Autolåsesmed København

Skal du bruge en dygtig, pålidelig og effektiv autolåsesmed? Norh autolåsesmed København vil hjælpe dig akut eller på det tidspunkt som du ønsker.

Højt servicenivaue

Autolåsesmed København har er højt serviceniveau altid en selvfølge.

Hurtig udrykning

Vi er oftest ikke mere end 30 minutter væk fra dig og din bil i Stor København.

Pålidelig & loyal

Hos os er du i sikre hænder. Se bare vores anmeldelser på facebook.

Mekanisk låsesmed

Vi har den uddannelse i bagaget som skal til for at lukke op sværere bilmærke.

Hurtig service i Stor København

Har du brug for en dygtig, pålidelig og effektiv autolåsesmed? Norh autolåsesmed København vil hjælpe dig akut eller på det tidspunkt som du ønsker. Efter adskillige opkald og forespørgsler på biloplukninger og bilnøgler har vi ansat 2 autolåsesmede yderligere i Stor København. De ansatte i vores autolåsesmed er i forvejen højt uddannet mekaniker som derefter har fået på bygget en uddannelse i autolåse og autolåsesmed. Du vil derfor kunne være sikker på at i får den bedste hjælp når i skal bruge låseservice til biler København. Hvor de nyeste teknikker og viden på autolåsesmed markedet anvendes.

Autolåsesmed København priser

Som privat ejere af en bil vil du altid få autolåsesmed priser givet fast inksl. kørsel, arbejdsløn, moms og eventuelle materialer hvis du behøver bruge vores låseservice til din bil eller dine biler. Et tilbud vil du hurtigst kunne få hvis du kontakter os på vores døgnvagt telefon på 22 22 28 68. Norh autolåsesmed København vil her fra bruge informationer af dig som. Hvilken model, mærke og årgang din bil er, og hvorhenne i landet du har brug for os og derefter vil vi kunne give dig en pris. Det er dog flere forskellige faktorer så som tidspunktet på døgnet, hvilken ugedag det er og hvorhenne i verden vi skal køre. Dog kan du altid bede om et fast tilbud udover telefon.

låsesmed til bilforhandler

Som autoforhandler kan det være afgørende for et salg af en bil. At kunne give en potentiel købere en ny lækker nøgle i hånden fremfor for et gammelt eller slidt set, der ikke virker optimalt. Små detaljer betyder mange ganger så meget i en købeaftale, og kan derfor være altafgørende i et salg. Her kan en lille investering i nye nøgler give et stor afkast i et bilsalg. Vi laver alle slags bilnøgler med og uden startspær og vi gir mængderabat til vores erhvervskunder, helt op til 40 %. Et mekanikværksted som bruger os vil også kunne give sine kunder en bedre og ikke mindst hurtigere service. Norh autolåsesmed København vil kunne kopier og lave nye bilnøgler hurtigere. End hvis de skulle bestilles fra fx en bilnøgle leverandør. Vi vil klare opgaven på typiskt 1-3 dage i forhold til 3-4 uger. Så er det en rimelig stor forskel på tid, synes vi. Udover en god rabat i et erhvervs aftale. Vil i også få en kontaktperson som kan vejlede i forskellige spørgsmål omkring autolåse og bilnøgler.

Norh autolåsesmed, låsesmed bil København

Låsesmed bil København

Norh autolåsesmed København mål er bedste tekniske service og hurtig udrykning. Norh gir låseservice bil i hele Stor København. Målsætning er at give dig og alle vores kunder en effektiv og hurtig service. Og vi bestræber os altid på at være på plads indenfor 30 minutter. Norh autolåsemed København anden og også lige så vigtige målsætning er at leverer den bedste mulige tekniske kvalitet på markedet. Norh låsesmed bil København går meget op i at videre uddanne alt personale. På den måde kan vi være sikre på at vi leverer det nyeste og bedste udstyr på markedet. Desuden forsikrer vi også os selv og dig som kunde for eventuelle skader og fejl. Vi går også meget op i at møde op til dig personligt med masser af overskud og positiv energi.

