Låsesmed Glostrup og låsesmed Brøndbyøster

Billig låsesmed Glostrup og Brøndbyøster

Norh din lokale låsesmed Glostrup og Brøndbyøster har lang erfaring med både låse og indbrudssikring. Vores hurtige låsesmede kører ud på akutte ærinder i Glostup og Brøndbyøster. 

Norh låsesmed Glostrup og Brøndby bestræber altid på at være ude hos dig inden for 20 minutter. Norh låsesmed Glostrup og låsesmed kundetilfredshed er høj – du kan læse en stor portion af vores anmeldelser fra facebook her på denne side.

Norh låsesmed amager, låsesmed Glostrup og Brøndbyøster installerer en lås

Døgnvagt låsesmed Glostrup

Norh låsesmed Glostrup rykker altid ud indenfor få minutter i en akut opstået situation. Vi har døgnvagt og er altid parat til at hjælpe dig.

Ankomst 20-25 minutter

Den tid tager der for vores låsesmede Glostrup at være hos dig i Glostrup og Brøndbyøster. Ring til os og få hurtig hjælp nu.

Låseservice i top

Norh låsesmed Glostup og Brøndbyøster går op i at leverer høj kvalitet og service hver eneste gang, alle får samme service af os.

Kontakt os hvis du skal bruge en låsesmed.

Låsesmed Glostrup og Låsesmed Brøndbyøster

Låseservice af høj kvalitet leveres

Norh låsesmed Glostrup og låsesmed Brøndbyøster;
Her er et par eksempler på vores låsesmed ydelser i Glostrup og Brøndby og omegn.

Kontakt os

Send og en besked og vores låsesmed i Glostrup vender tilbage til dig ved først givende lejlighed. Vi betjener som regel kunder i Glostrup og i Brøndbyøster.

Låsesmed i Glostrup og Brøndbyøster og omegn

Hvad udfører en låsesmed til dagligt, som Norh låsesmed Glostrup og Brøndbyøster?

Vi som låsesmede er dybest set trænet til at nedbryde det, du så meget gerne vil undgå i dit hjem; indbrudstyve. Hvad en låsesmed udfører, er ikke et almindeligt spørgsmål, da de fleste kender svaret. Men her forklarer vi hvad en låsesmed som os hos Norh låsesmed Glostrup og låsesmed Brøndby udfører for typer af ydelser med mere på dagligt basis.

Vores låsesmed Glostrup monterer blandt andet låse i din hoveddør, dine vindue, din skur, dit garage og alt andet der skal låses med en hasp, kode eller nøgle. Hvis du har en dør, der er låst fordi at du har smækket dig ude, så er det vi som låsesmed, der hjælper dig med at åbne den igen. Oplukning af låse er en af vores almindeligste opgaver hos Norh låsesmed Glostrup.

Sikkerhed til bolig og erhverv hos vores Låsesmed Glostrup og Brøndby 

En række låsesmede lige som Norh låsesmed Glostup, kan også hjælpe dig med at opsætte nye alarmer og implementere andre sikkerhedsforanstaltninger og sikkerhed i dit hjem og i din virksomheds lokaler. Dette betyder, at vi hos Norh låsesmed Brøndby og låsesmed Glostrup er meget glade for at hjælpe dig med at sikre dine vinduer, forbedre sikkerheden i låsende og hængslerne på din hoveddør og gøre det lille ekstra for at du skal stå mere sikkert mod tyve.

Det der giver dig sikkerhed i dit hjem, koster åbenlyst et lille beløb og alle er ikke klar til at investere i sin sikkerhed, dette forstår vi hos Norh låsesmed Glostrup og låsesmed Brøndbyøster. Der er en dog alligevel stor risiko for, at du støder på noget, der kan få dig til at nødsaget ringe til os alligevel. 

Har du tabt din nøgle, er dine låse gamle og slidt, skal du omkode din lås eller kopiere din nøgle?

Låsesystemer aldres med tiden, lige som alle os andre (desværre) kommer der sandsynligvis en dag, hvor det måske er tid til at sige farvel til din meget gamle låse i din dør. Det er ikke noget at fundere alt for meget over! Ring til os hos Norh låsesmed Glostrup, så modtager du en certificeret lås i højeste kvalitet, monteret og færdig indenfor et time hvis så ønskes. 

Når det gælder sikkerheden i dit hjem, kan det aldrig blive for meget. Den dygtige låsesmed kan skifte og bevæge hængslerne på din indgang samt montere såkaldte bagerste sikringer på dem. Dette gør det meget vanskeligere for den kriminelle at flytte din dør ud af hængslerne på udgående døre. Vi hos Norh låsesmed Glostrup og låsesmed Brøndbyøster kan også montere en ekstra lås, udskifte dørkarmen og sikre dine vinduer. 

Vinduer er en af de mest almindelige indbrud veje, men med en lille lås i vinduet, så du afskrækker mange tyve fra at forsøge at snige sig ind gennem indgangen. Hvis du har en låsekasse som du vil have skruet ind, kan han også gøre det. Så du kan aldrig være sikker nok, og flertallet af tyve er dovne (ligesom vi alle er nogle gange). Hvis du bor i en relativt ny bygning, er disse forholdsregler normalt allerede truffet.

