Låsesmed Frederiksberg

Låsesmed på Frederiksberg med døgnservice

Søger du en Låsesmed Frederiksberg? Vi er en låsesmed på Frederiksberg -en del af NORH. Vil du have et uforpligtende tilbud på din låsesmed opgave? Udfyld formularen nede, og vi ringer dig op ved bedste første givende lejlighed. Er behovet af låsesmed på Frederiksberg akut? Ring nu. Så kommer vi til dig hvor du er på Frederiksberg indenfor 30 minutter.

Skal vi kontakte dig?

logo

Norh -Din sikkerhed, vores ansvar

Norh låseservice & låsesmed Frederiksberg, en lokal låsesmed på Frederiksberg. Hvis du har brug for en effektiv og kvalitets bevist låsesmed på Frederiksberg? Så er Norh låseservice & låsesmed Frederiksberg meget sandsynligvis tæt på dig. Og sjælden længere væk end 30 minutter. Norh låseservice & låsesmed Frederiksbergs hovedkontor ligger på Palægade og vi har et værksted samt lager på en sidgade til Gamle Kongevej. Og er hurtigt ude når du har akut behov af låseservice. Nogle gange er vi heldige med trafikken og er så ude hos vores kunder allerede indenfor et kvarter. Vi er en del af Norh og laver samarbejde med Norh entreprise.

Hvad søger du?

Norh låsesmed Frederiksberg reviews

Vi prøver altid at leverer den bedste service til vores kunder på Frederiksberg.

Linette
5/5

Hurtig og effektiv service!! Jeg kan kun give de varmeste anbefalinger til Norh Låsesmed, som var meget behjælpelig med at rykke ud med under et døgns varsel. Herudover skal det siges at prisen var langt billigere end hos konkurrenterne. Jeg vil uden tvivl benytte mig af dette firma igen, hvis lignende tilfælde skulle opstå – Mange tak endnu engang.

Norh låsesmed Frederiksberg på Facebook

Vi prøver at sprede glæde og leverer bedste service til vores kunder når de har mest brug for det, selv efter et uheld. Derfor mener vi at Norh låseservice & låsesmed Frederiksberg er dit selvfølgelige valg i når du har brug for en låsesmed Frederiksberg.

Louise
5/5

Norh Låseservice er simpelthen bare suuuuper duuuuper! De kommer herre hurtigt og har en fantastisk service. Der gik ikke længe for vi kunne komme ind i vores lille hjem igen, Top dollar!

Kasper
5/5

Meget god Service! Fremme indenfor 30 min. Flink og rar fyr, gjorde arbejdet uden at ødelægge låsen, så vi kunne komme ind uden problemer!

Kom i kontakt med os

Den hurtigste måde at komme i kontakt med Norh låseservice & låsesmed Frederiksberg. Den hurtigste måde at få kontakt med en låsesmed på Frederiksberg. Er at ringe til Norh låseservice & låsesmeds Frederiksberg vagt telefon. Ved telefonen har vi en låsesmed Frederiksberg tilgængelig 24/7 også på helligdage som f.eks Juldagen og Nytårsaften.Hos Norh låsesmed & låseservice Frederiksberg har vi stærke værdier om hvordan vi skal møde dig som kunde. Det er vigtigt for os at du føler dig tryg hos os.

Hurtig udrykning

Låsesmeden du kommer i kontakt med er selv klar på at køre ud til dig. Eller så vil han finde den nærmeste låsesmed tæt på dig. Det gør vi for at levere en professionel men fremfor alt meget hurtig låseservice. Hvis du ringer til os vil vi også på telefon kunne give dig en fast pris eller en cirka pris afhængig på din opgave. Om det er en standardopgave eller en mere kompliceret. For at kunne give et så præcist tilbud som muligt beder vi dig om at sende nogle billeder. Hvis du kan og er ved opgaven.

Gode anmeldelser

Norh låsesmed & låseservice Frederiksberg låsesmede kæmper dagligt for højeste kundetilfredshed. Det gives os også meget glæde tilbage og man kan tydeligt mærke det på vores Google og Facebook side. At vores kunder vurderer os meget og er glade. På Google har vi et gennemsnit på 5.0 og ca. 250 anmeldelser og på Facebook har vi et gennemsnit på 4.9 på 240 anmeldelser. Dette er vi meget stolte over og vi stræber dagligt for at leve op til succesen på kundefronten. Og sprede glæde og leverer bedste service til vores kunder når de har mest brug for det, selv efter et uheld. Derfor mener vi at Norh låseservice & låsesmed Frederiksberg er dit selvfølgelige valg i når du har brug for en låsesmed Frederiksberg

