Autolåsesmed København

  • Bilplukning, Nøgler Og Service

Biloplukning København

Oplukning af bil københavn -autolåsesmed

Norh autolåsesmed København. Skal du bruge en dygtig, pålidelig og effektiv autolåsesmed / låsesmed bil Kbh? Norh autolåsesmed København hjælper dig akut med en biloplukning eller på det tidspunkt som du ønsker. Vil du blive kontakter af os? U fyld formularen og vi vender tilbage til dig, hurtigst mulig. Hurtig biloplukning København og omegn. Har du brug for en dygtig, pålidelig og effektiv autolåsesmed? Norh autolåsesmed København og låsesmed bil vil hjælpe dig akut eller på det tidspunkt som du ønsker. Efter adskillige opkald og forespørgsler på biloplukninger og bilnøgler har vi ansat 2 autolåsesmede yderligere i Stor København. De ansatte i vores autolåsesmed er i forvejen højt uddannet mekaniker som derefter har fået på bygget en uddannelse i autolåse og autolåsesmed. Du vil derfor kunne være sikker på at i får den bedste hjælp når i skal bruge låseservice til biler København. Hvor de nyeste teknikker og viden på autolåsesmed markedet anvendes
autolåsesmed københavn

Nøgleservice

Vores bil låsesmed reparerer bilnøgler, udskifter batterier os. Vi kører ud til dig hvor du er i hele Storkøbenhavn.

Biloplukning København

Norh autolåsesmed København står til rådighed for dig når du skal bruge en oplåsning af bil København og omegn.

Hurtig service

Vi er der du og din bil er i Storkøbenhavn indenfor 30 minutter. Vi rykker ud med desamme ibland eer vi der du er på 15 min.

Anmeldelser Autolåsesmed København

4,9 / 679 anmeldelser

4.9/5

Vi på Norh vil gerne vide hvordan din oplevelse med os har været, det betyder meget for os at få feedback, så at vi kan blive bedre. Uanset om du fået hjælp med biloplukning København eller en anden ydelse hos os. 

Norh autolåsesmed København
- Kontakt os for biloplukning og service

Autolåsesmed København biloplukning priser

Som privat ejere af en bil vil du altid få låsesmed bil priser givet fast inksl. kørsel, arbejdsløn, moms og eventuelle materialer hvis du behøver bruge vores låseservice til din bil eller dine biler. Et tilbud vil du hurtigst kunne få hvis du kontakter os på vores døgnvagt telefon på 22 22 28 68. Norh låsesmed bil & autolåsesmed København og biloplukning vil her fra bruge informationer af dig som. Hvilken model, mærke og årgang din bil er, og hvorhenne i landet du har brug for os og derefter vil vi kunne give dig en pris. Det er dog flere forskellige faktorer så som tidspunktet på døgnet, hvilken ugedag det er og hvorhenne i verden vi skal køre. Dog kan du altid bede om et fast tilbud udover telefon.

Låsesmed bil København til bilforhandlere

Som autoforhandler kan det være afgørende for et salg af en bil. At kunne give en potentiel købere en ny lækker nøgle i hånden fremfor for et gammelt eller slidt set, der ikke virker optimalt. Små detaljer betyder mange ganger så meget i en købeaftale, og kan derfor være altafgørende i et salg. Her kan en lille investering i nye nøgler give et stor afkast i et bilsalg. Vi laver alle slags bilnøgler med og uden startspær og vi gir mængderabat til vores erhvervskunder, helt op til 40 %. Et mekanikværksted som bruger os vil også kunne give sine kunder en bedre og ikke mindst hurtigere service. Norh autolåsesmed København vil kunne kopier og lave nye bilnøgler hurtigere. End hvis de skulle bestilles fra fx en bilnøgle leverandør. Vi vil klare opgaven på typiskt 1-3 dage i forhold til 3-4 uger. Så er det en rimelig stor forskel på tid, synes vi. Udover en god rabat i et erhvervs aftale. Vil i også få en kontaktperson som kan vejlede i forskellige spørgsmål omkring autolåse og bilnøgler.
Kunderne anbefaler
Vi tør faktisk at kalde os for Danmarks med og bedst bedømte autolåsesmed. Med over 500 anbefalinger på både Facebook og Google account med et gennemsnit på 5. Og andre gode bedømmelse på mange andre kanaler.

Vores kompetencer

Idag består Norh at team ud af 15 medarbejder med forskellige kompetencer indenfor forskellige område indenfor sikring. Vi er både autoriserede elinstallatører og låsesmede med TVO og AIA eksamen.

Erfaring som Autolåsesmed København 

Vi kender København og de sikring behov og udfordringer der findes for både private og erhvervs -kunder i København. Vi har mange års erfaring og ingen opgave er for stor eller lille til os.

