Norh Låsesmed Gladsaxe og Låsesmed Søborg

Søger du en lokal låsesmed der tilbyder alt I låsesmed på døgnservice i Søborg eller Gladsaxe?

Din Lokale Døgnåbne Låsesmed Søborg og Gladsaxe og omegn. Norh låsesmed Gladsaxe udfører alt i låsesmed Søborg, Gladsaxe og Buddinge inkl alle former for låseservice til private og erhverv. Vores låsesmed på døgnservice kan udføre almindelig omkodning af din lås, oplukning, udskiftning af låse eller reparere låsen på plads, alt indenfor 30 minutter. 

Norh Låsesmed Gladsaxe, låsesmed Søborg og låsesmed Buddinge hjælper dig med reperation, udskiftning og omkodning af låse.

Døgnvagt låsesmed Buddinge, Søborg og Gladsaxe

Norh låsesmed Gladsaxe og Søborg rykker umiddelbart ud på akutte ærinder i området, su kan roligt ringe til os når du skal bruge akut hjælp.

20 minutter ankomst i områderne

Vores låsesmed Søborg og omegn. er sjælden mere end 20 minutter værk fra dig der ringer fra Søborg eller Gladsaxe.

Kernekompetensser låsesmed Buddinge, Gladsaxe og Søborg

Norh låsesmed Gladsaxe og låsesmed Søborg´s kernekompetence er indbudsikring samt låseservice.

Låsesmed Gladsaxe og låsesmed Søborg - udfører alt i låseservice

Akut oplukning af døre og låse

Sådan arbejder vi som låsesmede hos Norh når du skal bruge låsesmed Buddinge, Søborg eller i Gladsaxe

Norh låsesmed Gladsaxe og autolåsesmed Søborg og Buddinge, sætter altid en ære i at tilbyde markedets bedste låseservice med højeste kvalitet og service! Vi garanterer vi dig en hurtigt ankommende låsesmed Søborg og Gladsaxe. Det leverer kvalitets produkter fra bland andet Medeco og Ruko. Norh udfører alle former for låseservicetil både private, virksomheder og forretninger i Gladsaxe og Søborg med omegn.

Kontakt vores lokale låsesmede Søborg og Gladsaxe

Kontakt os her så svarer vi indefor kort, eller ring på døgnservice 22 22 28 68 hvis dit ærinde er akut. Hvis du skriver her så henvender du dig til vores låsesmed Buddinge, låsesmed Søborg og låsesmed Gladsaxe.

Er dit låseærinde akut? Ring Norh låsesmed Søborg og låsesmed Gladsaxe hurtig ankomst i dit lokalområde

Det går hurtigt for Norh låsemed Søborg og låsesmed Gladsaxe låsesmeden bor i nærheden og kommer derfor hurtigt ud til alle kunder i området. Vores dygtige team er altid friske og er derfor også altid klar på at rykke ud når uheldet er ude hos dig og alle vores kunder i hele Storkøbenhavn.

Norh låsesmed Gladsaxe og låsesmed Søborg vil hurtigt  klare langt de fleste opgaver indenfor låsesmed og elektriker faget. Også på kort tid, imens du venter. Er du i tvivl om vi kan løse din låseopgave? Så vil vi anbefale at du ringer os og spørger, vores sikkerheds tekniker plejer at altid kunne give et korrekt og hurtigt besked via telefon.

Norh låsesmed Søborg, Buddinge og Gladsaxe har også andre afdelinger i hovedstaden. Du f.eks læse mere om vores afdeling på Frederiksberg her. Læs mere.  

 

3 i 1 løsning (Vagt, elektriker og låsesmed) – 1 enkelt nummer hos Norh låsesmed Gladsaxe og låsesmed Søborg

Udover klassiske låsesmeds opgaver så tilbyder vi også vagtservice og el-service. Vores elektriker samarbejder mange gange med vores låsesmede når der skal installeres sikring som f.eks. elektronisk adgangskontrol, overvågning samt tyverialarmer.

Norh låsesmed Søborg og låsesmed Gladsaxe er en del af Norh entreprise og har derfor også er tæt samarbejde, med tømrere, malere og diamantborer osv. Denne fleksibilitet gør det mere praktisk for dig, som er kunde hos os.

Hvis det er noget som der skal rettes efter en opgave f.eks. en  skæv dør. Så bruger vi vores tømrer, så at du får den rigtige fagmand på. Alt arbejde som du bestiller hos os vil altid blive hundrede procent fulgt til dørs. Du kan læse mere om vores elektriker, her; Norh entreprise.

