Låsesmed Sydhavn - Din lokale Låsesmed København SV

Kontakt os for hurtig tidbestilling og låseservice i Sydhavnen

Låsesmed Sydhavnen – Akut, hurtig og døgnåben låsesmed til bolig og bil København SV. Brug for en låsesmed i sydhavnen? Norh rykker lynhurtigt ud på akutte ærinde, i hele Sydhavnen. Vi når på telefon hele døgnet 24/7 og er kendt for vores hurtige service. Ring til Norh, både i hverdage, helligdage osv.
Billig låsesmed Sydhavn. Alt i låseservice hos Norh låsesmed Sydhavnen.

Døgnservice Sydhavnen

Når du ringer til Norh låsesmed Sydhavnen så rykker vi ud på minutten du ringer til os. Derfor er hjælpen sjælden langt væk.

Ankomst 15 min låsesmed sydhavn

Det tager sjælden mere end 15 før vi her ankommer hos dig når du skal bruge en låsesmed Sydhavnen.

Højt serviceniveau

Norh låsesmed i Sydhavnen går op i alt leverer højt service til en god pris, vi går også op at tilbyde kvalitet til tiden

Låsesmed Sydhavnen og omegn. Lokalt i sluseholmen.

Alt i Låsesmed Sydhavnen

Låseservice København SV

Det vi kan bedst og er specialister i er oplukning, omkodning af låse samt montering af låse for private kunder og erhverv. Vi har 15 års erfaring som låsesmed i Sydhavnen og og er placeret lokalt til udførelse af hurtig udrykning og oplukning. Også hvis du er kommet til at smække dig ude af din bil, dine lokaler eller din bolig, så kan vi hjælpe. Er et af dine låse gået i stykker også skal du derfor have monteret nye låse. Eller har du mistet dine nøgle og ønsker en omkoding af låse så klarer vi det.

Kontakt låsesmeden i Sydhavn her

Du kan med stor fordel skrive til vores låsesmed i Sydhavnen her i kontaktformularen. Vi glæder os til at hjælpe dig med enhver låseproblem i Sydhavnen.

Norh låsesmed Sydhavnen og låsesmed København Sv har stor erfaring i alle varianter inden for låseservice og sikring for både private kunder og for erhverv

 

Norh hjælper til med følgende opgaver;

 • Låsesystemer
 • Alarmsystemer
 • Overvågning
 • Dørpumpe
 • Elektronisk adgangskontrol
 • Autolåsesmed
 • Omkodning af låse
 • Reparation af låse
 • Oplukning
 

Det er meget vigtigt for os på Norh, som dine lokale låsesmed Sydhavnen, at vi altid kan tilbyde den bedste service og så til en meget god pris. Norh døgnvagt låsesmed Sydhavnen kører ud til kunder i hele Storkøbenhavn til rimelige priser og hurtig service.

Har du eller din nærmeste kommet til at smække sig ude eller har du fået dine nøgler stjålet til hjemmet, så kan Norh låsesmed Sydhavn hjælpe

Vi på Norh låsesmed Sydhavn ved vi at mange kunder i Sydhavnen kan bruge akut service/oplukning. Norh låsesmed kører derfor vi hos Norh ud alle dage i ugen året rundt. Også sent på aftenen og tidligt om morgenen. Vi kører også ud om natten. Så hvis du skal bruge en akut låsesmed til akut udrykning til f.eks. en oplukning. Så kan vores døgnservice låsesmed være fremme ved dig indenfor 20 minutter- alt efter trafikken.

Der er en del, som du selv også kan optimere for at sikre dit hjem mod indbrud. Det er selvfølgelig super vigtigt med at have låse af høj kvalitet på sine vinduer og døre. Oveni er det  også vigtigt, at døre og vinduer er stærke og solide. Nogle gange møder vi døre der er så svage at de nemt kan brækkes op. Her vil vi anbefale en sikkerhedsdør. Du kan læse mere om sikkerhedsdøre på denne side.

Det er altid en god ide at kunne vise frem beviser på dine værdifulde ting i tilfælde af tyveri. Så har du beviser på hvis du skulle blive ramt og derfor nemmere få igen dine dig ud af forsikringselskabet. Du kan nemt tage fotografier af dine ejendele der har et værdi så som smykker og elektronisk. Det kan også være en god idé at gemme kvitteringer. Så er du bedre stillet, hvis du skulle have brug for forsikringserstatning.

