Autolåsesmed København

Låsesmed bil, låsesmed til biloplukning, bilnøgler samt nødhjælp

På denne side kan du læse alt om vores autolåsesmed i København og hvordan vi arbejder med for eksempel biloplukning. Du kan også læse om hvilke område vi dækker og hvor lang tid det tager for os at ankomme til de forskellige bydele

Biloplukning København

Norh autolåsesmed København står til rådighed for dig når du skal bruge en oplåsning af bil i København og omegn.

Ankomst 30 minutter

Vores låsesmed til bil er der du og din bil er i Storkøbenhavn indenfor små 30 minutter. Vi rykker altid ud med desamme og mange gange er vi der du er allerede indenfor 15 minutter.

Bilnøgler og låse

Vores bil låsesmed reparerer bilnøgler, udskifter batterier os. Norh låsesmed til bil kører ud til dig hvor du er i hele Storkøbenhavn.

24/7 Døgnservice

Du er altid velkommen at ringe til os med dine spørgsmål, Norh autolåsesmed København er altid ved telefonen.

Biloplukning København din bil låsesmed i København

Oplukning af bil København
- Ring til Norh autolåsesmed Kbh

Leder du efter en dygtig, pålidelig og effektiv autolåsesmed / låsesmed bil i Kbh? Norh autolåsesmed København hjælper dig akut med  en biloplukning, på det tidspunkt som du ønsker at vi kommer, uanset om det nu eller om en uge.
Vil du blive kontakter af os? Udfyld formularen her og vi vender tilbage til dig, hurtigst mulig.

Tilbydes hurtig biloplukning København og omegn.

Har du brug for en dygtig, pålidelig og effektiv autolåsesmed? Norh autolåsesmed København og låsesmed bil, vil med stor glæde hjælpe dig akut, eller på det tidspunkt som det passer dig bedst. Efter adskillige opkald og forespørgsler på biloplukninger og bilnøgler har vi ansat 2 autolåsesmede i København. 

Vores autolåsesmede i København er højt uddannede mekaniker, som har fået bygget op en uddannelse i både låse, autolåse og autolåsesmed. Du vil derfor kunne være sikker på at du får den bedste hjælp når i skal bruge låseservice til din bil København og omegn. En biloplukning hvor de nyeste teknikker og viden indenfor autolåsesmed anvendes.

autolåsesmed københavn, Norh låsesmed bil

Anmeldelser Norh Autolåsesmed København

4,9 / 659 anmeldelser

4.9/5

Vi på Norh vil gerne vide hvordan din oplevelse med os har været, det betyder meget for os at få feedback, så at vi kan blive bedre. Uanset om du fået hjælp med biloplukning København eller en anden ydelse hos os. 

Norh autolåsesmed København
- Låsesmed bil til biloplukning og nødhjælp

Hvilke er Norh Autolåsesmed København priser på oplukning af bil?

Som privat ejere af en bil vil du altid få låsesmed bil priser givet fast Inkl kørsel, arbejdsløn, moms og eventuelle materialer hvis du behøver bruge vores låseservice til din bil eller dine biler. Det er bare at spørge. Et tilbud vil du hurtigst kunne få, hvis du kontakter os på vores døgnservice telefon på 22 22 28 68

Norh autolåsesmed København vil her fra bruge informationer af dig som. Hvilken model, mærke og årgang din bil er, og hvorhenne i landet du har brug for os og derefter vil vi kunne give dig en pris på biloplukning. Det er dog flere forskellige faktorer så som tidspunktet på døgnet, hvilken ugedag det er og hvorhenne i verden vi skal køre. Dog kan du altid bede om et fast tilbud via telefon på en biloplukning København.

Autolåsesmed København til bilforhandlere, hvofor kan dette være så smart?

Som autoforhandler kan det være afgørende for et salg af en bil. At kunne give en potentiel købere en ny lækker nøgle i hånden fremfor for et gammelt eller slidt, der ikke virker som den burde, optimalt. Små detaljer betyder mange ganger så meget i en købsaftale, og kan derfor være altafgørende i et salg. Her kan en lille investering i nye nøgler give et stor afkast i et bilsalg. 

