Låsesmed Charlottenlund Og Omegn.
Hurtig Låseservice Til Lave Priser

Altid Åbent Hos Norh Låsesmed Charlottenlund

Skal du bruge en hurtig og effektiv låsesmed Charlottenlund? Vores lokale låsesmed Charlottenlund udfører alt i låsesmed og låseservice. Kvalitetsbevidst og priser der er til at forstå. Kontakt os idag og så aftaler vi en tid der passer dig, eller så kører vi ud med desamme.
Låsesmed Charlottenlund og omegn.

Døgnvagt

20 minutter

Kvalitet

Låseservice med autolåsesmed Charlottenlund

Låsesmed Vangede og i Charlottenlund

Alt i låseservice og indbudssikring

Tilbyder Alt Indenfor Låse, Hurtigt Og Effektivt, Men Kvalitet I Fokus Ved akut udrykning kan vores låsesmed ofte være fremme indenfor 25 minutter, alt efter trafikken. Vi bestræber at være hos dig så hurtigt som at det kan lade sig gøres. Ingen kunde skal behøve vente forgæves hos Norh låsesmed Charlottenlund. Vi rykker ud med desamme uanset tidspunkt og ugedag, når du skal bruge en låsesmed akut.

Kontakt os

Skriv en mail eller udfyld formularen vi kontakt dig så hurtig vi er på kontoret igen. Eller ring til os på 22 22 28 68.

Norh låsesmed Charlottenlund, vi sætter altid vores kunder i første række

Norh døgnvagt låsesmed Jægersborg kan hjælpe dig når du skal bruge låsesmed Jærgsersborg, Skovhoved og omegn. Hvis du er kommit til at smække dig ude, skal have omkodet din nuværende låse, eller hvis du skal have nye låse. Vi har også låsesmede kørende andre steder f.eks. på Østerbro og Nørrebro. Norhhttps://www.norhsikring.dk/laasesmed-vesterbro/ ud kørende låsesmed Charlottenlund komme til dig også om helleigdage, og vi kan 9 ud af 10 gange løse låseopgaven på stedet – med det samme.

Tilbydes alt låseservice Charlottenlund ved din lokale døgnservice låsesmed

 • Montering samt reparation af låse
 • Oplukning af bil eller bolig uden skader, med garanti
 • Omkodning af dine låse til nye nøgler
 • Omkodning af alle låse til en nøgle
 • Adgangskontrol
 • Sikring
 • Sikkerhedsdøre
 • Udskiftning af låse
 • Overvågning

Norh låsesmed Jægersborg og omegn har stort kundskab og erfaring fra dit byområde

Vores låsesmed Charlottenlund kender dit område, og vi har kørt ud til kunder i dit byområde i mange, mange år. Vi har derfor stort erfaring i arbejdet med låsene i lejligheder, villaer, parcelhuse, forretninger og virksomheder. Vi er et autoriseret firma hos SIK, og det betyder bland andet at de har gennemgået lang uddannelse med eksamener. Og at vi lovligt må udføre el installationer der nogle gange kræves. I forbindelse med installation af elektroniske sikkerheds systemer.

Norh låsesmed Charlottenlund har mange skønne bydele rundt omkring, som vores låsesmed servicere hver dag f.eks. Skovshoved, Vangede Ordrup, Jægersborg

Når Norh døgnvagt låsesmed kører rundt i områderne. Så oplever vi en bydel i fantastisk udvikling.

Når du også tænker på din indretning af hjemmet
Norh låsesmed Charlottenlund hjælper med alle låseopgaver, og vi kan også hjælpe med opsætning af f.eks. nye dørgreb

Her findes det rigtig mange på markedet, Ruko, arne Jakobsen osv. De laver flere forskellige modeller, hvor der ikke kun er tænkt på funktionalitet. Også stilfuld desgin.

Ruko dørgreb er ofte udformet af en designer. Og de har udført grebene i tidsløse og holdbare

Derfor kan du få en både et flot og sikkert dørgreb. Der oveni passer perfekt til din indretning.

Alle Norhs låsesmede kan sikre din bolig med låse i den bedste sikkerheds niveau . Du kan også selv sørge for at din bolig ser beboet ud og en sikkerhedsdør er altid til at anbefale. Du kan også afskrække tyve gennem at efterlade lyset tændt, når du ikke er hjemme, og huske at undgå at lade værdigenstande ligge fremme.

Blot til info så bliver det i Danmark begået et indbrud hver 12 minut. Har du eller I haft indbrudt, så kommer Norh låsesmed i dit område gerne ud og o, reparere elle udskifter jeres låse. Vi rykker ud hurtigt og akut, er vane til forsikrings sager. Her kan vi guide jer godt igennem hele vejen.

