Låsesmed Glostrup Og Låsesmed Brøndbyøster

Billig Og Hurtig Låsesmed I Glostrup Og Brøndbyøster

Norh din lokale låsesmed Glostrup og Brøndbyøster Vores hurtige akutte. låsesmed Glostup og låsesmed Brøndbyøster bestræber sig altid på at være ude hos dig under 20 minutter. Norh låsesmed Brøndbyøster tager ikke ekstra gebyrer for akut service i Glostup og Brøndby. Vores kundetilfredshed er høj – du kan læse flere anmeldelser er på referenceside.
Norh låsesmed amager, låsesmed Glostrup og Brøndbyøster installerer en lås

Døgnvagt 24/7

Vi rykker altid ud indenfor få minutter i en akut opstået situation. Vi har døgnvagt og er altid åbne til udkald.

20-25 minutter

Er vi hos dig i Glostrup og Brøndbyøster. Ring til os og få hurtig hjælp nu.

God service

Låsesmedene i Glostup og Brøndbyøster går op i at leverer høj kvalitet og service

Kontakt os hvis du skal bruge en låsesmed.

Låsesmed Glostrup Og Brøndbyøster

Låseservice Af Høj Kvalitet

Norh låsesmed Glostrup og låsesmed Brøndbyøster;
Her er et par eksempler på vores låsesmed ydelser i Glostrup og Brøndby og omegn.

 • Almindelig oplukning eller omkodning
 • Autolåsesmed
  Sikkerhedsdøre
 • Forsikrings sager
 • Hotel og erhverv service
  Alarm
 • Overvågningskamera
 • Montering af Ruko kasselås
 • Montering af Ruko serie 1200
 • Op til 6 års Garanti

Kontakt os

Låsesmed i Glostrup med omegn og Brøndbyøster

Hvad udfører så en låsesmed f.eks. Norh låsesmed Glostrup og Brøndbyøster?

Vi som låsesmede er dybest set trænet til at nedbryde det, du så meget gerne vil undgå i dit hjem; indbrudstyve. Hvad udfører en låsesmed, er ikke et almindeligt spørgsmål, da de fleste kender svaret. Men her forklarer vi hvad en låsesmed f.eks. Norh låsesmed Glostrup og låsesmed Brøndby udfører. En låsesmed i Glostrup monterer blandt andet låse i din hoveddør, dit vindue, skur, garage og alt andet der skal låses. Hvis du har en dør, der er låst fordi at du har smækket dig ude, så er der altid en god låsesmed, der hjælper dig med at åbne den igen, dette er en af vores almindeligste opgaver hos Norh sikring.

En række låsesmede lige som Norh låsesmed Glostup, kan også hjælpe dig med at opsætte nye alarmer og implementere andre sikkerhedsforanstaltninger til din sikkerhed i dit hjem og i din virksomhed. Dette betyder, at vi hos Norh låsesmed Brøndby og omegn. er meget glade for at hjælpe dig med at sikre dine vinduer, forbedre sikkerheden i låsende og hængslerne på din hoveddør og gøre det lille ekstra. Det det der giver dig sikkerheden i dit hjem, koster åbenlyst et lille beløb og alle er ikke klar til at investere, dette forstår vi hos Norh låsesmed Glostrup og låsesmed Brøndby. Der er en dog alligevel stor risiko for, at du støder på noget, der kan få dig til at nødsaget ringe til os:

Du har tabt din nøgle og skal omkode din låse eller kopiere dine nøgler

Låsesystemer aldres med tiden, som alle os andre (desværre), kommer det sandsynligvis en dag, hvor det måske er tid til at sige farvel til din meget gamle ledsager ved din dør. Det er ikke noget at fundere alt for meget over! Ring os hos Norh låsesmed Glostrup i stedet for, så modtager du en certificeret lås i højeste kvalitet, monteret og færdig. 

Når det gælder sikkerheden i dit hjem, bliver det aldrig for meget. Den dygtige låsesmed kan skifte og bevæge hængslerne på din indgang samt montere såkaldte bagerste sikringer på dem. Dette gør det meget vanskeligere for den kriminelle at flytte din dør ud af hængslerne på udgående døre. Vi hos Norh låsesmed Glostrup kan også indsætte ekstra låse, udskifte dørkarmen og pansre dine vinduer. 

Vinduer er en af de mest almindelige indbrudveje med en lille lås i vinduet, så du afskrækker mange tyve fra endda at forsøge at snige sig ind gennem indgangen. Hvis du har kasser som du vil have skruet ind, kan han også gøre det. Så du kan aldrig være sikker nok, og flertallet af tyve er dovne i deres niche (ligesom vi alle er). Hvis du bor i en relativt nybygget bygning, er disse forholdsregler normalt allerede truffet.