Vi laver alle slags bilnøgler med og uden startspær og vi giver mængderabat til vores erhvervskunder, helt op til 40 %.  Læs mere om erhvervaftaler her. Et mekanikværksted som bruger os vil også kunne give sine kunder en bedre og ikke mindst hurtigere service. 

Norh autolåsesmed København vil kunne kopier og lave nye bilnøgler hurtigere. End hvis de skulle bestilles fra fx en bilnøgle leverandør. Vi vil klare opgaven på typiskt 1-3 dage i forhold til 3-4 uger. Så er det en rimelig stor forskel på tid, synes vi. Udover en god rabat i et erhvervs aftale. Vil i også få en kontaktperson som kan vejlede i forskellige spørgsmål omkring autolåse og bilnøgler.

Har Norh autolåsesmed nogle anbefalinger man kan få tage del af?

Ja det har vi! Vi tør faktisk at kalde os for Danmarks mest og bedst bedømte autolåsesmed. Med over 600 anbefalinger på både Facebook og Google med et gennemsnit på 4.9. Og andre gode bedømmelse på mange andre kanaler. Læs nogle af dem her. 

Kompetencer og erfaringer som autolåsesmed København

Idag består Norh at team ud af 15 medarbejder med forskellige kompetencer indenfor forskellige område indenfor sikring. Vi er både autoriserede elinstallatører og låsesmede med TVO og AIA eksamen.

Vi kender København og de sikring behov og udfordringer der findes for både private og erhvervs -kunder i København. Vi har mange års erfaring og ingen opgave er for stor eller lille til os.

3,658 tilfredse kunder hos Norh’s låsesmed til bil

Som bilforhandler kan det være lækkert og afgørende for et salg. At give en potentiel købere en ny lækker nøgle i hånden i stedet for et gammelt eller slidt set, det ikke virker optimalt. Små detaljer betyder mange ganger så meget, og kan være altafgørende i et salg. Her kan en lille investering i nye nøgler give et stor afkast i et bilsalg. Vi laver alle slags bilnøgler med og uden startspær. 

24  timer  åbent, vi er der ved uheld

Oplåsning af bil (biloplukning) Brug for en biloplukning? Vi hjælper dig 24/7 Nogle gange når travl heden trænger sig på, kan det ske at du glemmer simple ting som du gør hver dag. Et enkelt splitsekund hjernen bortfalder. Og pludseligt har du glemt at tage nøglerne ud fra tændingen, og så har du smækket dig selv ude fra din egen bil. Der er dog ingen grund til stress, ring til os hos Norh autolåsesmed København. Vil vi være hos dig indenfor 30 minutter og hjælper dig med en oplåsning af din bil, der du befinder dig.

15 år erfaring som bil låsesmed 

Oplåsning af bil (biloplukning) Brug for en biloplukning? Vi hjælper dig 24/7 Nogle gange når travl heden trænger sig på, kan det ske at du glemmer simple ting som du gør hver dag. Et enkelt split sekund hjernen bortfalder. Og pludseligt har du glemt at tage nøglerne ud fra tændingen, og så har du smækket dig selv ude fra din egen bil. Der er dog ingen grund til stress, ring til os hos Norh autolåsesmed København. Vil vi være hos dig indenfor 30 minutter og hjælper dig med en oplåsning af din bil, der du befinder dig.

Læs mere om vores tekniske viden og målsætning hos  Norh autolåsesmed København

Vores mål er personlig service og den bedste tekniske fremgangsmåde og hurtig udrykning. Norh udfører biloplukning til låsesmed bil København. Vores målsætning er at give dig og alle vores kunder en effektiv og hurtig service, hver gang. Vi bestræber os derfor  altid på at være på plads indenfor små 30 minutter i hele Storkøbenhavn. 

Norh autolåsemed København anden og også lige så vigtige målsætning er at leverer den bedste mulige tekniske kvalitet på markedet. Norh låsesmed bil København går meget op i at videre uddanne alt personale. På den måde kan vi være sikre på at vi leverer det nyeste og bedste udstyr på markedet. Desuden forsikrer vi også os selv og dig som kunde for eventuelle skader og fejl. Vi går også meget op i at møde op til dig personligt med masser af overskud og positiv energi.

