Låsesmed Frederiksberg, professionel låsesmed lokalt på Frederiksberg

Norh Låsesmed Frederiksberg er din erfarne lokale specialist i låse og alarm der tilbyder et højt service niveau og høj kvalitativ indbrudssikring samt låseservice.

Vores låsesmed Frederiksberg tilbyder et bredt vifte af låseservice et og samme sted. Til dagligt arbejder vi som låsesmed på Frederiksberg med låsesystemer og services af forskellige omfang indenfor låse, nøgler og sikkerhed. Norh Låsesmed Frederiksberg løser låseopgaver for både det private, virksomheder samt institutioner og industrier.

Låsesmed Frederiksberg, professionel låsesmed lokalt på Frederiksberg

Døgnservice låsesmed Frb

Når du ringer til Norh Låsesmed Frederiksberg så rykker vi ud med øjeblikkeligt hvis du har smækket dig ude eller tabt dine nøgler. Gælder både billåse og låse til hjem.

Ankomst 20 minutter

Oftest er vi i området omkring Frederiksberg, når du skal bruge en låsesmed i Frb. Derfor er hjælpen sjælden mere en 20 minutter væk.

Højt serviceniveau, erfarne låsesmede

Norh Låsesmed Frederiksberg prioriter dit behov af beskyttelse og sikkerhed. Samt dit budget der til. Så at du får en løsning af os som du bliver tilfreds med.

Sådan får du hurtigt hjælp af en låsesmed på Frederiksberg

Ring Norh Låsesmed Frederiksberg, få øjeblikkelig hjælp

Har du smækket dig selv ude? Eller ønsker du mere sikkerhed i din hverdag? Uanset anledningen til at du søger efter en låsesmed på Frederiksberg, så kan vi hjælpe. 

Når du vælger os som din låsesmed Frederiksberg eller din låsesmed København så kan du altid forvente høj service, professionelt udført arbejde, garanti og tryghed. Er dit ærinde akut? Så rykker vores låsesmede ud øjeblikkeligt og ankommer som regel på adressen indenfor 20 minutter i Frederiksbergs kommune.

Kontakt Norh Låsesmed Frederiksberg

Hvis du skriver til os så svarer vi hos Norh Låsesmed Frederiksberg som regel samme dag. I nogle perioder har vi travlt og då kan de tage på til tre hverdage inden vi når at svare på besked.

Leder du efter professionel rådgivning omkring dine låse? Norh Låsesmed Frederiksberg rådgiver dig uden omkostning

Hvis du står med nogle overvejelser eller spørgsmål omkring indbrudssikring eller står foran en udfordring der handler om sikkerhed, låse eller adgangskontrol, så kan vi hjælpe. 

Vi rådgiver alle vores kunder, private såvel som erhverv altid gratis og uforpligtende via telefon og e-mail. Norh Låsesmed Frederiksberg kerne kompetence indenfor faget er bred, da vi har flere forskellige eksperter indenfor forskellige område indenfor faget. 

Sådan kan Norh Låsesmed Frederiksberg hjælpe dig med  alt fra klassiske mekaniske til teknologiske låsesystemer

Søger du efter en lokal Låsesmed på Frederiksberg, så vil du finde hjælp til det du søger her! Vi er det eneste låsefirmaet i København der både er autoriserede elektriker og låsesmed. Norh låsesmed Frederiksberg monterer og køber ind både mekaniske- og elektroniske låsesystemer til dagligt.

Det kan for eksempel være systemer som alarmsystemer, overvågningskamera og elektronisk adgangskontrol på hele Frb og omegn.  Det vil sige vi hjælper dig med alt hele processen igennem,  planering, indkøb og montering.

Udover dette så udfører vi også services og installation af  sikkerhed skabe, sikkerhedsdøre, sikkerhedslåse, elinstallationer og vindues sikring.  

Norh låsesmed Frederiksberg forhandler alle mærker og sikringklasser i branchen, alt fra billige serie 600 til private hjem, til mekaniske og elektroniske avancerede låsesystemer til erhverv. Hos os kan du få en skræddersyet løsning til dit behov. 

