Låsesmed Gentofte og Låsesmed Jægersborg

Din lokale, pålidelige og loyale låsesmed i Gentofte kommune

Norh låsesmed Gentofte og Norh låsesmed Jægersborg er en døgnåben autoriseret elektriker og låsesmed i Gentofte samt Jægersborg omegn. der tilbyder alt inden for indbrudssikring og låse. Vores låsesmede udfører bland andet oplukninger, udskiftninger af låse, monteringer af låse og låsesystemer og meget mere. Norh låsesmed Gentofte har døgnåbent og er derfor altid der for dig når du har behov for akut låseservice i Gentofte og Jægersborg.

 

Din lokale låsesmed Gentofte med døgnåben service og alt i låse og låsesmed Jægersborg.

Døgnservice låsesmed Gentofte

Vores låsesmed i Gentofte kører ud alle dage i ugen, du skal blot ringe til vores vagttelefon, så går de ikke langt tid for hjælpen er fremme.

Ankomst ca. 20 minutter

Alt efter trafikken. Vi prøver at være hos dig indenfor 20 minutter, så at du kan forsætte din hverdag igen som normalt, så hurtig som muligt.

Låsesmed med kvalitet i top

Vi går op i at yde høj kvalitet og god service hver gang, uanset opgave. Vi forhandler alle de største mærke og leveredører på markedet.

Nicolai er en af Norh låsesmed Gentofte's låsesmede. Har er udlært tekniker og mekaniker samt låsesmed Gentofte.

Alt i låsemed og døre i Gentofte og omegn.

Norh låsesmed Gentofte, tilbyder lokal låseservice med kort ventetid

Norh låsesmed Gentofte; Hvis du skal bruge låseservice akut, så er vi hos dig indenfor 20 minutter. Vores låsesmede bor selve i nærheden, alene derfor kan vi ofte være hos dig indenfor 20 minutter i Gentofte og Jægersborg. 

Vi anvender os ikke af et kontor, dette gør vi for at holde priserne nede for dig.  Et kontor indebærer nemlig mange udgifter for virksomheder, gennem at undgå dette så kan vi være en billig låsesmed Gentofte. Når du ringer til os taler du direkte med en faglært håndværker eller låsesmed Gentofte eller Jægersborg.

Med mange års erfaring som låsesmede betyder at vi hurtigt forstår dit problem og vi kan give dig en hurtig og faglig korrekt vejledning. Hvis vi ikke umiddelbart kan hjælpe dig gennem et blot et telefonsamtale. Så kommer vi meget gerne ud til dig og tager et kig samt løser din opgave på stedet.

På denne side finder du fakta og information om Norh låsesmed Gentofte, samt information om hvordan vi arbejder som låsesmede i Gentofte og omegn. med indbrudssikring og låse. 

Hvad er en låsesmed og hvordan arbejder vi som låsesmed Gentofte og Jægersborg?

Norh låsesmed Gentofte er en låsesmed der kører i områderne omkring Gentofte, Klampenborg og Jægersborg. Som låsesmed er du forpligtet til at besidde ekspertisen og erfaringen med at montere, udskifte og åbne forskellige typer låse. I fortiden arbejdede en låsesmed også med fremstilling af låse, dermed tilstedeværelsen af ordets smed i begrebet låsesmed.

Hos Norh Låsesmed Gentofte og Jægersborg kan vi hjælpe med både installationen af låse til dit hjem og til dit erhverv. Vi har også ekspertisen samt fleksibiliteten til at kunne hjælpe den person, der har behov for akut hjælp, fx smækket bilnøgler inde i bilen, lige som vi kan hjælpe dig der har smækker sig ude af boligen. Vi har nemlig en dygtig og udlært låsesmed til bil på holdet, samt en låsesmed på døgnvagt til rådighed 24 timer i døgnet. 

Norh Sikring låsesmed København er også forhandlere af andre sikkerhedsudstyr så som pengeskabe, sikkerhedsdøre og sikkerheds gitre. En låsesmed lige som os, kan i de fleste tilfælde åbne forskellige typer låse uden at ødelægge låsen. Det sker sjældent med desværre kan det nogle gange være nødvendigt, at bore låsen op.

Udlærte låsesmede, hos Norh låsesmede Gentofte

Alle vores låsesmede i Gentofte og Jægersborg er udlærte låsesmede, vi alle har gået grundforløbet som låsesmede og har derfor praktisk erfaring og teknisk uddannelse efterfølgende med i bagagen. Nogle af vores ansatte er også autoriserede som elektriker og låsesmede, da har valgt at forsætte sin uddannelse i forskellige særlige retninger det vil sige at; vi har en TVO-ekspert og en AIA ekspert, samt en automekaniker på holdet.