Har du smækket dig ude? Så ring til Norh låsesmed Glostrup og låsesmed Brøndby

På telefon med 24 timers service hver dag, kan du ringe til os. Du kan sjældent forudse, når du tilfældigvis glemmer at indstille vækkeuret, er nødt til at springe morgenmaden over, storme ud af døren  og efterfølgende lægge hånden i din bukselomme og føle, at det er tomt på nøgler. Denne dag kommer måske hurtigere, end du tror. Men intet stress vi kommer og hjælper dig. Indenfor få minutter er du oftest inde igen-

Norh låsesmed Glostup og Brøndbyøster ufører alt af låse

Alle former af låsesmeds ydelser med døgnservice i Brøndby og Glostup og omegn.

Vores døgnåbne låsesmed Brøndby og låsesmed Glostrup kan hjælpe alle kunder og dig med alt i låse og din låseopgave,  som du evt. må stå med. Vores låsesmed bor lokalt og har flere års erfaring med låseservice i Skovlunde, Glostrup, Ballerup, Herlev og Brøndbyøster mfl . Norh kan derfor altid hjælpe dig med alle varianter og typer af låseinstallationer. hurtigt. Og Norh udfører alt at sikkerhed og låse for private kunder, bolig og andelsforeninger og virksomheder.
Uanset om du skal du have lavet dine låse der er ødelagt, have en oplukning, ekstra låse omstilling af låse eller udskiftet en låse, vindueslåsen er i stykker eller andet så kan vi hjælpe dig.

Vi hjælper dig altid indenfor få minutter og professionelt uddannede låsesmede der leverer arbejde af højeste kvalitet i Brøndby og Glostrup med omegn. Norh låsesmed Brøndby fører kvalitets produkter fra de største producenterne så som Ruko, Daloc og Dorma. Norh låsesmed står altid parat til at vejlede dig til den absolut bedste samt sikreste løsning hos dig og dit hjem eller din virksomhed.

Din sikkerhed er vores ansvar, hos Norh låsesmed Glostup og Brøndbyøster

Glostup og omegn. har en rigtigt god og central beliggenhed hvis man kigger både, natur, storby og oplevelser. I området er der også lækre restaurations, cafe– og indkøbsmuligheder. Norh låsesmed Brøndby din lokale låsesmed i området hjælper både butiksejere og det private med alt i låsesmedydelse hver dag. Norh låsesmed Brøndby og låsesmed Glostrup udskifter, installerer og reparerer bland andet både låsecylindre, dørkarme osv. Vi Vi er en del af Norh Entreprise og kan også tilbyde hjælp med et nyt sikkerhed/alarmsystem, sikkerhedsdøre eller rullegitter. Da vi har dygtige tømrere på teamet.


Blot til info så er desværre udover disse Corona tider en stigning på indbrud i beboelse i Danmark, også i Ballerup, Skovlunde og Glostup. Derfor anbefaler Norh låsesmed Brøndbyøster, at du får sammen med den ekspert gået igennem din sikkerhed, det kan du gøre med en sikkerheds tjek ved os. Det kan vi gøre uanset om du bor i villa, rækkehus eller i lejlighed. Det kan så være, at sikkerheden er opdateret for mange år sider og din lås ikke er modern og stærk nok, og så nemt for tyven at åbne, eller at din kælderdør og vinduer ikke er tilstrækkeligt sikret. Når vi udfører et sikkerheds tjek kigger vi på det hele og kommer bagefter med et u forpligtigende tilbud på eventuelle løsninger hos dig,

Det er vigtigt, at vi har sikkerheden i top specielt i København og omegn, hovedstadsområdet. Enligt Danmarks Statistik kan man se en stigning i tallene i DK. Der er dog stor variation, hvorhenne vi bor, lever og antallet indbrud pr. beboer højest i nogle regionen f.eks. Sjælland.

Norh låsesmed Brøndbyøster og låsesmed Glostup tilbyder professionel låsesmed til både virksomheder og private kunder

Hvordan udfører indbrudtyver indbrud?

Der er udviklingen kommet nye redskaber, der indbrudstyvene kan købe online Det kan være redskabet som låsepistoler og bankenøgler, disse redskaber kan åbne rigtig mange låse og hjem med et blok nogle klik eller bank. Mange huse og lejligheds komplekser, fra 1960-erne til 1990-erne har gammellåse. Der slet ikke kan holde til tyvernes nye  redskaber, som tyvene benytter i dag. Det vil sige de er ikke sikre mere.