Skal du bruge en låsesmed på Frederiksberg akut? Ved akut bestilling ankommer vi indenfor små 20 minutter

Norh Låsesmed Frederiksbergs butik, er døgnåben, vi står altid til rådighed for dig og hjælper til med alt indenfor låse og oplukning af døre på døgnservice. 

Hvis du har mistet dine nøgler eller har brug for at udskifte dine låse hurtigst muligt, klarer vi det på plads og på bare nogle få minutter imens du venter.

Ring til os og få professionel hjælp nu, effektivt, prisvenligt og hurtigt. I vores service biler har vi altid et lager af låse i alle sikkerhedasklasser vi kan derfor 9 ud af 10 gange løse din låseopgave på stedet. 

Norh Låsesmed Frederiksberg samler, monterer og omkode låse, overvågning, alarm og adgangskontrol fra de største leverandører på markedet;

 

Kan vi åbne din låse? Ja, Norh Låsesmed Frederiksberg åbner alle låse på markedet

Har du smækket dig ude? Uheldig situation, ja absolut! Men ingen grund til stress, låsesmeden på Frederiksberg rykker ud på sekunden og åbner din dør hurtigt eller skifter din låse ud, hvis det er det der er nødvendigt.

Norh låsesmed Frederiksberg kører ud til dig og udfører oplukning din dør på din villa, din bil, din lejlighed eller din virksomheds lokaler. Vi tilbyder oveni også gratis rådgivning i form af et sikkerheds-tjek i samme omgang til det private, hvis det ønskes af dig på stedet.

Hvis en af dine nøgler er kommet væk og eller måske endt i forkerte hænder, så skifter vi låsen ud eller udfører en omlægning af dine låse. 

Vi reparerer også kodelåse og dørtelefoner af de fleste mærker på markedet. Samt udfører oplukning af døre og andre genstander så som pengeskabe, nøgleskabe osv. dette for både privatpersoner, virksomheder, industri, kommuner ejer og andels foreninger. 

Norhs erfarne låsesmede på Frederiksberg og vores fleksible låseservice

Norh låsesmed Frederiksberg rykker altid ud hurtigt for at hjælpe dig, når du f.eks;

 • Har brug for hjælp til en lås der er gået i stykker
 • Mistede eller måske tabt nøglerne til bilen, hjemmet eller postkassen
 • Været udsat for tyveri af dine nøgler
 • Smækket dig selv ude fra bil eller hjem
 • Reparation af dørtelefon, alarm og overvågning
 • Været udsat for hærværk på din dør, låse eller vinduer
 

Uanset om du tilfældigvis er låst ude eller om din lås er ødelagt på grund af hærværk, eller slitage, og ikke fungerer som den burde når du drejer på nøglen, eller hvis nogen har manipuleret låsen, så at den har gået i stykker. Så står Norh låsesmed Frederiksberg til rådighed for at hjælpe dig akut og indenfor kort tid

Udover låsesmeds-ydelser så tilbyder vi vores kunder hjælp til alt indenfor byggeri . Så hvis du tilfældigvis skal bruge en maler, så kan du læse mere om det her. Eller en anden håndværkere så finder du mere info her. 

Norh låsesmed Frederiksberg arbejder både som elektriker og låsesmed.

Sådan har udviklingen i låsesmeds branchen gået siden 1930’erne på Frederiksberg

Branchen blev grundlagt i 1930’erne og beskæftigede sig den gang hovedsageligt med låse og nøgler, både som producent og leverandør. I de senere år er udviklingen gået stærkt i branchen. 

I dag handler yrket ofte om avancerede sikkerheds systemer og kompliceret elektronik, der er designet til at beskytte privatpersoner og virksomheders store værdier.

Norh Låsesmed Frederiksberg har ekspertisen til at håndtere moderne og avancerede systemer, inklusive avancerede kontrolpanel og computerstyrede modeller. 

Det klassiske billede af låsesmeden er manden, der ankommer på få minutter og rykker akut ud og hjælper, når du er komme til at smække dig selv ude. Dette er i dag nok meget mere en hukommelse fra fortiden, selvom du stadig vil kunne kalde dette arbejde for låsesmedsarbejde, da du mistede nøglerne, så brugte du hjælp til dine låse.

 I dag er det mere rigtigt at omtale en låsesmed for sikrings entreprenør eller låsetekniker. Da dagens teknologi omkring markedets alle forskellige låse og låsevarianter er kommet til at blive mere tekniske og komplicerede.

