Låsesmed Østerbro

Hurtig ankomst, høj kundetilfredshed, lave låsesmede priser hos Norh låsesmed Østerbro

Søger du en professionel og lokal låsesmed i København Ø? Velkommen til Norh låsesmed Østerbro nær Østerbrogade. Norh er din lokale låsesmed Østerbro, vores låsesmede udfører låsearbejde, som  for eksempel udskiftning af låse, systemlåse og omkoding af låse og meget mere ved kunder i København Ø og omegn. 

Hvis du bruger os som din lokale låsesmed Østerbro, kan du føle dig tryg og sikker. Norh låsesmed København Ø udfører nemlig altid et professionelt arbejde, hver eneste gang! Læs gerne hvad vores tidligere kunder siger om os her. 

Norh låsesmed Østerbro, få alt at vide om låsesmed i København Ø.

24 timers døgnvagt

Norh låsesmed Østerbro ved at uheld sjælden kommer almindelige dagstimer mellem kl. 07:00 og 15:00. Derfor har vi åbent 24 timer om døgnet året rundt

Ankomst ca. 20 minutter

Norh's låsesmede nær Østerbrogade rykker ud samme minut som du ringe til os. Derfor tager det sjælden mere end 20 minutter før vi ankommer til din adresse

Kompromisløs kvalitet

Låsesmedene på Østerbro er alle udlærte med svendebrev. Vi tager også på de seneste kurser indenfor sikring og låse. Så at du kan få den bedste kvalitet

Låsesmeden på Østerbro monterer en lås

Leder du efter en låsesmed på Østerbro?

Kundernes foretrukne valg af låsesmed på Østerbro

Norhs låsesmed Østerbro er kendt for billige låsesmed priser, samt for vores store fleksibilitet og korte responstid. Låsesmeden på Østerbro kører altid ud med det samme efter at du har ringet til os. Ring nu og vi er ved din dør og hjælper straks hvis du bor på Østerbro og uheldigvis kommet til at smække dig selv ude. 

Udover at vi hjælper udelåste personer så har vores låsesmede forskellige kernekompetencer og kan derfor hjælpe i princippet alle der har behov af låseservice til privat og erhverv på Østerbro. 

 

Kontakt låsesmeden på Østerbro

Skriv til os her og vores låsesmed Østerbro vender tilbage til dig ved første givende lejlighed. I travle perioder kan det tage op til tre dage, men som regel svarer vi samme dag.

Norh låsesmed Østerbro; Tilbyder alt låsesmed København Ø

Du kan kontakte Norh Låsesmed Østerbro nær Østerbrogade, i alle situationer som du har et behov af låseservice til. Det kan f.eks. være hvis du har haft indbrud, har tabt dine nøgler og har brug for at montere en ny lås. Norh låsesmed Østerbro er altid parat til at rykke ud, vi tilbyder døgnservice hvilket betyder at vi altid står til rådighed overfor vores kunder og rykker ud øjeblikkeligt ved behov.  

Vores låsesmed på Østerbro kan være hos dig med meget kort varsel, når du har brug for akut låseservice og når du vælger Norh låsesmed Østerbro, som din lokale låsesmed i København Ø, kan du få udført det meste indefor låse- og sikring med kort varsel.

Norh’s låsesmede har nemlig lang erfaring med at installere ekstra låse, låsesystemer, alarmsystemer, overvågning og elektronisk adgangskontrol til både større virksomheder og privatpersoner i København Ø. Vores låsesmede går oveni også op i ligestilling og behandler alle ens, kunder, medarbejder eller samarbejdspartnere.

Afspil video

Hvem er vi hos Norh låsesmed Østerbro?

Norh låsesmed Østerbro er en familieejet virksomhed som startede når to venner par flyttede til København fra Jylland. Målsætningen var at skabe en sund virksomhed indenfor låse i København. 

Heriblandt Låsesmed Østerbro på Østerbrogade. Låsesmeden i København Ø har udviklet sig til kundernes fortrukket valg af låsesmed i området samt i resterende Storkøbenhavn.

Sådan fokuserer vi på at give den bedste service hos Norh låsesmed København Ø

Derfor har god service været et stort fokus for alle ansatte hos Norh allerede fra starten af. Service og stor fleksibilitet. Fleksibilitet for Norh Låsesmed Østerbro er at kunne tilbyde lige præcist det kunderne vi have og til tiden. I dag arbejder vi med at være fleksible overfor alle kunder og skræddersyer dem løsninger indenfor låsesystemer, åbninger, omstillinger og andre sikkerheds løsninger.

Hvad kan Norh låsesmed Østerbro gør for dig?

