Låsesmed Frederiksberg tilbyder;
alt låseservice med døgnservice i Frb omegn.

Norh låsesmed Frederiksberg er din erfarne lokale sikkerhedtekniker

Vi tilbyder et bredt vifte af låseservice, til dagligt arbejder vi med med låsesystemer og services af forskellige omfang indenfor låse, nøgler og sikkerhed. Norh låsesmed Frederiksberg løser låseopgaver for både det private, virksomheder samt institutioner og industrier.

På Frederiksberg har vi mange års erfaring med Låsesmeds-ydelser

Alt i låsesystemer, nøgle og låse på Frb

Norh låsesmed Frederiksberg har ekspertisen til at håndtere moderne og avancerede systemer, inklusive avancerede kontrolpanel og computerstyrede modeller. Det klassiske billede af en låsesmed, er manden, der ankommer på få minutter og rykker akut ud og hjælper, når du er komme til at smække dig selv ude. 

Dette er i dag nok meget mere en hukommelse fra fortiden, selvom du stadig vil kunne kalde dette arbejde for låsesmedsarbejde, da du mistede nøglerne, så brugte du hjælp til dine låse. I dag  er det mere rigtigt at omtale en låsesmed for sikrings entreprenør eller låsetekniker. Da dagens teknologi omkring markedets alle forskellige  låse og låsevarianter er kommet til at blive mere tekniske og komplicerede. 

Nicolai din lokale låsesmed på Frederiksberg.

Indeholdfortegnelse

På denne side kan du læse om;

Låsesmedene på Frederiksberg rådgiver, forhandler og monterer alt i låse, nøgler og sikring

Norh låsesmed Frederiksberg, tilbyder alt fra klassiske mekaniske og teknologiske låsesystemer

Søger du efter en lokal låsesmed på Frederiksberg, så vil du finde hjælp til det du søger her! Vi er den eneste låsesmed i København der både er autoriserede elektriker og låsesmed. Norh låsesmed Frederiksberg monterer og køber ind både mekaniske og elektroniske låsesystemer/systemer så som alarmsystemer, overvågningskamera, låsesystemer og elektronisk adgangskontrol på hele Frb og omegn.  Det vil sige vi hjælper dig med alt i låse både indkøb og montering.

Udover dette så udfører vi også services og installation af  sikkerhedskabe, døre, el-installationer, vinduer og sikring der til, og forhandler alle mærker og sikringklasser. Vi forhandler alt fra billige serie 600 til private hjem, til mekaniske og elektroniske avancerede låsesystemer til erhverv. 

Ved akut bestilling på Frederiksberg, er der du er indenfor små 20 minutter, gælder hele Frb og omegn. 

Norh låsesmed Frederiksbergs butik, er døgnåben, vi står altid til rådighed for dig og hjælper til med alt indenfor låse og oplukning af døre på døgnservice. Hvis du har mistet dine nøgler eller har brug for at udskifte dine låse hurtigt, klarer vi det på plads hurtigt og smertefrit på bare nogle få minutter imens du venter, efter du ringet til os.

Vi samler, monterer og omkode låse, overvågning, alarm og adgangskontrol fra de største leverandører på markedet ;

 • Evva
 • Dorma
 • Assa Ablou
 • Salto
 • Ruko
 • Hikvisson
 • Daloc
 • Ajax
 • Medecco
 • Kaba
 

Det er også altid en mulighed hos os at få tilbud via mail og telefon hos Norh og vi leverer og udarbejder tilbud på mindre låseopgaver direkte via telefon. Hvis muligt så får du en fast pris af os. Du kan også nemt indhente tilbud på vores kontakteside, hvis du kan husk at vedhæfte billeder. Indhent tilbud her.

Norh lukker op alle låsevarianter og låsesystemer på Frb og omegn. 

Norh låsesmed Frederiksberg kører ud til dig og udfører oplukning af døre på din villa, din bil, din lejlighed eller din virksomheds lokaler. Vi tilbyder også gratis rådgivning i form at et sikkerheds-tjek i samme omgang til det private, hvis så ønskes. Hvis en af dine nøgler er kommet væk og eller måske endt i forkerte hænder, så skifter vi låsen ud eller omstiller dine låse. Vi reparerer også kodelåse og dørtelefoner af de fleste mærker på markedet. Samt udfører oplukning af døre og andre genstander så som pengeskabe, nøgleskabe osv. dette for både privatpersoner, virksomheder, industri, kommuner ejer og andels foreninger. 