3,658
TILFREDSE KUNDER

Som bilforhandler kan det være lækkert og afgørende for et salg. At give en potentiel købere en ny lækker nøgle i hånden i stedet for et gammelt eller slidt set, det ikke virker optimalt. Små detaljer betyder mange ganger så meget, og kan være altafgørende i et salg. Her kan en lille investering i nye nøgler give et stor afkast i et bilsalg. Vi laver alle slags bilnøgler med og uden startspær for;

24h
ÅBENT

Oplåsning af bil (biloplukning) Brug for en biloplukning? Vi hjælper dig 24/7 Nogle gange når travl heden trænger sig på, kan det ske at du glemmer simple ting som du gør hver dag. Et enkelt splitsekund hjernen bortfalder. Og pludseligt har du glemt at tage nøglerne ud fra tændingen, og så har du smækket dig selv ude fra din egen bil. Der er dog ingen grund til stress, ring til os hos Norh autolåsesmed København. Vil vi være hos dig indenfor 30 minutter og hjælper dig med en oplåsning af din bil, der du befinder dig.

15
ÅRS ERFARING

Oplåsning af bil (biloplukning) Brug for en biloplukning? Vi hjælper dig 24/7 Nogle gange når travl heden trænger sig på, kan det ske at du glemmer simple ting som du gør hver dag. Et enkelt splitsekund hjernen bortfalder. Og pludseligt har du glemt at tage nøglerne ud fra tændingen, og så har du smækket dig selv ude fra din egen bil. Der er dog ingen grund til stress, ring til os hos Norh autolåsesmed København. Vil vi være hos dig indenfor 30 minutter og hjælper dig med en oplåsning af din bil, der du befinder dig.

Tekniske viden, målsætning hos Norh bil låsesmed København Og Norh autolåsesmed København

Vores mål er personlig service og den bedste tekniske fremgangsmåde og hurtig udrykning. Norh laver biloplukning til låsesmed bil København. Målsætning er at give dig og alle vores kunder en effektiv og hurtig service. Og vi bestræber os altid på at være på plads indenfor 30 minutter. Norh autolåsemed København anden og også lige så vigtige målsætning er at leverer den bedste mulige tekniske kvalitet på markedet. Norh låsesmed bil København går meget op i at videre uddanne alt personale. På den måde kan vi være sikre på at vi leverer det nyeste og bedste udstyr på markedet. Desuden forsikrer vi også os selv og dig som kunde for eventuelle skader og fejl. Vi går også meget op i at møde op til dig personligt med masser af overskud og positiv energi.

Autolåsesmed København, anbefalinger

Derfor skal du vælge Norh låsesmed bil når du har brug for en biloplukning eller autolåsesmed; Vi er Danmarks bedst bedømte låsesmed, anbefalinger lyver ikke. Vores personale sider inde med den seneste viden og uddannelser indenfor autoteknik. Norhs ansatte bestræber at yde en særdeles god service, altid. Vi har døgnvagt til biloplukning som fungerer 24/7 også på selve nytårsaften. Vi er klare på at hjælpe dig også når fx. batteriet til din bil er løbet tørt. Norh autolåsesmed laver bilnøgler på døgnvagt med udbringning. Alle vores ansatte brænder for sit arbejde og for at komme ud at hjælpe dig. Autolåsesmed anmeldelser, vi er dedikerede overfor alle vores kunder Når du har brug for en mekaniker og autolåsesmed så er vi kun en samtale og oftest ikke mere end 30 minutter væk fra dig.
Autolåsesmed København priser, få svar her

Hvad koster det at få lavet en biloplukning København?

Tidspunktet på døgnet er med og bestemmer prisen på udkaldet
Tidspunktet på døgnet og hvilken bil du skal have lavet en oplåsning af bil på bestemmer prisen. Dog kan du altid bede om et fast tilbud udover telefon. Til vores private kunder oplyser vi altid autolåsesmed priserne med arbejdsløn, materialer, kørsel, moms osv. medmindre andet bliver oplyst. Du skal vide at du altid kan føle dig tryg med at vi er ærlige omkring de låsesmede priser vi informerer over telefonen.

Hvad koster en ny bilnøgle?

Autolåsesmed København for autoværksteder og bilforhandlere
Som bilforhandler kan det være lækkert og afgørende for et salg. At give en potentiel købere en ny lækker nøgle i hånden i stedet for et gammelt eller slidt set, det ikke virker optimalt. Små detaNorh Autolåsesmed København fremstiller langt de fleste varianter af bilnøgler. Norh autolåsesmed København laver nøgler med og uden startspær. computer -chip baserede bilnøgler uden selve ”nøgle”, mere klassiske bilnøgler med ”nøgleskaft”, vi laver også nøgler til de fleste mc modeller.ljer betyder mange ganger så meget, og kan være altafgørende i et salg. Her kan en lille investering i nye nøgler give et stor afkast i et bilsalg. Vi laver alle slags bilnøgler med og uden startspær for;
Alliere dig med en autolåsesmed København og gør din hverdag nemmere – med en bil låsesmed
Alliere dig med Norh låsesmed bil & autolåsesmed København og få store rabatter i bilplukninger samt i bilnøglekopiering.