Norh låsesmed bil København, her kan du læse om vores priser

Derfor skal du vælge Norh låsesmed bil når du har brug for en biloplukning eller autolåsesmed; Vi er Danmarks bedst bedømte låsesmed, anbefalinger lyver ikke. Vores personale sider inde med den seneste viden og uddannelser indenfor autoteknik. Norhs ansatte bestræber at yde en særdeles god service, altid. Vi har døgnvagt til biloplukning som fungerer 24/7 også på selve nytårsaften. 

Vi er klare på at hjælpe dig også når for eksempel batteriet til din bil er løbet tørt. Norh autolåsesmed København laver bilnøgler på døgnvagt med udbringning. Alle vores ansatte brænder for sit arbejde og for at komme ud at hjælpe dig. Autolåsesmed anmeldelser, vi er dedikerede overfor alle vores kunder Når du har brug for en mekaniker og autolåsesmed så er vi kun en samtale og oftest ikke mere end 30 minutter væk fra dig.
Autolåsesmed København priser, få mere at vide om Norh låsesmed priser her.

Hvad koster det at få lavet en biloplukning København?

Tidspunktet på døgnet og hvilken bil du skal have lavet en oplåsning af bil på bestemmer prisen. Dog kan du altid bede om et fast tilbud udover telefon. Til vores private kunder oplyser vi altid autolåsesmed priserne med arbejdsløn, materialer, kørsel, moms osv. medmindre andet bliver oplyst. Du skal vide at du altid kan føle dig tryg med at vi er ærlige omkring de låsesmede priser vi kommer med via telefonen.

Låsesmed Job, bliv låsesmed hos Norh
Nicolai arbejder som låsesmed og trives.

Hvad koster en ny bilnøgle? Ved låsesmed til bil

Autolåsesmed København for autoværksteder og bilforhandlere
Som bilforhandler kan det være lækkert og afgørende for et salg. At give en potentiel købere en ny lækker nøgle i hånden i stedet for et gammelt eller slidt set, det ikke virker optimalt. 

Norh Autolåsesmed København fremstiller langt de fleste varianter af bilnøgler. Norh autolåsesmed København laver nøgler med og uden startspær. computer -chip baserede bilnøgler uden selve ”nøgle”, mere klassiske bilnøgler med ”nøgle skaft”, vi laver også nøgler til de fleste mc modeller.ljer betyder mange ganger så meget, og kan være altafgørende i et salg. Her kan en lille investering i nye nøgler give et stor afkast i et bilsalg. Vi laver alle slags bilnøgler med og uden startspær for;

Alliere dig med en autolåsesmed København og gør din hverdag nemmere – med en bil låsesmed. Alliere dig med Norh låsesmed bil & autolåsesmed København og få store rabatter i bilplukninger samt i bilnøglekopiering.

Norh autolåsesmed København hjælper bilforhandler og med bilnøgler

Mekaniker værkstæder og andre erhvervsdrivende der har med bil branchen at gøre.Som bilforhandler kan det være lækkert og afgørende for et salg. At give en potentiel købere en ny lækker nøgle i hånden i stedet for et gammelt eller slidt set, det ikke virker optimalt. Små detaljer betyder mange ganger så meget, og kan være altafgørende i et salg. Her kan en lille investering i nye nøgler give et stor afkast i et bilsalg. Vi laver alle slags bilnøgler med og uden startspær.

Et mekanikværksted som bruger en bil låsesmed vil kunne give sine kunder en hurtigere service

Norh autolåsesmed København kopierer og laver nye bilnøgler hurtigere en hvis de skulle bestilles fra fx en leverandør. Der det kan tage flere uger at få et set færdige nøgler hjem. Hvis du bestiller bilnøgler hos Norh vil vi kunne klare det samme dag, og senest dagen efter. Og hvis vi har en aftale sammen i forvejen vil det også blive meget billigere for din værksted. I vil også have en kontaktperson som kan vejlede i forskellige spørgsmål omkring autolåse.

Hvorhenne kører Norh låsesmed bil og autolåsesmed København?

Norhs autolåsesmed med biloplukning servicer og dækker hele Sjælland og vi er tilgængelige døgnet rundt. Norh låsesmed bil og autolåsesmed København er fleksible med tider og vil klare en oplukning af bil indenfor meget kort. Samt en kopiering af en eller flere nye nøgler indenfor få timer. Om så hvert fald senest dagen efter hvis det skal hentes en nøgler ved en af vores leverandører.