Om vores arbejde som låsesmed Gentofte og låsesmed Jægersborg

Da låsesmed faget er et håndværk med stort ansvar og samtidigt som at man arbejder med små detaljer, gør det det lettere, hvis man besidder kvaliteter som tålmodighed og nøjagtighed. I de fleste tilfælde indebærer selve arbejdet som låsesmed at man er fleksibel da uheld sjælden sker mellem 07:00 og 16:00 i hverdagene, ude hos vores låsesmede kunder i Gentofte og Jægersborg.

Er Norh Låsesmed Gentofte en autoriseret låsesmed?

I Danmark findes der ikke noget der hedder autorisation for en låsesmeds virksomhed, hvis en låsesmed kalder sig for “autoriseret låsesmed” dette er det mere eller mindre en type af falsk markedsføring. Vi hos Norh låsesmed Gentofte er som de færreste låsesmede i København er, autoriseret som elektriker og det bliver man i dag gennem sikkerhedsstyrelsen samt KLS. 

Vi har derfor til stor vane at arbejde med kvalitetssikring og desuden er vi forsikrede indenfor alle områder. Det synes mange af vores låsesmed kunder i Gentofte er en stor fordel når de kigger efter en låsesmed i Gentofte. Det betyder nemlig tryghed.

Norh låsesmed Gentofte og Jægersborg, er din lokale låseekspert til billig låsesmed pris, uden at gå ned på kvalitet og tryghed.  Vi er altid klare på at rykke ud og hjælpe dig, i morgen, i aften eller om en måneds tid.  Vi står til rådighed for dig, den tipspunkt der passer dig bedst altid!

Afspil video

Norh låsesmed Gentofte er en døgnåbenlåsesmed der monterer alt i låse Inkl. større låsesystemer

Norh låsesmed Gentofte har en kørende låsesmed i Gentofte og Jægersborg. Som altid yder kvalitetsmæssig og professionel låseservice og sikring til private og erhverv. Norh låsesmed Gentofte har stor erfaring med alle typer af låse, nøgler og elektronisk adgangskontrol for boliger og ejendomme.
Hvis du ikke kan åbne din bil – så kan vi også klare det då  nogle af vores låsesmede er uddannede som autolåsesmede. Læs mere om vores autolåsesmed her. 

Norh kører som låsesmed i hele Storkøbenhavn, så vi er næsten altid lige en låsesmed i nærheden. Vi kan derfor ofte være hos dig typisk indenfor 20 minutter alt efter trafikken uanset bydel, ved akut udrykning.

Låsesmeden i København og i Gentofte, er en låsesmed der tilbyder beboer og erhvervsdrivende alt i låseservice.

Norh låsesmed Gentofte kan hjælpe dig med alle varianter for låseservice og låsesmed i Gentofte og Jægersborg og omegn. For eksempel kan du få hjælp til låse i en opgang-, lejlighed- og butiks døre samt i porte eller postkasser.

Nogle af Norh låsesmed Gentofte ydelser er;

 • Oplukning af døre til huse, lejligheder eller virksomheds lokaler
 • Autolåsesmed til oplukning af din bil, båd eller varevogn
 • Omkodning af mekaniske låse
 • Sikkerhedsdøre til lejlighed huse og erhverv
 • Udskiftning af låse til døre, skure osv
 • Reparation af ødelagte eller skadede låse
 • Pengeskabe og værdiskabe
 • Låsesystemer mekaniske og elektroniske
 • Nøgle kopiering og omkodning, flere nøgler til en enkelt
 • Tyverisikring, gratis sikkerheds tjek samt montering af forsikringgodkendte låse
 • Hjælp til fogedsager og forsikrings sager
 

Kan du ikke finde din låsesmeds opgave? Så kan vi nok finde en løsningen du søger alligevel. Eller se flere af vores ydelser her. 

 

Låsesmed Gentofte og låsesmed Jægersborg, lokalt billig låsesmed Norh.
Antal indbrud 1 kvartal 2020 i Gentofte

Når du ringer til Norh låsesmed Gentofte så kan du altid være sikker på, at du får faglært kvalitet og venlig låseservice

Vi har helt op til 6 års garanti på vores almindeligste ydelser. Norh låseservice Gentofte og låsesmed Jægersborg priser på sikring er enkle og helt gennemsigtige. Du kan altid spørge os på forhånd hvad det vil koste.

Norh låsesmed Gentofte bestræber effektivitet, uden at dette går udover kvaliteten på låsesmedsarbejdet. Norh lever af tidligere kunders tilfredshed og gode anmeldelser. Norh garanterer derfor; altid at vi ikke kører videre for du er tilfreds og før din lås fungerer perfekt, samt at din sikkerhed er hundrede procent i orden.