Glade kunder

Derfor skal du vælge Norh låsesmed bil når du har brug for en autolåsesmed; Vi er Danmarks bedst bedømte låsesmed, anbefalinger lyver ikke. Vores personale sider inde med den seneste viden og uddannelser indenfor autoteknik. Norhs ansatte bestræber at yde en særdeles god service, altid. Vi har døgnvagt som fungerer 24/7 også på selve nytårsaften. Vi er klare på at hjælpe dig også når fx. batteriet til din bil er løbet tørt. Norh autolåsesmed laver bilnøgler på døgnvagt med udbringning. Alle vores ansatte brænder for sit arbejde og for at komme ud at hjælpe dig. Autolåsesmed anmeldelser, vi er dedikerede overfor alle vores kunder Når du har brug for en mekaniker og autolåsesmed så er vi kun en samtale og oftest ikke mere end 30 minutter væk fra dig.

Låsesmed Amager, høje standarder Kvalitet i fokus

Norh låseservice & låsesmed Amager er din lokale låsesmed på Amager. Norh låseservice & låsesmed Amager værner om det gode håndværk og vores team har alle en solid uddannelse indenfor forskellige ekspertiseområder. Elektrisk og mekanisk låsesmed, mekanisk med ekspertise i låsesmed bil med mere. Vi har også et tæt samarbejde med Norh entreprise som tilbyder alt fra elektrikere, tømrer & maler.

Om os

Norh låseservice & låsesmed Amager på har mange års erfaring og har prøvet det meste indenfor branchen de seneste par år. Norh låseservice & låsesmed Amager kan derfor tilbyde dig et højt, pro-aktivt serviceniveau. Hvis du bor på den Københavnske ø og uheldet er ude, nøglen er mistet eller du har låst dig ude. Så tøv ikke at ringe Norh låsesmed & låseservice Amager og vores dygtige medarbejder på vores låsesmed Amager afdeling. Hjælpen er sjælden langt væk fra dig og vi vil stå til rådighed for dig i alle situationer.også ved sværere cases så som indbrud og andre ejendoms forbrydelser. Norh låseservice & låsesmed Amager dækker hele øen, fra Dragør til Christianshavn.

Sikkerheds -tjek

Invester tid i et sikkerheds -tjek, det er endda gratis at få, hos Norh låseservice & låsesmed Amager. Norh låsesmed & låseservice Amager tilbyder alle kunder i København et gratis sikkerheds-tjek. Her vil du kunne få svar på hvor høj din risiko egentlig er når det drejer som om eventuelle indbrudt. Det eneste du skal gøre er at tage kontakt til vores låsesmed Amager. 

Derefter vil vi aftale tid og plads til hvor du ønsker et sikkerheds -tjek. Norh låseservice & låsesmed Amager vil høre dig om dine tanker, og derefter danne os et overblik, på hvad der kan forbedres. Vores sikkerheds tekniker/låsesmed vil give dig et tilbud på hvad vi mener vil kunne være en god investering og forklare dig hvorfor. Bagefter er det helt op til dig, hvad du vil påtage af arbejde. Nu vil du i alt fald være bekendt med hvad det er, som der kan gøres

 

Vores personale

Sikre dig, din familie og dit hjem hos Norh låsesmed & låseservice Amager. Norh låseservice & låsesmed Amager har for nyligt lidt af travlhed i vores afdeling og har derfor ansat en ekstra medarbejder. Norh låsesmed & låseservice Amager vil derfor nu kunne levere samme gode låsesmeds service så optimalt, til alle vores kunder i området. Vores nye medarbejder på holdet på Norh låseservice & låsesmed Amager. Er også uddannet elektriker og har ekspertise i overvågning, tyverialarm og tyverisikring. Norh låsesmed & låseservice Amager har derfor nu en fordybet mekanisk og en teknisk uddannet låsesmed på holdet. Sammen er de med på beatet i alt det nyeste indenfor helhedsløsninger omkring sikkerhed og sikring af dit hjem og virksomheder

Vores referencer

Vi vil gerne tage os friheden til at prale over vores anmeldelse. Læs dem her. Og bliv gerne ven med os på vores sociale medier.

Nicolai
5/5

Efter at have snakket med 5 forskellige låsesmede som intet kunne gøre . Fik jeg fat i de her friske fyre de løste problemet og var hurtigt videre til en fair pris . Tilfreds og kan varmt anbefales”

Emelie
5/5

Jeg var imorges smækket ude af min bil med nøglen liggende indeni.. Fik hurtigt et godt tilbud og så var han ellers på vej, kom hurtigt efter og fik min bil låst op. Super god service!