Producenter af låse og elektroniske systemer er afhængige af det faktum, at i slutningen af kæden er der et garanteret stærkt og veluddannet led, udført af fagfolk (låsesmede) på området.  

Norh Låsesmed Frederiksberg går meget op i at have veluddannet personale og  servicebiler med et lager, som garanterer, at vi hurtigt og effektivt kan klare alle  problemer, der opstår. Alt dette for at vise vores bedste side frem både til kunder og samarbejdspartnere. 

Norh Låsesmed Frederiksbergs kernekompetence er låsesystemer; både mekaniske og elektroniske låse

Der findes låsesystemer i dag, der er programmeret i henhold til alle de personer, der har skræddersyede adgang til forskellige porte, værelser, døre, indgange og lokaler. Norh Låsesmed Frederiksberg, kan på Frederiksberg hurtigt være på plads og hjælpe med, eller montere et avanceret eller et besværligt (ADK) sikkerhedssystem. Som ofte kræver en stor erfaring.

Norh Låsesmed Frederiksberg arbejder med de meste indenfor (mekaniske og elektroniske) låse og alt der omkring. Det er absolut de færreste opgaver i sikkerheds-branchen, Norh ikke kan tilbyde til kunder på Frb.

Vores låsesmed Frederiksberg informerer, køber ind, installerer og monterer elektronisk adgangskontrol (ADK), tyverialarmer samt overvågning for kunder. Da Norh er en autoriseret elinstallatør og låsesmed kan vi derfor lovligt forbinde den strøm der skal tilsluttes. Det er den største fordel med at hyre Norh, da den normale låsesmeden ikke er autoriseret indenfor el.

Som din lokale låsesmed på Frederiksberg vedligeholder og reparerer vi forskellige låse, i enhver situation

Når det kommer til de moderne og forskellige sikkerhedsenheder som elektroniske kodelåser, hjælper Norh med programmering og installation af de koder der skal bruges. Norh kan også hjælpe dig eller din chef med at skræddersy en fuldt komplet fungerende sikkerheds løsning, både til hjem og kontorer.

Grundlighed, service og kvalitet er altid i stort fokus hos Norh låsesmed Frederiksberg. Vi arbejder vi hver eneste dag meget grundigt og omhyggeligt. Vores arbejde i en låsevirksomhed, handler meget om finmekanik, og oveni om familiers  og virksomheders sikkerhed.

Lige derfor er der ingen plads til at være uforsigtig. Dette mener vi er grundstenen til at alle vores kunder og at du kan være sikker og tryg med at bruge os som din lokale låsesmed Frederiksberg. 

Fleksibilitet og højeste kvalitet ved billig låsesmed Frederiksberg 

Fleksibilitet, mangfoldighed, kvalitet og servicetænkning er også vigtigt for os der arbejder hos Norh. På Frederiksberg gør vi altid vores bedste og forsøger altid at være på plads indenfor små 20 minutter i akutte opstående ærinde og situationer. Udover at leverer godt service, så tilbyder vi også alle vores kunder faste lave låsesmed priser. Her er nogle eksempler på priser hos Norh Låsesmed Frederiksberg;

Fra priser låsesmed Frederiksberg, liste;

Dagstimerne

 • Åbning af nem lås: 400 kr
 • Udkaldstillæg: 400 kr
 • Omkodning af lås: 450 kr
 • Reparation af lås: 750 kr
 • Biloplukning: 750 kr
 

Aften, weekend og helligdage

 • Åbning af lås: 750 kr
 • Udkaldstillæg: 700 kr
 • Biloplukning: 1250 kr
 • Omkodning af lås: 750 kr
 • Reparation af lås: 950  kr
 

Fra priser på montering af låse Frederiksberg, liste;

 • Ruko hoveddør lås: 2500 kr
 •  Ruko smækkelås: 1900 kr
 

Norh Låsesmed Frederiksberg lytter til dine behov og finder ud af dit behov hurtigt, uden at spille dine penge og tid. Vil du have en fast pris på en opgave så er du altid velkommen til at ringe til os og anmode om en fast pris. Vi har afdelinger mange steder i København, og bor du f.eks. på Amager. Så kan du læse mere på denne side.  Læs mere om Norh Låsesmed Amager her. 