Læs vores anmeldelser fra Facebook her.

Smækket ude eller mistet nøglen? Så skal du nok bruge en oplukning af en lokal låsesmed i Gentofte

Har du smækket dig selv ude eller på den ene eller anden måde mistet dine nøgler til boligen. Skal du aldrig selv prøve på selv at bryde din lås op. Dette kan nemlig ende med at du ødelægger både dør og lås. Hvilket gør arbejdet endnu dyrere for dig, fordi at de leder til at gøre opgaven sværere for din lokale låsesmed. Dette betyder a det vil tage mere tid at reparere og eventuelt skal nye reservedele købes ind.

Norh låsesmed Gentofte er næsten altid nær dig og kan ofte være hos dig typisk inden for 20 minutter

Vores låsesmede yder låseservice hver dag og kan åbne i princippet alle typer låse, også elektroniske- bil låse. Helt uden at gøre skade på hverken låsen, døren eller karmen. Norh låsesmed Gentofte kører rundt med special værktøj og reservedele i vores servicevogne.

Derfor kan vi løse næsten af alle almindeligste opgaver på stedet.
Uanset hvad, så kører kun vores akutte låsesmed ikke før din lås virker igen (hvis det ikke er efter reservedele). Din sikkerhed skal det nemlig hurtigst muligt være styr på igen.

Brug for en lokal låsesmed Gentofte? Kom hurtigt i kontakt med os her på telefon (+45) 22 22 28 68 eller på mail info@norh.eu

Norh låsesmed Gentofte, er der for alle vores kunder nord på København, privat såvel som erhverv. Vi er også meget glade for at vi oveni låsesmedearbejde, kan tilbyde andre ydelser som for eksempel malerarbejde (https://www.norhmaler.dk/) Samt tømrerarbejde (https://www.norhtoemrer.dk/)

Mekaniske låse eller elektroniske låse? Har du et behov af at få elektronisk adgangskontrol? Få rådgivning her

Norh låsesmed Gentofte og Jægersborg udskifter, monterer, reparerer og installerer mekaniske, elektroniske låsesystemer eller “ADK”. Udover at vi står for montering så går vi også meget op i at tilbyde vores kunder den bedste rådgivning indenfor områderne. Vil du gerne vide mere om mekaniske eller elektroniske låsesystemer så kan du altid tage kontakt til os eller læs mere her om låsesystemer.

Ved en opsætning af et låsesystem eller “ADK” er vores autorisation hos sikkerhedsstyrelsen bland andet jeres sikkerhed. Vi er en autoriseret elinstallatør firma og kan derfor løse langt flere opgaver end vores konkurrenter som ikke er autoriserede. Norhs låsesmede i Gentofte har flere års erfaring af dette. Derfor kan top sikre både ejendomme og hjem.

Vi hjælper med styring af adgangskontrol 

Norh låsesmed Gentofte leverer adgangskontrol til styring af medarbejders forhold. Eller ADK (adgangskontrol) med kode som du selv styrer med kort eller chip. Nors låsesmede i Gentofte kan montere  låsesystemer i flere sikkerheds kategorier med flere forskellige styringer og funktioner. Systemet vil altid passer til din bygning og dig som bruger.

Vi har den bedste adgangskontrol systemer, som du kan vælge afhængigt af den kvalitet, som du ønsker. Dette har gjort os til mange virksomheder foretrukne valg af leverandør i elektronisk adgangskontrol og låsesmed.

Hvorfor købe adgangskontrolsystem monteret og købt ind af Norh låsesmed Gentofte?

Vi tilbyder en bred vifte af adgangskontrolsystemer til billige låsesmed priser, som du kan købe afhængigt af dine præferencer. Under købet vil vi sikre, at vi tilbyder dig den løsning som dækker dit behov i mange år fremover. Vi rådgiver dig frem til det bedste at vælge imellem det brede udvalg der findes.

Produkter og priser

Vi fører en række produkter, der passer til alle budgetter til adgangskontrol. Med hensyn til priserne på vores adgangskontrolsystemer sparer Norh Låsesmed Gentofte dig nogle penge. Vi vil give dig overkommelige priser afhængigt af de muligheder, der vil gøre dig tilfreds. Vi har hjulpet mange virksomheder og privatpersoner med deres køb af elektronisk adgangskontrol. 

Norh låsesmed Gentofte vil sikre, at vi giver dig adgangskontrol, til en fair pris der opfylder dine ønsker. 

Autoriserede tekniker hos Norh Låsesmed Gentofte.

Læs om nogle af de forskellige moderne varianter af låsesystemer der findes i dag på markedet

Et låsesystem kan give 100% overblik, du kan styre og få ekstra sikkerhed til din bygning. Forskellige systemer, er tilpasset forskellige bygninger. Dit behov varierer i forhold til hvis det er en bolig, boligforeninger, lager eller kontor.

