Låsesmed Charlottenlund

Vi har altid åbent hos Norh Låsesmed Charlottenlund. Skal du bruge en hurtig og effektiv låsesmed i Charlottenlund? Norhs lokale låsesmed Charlottenlund udfører alt i låsesmed og låseservice. Kvalitetsbevidst og til priser der er til at forstå. Kontakt os i dag og så aftaler vi en tid der passer dig, eller så kører vi ud med de samme, hvis dit behov af hjælp er akut.

Norh låsesmed Charlottenlund hjælper dig der skal bruge en låsesmed lokalt.

Døgnvagt låsesmed Charlottenlund

Det er vigtigt for os at stå, til rådighed når vores kunder har behov for hjælp. Derfor tilbyder vi døgnservice 24 timer i døgnet.

Ankomst på 20 minutter

I Charlottenlund og omegn. tager det cirka 20 minutter for låsesmed i Charlottenlund at ankomme ved en akut situation.

Høj kvalitet låseservice

Vi vægter kvalitet højt og vil altid udføre et godt stykke arbejde til vores kunder i Charlottenlund. Vi bruger os altid at de største mærker og bedste produkter på markedet.

Låseservice med autolåsesmed Charlottenlund

Låsesmed Vangede og i Charlottenlund

Alt i låseservice og indbudssikring

Vi tilbyder alt i låsesmed med stor fleksibilitet og god service i Charlottenlund og omegn. 
Ved akut udrykning kan vores låsesmed Charlottenlund ofte være fremme indenfor små 20 minutter, alt efter trafikken. Vi bestræber at være hos dig så hurtigt som at det kan lade sig gøres. Ingen kunde skal behøve vente forgæves hos Norh låsesmed Charlottenlund. Vi rykker ud med de samme uanset tidspunkt og ugedag, når du skal bruge låseservice Charlottenlund akut eller ej.

Kontakt os Norh låsemed i Charlottenlund

Skriv en mail eller udfyld formularen vi kontakt dig så hurtig vi er på kontoret igen. Eller ring til os på 22 22 28 68.

Norh låsesmed Charlottenlund; Vi sætter altid kundernes behov i første række

Norh låsesmed Charlottenlund kan hjælpe dig når du skal bruge låsesmed Charlottenlund,  Jægersborg, Skovshoved og omegn. bland andet hvis du er kommet til at smække dig ude, skal have omkodet dine nuværende låse, eller hvis du skal have nye låse. Norh har også låsesmede kørende andre steder, f.eks. Norh låsesmed Vesterbro, Norh låsesmed Østerbro og Norh låsesmed Nørrebro. Vores ud kørende låsesmed Charlottenlund kan altid rykke ud til dig når du for eksempel er kommet til at smække dig ude, eller har mistet dine nøgle, det kan vi alle dage i ugen, også om helligdage. Oveni så kan vi 9 ud af 10 gange løse låseopgaven på stedet – med det samme imens du venter.

Tilbydes alt låsesmed Charlottenlund ved din lokale døgnservice låsesmed, vi tilbyder heriblandt;

 • Montering samt reparation af låse
 • Oplukning af bil eller bolig, det vi passer godt på dine ting
 • Omkodning af dine låse til nye nøgler
 • Omkodning af alle låse til en nøgle
 • Adgangskontrol
 • Sikring også kaldt indbrudssikring 
 • Sikkerhedsdøre og vinduer
 • Udskiftning af låse
 • Overvågning og alarm
 

Norh låsesmed Charlottenlund og omegn har stort kundskab og erfaring fra dit byområde

Vores låsesmed Charlottenlund kender dit område, da vi har kørt ud til kunder i dit byområde i mange, mange år. Vi har derfor meget stor erfaring i arbejdet med låsene i lejligheder, villaer, parcelhuse, forretninger og virksomheder. Vi er et autoriseret firma og er autoriserede som en elinstallatørvirksomhed hos sikkerhed styrelsen, dette betyder bland andet at de har gennemgået lang uddannelse med eksamener og efterfølgende kvalitet sikrer alt vores arbejde. Det betyder også at vi lovligt må udføre el installationer der nogle gange kræves i forbindelse med installation af elektroniske sikkerheds systemer.

Søger du en lokalt låsesmed i Charlottenlund og omegn?

Norh låsesmed Charlottenlund servicere hver dag kunder i Skovshoved, Vangede, Ordrup, Jægersborg og selvfølgelig også i Charlottenlund.

