Låsesmed Østerbro

Låseservice med døgnvagt

Søger du en låsesmed på Østerbro? Vi er Norh låseservice & låsesmed Østerbro. Vil du have et uforpligtende tilbud på din låsesmed opgave? Udfyld formularen nederst på siden, og vi ringer dig op ved første lejlighed. Er behovet af låsesmed Østerbro akut? Ring nu. Så kommer vi til dig  lige hvor du er på Østerbro indenfor 30 minutter.

Skal vi kontakte dig?

logo

Norh -Din sikkerhed, vores ansvar

Norh låseservice & låsesmed Østerbro? Vi er din lokale låsesmed Østerbro.
Norh har et værksted & kontor nær Østerbro som dækker København K,  Hellerup, Nordhavn, Østerbro og Charlottenlund.
Norh låseservice & låsesmed Østerbro kører med udgangspunkt fra Palægade København K. Det tager derfor oftest ikke mange minuter for Norh låseservice & låsesmed Østerbro.
At komme rundt omkring Østerbro og omegn.

Hvad søger du?

Låsesmed Amager lukker også biler op..

Søger du en Autolåsesmed Østerbro?

Viste du at? Norh låsesmed Østerbro har en autolåsesmed på teamet. Som klarer at lukke de fleste biler op.

Højt serviceniveau

Hos Norh låsesmed Østerbro er højt serviceniveau altid en selvfølge

Kvalitet på sikring

Vi har stor stolthed for vores fag og går derfor ikke på kompromis med kvalitet.

Gode referencer

Hos os er du i sikre hænder. Se bare vores anmeldelser på Google

Låsesmed Østerbro, din lokale låsesmed

Har du brug for en låsesmed hurtigt li nu eller skal du bruge en ny lås i en af dagene? Østerbro er en omfattende og travl bydel for Norh låseservice & låsesmed Østerbro, og vores ansatte låsesmede. En af grundene er at Østerbro er en ældre bygget bydel som består af mange ældre huse og derfor ikke altid li har de mest opdaterede låse. Og det gør det også mange ganger nemmere for indbrudstyven. København kommune har forsket meget i evnet. Østerbro beboer og tryghed. Og har derfor gjort en tryghedsunderøgelse i 2017 for Østerbro. Der vise de det sig at hele 52 procent af indbyggerne på Østerbro er bekymrede overfor indbrud. 

Hvad kan Norh låsesmed Østerbro gøre for din tryghed?

Hvad kan Norh låseservice & låsesmed Østerbro & du selv gøre for at give tryghed? Hvis du tilhører en af dem som er bekymret for indbrud eller din sikkerhed. Så findes det sjælden nogen grund til at vente.  Vi har mange forskellige løsninger fx sikkerhedsdøre fra Daloc eller en eksta lås fra Ruko. Tøv ikke med at kontakte Norh låseservice & låsesmed Østerbro.  Norh låseservice og låsesmed Østerbro vil kunne guide dig og gennemføre eventuelle og vigtige opdateringer. Som en uddannet låsesmed har ekspertise i. Vores låsesmede vil komme ud til dig gratis, for at lave et sikkerheds -tjek. Og herfra også kunne give dig et uforpligtende tilbud efter dit behov så det ikke behøver koste dig unødvendigt mange penge. Norh låseservice og låsesmed Østerbro vil også kunne udarbejde et tilbud til dig ud over telefon hvis du bare vil forhøre dig og få et overblik til at starte med. 

Vil du have et gratis sikkerheds tjek?

I virkeligheden vil et enkelt sikkerheds -tjek, som nævnt er gratis at få. Også kunne blive en god investering hvis du får der får opdaget at du har en lås med meget lav sikkerhedsniveau, og behøver opdatere din sikkerhed. 

Norh låseservice & låsesmed Østerbro oplever nemlig at der findes mange låse i Østerbros beboeres døre som kun er serie 500, serie. Serie 500 er ikke forsikrings godkendte låse, det kan altså koste dig rigtigt mange penge hvis uheldet er ude og skaden er sket. Vil du vide mere om hvilken låse du har monteret så er du velkommen til at kontakte Norh låseservice Østerbro. Du vil få svar på det du skal kigge efter og alle dine spørgsmål indenfor sikkerhed, fra en dygtig og lokalt erfaren låsesmed.

