Norh låsesmed Gentofte og Gentofte kommune - er en døgnåben låsesmed Gentofte og omegn der tilbyder alt af sikring og låsesmed alt fra oplukning til udskiftning af låse.

Brug for en låsesmed i Gentofte eller København? Låsesmed Gentofte døgnåben med døgnservice. Uanset hvilken dag eller hvonår du har brug for en dygtig låsesmed Gentofte, kan du altid tage fat i os. Norh låseservice Gentofte er din låsesmed i Gentofte og vi har altid døgnåbent. Med døgnvagt, og vi er altid klar til at rykke ud og hjælpe dig morgen, aften og ved ferie osv.

Låsesmed Gentofte - Hvis du skal bruge låseservice akut er vi hos dig indenfor 30 minutter

Vores låsesmed bor selv i nærheden, og kan derfor ofte være hos dig indenfor 20 minutter i Gentofte Vi bruger ikke et kontor, for at holde priserne nede for dig. Derfor taler du direkte med en faglært håndværker eller låsesmed , når du ringer til Norh låsesmed Gentofte. Med mange års erfaring som låsesmed betyder at vi hurtigt forstår dit problem og vi kan give dig en hurtig og faglig korrekt vejledning. Hvis vi ikke umiddelbart kan hjælpe dig gennem et telefonsamtale. Så kommer vi meget gerne ud til dig, tager et kig og løser opgaven på stedet.
Din lokale låsesmed Gentofte med døgnåben service.

Norh låsesmed Gentofte monterer større låsesystemer samt tager sig af akutte oplukninger af døre

Låsesmed Gentofte Velkommen til. Norh Låsesmed Gentofte er din lokale låsesmed i Gentofte og omegn. Vi tilbyder låseservice udført af erfaren og udlært låsesmed, der kender dit lokalområde.

Norh låsesmed Gentofte har en kørende låsesmed i Gentofte. Som altid yder kvalitetsmæssig og professionel låseservice og sikring til private og erhverv. Norh låsesmed Gentofte har stor erfaring med alle typer af låse, nøgler og elektronisk adgangskontrol for boliger og ejendomme.
Hvis du ikke kan åbne din bil – så kan vi også klare det då vores låsesmede er uddannede i autolåse.

Vi kørersom låsesmed i hele Storkøbenhavn, så vi er næsten altid lige i nærheden. Vi kan derfor ofte være hos dig typisk indenfor 20 minutteralt efter trafikken ved akut udrykning.

Låsesmeden i Kbh og Gentofte, der tilbyder beboer og erhvervsdrivende alt i låseservice

Norh låsesmed Gentofte kan hjælpe dig med alle varianter for låseservice og låsesmed i Gentofte. F.eks, opgang-, lejlighed- og butiks døre samt porte eller postkasser.

Her kan du se nogle af vores låsesmeds ydelser;

Kan du ikke finde din låsesmeds opgave? Vi kan nok finde en løsning til sig alligevel.

Når du bruger Norh låsesmed Gentofte så kan du altid være sikker på, at du får faglært kvalitet.

Vi har helt op til 6 års garanti på vores almindeligste ydelser. Norh låseservice Gentoftes priser på sikring er enkle og helt gennemsigtige. Du kan altid spørge os på førhånd hvad det vil koste.

Norh låsesmed Gentofte vil være blandt de hurtigste låsesmede i Gentofte, uden at det ikke går udover kvaliteten. Norh lever af tidligere kunders tilfredshed og gode anmeldelser. Norh garanterer, altid at vi ikke kører fra dig, før din lås fungerer perfekt, og din sikkerhed er hundrede procent i orden.

Læs vores ca. 250 anmeldelser fra Facebook her.

Smækket ude eller mistet nøglen? Skal du bruge en oplukning eller låsesmed Gentofte. Hvad gør man så? Hvad skal man ikke gøre!

Har du smækket dig selv ude eller på den ene eller anden måde mistet dine nøgler til boligen. Skal du aldrig prøve på selv at bryde din lås op. Dels kan ende med at ødelægge både dør og lås. Hvilket gør arbejdet endnu dyrere og sværere for en låsesmed. Da det vil mere tid at reparere evt. skal det nye dyrere reversdeler til.

Ring efter en låsesmed i Gentofte. Norh låsesmed Gentofte er altid nær dig og kan ofte være hos dig typisk indenfor 30 minutter.