Norh erfarne låsesmede på Frederiksberg rykker altid ud hurtigt for at hjælpe dig, når du f.eks;

 • Brug for hjælp til en lås der er i stykker
 • Mistede eller måske tabt nøglerne
 • Været udsat for tyveri af dine nøgler
 • Smækket dig selv ude 
 • Reparation af din dørtelefon, alarm og overvågning
 • Været udsat for hærværk på din dør, låse eller vinduer
 

Uanset om du tilfældigvis er låst ude eller om din lås er ødelagt på grund af hærværk, eller slitage, og ikke fungerer som den burde når du drejer på nøglen, eller hvis nogen har manipuleret låsen, så den har brudt. Er Norh´s kompetente låsesmed Frederiksberg hurtigt på plads.

Udover låse så tilbyder vi også bygningsentreprise. Så hvis du tilfældigvis skal bruge en maler, så kan du læse mere om det her.

 

Tag mig til indeholdfortegnelse 

Autolåsesmed Frederiksberg, kører ud og udfører biloplukninger.

Har du brug for en oplukning af dør til din bil?
Så kan du også ringe til Norh låsesmed Frederiksberg

Har du smækket dig ude?Uheldig situation, ja absolut! Men ingen grund til stress, låsesmeden på Frederiksberg rykker ud på sekunden og åbner din dør hurtigt eller skifter din låse ud, hvis det er det der er nødvendigt.
Hvis du er flyttet til ny bolig – eller hvis du tror at nogen kan have adgang til dine nøgler, skifter vi dine låse, nemt og sikkert ud. Eller eventuelt omkoder/omlæger dine låse så at du får et nyt sæt med 3 nøgler. Gamle låse, anbefales dog af os at byttes ud til nye mere sikre. Norh låsesmed Frederiksberg hjælper også med at opgradere gamle og slidte låse til moderne fungerende låse.

Du kan læse mere om forskellige sikkerheds klasser og modeller her.

Er din lås gået i stykker, blevet ødelagt, eller udsat for hærværk, reparerer vi din låse så at den virker fint igen Eller så skifter den ud til en ny og bedre. Norh låsesmed Frederiksberg har  i alt 35 års erfaring i låsesmeden fag og skal nok nemt løse din opgave både til i en god pris og på en effektiv måde. Så at du kan komme hurtigt og godt videre i livet.  Iblandt vores kunder på Frb finder du firmaer, restauranter, ambassader, private personer, boligforeninger  og andre ejendomejere.

Vores kernekompetence er  låsesystemer både mekaniske og elektroniske som er komparativ med dine nuværende låse

Der findes låsesystemer idag, der er programmeret i henhold til alle de personer, der har skræddersyede adgang til forskellige porte, værelser, døre, indgange og lokaler. Norh låsesmed Frederiksberg, kan på Frederiksberg hurtigt være på plads og hjælpe med, eller montere et avanceret eller et besværligt (ADK) sikkerhedssystem. Som ofte kræver en stor erfaring.

Norh låsesmed på Frederiksberg arbejder med de meste indenfor (mekaniske og elektroniske) låse og alt der omkring. Det er absolut de færreste opgaver i sikkerhedsbranchen, Norh ikke kan tilbyde til kunder i nærheden af Frb.

Norh låsesmed Frederiksberg informerer, køber ind, installerer og monterer elektronisk adgangskontrol (ADK), tyverialarmer samt overvågning for kunder. Da Norh er en autoriseret elinstallatør og låsesmed kan vi derfor lovligt forbinde den strøm der skal tilsluttes. Det er den største fordel med at hyre Norh, da den normale låsesmeden ikke er autoriseret indenfor el.

Norh din lokale låsesmed på Frederiksberg vedligeholder og reparerer forskellige typer låse, i enhver situation

Når det kommer til de moderne og forskellige sikkerhedsenheder som elektroniske kodelåser, hjælper Norh med programmering og installation af de koder der skal bruges. Norh kan også hjælpe dig eller din chef med at skræddersy en fuldt komplet fungerende sikkerheds løsning til et hjem eller kontor.