Frederiksbergs låsesmeds ydelser og services, alt det her kan vi servicere dig på Frederiksberg;

Norh låseservice & låsesmed Frederiksberg med døgnvagt. Klarer langt de fleste låseservice opgaver på en enkelt udrykning. Fx. Hvis din lås er gået i baglås. er der sandsynligvis behov for at skifte den ud til en ny. Det klarer vores låsesmede direkte, det er derfor ikke et behov for at betale for to udkald. Norh låseservice & låsesmed Frederiksberg biler er udrustet med alt der skal til for at klare langt de fleste opgaver indenfor låseservice faget. De almenligested ydelser vores låseservice døgnvagt beskæftiger sig med er;

Oplukninger af døre. Norh låseservice & låsesmed Frederiksberg er oplukning af døre naturligvis en af vores vigtigste kernekompetencer. En oplukning kan blive nødvendig, hvis en dør er smækket og låst, og man ikke har tilgang til nøglen mere. Fx hvis man smækket sine sidste nøgler indenfor. Eller har tabt eller fået stjålet sine nøgler.​ Oplukningen bliver selvfølgelig foretaget professionelt. Så både cylinder og lås virker efterfølgende og derved mindsker omkostningerne for dig på veludført arbejde.​

Omkodning af låse, Norh låseservice & låsesmed Frederiksberg anbefaler i de fleste tilfælde en omkodning af låse. Hvis du har tabt din nøgle eller fået nøglen stjålet. Det er umuligt at vide, hvor nøglen er havnet, og om finderen vil bruge den for eventuelt fremtide indbrudt. For at undgå bekymringer og risiko for indbrud, er det langt mere sikkert at sikre sig selv med en øjeblikkelig omkodning af låsen. Som gør at de gamle nøgler ikke kan bruges mere. Omkodning af låsen er også en god idé, hvor der er tvivl om, hvor mange nøgler der er i omløb. Fx hvis du for nylig har flyttet ind eller købt en ny bolig,

Udskiftning af låse. Hvis du i forvejen har en sikkerhedslås installeret på din dør. Og dørren er låst og ikke kan åbnes med enten nøgler eller låsepistol, bliver det nogle gange nødvendigt at bore låsen op og udskifte hele låsecylinder. Norh låseservice og låsesmed Frederiksberg. Vil installerer samme sikkerhedsniveau som tidligere, eller højere efter dine ønsker. Vi anbefaler altid en serie 1200, som er den sikreste lås på markedet li nu.g målet er at det skal forblive sådan.

Biloplukninger. Norh låseservice & låsesmed døgnvagt København, har en låsesmed bil på teamet som beskæftiger sig kun med biloplukninger. Det findes dog er par forskellige indgangs vinkler når det kommer til en oplåsning af bil (biloplukning). De almindeligste er at dirke op låsen eller at man fører ind nogle stativer mellem bilens dør og karosseri. Uanset sværhedsgrad på biloplukning af din bil, så er vores låsesmed bil altid forsigtig og meget omhyggelig med brug af værktøj. Norh låsesmed bil døgnvagt har endnu ikke forårsaget nogen skade i forbindelse med en biloplukning. Og målet er at det skal forblive sådan.

Oplukning af diverse genstande. Norh låseservice & låsesmed Frederiksberg, hjælper dig også med låsen på sin cykel, sin skur, din kælder. Uanset hvad det du behøver hjælp med at på op eller ønsker at få en ny lås på, så er vores låsesmed behjælpelige også i akutte tilfælde.

Norh låsesmed Frederiksberg kører ogsåfor

Vi har mange kunder i Stor København. Norh låsesmed Frederiksberg kører også bland andet for Københavns Politi, Hovedstadens beredskab & Gentofte kommune.

Udvalg af låsesmed Frederiksberg ydelser

Smækket dig ude?

Hvis du har smækket dig ude, går Norh låseservice & låsesmed Frederiksberg altid efter, at åbne din dør op uden at ødelægge låsen. Dog bliver det en nødvendighed, at bore den op, hvis det er en sikkerhedslås som er installeret i din dør. Norh låseservice & låsesmed Frederiksberg vil selvfølgelig kunne få dig ind og kunne installere en ny låse så den virker normalt igen. Dog vil det vil koste dig lidt mere i materialer. Hos Norh låseservice & låsesmed Frederiksberg har til vores kunders fordel. Gode rabatter hos vores leverandører derfor et vi en billig låsesmed i forhold til mange af vores konkurenter.