Norhs låsesmede er alle uddannet i låsesmedsens fag. Og yder låseservice hver dag og kan åbne i princippet alle typer låse, også elektroniske- bil låse. Helt uden at gøre skade på hverken låsen, døren eller karmen. Norh låsesmed Gentofte kører rundt med special værktøj og reservedele i servicevogn. Derfor kan vi løse næsten af alle almindeligste opgaver på stedet.
Uanset hvad, så kører kun vores akutte låsesmed ikke før din lås virker igen (hvis det ikke er efter reservedele). Din sikkerhed skal det hurtigst muligt være styr på igen.

Brug for en lokal låsesmed Gentofte? Kom hurtigt i kontakt med os her på telefon (+45) 22 22 28 68 eller på mail info@norh.eu

Norh låsesmed Gentofte er der for alle vores kunder privat såvel som erhverv. Vi er også glade for at vi kan tilbyde andre ydelser som f.eks. maler arbejde osv. Se mere her; https://www.norhmaler.dk/

Mekaniske låse VS. elektroniske? Har I behov for elektronisk adgangskontrol?

Norh låsesmed udskifter, reparerer og installerer mekaniske, elektroniske låsesystemer eller adgangskontrol.

Ved opsætning af et låsesystem eller elektronisk adgangskontrol er vores autorisation jeres sikkerhed. Vi er en autoriseret elinstallatør firma. Og kan derfor løse langt flere opgaver en vores konkurenter som ikke er autoriserede. Norhs låsesmede har flere års uddannelse og erfaring af dette. Derfor kan top sikre ejendomme og hjem.

Norh leverer låsesystemer til styring af medarbejders forhold. Eller elektronisk adgangskontrol med kode som du selv styrer med kort eller brik. Nors låsesmede kan opsætte systemer i flere sikkerheds kategorier med forskellige funktioner. Systemet vil altid passer til bygningen og dig som bruger.

Du kan læse mere om forskellige varianter af låsesystemer og elektronisk adgangskontrol her på denne side. Bliv klogere her.

Information om de forskellige låsesystemer

Et låsesystem giver 100% overblik, du kan styre og få ekstra sikkerhed til din bygning. Forskellige låsesystemer passer til forskellige bygninger. Dit behov varierer i forhold til hvis det er en bolig, boligforeninger, lager eller kontor.

Vi har derfor her kort beskrevet nogle mekaniske, elektroniske og digitale låsesystemer. For at gøre det nemt for dig. Generelt er låsesystem i dag ofte meget bore- og dirkesikre med patenterede profiler.

Mekaniske låsesystemer på markedet

Låsesystemer fra RUKO er de som vi oftest monterer for vores kunder. De har højeste sikkerheds klasse, design og funktionalitet. Med priser der er til at forstå.
Ruko Garant Plus er et mekanisk låse system til private, foreninger og virksomheder. Det tilbyder fleksibilitet kombineret med høj sikkerhed i et flot design. Ruko nøglerne til låsesystemet er ikke kopierbare. Det kræver et sikkerheds kort med kode at kunne kopiere nøglerne hos en hælebar til systemet.

Dorma låsesystem

Dorma er et system af låse i også i høj sikkerhedsniveau, som vores låsesmede gerne vil anbefale. Dorma låses og systemer er konkurrencedygtigt på markedet både i forhold pris, holdbarhed og funktion.

Ruko serie 1200 låsesystem

Ruko serie 1200 låsesytem er et patenteret system, i høj sikkerhedsklasse. Det er en af Rukos bedste produkter idag. Låsesystemet har så kallet d12 teknologi og er udviklet til private hjem.

Serie 1200 er dermed langt mere sikker end gamle låsesystemer som serie 500 (ikke forsikring godkent) og serie 600. Der kun har fem og seks koder.

Ruko Triton 501 er også i et af de højeste sikkerheds klasse for Rukos systemer.

Ruko Triton 501 er et nyt system er specielt udviklet til virksomheder og institutioner. Låsesystemet Ruko Triton er også brugt på mange ny byggerier af boligkomplekser. Det kan nemt anvendes i boligforeninger. Dette låsesystem har mange forskellige kombinerings muligheder. Der gør de velegnet på de fleste større bygninger.

Ruko har med Triton systemet udviklet endnu en ny patenteret nøgleprofil og side kode-ordning. Der sætter nye standarter for sikkerheden. Læs mere her.

FeedBack

Vi vil gerne høre din mening om vores service - Vi på Norh låsesmed bliver glade for din feedback

overvågningkamera københavn