Norh låsesmed sydhavnen har en afdeling på Amager, du lan læse om Norh låsesmed Amager her. 

Norh låsesmed Sydhavnen har også autolåsesmed

Alt hvad du skal bruge ved en låsesmed, Hos Norh låsesmed Sydhavnen

Vi dækker dit fulde behov af en låsesmed. Og vi kan hjælpe dig at gøre dit hjem sikkert uanset om du bor i en lejlighed eller i et huse. Vi er vane til at sikre at fra godt til lejligheder på Nørrebro. Hvis du bor i en ældre bygningen (også nyere bygninger sælges med svage døre), så kan vi anbefale en sikkerhedsdør med en stærk låse på.

Hvid du bor i villa. så anbefaler vi;

At investere i overvågningskamera sammen med en god alarm. Hvis du har god kontakt med dine naboer så er en nær alarm er meget god løsning. Specielt hvis du bor lidt ude på landet og det et langt væk fra nærmeste alarmcentral. Dine naboer vil hurtigt kunne være til stede og ringe til politiet hvis det er på tal om et pågående indbrud. Norh låsesmed Sydhavn installerer om monterer alarmsystemer samt overvågning. Og det gør vi til både privat og erhverv. 

Skal du på ferie så har vi på Norh låsesmed Sydhavnen nogle gratis tip;

 1. Skilte ikke på de sociale medier at planerer at tage afsted og absolut ikke “offentligt”. Dette kan trigge mange indbrudstyve.
 2. Lad det ligge lidt ting fremme før du tager afsted. F.eks. børnens legetøj i haven osv. Så at det ligner fra gaden at i er hjemme.
 3. Fjerne dine værdifulde ting fra dine vinduer. Hvis tyven ikke kan se at du har masser af værdi. Så bliver et indbrud hos dig ikke lige så attraktivt. 

Hvis du har god tid til før du skal afsted. Så vil vi gerne tilbyde dig et gratis sikkerhedstjek. Her går vi igennem eventuelle svage led i dig sikring. Og sammen med dig udarbejder vi en plan samt et ufolpligtigende tilbud. 

Norh låsesmed Sydhavn går op i ligestilling, miljøet og sunde værdier 

Norh er et familie ejet selskab det går meget op i vores mision. Vores mision er at levere låseservice og låsesystem med mindst belastning på miljøet og omverden. Vi ønsker selvfølgelig at gøre en fortjenes, men det er ikke det vigtigste for os. At tilbyde service og priser der er til at forstå så at alle er tilfredse. Er det vigtigste for os.

Er du interesseret af at vide mere om os og hvordan vi startede Norh kam du læse det her. 
Hvis du bestiller en låsesmed Sydhavn så kan du regne med låseservice det vi gør det bedste for det store billed. 

Mangfoldig virksomhed 

Vi går op i ligestilling og ønsker at tilbyde vores kunder et bredt spand med ydelser. Derfor så kan du få både en maler og en tømrer hos Norh. Det håber vi også giver vores ekstra tryghed, da vi har en håndværker på holder det kan rette op på problem, hvis det skulle opstå nogle undervejs. Hvis du gerne vil vide mere om Norh så kan du læse mere om os her på afdelingen på Østerbro. 

Hvad er og gør en låsesmed som f.eks. Norh låsesmed Sydhavnen?

En låsesmed arbejder med installation og service af forskellige typer låse og sikkerheds systemer hos private kunder og hos virksomheder. En låsesmed som Norh låsesmed Sydhavnen er en mindre virksomhed det arbejder meget med vagtservice. Erhvervet kan også kaldes sikkerheds tekniker, fordi teknikker omkring forskellige låse bliver mere og mere tekniske og mere komplicerede. Hvad gør en låsesmed?
Låsesmed når du er låsesmed så betyder, at du er ekspert i at åbne låse og skifte låse. Det er et relativt gammelt erhverv og dermed det noget gammeldags ord smed i navnet.

Låsesmede arbejder ofte på døgnservice og opkald, da behovet af låsesmed ofte opstår akut. Mange er klar over at det er en låsesmed de skal bruge, når de kommer hjem og finder ud af de glemt sine nøgler inde. Hvis du ikke har været i stand til at give en ven et sæt ekstra nøgler, vil det ganske enkelt være umuligt at komme ind i din lejlighed. Derefter kan du altid ringe til os hos Norh låsesmed Sydhavnen, så hjælper vi dig at komme indenfor igen. 