Hvis du søger en låsesmed Østerbro, så vil du får en rigtigt god hjælp af os, alle vores låsesmede i København Ø, yder altid sit bedste, alle gange. Vi lever på at have tilfredse og glade kunder, der ringer til os igen og igen. Vi er selvfølgelig glade for vores stamkunder.

Norh låsesmed Østerbro er også glade for nye kunder og alle vil kunne forvente samme service og veludførte låseservice. Uanset om det drejer sig om en simpel oplukning af almindelig hoveddør eller oplukning af bil. 
Eller om det drejer sig om en fuld renovering af indkøbscentre, med dørlukkere og det hele.

Hvis du vælger Norh låsesmed Østerbro så kan du forvente;

  • Kompromisløs kvalitet på alt låsesmeds arbejde
    Et højt service niveau der vi behandler alle kunder lige
  • Erfarne og udlærte låsesmede der yder professionelt låsearbejde hver gang
  • Fleksibilitet og alsidighed i forhold til forskellige løsninger indenfor indbrud sikring, låsesystemer, låseservice og dørlukkere
  • Vi er kyndige og villige til at dele os med af gode tips og råd
  • 6 års garanti på vores almindeligste ydelser
  • Vi giver prisgaranti i forhold til konkurrenterne, om hvordan kan i læse nederst på denne side; Læs mere.
Ring til Norh låsesmed Østerbro og forvent høj kvalitet og god service. Norh låse tager med glæde dit opkald også når du har brug for en låsesmed sent om natten.
Norh låse tager med glæde dit opkald også når du har brug for en låsesmed sent om natten.

11 af vores ydelser, indenfor låseservice og indbrudssikring

Norh låsesmed Østerbro tilbyder mange ydelser indenfor låsesmedens fag, vi kan lide at skræddersy unikke løsninger til vores kunder i København Ø og omegn. 

Derfor rekrutterer vi bredt og taget de seneste kurser indenfor forskellige områder. Så at du kan få præcist den opgave du søger hjælp til ud af Norh Låsesmed Østerbro. Her kan du læse om et udvalg af vores ydelser og lidt informationer omkring dem;

Norh låsesmed København Ø åbner alle låse og døre på Østerbro

Oplukning af hoveddøre, toiletdøre der gået i baglås, døre i kælderrum og garage og meget mere.

Når du ringer til låsesmeden på Østerbro i en uheldig situation, måske har du kommet til at smække dig ude, eller tabt din nøgle. Hvis du er 100 % sikker på at ingen anden uvelkommen gæst har fundet din nøgle og oveni ved hvor du bor. 

I dette tilfælde kan du nøjes med en oplukning. Hvis du er usikker på om det er en mulighed at nogen anden har din nøgle. Vil vi hos Norh låsesmed Østerbro altid anbefale at få låsen omkodet og omstillet.


Nogle gange kan døre med gamle og slidte låse gå i baglås, her kommer vi også ud og hjælper dig med at løse problemet. Hvis du ringer til Norh låsesmed Østerbro så tager det ca. 20 minutter alt efter hvor meget trafik det er, til at vi ankommer hos dig.

Sådan arbejder låsesmeden på Østerbro med omstilling og omlægning af diverse låse

Har du flyttet ind i nyt hjem og er usikker på om det kan være andre det har en nøgle til din dør. Eller om du har fået din nøgle stjålet sammen med personoplysninger, så er det en god idé at omstille sin låse. 

Dette kan vi klare samme dag du ringer til os. Vi ved nemlig at det er utrygt at ikke være sikker på at man er den eneste der kan komme ind til en selv. Når vi omkoder din låse så klarer vi dette i vores servicevogn imens du venter. En omkodning af låse tager sjælden mere en 20 minutter. 

Udskiftning af låse til nye eller mere sikre låse hos Norh låsesmed Østerbro

Norh låsesmed Østerbro, har mange forskellige modeller af låse på lager i vores biler. Vi forhandler låse i alle prisklasser og modeller, fra bland andet Ruko, Salto, Assa Abloy, Medeco, Yale og EVVA osv. Vi anbefaler dog altid en seksstiftet låse eller mere til yderdøre. 

En serie 500 som er en 5 stiftet låse er nemlig en usikker lås som kan åbnes, skydes eller dirkes nemt af en indbrudstyv med de nye værktøj det finder på markedet her i 2020. 

Derfor så vil ikke heller din forsikring dække hvis du har en femstiftet låse og bliver udsat for indbrud. Forsikringsselskabet anser ved dette tilfælde, at du ikke har sørget for at have dit hjem forsvarligt lukket og låst. Norh Låsesmed Østerbro sætter også op ekstra låse som kasse låse, det kan du læse mere om her ”montering af låse”.