Norh låsesmed Glostup kan selvfølgelig betjene og hjælpe kunder, ligemeget eksisterende låse, vi kan skift den ud til en mere sikker eller så kan du beholde den gamle. Det er din budget og dine ønsker det bestemmer. Vi vil dog anbefale nyere låse fra Ruko (hvis du har en gammel låse i din dør), vil vi anbefale at de byttes ud til en mere sikker.

Ruko har præsenteret Triton 501. Det er et højt patenteret og nyt låsesystem, der også er udviklet til virksomheder, institutioner og andel/ejer/leje foreninger. Triton har højeste sikkerhed, mangefunktionelt og god nøglekontrol. Som fungerer perfekt i lokaler, der skal bruge  adgangskontrol, og give forskellige personer adgang ved af at bruge kun en enkelt nøgle.

Norh låsesmed Glostup anbefaler denne Ruko låse til erhverv

Triton har simpelthen en helt ny nøgleprofi, der er nyeste og moderne teknologi til tiden indenfor låsesmedbranchen. Med låsesystemet Trition kan I kombinere flere sikkerheds niveauer. Selvom det faktisk kun er et enkelt system. Det gør det til en prisvenlig løsning.  Også i forhold til fremtiden, om i vil være nødt til at kompletter med flere nye produkter. Derfor synes vi på Norh låsesmed Glostup og Brøndby at Triton er en god investering.

Hvorfor vælge Norh låsesmed Glostrup?

Norh lægger vægt på at leverer højeste kvalitet, og alt hvad det altid, at det er dig, der bor på den pågældende adresse, så han ikke lukker uvelkomne gæster ind. Derudover tjekker han om dit hjem i øvrigt er sikret mod tyveri og giver dig gode tips og vejledning med på vejen.

Vælger du os, kan du forvente god service og billig låsesmed, priser fra 495;-

Norh låsesmed Glostrup sætter altid alle vores kunde i den første række, og vi vægter kundetilfredsheden rigtig højt. Du kan som kunde hos Norh derfor altid regne med den bedst mulige service.
Norh har låsesmede placeret i mange forskellige bydele. Og kan derfor tilbyde lynhurtig låseservice. Det tager sjælden mere en 30 minutter for vi er ude ved kunder.

Derudover er vi også meget fleksible og stiller vi os til rådighed 24/7 hele året rundt.

Alle låsesmede er udlærte i Glostrup og Brøndbyøster

Norh lægger stor vægt på, at alle der arbejder hos os certificerede , de betyder at de har gået den fire år lange uddannelse der kræves for at blive låsesmed. Med andre ord er vores låsesmede altid opdaterede inden for deres fag og tilbyder derudover kompetent rådgivning.

Vi tilbyder gratis sikkerheds tjek med tilbud på u forpligtigende indbrudsikring
Hos Norh kan vi meget mere end at montere låse Vi kan også hjælpe dig med en professionel og sikker indbrudsikring. I løbet af årene har vi tilegnet os stor og bred erfaring inden for låseteknik og sikkerhed, til både privat og erhverv. Det betyder, at du som kunde hos Norh kan få en meget kyndig vejledning i, hvordan du gør det meget sværere for tyven at trænge ind.

Låsesmed Glostrup og Brøndbyøster
Siger det igen service til en billig pris, i reddede min aften!
Linnea Eklöf
Linnea Eklöf
21:38 14 Jan 19
Jeg fik rigtigt god hjælp af denne virksomhed. Anbefaler Norh til min familie og jeg vil også anbefale de her på Google. Norh vil kunne hjælpe med mange forskellige ting. Selv fik jeg hjælp men installation af hvidevarer og nye låse.. som sagt et mix 🤗
Jenny Lundberg
Jenny Lundberg
21:20 14 Jan 19
Jeg låste mig ude og fik hurtigt hjælp af en flink rar mand. Som kom til tiden og gav en god pris. Har siden den gang brugt Norh til at installere en sikkerhedsdør til min lejlighed et nyt alarmsystem til mit sommerhus. Meget tilfreds
Christina Varde
Christina Varde
17:09 22 Dec 18
Tusind tak for hjælpen 😊
anne nielsen
anne nielsen
15:35 22 Dec 18
Hurting of god service til en rif toft god pris!
Martin Hansen
Martin Hansen
15:28 22 Dec 18
yH5BAEAAAAALAAAAAABAAEAAAIBRAA7
Låsesmed i Glostrup kommune til alt låsesmed.
Glostrup kommune
Indhent tilbud
5
5,0 rating
5 out of 5 stars (based on 27 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Åbningstider;

Man- søn: 00:00-23:59
(Døgnåbent)

Åbent 365 dage om året,
også om helligdage.