Norh låsesmed Østerbro Døgnservice

Norh låseservice & låsesmed Østerbro kører akut ud på opgaver 24/7 Norh låseservice & låsesmed Østerbro er oftest ikke langt væk fra dig i København og omegn. Norh låseservice & låsesmed Østerbro, arbejder hårdt for høj kunde tilfredshed. På Norh låseservice & låsesmed Østerbro ved at tid er en stor og vigtig faktor i mange mennesker liv. Vi bestræber os på at altid efter at være hos dig indenfor 30 minutter når det er behov for en låsesmed akut. Det kan i de fleste tilfælde lade sig gøre og i nogle tilfælde er vi hos dig allerede på 15 minutter. Norh låseservice & låsesmed Østerbro udfører vi de allerfleste låsesmeds ydelser til konkurrencedygtige låsesmeds priser. Norh låseservice & låsesmed Østerbro består af et team af friske og dygtige låsesmede. Uddannede på TEC som altid er klar til at hjælpe vores kunder omring Østerbro, København K, Hellerup, Charlottenlund, Nordhavn m.fl. Har du spørgsmål eller ønsker at få et tilbud på en af vores ydelser så er vi kun en samtale væk. 

Norh låsesmed Østerbro kunder siger

Norh låseservice & låsesmed er lige nu Danmarks bedst bedømte låsesmed. Og vi er en låsesmeds virksomhed som startede op i København af tre ildsjæle fra Jylland. Norh låseservice & låsesmed som nu er vokset og blevet udvidet til et sikkerheds selskab.Vi vokser fordi at vores kunder er glade over vores ydelser.
Lene
5/5

Super service. Hurtig ekspedition, kom til tiden, arbejder effektivt og smilende. Jeps, bare i orden – kan klart anbefale Norh låsesmed

Sandie
5/5

Hvis man kunne give dem 100 stjerner, havde de fået det. Min søndag aften er reddet ?? Hurtig til at ta tlf, hurtige til at nå frem og super til at få døren op. Virkelig flinke folk. Kan varmt anbefales.

Kender du vores ydelser? Her er Norh låsesmed Østerbros ydelser

Norh låseservice & låsesmed Østerbro kan klare alt indenfor låsesmed og mekaniske låse. Låsesmed Østerbro har også en bred kundskab og stor erfaring omkring elektronisk sikkerhed. Samt leverering af mange andre sikkerheds ydelser og sikre opbevaringløsninger. Vores låsesmed udfører i store træk disse opgaver;

Oplukninger. Vores mest brugte låseservice er oplukninger og vi gør oplukninger på alt som kan åbnes. Vi laver biloplukninger og det er oftest kun sværere bilmodeller der forhindrer os engang imellem. Vi vil nemlig altid foretrække en oplukning uden at gøre skade på bilen eller dørlåsen. På visse bilmærker er det simpelthen for svært at lukke op uden at gøre skade. Og når det gælder døre og hængelås med serie 600 og opad er det desværre ikke altid muligt at “bare lukke op”. Nyere og bedre låsesystemer som er dirke frie de bliver oftest nødt til at blive skiftet ud. Hvis du har en brevsprække vil de sværere låse også kunne åbnes uden at bore op.

Låsmeden kender de mange krav til boligejere og boliglejere. Når det drejer sig om forsikringen vil dække når uheldet er ude, det vil vi gerne hjælpe vores kunder igennem hvis problemet opstår. Dine døre skal mange gange være låst med et højt nok sikkerheds -niveau. Og det er vigtigt at dine vindue er låst i hasperne rigtigt for at forsikringen vil dække. Norh´s låseservice og vores låsesmede er eksperter i dette område da det er et problem vi meget ofte løber ind i, hos både private og erhvervs kunder. Vi vil derfor anbefale at opdatere dine låse. Hvis der har været problemer med dine låse og vi er ude og kigge på dem. Der findes rigtigt mange forskellige niveauer når det handler om sikkerhed og mekaniske låse. Her vil vores låsesmed kunne vejlede jer efter de kroner og øre i har mulighed eller lyst til at invester i jeres nye låse.ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Omkodning af lås. Ibland er det nok at lave en låseservice og en omkodning. Hvis nuværende virker fint i forvejen og er “up to date”. Dog kræver det mange gange at låsen er åben eller det mindste at det kan lade sig gøres at åbne den. At lave lave en omkodning af låse er en tidskrævende opgave og kan kun laves af uddannede låsesmede. Fordelen med at omkode låsen er at det er godt for miljøet og man sparer prisen på materialer. Hvis du ønsker at høre mere om dine muligheder vil vi hurtigt kunne give dig besked hvis du ringer til vores låsesmed.