Alarmsystemer, forhindrer indbrud præventivt op til 70 %

Alarmsystem er en meget sikker løsning, da det ikke blot afskrækker tyven ved en gældende indbrud. Men også præventivt forhindrer indbrud op til 70 %. Derfor er alarmsystemer en god løsning, som allerede nu er meget almindelig i butikker og virksomheder. Norh’s låsesmede monterer selvføgelig alarmsysmer.

Vi er autoriserede ved sikkerhedstyrelsen og har en låsesmed med TVO-eksamen på holdet. Der klarer opsætning af i stort set alle alarmer du kan finde på markedet idag.

Overvejer du overvågning? Få overvågning til både husdyr og indbrudssikring på Østerbro

I dag kan du få billige løsninger koblet direkte til din smarte telefon der du live kan se hvad der foregår hjemme hos dig. Det giver tryghed for husdyr ejere, då ved de jo at deres kære kæledyr har det fint undervejs man er på arbejde. 

Overvågning har også en positiv effekt på tyveri og indbrud sikring, og bruger derfor i næsten alle butikker. Men overvågning tager du tyverne på ”bar gerning”. Hvilket er både spænende og godt.

Avancerede låsesystemer monteres af Norh Låsesmed Østerbro

Et og samme nøgle til alle døre, eller hundredvis med nøgler der kan forskellige ting. 

Avancerede låsesystem kræver erfarne låsesmede og denne erfaring har vi hos Norh låsesmed København Ø. Låsesystemer bruges tit  til bland andet til boligforeninger, virksomheder, kontorer, udlejningsejendomme og institutioner. Vi har erfaring med at sætte op låsesystemer som er både elektroniske og mekaniske låsesystemer, eller kombinationen af disse to.

Omkodning af låse hos Norh billige låsesmed Østerbro
Akut og hurtig service i København Ø hos Norh.

Norh Låsesmed Østerbro om elektronisk adgangskontrol

“ADK” som er en forkortning af elektronisk adgangskontrol, udføres ikke af alle låsesmede som du finder på Google. 

Det  kræves nemlig en speciel uddannelse indenfor avanceret elektronisk adgangskontrol. Det findes selvfølgelig også ”plug and play” systemer, disse plejer dog sjælden at virke optimalt og har en kort levetid. 

Elektronisk adgangskontrol kombineret med dørstyring og mekaniske låsesystemer hos Norh, udføres af vores ekspert indenfor området. Vores ekspert kan sørge så du får den bedste løsning til dit hjem, eller til din virksomhed eller til dem som du skal have en opgave løst for. Ring til os på 22 22 28 68 så kan vi drøfte de forskellige muligheder der findes på markedet. 

Skal du bruge dørlukkere og dørautomatik? Vi forhandler og servicer dette til både private og erhverv

En dørlukkere gør så at din dør lukker på en blød og nem måde. Oveni så giver det din dør og dine låse en længere holdbarhed. Man plejer at sætte op dørlukkere der det behov af at døren skal være lukket og sjælden stå åbent. Med dørautomatik kan både åbne og lukke døren uden at man skal behøve at hive i et håndtag. 

Det er fordelagtigt at bruge i de steder der de skal være handicapvenligt, der det er meget trafik og steder der smittespredning kan være et problem. Vi monterer dørautomatik og dørstyring sammen med elektronisk adgangskontrol

Børnesikring, en lidt anderledes service hos Norh låsesmed Østerbro

Dette er en lidt anderledes opgave at tilbyde som låsesmed, men siden nogle af os blevet forældre så kender vi udfordringen med at få tid til dette. Som faktisk er supervigtigt. De beskytter ikke kun børnene men gør også livet med børn lidt nemmere. Vi har en tømrer med låse erfaring der udføre denne opgave for hos. Han er ansat hos Norh Entreprise.

Leder du efter en låsesmed til postkasselåse i København Ø og omegn?

Alt hænger ofte samme, skal du omstille låsen til din hoveddøre så kan vi omstille låsen til din postkasse, så du kun har en nøgle til alt. Smart.

Norh tilbyder også udskiftning og reparation af din postkasselås hvis den er gået i stykker eller blevet udsat for hærværk. Vores samarbejde med Norh entreprise betyder at vi også kan sætte nye postkasser op hvis det ønskes en hjælpende hånd med det.

Autolåsesmed til låsesmed bil tilbydes i Østerbro

Norh låsesmed København Ø, har en ansat låsesmed med uddannelse som mekaniker i bagagen. Han er derfor vandt til at håndtere biler og er lært hvordan låsesystemer på biler virker. Vi er derfor glade for at kunne tilbyde alle kunder samme gode service uanset om de smækket sig ude fra sin lejlighed eller fra sin bil!