Investere i din sikkerhed uden at bruge penge, få et gratis sikkerheds-tjek hos Norh låsesmed Søborg og låsesmed Gladsaxe

Du skal blot investere din tid når du får et sikkerheds-tjek, det er gratis at få, hos Norh. Norh låsesmed Søborg og låsesmed Gladsaxe tilbyder alle kunder i områderne omkring Buddinge, Søborg og Gladsaxe et gratis sikkerheds-tjek. Ved et sikkerheds-tjek vil du hurtigt få besked på, hvor høj din risiko at blive ramt af indbrud er. Du kan læse mere om sikkerhed og hvordan du selv kan se på din nøgle om det er sikker nok her. Læse mere.

I Danmark totalt set sker det ca. 30.000 indbrud hvert år, og for at gøre statistikken bedre så kan du selv nemt gennem små enkle tiltag. sikre dit hjem i mod indbrud, og bespare dig selv for unødvendig stress.

For at få et sikkerheds-tjek hos Norh så er det eneste du skal gøre er at tage kontakt til os hos Norh låsesmed Gladsaxe og låsesmed Søborg. Derefter vil vi aftale tid og plads til hvor du ønsker et sikkerheds-tjek. Når låsesmeden vel er på plads, vil han gerne høre dig, omkring hvad du har for udfordringer og derefter danne sig et overordnet overblik, på hvad der kan forbedres.

Vores låsesmed vil  efterfølgende give dig et tilbud på hvad vi mener vil kunne være en god idé at forbedre og en løsning der til. Han eller hende vil også forklare dig hvorfor. Til sidst er det selvfølgelig altid op til dig, hvad du vil påtage af indbrudsikring og låsearbejde. Nu vil du i alt fald være bekendt med hvad det er, der kan gøres bedre.

Billig låseservice hos Norh i dit lokalområde.

Norh låsesmed Gladsaxe og låsesmed Søborg har altid åbent og hjælper dig i enhver akut situation

Norh låsesmed Søborg og Gladsaxe kan hjælpe dig, hvis du er smækket ude, skal have kodet om dine eksisterende låse, eller hvis du skal have nye låse. Vores kørende låsesmed Gladsaxe har altid åbent og kan køre ud til dig uanset tidspunkt alle dage i ugen. Vi kan 9 ud af 10 gange løse din opgave på stedet. Norh låsesmed Buddinge løser følgende opgaver akut;

  • Montering og reparation
  • Oplukning bolig og bil Gladsaxe
  • Omkodning af låse – Til nye nøgler eller alle låse til 1 nøgle
  • Service og vedligeholdelse
  • Sikkerheds tjek
  • Udskiftning af låse
 

Norh låsesmed Søborg kan altid skære det antal nøgler, som du skal bruge og vi kører ikke før du er tilfreds med det du har fået. Hvis du vil vide priser på førhån kan du altid ringe til os og spørge eller udfylde kontaktformularen her.

Norh låsesmed Gladsaxe, Buddinge og Søborg. har stort kendskab og erfaring fra dit område

Vi er lokalkendt, og vi har kørt i dit byområde i mange år. Derfor har vi stærk erfaring omring arbejdet med låsene. I boligkomlexper, villaer og virksomheder. Norh låsesmede Gladsaxe og Søborg er alle faglærte låsesmede, det betyder, at de har gennemgået en fire årig uddannelse med eksamener som låsesmed Søborg.

Alt tæller både udseende og sikkerhed – Norh låsesmed Gladsaxe bryder sig om dine ønsker, så at du bliver en af vores glade kunder

Norh låsesmed Gladsaxe med omegn. hjælper med til med alle låseopgaver, og vi kan også hjælpe med opsætning af nye flotte dørgreb. Også hvis det gamle er slidt. Der er mange varianter på markedet, f.eks. Ruko laver flere forskellige modeller. Hvor design er lige så vigtigt som funktionalitet og sikkerhed. Du kan få alle typer af dørgreb hos os dør- og beslagsgreb med indbygget sikring.

Rukos dørgreb er i flot klassisk design, lavet i lækre og stærke materialer, så du har muligheden til at få en både smuk og sikker dørgreb løsning. Som passer perfekt til din indretning – både inde og ude.
De mange forskellige modeller af dørgeb fra Ruko. Kan du altid få til at passe sammen med Rukos elektroniske og mekaniske låsesystemer. Så du får en løsning og stil der både er lækker og har er højt sikkerhedsniveau.

Norh Låsesmed Gladsaxe og Søborg sikrer dit hjem og også din virksomhed

Norh låsesmed Gladsaxe sikrer din bolig eller din virksomheds lokaler med låse af højeste sikkerhed. Du kan selv sørge for at din bolig ser beboet ud og har solide døre. Så tager du selv aktive tiltag for at minimere din indbrudrisiko. Du kan f.eks. efterlade lyset tændt, når du ikke er hjemme, lægge stor foran og undgå at lade værdigenstande ligge synligt.
dage på
Blot til info så bliver det i Danmark begået et indbrud hver 12 minut. Har du været uheldig og haft ubudne gæster, så kommer Norh låsesmed Søborg gerne ud og reparere eller udskifter jeres låse. Norh låsesmed Søborg og Gladsaxe er vane til forsikrings sager og kan guide jer i hvordan i skal forholde jer.

