Låsesmed Gentofte og låsesmed Jægersborg
- din lokale, pålidelige og loyale låsesmed

Vores låsesmede er der når du har brug for akut låseservice i Gentofte og Jægersborg

Norh låsesmed Gentofte kommune og Norh låsesmed Jægersborg – er en døgnåben låsesmed i Gentofte samt Jægersborg omegn. der tilbyder alt inden for indbrudssikring og låse, vores låsesmede udfører bland andet oplukninger, udskiftninger af låse, monteringer af låse og låsesystemer og meget mere.

Har du brug for en låsesmed Gentofte eller Jægersborg akut? Norh låsesmed Gentofte og omegn. tilbyder 24 timers akut døgnservice, uanset hvilken dag på året eller hvonår du har brug for en dygtig låsesmed Gentofte eller låsesmed Jægersborg. så er du altid velkommen til at ringe til os.

Norh låsesmed Gentofte og Jægersborg, er din lokale låseekspert til billige priser, vi er altid klare på at rykke ud og hjælpe dig, imorgen, i aften eller om en måneds tid.  Vi står til rådighed for dig, den tipspunkt der passer dig bedst. 

Din lokale låsesmed Gentofte med døgnåben service og alt i låse og låsesmed Jægersborg.

Døgnservice låse i Gentofte

Bi kører ud alle dage i ugen, du skal bare ringe til vores låsesmed i Gentofte, så går de ikke langt tid for hjælpen er fremme.

Ankomst ca. 20 minutter

Alt efter trafikken. Vi prøver at være hos dig indenfor 20 minutter, så at du kan forsætte din hverdag igen som normalt, så hurtig som muligt.

Låsesmed kvalitet i top

Indbrudsikring, dørautomatik, dørlukkere eller låseservice. Vi går op i at yde høj kvalitet og god service hver gang, uanset opgave.

Autolåsesmed Gentofte, Norh er din låsesmed til bil Jægersborg og Gentofte

Alt i låse og dørautomatik Gentofte og omegn.

Norh låsesmed Gentofte - din lokale låsesmed i Jægersborg og i Gentofte kommune

Norh låsesmed Gentofte – Hvis du skal bruge låseservice akut er vi hos dig indenfor 20 minutter. Vores låsesmede bor selve i nærheden, og kan derfor ofte være hos dig indenfor 20 minutter i Gentofte og Jægersborg. 

Vi anvender os ikke af et kontor, dette gør vi for at holde priserne nede for dig.  Et kontor plejer nemlig at koste mange penge i måneden. Derfor taler du direkte med en faglært håndværker eller låsesmed Gentofte eller  Jægersborg, når du ringer til os. Med mange års erfaring som låsesmed betyder at vi hurtigt forstår dit problem og vi kan give dig en hurtig og faglig korrekt vejledning. Hvis vi ikke umiddelbart kan hjælpe dig gennem et blot et telefonsamtale. Så kommer vi meget gerne ud til dig og tager et kig samt løser din opgave på stedet.

På denne side finder du fakta og information om Norh låsesmed Gentofte og om vores fag. Samt information om for eksempel hvordan vi arbejder som låsesmede i Gentofte og omegn.

Hvad er en låsesmed og hvordan arbejder vi som låsesmed Gentofte og Jægersborg?

Norh låsesmed Gentofte er en låsesmed der kører i områderne omkring Gentofte, Klampenborg og Jægersborg- Som låsesmed  du forpligtet til at besidde ekspertisen og erfaringen med at montere, udskifte og åbne forskellige typer låse. I fortiden arbejdede en låsesmed også med fremstilling af låse, dermed tilstedeværelsen af ​​ordets smed i begrebet låsesmed.