Når Norh døgnvagts låsesmede kører rundt i områderne. Så oplever vi en bydel i fantastisk udvikling. I Charlottenlund findes de mange smukke og unikke villaer og kontorer. Charlottenlunds beboere har tydeligt en god smag og kan godt lide at være i skønne omgivelse med smukke designer ting. Norh låsesmed Charlottenlund hjælper med alle låseopgaver og vi kan også hjælpe med opsætning af f.eks. nye dørgreb det passer til enhver bygning

Dørgreb findes der rigtigt mange af på markedet Ruko, Abus, Arne Jakobsen osv. De alle er kede for at lave flere forskellige modeller, hvor der ikke kun er tænkt på funktionalitet uden også stilfuld design.

Rukos dørgreb er udformet af en designer og de har udformet grebene tidsløse og holdbare

Derfor kan du få en både et flot og sikkert dørgreb. Der oveni passer perfekt til dit hjem og din personlige stil.

Alle Norhs låsesmede Charlottenlund kan sammen med et smukt dørgreb også sikre din bolig med låse af den bedste sikkerheds niveau . En sikkerhedsdør er altid til at anbefale da de holder de mest ruinerende tyver udenfor selvom at de findes tiltag du selv kan tage for at holde ude tyverne. Du kan for eksempel afskrække tyvende gennem at efterlade lyset tændt, når du ikke er hjemme og huske på at undgå at lade værdigenstande der kan friste tyven, ligge fremme.

I dag så bliver det i Danmark begået et indbrud hver 12 minut. Har du eller I haft indbrud, så kører Norh låsesmed Charlottenlund til dit område og reparere eller udskifter jeres lås og dør. Vi rykker ud hurtigt, er vane til at tage os af tilfælde af indbrud samt forsikrings sager. Her kan vi guide jer godt igennem hele vejen, så at i roligt kan fokusere på at komme oveni igen.

Låsesmed Priser Charlottenlund

Charlottenlund er en bydel med mange flotte og rige bygninger, som det findes meget af værdi i. Dette påvirker selvfølgelig ikke prisen på låsesmed. Norhs låsesmed priser er det samme i alle bydele og det er altid gratis at indhente et tilbud hos os. 

Det gør du som kunde nemmest her eller via telefon 22 22 28 68. Hvis du vedhæfter billeder og skriver lidt om din opgave, vil du gøre det nemmere for os at udarbejde et så præcist tilbud som  muligt. Du kan også indhente tilbud på andre typer af opgaver hos os, for eksempel  elektrikerarbejde. Du kan også læse mere om vores elektriker her; Norh elektriker Charlottenlund .

Sådan kan du selv vedligeholde dine låse, eller bruge låsesmedens hjælp

Hvis du vil have en lang holdbarhed på dine låse, er det meget vigtigt at du vedligeholder dem kontinuerligt, igennem at servicere dem. Det kræver faktisk ikke ret meget, hverken tid eller anstrengelse. Du skal blot huske at smøre dine låse cylindre godt omkring to gange om året. Den absolut bedste måde at smøre dine låse er med en god låsespray, som du kan købe i langt de fleste danske byggemarkeder. Når du smører dine låse, forlænger du bland andet låsenes levetid og du gør dem behageligere at bruge.

Sådan gør du når du skal servicere dine låse selv:

 1. Køb luft på dåse og låsesolie/spray på dåse i dit nærmeste danske byggemarked
 2. Rens alle dine døre og vindues låse låse med luft, Inkl. terrassedør, og vindues låse hvis du har nogle
 3. Smør derefter alle låse i bygningen med låseolie eller låsespray – hellere smøre dem lidt for meget end for lidt
 

Norh låsesmed Charlottenlund anbefaler, at du investerer i en låsespray der indeholder bland andet teflon i en høj kvalitet af et stort og kendt mærke, hvis sprayen ikke er god kan denne gøre mere skade en nytte og ødelægge låsen. Får du brugt låsespray eller låseolie af dårlig kvalitet, kan du efterfølgende rense låsen med en kemikalie det hedder petroleum og efterfølgende spraye med en ny og bedre låsespray. 

Hvis dine låsecylindre kører dårligt, kan det også være at låsen er gammel, slidt ud eller skal gøres rent, i værste tilfælde er låsen så gammel at den nødsaget skal skiftes ud. Det kan dog også være din dør, der over tid, er blevet lidt skæv. Hos Norh låsesmed Charlottenlund så kan vi hjælpe med uanset problem. Hvis du bor nær havet så kan saltvand omkring din bygning også have noget at sige om slitage. Læs mere om låse nær saltvand og havet som vi beskriver mere dybt om her på vores side om Norh låsesmed Amager.