Google reviews

Sisse Dodd
Sisse Dodd
09:55 12 May 18
Hurtig hjælp til København K. Og til en billig pris!
David Andersen
David Andersen
11:05 04 May 18
God service kan klart anbefales
Lisbeth Pilegaard
Lisbeth Pilegaard
18:06 16 Apr 18
Kan absolut anbefales De er fantastisk nem at få fat i Kommer lynhurtigt og til tiden Plus er første klasses arbejde En helt igennem positiv oplevelselæs mere
Martin Hansen
Martin Hansen
07:33 15 Apr 18
Har et meget godt samarbejde med Norh. Og jeg er sikker på at vi har mange gode år fremover. 😊
Se alle anmeldelser

Autolåsesmed priser, få svar her Hvad koster det at få lavet en biloplukning?

Tidspunktet på døgnet og hvilken bil du skal have lavet en oplåsning af bil på bestemmer prisen. Dog kan du altid bede om et fast tilbud udover telefon. Til vores private kunder oplyser vi altid autolåsesmed priserne med arbejdsløn, materialer, kørsel, moms osv. medmindre andet bliver oplyst. Du skal vide at du altid kan føle dig tryg med at vi er ærlige omkring de låsesmede priser vi informerer over telefonen.

Kort sagt op til 4000;- afhængighed på mærke og bilmodel. Et mekanikværksted som bruger os. Vil kunne give sine kunder en hurtigere og billigere service. Vi kopierer og laver nye bilnøgler hurtigere en hvis de skulle bestilles fra fx en leverandør, der det kan tage flere uger at få et set færdige nøgler hjem. Hvis du bestiller bilnøgler hos Norh vil vi kunne klare det samme dag, og senest dagen efter. Og hvis vi har en aftale sammen i forvejen vil det også blive meget billigere for din værksted. I vil også have en kontaktperson som kan vejlede i forskellige spørgsmål omkring autolåse. 

Et udvalg af vores ydelser

Autoførhandler

Som bilforhandler kan det være lækkert og afgørende for et salg. At give en potentiel købere en ny lækker nøgle i hånden i stedet for et gammelt eller slidt set, det ikke virker optimalt. Små detaljer betyder mange ganger så meget, og kan være altafgørende i et salg. Her kan en lille investering i nye nøgler give et stor afkast i et bilsalg. Vi laver alle slags bilnøgler med og uden startspær for;

Wv
Peugeot
Renault
Skoda
Vovlo
Audi
Mercedes
Toyota m.fl.

Biloplukning

Oplåsning af bil (biloplukning) Brug for en biloplukning? Vi hjælper dig 24/7 Nogle gange når travl heden trænger sig på, kan det ske at du glemmer simple ting som du gør hver dag. Et enkelt splitsekund hjernen bortfalder. Og pludseligt har du glemt at tage nøglerne ud fra tændingen, og så har du smækket dig selv ude fra din egen bil. Der er dog ingen grund til stress, ring til os hos Norh autolåsesmed København. Vil vi være hos dig indenfor 30 minutter og hjælper dig med en oplåsning af din bil, der du befinder dig.

Hvor vi kører

Norh autolåsesmed København. Kører og tager sig an kunder i hele Storkøbenhavn og på Sjælland. Norh autolåsesmed København har afdelinger som kan klare en oplåsning af bil (biloplukning)i flere bydele i København. Vi har afdelinger i følgende bydele; Amager Nørrebro Østerbro Valby Frederiksberg Rødovre Albertslund

Brug for en autolåsesmed i København? Ring;

Sådan arbejder vi

Sådan arbejder Norh autolåsesmed København med en oplåsning af bil (biloplukning).
Det er flere forskellige fremgangsmåden i forhold til at lave en oplåsning af bil (biloplukning). Proceduren afhænger meget på hvilken model og hvilken årgang din bil er fra. Det er nogle modeller og årgange af biler som er forholdsvis nemme at lave en oplåsning (biloplukning). På og andre som er betydeligt sværere. Visse bilmærker er ekstremt komplekse og komplicerede at lave en oplåsning af bil på. Det vil derfor tage lidt længere tid at komme ind, iblandt op mod 1-2 timer. Det er blevet sværere fordi nogle bilproducenter arbejder aktivt for at udvikle nyere måde at tyverisikre biler på.

