Låsesmed Herlev og låsesmed Ballerup

Hurtig låseservice til lav pris i Ballerup og Herlev

Norh låsesmed Herlev og låsesmed Ballerup kører ud til dig, og udfører alle former for låseservice i Herlev og Ballerup for private, boligforeninger, institutioner og erhverv.
Norh låsesmed Herlev har serviceret låse som låsesmed Ballerup og Herlev kommune i mange år, derfor har vi meget erfaring med ejendommene i de Københavnske bydele i Storkøbenhavn. Derfor findes det ikke den lås eller nøgle, som vores lokale tekniker ikke kan hjælpe dig med.

Norh låsesmed Herlev udfører billigt låsesmed Ballerup, Herlev og Bagsværd.

Det varierer meget fra bydel ti bydel. Du kan læse mere om hvor lang tid det tager længere den på denne side, på vores almindeligste bydele i København. Norh Låsesmed Herlev tager det ca. 20 minutter, at ankomme i Herlev og Ballerup.

9 ud af 10 tilfælde, nej. Hvis du vil have svar på dette spørgsmål før du kommer tag et billed på din lås så kan vi vurdere hvor sandsynligt det er at din låse skal bores op eller blot kan åbnes med en låsepistol 

Ja det gør vi hvis det er det kunder ønsker. Iblandt anbefaler vi at skifte låsen ud til en højere sikkerheds klasse. 

Selvfølgelig kan vi det, det er en rimelig standard opgave for en låsesmed København. 

Vores låsesmed slukker ikke for telefonen om natten, det er sjælden at uheld sker mellem 7 og 15 i hverdagen. Derfor står vi altid til rådighed for vores kunder i Storkøbenhavn. 

Norh låsesmed Herlev og låsesmed Ballerup hjælper med alt inden for låse, sikring og alarm

Hvis du skal bruge en sikkerhedstekniker til låse i Ballerup eller i Herlev, så har du kommet det rette sted. Norh låsesmed Herlev og Ballerup udfører alt indenfor låse og sikring af lokaler. Vi går meget op i kvalitet, pålidelig hed og service. Og tilbyder kunder i Storkøbenhavn følgende ydelser;

 • Sikkerhedsdøre og sikkerheds gitre – indkøb montering samt installation.
 • Autolåsesmed – Biloplukning, oplåsning af bil samt bilnøgle  
 • Omkodning af låse – alle nøgler til et og samme nøgle, samt nye nøgle
 • Reparation af låse – Servicere og reparerer låse der gået i stykker, så at de kan bruges igen. 
 • Låseservice til Hoteller – Komplette løsninger til hoteller
 • Elektronisk adgangskontrol –  Til både privat og erhverv.
 • Alarmsystemer – Indkøb og montering af det bedste alarmsystemer på markedet
 • Overvågning – Til både dig der vil overvåge dine husdyr og til dig det vil passe på dine værdifulde genstade 
 • Udskiftning af låse – opgradering til bedre og forsikrings godkendte låse
 • Postkasselåse, vi reparerer, omkoder og udskifter låsen til din postkasse i Herlev og Ballerup.

Hos Norh låsesmed Herlev og Ballerup, spiller ikke din tid, vi har døgnservice og rykker ud med det samme

Det fleste af os har prøvet at miste sin nøgle eller at have smækket sig selv ude. Det sker også for låsesmeden nogle gange. Norh låsesmed Herlev og Ballerup kender derfor følelsen og ved hvor irriterende det er at ikke kunne komme indenfor så at man kan forsætte sin dagligdag.

Derfor skynder vi os altid, for vores kunders skyld. Og for at vi ved hvor irriterende det er. Norh låsesmed Herlev og Ballerup tilbyder derfor døgnservice 24/7 der vi altid rykker ud med det samme. I  Herlev og Ballerup er vi fremme hos kunder indenfor 35 minutter, og nogle gange tager det kun 10 minutter til vi er ankommet. Det synes vi på Norh er god service. 

Hvad er prisen på låsesmed Herlev og Ballerup?

Hvad prisen på en låse-opgaver afhænger på flere forskellige faktorer, tidsforbrug, tidspunkt, sværhedsgraden på opgaven, opgavens omfang osv. 

Hos Norh låsesmed Herlev og Ballerup er det altid gratis at indhente tilbud gennem vores kontakt formular her på sitet. Du kan også nemt vedhæfte billede og skrive en forklarende tekst der du beskriver opgaven for os. Jo mere du beskriver jo nemmere er det for os at kunne give dig et præcist tilbud på din opgave. Du findes vores kontrakt formular her. 

Norh låsesmed Herlev og Ballerup er også en del af Norh entreprise, derfor kan vi også give tilbud på andre typer af opgaver indenfor byggeri. F.eks. el arbejde, maler og diamatborer ydelser m.fl. 

Hvilke bydele kører Norh i? Og hvor lang tid tager det til en håndværkere/tekniker er fremme?

