Låsesmed Amager

Alt i låsemed indenfor 15 minutter på Amager

Norh låsesmed Amager, er en lokalt beliggende autoriseret elektriker og billig låsesmed i København S. Ønsker du et uforpligtende tilbud på en låseopgave? Udfyld formularen her, så hører du fra os som regel samme dag. Er behovet af låsesmed Amager akut? Ring nu, så kører vores låsemede ud til dig hvor du er i København S indenfor 15 minutter

 

Låsemed Amager, en lokal autoriseret låsesmed på Amagerbro, vores låsesmede kører i hele København S.

Døgnvagt Låsesmed Amager

Norh låsesmed Amager ved at hvis man står i en akut situation og har brug for låseservice, så vil man selvfølgeligt at det ikke skal gå alt for langt tid for hjælpen er til stede.

Ankomst ca. 15 min på hele øen

Norhs låsesmede Amagerbrogade og omegn. rykker altid ud øjeblikkeligt og vi er så sjælden mere en ca. 15 minutter væk fra dig, hvor du er i København S og omegn. (2 af vores låsesmede bor på Amager)

Højt serviceniveau, hver gang

Vi består af et team låsesmede i København S der går op i at leverer et højt serviceniveau hver eneste gang når vi er ude ved vores kunder.

Afspil video

Autoriserede installatører og låsesmede nær Amagerbrogade

Professionel låsesmed Amager til privat og erhverv

Specialiserede låsesmede og autolåsesmede udfører låseservice året rundt på Amager, i Sundby, Tårnby, Kastrup og Dragør. Når du vælger Norh låsesmed Amager som din sikringspartner, så kan du forvente;

 • Et højt service niveau hver eneste gang du ringer til os!
 • At vi er autoriserede ved Sikkerhedsstyrelsen
 • Hurtig udkørsel, vi kan ofte være hos dig indenfor små 15 minutter
 • Faste priser ved Låsesmed Amager, dette kan du få hurtigt via vores telefon
 • Professionel låseservice af udlærte låsesmede Amager
 • Fleksibilitet vi klarer alt indenfor låseservice på døgnvagt 24 timer i døgnet
 • Tryghed, vi har gode anmeldelser og 6 års garanti på vores almindeligste ydelser
 • Pålidelige og loyale, vi holder altid det vi aftaler med samarbejdspartnere, kunder og kollegaer
 • Du kan bruge vores låsesmed i hele Storkøbenhavn

Bestil Norh Låsesmed Amager her

Hvis dit behov af låsesmed Amager ikke er akut så kan du bestille en låsesmed her. Udfyldt ønsket dato og tidspunkt vi vender tilbage til dig hurtigst muligt med en bekræftelse. Er dit ærinde akut ring; 22 22 28 68

Billig låsesmed Amager, tilbyder gratis sikkerheds-tjek
Medarbejdere hos Norh Låsesmed Amager udfører en opgave på Amagerbro.

Hvad udfører en låsesmed som Norh Låsesmed Amager i København S på daglig basis?

En låsesmed Amager er en fagperson der arbejder med forskellige typer af låse på Amager. Arbejdet med låse involverer bland andet rådgivning omkring sikkerhed, planlægning af låsesystemer samt montering af nye låse, vedligeholdelse og reparationer af slidte gamle låse, både elektroniske og mekaniske låse. 

Vores låsesmede Amager kører som regel ud på akutte ærinder i området for at hjælpe kunder hurtigt med låseproblemer. 

Norh låsesmed Amager er en låsesmed af mange der kører på Amager. Norh låsesmed Amager er en autoriseret virksomhed der udfører alt indenfor låsesmedens fag. 

Vi har låsesmede på døgnservice, der kan hjælpe ude låste personer i København S og omegn, indenfor få minutter. Norh låsesmed Amager kan hurtigt hjælpe dig ind i dit hjem, bil eller erhverv, hvis du kommer til at smække dig ude eller tabe dine nøgler eller ved anden ulykke. Det kan også være en låse der er defekt eller et sikkerhedssystem, der skal have en akut reparation. 

