Låsesmed Gentofte og låsesmed Jægersborg
- altid pålidelig og loyal

Vi er der altid når du har brug for os akut

Norh låsesmed Gentofte kommune og låsesmed Jægersborg – er en døgnåben låsesmed i Gentofte og omegn. der tilbyder alt indbrudsikring og låse alt fra oplukning til udskiftning af låse.
Har du brug for en låsesmed Gentofte eller København? Norh låsesmed Gentofte har døgnåbent med døgnservice. Uanset hvilken dag eller hvonår du har brug for en dygtig låsesmed Gentofte eller låsesmed Jægersborg, kan du altid tage fat i os. Norh låseservice Gentofte og Jægersborg, vi er din låse ekspert med døgnvagt til billige priser som altid er klar til at rykke ud og hjælpe dig nu, imorgen, i aften eller om en måneds tid.

Din lokale låsesmed Gentofte med døgnåben service og alt i låse og låsesmed Jægersborg.

Døgnservice Gentofte

Kører ud alle dage i ugen, du skal bare ringe til os så går de ikke langt for du er inde igen hvis du f.eks. har smækker dig ude.

ca. 20 minutter

Alt efter trafikken. Vi prøver at være hos dig indenfor 20 minutter så at du kan forsætte din hverdag igen som normalt hurtigst muligt.

Kvalitet i top

Indbrudsikring, dørautomatik, dørlukkere eller låseservice. Vi går op i at yde høj kvalitet og god service hver gang.

Autolåsesmed Gentofte, Norh er din låsesmed til bil Jægersborg og Gentofte

Alt i låse og dørautomatik

Norh låsesmed Gentofte din lokale låsesmed Jægersborg og Gentofte

Låsesmed Gentofte – Hvis du skal bruge låseservice akut er vi hos dig indenfor 30 minutter. Vores låsesmed bor selv i nærheden, og kan derfor ofte være hos dig indenfor 20 minutter i Gentofte og Jægersborg. Vi bruger ikke et kontor, for at holde priserne nede for dig. Derfor taler du direkte med en faglært håndværker eller låsesmed Jægersborg, når du ringer til Norh låsesmed Gentofte og Jægersborg. Med mange års erfaring som låsesmed betyder at vi hurtigt forstår dit problem og vi kan give dig en hurtig og faglig korrekt vejledning. Hvis vi ikke umiddelbart kan hjælpe dig gennem et telefonsamtale. Så kommer vi meget gerne ud til dig, tager et kig og løser opgaven på stedet.

På denne side finder du fakta og information om Norh låsesmed Gentofte og om vores fag og information om f.eks. hvordan man bliver en låsesmed. 

Hvad er en låsesmed og hvordan arbejder vi som låsesmed Gentofte og Jægersborg?

Som låsesmed i Gentofte og Jægersborg er du forpligtet til at besidde ekspertisen og erfaringen med at montere, udskifte og åbne forskellige typer låse. I fortiden arbejdede en låsesmed også med fremstilling af låse,  dermed tilstedeværelsen af ​​ordets smed i låsesmed. Som låsesmed Gentofte og Jægersborg kan vi både hjælpe med installationen af ​​låse til dit hjem, men i mange tilfælde har vi ekspertisen til at kunne hjælpe den person, der låst sine bilnøgler inde i bilen lige som i boligen. Vi er også forhandlere af  sikkerhedsdøre. En låsesmed kan i de fleste tilfælde åbne forskellige typer låse uden at ødelægge låsen. Dessvære kan det nogle gange være nødvendigt, at bore låsen op.

Sådan bliver Norh låsesmede Gentofte, udlærte låsesmede Jægersborg

Alle vores låsesmede Jægersborg er udlærte låsesmede, de har gået grundforløbet som låsesmede og har praktisk erfaring og teknisk uddannelse efterfølgende. Mange af vores ansatte har valgt at videreføre sin uddannelse i forskellige særlige retninger det vil sige at; vi har en TVO-ekspert og en AIA ekspert på holder, samt en automekaniker.

Arbejdet som en låsesmed Gentofte og låsesmed Jægersborg

Da låsesmedfaget er et håndværk med store fingeraftryk og små detaljer, gør det det lettere, hvis man besidder kvaliteter som tålmodighed og nøjagtighed. I de fleste tilfælde indebærer selve arbejdet som låsesmed at man er fleksibel da uheld sjælden sker mellem 07 og 16 for vores låsesmeds kunder i Gentofte og Jægersborg.

Autoriseret låsesmed?

I Danmark findes det ikke noget der hedder autorisation for låsesmed, hvis en låsesmed kalder sig for dette er det falsk markedsføring. Vi er dog autoriseret som elektriker. Og det bliver man idag gennem sikkerhedstyrelsen.

