Pengeskabe København

Indkøb, transport, montering, oplukning og reparation af pengeskabe

Vi tilbyder det meste indenfor pengeskabe, heriblandt pengeskabe oplukning, pengeskabe indkøb og montering. Dette tilbyder vi før både private kunder, erhvervskunder samt institutioner i Storkøbenhavn.

Pengeskabe oplukning

Vi lukker op både pengeskabe og andre værdiskabe. Det kan f.eks. være på tal om et nøgleskabe, våbenskabe eller arkivskabe.

Elektroniske skabe

Vi fører og servicere også elektroniske værdiskabe i hele Storkøbenhavn og omegn Kontakt os så hjælper vi dig.

Service

Pengeskabe og service - Vi kan hjælpe til med at servicere dit pengeskabe så at det holder i mange år til.

24/7 Døgnåbent

Du kan ringe til os når det passe dig bedst, vi har nemlig døgnservice hos Norh

Pengeskabe København service

Pengeskabe Oplukning København

Norh låsesmed har speciale i oplukning af pengeskab, værdiskabe. Vi udfører pengeskabe oplukning også med døgnservice. Låsesmed med speciale i service på pengeskabe og oplukning af pengeskabe.


Hos Norh har vi flere specialister i oplukning af penge- og værdiskabe. Vi åbner alle former for sikkerhedsskabe, såsom pengeskabe, værdiskabe, brandskabe, dataskabe, og våbenskabe. 

Norh Sikring låsesmed tilbyder flere måder at løse opgaven på, afhængigt af hvorvidt skabet skal genbruges; hvilke sikkerheds installationer det indeholder; om låsen er elektronisk, mekanisk- nøglestyret; og hvilket værktøj det kræver, at åbne skabet. Vi forstår vigtigheden af at bevare skabets udseende og stand, og sætter en ære i at efterlade skabet så godt som nyt, efter vi har været på besøg.

Oplukning af pengeskabe eller pengeskabe oplukning

Kunde anmeldelser

4,9 af 5 678 anmeldelser

4.9/5

Vi vil gerne vide hvordan din oplevelse med os har været, det betyder meget for os at du har fået en god service af Norh. Uanset om du fået hjælp med pengeskabe København eller en anden ydelse hos os. 

Norh låsesmed gode pengeskabe oplukning og montering
- Kontakt os for mere vejledning

Herning pengeskabs fabrik

Vi tilbyder derudover brandsikring af dine brandskabe, konsultation til valg af nye sikkerhedsskabe, hvilke fordele og ulemper det kan indeholde, og hvilket skab der passer specifikt til dine behov. Vores partnerskab med Herning Pengeskabe (https://www.herning-pengeskabsfabrik.dk/) gør det muligt for os at levere dit udstyr til en favorabel pris, som passer lige præcis til dig. 

Har du spørgsmål i forhold til at godkende penge/sikkerhed skabe så vil vi i sammenarbejde med Herning pengeskabs fabrik klare alle dine spørgsmål omkring området. Herning pengeskabs fabrik er også specialister i bland andet brandskabe, og leverer sikkerhedsskabe som giver op til flere timeres sikring mod ekstrem høj varme. De har siden 1922 arbejdet med udviklingen af deres sortiment, og har et stort og bredt udvalg af:

  • Pengeskabe både nye og brugte
  • Våbenskabe
  • Arkivskabe
  • Nøgleskabe
  • Brandskabe

 

Godt tip: Hvis du vil undgå at ringe til låsesmeden når nøglen bliver væk, anbefaler vi hos Norh låsesmed at have to nøgler til dit sikkerhedsskab, og opbevare dem hver for sig. Så har du altid en i reserve, og det er ofte billigere end låsesmeden. Pas derudover på med at sætte dit skab på steder, som kan være udsatte for vandskade eller tyveri.

Kontakt os for vejledning om pengeskabe oplukning og pengeskabe

Det koster intet at få et godt råd på vejen, vi på Norh låsesmed & sikring brænder for vores arbejde og for at yde en god service uanset hvad. Du kommer nemmest og hurtigst i kontakt med os på telefon 22 22 28 68, eller så kan du give os dit telefonnummer på vores kontakt side her.

Norh har flere forskellige afdelinger rundt omkring i Storkøbenhavn. Og hvis du vil læse mere om os så kan du bland andet gøre det her;

 

Låsesmed Hellerup
Låsesmed Amager
Låsesmed Nørrebro
Låsesmed Vesterbro
Låsesmed Frederiksberg

 

Pengeskabe københavn. Norh forhandler de fleste værdi og pengeskabe på markedet.

Det findes mange forskellige typer af værdiskabe og pengeskabe på markedet

Sikringskabe

Et sikringskabe tager ca. 28 minutter at brække op for en indbrudstyv. Et skingrinskabe er et skab ses tit i butikker der man smider i de store sedler efter et køb osv.

Værdiskabe

Et værdiskabe er endnu stærkere end et sikringskabe og man ser dem oftest både brandsikrede og boltede fast i gulve. Med et fastboltet værdiskab kan du på en effektivt måde nedsætte risikoen for, at miste kontanter, kort elektronisk, smykker, pas/legitimation eller andre vigtige og værdifulde dokumenter. Vi forhandler billige værdiskab, som egner sig til private hjem.

De er billigere fordi at kraven er ikke lige så store som værdiskabe til virksomheder.Hvis du er uheldig og bliver ramt at et indbrud, så kan du begrænse konsekvenserne. I et værdiskab så kan du placere din ting som er uundværlige og ikke går at erstatte. Det kan være alt fra foto, USB stik til værdifulde dokumenter.

Våbenskabe

De våbenskabe som Norh låsesmed forhandler sikrer hus-holdets våben på den absolut bedste måde. Og det vigtigste, våbenskabene som vi forhandler opfylder de lovkrav, som våbenloven i Danmark stiller til et våbenskab. I Norhs store udvalg af skabe til våben så kan du regne med at finde et skabe. Der både opbevarer hudholdets våben meget sikkert, men ikke mindst forsvarligt. Læs mere om Våbenskabe her. 

Nøgleskabe

Godkendte nøgleskabe hos Norh. Nøgleskabe findes med både kode og nøgle, det er din smag og dit behov der bestemmer. Nøgleskab det har en kode er for de fleste, et oplagt valg,. Specielt hvis det er flere som skal have muligheden at komme til. Det er derfor nøgleskab er en rigtigt god løsning til erhverv og institutioner. Men du kan sagtens også bruge et nøgleskabe i dit private hjem.

Nøgleboks 

Nogleboks til det private
Selvom at du kan bruge nøgleskabe til det private, så kan det være en lidt aggressiv løsning. Faktum er at det findes mange danskere der har ekstranøgler til det hele. For at sikre sig selv mod uheld. Det almindeligste at have en ekstranøgle til er bilen, båden, cyklen, skuren eller sommerhuset. En nøgleboks giver trygt en god opbevaring af disse ekstra nøgle. Så at du har kontrol over hvor de findes.

FeedBack

Vi vil gerne høre din mening om vores service - Vi på Norh låsesmed bliver glade for din feedback

overvågningkamera københavn