Norh Låsesmed Amager med døgnservice ankommer indenfor 15 minutter i København S

Norh låsesmed Amager er altid parat og klar på at rykke ud. Vi tager telefonen i hele døgnet, faktisk også midt om natten, alle dage i ugen. Du er derfor altid velkommen til, at ringe til Norh låsesmed København S, for at få rådgivning eller for at bestille låsesmed på Amager.

Om du så bare ønsker at stille nogle spørgsmål til en opgave, så glæder vi os til at tale med dig! Norh låsesmed Amager kan udarbejde lettere tilbud hurtigt og nemt igennem et simpelt opkald på 22 22 28 68.

Autoriseret virksomhed med alt 35 års erfaring indenfor låsesmed og sikkerhed

Som autoriserede og med mere end 35 års erfaring i sikkerhedsbranchen, har vores låsesmede ekspertisen til at løse din opgave uanset karaktær. 

Alle ansatte hos Norh låsesmed Amager, beliggende i København S, er uddannede på en teknisk skole. Vores ansatte sikkerhedstekniker går også på de forskellige efteruddannelser med forskellige retninger.

Hvad kan vores låsesmede på Amager gøre for dig? 

Når du vælger en autoriseret elektriker og låsesmed, så kan du forvente en tryg og pålidelig service. Autoriserede virksomheder er seriøse virksomheder der går op i at følge alle de høje krav der stilles på en teknisk virksomhed på tidspunktet

Derfor kan du forvente en pålidelig og tryg service hos Norh låsesmed Amager og et sikkert produkt med en lang holdbarhed. Norh låsesmed Amager er i dag en mellemstor familieejet låsesmed virksomhed, der har flere låsesmede ansatte der bor rundt omkring i hele Storkøbenhavn, derfor kan vi tilbyde hurtig service, i de mange lokalområder. 

Norh låsesmed Amager køber ind, samler og monterer nye låsesystemer efter dine behov

Et låsesystem kan bestå af et antal mekaniske eller elektroniske låsecylindre eller fuldt elektronisk styrer adgangskontrol. I et låsesystem styres forskellige adgange eller også kaldt tilladelser, hvilket betyder, at brugeren skal have en nøgle eller adgangskort for at få tilladelse eller lov til at passere visse valgte døre eller rum i en ejendom/bygning.

Sådan arbejder Norh låsesmed Amager med opbygning af låsesystemer

Opbygning af et låsesystem er et arbejde, hvor det kræves at du har fingerspidsfølelsen i orden. Dette fordi at man arbejder med små metalstykker, fjedre og stifter for at bygge en låsecylinder og selve låsemekanismen. 

Norh låsesmed Amager og låsesmede generelt går efter et låsediagram og en tegning. Norh låsesmed Amager bruger også computerprogrammer til at generere information om elektroniske låse og låsecylindre, samt låsesystemer, læsere, chip og nøgler. 

Når vi har opnået de rette værdier i de mekaniske låse, samles delene af låsecylinderen til at passe nøglen. Efterfølgende monteres låsen på de forskellige døre.

Norh låsesmed Amager monterer også avancerede låsesystemer 

Norh låsesmed Amager kan også arbejde med komplicerede mekaniske låsesystemer og  elektronisk adgangskontrol.  Elektronisk adgangskontrol kan for eksempel åbne en lås med et kort eller chip, eller et fingeraftryk og en plus kode. Ved åbning af en dør registreres hvem der åbner døren automatisk, hvilket tidspunkt og præcist hvilke døre der åbnes.

Derfor kan du som ejer og administrator af dette system nemt have styr på hvem der bruger systemet og hvornår.  “ADK” låsesystemer kan tilsluttes andre intelligente produkter så som belysning, indbruds- og brandalarmer eller elevatorer.

Elektroniske specialiseringer

Låsene i dag kan være mere eller mindre avancerede. Kendskab til el og programmering er idag meget nødvendigt i branchen. I erhvervet som låsesmed er det efter videreuddannelse muligt at fokusere på følgende:

● Elektroniske adgangskontrol systemer
● Sikkerhedslåse og systemer
● Tyverialarmer
● Overvågningskameraer
● Sikkerhedsrådgiver

Låsesmedsfaget vokser og det er vi  meget bevidste om hos Norh låsesmed Amager nær Amagerbrogade. Alle vores ansatte låsesmede tager som tidligere nævnt de seneste efteruddannelser som låsesmede eller som sikkerhedsrådgivere, hvilket er en mindre teoretisk del af yrket. 