Mekaniske låsesystemer som opsættes af Norh låsesmed Gentofte

Låsesystemer fra RUKO er de låsesystemer som Norh låsesmed Gentofte og Jægersborg tit installerer for kunder. Ruko’s låse tilbyder nemlig høj sikkerhed, funktion og design.

Garant plus (Ruko)

Ruko Garant Plus er et mekanisk låsesystem udviklet til private, foreninger og virksomheder. Denne model af låse tilbyder mange muligheder kombineret højeste sikkerhed i et pæn elegant design. Ruko nøglerne til låsesystemet er ikke heller kopierbare. Det kræver et sikkerheds-kort med kode at få lov til at kopiere nøglerne i en hælebar til systemet.

Dormakaba låsesystem

Dormakaba er en leverandør af låsesystemer og af låse, også i høj kvalitet og tilbyder derfor et højt sikkerheds niveau, Dormakaba vil Norh låsesmed Gentofte gerne anbefale. Dormakaba’s forskellige låse og systemer er konkurrencedygtige på markedet både i forhold hvad de koster, holdbarhed samt funktion.

Ruko’s låsesystem (en klassiker) serie 1200

Ruko låsesystem serie 1200 er et et klassisk (vil vi mene) patenteret system, i høj sikkerhed klasse. Det er en af Rukos bedste produkter i dag synes vi hos Norh. Låse systemet har så kaldet en d12 teknologi, denne er fremstillet til det private hjem.

Serie 1200 låsene er dermed langt mere sikker end gamle låsesystemer som serie 500 (ikke forsikring godkendt) og serie 600. Der kun har fem respektive seks koder.

Ruko’s Triton 501 er også i et af de højeste sikkerheds klasse for Ruko’s låsesystemer

Ruko’s låsesystem Triton 501 er et nyt system er specielt udviklet til erhverv, skoler og kommunale institutioner. Låsesystemet Ruko Triton er også brugt på mange ny byggerier af boligkomplekser. Det kan nemt anvendes i ejer/andelsforeninger. Triton låsesystem har mange forskellige kombinerings muligheder. Der gør de velegnet på de fleste større bygninger.

Ruko har med Triton systemet udviklet endnu en ny patenteret nøgleprofil og side kode-ordning. Der sætter bedre standard for sikring. Læs mere her.

Norh Låsesmed Gentofte har et værksted i Gentofte kommune

Norh låsesmed Gentofte har et værksted beliggende i Gentofte kommune. Dette værksted dækker låseservice i områderne omkring; Charlottenlund, Hellerup og Østerbro.

Du kan selvfølgelig bruge Norh andre steder på Sjælland og i hovedstaden. Vi prøver at være så fleksible som overhovedet muligt. Vi vil gerne at alle kunder der kigger efter en sikkerhedsentreprenør eller hjælp til sine låse kan bruge os og finder den hjælp de søger hos os. 

Norh låsesmed Gentofte, har ikke nogle problemer med at rykke lidt længe end de område vi normalt kører i. Så i principper er det ligegyldigt for os hvis du bor . Se nærmere på nogle af vores afdelinger her. 

Så hvis du søger en låsesmed, der ikke bare udfører et godt stykke arbejde men som også vil yde absolut bedste låseservice og oveni har lang erfaring og kundskab så kontakt os. Vi glæder os til at høre om din opgave og hvad vi kan gøre hvad vi kan gøre for dig. Du er velkommen til at ringe til os på 22 22 28 68, uanset om du har en virksomhed eller er en privatperson. Vi tager os af alle opgaver uanset størrelse og omfang. 

Indhent tilbud

Ofte stillede spørgsmål til vores låsesmed i Gentofte

Hvor hurtigt ankommer låsesmeden i Gentofte?

Norh låsesmed Gentofte bestræber altid på at komme så hurtigt som muligt, og indenfor 30 minutter. I Gentofte er vores gennemsnitlige ankomsttid ca. 20 minutter !

Hvad koster det at ansætte en låsesmed I Gentofte?

Vores priser er fra 450 kr, så ring og hør os ad hvad din låsesmed opgave kræver.

Er i en autoriseret låsesmed?

Norh låsesmed Gentofte er autoriserede som installatørvirksomhed ved Sikkerhedsstyrelsen. 

Udfører i indbrudssikring i Gentofte?

Ja, vi arbejder ugentligt med indbrudssikring i Gentofte kommune både for privat og erhverv. 

FeedBack

Vi vil gerne høre din mening om vores service - Vi på Norh låsesmed bliver glade for din feedback

overvågningkamera københavn