Ønsker du en og samme nøgle til alle dine låse? Norhs låsesmede i Charlottenlund kan omlægge dine låse efter dine ønsker

Norhs låsesmede i Charlottenlund kan omkode alle dine låse til én enkelt nøgle. Du kan også få en lås af den højeste sikkerhed klasse, vi anbefaler Rukos Garant Plus, og få den omkodet så at du kan bruge samme nøgle til alle dine døre og låse i din ejendommen. En Garant plus låse passer ligefrem også fint til Rukos brede sortiment af flottere låsebeslag samt dørgreb. Garant Plus fås i flere forskellige stile i flot messing, -krom eller rustfrit stele. Alle Garant plus låse fra Ruko kan fås med en stor variation og fleksibilitet, flot design og rar og behaglig nøglekomfort.

Nøglerne hos Garant plus er også patentbeskyttet. Med disse varianter af låse får du et kort med en personlig kode til dine nøgler, så ingen andre end du kan få lavet nøglekopier. Garant Plus specifikationer;

• Er bore og dyrke sikrede

• Har 2 spærresystemer

• Patenteret profil der du får et eget nøglekort

• Patenteret teknologi med en nikkelfri nøgle

• Nøgler kopieres kun ved fremvisning af dit nøglekort

Hvis du gerne vil være fri fra at tænke over dine låse så kan du med fordel indgå et serviceaftale med os. Vil du gerne vide mere om vores service aftaler så kan du læse mere om dette på vores låsesmed side om låsesmeden i Valby. 

Du kan også bare tage kontakt til os så hjælper vi dig og sammen finder vi den bedste løsning til dig. 

 

Norh låsesmed Charlottenlund; fakta om indbrud i de københavnske hjem

I 2017 blev det begået alt for mange indbrud i København cirka 1700 indbrud. Derfor er København kommune en af de danske kommuner med mest indbrud per år. Den høje antal indbrud kræver meget af dig, at du selv gør en forskel og indsats for at sikre dig selv, dine lokaler eller dit hjem. 

Det går ikke at sikre sig selv og sit hjem fuldstændigt. Men der er meget du faktisk kan gøre og det findes mange initiativer du kan tage, der præventivt mindsker risikoen for indbrud væsentligt uden at det skal blive alt for dyrt.

Lad en låsesmed som Norh låsesmed Charlottenlund sikre dit hjem

Det er altid et godt sted at starte er med hjemmets alle låse og døre. Der stilles generelt ikke krav til dine låsenes alder, type og mærke enligt grundloven. Men for at din egen hjemmeforsikring faktisk skal dække ved eventuelle skete indbrud. Skal hele huset være forsvarligt lukket og låst med forsikring godkende låse. Ejer du selv nogle særlige nogle værdier så som design lamper osv., bør du undersøge om; din forsikring stiller ekstra store krav til låse og at dem skal have en højere sikkerhedsklasse end for eksempel en serie 600.

Hvilke er åbningstiderne hos Norh låsesmed Charlottenlund?

Norh låsesmed Charlottenlund er en låsesmed der går op i at give alle vores kunder den absolut bedste service alle dage om året uanset tidspunkt. Vi har derfor valgt at have lang garanti på vores almindeligste ydelser og at altid have åbent. 

Vi ved at det er sjælden uheld med låse sker almindelige arbejdstider 7-15. Det er en stor fordel for vores kunder der fået en lås sat op af os. Fordi at; hvis den driller eller er gået i stykker så rykker vores låsesmed Charlottenlund ud med de samme og løser problemet.  Oven i så findes Norh i hele Storkøbenhavn du finder alle vores bydele samlet her.

Låsesmed Charlottenlund og omegn.

Hvorfor skal du vælge os når du søger efter en låsesmed i Charlottenlund og omegn?

Den største anledning til at vælge os er; Vi låsesmed der tager ansvar for både vores kollegaer, kunder, samarbejdspartner, ligestilling, leverandører samt miljøet, hvis du vælger os som din låsesmed Charlottenlund så kan dy forvente at vi;

 • Passer godt på vores miljø gennem at ikke spilde på jordens ressourcer.
 • At vi tage ansvar overfor dine interessen.
 • Ærlig og pålidelig service.
 • Ligestilling i hele vores virksomhed.
 • Bruger de bedste skandinaviske leverandører.
 • Du får en låsesmed med et godt ry, læs nogle af vores anmeldelser her. 
 • Alle vores håndværkere er udlærte og kyndige indenfor deres område. 
 • Du får garanti op til 6 år på mange af vores produkter og ydelser. 

FeedBack

Vi vil gerne høre din mening om vores service - Vi på Norh låsesmed bliver glade for din feedback

overvågningkamera københavn