At være sikkerhedsrådgivere er også en del af  låsesmedens fag, for eksempel når en kunde ønsker at installere et nyt låsesystem eller have gennemgået sin sikkerhed. Vores låsesmed Amager har specielle kendskab til tyverisikring, evakuering i tilfælde af brand og de gældende danske love og regler. 

Vidste du, at vi for eksempel også er specialister i pengeskabe, våbenskabe og andre værdiskabe?  Derfor kan vi hjælpe uanset om du mistet din nøgle til din dør, bil eller pengeskabe. Hos Norh låsesmed Amager er vi altid behjælpelige. Udover at  låse på pengeskabe, så forhandler vi også pengeskabe fra Herning pengeskabe fabrik.

Postkasselås omkodes til en og samme nøgle hos Norh Låsesmed Amager.
Postkasselås omkodes til en og samme nøgle hos Norh Låsesmed Amager.

Hvilke fordele er der med at vælge en lokal låsesmed Amager? Læs her hvis du bor i København S

Hvis du vælger os om din lokale låsesmed, så får du en proaktiv og kyndig låsesmed lige ved siden af dit hjem eller din virksomhed. Derfor kan du forvente en hurtig service hver gang du får behov for en låsesmed på Amager.

Norh låsesmed Amager kan selvfølgelig også tilbyde dig låsearbejde af højeste kvalitet. Så hvis du bor på den Københavnske ø, mister din nøgle eller smækker dig selv ude. 

Så kan du altid roligt ringe til Norh låsesmed Amager, vi har altid telefonen på os. Alle vores dygtige låsesmede i København S, vil gøre det yderste for dig som vores højt vurderede kunde! Forvent derfor at få en holdbar og sikker låseinstallation af os. 

Tøv ikke med at ringe til os uanset tidspunkt på døgnet, vi står altid til rådighed for dig i alle kritiske situationer. Vi er også vane til at håndtere de svære situationer så som indbrud og andre ejendoms forbrydelser. Norh låseservice og låsesmed Amager dækker hele øen og områderne omkring Dragør, Islands brygge, Kastrup, Søvang, Tårnby til Christianshavn.

Hvordan får jeg en låsesmed i København S til en billig og fornuftig pris?

Norh består i dag af et team, der vi alle har vores eget område og kernekompetance, derfor kan vi tilbyde en række ydelse og samtidigt leverer høj kvalitet og service hurtigt. Jo hurtigere låsesmeden kan udføre arbejdet, jo billigere låsesmed pris. Norh låsesmed Amager udfører låsesmeds arbejde til billige priser læs om vores priser her. 

Hvis du går meget op i prisen på din opgave så kan du med fordel altid spørge om prisen når du ringer til os. Så lover vi at gøre det bedste for at give dig den billigste låsesmed pris uden at gå ned på kvalitet. 

Sådan arbejder Norh låsesmed Amager med åbning af døre og diverse låsesmede opgaver

Norh låseservice og låsesmed Amager klare at åbne alle typer af låse uanset om det er din cykellås, bil lås, lås til din skur eller hoveddør. Vi lukker alt med lås på op, så hvis du smækker dig ude eller taber din nøgle, så skal det hele nok gå.

Vores sikkerhedstekniker vil altid foretrække en oplukning uden at lave skade på hverken på dør, lås eller genstand. Nogle gange forbeholder vi os retten til at sige nej tak til en opgave. 

For eksempel nogle bilmodeller er ekstremt sikre og svære at åbne og de kan ikke åbnes op på en simple måde, her er det bedre at ringe til værkstedet. Når det gælder hoveddøre, så er det heller ikke altid “bare” en mulighed at lukke døren op på en simple måde.

Nyere låsesystemer er dirke fri og udskiftning af låsen, er derfor en nødvendighed. Vi har vores forholdsregler som vi støtter os mod fordi at vi ønsker at gøre det så billigt og så godt for dig som muligt.