Tyverialarmer. Vores låsesmed vil kunne guide dig i gennem hvad der findes på markedet og hvad der vil være den bedste mulighed for dig. Norh låsesmed har uddannede sikkerheds -tekniker og dygtige elektriker. Der vil klare installationen af alarmer. Vi laver både store installationer af tyverialarmer til erhverv og mindre installationer til private hjem.

Overvågningskamerae. Vores låsesmeder og sikringtekniker oplever at flere og flere private hjem får installeret overvågningskameraer. Teknologien gør at priserne på overvågnings systemer falder. Samtidigt med at kvaliteten bliver bedre, det er nogle af grundene til øget popularitet. Der findes adskillige varianter af systemer når det gælder overvågning. Den jungle vil vi med glæde hjælpe dig med at få overblik i. Det findes også en del regler omkring overvågning, dem er vi også vel bekendte med og vil kunne vejlede dig i.

Elektronisk adgangskontrol. Her kan du nemt få kontrol og overblik over hvem du ønsker skal have adgang til dine lokaler. Du vil også kunne se hvornår de tjekker ind og tjekker ud osv. adgangskontrol benyttes mest af erhverv men det kan også installeres i private hjem.

Sikkerhedsdøre. Vi samarbejder med flere forskellige sikkerhedsdøre leverandører. Og vil derfor kunne købe ind og installere en ny sikkerhedsdør til dig efter det du har tænkt dig til en konkurrencedygtig pris. Det vil tage ca. 1-2 dage at få den gamle dør fjernet og en ny sat i. Vi vil også kunne hjælpe dig med at finde ud hvilke regler som er omkring f.eks. din opgang hvis du bor eller har erhverv i en opgang. Vi har god erfaring med Dalocs sikkerhedsdøre.

Gitter. Installerer Norh låsesmed Østerbro for typisk butikker i stueplan men også i private hjem. Vi leverer gitter som kan monteres fast eller monteres som aftagelige. Alt efter dine ønsker. Vi leverer gitter til både døre og vinduer, efter den farve og stil du har i dine tanker. Norh låseservice & låsesmed Østerbro tilbyder at installere alle gitre på markedet. Og vi har rabatter hos et flertal leverandører i Danmark og i norden, vi vil undersøge dine muligheder og presenter dem for dig. Med vindue- og dør-gitter er dit hjem eller din forretning rigtigt godt sikret.

Nøgle kopiering med hent og bringe service. Vores låsesmed og låseservice er glade for at kunne tilbyde denne fleksible service som gør det så nemt for vores kunder. Alt du behøver at gøre er at kontakte vores låsesmed Østerbro. Herefter beslutter vi os sammen om hvilken service du ønsker og du får en fast pris med det samme, efter antallet af nøgler og hvilken type du ønsker at få kopieret. Vi har ikke nogen grænse på hvor mange nøgler der kan bestilles. Vores erhvervs kunder er meget glade for at udnytte denne låseservice.

Pengeskab. Norh låsemed & låseservice Østerbro. Har en dygtig specialist i oplukning og låseservice af pengeskabe. det findes ofte mange måder at løse en opgave på. Især når det handler om pengeskabe. Pengeskabe er en typisk udfordrende men spændende oplukning for vores låsesmede. Då de sjælden løses på den samme måde. Nogle gange kan pengeskabet desværre ikke reddes. Hvis du ønsker at få et nyt pengeskabe har vi et tæt sammenarbejde med bla. “Herning pengeskabe fabrik” og vil kunne give dig et rigtigt godt tilbud på et nyt der vil kunne erstatte dit gamle.

Nøgleskabe. For virksomheder, institutioner så som bilforhandler, boligselskaber, syghus osv. er det meget vigtigt at have styr på nøglerne og sikkerheden. Det kan også være lovpligtig at opfylde et vis sikkerhedsniveau på nøgleskabet der bruges. Norh låsesmed og låseservice Østerbro installerer alle varianter af nøgleskabe. Alt fra små til private hjem til de større institutioner. Vi har også rabatter hos vores leverandører så det ville faktisk kunne blive en billigere affære at ringe låsesmeden når det skal et nyt nøgleskabe op.