Hos Norh låsesmed Gentofte og Jægersborg kan vi hjælpe med både installationen af ​​låse til dit hjem, men i mange tilfælde har vi ekspertisen til at kunne hjælpe den person, der også har smækket sinde bilnøgler inde i sin bil, lige som vi kan hjælpe den der har smækker sig ude af sin bolig. Norh Sikring er også forhandlere af andre sikkerhedsudstyr så som sikkerhedsdøre og sikkerheds gitre. En låsesmed lige som os, kan i de fleste tilfælde åbne forskellige typer låse uden at ødelægge låsen. Dessvære kan det nogle gange være nødvendigt, at bore låsen op.

Sådan er vi udlærte som låsesmede, hos Norh låsesmede Gentofte

Alle vores låsesmede i Gentofte og Jægersborg er udlærte låsesmede, de alle har gået grundforløbet som låsesmede og har derfor praktisk erfaring og teknisk uddannelse efterfølgende med i bagagen. Mange af vores ansatte autoriserede elektriker og låsesmede, har valgt at forsætte sin uddannelse i forskellige særlige retninger det vil sige at; vi har en TVO-ekspert og en AIA ekspert på holder, samt en automekaniker på holdet.

At arbejde som låsesmed Gentofte og låsesmed Jægersborg

Da låsesmedfaget er et håndværk med stort ansvar og samtidgigt som at man arbejder med små detaljer, gør det det lettere, hvis man besidder kvaliteter som tålmodighed og nøjagtighed. I de fleste tilfælde indebærer selve arbejdet som låsesmed at man er fleksibel da uheld sjælden sker mellem 07:00 og 16:00 i hverdagene, for vores låsesmeds kunder i Gentofte og Jægersborg.

Er i en autoriseret låsesmed?

I Danmark findes der ikke noget der hedder autorisation for en låsesmeds virksomhed, hvis en låsesmed kalder sig for “autoriseret låsesmed” dette er det mere eller mindre en type af falsk markedsføring. Vi hos Norh låsesmed Gentofte er dog autoriseret som elektriker og det bliver man idag gennem sikkerhedstyrelsen samt KLS.

Norh låsesmed Gentofte monterer større låsesystemer, samt tager sig af akutte oplukninger af døre og låse

Norh låsesmed Gentofte har en kørende låsesmed i Gentofte og Jægersborg. Som altid yder kvalitetsmæssig og professionel låseservice og sikring til private og erhverv. Norh låsesmed Gentofte har stor erfaring med alle typer af låse, nøgler og elektronisk adgangskontrol for boliger og ejendomme.
Hvis du ikke kan åbne din bil – så kan vi også klare det då  nogle af vores låsesmede er uddannede som autolåsesmede. Læs mere om vores autolåsesmed her. 

Norh kører som låsesmed i hele Storkøbenhavn, så vi er næsten altid lige en låsesmed i nærheden. Vi kan derfor ofte være hos dig typisk indenfor 20 minutter alt efter trafikken uanset bydel, ved akut udrykning.

Låsesmeden i København og i Gentofte, er en låsesmed der tilbyder beboer og erhvervsdrivende alt i låseservice.

Norh låsesmed Gentofte kan hjælpe dig med alle varianter for låseservice og låsesmed i Gentofte og Jægersborg og omegn. For eksempel kan du få hjælp til låse i en opgang-, lejlighed- og butiks døre samt i porte eller postkasser.

Nogle af Norh låsesmed Gentofte ydelser er;

 • Oplukning af døre til huse, lejligheder eller virksomheds lokaler
 • Autolåsesmed til oplukning af din bil, båd eller varevogn
 • Omkodning af mekaniske låse
 • Sikkerhedsdøre til lejlighed huse og erhverv
 • Udskiftning af låse til døre, skure osv
 • Reparation af ødelagte eller skadede låse
 • Pengeskabe og værdiskabe
 • Låsesystemer mekaniske og elektroniske
 • Nøgle kopiering og omkodning, flere nøgler til en enkelt
 • Tyverisikring, gratis sikkerheds tjek samt montering af forsikringgodkendte låse
 • Hjælp til fogedsager og forsikrings sager
 

Kan du ikke finde din låsesmeds opgave? Vi kan nok finde en løsningen du søger alligevel. Eller se flere af vores ydelser her. 