Udskiftning af låse og låsesystemer, udføres også i akutte tilfælde hos Norh låsesmed Amager

Det stilles mange krav til private boligejere i dag når det handler om forsikring, hvis forsikringen vil dække ved uheld eller ej. Dine døre og vindue skal gerne være låst, med et højt nok sikkerheds niveau, for at forsikringen skal gælde. 

Norhs låsesmede Amager er eksperter indenfor dette område, det er nemlig et problem vi meget ofte løber ind i ude ved vores kunder på Amager og omegn. Fænomenet er specielt almindeligt hos erhvervskunder.

Det kan derfor være en rigtigt god idé at opdatere dine låse, når der alligevel skal laves noget på dem. Der findes flere forskellige sikkerheds niveauer når det handler om låse. Her vil vores låsesmede Amager kunne rådgive dig efter blandt andet hvilket budget og behov du har. Du kan også læse mere om nøgler og låse på denne side her. Læs mere.

Omkodning af låse, hvis dine nøgler er blevet stjålet

Når det ikke er nødvendigt at skifte din nuværende lås ud for eksempel hvis låsen virker fint i forvejen. Udfører vi en omkodning af låsen. Dette kræver at låsen er åben eller at muligheden for en oplukning kan lade sig gøres.

Du vil hurtigt få  svar på om vi kan omkode din lås på en simple måde. Hvis du sender vores låsesmed Amager nogle billeder af dine låse. Så vil du få besked med desamme. Vi omkoder ikke de gamle serie 500 låse. Kvaliteten og sikkerheden på låsen er nemlig ikke tilfredsstillende efter dagens standard og tyvenes værktøj.

Her udskifter vi din lås ud til en bedre og mere sikker lås. Du kan læse mere om hvordan vi omkode alle nøgler til en og samme nøgle på denne side. Læs mere. 

Norh låsesmed Amager installerer overvågning med hjælp af dygtig TVO-ekspert

Vi oplever at flere og flere private hjem får installeret overvågning. Det er nok  blandt andet fordi at teknologien er blevet bedre og priserne har faldet.

For at installere overvågning til en bolig kræver det ikke nogen speciel uddannelse. Det er mere i erhvervslokaler hvor overvågning ofte er et meget større projekt. Og derfor kræves specialeuddannede elektriker med TVO- eksamen til udførelsen af opgaven. 

Det findes mange typer af overvågningskameraer på markedet. Både vores autoriserede elektriker og installatører vil kunne rådgive dig og klæde dig godt på, når det skal investeres i overvågning.

Elektronisk adgangskontrol, montering og indkøb til både privat og erhverv

Hvis du har mange mennesker som har brug for adgang til dine lokaler, eller hvis du ønsker at have mere styr på hvem der har adgang til de forskellige område i din virksomhed. Så kan du få installeret elektronisk adgangskontrol.

Denne løsning plejer at være rettet imod erhvervskunder men kan også bruges i det private. Norhs låsesmede Amager vil kunne vejlede dig på den bedste måde og sætte dig ind de forskellige muligheder der findes. Lær mere og bestil elektronisk adgangskontrol på denne side om Norh låsesmed Vesterbro.

 

Overvejer du et alarmsystem? Få et, til en billig pris i 2021

Det er i princippet kun dig der bestemmer over hvad du ønsker og skal bruge for alarm. Det findes nemlig mange forskellige typer og varianter af alarmsystemer på markedet. Norh låsesmed Amager vil gerne guide dig i gennem disse.

Med en tyverialarm er dit hjem altid god sikret overfor indbrud og vil derfor være en rigtigt god løsning til indbrudssikring. Norh låsesmed Amager har uddannede AIA eksperter på holdet, der kender alle de forskellige varianter af alarmsystemer, som findes i dag.

I dag kan du også spare op til 26% i skat gennem at indberette vores elektrikere og låsesmedes timepris til skat. Håndværkerfradraget er hævet op til 25.000kr per person i år 2021. 

Låsesmed Amager tilbyder også hængelås til containere.
Låsesmed Amager tilbyder også hængelås til containere.