Det er dog ikke kun døre til lejligheder og huse, som vi hos Norh  låsesmed Sydhavnen hjælper med, men vi kan også åbne bildøre, kodelåse, pengeskabe, værdiskabe, alarmsystemer, overvågning, børnesikring sikkerhedsdøre og hjælpe med at reparere skader på døre efter indbrud.

En god låsesmed ved, hvordan man kommer ind i døren med minimale skader på døren eller bilen. En god låsesmed er også hurtig til at åbne og udskifte låsen (noget du mange gange behøver gøre på samme tid). I nogle tilfælde er låsen så stærk at at låsesmeden skal bore låsen op. Derefter skal du også ændre hele låsen, da den bliver ubrugelig bagefter. Arbejdet som låsesmed kræver nøjagtighed. Norh låsesmed Sydhavnen er en fin mekaniker, der arbejder med små dele og metalstykker som forskellige fjedre og stifter og fungerer efter et specielt låseskema. 

Vi udfører alle disse opgaver hos Norh låsesmed Sydhavnen;

 • Samler og monterer
  samler fine mekaniske låsedele
 • Monterer belysning, aircondition og brandalarmer
 • Opsætter kodelåse
 • Alarmsystemer
 • Sikkerhedsdøre
 • Montering af låse
 • Små reparationer heribland reparation af låse
 • Oplukning af biler
 • Omkodning af låse
 • Vedligeholder og reparerer forskellige typer låse
 • Hjælper personer i Sydhavnen der smækker sig ude
 • Programmerer adgangskort og chip
 • Skræddersyer forskellige sikkerheds løsninger
 • Børnesikring
 • El-installationer
Reparation af døre og låse ved billig låsesmed Sydhavnen

Dørreparation i hele København, ved Låsesmed Sydhavn 

En dør er en af de vigtigste komponenter i et hus. Du kan ikke bygge et hus og færdiggøre det uden indgange eller døre. Din dør er også en afgørende faktor i forhold til indbrudsikring. Bor du i lejlighed så er mange gange døren den eneste vej ind for tyven. 

Vi forhandler både låse og døre samt udfører reparationer

Døre findes i mange forskellige former og størrelser, der passer til dit foretrukne behov og ønsker, det samme gælder låse,  Både døre og låse er noget, der kan tilpasses efter dine behov, budget og ønsker.

At have en god stærk dør er afgørende faktor for dit hjem, så at du kan få det sikkerhed og det privatliv, som du ønsker dig og din familie. Den dag døren ikke fungerer som den burde, så du med et behov af reparation af din dør, hvis dette er tilfældet så er det vigtigt at du får fat i den rigtige låsesmed og hvis du bor i Sydhavnen så kan du med fordel vælge Norh låsesmed Sydhavnen. Vi har stor vane at arbejde både med låse og døre samt opsætning af sikkerhedsdøre osv. 

Få alt af døre og låse fixet hos Norh Låsesmed Sydhavnen

Låse, nøgler, håndtag, blik og hængsler er alle dele, der er monteret i en dør for at den skal fungere korrekt. Derfor, når disse væsentlige dele bliver slidte, er det meget vigtigt at få dem skiftet ud eller at få dem repareret, og det er meget vigtigt at finde den rigtigt låsesmed eller tømrer til at gøre dette. 

Vi tilbyder følgende dørreparations ydelser:

 • Reparation af dørlås
 • Udskiftning af døre og låse til døre
 • Kopiering af flere nøgler
 • Håndtag og kasselåse
 

Du har ingen bekymringer, når det kommer at finde en låsesmed til at hjælpe dig med en dør, de er mange låsesmede i hele København og i nærheden af Sydhavnen. Men at bestille en låsesmed er selvfølgelig ikke gratis. Derfor er der vigtigt at du vedligholder din dør. Vores låsesmed Sydhavnen kommer gerne ud til dig for service at både låse og dørhængsler. Så kan du være mere sikker på en lang holdbarhed på din dør!

Norh Sikrings låsesmed København kan også tilbyde dørautomatik og dørlukkere, som gør at din dør for en længere levetid. 

FeedBack

Vi vil gerne høre din mening om vores service - Vi på Norh låsesmed bliver glade for din feedback

overvågningkamera københavn