Montering af låse

Montering og Installation af ekstra eller ny låse samt kasselåse

På denne side giver vi dig nogle tips og råd omkring montering af låse. Vi forklarer hvordan vi arbejder med montering af låse og giver lidt andet relevant information omkring låse. 

1 nøgle til det hele

Når vi udfører en montering af lås, så kan vi sørge for at du får en og samme nøgle til det hele

Låse til sikkerhedsdøre

Hvis du bestillen en sikkerhedsdør ved os så kan vi montere låse der passer dit døren

Vedigholdelse

Vi kan også tilbyde serviceaftaler til dig der vil komme fri fra at servicere dine låse efter montering af låse.

24/7 Support

Når du vælger os som din låsesmed i Storkøbenhavn, tilbyder vi dig service 24/7

Opsætning og ombytning af låse

Montering af lås, eller montering af låse eller opsætning af kasselås

Skal du  bruge en låsesmed  til at sætte op nye låse, på dine døre, vinduer eller andre genstande? Nederst på siden præsenterer vi nogle tip og eksempel på gode låse. Om du vil have en rigtigt god og sikker låse fra Ruko så kan vi hjælpe. 

Låsesmed Kbh, København K tilbyder låsesmedentreprise til alle i København K og omegn. Montering af låse.
Afspil video
5
5,0 rating
5 out of 5 stars (based on 27 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%
secured

Læs om montering af lås og diverse låsesystemer på denne side og;
- Kontakt for hjælp til opsætning af ekstra låse

Norh kan hjælpe i mange forskellige situationer, f.eks. hvis du vil have en billigere låse sat op til en billig pris. Dette kan vi uanset om låsen er på toilette dør, vindue, terrassedør eller hoveddør, vi monterer alle låsevarianter.

Norh låsesmed findes i hele Storkøbenhavn og har afdelinger både på Amager, Frederiksberg, Østerbro og Nørrebro. 

Alle ansatte låsesmed hos Norh har flere års erfaring og er udlærte låsesmede som har lært alt med installation og reparation af låse og låsesystem, til både private, erhverv, institutioner og andel/ejerforeninger. 

Norh Sikring er en fleksible låsesmed i Storkøbenhavn og kan derfor udføre og arbejde med alle låse i alle typer af ejendomme. Norh førertrækker at føre kvalitets produkter i de højere sikkerheds klasser lavet i skandinavisk kvalitet, vi forhandler disse til gode priser.

For at gøre det nemt for dig så har vi samlet lidt informationer om de låse vi synes er bedst fra vores leverandør Ruko

Enkel og billig opgradering så er serie 600RB valget

Vi hos Norh låsesmed vil ikke anbefale at montering af låse Serie600. Men vi ved at prisen mange gange er en stor faktor for vores kunder. Skal det være super billigt er Serie600 den løsning der er bedst i dette tilfælde, da den er billig. Enligt Ruko er Serie 600RB bore- og dirkesikring, så det er alligevel relativt sikker.

Hvis du i forvejen har en Serie 600 lås, kan du nemt og meget billigt skifte den ud til en Serie 600RB. Fordi at dine gamle nøgle kan genbruges til at åbne den nye Serie 600RB lås og så med samme nøglekode. Omvendt fungerer dette dog ikke.

Smart og sikkert, en nøgle til postkassen, døren, terrasen og din skur, invester i en Serie 1200 låsecylinder, Norh udfører montering af låse

ASSA ABLOY Serie 1200 er den på tidspunktet den næst bedste lås i deres sortiment. Med Serie 1200 får du samme nøgle til det hele. Dette betyder, at du får en nemmere hverdag. Og du kan praktisk nok få en nogle til alt i dit hjem, så at du vil have en mere fleksibel tilværelse. Så er det slut med at lede efter frem den rette nøgle i en stor nøglebundtet – uanset om du skal låse hoveddøren eller hente post. Serie 1200 findes i tre meget moderne design: poleret messing, rustfrit look og modern krom.

Teknologien bagved Serie 1200

Serie 1200 cylinder i låsen er bygget op af sex avancerede stifter med to forskellige kodehøjder pr. stift, tolv forskellige kodepositioner pr. nøgle og sk. d12 låse teknologi. Hvis man gør en sammenlig med Serie 600 og Serie 600RB, så har til forskel Serie 1200 dobbelt op med skår på nøglen, hvilket gør Serie 1200 meget mere sikker. Derfor vil vi gerne anbefale Serie 1200 til private kunder ved montering af låse.

Med Garant Plus fra ASSA ABLOY får du vores sikreste låse til private, og du kan samtidig få samme nøgle til alle boligens låse

Nu slipper du for at bære på et stort nøglebundt, da du kan få samme nøgle til f.eks. hoveddøren, terrassedøren, vinduerne, skuret, postkassen og kælderdøren. Du kan også bruge denne flotte nøgle til dit kolonihavehus, landhus eller sommerhus.