Våbenskabe. Hvis du har et våben så skal du også have et våbenskab. Det er lovpligtig i Danmark at dine våben er forsvarligt låst inde så at uberettigede ikke kan komme til dine våben. Lige som med pengeskabe og andre værdiskabe. Kan det være mere problematisk når nøglen knækket eller er blevet væk. Norh låseservice & låsesmed Østerbro har ansatte som er specialister i denne type af oplukning. Så bare rolig det skal nok gå alligevel.

Oplåsning af bil. Vi har dygtige mekaniker på Norh låsesmed Østerbro. De er specialiserede i låseservice på biler og lukker derfor de fleste varianter af biler op. Vi laver dog kun en oplukning hvis det kan lade sig gøres uden at skade bilen. Du bliver derfor nød til at kontakte en af vores låsesmede for at få et klart svar om det kan lade sig gøre, i forhold til at åbne din bil. En del biler er også på grænsen til at vi vil kunne klare en åbning. Her vil vi tilbyde dig at komme ud til din bil og prøve for en mindre udkørselpris. I de bedste af alle verden så vil vi lykkes med at smertefrit åbne din bil.

Norh låsesmed Østerbro bruger de bedste leverandører

Det er vigtigt for os at de produkter vi leverer er i top kvalitet. Vi har et nogle producenter vi bruger os  ekstra meget af og som vi gerne vil anbefale videre. Vi vil gerne anbefaleAjax systems alarmsystemer, Ruko låsesystem, Daloc sikkerhedsdøre, Hikvision overvågning,  & Salto.

Låsesmed Østerbro Erhvervs services

Forsikrings godkendte produkter til butikker

Østerbro er en bydel med mange mindre forretninger og har et rigt butiks liv. Norh låseservice & låsesmed Østerbro giver også tilbud til virksomheder omkring Østerbro. Hvis en af medarbejderne mister sin nøgle kan det nogle gange være nødvendigt at omkode alle låse i lokalerne. Heldigvis behøver det ikke koste en formue. Vores låsesmed på Østerbro kan i de fleste tilfælde omkode og genbruge de gamle låse.

Norh låseservice & låsesmed Østerbro er effektiv i den type af finmekaniske arbejde og sidder på mange års erfaring når det kommer til omkodning af låse. Er det er mere omfattende opgaver det drejer sig om. Som tager mere end et par få timer til at klare, plejer vi at komme ud til vores kunder selvfølgelig uden gebyr. Bare så vi kan danne os et godt overblik, derefter vil låsesmeden komme med nogle løsningsforslag på problemerne og høre dig om du har nogle eventuelle ønsker. Derefter udarbejder vi et tilbud på skrift til dig.

Har du brug for vejledning?

Hvad med sikring og forsikring hvis du driver et erhverv/butik i Østerbro? Hvis du driver en butik. Kræver de fleste forsikringselskab at du har taget tiltag for at sikre dig, din personal og ikke mindst varer. Og det mindrekrav er at have en tyverialarm installeret. Hvis du har et krav fra dit forsikringselskab. Så hjælper vi dig med at finde frem til den rette alarm, så den passer med kraven. Hvis du får et alarmsystem installeret af Norh låseservice & låsesmed Østerbro. Vil du få en lang række med fordele fra os af, bland andet skilter med præventiv effekt.

Dessvære er sjælden et alarm nok, i de bedste af alt vore selvfølgelig, hvis man ikke hade brug for at sikre sig overhovedet. Norh låseservice & låsesmed Østerbro anbefaler også butikker at installere videoovervågning. Til at forhindre butikstyverier i åbningstiden. Denne investering er meget hurtigt tjent hjem, på grund af den stærke præventive effekt.

Hvad findes på markedet til virksomheder

Hvad findes mere på markedet for erhvervsdrivende og butikker? Udover videoovervågning og tyverialarmer. Så findes det noget som kaldes tågesikring. Som er en forlægning af tyverialarmen, dvs. det dannes efter ganske få sekunder en tågeslør. Fra kanoner som udløses af at selve tyverialarmen går i gang. Dette gør det næsten umuligt for indbrudstyven at forsætte sit arbejde.

Blot til information så er tågen uskadelig for mennesker og inventar men det stresser tyven. Man kan også få tyverialarmer der danner et lys. Dette lys vækker opmærksomhed udad mod fx naboen & gaden.

Brug for en snak om dna mærkning. Norh låsesmed Østerbro hjælper.

