Børnesikring

Hjælp til børnesikring af dit hjem
Så at den lille ny bor sikkert

Vi har prøvet at samle de ting som du bør være OBS. på i forhold til børnesikring. Denne side giver dig nogle gode råd til børnesikring, så både du som forælder og de små børn kan være og føle sig sikre derhjemme.

Norh låsesmed om børnesikring

Læs vores gode råd til god børnesikring - Sådanher sikrer du dit hjem bedst

Når du har læst denne liste vil du opgave at det er mange ting du skal tænke på, når du får børn. Først skal du gøre dig selv parat, og siden dit liv og din bolig parat til at tage imod den lille nye baby.

Hvis du er “handy” som forælder kan du selv klare det meste for at minimere risikoen for ulykker. Det kan du ved børnesikring af hjemmet, have et øje på så godt som hele tiden og være observans på de farer det findes.

Dette er Norh låsesmeds bedste råd til et sikkert hjem og at holde dine børn væk fra eventuelle fare. Uheld kan selvfølgelig ske, og det sker for de fleste nye forældre. At det sker et eller andet. Her er det vigtigt at du som forældre ikke bearbejder dig selv.

Børnesikring til hjemmet

Låsesmeden; Kigge efter og sikre disse ting når du skal børnesikre dit hjem, så kan din familie være mere tryg

Nogle gode råd fra låsesmeden som selv er far og har prøver lidt af hver. Oveni er låsesmeden vandt til at montere børnesikring hos blivende eller nye forældre.

1. Hold et øje på dit barn under spisning

Hvis dit barn spiser noget, som eventuelt kan sætte sig fast i halsen, det kan være vindruer eller gulerødder. Så Bør du anden voksen være til stede. Så at denne kan støtte og hjælpe barnet hvis det går galt med maden i halsen

Dette gælder alle steder ikke kun ved spisebordet, også hvis I er i bilen, i et indkøbscenter eller ude med vennerne.

2. Gør dine trapper børnesikre, så at den lille ikke kan kravle op og risikere at falde ned.

Dette er en klassiker i forhold til børnesikring. At sætte op gitre foran trappen, det bør monteres trappegitre både for oven og for neden. Dette kan vores låsesmed hjælpe jer med og vi findes i de fleste bydele i København. Du kan læse mere om nogle af dem her;

Amager
Frederiksberg
Østerbro
Nørrebro
Valby
Vesterbro

3. Hvordan ser dine vinduer ud, f.eks. er barnet oppe og leger ve dem og risikerer at falde ud

Kan dit barn nå op til hjemmets vinduer, måske sidder barnet og leger i vindueskarmen? Her er det supervigtigt at i tager tiltag og monterer en børnesikring. Så at barnet ikke risikerer at falde ud og komme til skade. Dette kan vores låsesmed hos Norh også hjælpe med.

4.Har dit hjem skarpe kante den lille kan skade sig på?

Det er en udforing nogle gange at altid holde øje med vilde små børn. Det løber rundt og udforsker verden. Du kan gøre det nemmere for dig selv gennem at købe hjørnebeskyttelse. Og placere dem på de skarpe kanter.

5. Sørg så at dine møbler ikke kan falde over baby

Hvis du ejer nogle høje kommoder, skabe eller noget i den dur som kan falde ned over baby. Sørg for, at det ikke kan ske. Dette kan have store konsekvenser. Du kan selv skrue den fast, eller så kan vi hjælpe dig med det. Vi hade både beslag og det værktøj der skal. til.

6. Gem skarpe genstande væk og hold kemikalierne uden for rækkevidde

Små børn elsker nye spænende ting og skelner ikke med hvad der er farligt og ikke er farligt. De skelner ikke heller med hvad der er. farligt og ikke farligt at putte i munden. Sørg derfor for at gemme farlige ting så som knive og kemikalier som klorin og vaskemidler langt væk, eller luk dem i børne sikrede skabe. Norh låsesmed København kan børnesikre jeres skabe. Her kan i også placere mediciner og andre farlige husholdkemikalier. 

7. Pas på varme fra komfuret osv.

Idag findes det afskærmelse for brændeovne og pejs at købe. Så børnene ikke kan nå helt hen med sine fingrer. Hvis du har en varmeovn, bør du undersøge så at disse have en lav overfladetemperatur. Eller kan den lille brænde sig på overfladen.
Hvis ovnen eller komfuret har børnesikring, så aktivere det gerne hvis den ikke bruges.
 
Det er også en god idé at holde øje med alle varme genstander, så som varmt kaffe og gryder væk. Bare varmt kaffe kan give op til andre grads forbrændinger på et barns tynde hud. Det tænker man ikke altid over.
beskytte alt du holder kært norh låsesmed Christianshavn hjælper dig også med børnsikring. Hos Norh låsesmed Christianshavn.

Var også OBS. på stikkontakter, poser og løse snøre osv.

Problemet med stikkontakter kan du nemt afhjælpe med sikkerheds propper. Løse ledningerne bør skjules så meget det er muligt, eventuelt placeres fast til væggen med kabelsøm. Så besparer du både, at den lille stikker fingrene i kontakterne og giver stress. Samt at de hiver den dyre elektronik på gulvet og ødelægger den.

Sørg også for at holde pose væk, små børn kan nemlig finde på at stikke hovedet i posen og kvæle sig selv.

Husk børnesikring på puslebordet og i badeværelset

Lad aldrig barnet være uden opsyn i badet eller på puslebordet, og sørg for, at badevandet ikke er varmere end 37 grader. Det er en god ting at have alt du skal bruge til pusling indenfor en god række vid.

Vær lidt kritisk med dit barns legetøj, og kigge på hvilken aldrig legetøjet passer til

Legetøj kan utroligt nok indeholde både små dele og giftige stoffer. Producenterne tager ikke altid ansvar overfor indehold. Så det gælder om at være opmærksom, når man skal finde børnesikkert legetøj til sine kære små.

Vi håber at i synes at fik meget ud af at læse vores info omkring børnesikring. Og som nævnet ovenfor så hjælper vores låsesmede hos Norh til med børnesikring. Det betyder at vi kommer ud til jer og gør et sikkerheds tjek. Lige som vi gør i forhold til indbrud. Efterfølgende køber vi ind det det skal bruges. På beslag også videre har vi mange gange gode rabatter.

Hvis du ønsker et tilbud eller et besøg af os til børnesikring så står vi til rådighed for alle i Storkøbenhavn. Og du kan nemt indhente et tilbud her.

Kilde: https://www.if.dk/privat/forsikringer/boerneforsikring/boernesikring-af-hjemmet Og https://www.norhentreprise.dk/

Indhent tilbud

Åbningstider;

Man- søn: 00:00-23:59
(Døgnåbent)

Åbent 365 dage om året,
også om helligdage.

FeedBack

Vi vil gerne høre din mening om vores service - Vi på Norh låsesmed bliver glade for din feedback

overvågningkamera københavn