Hvad koster låsesmeden?
Læs om priser hos Norh Låsesmed Østerbro

Billig låsesmed Østerbro er det muligt? Ja, læs om Norh låsesmed priser på Østerbro her

Når du skal bruge en låsesmed Østerbro er prisen selvfølgelig en vigtigt og stor faktor for vores kunder ved valg af låsesmed. Vi prøver altid at møde vores kunder med en pris der er rimelig og fair.

Hvis du søger efter kun den billigste låsesmed Østerbro, så kan du sandsynligvis ikke forvente den samme service, tryghed og kvalitet (holdbarhed) på det du får hvis du betaler en standard pris på låseservice. Når det kommet til at sætte pris og kvalitet sammen så vil vi hos Norh mere at vi er den billigste låsesmed Østerbro. Vi tilbyder også nogle gange, enligt aftale på forhånd prisgaranti.

Her kan du se fra priser på låseservice ved Nord låsesmed Østerbro;

Fra priser på låsesmed Østerbro i dagstimerne

Oplukning af simpel (nem) låse: 400kr
Vagtudkaldstillæg: 400 kr
Omstilling af en lås: 450 kr
Låsereparationer: 750 kr
Åbning af bil: 750 kr 

Aften, weekend og helligdage priser Østerbro

Oplukning af diverse låse: 750 kr
Vagtudkaldstillæg Østerbro: 700 kr
Biloplukning: 1250 kr
Omstilling af en lås: 750 kr
Reparation af lås: 950 kr

Fra priser på montering af låse Østerbro, se liste;

Ruko hoveddør lås: 2500 kr
Ruko smækkelås: 1900 kr

Sådan kan du nemmest kontakte vores låsefirma nær Østerbrogade

Nu har du læst små 2000 ord om Norh låsesmed Østerbro. Vi håber at du har dannet dig et godt billede om hvad vi kan gøre for dig og alt hvad vi tilbyder. Forhåbentligt kan vi tilgodese dit behov af låsesmed København Ø og omegn.

Hvis du ønsker at indhente et tilbud på din låsesmed opgave eller hvis du vil have et gratis sikkerheds-tjek (som vi også tilbyder), så kan du altid få fat i os via telefon: 22 22 28 68 eller mail: info@norh.eu eller kontakte os gennem vores kontrakt formular her. I formularen kan du med stor fordel vedhæfte nogle billeder på din påtænkte opgave, så vil vi nemmere kunne give dig en nogenlunde fast pris.

Afspil video om Låsesmed Østerbro tilbyder alt i låsesmed inkl.. ADK

ASSA ABLOY - hængelås

5/5

Denne video er fra vores største leverandør Ruko og Assa Abloy, og videoen demonstrerer Abloy 341 Padlock. Norh låsesmed Østerbro bruge Assa ablouy og rukos låse, dørlukkere osv. 

Vi fører også mærke fra andre store leverandører så som Gaze, EVVA, Medeco og Dormakaba

Indhent tilbud

Adresse;

Norh Låsesmed Østerbro
Østerbrogade 21 
2100 København Ø

Danmark.

Åbningstider;

Man- søn: 00:00-23:59
(Døgnåben tidsbestilling, ej besøg)

Åbent 365 dage om året,
også om helligdage.

Spørgsmål:
“Er i autoriserede?”
Svar:
“Norh låsesmed Østerbro er autoriserede som installatørvirksomhed hos sikkerhedsstyrelsen.

Spørgsmål:
“Jeg har smækket mig ude, skal min låse bores op?”
Svar:
“Kun hvis du har en sikkerhedslås på din dør, 9 ud af 10 ganger så kan vi nemt åbne din dør på nogle få minutter i København Ø.”
Spørgsmål:
“Mine nøgler er væk, hvad gør jeg?”
Svar: “Norh låsesmed Østerbro anbefaler en omstilling af låse, hvis du er usikker på om nogen anden der ikke bør have adgang til dit hjem, har fået fat på dine gamle nøgler.”

Spørgsmål:
“Arbejder Norh låsesmed Østerbro under coronavirus (COVID-19)?”,
Svar: “Ja, låsesmedenes arbejde betegnes som samfundskritiks yrke.”

Spørgsmål:
“Hvilke sikkerhedsforstaltninger tager låsesmedene i forhold til corona?”,
Svar: “Vi spritter af mellem hver kunder og holder afstand. Vi bruger mundbind ved besøg af kunder i særlig risikogruppe.”}

FeedBack

Vi vil gerne høre din mening om vores service - Vi på Norh låsesmed bliver glade for din feedback

overvågningkamera københavn