Grundlighed, service og kvalitet er altid i stort fokus hos Norh låsesmed Frederiksberg. Hos Norh arbejder vi hver eneste dag meget grundigt og omhyggeligt. Vores arbejde i en låsevirksomhed, handler meget om finmekanik, og oveni om familiers  og virksomheders sikkerhed. Lige derfor er der ingen plads til at være uforsigtig. Dette mener vi er grundstenen til at alle vores kunder og at du kan være sikker med at bruge os som din lokale låsesmed Frederiksberg. 

Fleksibilitet, mangfoldighed, kvalitet og servicetænkning er også vigtigt for os der arbejder hos Norh. På Frederiksberg gør vi vores yderste og forsøger altid at være på plads indenfor små 20 minutter i Akutte opstående ærinde og situationer. Vi  hos Norh gør hvert fald alt hvad der kan lade sig at gøres, for at være på plads så hurtigt som muligt ved dig, hvis du har noget akut og låserelateret problem. Norh låsesmed Frederiksberg lytter til dine behov og finder ud af dit behov hurtigt, uden at spille dine penge og tid. Vi har afdelinger mange steder i København, og bor du f.eks. på Amager? Så kan du læse mere på denne side.  Læs mere. 

Eller find din låseafdeling her. 

Tilbage til indholdsfortegnelse 

Låsesmeden på Frederiksbergs værktøjkasse. Lager med låse findes i bilen.

Omlægning og omkodning af låse udføres af kyndig låsesmed på Frederiksberg

Hvis du lige købt eller er flyttet ind i en nye lokaler eller bolig, er det vigtigt at få omkodet alle dine låse. I hvert fald hvis du vil undgå at tage en risiko, i forhold til et indbudt der din forsikring ikke dækker. Dette er absolut vigtigt hvis du har værdigenstande i ejendommen. 

Ingen kan vide hvor mange gamle nøgler der er i omløb, og som findes blandt tidligere beboere. Eller hvornår låsen eventuelt sidst er blevet omkodet af den tidlige ejere. Derfor anbefaler vi på Norh at få låseservice Frederiksberg;  at du får omkodet alle låsene som det første du gør når du er kommet på plads i dit nye hjem.

Omlægning/omstilling af dine låse er det billigste og hurtigste alternativ i forhold til at skifte låsene ud i hele ejendommen. Hvis låsene ikke er slidt og det er måske en låse, der er af en god sikkerheds klasse og er under 15 år gammel. Er det ikke nogen grund til at bytte eller udskifte låsene.

Ring til Norh låsesmed Frederiksberg på 22 22 28 68, vi kan afhjælpe dit problem indenfor et time

Hvis du gerne vil være sikker på at personer der har haft adgang til din nøgle ikke har det mere. Det kan være en nabo, eks-kærester, eks-svigemor eller håndværker der ikke mere har berettiget adgang til dit hjem, så er omkodning din lås det bedste mulige alternativ. Vi ser tit, at nøgler bliver kopierede i en så kaldet  hælebar, som du finder på gaden i din by. Så faktisk at selv om du i virkligheden får den nøgle du udleveret nøgle . Så har den person måske fortsat  uberettiget adgang til dit hjem.

Slip for alle bekymringen – Om nogen uberettiget har en nøgle hjem til din bolig

Norh låsesmed på Frederiksberg er altid parate til at omstille eller også kaldt omkode dine låse alle timer i døgnet, 365 dage om året. Vi er lige i nærheden i dit område og kan ankomme hos dig indenfor små 20 minutter. Hvis trafikken tillader det. Vores ansatte låsesmede er eksperter i omkodning af låse og tager ikke videre før din tryghed og sikkerhed er i orden.

Omkodning af låse til din postkasselås og hoveddør, et og samme nøgle, dette klarer vi nemt hos Norh Låsesmed Frederiksberg

Et bundt fuld med nøgler kan irreterende nok hurtigt vokse sig meget stor. Og hvis du har flere forskellige samt flere nøgler til dine dør til din indgang, terrase, postkasse, udhuset, hængelåser osv. Så gør dig selv en tjeneste, og  slip for alt besværet. Lad Norh låsesmed Frederiksberg omkode alle dine lås til en enkelt nøgle.

Ved selve omkodningen, så omstilles alle stift og låsecylindre, så de passer til samme nøgle. På denne måde så slipper du gå rundt med masser af nøgle hele dagen lang.

