Lokal låsesmed Glostrup og Ballerup

Vores akut låsesmed Glostup og låsesmed Ballerup bestræber sig på at være hos dig på mindre end 25 minutter. Vi tager ikke ekstra gebyr eller tillæg for akut udrykning i Glostup og Ballerup.
Vores kundetilfredshed er høj – du kan læse flere anmeldelser er på facebook.

En LÅSESMED GLOSTRUP og BALLERUP

Her er et par eksempler på vores låsesmed ydelser i Glostrup og Ballerup.

  • Almindelig oplukning eller omkodning
  • Autolåsesmed
  • Sikkerhedsdøre
  • Forsikrings sager
  • Hotel og erhverv service
  • Alarm
  • Overvågningkamera
  • Montering af Ruko kasselås
  • Montering af Ruko serie 1200
  • Montering af Ruko Garanti 
Norh låsesmed Glostup og Ballerup ufører alt af låse

Lokal låsesmed Ballerup og Glostup, vi udfører låsesmedarbejde i Skovlunde, Herlev, Vanløse m.fl.

Alle former af låsesmeds ydelser med døgnservice i Ballerup og Glostup og omegn.

Vores døgnåbne låsesmed i Ballerup og Glostrup kan hjælpe dig med enhver låseopgave, du evt. må stå med. Vores låsesmed bor lokalt og har mange års erfaring med låseservice i Skovlunde, Glostrup, Ballerup, Herlev og Brøndbyøster mfl . Vi kan derfor hjælpe med alle typer af låseinstallationer. hurtigt. Og vi udfører alt at sikkerhed og låse for private, boligforeninger og erhverv.
Uanset om du skal du have repareret dine låse, have en oplukning, omkodning eller udskiftet låse, vindueslåsen er i stykker eller andet så kan vi hjælpe dig.

Vi hjælper dig med kort responstid og professionel låseservice af højeste kvalitet i Ballerup og Glostrup med omegn. Norh låsesmed Ballerup fører kvalitets produkter fra de største producenterne så som Ruko, Daloc og Dorma. Og vi står altid klar til at vejlede dig om den bedste sikreste løsning hos dig og dit hjem eller din virksomhed.

Din sikkerhed er vores ansvar, hos Norh låsesmed Glostup og Ballerup

Glostup og Ballerup har en super god beliggenhed hvis man kigger både, natur og oplevelser. I området er der også gode lokale restaurations, cafe– og indkøbsmuligheder. Norh låsesmed Ballerup din lokale låsesmed i området hjælper både forretningsdrivende og private med alt i låsesmedydelse hver dag. Norh låsesmed Ballerup udskifter og reparerer bland andet både låsecylindre, dørkarme osv. Vi Vi er en del af Norh Entreprise og kan også hjælpe med et nyt sikkerhedsystem, sikkerhedsdøre eller rullegitter. Da vi har dygtige tømrere på teamet.
Blot til info så er desværre en stigning i indbrud i private hjem i Danmark, også i Ballerup, Skovlunde og Glostup. Derfor anbefaler Norh låsesmed Ballerup, at du får gennemgået din sikkerhed, det kan du gøre med en sikkerheds tjek ved os. Det kan vi gøre uanset om du bor i hus eller lejlighed. Det kan være, at din lås ikke er modern og stærk nok, og derfor er meget nem at bryde op, eller at dine vinduer ikke er sikret korrekt. Når vi udfører et sikkerheds tjek kigger vi på det hele og kommer bagefter med et u forpligtigende tilbud på eventuelle løsninger hos dig,

Det er vigtigt, at vi er sikrede ordentligt specielt i København og omegn, hovedstadsområdet. Danmarks Statistik viser en generel stigning i indbrud i DK. Der er dog variation alt efter, hvor vi bor, og antal indbrud pr. indbygger er højest i region Sjælland og yderligere i region Hovedstaden.

Norh låsesmed Ballerup og Glostup tilbyder professionel låseservice til både virksomheder og private kunder

Hvordan udfører indbrudtyver indbrud?

Der er med tiden kommet nye værktøjer, som tyvene køber på det sorte marked. Dette er værktøjer som låsepistoler og bankenøgler. De kan dermed åbne rigtig mange hjem med et blok nogle klik eller bank. Mange villaer og boligkomplekser, fra 1960´erne til 1990´erne har gammlelåse. Der ikke kan holde til de nye låse redskaber, som tyvene benytter i dag. Det vil sige de er ikke sikre mere.

Norh låsesmed Glostup og Ballerup kan selvfølgelig hjælpe dig, ligemeget hvilken lås du har, vi kan skift den ud til en mere sikker eller så kan du beholde den gamle. Det er din budget og dine ønsker det bestemmer. Vi vil dog anbefale nyere låse fra Ruko (hvis du har en gammel låse i din dør), som vi indtil videre har gode erfaringer med opsætning af.

Ruko har præsenteret Triton 501. Det er et højt patenteret låsesystem, der er tiltænkt virksomheder, institutioner og boligforeninger. Triton har højeste sikkerhed, fleksibilitet og enkel nøglekontrol. Som er vigtigt i bygninger, der skal bruge adgangskontrol, og give forskellig adgang til forskellige personer ved brug af kun en nøgle.

Norh låsesmed Glostup anbefaler denne Ruko låse til erhverv

Triton har en helt ny nøgleprofil også kaldet sidekode, der er nyeste teknologi indenfor låsesmedbranchen. Med låsesystemet Trition kan I kombinere flere sikkerheds niveauer. Selvom det faktisk kun er et enkelt system. Det gør det til en prisvenlig løsning, i forhold til at være nødt til at købe flere produkter. Derfor synes vi på Norh låsesmed Glostup og Ballerup at Triton er en god investering. 

Låsesmed Glostrup og Ballerup
Siger det igen service til en billig pris, i reddede min aften!
Linnea Eklöf
Linnea Eklöf
21:38 14 Jan 19
Jeg fik rigtigt god hjælp af denne virksomhed. Anbefaler Norh til min familie og jeg vil også anbefale de her på Google. Norh vil kunne hjælpe med mange forskellige ting. Selv fik jeg hjælp men installation af hvidevarer og nye låse.. som sagt et mix 🤗
Jenny Lundberg
Jenny Lundberg
21:20 14 Jan 19
Jeg låste mig ude og fik hurtigt hjælp af en flink rar mand. Som kom til tiden og gav en god pris. Har siden den gang brugt Norh til at installere en sikkerhedsdør til min lejlighed et nyt alarmsystem til mit sommerhus. Meget tilfreds
Christina Varde
Christina Varde
17:09 22 Dec 18
Tusind tak for hjælpen 😊
anne nielsen
anne nielsen
15:35 22 Dec 18
Hurting of god service til en rif toft god pris!
Martin Hansen
Martin Hansen
15:28 22 Dec 18

FeedBack

Vi vil gerne høre din mening om vores service - Vi på Norh låsesmed bliver glade for din feedback

overvågningkamera københavn