Sikkerhed der holder tyvene væk tilbydes hos Norh låsesmed Amager

Stærke og stabile sikkerhedsdøre til bygninger, huse og lejligheder

En sikkerhedsdør sætter stop for alle indbrudstyve, også den mest motiverede og erfarne. Det findes mange forskellige varianter af sikkerhedsdøre på markedet og ofte er det regler som du skal tage stilling til omkring hvilken type og udseende din dør skal have, regler fra din boligforening. 

Amagers låsesmede bruger flere forskellige leverandører heriblandt Daloc sikkerhedsdøre. I alt tager det ca. 2 dage for at installere en sikkerhedsdør, inklusive fjernelse af den gamle dør og at opsætte ny dør karm.

Sikkerheds gitre til villaer, kontorer og butikker

Det findes mange forskellige slags gitter og vi vil gerne komme ud til dig og undersøge dine muligheder.  Der stilles ofte krav til butiksindehaver i forhold til forsikringens  krav.  Men også mange villa ejere får gitter installeret af os. Hvis du bor i en villa anbefales det varmt at få monteret sikringsvinduer eller sikkerhedsgitre.

Bring ud nøgle service til boligforeninger og erhverv

Hvis du har brug for en eller flere nøgler, så klarer vores låsesmed nær Amagerbrogade det. På vores værksted er nøgle kopiering noget vi laver efter vores kunders behov, syv dage i ugen.

Norh låsesmed Amager, kan kopiere alle de nøgler som du har brug for og vil kunne give dig og give et præcist tilbud, inklusive både aflevering og afhentning hvis det så ønskes.

Norh København S er også specialister i værdi- og pengeskabe

En på holdet er specialist i oplukning af pengeskabe og kan derfor nemt løse disse opgaver, som ellers er umulige for os andre. Pengeskabe er selvfølgelig svære at åbne, af gode grunder.

Det er op til dig om du vil betale ekstra for at vi  skal åbne pengeskabet, på en forsigtigt måde, så at denne kan genbruges. Hvis nøglen er smidt væk så vil vi anbefale at skrotte det gamle skab og købe et nyt. 

Hvis du ønsker at læse mere om alla Norhs forskellige ydelser. så finder du mere god læsning om dem på vores side om  Norh låsesmed Østerbro.

Autolåsesmed Amager og i København S
Hurtig biloplukning ud kørende fra Amagerbrogade til f.eks. Dragør, Kastrup, Tårnby og Christianshavn.

Autolåsesmed hos Norh låsesmed Amager

Smækker bilnøglen inde? Ingen grund til stress, Norh låsesmed Amagerbro og omegn. tilbyder også biloplukning og reparation af bil låse

Norh låseservice og låsesmed Amager, lukker ikke kun døre op. Vi lukker også biler op, vi har en dygtig og erfaren låsemekaniker til disse typer af opgaver. Hvis de ikke kan klares af en almindelig låsesmed og du har brug for en låsesmed til din bil, så kan du ringe til Låsesmed Amager. 

Autolåsesmeden åbner din bil på en sikker måde, uden at gøre skade på bilens karrosseri. Derfor lukker vi kun biler op, hvis det kan gøres forsvarligt, uden at komme skader eller rister på bilen. 

Vi forbeholder os retten til at sige pænt nej tak, til de bilmodeller der ikke kan lukkes op på en normal måde. Hvis du gerne vil vide om vi kan åbne din bil? Så er du altid velkommen til at ringe til os på; 22 22 28 68 

Hvis vi ikke kan åbne din bil op så er det dit værksted som du skal have fat i.

Vil du vide mere om indbrud på den Københavnske Øen? Læs mere om indbrud år 2020;

På mindre en 10 år er øens befolkningstal øget med ca. 25 %, fra 160.000 indbyggere til omkring 200.000 ifølge Danmarks statistik. 

Ofte der hvor der er flest mennesker sker der mest indbrud. Norh låsesmed Amager afdeling en af de afdelinger der har haft mest travlt de sidste par år.
Danmark er et hårdt plaget land i forhold til indbrud, i hvert fald hvis man sammenligner med resten af Europa.

