Ledige stillinger Låsesmed

Norh låsesmed Job (Norh sikrig)

Vi er ofte på udkig efter nye gode kollegaer der vil være med og styrke Norh i fælleskab med os. Norh låsesmed er ikke blot kun en låsesmed i København og i trekantområdet. Vi er også en del af Norh Entreprise som tilbyder håndværker ydelser i hele Storkøbenhavn. Vi søger ikke en låsesmed på tidspunktet, men alle de gode ansøgninger vi får gemmer vi, til den dagen vi skal rekruttere mere. Hvis du sender os en ansøgning så giver du os samtykke til at beholde denne til fremtide brug. 

Låsesmed Islands brygge åbner dør op.
Afspil video

Låsesmed job

Selvstændig Låsesmed trekantområdet

Vi søger en selvstændigt kørende låsesmed i trekantområdet. Norh leverer sikring og låsesmeds ydelse i topklasse til primært erhvervskunder. Har du en låsesmed uddannelse i bagaget? Og brænder du for at skabe tryghed og sikkerhed? Og du har din egen bil og værktøj så er du måske den hjælpende hånd vi søger i trekantområder. Tøv ikke med at kontakte os og søg låsesmed job hos Norh. Du behøver blot udfylde formularen nederst. Vi kører primært i Storkøbenhavn og i bydele så som Nørrebro, Vesterbro og Østerbro osv. 

Elektriker

Ferie afløser til Norh Entreprise

Norh søger hurtigst muligt en ferie afløser eller deltids elektriker i Storkøbenhavn, vi udfører el arbejde og låsesmeds arbejde tit bydele så som Amager, Frederiksberg, Nørrebro og Valby. Det er et krav, at du er faglært elektriker med svendebrev og har nogle års erfaring inden for branchen. Det er desuden en fordel, hvis du tidligere har arbejdet med både service og projekter selvstændigt ude blandt kunder. Du kan læse mere om Norh Entreprise og de ydelser Norh tilbyder kunder indenfor de forskellige område. 

Vedligeholdelse

Reparationer 

Hulboring

Malerarbejde

Autolåsesmed

Arkitekt 

Låsesmed

Elektriker

Service minded

Vindues sikring

Sikkerhedsdøre

Rengørings service

Tømrer

Døgnåbent

Byggeri

Uddanelse

Låsesmed Job, bliv låsesmed hos Norh

Låsesmed Uddannelse - arbejde som låsesmed

Sådan her bliver du låsesmed

Som låsesmed får du ansvaret til danskernes sikkerhed og tryghed

Måske er du til både kundeservice og mekanik. Kan du lide at være ude i de private hjem og også synes at store komplekse byggerier lyder som en spænende arbejdsplads? Som låsesmed får du det hele. Låsesmedene hos Norh arbejder med låse, døre, adgangskontrolsystemer, mange forskellige, overvågning alarm- og sikrings systemer. – og ikke mindst så sikrer vi private hjem og virksomheder.


En låsesmeds hverdag er meget variererende og kan både bestå af forskellige opgaver, alt efter hvilket firma du er ansat i. Norh låsesmede er opdateret i den teknologiske udvikling inden for vores sikkerhed. Og derfor er det vigtigt for os, at du har lyst til at udvikle og udfordre dig selv, og har lyst til at lære nye systemer indenfor låse, alarm og overvågning. Norh låsesmed har stor viden inden for data og elektriker netværk. Dette bruger i arbejdet med ADK og overvågning.

Ønsker du at blive låsesmed? Læs om låsesmed uddannelse her

Hvis du ønsker at blive uddannet låsesmed, kan du gøre det når du har afsluttet folkeskolens afgangsprøve og du skal have i hvert fald 02 i dansk og matematik. Matematikken er vigtig og denne skal du bruge, da vi på skolen lærer at beregne låsesystemer. Derfor kan vi sikre, at de rigtige nøgler går til det rigtige steder.

Grundforløb og hovedforløb, i en periode på 4,5 år, når du vil få et låsesmed job

Låsesmeduddannelsen løber over en periode på 4 ½ år. Uddannelsen starter altid med grundforløb 1 og 2 med 20 ugers varighed, her lærer du dig det mest basale omkring låses og sikring. Efterfølgende begynder hovedforløbet, med praktik og skoleophold. Hvoraf skolen er i ca. 10 uger ad gangen. Uddannelsen læses på TEC.. Efter uddannelse kan låse få et låsesmed job.

Din hverdag i låsesmed job

Når vi hos Norh låsesmed er ude at installerer sikkerhed, vejleder vi kunder om, hvilket sikring der dækker deres behov bedst efter deres budget. Som låsesmed sendes du ud på mindre serviceopgaver 9 ud af 10 gange alene. Så der kræves at du er selvstændig og serviceminded. Opgaverne og kunderne varierer fra dag til dag. Også størrelsen på dem. Nogle gange klares opgaven på få minutter og nogle gange er det projekter det er igang i månedsvis.

Som låsesmed får du et godt viden omkring tekniske produkter. Så du kan kombinere og anvende de rigtige materialer til hver opgave. Det er lidt detektiv arbejde med at være låsesmed. Og det er meget frihed under ansvar.

FeedBack

Vi vil gerne høre din mening om vores service - Vi på Norh låsesmed bliver glade for din feedback

overvågningkamera københavn