3 i en vagtnummer

Brug Norh låsesmed & låseservice Frederiksberg til alt det du kan bruge os til
Udover sikkerheds relaterede spørgsmål klarer Norh låseservice & låsesmed Frederiksberg alle opgaver indenfor låsesmed. Også de måske mere uventede opgaver. For eksempel er dine nøgle faldet ned i din postkasse (det sker faktisk). En oplukning af døre, skifte låse, omkodning af låse, oplåsning af bil nogle af de mest almindelige opgaver vi får til dagligt. Vores låsesmede på Frederiksberg er uddannede på TEC. Det tekniske universitet. 

Døgnåbent

Norh låseservice & låsesmed Frederiksberg, en låsesmed med døgnvagt 24/7Uheldet sker oftest når man er mindst forbered, måske står du i din opgang uden telefon og i morgenkåbe. Og er pludseligt er du nød til at låne naboens telefon midt om natten for at få fat i en låsesmed. Bare rolig, Norh låseservice & låsesmed Frederiksberg kører ud til dig uanset om klokken er 04.00 om natten eller 16.00 på eftermiddagen. Vi har døgnvagt og tager telefonen 24/7. Norh låseservice & låsesmed Frederiksberg er meget glade for at tilbyde denne service.
Låsesmed Frederiksberg installerer overvågning.

Elektriker

Norh låseservice & låsesmed Frederiksberg har elektrikere til at installere overvågning & tyverialarmer.

Norh låsesmed Frederiksberg installerer overvågning kameraer.

Overvågningkamera

Vi er specialister i  overvågningskamera og kender til alt man skal tænkte på når man ønsker at installere overvågning. Vi anbefaler Hikvision.

Låsesmed Amager lukker også biler op..

Autolåsesmed

Vi kører også akut ud til dig. Hvis du har smækket ude fra bilen. Hurtig låsesmed service på Frederiksberg

Vil du have styr på det seneste indefor sikring? Ring til låsesmed Frederiksberg

Norh låsesmed Frederiksberg har garanti op til 6 år

6 års garanti hos Norh låseservice & låsesmed Frederiksberg. For at forsikre os at du er tilfreds med vores ydelse. og forbliver så. Har Norh låsesmed & låseservice Frederiksberg også 6 års garanti på alle vores almindelige tjenester. I kan derfor altid ringe os i gen, hvis det skulde opstå nogle eventuelle problemer i fremtiden. Vil i læse mere om Norh og alle vores ydelser indenfor sikkerhed kan i læse her; Norh- Din sikkerhed, vores ansvar. Husk at spørge om hvor mange års garanti du har på lige præcist din opgave. For at sikre vores kunder de bedste produkter så bruger vi os af høj kvalitets leverandører. Vi køber bland andet ind låse fra Ruko/assa abloy, tyverialarmer fra ajax systems og bruger værktøj fra Hilti.

Norh låsesmed Frederiksberg vejleder kunderne

Brug gerne Norh låsesmed & låseservice Frederiksbergs gratis vejledninger og råd. I disse tilfælde vil en låsesmede kunne være meget brugbart og behjælpeligt for dig. Norh låseservice & låsesmed Frederiksberg tilbyder alle vores kunder en låseservice med en gratis sikkerheds tjek for at finde ud af. At det måske hos dig er der måske ikke et høj nok sikkerheds niveau. Hvis vi kan finde noget vi kan forbedre og eventuelt finder nogle fejler som vi kan rette op på. Vil Norh låseservice & låsesmed Frederiksberg udarbejde et gratis og uforpligtende tilbud til dig. Som du kan modtage eller takke nej til. Udover de tre råd og vejledning Norh låseservice & låsesmed Frederiksberg kan tilbyde dig. Så findes der yderligere ting som du kan gøre for at forebygge indbrud og forbedre din sikkerhed. Vil du have et u forpligtigende tilbud så kan du anmode om det her “Indhent tilbud

Norh låseservice & låsesmed Frederiksberg, nogle gratis tips på hvad du selv kan gøre for at forbedre din sikkerhed i hjemmet;