En klar første plads i Europa, mindre gode tal i forhold til indbrud

Danskerne ligger faktisk på en førsteplads i antal indbrud udregnet per indbygger. Det skyldes i stor grad sandsynligvis på at danskerne ikke er lige så gode til at tænkte sikring og derfor indbrudssikre vores hjem. Vi har dog blevet bedre og poltiet har derfor fået mindre travlt.

Dette afhænger selvfølgelig i meget høj grad også sammen med at vi er en tryg befolkning som generelt er tillidsfuldt folk. Det er nok en af de grunde til hvorfor vi ikke går så meget op i at sikre vores hjem, på samme måde som andre lande i Europa. Det burde vi!

Det er rigtigt ærgerligt fordi mange gange er det faktisk meget kun små enkle middel som skal til. For at sikre os selve og vores hjem, så at vi kan opretholde et højere sikkerheds niveau i Danmark.

Hvad kan jeg selv gøre for at sikre mig selv mod indbrud?

Det findes mange ting som du selv kan gøre for at forbedre din risiko mod indbrud. Det findes tiltag der er gratis som du selv kan tage og der findes tiltag der koster penge. 

Har du spørgsmål til Norh Låsesmed Amager omkring indbrudssikring? Få gratis rådgivning

Vi hjælper dig gerne med rådgivning gratis. Ring til vores låsesmede på Amager så lover vi at give dig nogle gode råd. 

Det selvfølgelig altid dig der  kender hvilket sikkerheds behov du har. Men hvis du er det mindste nervøs overfor indbrud så ring til os! Hos Norh låsesmed Amager, er vi selvfølgelig beviste om at alle har forskellige behov og  forskellig budget.

Som din lokale låseproducent – prioriterer vi dig og dine behov føre alt andet.
Du vil kunne regne med at vi vil sætte dig ind og informere dig om hvad der gælder i forhold til forsikringer og indbrud. Det er vigtigt for os at du som kunde er bevist om hvad det er for produkt og service du har fået og hvorfor.

Er garanti vigtigt for dig? Norh låsesmed Amager har 6 års garanti på låsesmed

Dette har vi så at du kan føle dig ekstra tryg ved at bruge os som din lokale låsesmed Amager. 

Norh låseservice og låsesmede København S har derfor  op til 6 års garanti på vores almindeligste ydelser. Hvis du skulle være uheldig eller føle utilfreds med en af vores almindelige services eller produkter. Så tilbyder vi 6 års garanti, fra det dato vi været ude hos dig og udført opgaven. Vi du gerne vil vide om det er en almindelig opgave vi udført eller skal udføre så er det bare at ringe til os.

Billige låsesmed priser hos Norh låsesmed Amager
Lave låseservice priser på systemlåse og andre almindelige låseopgaver, udført af vores dygtige låsesmed på Amager.

Norh Låsesmed Amagers opdaterede prisliste 

En enkel lås, er en lås som er lige til for vores låsesmede i København at åbne dvs. låsen kan åbnes relativt hurtigt med en låsepistol eller en bankenøgle.

Fra priser på låsesmed Amager låseservices, se vores prisliste;

 • Åbning af enkel lås i dagtimerne: 400 kr
 • Udkaldstillæg i dagtimerne: 400 kr
 • Åbning af enkel lås aften, lørdag, søndag eller helligdage: 750 kr
 • Udkaldstillæg aften, lørdag, søndag og helligdage: 700 kr
 • Åbning af bil lås i dagtimerne: 750 kr
 • Åbning af bil lås, aften, søndag, lørdag og helligdage: 1250 kr
 • Omkodning af lås i dagstimerne: 450 kr
 • Omkodning af lås aften, søgndag, lørdag og helligdage: 750 kr
 • Reparation af lås i dagstimerne: 750 kr
 • Reparation af lås aften, søndag, lørdag og helligdage: 950  kr
 

Er der spørgsmål til vores låsesmed priser på Amager, henvend dig til os på telefon 22 22 28 68, så svarer vi på dem med det samme døgnet rundt. Der er altid en døgnvagt låsesmed Amager hos Norh ved røret. 