Oveni hvis du vælger en Garant Plus så får du også en mulighed for at få en nøgle der er super flot i lækker krom eller poleret messing. Det du mest er til. De er alle med høj sikkerheds klasse, flot design og funktionelle.

Er du usikker på om din lås til postkassen eller din hængelås kan omkodes til et og samme nøgle? Kontakt Norh låsesmed Frederiksberg og få en korrekt vurdering i mens du ringer. Vi hos Norh kan omstille/omkode alle dine låse på samme tid. Og vi kan omkode alle typer af låse både almindelige mekaniske låse og elektroniske systemer. Derfor så er det altid ligemeget hvilke låse som du har installeret i dag, vi hos Norh kan altid servicere dig og afhjælpe dit/dine problem/problemer med mange klodsende og besværlige nøgler.

Omlægning/omstilling af lås hvis din nøgle er gammel eller bare meget slidt

Det kan være smart og en god idé, at få lavet en omkodning af sine låse, også hvis nøglerne er meget slidte og har svært ved at låse op dørren. Det kan måske så være, at det er en urgammel serie 500 nøgle eller at det er gået igennem en hælebar til kopiering alt for mange gange. En slidt og gammel nøgle kan være et sindsygt irreterende objekt i din dagligdag. Da du når skal låse op flere gange om dagen, og det bare drille hver eneste gang. 

Den slider også unødvendigt meget på selve låsen hver eneste gang nøglen  skal bruges. Det vil nogle gange koste mere at ikke få noget gjort ved problemet. Da låsen til sidst også nødvendigt skal skiftes ud. Her anbefaler vi derfor også omkodning, inden din nøgle ødelægger låsen totalt. Så at den pludseligt overhovedet ikke mere kan bruges. Læs mere om omkodning af låse her. 

Tag mig til indeholdfortegnelse 

Norh låsesmed Frederiksberg udskifter en låse i et sommerhus nord på København.

Digitale samt elektroniske låsesystemer og låse hos Norh låsesmed Frederiksberg

Vi fører også elektronisk adgangskontrol hos Norh – Vi vil  sammenfatte to af disse systemer her. Så kort og præcist som muligt for at give dig et godt overblik på hvad du faktisk kan få. 

Rukos ADK Cliq Remote

Rukos Cliq er et låsesystem som virker elektronisk, og der du får med en tilhørende klassisk nøgle i stel. Det vil sige at dette system er en god blanding af sikkerheden fra den tilhørende klassiske låsenøgle og den elektroniske adgang/funktion.

Dette vel udarbejdede elektroniske adgangs-system fra Ruko. Er en udvikling af Rukos system som er navngivet Triton. Triton er i den  højeste sikkerheds klasse indenfor ikke elektronisk men klassisk sikkerhed, udviklet i nordiske lande. Efterfølgende er der tilføjet den smarte og fleksible elektroniske sikkerhed, som giver dig adgang. Oveni så passer nøglen, til backup. 

“Cliq” giver dig adgang helt uden nogle kabler. Endnu en ting,  mistede nøgler kan nemt nemt kodes ud af låsesystemet, mekanisk aflåsning af den højeste sikkerhed til din fordel. Udover det kan du få aktivitetslog som du kan læse på f.eks. din telefon med avanceret brugervenligt software. Norh låsesmed Frederiksberg kan installere og købe ind dette “ADK” låsesystem Uden at ændre på dine nuværende døre. Sikkert og nemt!

Elektronisk adgangskontrol fra vores leverandør Salto

Saltos elektronisk adgangskontrol er et system for private kunder og virksomheder. De elektroniske adgangskontrol låse er meget kompatible med dine installerede og  allerede installerede låsesystemer og design på dine nuværende dørgreb, så du ikke behøver lave større ændringer. Lige præcist som med Cliq system. 

Norh kan installere nye låsesystemet uden eller med besværlige kabler og undgå eventuelt dyre installations omkostninger. Igen lige som de andre beskrivende elektroniske adgangs låsesystemer kan omstilling af låse undgås nemt med disse låse. Lær mere om ADK her. Lær mere.

Adgangskontrol (ADK) fra Salto er ekstra hærværks sikret. Elektronikken er installeret indvendigt, og er testet og godkendt op til 30 minutters brandtæthed.

