Låsesmed erhverv og virksomheder

Optimering og indbrudsikring

Norh låsesmed virksomheder og erhverv

Uanset om det drejer sig om IT eller fysiske indbrud så vil det kunne have store omkostninger for for dig som erhvervsdrivende. Sjælden bliver det ikke kun stjålet varer i din butik ved et fysisk indbrud. Uden der vil også i mange tilfælde komme skader på dine lokaler. Hvilket kan lede til at du bliver nødsagt at lukke dit erhverv ned for en tid, det tab, som dette medfører, er oftest de der er svære at få sin forsikring til at dække.

Det er lige så vigtigt at sætte sig ind i sin forsikringspolice som at det er at sikre sit erhverv mod indbrud. Derfor tilbyder Norh låseservice, låsesmed til erhverv, med fokus på forsikrings-sager. Norh har afdelinger på Amager, Vesterbro, Nørrebro, Frederiksberg og Østerbro, og dækker derfor hele Storkøbenhavn. 

Låsesmed virksomheder og låsesmed til erhverv.

Her kan du læse om

Dørpumpe

Automatiske døre, dørpumpe og dørfjer. Vi klarer det hele, til butikker, kontorer og andre virksomheder.

Indbrudsikring og forsikring

Norh låsesmed erhverv hjælper dig at kunde hoved og hæle i forsikringer og hvad der skal til for at din forsikring skal dække

Adgangskontrol

Uanset om du skal bruge elektronisk eller mekanisk adgangskontrol, så kan vi hjælpe. Norh låsesmed virksomheder, er vane til at arbejde med alle typer af låsesystemer

Gør os klogere

4,9 af 5 678 anmeldelser

4.9/5

Norh låsesmed erhverv og virksomheder og erhverv er totalt nøder i forhold til teknik og mekanik. Vi elsker at lære os mere og blive bedre. Vi ønsker dog også at blive bedre til kunde-service, men for at blive det så har vi nogle gange brug for din feedback. 

Dit forsikringselskab kan stille store krav til din sikkerhed;
-Norh låsesmed erhverv og virksomheder hjælper dig

Det er ofte en række krav, du skal opfylde enligt din forsikring af din virksomhed. Hvis du ikke kan opfylde disse krav kan det have store konsekvenser for din virksomhed. Forsikringselskaberne udarbejder en police efter din risiko, og her med sætter eb pris på hvad denne vil koste dig. Din forsikring dækker kun hvis du kan leve op til de krav forsikringselskabet stiller dig. Hvis du sælger f.eks. dyrt mærketøj kræver forsikringen mere ud af dig. Enligt de fleste forsikringselskab duer det ikke at sikre en lokale med Gucci tasker med en simple serie 500.

Du kan læse i din forsikrings police, omkring hvad der forventes

Oftest er det i alt 6 risiko niveauer, som forsikringsselskaberne udgår fra. Hvert niveau forklarer grunde-ligt hvilke forventninger det er til skalsikring, låsesystemer, døre, alarm og overvågning osv. Disse niveauer styres af forskning og pension og deres administration

Overhold alle krav fra dit forsikring selskab og få fuld dækning hvid uheldet er ude

Hvis du gerne vil have fuld dækning ved et eventuelt indbrud eller hærværk, så skal du overholde alle krav fra dit forsikringselskab. Norh låsesmed til erhverv og virksomheder, kan sørge så at du bliver godt klædt på og står stærk. Både mod indbrudstyve og dit forsikrings selskab.
Du kan læse om de forskellige sikkerheds niveauer her; Erhvervs forsikring 

Norh låsesmed erhverv tilbyder mange forskellige løsninger til virksomheder;

Elektronisk adgangskontril hos norh låsesmed erhverv og virksomheder.

Få en nemmere dagligdag og mere struktur i din virksomhed;
Med hjælp af Norh låsesmed virksomheder og erhverv

Er du træt at at holde styr på nøglerne til din virksomhed? Går du mange turer til en hælebar for at kopiere nøgler som ansatte smidt væk? Så burde du måske investere i et elektronisk adgangskontrol, her får du en nemmere hverdag. Og du selv administrere dine ansattes adgang til forskelle arealer i dit erhverv

De elektroniske adgangskontrol systemer som Norh låsesmed erhverv forhandler er simple at håndtere. Alt bliver nemmere for dig når du skal dillegere nøgler, som då er nøglekort eller chip i stedet for. Din process når i siger forvel til gamle og ansætter nye medarbejder. Bliver nu meget nemmere og overskuelig.

3 gode grunder til at skaffe (Adk) elektronisk adgangskontrol

1. Du kan smide de klodsede nøgler væk

Med ADK, så er du fri fra at give dine ansatte og gæster, en bundt med nøgler. I steder for får de et adgangskort/chip som kan kombineres med en personlig eller udvalgt kode. Efterfølgende er det på til dig, hvem der har tilladelse at gå ind i forskellige lokaler og gange. Du kan sætte det sådan op at hver dør har sine egne regler. Disse styr du bare gennem din telefon, computere eller tablet. Meget nemt og omkostningslet.

2. Tryghed, indblik og kontrol

Med adgangskontrol er det kun inviterede gæster der kan komme til i din virksomheds lokaler. Dette giver både dig og dine medarbejder tryghed. At det ikke kan komme uvelkomne gæster indenfor. Oveni så kan du gemme data på hver der har været til stede og hvonår. Adgangs kontrol fremmer også trygheden med fleksible arbejdstider. Den ansatte kan f.eks. komme og arbejde et par timer om aftenen og vil så kunne bevise chefen at det er rigtigt.

3. Lettere udskiftning

Kom fri fra problemer med tabte nøgler om samtaler med låsesmeden. Det han skal komme ud og omstille låsesne når en nøgle kommet i forkerte hænder. Med elektronisk adgangskontrol kan du nemt spærre det chip/kort der er væk og lave et nyt. Norh låsesmed erhverv hjælper dig med hvordan du kommer godt igang.

Låsesmed til erhverv og virksomheder

Dørpumper, automatiske dørlukkere og dørfjeder;
Forhandles og monteres af Norh låsesmed til virksomheder, indtutioner og erhverv

Hvorfor er en dørpumpe en god idé? Med automatiske dørlukkere eller dørfjeder lukker dine døre automatisk, på en stille og rolig måde. Det er dørens vægt der bestemmer hvordan dørpumpen/dørfjerden skal spændes.

Dørpumper fungerer perfekt i f.eks. private hjem, indkøbcenter, kontorbygninger. Det er helt klart også en fordel at bruge automatiske døråbnere og dørlukkere i butikker. Tunge branddøre og sikkerhedsdøre, skal i principper have en dørpump for at fundere optimalt.

Det er dit behov der bestemmer hvor meget teknisk og hvilke funktioner der skal bruger. Norh låsesmed erhverv, kan klare alt indenfor dørpumpe og dør automatik til gode priser. 

Vi tilbyder også sikkerhedsdøre der kan få disse funktioner med. 

FeedBack

Vi vil gerne høre din mening om vores service - Vi på Norh låsesmed bliver glade for din feedback

overvågningkamera københavn