 
 

Hvilke kunder arbejder Norh låsesmed Amager også med?

Kommuner, virksomheder, institutioner, kontorer og politiet

Norh låsesmed Amager har mange forskellige typer af kunder i hele Storkøbenhavn. Vi arbejder selvfølgelig også meget med private kunder, men ikke kun, vi arbejder nemlig også for institutioner, myndigheder, politiet og de Københavnske kommuner. Vi kører bland andet for;

 

Vil du gerne vide mere om vores erhvervs aftaler og service aftaler så kan læse mere om vores erhvervs aftaler her på vores side om låsesmed Valby. 

Hvordan vedligeholder jeg bedst mine låse? Hvis jeg bor på Amager

Norh låsesmed Amager vil minde dig om at lave service på dine låse. I sær hvis du bor nær havet.

Hvad betyder saltvand for dine låse?

Den Københavnske ø, er en ø med havvand hele vejen rundt. Det i sig selv betyder dine låse bliver sat på prøve. Salt fra havvand kommer ind i dine låseværk og smørefunktionen i låsen begynder at fungere alt dårligere med tiden. Indenfor nogle år virker låsen pludseligt slet ikke så godt mere og du bliver nød til at skifte den ud. For at forebygge eventuelle fremtide problemer, så smør låsecylinderne med låsespray.

Til hvert en tid vil Norh altid anbefale at du smøre dine låse efter hver ca. 4000 åbninger. Men det er især vigtigt, at få dem smurt når det nu er et område nær saltvand og når vintern nærmer sig. 

Det gælder alle låse i hjemmet, især låsen til terrassedøren, hoveddøren og døren til din skur. Da de udenfor er mest udsat for saltvand og kulde. Smør dine låse både på forsiden og bagsiden. Så får du det mest holdbare resultat.

Sådan smører du dine låse bedst,
Norh låseservice og låsesmed Amager bedste tips;

Når du smører låsene ved at stikke sprayens plasticrør ind i nøglehullet og holde sprayknappen nede i ca. 1 sekund.
Derefter stikker du nøglen ind og drejer rundt et par gange, så er det klart! Du kan også smøre låse fallerne på døren med fedt for at sikre, at låsen får en glat overflade. 

Det vil også gøre døren mere lydløs, når den bruges. Norhs låsesmede vil også anbefale at du renser dine nøgler og holder dem rene for skidt og støv. Så forhindre du at du føre smuds som vil kunne skade låsen og låse -mekanismen. Hvis du ikke har tid til at gøre det her selv. Så vil vores ansatte gerne hjælpe dig med en service til en billig pris.

Hvad koster en låsesmed på Amager? Læs om Norh låsesmed Amagerbros priser her;

Vi bestræber os efter at gøre det så billigt og nemt som muligt for dig. Uden at det skal gå ud over kvaliteten på arbejdet som bliver udført.

Hvis du skriver i vores indhent tilbud formular her på hjemmesiden. Vil en af vores låsesmede Amager kontakte dig hurtigst mulig. Norh låsesmed Amager er en autoriseret elinstallatør oveni, så du kan med fordel anmode om flere tilbud på samtid. 

Prisgaranti på mange af Norh låsesmed Amagers ydelser, vi kan prismatche konkurrenterne

Norh låsesmed Amager har døgnåbent og vi har mindst en låsesmed tilgængelig alle dage om året. Det gælder for alle Københavns bydele og vores afdelinger i hele Danmark. 

Vi er derfor kun et enkelt opkald væk fra dig. For at kunne informere dig over telefon og give dig et tilbud på din opgave og yderligere låsesmed priser på Amager. Herfra vil vi også oplyse dig om hvad der skal ske det vil sige. hvad det vil koste og hvornår vi vil kunne møde op.

Kontakt os for at få information om prisgaranti på og hvad vi kan tilbyde som billig låsesmed København S

Vi har konkurrencedygtige priser på mange af vores ydelser. Og i langt de fleste tilfælde giver vi prisgaranti i forhold til vores konkurrenter og vi vil også ofte kunne gøre dem billigere. Vi har 3 betingelser i vores prisgaranti.