Har du smækket dig ude? Ring til Norh låsesmed Glostrup og låsesmed Brøndbyøster

Kontakt os på telefon, vi tilbyder 24 timers låseservice hver dag, kan du kan altid roligt ringe til os. Man kan sjældent forudse, når du tilfældigvis glemmer at indstille vækkeuret, er nødt til at springe morgenmaden over, storme ud af døren og efterfølgende lægge hånden i din bukselomme og føle, at den er tomt på nøgler. Denne dag kommer måske hurtigere, end du tror. Men intet stress låsesmeden i Glostrup kommer og hjælper dig. Indenfor få minutter, er du oftest inde igen.

Norh låsesmed Glostup og Brøndbyøster uføre alt af låse og indbrudssikring.

Alle former af låsesmed ydelser med døgnservice i Brøndby og Glostup og omegn.

Vores døgnåbne låsesmed Brøndbyøster (Brøndbyøster) og låsesmed Glostrup kan hjælpe alle kunder Inkl dig med alt i låse og selvfølgelig klare den låseopgave, som du må stå med. Vores låsesmed bor lokalt og har flere års erfaring med låseservice i Skovlunde, Glostrup, Ballerup, Herlev og Brøndbyøster.

Norh kan derfor altid hjælpe dig med alle varianter og typer af låseinstallationer hurtigt. Norh låsesmed Glostrup udfører alt af sikkerhed og låse for private kunder i Glostrup samt andelsforeninger og virksomheder. Uanset om du skal du have udskiftet en låse eller få udført en reparation af låse der er ødelagt, have en oplukning, ekstra låse omstilling af låse eller omkodet en låse, repareret en vindueslåsen er i stykker eller andet så kan vi hjælpe dig.

Norh låsesmed Glostrup hjælper dig altid indenfor få minutter. Vores professionelt uddannede låsesmede leverer arbejde af højeste kvalitet i Brøndby og Glostrup for dig. Norh låsesmed Brøndbyøster og Glostrup fører kvalitets produkter fra de største producenter og leverandører, så som Ruko, Daloc og Dorma. Norh låsesmed Glostrup er altid parat til at vejlede dig til den absolut bedste samt sikreste løsning hjemme hos dig i dit hjem eller på din virksomheds adresse.

Din sikkerhed er vores ansvar, hos Norh låsesmed Glostup og Brøndbyøster

Glostup kommune og omegn. har en rigtigt god og central beliggenhed hvis man kigger både, natur, storby og oplevelser. I området er der også lækre restaurations, cafe– og indkøbs muligheder. Norh låsesmed Brøndby og Glostrup er din lokale låsesmed i området. 

Norh Låsesmed Glostrup og Låsesmed Brøndby hjælper både butiksejere og det private med alt i låsesmed ydelse hver dag, derfor har vi meget erfaring med sikring i dit område. Norh låsesmed Brøndby og låsesmed Glostrup udskifter, installerer og reparerer bland andet både låsecylindre, dørkarme osv. Vi er en også del af Norh Entreprise og kan også tilbyde autoriseret elektriker arbejde og hjælp med et nyt sikkerhed/alarmsystem, sikkerhedsdøre eller rullegitter. Da vi har dygtige tømrere samt elektriker på teamet.

Blot til info så er desværre (udover disse corona tider, som er stille) en stigning på indbrud i beboelse i Danmark, også i Ballerup, Skovlunde og Glostup. Derfor anbefaler Norh låsesmed Brøndbyøster og låsesmed Glostrup, at du får sammen med den ekspert gået igennem din sikkerhed, det kan du gøre med en sikkerheds tjek ved os.

Det kan vi gøre uanset om du bor i villa, rækkehus eller i lejlighed. Det kan så være, at sikkerheden er opdateret for mange år sider og din lås ikke er modern og stærk nok, og så nemt for tyven at åbne, eller at din kælderdør og vinduer ikke er tilstrækkeligt sikret. Når vi udfører et sikkerheds tjek kigger vi på det hele og kommer bagefter med et u forpligtigende tilbud på eventuelle løsninger hos dig,

Det er vigtigt, at vi har sikkerheden i top specielt i København og omegn, hovedstadsområdet. Enligt Danmarks Statistik kan man se en stigning i tallene i DK. Der er dog stor variation, hvorhenne vi bor, lever og antallet indbrud pr. beboer højest i nogle regionen f.eks. Sjælland.

Norh låsesmed Brøndbyøster og låsesmed Glostup tilbyder professionel låseservice til både virksomheder og private kunder

Hvordan udfører indbrudtyver indbrud?