DNA mærkning

Udover tågesikring du som ejere også DNA mærke dine varer. Det handler om at man putter på sine varer en usynlig væske med unik kode, så er de mærkede for altid.Væsken man sætter på indeholder en unik DNA kode, der knyttes kun til dig.  Den er synlig, kun når mærkningen bliver udsat for UV lys lamper. Væsken kan ikke fjernes og er helt usynlig, og genstande spores også uden for Danmark. På den måde kan politiet finde frem til den rigtige ejer, uanset hvor de dukker op. DNA væsken er ellers nem at påføre og beskadiger ikke de mærkede produkter på nogen måder. Væsken kan ikke heller slides eller vaskes af, engang med kemikalier. Du kan læse mere om det her på tryg hjemmeside.

Norh låsesmed Frederiksberg installerer overvågning kameraer.
Vi har garanti

6 års garanti på Norh låseservice & låsesmed Østerbros almindeligste ydelser. Det er meget vigtigt for at at vores kunder er lige så trygge m.ed det stykke arbejde vi lavet for dem i fremtiden. Som det er vigtigt for os at de føler sig trygge med den løsning de har fået. For at forsikre os at du er tilfreds. Og forbliver det så har vi også 6 års garanti på alle vores almindelige tjenester på Norh låseservice og låsesmed Østerbro. I kan derfor altid ringe vores låsesmed i gen, hvis det uheldigvis skulde opstå noget i fremtiden. f.eks. låsen driller og nøglen ikke kan dreje. Det er sjælden vi modtager reklamationer då vi kun bruger højeste kvalitet på vores produkten. Men de få gange det sker så kan du som kunde regne med os og at fejlen bliver løst inden for meget kort tid

Låsesmed Frederiksberg installerer overvågning.

Flexbiletiet

Norh låseservice og låsesmed Østerbro er ikke kun en låsesmeds virksomhed, vi arbejder med sikkerhed på kryds og tværs. Elektronisk, mekanisk, it og menneskelig er nogle område som Norh står indenfor. Vi kan derfor klare flere løsninger på samme gang for eksempel hvis du ønsker nye mekaniske låse og at installere et overvågningskamera udenfor din yderdør. Vil vi også kunne give dig et komplet tilbud på begge opgave samtidigt. Og vi tilbyder tre vagtnummer i et det vil sige. Du ringer til låsesmeden, elektriker og vagt på et og samme telefonnummer.

Nogle gange er en enkelt lås ikke nok

Norh låsesmed Østerbro har løsningen

Sikkerhedsdøre

Iblandt er ikke en stærk lås ikke nok og iblandt er det lige meget hvor mange låse man sætter på. Særligt hvis du står med f.eks. en svag dørkarm eller tun og svag dør. Norh låseservice & låsesmed Østerbro vil lige i det tilfælde anbefale at få den gamle dør fjernet og få en sikkerhedsdør sat op i stedet for. 

Men en rigtigt god sikkerhedsdør installeret kan du trygt slappe af. En sikkerhedsdøre fungerer fuldstændigt en normal entredør. Men er ikke kun et ultimativt forsvar mod indbrudstyven uden også med brand og giftig røg. Norh låseservice & låsesmed Østerbro sørger for bestilling hos vores leverandør samt hele installationen og opsætning af døre og låse. Alt fra måling samt afskaffelse af din gamle dør.

Norh låsesmed Østerbro Leverer på hele Sjælland

Norh låseservice & låsesmed Østerbro leverer sikkerhedsdøre af alle typer og pris klasser på hele Sjælland. Efterfølgende kan vi også tilbyde årlig service og døgnsvagt hvis det skulle opstå nogle problemer. 

Hvis du ønsker en sikkerhedsdør fra et specielt mærke så kan vi sandsynligt hjælpe. Vi har dog et tæt samarbejde med Daloc sikkerhedsdøre og har derfor meget konkurrencedygtige priser på lige præcist deres sikkerhedsdøre. Du kan også læse mere om vores sikkerheds løsninger og sikkerhedsdøre her.

Norh låseservice & låsesmed Østerbro, tip; Hvad kan du selv gøre for at forebygge indbrud?

Udover at skalsikre sit hjem eller sine lokaler kan man også installere forskellige alarmsystemer. Hvilket virker afskrækkende og skræmmende for tyver. En forsker for Norh låseservice & låsesmed Østerbro leverandører lavede i starten at 2018 en forskning på området. Der de gik i dybet og analyserede. Hvor høj indbrudirisskoen er for boliger med et alarmsystem installeret. I forhold til boliger det manglede tyverialarm. 