Låsesmed Priser Charlottenlund

Charlottenlund er en bydel med mange flotte og rige bygninger, som det findes meget af værdi i. Dette påvirker selvfølgelig ikke prisen på låsesmed. Norhs priser er desamme i alle bydele og det er altid gratis at indhente et tilbud hos os. Det gør du som kunde nemmest her.  Hvis du vedhæfter billeder og skriver lidt om opgaven vil du gøre det nemmere for os at udarbejde et så præcist tilbud som  muligt. Du kan også indhente tilbud på andre typer af opgaver hos os. for eksempel  elektriker arbejde. Læs om Norh elektriker Charlottenlund , hvis du ønsker at bestille en elektriker f.eks. ved en installation af overvågning eller alarm. 

Vedligeholdelse af dine låse

Hvis du vil have en lang holdbarhed på dine låse er vigtigt, at du vedligeholder dem kontinuerligt. Det kræver faktisk ikke ret meget. Du skal blot smøre dine låse cylindre godt omkring to gange om året. Den absolut bedste måde at smøre dine låse er med en god låsespray, som du kan købe i langt de fleste byggemarkeder. Når du smører dine låse, forlænger du oveni låsenes levetid.

Sådanher gør du:

 1. Køb luft på dåse og låsesolie/spray på dåse i dit nærmeste byggemarked
 2. Rens alle dine døre og vindues låse låse med luft, inkls. terrasedør, og eventuelle vindues låse
 3. Smør alle låse i bygningen med låseolie eller låsespray – hellere smøre dem for meget end for lidt
 

Norh låsesmed Charlottenlund anbefaler, at du investerer i en låsespray der indeholder bland andet teflon i en høj kvalitet af et stort og kendt mærke, hvis sprayen ikke er god kan denne ødelægge låsen. Får du brugt låsespray eller låseolie af dårlig kvalitet, kan du efterfølgende rense låsen med en kemikalie det hedder petrolium og efterfølgende spraye med en ny og bedre låsespray. Hvis dine låsecylindre kører dårligt, kan det være så at låsen er gammel, slidt ud eller skal gøres rent, i værste tilfælde er låsen så gammel at den bør skiftes ud. Det kan dog også være din dør, der over tid, er blevet lidt skæv. Læs mere om låse nær saltvand og havet som låsesmed Amager beskriver her.

Vil du have en og samme nøgle til alle dine låse? Norh låsesmed Charlottenlund anbefaler Garant plus

kan omkode alle dine låse til én enkelt nøgle. Og du også få en lås af højeste sikkerheds klasse som f.ek.s en Garant Plus, så du kan bruge samme nøgle til alle døre og låse i din ejendommen. En Garant plus låse passer ligefrem også fint til Ruko’s brede sortiment af flottere låsebeslag. Garant Plus fås i flere forskellige stile i flot messing, -krom eller rustfrit stele. Alle Garant plus låse fra Ruko kan fås med en stor variation og fleksibilitet, flot design og rar nøglekomfort.

Nøglerne hos Garant plus er patentbeskyttet. Med disse type af låse får et kort med en personlig kode til dine nøgler, så ingen andre end du kan få lavet nøglekopier. Garant Plus;

• Er bore og dyrke sikrede

• Har 2 spærresystemer

• Patenteret profil der du får et eget nøglekort

• Patenteret teknologi med en nikkelfri nøgle

• Nøgler kopieres kun ved fremvisning af dit nøglekort

Norh låsesmed Charlottenlund; fakta om indbrudt i de københavnske hjem

I 2017 blev det begået alt for mange indbrudt i København cirka 1700 indbrud. Derfor er København kommune en af de danske kommuner med mest indbrud per år. Den høje antal indbrud kræver meget af dig, at du selv gør en forskel og indsats for at sikre dig selv, dine lokaler eller dit hjem. Det går ikke at sikre sig selv og sit hjem fuldstændigt. Men der er meget du faktisk kan gøre og det findes mange initiativer du kan tage, der præventivt mindsker risikoen for indbrud væsentligt uden at det skal blive alt for dyrt.

Lad en låsesmed som Norh låsesmed Charlottenlund 

sikre dit hjem
Det er altid et godt sted at starte er med hjemmets alle låse og døre. Der stilles generelt ikke krav til dine låsenes alder, type og mærke enligt grundloven. Men for at din egen hjemmeforsikring faktisk skal dække ved eventuelle skete indbrud. Skal hele huset være forsvarligt lukket og låst. Ejer du selv nogle særlige nogle værdier så som design lamper osv, bør du være observans på; Din forsikring muligvis stiller ekstra store krav til låse og at dem skal have en høj sikkerhedsklasse.

Åbningstider hos Norh låsesmed Charlottenlund

Norh er en låsesmed der går op i at give alle vores kunder den absolut bedste service. Vi har derfor lang garanti og altid åbent. Vi ved at det er sjælden uheld med låse sker almindelige arbejdstider 7-15. Det er en stor fordel for vores kunder der fået en lås sat op af os. Fordi at hvis den driller eller er gået i stykker så rykker vi ud med desamme og løser problemet.  Oven i så findes Norh i hele Storkøbenhavn. Hvis du bor nær Østerbro så kan du læse mere her. Læs mere.

5
5,0 rating
5 out of 5 stars (based on 27 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%
Indhent tilbud