Norh låsesmed Gentofte monterer større låsesystemer samt tager sig af akutte oplukninger af døre

Låsesmed Gentofte Velkommen til. Norh Låsesmed Gentofte og Jægersborg, vi er din lokale låsesmed i Gentofte og Jægersborg omegn. Vi tilbyder låseservice udført af erfaren og udlært låsesmed, der kender dit lokalområde.

Norh låsesmed Gentofte har en kørende låsesmed i Gentofte. Som altid yder kvalitetsmæssig og professionel låseservice og sikring til private og erhverv. Norh låsesmed Gentofte har stor erfaring med alle typer af låse, nøgler og elektronisk adgangskontrol for boliger og ejendomme.
Hvis du ikke kan åbne din bil – så kan vi også klare det då vores låsesmede er uddannede i autolåse.

Vi kørersom låsesmed i hele Storkøbenhavn, så vi er næsten altid lige i nærheden. Vi kan derfor ofte være hos dig typisk indenfor 20 minutteralt efter trafikken ved akut udrykning.

Låsesmeden i Kbh og Gentofte, der tilbyder beboer og erhvervsdrivende alt i låseservice

Norh låsesmed Gentofte kan hjælpe dig med alle varianter for låseservice og låsesmed i Gentofte. F.eks, opgang-, lejlighed- og butiks døre samt porte eller postkasser.

Her kan du se nogle af Norh låsesmed Gentofte ydelser;

 • Oplukning af døre til huse, lejligheder eller virksomheds lokaler
 • Autolåsesmed til oplukning af din bil, båd eller varevogn
 • Omkodning af mekaniske låse
 • Sikkerheds døre til lejlighed huse og erhverv
 • Udskiftning af låse til døre, skure osv.
 • Reparation af ødelagte eller skadede låse
 • Pengeskabe og værdiskabe.
 • Låsesystemer mekaniske og elektroniske
 • Nøgle kopiering og omkodning flere nøgler til 1
 • Tyverisikring, gratis sikkerheds tjek samt montering af forsikrings godkendte låse
 • Hjælp til fogedsager og forsikrings sager

Kan du ikke finde din låsesmeds opgave? Vi kan nok finde en løsningen du søger alligevel. 

 

Låsesmed Gentofte og låsesmed Jægersborg, lokalt billig låsesmed Norh.
Indbrud statistik 1 kvartal 2020 i Gentofte

Når du bruger Norh låsesmed Gentofte så kan du altid være sikker på, at du får faglært kvalitet

Vi har helt op til 6 års garanti på vores almindeligste ydelser. Norh låseservice Gentofte og låsesmed Jægersborg priser på sikring er enkle og helt gennemsigtige. Du kan altid spørge os på førhånd hvad det vil koste.

Norh låsesmed Gentofte vil være blandt de hurtigste låsesmede i Gentofte, uden at det ikke går udover kvaliteten. Norh lever af tidligere kunders tilfredshed og gode anmeldelser. Norh garanterer, altid at vi ikke kører fra dig, før din lås fungerer perfekt, og din sikkerhed er hundrede procent i orden.

Læs vores ca. 250 anmeldelser fra Facebook her.

Smækket ude eller mistet nøglen? Skal du bruge en oplukning eller låsesmed Gentofte?

Har du smækket dig selv ude eller på den ene eller anden måde mistet dine nøgler til boligen. Skal du aldrig prøve på selv at bryde din lås op. Dels kan ende med at ødelægge både dør og lås. Hvilket gør arbejdet endnu dyrere og sværere for en låsesmed. Da det vil mere tid at reparere evt. skal det nye dyrere reversdeler til.

Ring efter en låsesmed i Gentofte. Norh låsesmed Gentofte er altid nær dig og kan ofte være hos dig typisk indenfor 30 minutter

Norhs låsesmede er alle faglærte og uddannede. Og yder låseservice hver dag og kan åbne i princippet alle typer låse, også elektroniske- bil låse. Helt uden at gøre skade på hverken låsen, døren eller karmen. Norh låsesmed Gentofte kører rundt med special værktøj og reservedele i servicevogn. Derfor kan vi løse næsten af alle almindeligste opgaver på stedet.
Uanset hvad, så kører kun vores akutte låsesmed ikke før din lås virker igen (hvis det ikke er efter reservedele). Din sikkerhed skal det hurtigst muligt være styr på igen.