Der er udviklingen som påvirker tyvens metoder, der kommer nye redskaber, der indbrudstyvene kan købe online. Det kan være redskaber som for eksempel låsepistoler og bankenøgler, disse redskaber kan åbne rigtig mange låse og hjem med et bare nogle klik eller bank. Mange huse og lejligheds komplekser, fra 1960-erne til 1990-erne har umoderne låse installeret. Der slet ikke kan holde til tyvernes nyere redskaber, som tyvene benytter sig af i dag. Det vil sige de er ikke sikre mere.

Norh låsesmed Glostup kan selvfølgelig betjene og hjælpe kunder, ligemeget eksisterende låse. Vi kommer hjem til dig og kan skifte dem ud til en mere sikre låse eller så kan du beholde de gamle. Det er kun din budget og dine ønsker det bestemmer. Vi vil dog anbefale nyere låse fra Ruko (hvis du har en gammel låse i din dør), vi vil anbefale at de byttes ud til en mere sikre.

Ruko har lige præsenteret Triton 501. Det er et højt patenteret og nyt låsesystem, der også er udviklet til virksomheder, institutioner og andel/ejer/leje foreninger. Triton har højeste sikkerhed, mangefunktionelt og god nøglekontrol. Som fungerer perfekt i lokaler, der skal bruge adgangskontrol og give forskellige personer adgang ved af at bruge kun en enkelt nøgle.

Norh låsesmed Glostup anbefaler denne Ruko-lås til erhverv

Triton har simpelthen en helt ny nøgleprofil, der nu er den nyeste og moderne teknologi indenfor låsesmedbranchen. Med låsesystemet Trition kan I kombinere flere sikkerhedniveauer. Selvom det faktisk kun er et enkelt system. Det gør det til en prisvenlig løsning. Også i forhold til fremtiden, om i gerne vil eller bliver nødt til at kompletter med flere nye produkter. Derfor synes vi på Norh låsesmed Glostup og låsesmed Brøndby at Triton er en god investering generelt.

Hvorfor vælge Norh låsesmed Glostrup?

Norh lægger vægt på at leverer højeste kvalitet altid, så at det er dig, der bor på den pågældende adresse, så han ikke lukker uvelkomne gæster ind. Derudover tjekker han om dit hjem i øvrigt er sikret mod tyveri og giver dig gode tips og vejledning med på vejen.

Når du vælger du os som din lokale låsesmed i Glostrup, så kan du forvente god service og billig låsesmed, priser fra 495;-

Norh låsesmed Glostrup sætter altid alle vores kunde i den første række, og vi vægter kundetilfredsheden rigtig højt. Du kan som kunde hos Norh derfor altid regne med den bedst mulige service.
Norh har låsesmede placeret i mange forskellige bydele. Og kan derfor tilbyde lynhurtig låseservice. Det tager sjælden mere en 30 minutter for vi er ude ved kunder.

Derudover er vi også meget fleksible og stiller vi os til rådighed 24/7 hele året rundt.

Alle låsesmede i Glostrup og Brøndbyøster hos Norh er udlærte låsesmede

Norh lægger stor vægt på, at alle der arbejder hos os har den rette viden og erfaring, de betyder at de har gået lange uddannelse der kræves for at kunne arbejde som låsesmed. Med andre ord er vores låsesmede altid opdaterede inden for deres fag og tilbyder derudover kompetent rådgivning.

Vi tilbyder gratis sikkerhedstjek med tilbud på indbrudssikring.

Hos Norh kan vi meget mere end at montere låse, vi kan også hjælpe dig med en professionel og sikker indbrudsikring. I løbet af årene har vi tilegnet os stor og bred erfaring inden for låseteknik og sikkerhed, til både privat og erhverv. Det betyder, at du som kunde hos Norh kan få en meget kyndig vejledning i, hvordan du gør det meget sværere for tyven at trænge ind.

Linnea Eklöf
Linnea Eklöf
1547501913
Siger det igen service til en billig pris, i reddede min aften!
Jenny Lundberg
Jenny Lundberg
1547500809
Jeg fik rigtigt god hjælp af denne virksomhed. Anbefaler Norh til min familie og jeg vil også anbefale de her på Google. Norh vil kunne hjælpe med mange forskellige ting. Selv fik jeg hjælp men installation af hvidevarer og nye låse.. som sagt et mix ?
Christina Varde
Christina Varde
1545498577
Jeg låste mig ude og fik hurtigt hjælp af en flink rar mand. Som kom til tiden og gav en god pris. Har siden den gang brugt Norh til at installere en sikkerhedsdør til min lejlighed et nyt alarmsystem til mit sommerhus. Meget tilfreds
anne nielsen
anne nielsen
1545492951
Tusind tak for hjælpen ?
Martin Hansen
Martin Hansen
1545492525
Hurting of god service til en rif toft god pris!
js_loader
Låsesmed i Glostrup kommune til alt låsesmed.
Glostrup kommune
Indhent tilbud

Åbningstider;

Man- søn: 00:00-23:59
(Døgnåbent)

Åbent 365 dage om året,
også om helligdage.

FeedBack

Vi vil gerne høre din mening om vores service - Vi på Norh låsesmed bliver glade for din feedback

overvågningkamera københavn