Lokal låsesmed Frederiksberg - Hurtig udrykning - ca. 20 minutter væk fra dig, hvis du har smækket dig ude

Låsesmed Frederiksberg en låsesmed lokalt i Frb med bred KOMPETENCE. Som låsesmed Frederiksberg har vi et bredt arbejdsområde. Vi arbejder med låseinstallation og service af forskellige typer sikring. Det kan være med privatpersoner, virksomheder og industrier.

EN LÅSESMED Frederiksberg MED SIKKERHED I FOKUS

Det klassiske billede af en låsesmed, manden, der kommer på kort varsel og hjælper, når du er smækket ude. Er i dag meget af en hukommelse, selvom du stadig kan kalde en låsesmed, da du mistede nøglen. I dag omtales ofte en låsesmed som en låsetekniker. Da teknologien omkring markedets forskellige låsevarianter er blevet mere og mere kompliceret. Låsesmed Frederiksberg har ekspertisen til at håndtere moderne systemer, inklusive avancerede computerstyrede modeller.
Låsesmed Frederiksberg åbner en dør for kunde

Lokal låsesmed Frederiksberg Installerer og vedligeholder alt i låsesmed og låsesystemer

Låsesmed Frederiksberg bygger og installerer nye låsesystemer, både mere eller mindre avancerede

Både mekaniske og elektroniske så som alarmsystemer osv.
Vi hjælper dig med alt fra enklere serie 500 låse med to nøgler til låse med mekaniske og elektriske låsecylindre.

Låsesmed Frederiksberg håndterer også fuldt elektronisk styrede låsesystemer med nøgler eller adgangskort

Der er programmeret i henhold til de personer, der har adgang til og har adgang til forskellige lokaler. Vi kan hurtigt være på plads og lave et besværligt sikkerhedssystem.

Vi hjælper med de fleste ting, når det kommer til låse, det er få opgaver vi ikke gør.

Låsesmed Frederiksberg bygger og installerer og monterer alle fine mekaniske dele. Og Vi forbinder belysning, indbrudstyv og brandalarmer og elevatorer til dem, der har brug for det. Låsesmed Frederiksberg har nemlig også autoriseret elektriker.

Låsesmed Frederiksberg vedligeholder og reparerer forskellige typer låse, selvfølgelig også for kunder i nødsituationer

Når det kommer til moderne sikkerhedsenheder såsom kodelåser, hjælper vi med programmering og verifikation af koder. Vi kan også hjælpe med at skræddersy en komplet sikkerhedsløsning til et hjem eller kontor.
Grundlighed og kvalitet er altid i fokus hos Norh låsesmed Frederiksberg
Hos os er vi altid meget omhyggelige i vores arbejde. Arbejdet handler meget om finmekanik, og da det handler om folks sikkerhed, er der ikke plads til uforsigtighed.
Fleksibilitet og servicetænkning er vigtige for os. Låsesmed Frederiksberg forsøger altid at være på plads gerne indenfor 20 minutter. I hvert fald så hurtigt som muligt, hvis du har noget låserelateret problem. Vi lytter til dig og finder ud af de aktuelle

Låst ude- og har brug for en oplukning af dør til bolig eller bil?

– ingen problemer, vi åbner og skifter låse, hvis det er nødvendigt.
Hvis du er flyttet til ny bolig – eller nogen kan have dine nøgler, skifter vi dine låse.
Gamle låse – Låsesmed Frederiksberg hjælper dig med at opgradere til moderne låse.
Ødelagt lås – vi løser eller skifter ud til nye.
Låse har installeret, skiftet, repareret låse og lavet låseåbninger i over 20 år.

Blandt vores kunder på Frederiksberg finder du firmaer, restauranter, ambassader, private personer, brf- og ejendomsejere.

Låsesmed Frederiksberg Ved opkald er vi hos dig inden for 20-30 minutter

Vores låsesmed Frederiksberg butik er åben døgnet rundt, hvor vi hjælper med allt typer af oplukninger. Hvis du har mistet dine nøgler eller har brug for at udskifte dine låse hurtigt, klarer vi det på plads.
Vi samler låse fra de største leverandører på markedet så som ASSA, Dorma, DeJong, FAS, Kaba osv.