Montering af låse og installation af Garant Plus låse

Garant Plus er Rukos absolut bedste lås til private boliger. Vi monterer Garant plus til både privat og erhverv. Den er dog udnævnt til at være den sikreste, ikke elektroniske lås til private boliger. Når det kommer til låse handler det om antallet af stifter i låsecylinderen kombineret med anvendelsen af si koder. Garant plus har mest omfang af dette og derfor gør det Garant Plus til det bedste. mekaniske system på markedet.

Blot til info, I Garant Plus bruges en cylinder med den her i 2020 det nyeste, patenterede dp-teknologi; et af verdens lige nu mest sikre låse. Skal du bruge en låsesmed til montering af ny låse? Så kan du altid ringe til os på 22 22 28 68.

Grøn kodebrik – er en garanti for sikker kopiering af nøgler, denne bruges bland andet til Garant plus og Serie 1200

Med Serie 1200 og Garant Plus følger en grøn kodebrik med, som du skal bruge, når du ønsker at kopiere nye nøgler eller få en ny låse sat i. Dette fordi at tyver ikke skal kunne kopiere stjålne nøgler og give falsk tryghed.

Merkur 401 er et af Rukos patententerede låsesystem, der har rigtigt høj sikkerhed, brugervenlighed, nøglekontrol og fuld fleksibilitet

Det fordi at det har en ønske om, hele tiden at udfordre det eksisterende og have ambitioner om at gøre det lidt bedre. Derfor har Ruko valgt at give dette system navnet Merkur 401.

Nummeret 401 henviser til Merkur’s placering i Rukos egne sikkerheds barometer. Merkur er sådanset placeret i deres næsthøjest sikrings kategori som er et højt sikkerhedsniveau. Merkur 401 er specielt velegnet til boligforeninger, sports-klubber, sommerhuse med mere. Og man kan med meget stor fordel erstatte ældre ikke lige så sikre låsesystemer som Serie 500 og Serie 600. Hvis du har nogen af disse låse i dine døre. Så anbefaler vi hos Norh låsesmed at få det skiftet ud hurtigst muligt. Gerne til en Merkur 401 låse.

Teknologien bagved Merkur 401 låsesystemet

Merkur 401 er baseret på et “spot on” nyt teknologi for låsecylindre. Denne cylinder består af seks over- og understifter, hvor understifterne har dobbelt kode.

Samtidig er Merkur 401 selvfølgelig patenteret og en del af sikkerheden består i. Således at tromlen i låsecylinderen har en såkaldt parasentrick udformning. Det betyder, at profilen er skåret af låsesmeden således, at den går ind over kernelinjen. Derfor er låsen meget svær at dirke op.

Nøgler og låsecylindre fra selve låsesystemet er udformet, så de kan anvendes med kun gode sikkerheds låse og -beslag. Derfor er helhedløsningen en meget sikker løsning. Du kan blot ringe til os for montering af låse i Storkøbenhavn.

  • Bore sikret lås
  • Dirke sikret lås
  • Første spærretsystem
  • Patenteret nøgleprofil
  • Patenteret teknologi
  • Nøglekontrol
 
Låse, Hvad har du for nøgle, se model her.
Serie 500 (rundt hoved) Serie 600 (Trampets-formet hoved) Serie 1200

Montering af låse i højere sikkerhedsklasse –
Få sikrere lokaler

Har du brug for hjælp til montering af låse i nybyggeri eller eksisterende ejendom?

At vælge den helt rigtigt låse er alt afgørende i forhold til at sikre dit hjem mod indbud. Der findes rigtig mange låseforhandler fra producenter, som f.eks. (Assa abloy) Ruko, Medecco og Dorma. Som nævnet vi anbefaler Ruko. Men hvilket låse eller mærke der er bedst det er forskelligt fra hvilen person man er eller hvilket mærke man kan lide. 

De forskellige låse som vi har beskrevet oven har selvfølgelig styrker og fordele. Det er dog vigtigt, at du får den låseprofil, der matcher dit behov af sikkerhed.

Sikre dit hjem, montere gode låse og vindues låse. Montering af låse hos Norh.

Montering af låse og vindues låse med låsemontering på dine vinduer, samt børnesikring

Norh låsesmed montere ny låse på vinduer eller reparerer de du har i forvejen. Vi kan effektiv sikre alle dine vinduer mod indbrud. Og vi kan samtidigt installere børnesikring, hvis det er børn på vej. Hvis man kigger statistisk så kan man læse, at indbrudstyve ofte bryder ind i boligen gennem vinduerne. Vinduerne er specielt villaejernes svage punkt. Da de er nemt for tyven at åbne disse blot med en skarpt genstand, sten eller med forholdsvis simple værktøjer. Norh låsesmed anbefaler derfor, at du får skærpe låse på dine vinduer. Og eventuelt vindues gitre. Du kan læse mere om dette her.

Er det nødvendigt med nye låse på dine døre? Eller er det fint med ekstra montering af låse?

Ja, hvis du har en Serie 500, så er det. I hvert fald hvis du ønsker at din forsiring skal dække hvis uheldet er ude. Norh låsesmed anbefaler også at du har en ekstra lås på din hoveddør og ikke glemme kælderdøren. Indbrudstyve kender at kælderdøre ofte er gemt væk og overset af villa ejere. Derfor er det vigtigt at du også husker denne dør.