Undgå høje plankeværk og hække fremfor dine døre og vinduepartier. De vil give indbrudstyven arbejdsro og en dejlig mulighed for at gemme sig for omverdenen. Norh låseservice & låsesmed Frederiksberg anbefaler et højt hegn med en låst låge, så tyven ikke kan komme ind til din have, en hæk bør også suppleres med et trådhegn.
Lad vær med at rydde op for meget. Ser et hjem for rydeligt og pænt ud, kan tyven få mistanke om, at der ingen er hjemme. Norh låseservice & låsesmed Frederiksberg anbefaler derfor at man for eksempel lader nogle par sko stå fremme. Uenfor dørren eller roder lidt i haven ved at lade børnenes legetøj flyde lidt rundt omkring i haven eller indenfor.
Lås have-redskaber eller andre værktøj inde. En spade eller et koben til og med en gade kost, kan være et perfekt arbejdsredskab for tyven. Fordi det kan bruges til at bryde ind i huset eller i garagen med, derfor burde man låse diverse værktøj inde. Små værktøj og redskaber der ikke kan bruges til at bryde sig ind med kan sagtens stå ude for at undgå, at huset ser forladt ud.
Tænk på hvad du viser offentligt på sociale medier. Indbruds tyve er i dag smarte og holder tit øje med menneskers ferie opdateringer. Og laver planer der efter. Undgå så vidt muligt at offentligt skrive om dine ferieplaner på sociale medier så som facebook og indtagram. Det kan nemlig være med til at bespare dig selv et indbrud.
Vær opmærksom på dine vinduer. Er et vindue særligt udsat. Kan en stor busk med fordel plantes lige foran eller overvej at installere gitter, til dine kældervinduer. Kældervinduer er en gave til indbrudstyve.
Mærk dine værdifulde ting. Det kan være en god ide at give værdigenstande et personligt mærke, det vil mindske tyvens mulighed for videresalg. Derudover vil det også være en rigtigt god idé, at tage billeder af alt dit indbo, så man ved, hvad der mangler, hvis uheldet skulle komme ved et eventuelt indbrud.

Norh låseservice Frederiksberg

Norh låseservice & låsesmed Frederiksberg vil hjælpe dig med din sikkerhed. Norh låsesmed & låseservice Frederiksberg låsesmede samt sikkerheds teknikere er ikke kun uddannede indenfor sikring af hjem og lokaler. Uden at de også har en solid erfarenhed med i bagagen. Hvilket man får når man til dagligt kommer ud til sted der det været indbrudt. Norh låseservice & låsesmed Frederiksbergs viden om og har erfaret at det nogle gange kun er små enkle middel der skal til for at slippe sig fri fra et indbrud.

Info om indbrud i Frb kommune

Hvad sker der på Frederiksberg i forhold til indbrud og sikring? P.s Norh låseservice & låsesmed Frederiksberg tilbyder et gratis sikkerheds tjek

 

Kort om indbruds statistik

I alt har 800 boliger og erhvervslokaler blivitramt af indbrud. Det er mange synes vi på Norh låseservice & låsesmed Frederiksberg! Spørgsmålet er hvad man kan gøre. For at hjælpe beboer og erhvervsdrivende på Frederiksberg og for at forebygge fremtidens problemer. Startede Frederiksbergs kommune i samarbejde med København kommune en kampagne i området for at give instinkt til befolkningen i området. Kampagnen gik ud på at København politi og det kriminalpræventiv e råd gik ud til alle borgere og skiltede med et meget effektive råd. Som vil kunne hjælpe indbyggerne på Frederiksberg. Til at sikre deres hjem og lokaler, så de ikke holder “åbent hus” for indbrudstyvene. Specielt under de mere indbrudtramte perioder så som jul og sommerferie. Vi på Norh låseservice & låsesmed Frederiksberg ser positivt på denne type af arbejde. Dog selvom der sker mange indbrud både i Storkøbenhavn og i resten af landet. Har Københavns Politi som den eneste politikreds formået at reducere antallet markant de seneste år.

Vi samlinger os med Europa

Situationen i forhold til indbrud i europa
Antallet af indbrud i København og på Frederiksberg. Har formindsket sig meget de sidste par år men i forhold til resten af europa er det alt for mange hjem per indbygger. Der udsættes for indbrud. Sammen med Frederiksberg og København kommune vil kampagnen skabe et fokus på indbrud og gennem en fælles indsats nedbringe antallet af indbrudt. Neden kan i læse om hvad kampagnen bland andet går ud på det vil sige hvilke råd der blev delt.

Kampagnens tre gode råd;

  • Forstærk dine døre, vinduer og låse.
  • Tænd lys inde og ude – brug sensorer og tænd/sluk ure.
  • Nabohjælp virker – hold øje med hinandens hjem.

Norh låseservice Frederiksberg hjælper dig så hurtig som muligt, uanset og det brug for en akut låsesmed eller ikke. Kontakt om på 22 22 28 68 så sender vi ud en låsesmed til dig. Eller send os en mail. 

Norh Låsesmed Frederiksberg

Alt i låsesmed og sikring. Vi hjælper dig at holde tyvene væk. 35 års erfaring.

Elektroniske installationer

Installation af diverse alarmer & overvågning til  privat og erhverv. Vi anbefaler Salto.

Penge og Værdi -skabe

Alt fra oplukning & installation samt service & salg. Vi klarer opgaven.

Sikkerhedsdøre

Sikkerhedsdøre & til foreninger, private & virksomheder. Vi har gode rabatter hos Daloc.dk.