Gratis tilbud altid via mail og telefon
Vi leverer gratis tilbud for mindre job direkte via telefon, hvis muligt = altid fast pris. Du kan også nemt indhente tilbud og vedhæfte billeder her.

Vi åbner alle slags låse hos Låsesmed Frederiksberg

Vi åbner biler og hjælper dig med lockout fra en villa, lejlighed eller virksomhed. Vi udfører også sikkerheds tjek. Hvis en nøgle kommet væk så skifter vi låsen ud. Vi reparerer også kodelåse og dørtelefoner af de fleste mærker. Samt udfører oplukning af døre og andre genstander så som penge skabe, biler osv. For privatpersoner, virksomheder og foreninger til lejere.
Vores erfarne låsesmede rykker altid hurtigt ud for at hjælpe dig, når du f.eks.

  • Brug for hjælp til en lås der er i stykker
  • Mistede nøglerne
  • Vært udsat for tyveri af dine nøgler

Uanset om du tilfældigvis er låst eller låst op. Og hvis din lås er ødelagt og ikke fungerer, når du drejer på nøglen, eller hvis nogen har manipuleret låsen, så den har brudt. Er vores kompetente låsesmed Frederiksberg hurtigt på plads.

Udover låse så har vi også bygentreprise. Søger du en maler så kan du lære mere om de her.

Omlægning og omkodning af lås ved f.eks til og fra flytning

Hvis du lige købt eller er flyttet ind i en nye lokaler eller bolig, er det vigtigt at få omkodet dine låse. d Hvis du vil ungå at tage risikoen med “indbudt” et tænker vi er ekstra vigtigt hvis du har værdigenstande i ejendommen. Ingen ved hvor mange gamle nøgler som findes blandt tidligere beboere. Eller hvornår låsen eventuelt sidst er blevet omkodet. Derfor anbefaler vi på Norh låseservice Frederiksberg, at du får omkodet alle låsene som noget af det første du gør når du er kommet på plads.

Omlægning af dine låse er det billigste og hurtigere alternativ i forhold til at skifte låsene ud i hele ejendommen. Hvis låsene ikke er slidt og det er en lås, der er af en god sikkerheds klasse og er under 15 år gammel. Er det ingen grund til at udskifte låsene ud.

Ring efter en af vores erfarne låsesmede på Frederiksberg – for at omkode alle dine låse på stedet og laver det x antal nøgler du skal bruge

Hvis du gerne vil være sikker på at personer med en nøgle. Det kan være en eks-kærester, håndværkere eller naboer ikke længere har adgang til din bolig, er omkodning din lås det bedste alternativ. Vi ser ofte, at nøgler kopieres i en hælebar. Så faktisk selv om du får den udleverede nøgle tilbage. Så har den personen måske fortsat adgang til din bolig.

Slip for alle bekymringen

Norh låsesmed på Frederiksberg er altid klar til at omkode dine låse 24/7 365 dage om året. Vi bor lige i nærheden af dig og kan være hos dig indenfor mindst 25 minutter, hvis trafikken tillader det. Vores låsesmede er specialister i omkodning af låse og kører ikke videre før din sikkerhed er til max.

Omkodning af låse til postkasse og hoveddør – en og samme nøgle til alt

Et nøglebundt kan irreterende nok hurtigt vokse sig stor. Og hvis du har forskellige flere nøgler til din hoveddør, terrase, postkasse, udhuset, hængelåser osv. Slip for alt besvær og lad vores låsesmed Frederiksberg omkode alle dine lås til en nøgle.

Ved omkodningen ensretter vi alle cylindrne, så de passer til samme nøgle. Dermed kan du slippe for det store nøglebundt og nøjes med en enkelt nøgle.

Vælger du Garant Plus får du samtidig muligheden for at få en nøgle der er super flot i poleret krom eller poleret messing. Det du mest er til. De er alle med høj sikkerhedsklasse, flot design og funktionelle.

Er du usikker på om din lås til postkassen eller din hængelås kan omkodes til samme nøgle, så kontakt Norh låsesmed Frederiksberg og få en vurdering. Vi omstiller alle dine låse på samme tid. Vi kan omstille alle typer af låse både almindelige mekaniske og systemlåse, så ligemeget hvilke låse du har i dag, så kan Danlåse hjælpe dig.