Norh autolåsesmed København bilforhandler

Mkanikværkstæder og andre erhvervsdrivende der har med bil branchen at gøre.Som bilforhandler kan det være lækkert og afgørende for et salg. At give en potentiel købere en ny lækker nøgle i hånden i stedet for et gammelt eller slidt set, det ikke virker optimalt. Små detaljer betyder mange ganger så meget, og kan være altafgørende i et salg. Her kan en lille investering i nye nøgler give et stor afkast i et bilsalg. Vi laver alle slags bilnøgler med og uden startspær.

Et mekanikværksted som bruger os vil kunne give sine kunder en hurtigere service

Norh autolåsesmed København kopierer og laver nye bilnøgler hurtigere en hvis de skulle bestilles fra fx en leverandør. Der det kan tage flere uger at få et set færdige nøgler hjem. Hvis du bestiller bilnøgler hos Norh vil vi kunne klare det samme dag, og senest dagen efter. Og hvis vi har en aftale sammen i forvejen vil det også blive meget billigere for din værksted. I vil også have en kontaktperson som kan vejlede i forskellige spørgsmål omkring autolåse.

Hvorhenne kører vores låsesmed bil & autolåsesmed København?

Vores biloplukning servicer dækker hele Sjælland og vi er tilgængelige døgnet rundt. Norh låsesmed bil & autolåsesmed København er fleksible med tider og vil klare en oplukning af bil indenfor meget kort. Samt en kopiering af en eller flere nye nøgler indenfor få timer, og i hvert fald senest dagen efter hvis det skal hentes en nøgler ved en af vores leverandører.

Kan vi lave din nøgle?

Ring og spørg en autolåsesmed i København
vis du er usikker på om vi kan lave lige præcist den type af bilnøgler som passer til din bil. Så er du mere velkommen at ringe til os så lover vi at hjælpe dig efterfølgende så godt vi kan. Norh låsesmed bil & autolåsesmed København vil sammen finde en løsning på dit problem, til din fordel har vi en højt udannet bil låsesmed og mekaniker på teamet. Nogle af de varianter af bilnøgler vi laver kan hurtigt ses længere ned på siden. Bilnøgler med fjernbetjening.

Vi på Norh autolåsesmed København kopierer og laver ”almindelige” bilnøgler uden fjernbetjening

Ydermere laver vi også bilnøgler med fjernbetjening, og det er op til dig hvis du ønsker en klapfunktion eller ikke, på de nøgler som har ”nøgleskaft”. Hvis du tilvælger nye nøgler til bilen med klapfunktion. Så vil du sandsynligvis blive fri fra huller i lommer og dine nye bilnøgler vil bevares bedre i længere tid. Nøgler til bil med fjernbetjening er ellers en dejlig og praktisk ting at have. Med denne type af bil nøgler er du fri fra problemer der kan opstå på det mekaniske låse under vinteren, når låsen kan frosset til. Du kommer også hurtige ind og videre ud fra bilen når blot en knap skal trykkes på. Frem for at bøvle med at få bilnøglerne frem og vride om på bilnøglen i de mekaniske låse.

Få tekniske bilnøgler med startspær

En af de største grunder til at få nøgler til bilen med startspær er fordi at det simpelheden gør det så meget sværere for biltyven at stjæle din bil. I forvejen kan man regne ud at de fleste tyve opsøger de nemmere mål og ikke mindst det der kan lade sig gøres, tilfældet gør tyven. En bil med startspær er derfor tyvens største modstander og gør det næsten umuligt at kaprer din bil. De fleste nye biler fra starten af halvfemserne er oftest udstyret med bilnøgler som har startspærre. Nøgler til biler med startspærre sidder der en kode, som er lageret i det, som man kalder for transponder chip, chippet sidder inde i selve bilnøglen. Transponderen inde i bilnøglerne ”giver” koden til bilen. Som når man fører ind nøglen i bilens lås og lokaliserer, hvorvidt koden er identisk med den, der sidder i bilen. Hvis det er rigtigt, gives det adgang så at man kan starte bilen. Det bliver derfor ikke rigtigt en mulighed at starte bilen uden den rigtige nøgle.

”Chip” bilnøgler Fremtidens bilnøgler er uden selve nøglehoved og nøgleskaft

Disse nøgler til biler er teknisk avancerede med en chip inden i et ”hard case” der tilhør bilen. Disse chip er programmerede så at de spiller sammen med software til bilen. Hvis du har brug for at få kodet om dine chip nøgler til bil med eller uden fjernbetjening så kan vi på Norh også klare denne opgaven i de fleste tilfælde.

autolåsesmed københavn udfører biloplukning
5
5,0 rating
5 out of 5 stars (based on 8 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

FeedBack

Vi vil gerne høre din mening om vores service - Vi på Norh låsesmed bliver glade for din feedback

overvågningkamera københavn