Kan jeres låsesmed til bil lave min nøgle?

Ring og spørg vores autolåsesmed i København hvis du er usikker på om vi kan lave lige præcist den type af bilnøgler som passer til din bil. Så er du mere velkommen at ringe til os så lover vi at hjælpe dig efterfølgende så godt vi kan. Norh låsesmed bil og autolåsesmed København vil sammen finde en løsning på dit problem, til din fordel har vi en højt uddannet bil låsesmed og mekaniker på teamet. Nogle af de varianter af bilnøgler vi laver kan hurtigt ses længere ned på siden. Bilnøgler med fjernbetjening.

Norh autolåsesmed København kopierer og laver ”almindelige” bilnøgler uden fjernbetjening

Ydermere laver vi også bilnøgler med fjernbetjening, og det er op til dig hvis du ønsker en klapfunktion eller ikke, på de nøgler som har ”nøgle skaft”. Hvis du vælger nye nøgler til bilen med så kaldet klapfunktion. Så vil du sandsynligvis blive fri fra huller i lommer og dine nye bilnøgler vil bevares bedre i længere tid. 

Nøgler til bil med fjernbetjening er ellers en dejlig og praktisk ting at have. Med denne type af bil nøgler er du fri fra problemer der kan opstå på det mekaniske låse under vinteren, når låsen kan frosset til. Du kommer også hurtige ind og videre ud fra bilen når blot en knap skal trykkes på. Frem for at bøvle med at få bilnøglerne frem og vride om på bilnøglen i de mekaniske låse.

Få tekniske bilnøgler med startspær af vores låsesmed til bil

En af de største grunder til at få nøgler til bilen med startspær er fordi at det simpelheden gør det så meget sværere for biltyven at stjæle din bil. I forvejen kan man regne ud at de fleste tyve opsøger de nemmere mål og ikke mindst det der kan lade sig gøres, tilfældet gør tyven. En bil med startspær er derfor tyvens største modstander og gør det næsten umuligt at kaprer din bil. 

De fleste nye biler fra starten af halvfemserne er oftest udstyret med bilnøgler som har startspærre. Nøgler til biler med startspærre sidder der en kode, som er lageret i det, som man kalder for transponder chip, chippet sidder inde i selve bilnøglen. Transponderen inde i bilnøglerne ”giver” koden til bilen. Som når man fører ind nøglen i bilens lås og lokaliserer, hvorvidt koden er identisk med den, der sidder i bilen. Hvis det er rigtigt, gives det adgang så at man kan starte bilen. Det bliver derfor ikke rigtigt en mulighed at starte bilen uden den rigtige nøgle.

”Chip” bilnøgler Fremtidens bilnøgler er uden selve nøglehoved og nøgleskaft

Disse nøgler til biler er teknisk avancerede med en chip inden i et ”hard case” der tilhør bilen. Disse chip er programmeret så at de spiller sammen med software til bilen. Hvis du har brug for at få kodet om dine chip nøgler til bil med eller uden fjernbetjening så kan vi på Norh også klare denne opgaven i de fleste tilfælde.

Låsesmed Bil

Ofte stillede spørgsmål

Hvor hurtigt kan Norh låsesmed bil være ved mig om min bil?

I Storkøbenhavn indenfor 30 minutter. Ellers er det kørsel fra København der er den største faktor.

Hvad koster en biloplukning?

Fra 895;- hos Norh autolåsesmed, alt efter bilmærke, hvornår og hvorhenne biloplukningen skal ske.

Tager Norh Mobilepay?

Vil vil gerne være så billige som muligt overfor vores kunder og har derfor valgt at stoppe med med Mobilepay, Kontakt betaling samt bankoverførsel er stadigt muligt ved Norh autolåsesmed København.  

Reparerer i bilnøgler?

Ja, det gør vi.

Kan autolåsesmeden åbne alle biler?

Det er nogle mærke der er svære at åbne normalt. Hvis du gerne vil vide om vi kan åbne din bildør, ring og hør på 22 22 28 68

FeedBack

Vi vil gerne høre din mening om vores service - Vi på Norh låsesmed bliver glade for din feedback

overvågningkamera københavn