Låsesmed priser

Her får du alt at vide om Låsesmed Priser

Hvad koster en låsesmed?

Når man hyrer en låsesmed til at sikre sit hjem eller til oplukning af dør eller bil, så hyrer man en ekspert. En låsesmed har nemlig gået en 4 år lang uddannelse på erhvervskole. Når man bestiller en låsesmed akut betyder det at denne smider alt denne har i hænderne eller rykker ud på din ledige tid.

Ved en akut udrykning skal det betales ved besøg hos de fleste låsesmeder, også her hos Norh, tidligere brugte vi Mobilepay, men da det er blevet flere og flere gebyrer pålagt og for at vi gerne vil være så billige som muligt har vi gået over til bankoverførsel samt kontant betaling. Faktura betaling er en mulighed ved store opgaver. Ring til os og hør, hvad Norh låsesmed København betegner som er stor opgave på telefon: 22 22 28 68

Iblandt ringer kunder og for at høre om vore låsesmed priser, og de ønsker at have vores låseservice til samme pris som det fået af forringe låsesmed til 4-500 kroner, dette kan desværre ikke lade sig gøre for os da vi betaler både moms., skat, rimelig timeløn til vores låsesmede, samt kørsel og diverse forsikringer. 

låsesmed priser, hvad koster en låsesmed?

Hvad koster en låsesmed?

Vi er en billig låsesmed i forhold til ar vi betaler både moms., skat, rimelig timeløn, forsikring samt kørsel. Hvad en låsesmed koster afhænger mange forskellige faktorer.

Vagt service og låsesmed priser

Hos os kan du nemt hurtigt få en fast billig låsesmed pris på din opgave. Send og nogle billeder så kan vi vurdere prisen gennem telefon og mail.

Udlærte billige låsesmede

Norh låsesmed består kun af erfarne låsesmede det går op i at levere høj service og høj kvalitet på låsesmeds arbejde hver gang.

Kunde bedømmelser

4,9 af 5 678

4.9/5

Norh låsesmed prøver altid at gøre det bedste for vores kunder altid, det kan man tydeligt se på vores anmeldelse. Vi går meget op i at lytte til kunderne og i er meget velkomne ti at give os feedback her. Vi prøver at være en billig låsesmed. 

Billigere at hyre en udlært låsesmed
- hvorfor låsesmedens erfaring har en betydning for dine låsesmed priser og hvad koster en låsesmed?

Hvis du kommer til at hyre en billig låsesmed, der måske er billig fordi at denne ikke har den rigtige uddannelse eller  erfaring så kan det ende ud i dyre låsesmed priser. Dette fordi at hvis låsesmeden ikke lykkes at åbne din dør, så vil den nemmere løsning være at bore låsen op og skifte ud til en ny. Og dette vil selvfølgelig koste meget mere end en almindelig oplukning som normalt tager ca. 5 minutter for en udlært og kyndig låsesmed, hvis det et for eksempel handler om en serie 500 eller en serie 600. 

Billig låsesmed i Danmark

Derfor kan det være dyrt at bestille en billig låsesmed

Alle låsesmede bør nemt kunne åbne en serie 500,  hvis du har smækket dig ude og hvis låsen normalt ikke fejler noget. En serie 600 kan 8 ud af 10 gange åbnes uden at den skal bores op. Og serie 1200 (nederst på billeden) skal bores op, da det er en meget sikker låse. Vi plejer at anbefale kunder at montere serie 1200, da den er meget sikker også i forhold til indbrudstyve. 

Altid gratis at få låsesmed priser hos Norh låsesmed København

For at gøre det nemt for vores kunder at indhente en gratis pris og hvor på hvor billig låsesmed vi er i forhold til andre. Så har vi et formular her på hjemmesiden du blot skal udfylde. Du kan også nemt vedhæfte nogle billeder. 

Det er altid en stor fordel at sende billeder, så kan vi nemmere bedømme låsesmeds opgavens omfang og sværhedsgrad. Og derfor kan vi estimere et ca. tidsforbrug.  Vi har i periodevis travlt men prøver altid at vende tilbage ved indenfor få hverdage. Er dit ærinde akut så kan du altid få et “akut tilbud” som også er gratis via telefon og sms. Vores vagtcentral nummer er 22 22 28 68, vi er altid ved telefonen.

Her er nogle fra priser på låsesmed priser hos Norh:

  • Åbning af enkel lås i dagtimerne: 400 kr
  • Udkaldstillæg i dagtimerne: 400 kr
  • Åbning af lås aften, weekend og helligdage: 750 kr
  • Udkaldstillæg aften, weekend og helligdage: 700 kr
  • Åbning af bil lås i dagtimerne: 750 kr
  • Åbning af bil lås, aften, weekend og helligdage: 1250 kr
  • Omkodning af lås i dagstimerne: 450 kr
  • Omkodning af lås aften, weekend og helligdage: 750 kr
  • Reparation af lås i dagstimerne: 750 kr
  • Reparation af lås aften, weekend og helligdage: 950  kr

Viste du at vi også udarbejder tilbud på andre gratis ydelser, så som malerarbejde, elektriker og byggeopgaver osv? Det skal du blot gøre inde på Norh Entreprises hjemmeside her. 

Hvad koster en låsesmed og at have gamle umoderne låse?

Forstill dig at du står i den situation, du har haft indbudt, alle din elektronisk og dine smykker er væk. Men man kan ikke se på døren at nogen har penentreret sig ind ulovligt hos dig. 

Når du ikke kan bevise for dit forsikrings selskab at du ikke blot glemt en nøgle i døren eller lånet ud den til en anden. Som så laver indbud hos dig. Klasses dette som at din lejligheden, huse, eller dine lokaler ikke har være forsvarligt låst eller lukker. Derfor vil ikke dit forsikring selskab dække dit tab. 