Betingelser ved prisgaranti hos Norh;

 • Prisen skal være aftalt før vi går i gang.
 • Det skal fremvises et skriftligt tilbud fra en lignende ydelse/vare i lokalområdet som er lavet indenfor den sidste måned.
 • Ydelsen er ikke af akut karaktær.

Norh låsesmed Amager støtter den lokale ungdom

Det findes en kampagne der hedder Giv en hånd (Giv1hånd). Vi støtter lokalt og forsøger være forbilleder til ungdommen ude på hele øen.

2 reaktioner

 1. Hej. Vi bor på Islands Brygge . Og har mistet vores postkassenøgle. Hvad vil det koste at få skiftet låsen på postkassen af jeres låsesmed Amager?

 2. Hej Andreas 🙂

  Tusind tak for din kommentar, kan jeg få dig til at sende nogle billeder på låsen til mail; info@norh.eu og vil jeg kunne give dig et præcis tilbud og pris på opgaven.

  Dbh
  Nicolai Låsesmed Amager ved Norh Sikring

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Ruko Lås

Ved besøg af låsesmeden tilbud; Ruko lås som sikrere end serie 500, dvs. en lås med rundt nøglehoved som tyverne idag nemt kan dyrke op på få minutter

Produkt varenummer: På Amager

Produkt Brand: Ruko lås

Produkt valuta: DK

Produkt pris: 895

Pris Gælder til: 2022-09-12T10:24:27

Produkt på lager: https://schema.org/InStock

Redaktørens bedømmelse:
5
Indhent tilbud

Åbningstider låsesmeden nær Amagerbrogade, Krimsvej 11F 12, 2300 København S;

Man- søn: 00:00-23:59
(Døgnåben tidbestilling, ej besøg)

Åbent 365 dage om året,
også om helligdage.

Låsemeden på Amager får pludseligt travlt, se video

Vores låsesmed Nicolai er ude på tur med familien og får pludseligt et udkald.

I næste video kan du se hvor nemt det er for en indbrudstyv at åbne en dør, blot igennem at kigge på en youtube video. Hvis du er ejere af lignende låse som på video, anbefaler vi at du får skiftet din låse ud hurtigt muligt!

Hvis det lykkes en indbrudstyv at åbne din dør, lige så nemt som videoen viser. Så vil sandsynligvis din forsikring ikke dække. Man vil nemlig ikke kunne se spor af indbrud. 

Ofte stillende spørgsmål til Norh låsesmed Amager

Er Norh en autoriserede låsesmed?

Norh låsesmed Amager er en autoriserede elektriker, låsesmede behøver ingen autorisation.

Jeg har tabt mine nøgler, skal min låse bores op?

Dette er kun nødvendigt hvis du har en sikkerhedslås monteret på din dør, 9 ud af 10 ganger så åbner vi nemt din dør på nogle få minutter i København S.

Mine nøgler er stjålet, hvad gør jeg nu?

Norh låsesmed Amager anbefaler her en omlægning af din låse. En omlægning af din lås er den billigste måde at få dit hjems sikkerhed helt top igen, efter at du har fået stjålet dine nøgler.

 Omkoder og omlægger i låse akut?

Ja, det er en standardopgave for den erfarne låsesmed og det er noget der ikke tager særligt lang tid.

Hvilke betalingsmuligheder har jeg?

Alt efter aftale; Bankoverførsel, kontant og evt. fakturabetaling. Obs. aftales på forhånd, ellers gælder kontant betaling ved små opgaver og faktura vedrørende store opgaver.  

2 reaktioner

 1. Hej. Vi bor på Islands Brygge . Og har mistet vores postkassenøgle. Hvad vil det koste at få skiftet låsen på postkassen af jeres låsesmed Amager?

 2. Hej Andreas 🙂

  Tusind tak for din kommentar, kan jeg få dig til at sende nogle billeder på låsen til mail; info@norh.eu og vil jeg kunne give dig et præcis tilbud og pris på opgaven.

  Dbh
  Nicolai Låsesmed Amager ved Norh Sikring

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

FeedBack

Vi vil gerne høre din mening om vores service - Vi på Norh låsesmed bliver glade for din feedback

overvågningkamera københavn