 

Låsesmed Gentofte og låsesmed Jægersborg, lokalt billig låsesmed Norh.
Indbrud statistik 1 kvartal 2020 i Gentofte

Når du ringer til Norh låsesmed Gentofte så kan du altid være sikker på, at du får faglært kvalitet og låseservice

Vi har helt op til 6 års garanti på vores almindeligste ydelser. Norh låseservice Gentofte og låsesmed Jægersborg priser på sikring er enkle og helt gennemsigtige. Du kan altid spørge os på førhånd hvad det vil koste.

Norh låsesmed Gentofte bestræber effektivitet, uden at dette går udover kvaliteten på låsesmedsarbejdet. Norh lever af tidligere kunders tilfredshed og gode anmeldelser. Norh garanterer derfor; altid at vi ikke kører videre for du er tilfreds og før din lås fungerer perfekt, samt at din sikkerhed er hundrede procent i orden.

Læs vores anmeldelser fra Facebook her.

Smækket ude eller mistet nøglen? Så skal du nok bruge en oplukning en en låsesmed i Gentofte

Har du smækket dig selv ude eller på den ene eller anden måde mistet dine nøgler til boligen. Skal du aldrig selv prøve på selv at bryde din lås op. Dette kan nemlig ende med at du ødelægger både dør og lås. Hvilket gør arbejdet endnu dyrere for dig, fordi at de leder til at gøre opgaven sværere for din lokale låsesmed. Dette betyder a det vil tage mere tid at reparere og eventuelt skal nye reservedele købes ind. 

Norh låsesmed Gentofte er næsten altid nær dig og kan ofte være hos dig typisk inden for 20 minutter

Vores låsesmede yder låseservice hver dag og kan åbne i princippet alle typer låse, også elektroniske- bil låse. Helt uden at gøre skade på hverken låsen, døren eller karmen. Norh låsesmed Gentofte kører rundt med special værktøj og reservedele i vores servicevogne. 

Derfor kan vi løse næsten af alle almindeligste opgaver på stedet.
Uanset hvad, så kører kun vores akutte låsesmed ikke før din lås virker igen (hvis det ikke er efter reservedele). Din sikkerhed skal det nemlig hurtigst muligt være styr på igen.

Brug for en lokal låsesmed Gentofte? Kom hurtigt i kontakt med os her på telefon (+45) 22 22 28 68 eller på mail info@norh.eu

Norh låsesmed Gentofte,er der for alle vores kunder nord på København, privat såvel som erhverv. Vi er også meget glade for at vi oveni låsesmedearbejde, kan tilbyde andre ydelser som for eksempel malerarbejde (https://www.norhmaler.dk/) Samt tømrerarbejde (https://www.norhtoemrer.dk/)

 

Mekaniske låse eller elektroniske låse? Har du et behov af at få elektronisk adgangskontrol? Få rådgivning hos os

Norh låsesmed Gentofte og Jægersborg udskifter, monterer, reparerer og installerer mekaniske, elektroniske låsesystemer eller “ADK”. Udover at vi står for montering så går vi også meget op i at tilbyde vores kunder den bedste rådgivning indenfor områderne. Vil du gerne vide mere om mekaniske eller elektroniske låsesystemer så kan du altid tage kontakt til os eller læs mere her om låsesystemer

Ved en opsætning af et låsesystem eller “ADK” er vores autorisation hos sikkerhedstyrelsen bland andet jeres sikkerhed. Vi er en autoriseret elinstallatør firma og kan derfor løse langt flere opgaver end vores konkurenter som ikke er autoriserede. Norhs låsesmede i Gentofte har flere års erfaring af dette. Derfor kan top sikre både ejendomme og hjem.

Norh låsesmed Gentofte leverer adgangskontrol til styring af medarbejders forhold. Eller ADK (adgangskontrol) med kode som du selv styrer med kort eller chip. Nors låsesmede i Gentofte kan montere  låsesystemer i flere sikkerheds kategorier med flere forskellige styringer og funktioner. Systemet vil altid passer til din bygning og dig som bruger.

