Kontakt os for smæklås hoveddør montering og rådgivning omkring kasselåse også kaldt smæklås til hoveddøre, garage, skut eller lignende

Uanset om du skal have en ny kasselåse sat op eller en ny låse i din dør så kan vores erfarne låsesmede sørge for det

Hvorfor er det en god idé lave en omkodning af låse, når du har flyttet ind i en ny lejlighed? Bliv klogere på dette her på siden

Låsesystem. Her monterer vores låsesmede en lås fra låsesystemet EVVA

Norh låsemed udskifter din gamle usikre lås til en ny, vi tilbyder både låse med høj sikkerhedklasse samt billige låse

Montere en låse udendørs døre

Med en sikkerhedsdør fra Daloc så står du stærkt. Vi kan klare hele opsætningen samt bortførelse af den gamle dør. 

Bliv klogere på låse og nøgler og alle de forskellige systemer der findes på markedet. Læs om forskeligge mærker her

Reparation af låse ved låsesmed Kongens Lyngby.

Vi reparerer dine gamle og slidte låse, eller hvis de er blevet udsat for hærværk. Vi tilbyder også service og eftersyn til både privat og erhverv.

Billig låsesmed postkasselås.

Mistet nøglen til din postkasse? Bare roligt vores låsesmede kan hjælpe dig. Læs mere om vores låsesmed postkasselås her

På denne side kan du læse om “ADK” elektronisk adgangskontrol, lær om ADK.

Låsesmed København

Lær mere om hvad du kan gøre hvis du for eksempel kommer til at miste din nøgle til dit værdiskabe. Få mere at vide om værdiskabe. 

sikkerhedsvinduer en god mulighed synes vi hos Norh låsesmed København, Amager, Nørrebro,

Vinduesikring

Stop tyven med et stærke vinduer af laminat. Mange af vores tusinder af indbrud kan undgås bare ved at vælge det rigtige glas i døre og vinduer.
Vinduessikring

På denne side kan du læse om overvågningskamera. Norh låsesmed København installerer overvågning til både privat og erhverv i hele Storkøbenhavn. 

sikkerhedstjek på huse, Norh låsesmede udfører indbrudssikring på de Københavnske hjem og virksomheder

Få et gratis sikkerheds tjek hos Norh og bliv kvit et eventuelt kommende indbrud. Norh låsesmed går igennem alt din sikring. 

Hvis du har våben hjemme så er det lovpligtig at have sine våben lukket og låst på en forsvarlig måde. Norh kan hjælpe dig med både oplukning af våbenskab og reglerne

Vi installerer og monterer dørlukkere og dørautomatik til både private kunder og til erhvervslivet og industri. Kontakt os for et uforpligtigende tilbud.

Hoteller skal også bruge låsesmed, selvom deres låse ser anerledes ud end de man plejer at se i lejligheder. På denne side kan du læse om Låsesmed til hoteller. 

Sikker låse af låsesmed

Vi tilbyder sikring til højtider så som jul, påske og sommerferie. Norh låsesmed hjælper dig til at stå stærkere i de svagere perioder

skole politi og institutioner. Låsesmed her til.

Hjemmepleje institutioner, skoler og politi, vores låsesmede vil her kunne hjælpe, med både sikkerhed og adgangskontrol, samt ved akutte ærimder.

Indbrud 2020, bedre tal end 2019

Her kan du læse om hvad du skal gøre når en lås er gået i bagslås  

Smart home, intelligente løsninger hos Norh Sikring.

Fremtidens installationer i hjemmet, det findes masser af muligheder til dig der er lidt af en tekniknørd. I kan læse mere om IBI og andre spænende muligheder her.

Skal du bruge en hjælpende hånd til opsætning af alarm i dit hjem. Eller søger du en ekspert indenfor AIA og ADK, så kan Norh hjælpe. 

Vi tilbyder ikke kun låsesmed, uden vi tilbyder også sikkerhed til børn i hjemmet. På denne side kan du få nogle rigtigt gode tips og idéer i hvordan du kan sikre dine små. 

FeedBack

Vi vil gerne høre din mening om vores service - Vi på Norh låsesmed bliver glade for din feedback

overvågningkamera københavn