Fremgangsmåden

Det findes dog er par forskellige indgangsvinkler når det kommer til en oplåsning af bil (biloplukning). De almindeligste er at dirke op låsen eller at man fører ind nogle stativer mellem bilens dør og karosseri. Varevogne er generelt meget sikre og svære at komme ind i og derfor kan alternative løsninger blive nødvendigt.

Vi passer på din bil

Uanset sværhedsgrad på oplåsning af din bil så er vi altid forsigtige og meget omhyggelige med vores arbejde og værktøj. Vi har endnu ikke forårsaget nogen skade i forbindelse med en biloplukning og vores mål er at det skal forblive sådan. Vi arbejder dagligt og konstant på at opnå højeste kundetilfredshed, og at forblive Danmarks bedst bedømte låsesmed og bil låsesmed. Så at du kan føle at du er i trygge hænder når en oplåsning af bil skal bestilles. Dog findes det nogle få bilmodeller vi forbeholdet os retten til at sige nej tak til fordi at der simpelthen er risiko for at lave en skade ved en oplåsning af bil er for stor. De mærke som vi er mest bekendte (vi tager os selvfølgelig også af mere usædvanlige modeller) med at lave bilplukninger på er bland andet;

Hvad er prisen på en biloplukning?

Hvad er prisen på en oplåsning af bil (biloplukning)
Prisen for en oplåsning af bil (biloplukning) varierer meget fra hvilken bilmodel til hvilken tid på døgnet servicen skal ske. og det vil i regel blive lidt billigere hvis vi aftaler fx dagen efter. Når det er akut plejer de være så vores autolåsesmed i København giver slip på de de har i hånden med desamme og kører direkte ud til dig. Vi tilbyder bil døgnvagt 24/7 og kan som tidligere nævnt være hos dig i praksis indenfor 30 minutter eller før. Norh autolåsesmed København er altid ved telefonen for at vejlede dig. Og svare på dine spørgsmål om fx oplåsning af bil (biloplukning) eller andre spørgsmål som kan have med lås, bilnøgler og andre låsesmeds relaterede ting.

oplåsning af bil

Autolåsesmed København øvrige ydelser

Bilnøgler er også noget vi tager os af

Bilnøgler Købehavn

Norh Autolåsesmed København fremstiller langt de fleste varianter af bilnøgler. Norh autolåsesmed København laver nøgler med og uden startspær. computer -chip baserede bilnøgler uden selve ”nøgle”, mere klassiske bilnøgler med ”nøgleskaft”, vi laver også nøgler til de fleste mc modeller. Nutidens nøgler til bil Det er sjælden man i dag ser bilnøgler kun som en klassik nøgle med nøgle håndtag og nøgle skaft med ”hakker” i. Nutidens nøgler til biler bliver også lavet som computer chip lagt i en smart ”hard case”. Denne nye type af bil -nøgler & billåse på markedet gør det væsentligt sværere for bil indbruds tyven at lave indbrud i disse biler. Disse bilnøgler er også sværere for enkelte bilejer at kopiere hvis fx. en ekstra bilnøgle behøves eller hvis man helt mistet alle sine nøgler til bilen. Det er i dag en sværere proces at få lavet nye bilnøgler, man kan ikke længere hurtigt smutte forbi hælebaren og få lavet sig en nyt set med nye bilnøgler. Vi på Norh autolåsesmed København hjælper dig hvor du er 24/7 også i weekenden! Vi på Norh forstår at det kan være svært at køre til låsesmeden eller værkstedet uden nogle nøgler til bilen. Derfor tilbyder autolåsesmed i København at komme ud til vores kunder med nye bilnøgler . Før og efter de er blevet lavet hos os, denne service er vi meget glade for at tilbyde til vores kunder, også på selve nytårsaften. Obs. nogle gange kan det ikke lade sig gøres.