Eller find din lokale låsesmed nær dig i København her. 

Norh låsesmed Frederiksberg omkoder dine låse så at de passer til samme nøgle.

Omkodning af låse, en almindelig opgave hos Norh Låsesmed Frederiksberg

Hvornår og hvorfor er en omkodning af låse et vigtigt tiltag? 

Ingen kan vide hvor mange gamle nøgler der er i omløb, og som findes blandt tidligere beboere. Eller hvornår låsen eventuelt sidst er blevet omkodet af den tidlige ejere. 

Derfor anbefaler Norh Låsesmed Frederiksberg; at du får omkodet alle låsene som det første du gør når du er kommet på plads i dit nye hjem. I hvert fald hvis du vil undgå at tage en risiko, i forhold til et indbudt der din forsikring ikke dækker. Dette er absolut vigtigt hvis du har værdigenstande i ejendommen. 

Hvis du er flyttet til ny bolig – eller hvis du tror at nogen kan have adgang til dine nøgler, skifter vi dine låse, nemt og sikkert ud. Eller eventuelt omkoder/omlægger dine låse så at du får et nyt sæt med 3 nøgler. 

Gamle låse, anbefales dog af os at byttes ud til nye mere sikre. Norh Låsesmed Frederiksberg hjælper også med at opgradere gamle og slidte låse til moderne fungerende låse.

Hvis du lige købt eller er flyttet ind i en nye lokaler eller bolig, er det vigtigt at få omkodet alle dine låse. I hvert fald hvis du vil undgå at tage en risiko, i forhold til et indbudt der din forsikring ikke dækker. Dette er absolut vigtigt hvis du har værdigenstande i ejendommen. 

Omlægning/omstilling af dine låse anbefales af Norh Låsesmed Frederiksberg

I forhold til at skifte låsene ud i hele ejendommen er en omkodning af låse den billigste og bedste løsning i forhold til vores miljø. Hvis låsene ikke er slidt og det er måske en låse, der er af en god sikkerheds klasse og er under 15 år gammel. Er det ikke nogen grund til at bytte eller udskifte låsene.

Du kan læse mere om forskellige sikkerheds klasser og modeller her.

Er din lås gået i stykker, blevet ødelagt, eller udsat for hærværk, reparerer vi din låse så at den virker fint igen Eller så skifter den ud til en ny og bedre. Norh Låsesmed Frederiksberg har  i alt 35 års erfaring i låsesmeden fag og skal nok nemt løse din opgave både til i en god pris og på en effektiv måde. Så at du kan komme hurtigt og godt videre i livet.  Iblandt vores kunder på Frb finder du firmaer, restauranter, ambassader, private personer, boligforeninger  og andre ejendom ejere.

Vil du have dine låse omlagt hurtigt? Ring til Norh Låsesmed Frederiksberg på 22 22 28 68,

Vores låsesmed på Frederiksberg kan hjælpe dig med en omlægning af låse indenfor en times tid

Norh Låsesmed Frederiksberg er altid parate til at omstille eller også kaldt omkode dine låse alle timer i døgnet, 365 dage om året. Vi er lige i nærheden i dit område og kan ankomme hos dig indenfor små 20 minutter. Hvis trafikken tillader det. Vores ansatte låsesmede er eksperter i omkodning af låse og tager ikke videre før din tryghed og sikkerhed er i orden.

Omkodning af låse til din postkasselås og hoveddør, et og samme nøgle

Et bundt fuld med nøgler kan irriterende nok hurtigt vokse sig meget stor. Og hvis du har flere forskellige samt flere nøgler til dine dør til din indgang, terrase, postkasse, udhuset, hængelåser osv. Så gør dig selv en tjeneste, og  slip for alt besværet. Lad Norh låsesmed Frederiksberg omkode alle dine lås til en enkelt nøgle.

Ved selve omkodningen, så omstilles alle stift og låsecylindre, så de passer til samme nøgle. På denne måde så slipper du gå rundt med masser af nøgle hele dagen lang.

Oveni hvis du vælger en Garant Plus så får du også en mulighed for at få en nøgle der er super flot i lækker krom eller poleret messing. Det du mest er til. De er alle med høj sikkerheds klasse, flot design og funktionelt.