Det varierer meget på hvor i Kbh du bor og alt efter tidpunktet på døgnet. Alt efter trafikken. Norh låsesmed Herlev og Ballerup kører ellers i  alle bydele og også udenfor Kbh på Sjælland. Vores almindeligste bydele som vi kører i er;

 • Låsesmeden Amager, på Amager er vi hurtigt fremme, det tager os ca. 15 minutter at være fremme ved kunder på Amager. 
 • Låsesmeden Østerbro, i dagstimerne tager det os ca. 15 minutter at nå vores kunder på Østerbro og 20 minutter i aftentimerne. 
 • Låsesmed Nørrebro, vi har ca, samme ankomsttid på Nørrebro som vi har på Østerbro.
 • Låsesmeden Frederiksberg, på Frederiksberg tager det for låsesmeden at komme frem i dagstimerne 20 minutter og også 20 minutter i aftentimerne. 
 • Låsesmeden Søborg, alt efter trafikken er vi fremme hos kunder i Søborg mellem 20-30 minutter hvis du bestiller os til en akut oplukning. 
 • Låsesmed Bagsværd- Her er vi fremme indenfor ca. 20 minutter i aftenstimerne. 
Afspil video

Lær mere om låse og nøgler

Norh låsesmed Herlev og Ballerup, har her samlet nogle gode råd om dine låse og nøgler her. Sådan fungerer generelt låse; Her ned under kan du læse hvordan dine låse og nøgler fungerer og sikrer dit hjem eller dine lokaler

Låse og nøgler er designet, så at man kan omkode den samme nøgle så at den kan bruges til alle hjemmets døre, vinduer, skure og postkassen. Til erhverv laves systemerne det muligt at kombinere låse i forskellige sikrings niveauer. Dette er fuldstændigt uden at personalet behøver mere end én enkelt nøgle.

Selve cylinderen i en låse, består en godkendt lås af en række små dele som langskilte, låsekasser og slut blik. Alle skal installeres hundrede procent korrekt, for, at låsen fungerer optimalt. Og kan placeres i den sikrings niveau det er. Hvis du gerne vil vide hvilken lås og nøgler passer bedst til dine behov. Så kan vi hos Norh låsesmed Herlev vurdere ved en uforpligtende sikkerheds tjek.

At arbejde som låsesmed Herlev og låsesmed Ballerup

Som de fleste ved, arbejder en låsemontør med installation, låseservice og vedligeholdelse/service af låse og forskellige typer indbrudssikring og sikkerheds løsninger. Hvad en låsemontør gør, behøver dog ikke ligne meget, hvad en anden låsemontør laver. 

Inden for sikringserhvervet er der mange forskellige områder at hive fat, der du kan specialisere dig i enkelte ting. Nogle arbejder med mekaniske låse, andre arbejder med elektroniske låse. Norh låsesmed Herlev og låsesmed Ballerup arbejder med næsten alt indenfor låse og indbrudssikring. 

Hvad laver Norh låsesmed Herlev og låsesmed Ballerup i løbet af en arbejdsdag?

Hvad vores sikringstekniker laver i løbet af en arbejdsdag kan som nævnt i indledningen afvige meget. Fælles for de fleste inkl. Norh låsesmed Ballerup og Herlev er, at vi samler, vedligeholder og installerer systemer og andre ting, der beskytter mod indbrud. Hvor avanceret arbejdet er, afhænger også af hvem af vores ansatte er og hans speciale kundskaber. Samt hvilken erfaring og evner han eller hun har.

For eksempel er der enklere låseservice, der skal udføres. I modsætning til hvad mange ville tro, kan vi også arbejde med computere og software. En moderne sikkerheds løsning eller sikkerhedssystem kræver kompetence, der er høj. Ofte er dette elektronmekaniske låse, adgangskontrolsystemer og avancerede alarmer. Overvågning kan også inkludere i  alle disse moderne sikkerheds systemer.

Håndtering af disse systemer kræver  mange gange kundskaber indenfor computere og kodning. Det er her færdigheder bliver mere og mere vigtige og nødvendige. Computerprogrammer bruges også til at få information om elektronisk adgangskontrol, låsecylindre og nøgler. Dette arbejder vi også med hos Norh låsesmed Herlev og låsesmed Ballerup.

Fagets rolle ændreslå med tidens nye teknik

Låsefaget som erhverv vokser mere og mere i forhold til mange andre erhverv. Norh låsesmed Herlev og låsesmed Ballerup er autoriserede elektriker og låsetekniker. Så ved hvad  dette kræver, at låsesmede og elektrikere undervises i alle de regler der findes Inkl. love og lovkrav, der styrer alarm- og sikkerheds teknikernes opgaver i dag.

En anden stor rolle, der er almindelig for en låsesmed at have, er at være en kompetent rådgiver. Norh låsesmed Herlev og låsesmed Ballerup har kendskab til flere forskellige og mulige sikkerheds løsninger og kan derfor rådgive både private kunder og større virksomheder. Udover indbrud sikring har Norh låsesmed Ballerup og Herlev også ekspertise inden for brand, elektriker og reglerne, der gælder for alt dette.

Vil du gerne være en del af Norh låsesmed Herlev og låsesmed Ballerup?

Enhver, der ønsker at blive låsemontør og arbejde med låseservice, kan tage grundforløbet som finmekaniker og derudover er der erhvervsuddannelse og læreplads. Vi søger nogle gange efter både låsesmede og elektrikere. Se ledige stillinger her. 

Hvis vi ikke har tid til at hjælpe i Herlev så samarbejder vi med lokale låsesmede f.eks. https://www.lasesmed-herlev.dk/ Låsesmed Herlev 

FeedBack

Vi vil gerne høre din mening om vores service - Vi på Norh låsesmed bliver glade for din feedback

overvågningkamera københavn