Erhvervs fordele

Alliere dig med Norh autolåsesmed København og få store rabatter i bilplukninger samt i bilnøglekopiering. Norh autolåsesmed København vender sig til bilforhandler. Mkanikværkstæder og andre erhvervsdrivende der har med bil branchen at gøre. Autoforhandler Som bilforhandler kan det være lækkert og afgørende for et salg. At give en potentiel købere en ny lækker nøgle i hånden i stedet for et gammelt eller slidt set, det ikke virker optimalt. Små detaljer betyder mange ganger så meget, og kan være altafgørende i et salg. Her kan en lille investering i nye nøgler give et stor afkast i et bilsalg. Vi laver alle slags bilnøgler med og uden startspær. Et mekanikværksted som bruger os vil kunne give sine kunder en hurtigere service. Norh autolåsesmed København kopierer og laver nye bilnøgler hurtigere en hvis de skulle bestilles fra fx en leverandør. Der det kan tage flere uger at få et set færdige nøgler hjem. Hvis du bestiller bilnøgler hos Norh vil vi kunne klare det samme dag, og senest dagen efter. Og hvis vi har en aftale sammen i forvejen vil det også blive meget billigere for din værksted. I vil også have en kontaktperson som kan vejlede i forskellige spørgsmål omkring autolåse. Hvorhenne kører vores autolåsesmed København? Vores servicer dækker hele Sjælland og vi er tilgængelige døgnet rundt. Norh autolåsesmed København er fleksible med tider og vil klare en oplukning af bil indenfor meget kort. Samt en kopiering af en eller flere nye nøgler indenfor få timer, og i hvert fald senest dagen efter hvis det skal hentes en nøgler ved en af vores leverandører.

Kan vi lave din bilnøgle?

vis du er usikker på om vi kan lave lige præcist den type af bilnøgler som passer til din bil. Så er du mere velkommen at ringe til os så lover vi at hjælpe dig efterfølgende så godt vi kan. Norh autolåsesmed København vil sammen finde en løsning på dit problem, til din fordel har vi en højt udannet bil låsesmed og mekaniker på teamet. Nogle af de varianter af bilnøgler vi laver kan hurtigt ses længere ned på siden. Bilnøgler med fjernbetjening Vi på Norh autolåsesmed København kopierer og laver ”almindelige” bilnøgler uden fjernbetjening. Ydermere laver vi også bilnøgler med fjernbetjening, og det er op til dig hvis du ønsker en klapfunktion eller ikke, på de nøgler som har ”nøgleskaft”. Hvis du tilvælger nye nøgler til bilen med klapfunktion. Så vil du sandsynligvis blive fri fra huller i lommer og dine nye bilnøgler vil bevares bedre i længere tid. Nøgler til bil med fjernbetjening er ellers en dejlig og praktisk ting at have. Med denne type af bil nøgler er du fri fra problemer der kan opstå på det mekaniske låse under vinteren, når låsen kan frosset til. Du kommer også hurtige ind og videre ud fra bilen når blot en knap skal trykkes på. Frem for at bøvle med at få bilnøglerne frem og vride om på bilnøglen i de mekaniske låse. Få tekniske bilnøgler med startspær En af de største grunder til at få nøgler til bilen med startspær er fordi at det simpelheden gør det så meget sværere for biltyven at stjæle din bil. I forvejen kan man regne ud at de fleste tyve opsøger de nemmere mål og ikke mindst det der kan lade sig gøres, tilfældet gør tyven. En bil med startspær er derfor tyvens største modstander og gør det næsten umuligt at kaprer din bil. De fleste nye biler fra starten af halvfemserne er oftest udstyret med bilnøgler som har startspærre. Nøgler til biler med startspærre sidder der en kode, som er lageret i det, som man kalder for transponder chip, chippet sidder inde i selve bilnøglen. Transponderen inde i bilnøglerne ”giver” koden til bilen. Som når man fører ind nøglen i bilens lås og lokaliserer, hvorvidt koden er identisk med den, der sidder i bilen. Hvis det er rigtigt, gives det adgang så at man kan starte bilen. Det bliver derfor ikke rigtigt en mulighed at starte bilen uden den rigtige nøgle. ”Chip” bilnøgler Fremtidens bilnøgler er uden selve nøglehoved og nøgleskaft. Disse nøgler til biler er teknisk avancerede med en chip inden i et ”hard case” der tilhør bilen. Disse chip er programmerede så at de spiller sammen med software til bilen. Hvis du har brug for at få kodet om dine chip nøgler til bil med eller uden fjernbetjening så kan vi på Norh også klare denne opgaven i de fleste tilfælde.