Omlægning af lås hvis nøglen er meget slidt

Det kan være smart, at få omkodet dine låse, hvis dine nøgler er meget slidte og har svært ved at låse op dørren. Det kan være at det er en urgammel nøgle eller at det er den måske en kopi af en kopi. En slidt gammel nøgle er ikke meget irreterende da du skal låse op og det driller hver gang. Den slider også unødigt meget på selve låsen hver gang nøglen bruges. Der anbefaler vi også her omkodning, inden nøglen ødelægger låsen så at den ikke mere kan bruges. Læs mere om omkodning af låse her. 

Digitale samt elektroniske låse og låsesystemer hos Norh låsesmed Frederiksberg

Vi fører også elektroniske låsesysmer her hos Norh – Vi vil prøve at sammenfatte nogle af dem her. Så kort og præcist som muligt.

Rukos Cliq Remote

Rukos Cliq låsesystem er et elektronisk låsesystem med en tilhørende mekanisk nøgle. Det vil sige at de er en kombination af sikkerheden fra nøglen og fra den elektroniske adgang.

Dette elektroniske system fra Ruko bygger på Rukos Triton system. Som er i højeste sikkerheds klasse indenfor den mekanisk sikring af Nordisk kvalitet. Hertil er det tilføjet den fleksible elektroniske sikring og styring, som giver adgang. Hvis nøglen også passer.

“Cliq” giver adgang helt uden kabler. Du kan få mistede nøgler nemt kodet ud af systemet, mekanisk aflåsning af højeste sikkerhed. Udover det kan du få aktivitetslog med avanceret brugervenligt software. Norh låsesmed Frederiksberg kan montere dette elektroniske låsesystem. Uden at ændre på døre osv.

Elektronisk adgangskontrol (låsesystem) fra Salto

Saltos elektroniske låsesystemer er et system for både private kunder og virksomheder. De elektroniske låse er kompatible med allarede eksisterende låse og design dørgreb, så du ikke behøver lave større ændringer.

Norh kan montere systemet uden kabler og undgå eventuelt dyre installations omkostninger. Ligesom de andre beskrivende elektroniske adgangs systemer kan omkodning undgås med disse låse.

Adgangskontrol fra Salto er ekstra hærværks sikret. Elektronikken er monteret indvendigt, og er testet og godkendt op til en halv times brandtæthed.

Hvad er prisen på et elektronisk låsesystem?

Prisen på montering af et låsesystem elektronisk såvel mekanisk afhænger af hvilket låsesystem I vælger og hvor mange låse og nøgler, det drejer sig om.

Det er værd at være opmærksom på, at de digitale og elektroniske låsesystemer er i en anden prisklasse end de mekaniske låsesystemer. Hvis du udfylder vores INDHENT TILBUD formular vil vi kunne sende dig nogle priser på dit behov.

Hvad er forskellen på låsesystem til private, erhverv og boligforeninger?

Låsesystemer bliver generelt oftest mere brugt i virksomheder, boligkomlexper og udlejningsejendomme. Låsesystemer er til for at sikre din bolig eller virksomhed mod uvedkommende gæster. Norh låsesmed Frederiksberg kan leverer alle det i forskellige sikkerheds klasser. Så dit låsesystem passer til dit behov og til din bygning.

Et låsesystem betyder kan man have en nøgle, der giver adgang flere forskellige døre og steder. Som i en andelboligforening kan man have en lås til en kælder eller opgang, hvor alle beboeres nøgler passer. Og virker de forskellige nøgler kun til hver beboers lejlighed og postkasser samt opbevaringrum. Systemlåse betyder kortfattet styring af individuelle adgange. En nøgle til alle låse, men der er kun adgang til hvis enkelt rækkehus eller lejlighed.

Hvad med erhverv?

Det kan selvfølgelig også være en virksomhed (butik, kontor) med flere ansatte, hvor alle medarbejder ikke burde have adgang til alle steder. Derfor kan man nemt med systemnøgler derfor sørge for, at kun bestemte nøgler (chip) har adgang til bestemte døre. Derfor kaldes det mekanisk eller elektronisk adgangskontrol. Norh låsesmed Frederiksberg kan klare opgaven. Når du skal have styr på den enkelte ansat eller beboers adgang til bygningen.

FeedBack

Vi vil gerne høre din mening om vores service - Vi på Norh låsesmed bliver glade for din feedback

overvågningkamera københavn