Dette er den største begrundelse til hvofor vi hos Norh låsesmed gerne vil komme ud til dig for en gennem gang af dine låse. Det er ærligt at komme ud og skifte en låse hos en der lært dette på den hårde måden. 

Hvornår kan Norh låsesmed hjælpe? Vi hjælper alle kunder i forsikringsager og andre låsesmeds opgaver

Vi ønsker alle vores kunder det bedste og har ingen problemer med at hjælpe til lidt ekstra i disse spørgsmål og få svar på spørgsmålet; hvad koster en låsesmed? Vi klarer det administrative såvel som det praktiske for dig. Så at du kan falde roligt ned igen og leve videre, trods en ubehaglig oplevelse af indbrud. 

Hvis du nu står i en situation den din forsikring ikke dækker. Så lover vi at førsøge at udarbejde nogle billige låsesmed priser til dig.  Ring til os og find ud af hvad en låsesmed koster. 

Har det en betydning Hvor i landet jeg bor? Hvor du bor er også en faktor, i forhold til låsesmed priser

Danmark er et land der erhverv drives af konkurrencen og det frie market. Efterspørgslen bestemmer låsesmed prisen. I f.eks. sommer ferien kan låsesmed priserne være lidt højere end normalt. Da det et mange låsesmede der holder ferie. Samt at det plejer at være meget at lave. Da mange er udenfor og går på diverse event. Og derfor oftest mister sine nøgler eller smækker sig selve ude.

I forhold til hvor du bor så findes det f.eks. mange låsesmede i København. Og en del dage virker det være mange på arbejde samme dag. Og her kan du være heldig og forhandle dig frem til en god pris. Hvis du bor langt udenfor byen. Så skal du huske på at låsesmeden også skal køre langt for at hjælpe dig. Derfor har dette en naturlig effekt på låsesmed prisen.  Det vil koste mere, både i kørsel og det faktum at du vil bruge mere af låsesmedens tid.  Lær mere om låsesmed på Amager her. 

Vi håber her at du fået en god forståelse for låsesmed priser gennem at læse på denne side. Vil du læse mere om Norh så kan du f.eks. gå i dybten omkring elektronisk adgangskontrol her på denne side.  

Hvad koster en låsesmed?

Vil du læse mere om låsesmed priser? Hvad koster en låsesmed? Læs mere her

At smække sig ude er en kedelig ting da de koster lidt, hvis du har brug for at ansætte en låsesmed, især hvis det sker om aftener eller weekender. Som de fleste andre håndværksmæssige erhverv, opkræver vi også timepriser, så det afhænger naturligvis også af den type service, du kræver. Derudover kan priserne variere for nogle virksomheder. Vi har faste låsesmed priser men kan nogle gange udarbejde nogle fordelagtige tilbud. 

Sådan er tid og materialer også en faktor på låsesmed prisen

En låsesmed opkræver normalt en pris i timen for sit arbejde, hvis du kigger lidt online, kan du se, at det ofte er et sted mellem 450 og 500  Dk i timen. Eksemplet på låsesmed i indre by, der opkræver en højere omkostning, har en god  grund til at gøre det, dette fordi virksomheden har et gode anmeldelser og fordi efterspørgslen er større på dette område.

Ud over arbejdsomkostninger kan man naturligvis også forvente omkostninger til det materiale, der skal bruges. Hvis du har mistet dine nøgler, anbefales det, at du udskifter låsen eller får den omkodning af låse udført, og så tager det både et stykke tid at lade låsen op og derefter udskifte den. Hvor meget en lås koster afhænger meget af kvalitet og mærke. Hvis du dog har låst din nøgle i hjemmet og dermed ikke har brug for at udskifte låsen, kan problemet løses på få minutter.

Hvad er prisen ved et akut udkald?

Efter arbejdstid på hverdage, såsom aftener og nætter samt i weekenderne, kan du forvente at betale ekstra for en låsesmed. For eksempel tager vi en pris på udkald mellem 07:00 og 16:00 og i weekenderne og om aftenen en anden. Hvis du har låst dig uden for og har ingen steder at gå, er det naturligvis nødvendigt at hyre en låsesmed, selvom det bliver dyrere fordi at det er et dårligt tidspunk. Ved mindre akutte problemer kan det være en fordel at vente til næste hverdag for at undgå omkostninger på vagtudkald.

Hvad er et kørselgebyr?

Hvis du bor i København K og planlægger at ansætte en låsesmed der ligger ved siden af,  behøver du ikke regne med noget kørselgebyr hos, da vi ligger lige i nærheden, dette gælder de fleste steder i København. Vi har afdelinger her;

 
 

Hvis vi han har meget at gøre, og du har brug for hjælp til at løse et problem, der ikke kan vente, skal du muligvis vælge et andet firma, der er i byen. Naturligvis, jo længere afstand, jo højere kørselomkostninger. Nogle opkræver også per time her, mens andre opkræver per kilometer. Dette kan være værd at tjekke, før du ansætter nogen, så du ved, hvad du kan forvente.

Hvis du har brug for at ansætte en låsesmed, kan det være klogt at bede om tilbud og referencer fra forskellige virksomheder, inden du beslutter det, i hvert fald hvor problemet ikke er akut. Omkostningerne kan variere meget for den samme type service, og ved at sammenligne kan du sørge for ikke at betale for meget. Ved os kan du altid få et tilbud og skal på Hvad en låsesmed koster hos os. 

FeedBack

Vi vil gerne høre din mening om vores service - Vi på Norh låsesmed bliver glade for din feedback

overvågningkamera københavn