Hvad koster et elektronisk låsesystem (ADK)?

Prisen på indkøb og montering af et låsesystem elektronisk såvel som et klassisk system med nøgle i stel afhænger af hvilket elektronisk låsesystem du vælger og hvor mange forskellige og samme låse og  tilhørende nøgler, det drejer sig om.

Det er i hvert fald godt at være opmærksom på, at de digitale samt elektronisk adgangskontrol er selvfølgelig i en anden pris-niveau end de klassiske låsesystemer i mekanik. Hvis du udfylder vores indhent tilbud formular vil vi kunne sende dig nogle priser på dit behov.

Hvad er forskellen på låsesystem til det private, institutioner, erhverv og boligforeninger?

Låsesystemer bliver generelt oftest mere brugt i virksomheder, boligkomlexper, skoler, kontorer, shoppingcentre og udlejningsejendomme. Låsesystemer er til for at sikre din bolig, din butik, dit kontor eller erhverv mod indbrudstyve og  uvedkommende gæster. Norh låsesmed Frederiksberg kan leverer låsesystemer i alle forskellige sikringniveauer og sikkerhedklasser. Så dit nye system passer til dit behov og til dine lokaler.

Et låsesystem uanset om det er mekaniske eller ikke betyder at man have en nøgle, der efterfølgende giver adgang til flere forskellige døre og steder. Som dette eksempel, i en boligforening kan man f.eks. have en nøgle til en kælder eller opgang, hvor alle der bor i bygningens nøgler passer. Og virker de forskellige nøgler kun til hver beboers lejlighed og postkasser samt opbevaringrum. 

Systemlåse eller også ladt låsesystem  betyder kortfattet styring af personlig adgang. En enkelt nøgle til alle låse, men der er kun adgang til hvis enkelt rækkehus eller lejlighed.

Hvad med låsesmed til erhverv? Kan Norh låsesmed Frederiksberg hjælpe her?

Det kan selvfølgelig også være en virksomhed (butik, kontor eller lager) med flere ansatte, hvor alle medarbejder ikke burde have adgang til alle steder. Derfor kan man nemt og med stor fordel bruge systemnøgler, og på den måden får man adgang til bestemte døre. 

Derfor kaldes det mekaniske eller elektroniske låsesystemer. Norh låse Frederiksberg kan klare opgaven. Når du vil have styr dine nøgler og enkelte ansattes eller beboers adgang til lokalerne eller bygningen.

Vi håber nu alt du fået alt info du skal bruge af vores låsesmed på Frederiksberg. 

Tag mig til indeholdfortegnelse 

Låsesmed Frederiksberg kommer hurtigst muligt ud til dig på Frb og omegn.
Indhent tilbud
5
5,0 rating
5 out of 5 stars (based on 23 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Åbningstider;

Man- søn: 00:00-23:59
(Døgnåbent)

Åbent 365 dage om året,
også om helligdage.

Ofte stillede spørgsmål
til låsesmeden på Frederiksberg

I hvor lang tid skal jeg vente på låsesmeden på Frederiksberg?

Hvis du ringer til os tager det Ca. 20 minutter, Norh låsesmed Frederiksberg har sit værksted lige ved Gammel Kongevej. Ved et akut udkald rykker vi altid ud med desamme.

Hvis jeg smækket mig ude, skal låsen så bores op?

9 ud af 10 gange nej, så kan låsesmeden nøjes med at åbne dørren på få 5 minutter.

Hvad er prisen på en akut oplukning?

Det afhænger flere forskellige faktorer, tidspunkt, ugedag med mere. Ring os, så giver vi dig et godt tilbud.

Tager Norh låsesmed Frederiksberg mobile pay?

Ja, vi tager Mobile Pay, bankoverførsel og kontant. Ved større opgaver udarbejder vi tilbud som vi efterfølgende sender en faktura.

Min dør er ødelagt efter indbrud, kan i hjælpe?

Ja, vi kan reparere karmen/døren og installere en ny dør hvis det skal til. Hærværk ved indbrud dækker heldigvis som regel din forsikring.  

Assa abloy
Leverandør hos Norh

5/5

Videoen ovenfor demonstrer vores største leverandør Ruko og Assa Abloy, og deres forskellige løsninger.