Brug for en lokal låsesmed Gentofte? Kom hurtigt i kontakt med os her på telefon (+45) 22 22 28 68 eller på mail info@norh.eu

Norh låsesmed Gentofte er der for alle vores kunder privat såvel som erhverv. Vi er også glade for at vi kan tilbyde andre ydelser som f.eks. maler arbejde osv. Se mere her; https://www.norhmaler.dk/

Mekaniske låse VS. elektroniske? Har I et behov af at få elektronisk adgangskontrol? Norh låsesmed Jægersborg rådgiver

Norh låsesmed Gentofte og Jægersborg udskifter, monterer, reparerer og installerer mekaniske, elektroniske låsesystemer eller “ADK”.

Ved en opsætning af et låsesystem eller ADK er vores autorisation hos sikkerhedstyrelsen jeres sikkerhed. Vi er en autoriseret elinstallatør firma. Og kan derfor løse langt flere opgaver en vores konkurenter som ikke er autoriserede. Norhs låsesmede har flere års erfaring af dette. Derfor kan top sikre ejendomme og hjem.

Norh leverer adgangskontrol til styring af medarbejders forhold. Eller ADK med kode som du selv styrer med kort eller chip. Nors låsesmede kan montere  låsesystemer i flere sikkerheds kategorier med flere forskellige styringer og funktioner. Systemet vil altid passer til din bygning og dig som bruger.

Du kan altid lære mere om forskellige varianter af låsesystemer og ADK her på denne side. Bliv klogere her.

Information om nogle af de forskellige varianter af låsesystemer

Et låsesystem kan give 100% overblik, du kan styre og få ekstra sikkerhed til din bygning. Forskellige systemer er tilpasset forskellige bygninger. Dit behov varierer i forhold til hvis det er en bolig, boligforeninger, lager eller kontor.

Mekaniske låsesystemer opsættes af Norh låsesmed Gentofte

Låsesystemer fra RUKO er de som Norh låsesmed Gentofte og Jægersborg oftest installerer for vores kunder. De har højeste sikkerheds klasse, funktion og desgin. Med priser der er til at forstå.
Ruko Garant Plus er et mekanisk låse system til private, foreninger og virksomheder. Det tilbyder mange muligheder kombineret højeste sikkerhed i et pæn elegant design. Ruko nøglerne til låsesystemet er ikke kopierbare. Det kræver et sikkerheds kort med kode at få lov til at kopiere nøglerne i en hælebar til systemet.

Dorma låsesystem

Dorma er et system af låse i også i høj sikkerheds niveau, dette vil Norh låsesmede gerne anbefale. Dorma låses og systemer er konkurrencedygtigt på markedet både i forhold pris, holdbarhed og funktion.

Ruko låsesystem serie 1200

Ruko låsesystem serie 1200 er et patenteret system, i høj sikkerhedsklasse. Det er en af Rukos bedste produkter idag. Låsesystemet har så kallet d12 teknologi, denne er fremstillet til det private hjem.

Serie 1200 er dermed langt mere sikker end gamle låsesystemer som serie 500 (ikke forsikring godkent) og serie 600. Der kun har fem og seks koder.

Ruko Triton 501 er også i et af de højeste sikkerheds klasse for Rukos låsesystemer

Ruko låsesystem Triton 501 er et nyt system er specielt udviklet til erhverv, skoler og kommunale institutioner. Låsesystemet Ruko Triton er også brugt på mange ny byggerier af boligkomplekser. Det kan nemt anvendes i ejer/andelforeninger. Triton låsesystem har mange forskellige kombinerings muligheder. Der gør de velegnet på de fleste større bygninger.

Ruko har med Triton systemet udviklet endnu en ny patenteret nøgleprofil og side kode-ordning. Der sætter bedre standard for sikring. Læs mere her.

Værksted i Gentofte kommune, Norh låsesmed Gentofte og Jægersborg kører dog i hele Storkøbenhavn

Norh låsesmed Gentofte har et værksted beliggende i Gentofte kommune. Dette værksted dækker vores låsesmed Charlottenlund, Hellerup og Østerbro.

Du kan selvfølgelig bruge Norh andre steder på Sjælland. Vi prøver at være så fleksible som overhovedet muligt. Vi vil gerne at alle kunder der kigger efter en sikkerheds entreprenør eller hjælp til sine låse. Vil finde den hjælp hos os. Norh låsesmed Gentofte, har ikke nogle problemer med at rykke lidt længe end de område vi normalt kører i. Så i principper er det ligegyldigt for os hvis du bor på Nordsjælland eller bor på Islands brygge

Så hvis du søger en låsesmed der vil yde absolut bedste låseservice og oveni har lang erfaring og kundskab så kontakt os. Vi glæder os til at høre om din opgave og høre hvad vi kan gøre for dig. Du er velkommen til at ringe til os på 22 22 28 68, uanset om du har en virksomhed eller en privatperson. Vi tager os af alle opgaver uanset størrelse og omfang.