Få information om nogle af de forskellige varianter af låsesystemer

Et låsesystem kan give 100% overblik, du kan styre og få ekstra sikkerhed til din bygning. Forskellige systemer, er tilpasset forskellige bygninger. Dit behov varierer i forhold til hvis det er en bolig, boligforeninger, lager eller kontor.

Mekaniske låsesystemer opsættes af Norh låsesmed Gentofte

Låsesystemer fra RUKO er de som Norh låsesmed Gentofte og Jægersborg oftest installerer for regel, for vores kunder. Deres låse har  den højeste sikkerheds klasse, funktion og desgin. 

Med priser der er til at forstå.
Ruko Garant Plus er et mekanisk låse system til private, foreninger og virksomheder. Det tilbyder mange muligheder kombineret højeste sikkerhed i et pæn elegant design. Ruko nøglerne til låsesystemet er ikke kopierbare. Det kræver et sikkerheds kort med kode at få lov til at kopiere nøglerne i en hælebar til systemet.

Dorma låsesystem

Dorma er en leverandør af låsesystemer og af låse, også i høj kvalitet og tilbyder derfor et højt sikkerhedsniveau, Dorma vil Norh låsesmed Gentofte gerne anbefale. Dormas forskellige låse og systemer er konkurrencedygtige på markedet både i forhold hvad de koster, holdbarhed samt funktion.

Ruko låsesystem (en klassiker) serie 1200

Ruko låsesystem serie 1200 er et et klassisk (vil vi mene) patenteret system, i høj sikkerhedklasse. Det er en af Rukos bedste produkter idag synes vi hos Norh. Låsesystemet har så kaldet en d12 teknologi, denne er fremstillet til det private hjem.

Serie 1200 låsene er dermed langt mere sikker end gamle låsesystemer som serie 500 (ikke forsikring godkendt) og serie 600. Der kun har fem respektive seks koder.

Ruko Triton 501 er også i et af de højeste sikkerheds klasse for Rukos låsesystemer

Ruko låsesystem Triton 501 er et nyt system er specielt udviklet til erhverv, skoler og kommunale institutioner. Låsesystemet Ruko Triton er også brugt på mange ny byggerier af boligkomplekser. Det kan nemt anvendes i ejer/andelforeninger. Triton låsesystem har mange forskellige kombinerings muligheder. Der gør de velegnet på de fleste større bygninger.

Ruko har med Triton systemet udviklet endnu en ny patenteret nøgleprofil og side kode-ordning. Der sætter bedre standard for sikring. Læs mere her.

Vi har værksted i Gentofte kommune, men kører som låsesmede i hele Storkøbenhavn

Norh låsesmed Gentofte har et værksted beliggende i Gentofte kommune. Dette værksted dækker låseservice i områderne omkring; Charlottenlund, Hellerup og Østerbro.

Du kan selvfølgelig bruge Norh andre steder på Sjælland og i hovedstaden. Vi prøver at være så fleksible som overhovedet muligt. Vi vil gerne at alle kunder der kigger efter en sikkerhedsentreprenør eller hjælp til sine låse kan bruge os og finder den hjælp de søger hos os. 

Norh låsesmed Gentofte, har ikke nogle problemer med at rykke lidt længe end de område vi normalt kører i. Så i principper er det ligegyldigt for os hvis du bor . Se nærmere på nogle af vores afdelinger her. 

Så hvis du søger en låsesmed, der ikke bare udfører et godt stykke arbejde men som også vil yde absolut bedste låseservice og oveni har lang erfaring og kundskab så kontakt os. Vi glæder os til at høre om din opgave og hvad vi kan gøre hvad vi kan gøre for dig. Du er velkommen til at ringe til os på 22 22 28 68, uanset om du har en virksomhed eller er en privatperson. Vi tager os af alle opgaver uanset størrelse og omfang.