I selve forskingen blev det også korrigeret for forskelle grupper og i hvilket risiko det hvad. Det blev taget højde for alt mellem hvilken boligtype, område og indbruds historik i kommunen m,fl. Resultatet var meget overaskende og tankevækkende. Det viste sig at tyvene går uden om boliger som har installeret alarm, eller det ville i hvert fald være ca. 70 % mindre risiko for at få et besøg af en indbrudstyv.
Derfor vil vi på Norh låseservice & låsesmed Østerbro. Oftest anbefale at få et alarmsystem installeret, men i en kombination at penetation sikring af døre og vindue. Og eventuelt en eller flere overvågningskamera.

Norh låseservice & låsesmed Østerbro, medarbejder og team building

Selvfølgelig er Norh låseservice Østerbros kunder vigtige for os. Men uden vores medarbejder og team ville det ikke være praktisk muligt for os at leverede fantastisk service til vores kunder. Norh låsesmed & låseservice Østerbro fokuserer meget på team building og efter hånden står vores team så nær at vi tør tage større og anderledes udfordringer sammen. Fx. i 2017 hade vi jubilæum. Det fejrede vi med at invitere hele teamet på et eventyr oppe på Mont Blanc. Se vores video her.

Låsesmed Østerbros team på Mont Blanc.

Norh låseservice & låsesmed Østerbro

Norh´s låsesmede og låseservice vil med glæde hjælpe dig med enhver opgave du har brug for at få løst eller bare ønsker at vide lidt lidt mere om. Eller vil have en fast pris på. Vi er altid kun et opkald væk fra dig, det er derfor altid nemmest at ringe til os hvis du ønsker et tilbud på følgende ydelser. Eller bare ønsker en informerende snak med en af vores låsesmede, du kan kontakte os.
Privat
Norh låseservice & låsesmed Østerbro ansatte har altid været vel vidende om at det oftest er en kedelig ting at ringe til en låsesmed. Derfor er det så meget vigtigere at det bare kører som det skal igen hurtigst muligt efter problematikken. Så at man kan komme ovenpå og komme videre igen. Til private tilbyder Norh låseservice & låsesmed Østerbro. Ikke kun en hurtig og effektiv døgnservice men også skræddersyet sikkerheds løsninger til dit hjem. Det kan være at du for eksempel har oplevet at der har været flere indbrud i dit nær område. Og vil derfor opdatere eller forstærke din sikkerhed. Her vil vores låsesmede kunne præsentere mange forskellige løsninger, ud fra dit budget og dine ønsker. Til privat giver Norh låsesmed og låseservice altid gratis tilbud indenfor låseservice og låsesmed. Både skriftligt og over telefon. I vores tilbud indgår det altid moms. og materialer.

Erhverv

Norh´s låsesmede har tidligere lavet løsninger til alle typer af virksomheder og institutioner. Vi vil være behjælpelige med alt indenfor låsesmed, låseservice og mekaniske låse. Desuden kan vi også lave tilbud på overvågning, alarmsystemer og adgangskontrol. Det vil give dig et klar billede og overblik over hvad det vil koste dig at opgradere alle dine sikkerheds kanaler. Vi udarbejder altid gratis tilbud til erhverv og om du vil acceptere tilbudet bagefter, er op til dig. Hvis du beslutter dig for et samarbejde med os. Vil du oven i få et enkelt vagtnummer af os der dækker vagtservice, el -service og låseservice, vores vagttelefon har altid døgnåben. Det synes i hvert fald vores eksisterende virksomheds kunder er trygt og prisbesparende.

Ønsker du mere information?

Som låsesmeds virksomhed kommer man ofte ud til kunder. Som har et behov for dygtige håndværker indenfor forskellige områder. Så som tømrer, malere og elektriker. Da vi på Norh låsesmed og låseservice i forvejen har samlet et hold af dygtige og erfarne tømrere, malere og elektriker. Der sætter en ære i arbejdet og pris på at arbejde sammen. Vi har tidligere kunnet tilbyde private kunder og mindre virksomheder med et større behov end låsesmed og sikring. Det vil sige fuld entreprise. Vi har på teamet en teknisk uddannet ingeniør. Som kan give unikke og gennemtænke forslag til forbedringer omkring ombygninger og tilbygninger.
Hvis du går i tankerne om ombygning uanset karakter så vil Norh kunne tilbyde jer håndværker indenfor de forskellige område.