på omkodning, omstilling af lås og omlægning af låse?

Det er præcist desamme. En omkodning af lås, omstilling af låse eller omlægning af låse har samme betydelse. Det er bare tre forskellige måde at sige det på. Men betyder at det er samme arbejde, hvor en låsesmed som vi, omstille eller omkoder den mekaniske låsecylinderen, så den passer til et nyt sæt nøgler.

omkodning og omstilling af låse

Læs mere her om omkodning af låse og hvordan du kan vare 3 trin føre indbrudstyven

Priser på omkodning af lås og omstilling af låse København

At omkode låse er en af de billigste og bedste måder at få dine ejendomme mest sikrede igen. Hos Norh låsesmed er vi klar til at omlægge dine låse til en rigtigt god pris. Vil du vide hvad det vil koste at omkode din låse, så kan du nemt indhente et tilbud her.

Akut service omkodning af lås

Vi kan hurtigt komme til dig, hvis du f.ek.s fået dine nøgler stjålet. Når låsen er blevet omkodet så kan du sove trygt om natten igen, nu er dig kun dig der har nøglen til dit hjem igen.

Hvornår burde jeg omkode låsen?

Hjemmet er vores trygge stede, hvor familien skal føle sig trygge og trives. Hvis du skal hunderede procent sikret og sikker på at der ikke vil komme uvelkomne gæster, eller hvis der er nogen, der ikke længere skal have adgang. Så bør du få omlagt dine låse af en låsesmed.

Der er tre tilfælde hvor du altid bør omkode dine låse, for at være sikker på, at andre uvelkomne gæster ikke kan få tilgang til dit hjem:

Du er lige flyttet ind ind i nye virksomhedslokaler eller ny bolig

Dine nøgler er kommer væk eller blevet stjålet

Din nøgle er meget slidt og har til dagligt problemer med at låse om

Omkodning og omstilling af låse ved f.eks. tyveri

Hvis du har mistet eller fået stjålet en eller flere af dine nøgler, bør du straks omkode eller stille dine låse om. Et tyveri af din taske med nøgler i vil troligt-hvis også indholde beviser, der fortæller tyven, præcist hvor du holder til eller bor. Dermed kan en tyv pludselig nem få tilgang til din bolig, eller din virksomhedslokaler, ved blot at bruge nøglen.

Hvis en indbrudstyv kommer ind og der ikke er synlige tegn på at det været indbrud, vil der i forsikringen ikke dække. Det vil så være tale om et simpelt tyveri og ikke et så kaldet indbrud. For dig betyder det derfor, at forsikringen ikke giver dig erstatning for dine værdifuld ting. Som tyven fået med sig, det kan være penge, smykker, guld osv.

Norh låsesmed København, Amager, Frederiksberg, Nørrebro og Østerbro osv. rykker ud med desamme

Har du dine nøgler stjålet eller kan du ikke finde dem? Så anbefaler vi ltid, at du hurtigst mulig bestiller en låsesmed til at omkodning af låsen. Uanset anledning selvfølgelig også hvis uheldet sker i weekenden eller om natten.

Det er en meget billig måde at sikre dit hjem på. Norh låsesmed København kommer og klarer arbejdet, det gør vi i mens du venter. Og du får et sæt med 3 nye nøgler, inden vi tager afsted igen. Efter så er du hundrede procent sikker på, at inge uberettigede har nøgler til dine lokaler eller bolig.

Vil du også have hjælp til anmeldelse af tyveri af dine genstade eller nøgler?

Vi hjælper naturligvis også gerne med alle forskellige typer af forsikringssager. Og kommer med gode tip så du kan få dækket dine udgifter af os.

Vi kan også reparere elektroniske låse osv læs mere her. 

FeedBack

Vi vil gerne høre din mening om vores service - Vi på Norh låsesmed bliver glade for din feedback

overvågningkamera københavn