Er du usikker på om din lås til postkassen eller din hængelås kan omkodes til et og samme nøgle? Kontakt Norh låsesmed Frederiksberg og få en korrekt vurdering via telefon. Vi hos Norh kan omstille/omkode alle dine låse på samme tid. Og vi kan omkode alle typer af låse både almindelige mekaniske låse og elektroniske systemer. 

Derfor så er det altid lige meget hvilke låse som du har installeret i dag, vi hos Norh kan altid servicere dig og afhjælpe dit/dine problem/problemer med mange klodsende og besværlige nøgler

Elektronisk adgangskontrol hos Norh låse på Frb

Digitale og elektroniske låse og låsesystemer hos Norh Låsesmed Frederiksberg

Vi fører også elektronisk adgangskontrol hos Norh – Vi vil  sammenfatte to af disse systemer her. Så kort og præcist som muligt for at give dig et godt overblik på hvad du faktisk kan få. 

Sådan fungerer Rukos ADK Cliq Remote

Rukos Cliq er et låsesystem som virker elektronisk, og der du får med en tilhørende klassisk nøgle i stel. Det vil sige at dette system er en god blanding af sikkerheden fra den tilhørende klassiske låsenøgle og den elektroniske adgang/funktion.

Dette vel udarbejdede elektroniske adgangs-system fra Ruko. Er en udvikling af Rukos system som er navngivet Triton. Triton er i den  højeste sikkerheds klasse indenfor ikke elektronisk men klassisk sikkerhed, udviklet i nordiske lande. Efterfølgende er der tilføjet den smarte og fleksible elektroniske sikkerhed, som giver dig adgang. Oveni så passer nøglen, til backup. 

“Cliq” giver dig adgang helt uden nogle kabler. Endnu en ting,  mistede nøgler kan nemt nemt kodes ud af låsesystemet, mekanisk aflåsning af den højeste sikkerhed til din fordel. Udover det kan du få aktivitetslog som du kan læse på f.eks. din telefon med avanceret brugervenligt software. 

Norh Låsesmed Frederiksberg kan installere og købe ind dette “ADK” låsesystem Uden at ændre på dine nuværende døre. Sikkert og nemt!

Elektronisk adgangskontrol fra Salto

Saltos elektronisk adgangskontrol er et system for private kunder og virksomheder. De elektroniske adgangskontrol låse er meget kompatible med dine installerede og  allerede installerede låsesystemer og design på dine nuværende dørgreb, så du ikke behøver lave større ændringer. Lige præcist som med Cliq system. 

Norh kan installere nye låse systemet uden eller med besværlige kabler og undgå eventuelt dyre installations omkostninger. Igen lige som de andre beskrivende elektroniske adgangs låsesystemer kan omstilling af låse undgås nemt med disse låse. Lær mere om ADK her. Lær mere.

Adgangskontrol (ADK) fra Salto er ekstra hærværks sikret. Elektronikken er installeret indvendigt, og er testet og godkendt op til 30 minutters brandtæthed.

Hvad koster et elektronisk låsesystem (ADK)?

Prisen på indkøb og montering af et låsesystem elektronisk såvel som et klassisk system med nøgle i stel afhænger af hvilket elektronisk låsesystem du vælger og hvor mange forskellige og samme låse og  tilhørende nøgler, det drejer sig om.

Det er i hvert fald godt at være opmærksom på, at de digitale samt elektronisk adgangskontrol er selvfølgelig i en anden prisniveau end de klassiske låsesystemer i mekanik. Hvis du udfylder vores indhent tilbud formular vil vi kunne sende dig nogle priser på dit behov.

Hvad er forskellen på låsesystem til det private, institutioner, erhverv og boligforeninger?

Låsesystemer bliver generelt oftest mere brugt i virksomheder, bolig bygninger, skoler, kontorer, shopping centre og udlejningsejendomme. Låsesystemer er til for at sikre din bolig, din butik, dit kontor eller erhverv mod indbrudstyve og  uvedkommende gæster. 

Norh låsesmed Frederiksberg kan leverer låsesystemer i alle forskellige sikring niveauer og sikkerhedklasse. Så dit nye system passer til dit behov og til dine lokaler.