Hvis du vil læse mere om vores andre afdelinger så kan du f.eks. læse om Nørrebro her. Læs mere.

Kort over indbrud i Gladsaxe og Søborg

Indbrud statistik i Gladsaxe og Søborg, 1 kvartal 2020

Første kvartal i 2020 er det gode nyheder man ser hvis man kigger på indbrudstatistik i Gladsaxe kommune. Kun 27 anmeldte indbrud i beboelsesejendomme. Dette synes vi hos Norh låsesmed Gladsaxe og låsesmed Søborg er fantastisk.  Det en statistik som er 300% bedre end nabo kommunen København i at fået 345 indbrud anmeldt. 

Kilde: Statistikbanken 

Godt nabosamarbejde, mener Norh Låsesmed Søborg og Låsesmed Gladsaxe

Når vi er ude blandt kunder for at installere låsesystemer eller udføre oplukninger. Så kan vi særligt mærke forskelligheder i Københavns kommuner. Næsten hver gang vi er ude på en låsesmed opgave i Søborg eller Gladsaxe så får vi også kontakt med kundernes nabo. Det er rigtigt fedt synes vi!

Nabohjælp er en billig låsesmed løsning

At have god kontakt med dine naboer er gratis.Hvis du skal ud og rejse så kan i aftale med hinanden at i skal holde ekstra øje. Din nabo kan også tænde og slukke forskellige steder i dit huse og tømme din postkasse osv. 

Mange små tiltag vil kunne førebygge indbrud præventivt. Derfor anbefaler vi hos Norh låsesmed Gladsaxe og låsesmed Søborg, at starte med naboen, i forhold til at forebygge indbrud i hjemmet. 

Det er selvfølgelig sjælden nok at kun få hjælp af naboer. Når det drejer sig omkring indbrud og sikkerhed i hjemmet. Udover naboen så vil oftest anbefale, at man starter med den mekaniske sikring og låsesystemer. Hvis det ikke er tilstrækkeligt så er alarmsystem og overvågningskamera et godt komplement. Hvad man mest er til er forskelligt fra person og behov. Det er noget billigere og nemmere med at få sat op en alarm. 

Men overvågning kan være en fordel hvis man oveni ønsker at holde øje med sine husdyr imens man er på arbejde for eksempel. 

Norh låsesmed Gladsaxe og låsesmed Søborg – kender alle dine muligheder, kontakt os for gratis rådgivning

Norh har lang erfaring med indbrudsikring i private hjem såvel som butikker og erhverv. Når det kommer til entreprise i sikring foretrækker vi at starte hos dig. For at vi skal kunne give dig den bedste service og være sikre på at du får den bedste produkt. Så er det er stor fordel hvis vi måtte se hvad vi skal arbejde med.  Norh har låsesmede de fleste bydele i Storkøbenhavn. Hvis du bor på Vesterbro, Amager, Nørrebro, eller i Gentofte så kommer vi meget gerne ud på et personligt besøg hos dig. 

Indhent tilbud

Åbningstider år 2020;

Man- søn: 00:00-23:59
(Døgnåbent)

Åbent 365 dage om året,
også om helligdage.

5
5,0 rating
5 out of 5 stars (based on 30 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Politiets gode tips

5/5

Se denne video der politiet viser hvordan du kan sikre dit hjem mod indbrud. Du kan se nogle tiltag som du kan tage. 

F.A.Q

Ofte stillede Spørgsmål

Hvonår kan i være fremme og afhjælpe et akut låseproblem?

I Gladsaxe og Søborg kan vi være på plads hos sig, omkring ca. 20 minutter

Skal min låse bores op hvis jeg har tabt min nøgle?

Kun hvis din låse er af en meget høj sikkerheds klasse. Hvis du ringer til os kan vi hurtigt danne og et overblik og give dig besked. 

Omkorder Norh låsesmed Gladsaxe og Søborg låse?

Det er en standard låsesmeds opgave. Det er billigere og bedre for miljøet at omkode en låse fremfor at sætte op en ny.

Kan min lås repareres eller skal den skiftes ud?

Det ær svært at sige uden at have set låsen. Nogle gange skal det blot til lidt låseolie. 

Hvilke betalingmuligheder har jeg?

Bankoverførsel samt kontant betaling. Faktura betaling aftales på førhånd.