Et låsesystem uanset om det er mekaniske eller ikke betyder at man have en nøgle, der efterfølgende giver adgang til flere forskellige døre og steder. Som dette eksempel, i en boligforening kan man f.eks. have en nøgle til en kælder eller opgang, hvor alle der bor i bygningens nøgler passer. Og virker de forskellige nøgler kun til hver beboers lejlighed og postkasser samt opbevaringsrum. 

Systemlåse eller også ladt låsesystem  betyder kortfattet styring af personlig adgang. En enkelt nøgle til alle låse, men der er kun adgang til hvis enkelt rækkehus eller lejlighed.

Hvad med låsesmed til erhverv? Kan Norh låsesmed Frederiksberg hjælpe her?

Det kan selvfølgelig også være en virksomhed (butik, kontor eller lager) med flere ansatte, hvor alle medarbejder ikke burde have adgang til alle steder. Derfor kan man nemt og med stor fordel bruge systemnøgler, og på den måden får man adgang til bestemte døre. 

Derfor kaldes det mekaniske eller elektroniske låsesystemer. Norh låse Frederiksberg kan klare opgaven. Når du vil have styr dine nøgler og enkelte ansattes eller beboers adgang til lokalerne eller bygningen.

Vi håber nu alt du fået alt info du skal bruge af vores låsesmed på Frederiksberg. 

(opdateret 12.09.2020)

Indhent tilbud

Åbningstider;

Man- søn: 00:00-23:59
(Døgnåbent for tidsbestilling)

Åbent 365 dage om året,
også om helligdage.

 Kasper Knudsen
Kasper Knudsen
Læs mere
WAUW !!! Super godt arbejde. Kom kort tid efter jeg låste mig selv ude. Hurtig og effektivt. Jeg noteret ham til når det sker igen!
Anna
Anna
Læs mere
I en meget uheldig situation så fik jeg løst mit problem. Da jeg er studerende, så søgte jeg efter en billig pris, hvilket jeg fik hos Norh låsesmed Frederiksberg!!
Christina
Christina
Læs mere
Jeg låste mig ude og fik hurtigt hjælp af en flink rar mand. Som kom til tiden og gav en god pris. Har siden den gang brugt Norh til at installere en sikkerhedsdør til min lejlighed et nyt alarmsystem til mit sommerhus. Meget tilfreds tak
Haakon
Haakon
Læs mere
Jeg bruger altid Norh og vil gerne anbefale denne virksomhed videre. God hjælp og service sjælden set i håndværkerbranchen! Gode prise

Vores leverandør

Videoen ovenfor demonstrer vores største leverandør Ruko og Assa Abloy, og deres forskellige løsninger. 

Ofte stillede spørgsmål til Norh Låsesmed Frederiksberg

 “Spørgsmål”
“Hvad koster en låsesmed på Frederiksberg?”
“Svar”
“Du finder vores låsesmed priser på vores hjemmeside, Norh Låsesmed Frederiksberg tilbyder låseservice fra 450 kr.”


 “Spørgsmål”
“Jeg har lige flyttet til Frederiksberg, hvad bør jeg tage stilling til i forhold til indbrudssikring?”
“Svar”
“Som det første bør du få omkodet alle dine låse, da der kan florere gamle nøgler uden at du ved det, til dit nye hjem. Nøgler som tidligere ejere ikke har fået afleveret.”

 “Spørgsmål”
“Er Norh låsesmed Frederiksberg en autoriseret låsesmed?”
“Svar”
“Vi er en autoriseret installatørvirksomhed og arbejder til dagligt med kvalitetssikring.”

“Spørgsmål”
“Hvor hurtigt kan låsesmeden på Frederiksberg vare fremme, hvis jeg har låst mig selv ude?”
 “Svar”
“Ca. 20 minutter på Frederiksberg, vores låsesmede rykker altid ud med det samme.”

“Spørgsmål”
“Hvilke betaling muligheder har jeg?”
“Svar”
“Norh låsesmed Frederikserg tager kontant, bankoverførsel samt fakturabetaling alt efter aftale og opgavens omfang.”

FeedBack

Vi vil gerne høre din mening om vores service - Vi på Norh låsesmed bliver glade for din feedback

overvågningkamera københavn