ADK, Elektronisk
Adgangskontrol

Indkøb, montering og skræddersyede ADK løsninger

Hvad står ADK for? ADK er en forkortelse af ADgangsKontrolanlæg, ikke automatisk dør kontrol eller noget helt tredje, som kan kan læse  på nettet. På denne side vil du finde alt info om ADK, elektronisk adgangskontrol. 

Patenteret tekonologi

Når du bestiller et ADK system så får du et pantenteret system, som ingen kan kopiere

Autoriserede Elektrikere

Norh låsesmed er autoriserede elektrikere og låsesmede og må derfor lovligt udføre næsten alt elarbejde.

ADK-eksamen

Vi har en dygtig låsesmed på holder med ADK eksamen, som kender alle mærke og muligheder indenfor ADK.

Rådgivning

Vores ekspert kommer gerne ud for et gratis kig på større ADK opgaver, kontakt os så hjælper vi.

ADK, elektronisk adgangskontrol København

Hvilke fordeler er der med ADK?

Med ADK får du;

 • Patenteret elektronisk låsecylinder, der er helt uden batterier
 • Batterifri nøgle med en krypteret digital identitet
 • Kraftig kryptering og store sikkerhedsfunktioner
 • Hurtig og nem eliminering af mistede nøgler.
 • Du undgå begrænsninger som de mekaniske låsesystemer har.
 • Fuldt ormprogrammerbare cylindre og chip
 • Forener datakommunikations- og programmerings teknologier
 • Enkel brugerflade
 • Hurtig og nem installation
 • Øget driftseffektivitet
 • Minimerer omkostningerne ved mistede nøgler
ADK elektronisk adgangskontrol København

Tilfredse kunder hos Norh

4,9 af 5 678

4.9/5

Vi er stolte og glade overfor vores gode anmeldelser på nettet. Vi vil gerne altid høre vores kunders mening, hvis det er noget som vi kan gøre bedre til næste gang. Vi modtager taknemmeligt feedback her. 

ADK og elektronisk adgangskontrol
Overvejer du at udskifte dine låse eller montere ADK Adgangskontrol?

ADK, Elektronisk adgangskontrol – nøgler med elektroniske fordele
I ADK, elektronisk adgangskontrol ligesom navnet tyder er mekaniske og elektroniske funktioner kombineret i de samme cylindre. Du låser op ved hjælp af mekanik, men låsen styres elektronisk i i elektronisk adgangskontrol i steder for med nøgler.

Som bruger bemærker du ikke forskel mellem et normalt mekanisk låsesystem og ADK, elektroniske adgangskontrolsystemer. Selvfølgelig afhængig på hvilket system. Du låser døren op med en nøgle, der sættes ind i en cylinder. Men ud over det faktum, at selve nøglen skal passe mekanisk i cylinderen, skal en datachip i nøglens greb også have den korrekte elektroniske kode. Ellers kan du ikke låse op. Dette giver en dobbelt effekt på sikkerheden. 

ADK, er et fremragende alternativ

Elektronisk adgangskontrol er et passende alternativ for jer der ikke har brug for et fuldt adgangs-system, men som ønsker flere elektroniske fordele end et traditionelt mekanisk låsesystem kan tilbyde. Der er også en prisforskel mellem adgangssystemer og mekaniske låsesystemer i opsætning.

Mistede nøgler kan nemt erstattes

Mistede nøgler i mekaniske låsesystemer er et stort sikkerhedsproblem idag. Når nøglerne kommer væk kræves nye låse, eller mere omstændelige omkodninger.

Der opstår imidlertid problemer, når en lejlighed nøgle skal virke for flere døre end den enkelte lejlighed, såsom vaskerum og kældere.. Ofte er det ikke økonomisk forsvarligt at udskifte alle disse låse, hver gang en nøgle til en lejlighed forsvinder. På trods af mistet nøgle til lejligheden og omkodning en låse, fungerer den mistede nøgle stadig i alle disse fælles arealer. I de forkerte hænder kan det føre til kælderindbrud og andre ulovlige indtrængen. I ADK, Elektronisk adgangskontrol låsesystemer kan du nemt fjerne mistede nøgler i systemet, og disse problemer med fælles arealer elimineres fuldstændigt.

Hvordan fungerer elektronisk adgangskontrol ADK, kan systemet kontrolleres og gemme data?

Adgang til elektronisk adgangskontrol kan styres og kontrolleres, så indgangene kun kan være åbne for passage på bestemte dage eller på bestemte tidspunkter af dagen. Dette letter for eksempel, når håndværkere skal få midlertidig adgang til en ejendom. 

Du kan også få mere info i dine logfiler, der viser, hvem der har passeret hvor og hvornår. Dette kan være meget nyttigt til f.eks. kælderindbrud eller andre hændelser, som du vil følge op på.

Dobbelt bekræftelse giver dobbelt sikkerhed

I  ADK elektronisk adgangskontrol kan låsning af en dør verificeres på to måder. Nøglen skal sidde mekanisk i låsecylinderen. Nøglens datachip, der bærer den elektroniske kode, skal også matche med en kode i låsecylinderchippen. Her er det først muligt at låse døren op. 

Meningen med dette er, at det bliver næsten umuligt at lave uautoriserede nøglekopier eller at manipulere låse elektronisk. Dobbelt godkendelse giver derfor dobbelt sikkerhed!

Elektronisk adgangskontrol og dere låsecylindre drives af batterier (ASSA CLIQ og Kaba Elolegic). Batterierne har en lang levetid, og låsen advarer i god tid, inden der er tid igen til et batteriskift. Batteriudskiftningen er simpel, og du kan gøre det selv. Hvis du ikke har noget personale med dette ansvar, eller bare ønsker at undgå at tænke over det, tilbyder vi Norh låsesmed service aftaler og vi findes idag i de fleste bydele i København, bland andet på Amager, Frederiksberg, Nørrebro, Vesterbro og Valby. I en serviceaftale med os foretager vi regelmæssige servicebesøg, der inkluderer funktionel test af hele låsesystemet og forebyggende batteribytte.

Der findes også ADK, Elektronisk adgangskontrol, der ikke drives af batterier (iLOQ). Som i stedet genererer de strøm af bevægelses energien, der opstår, når nøglen indsættes i låsen. Der kræves hverken batterier eller kabler og er meget miljøvenligt.

ADK, elektroniske låsesystemer er omkostnings effektive
- Vi rådgiver, køber ind og monterer

Fra et økonomisk perspektiv er det undertiden ideelt med ADK, elektronisk adgangskontrol. Man kan drage fordel af de mange fordele, elektronik giver, men reducere omkostningerne ved vedligeholdelse af mekanikerne i dørene, hvor elektronikbehovet er mindre.

 

Ved installation af ADK, elektronisk adgangskontrol kræves ledninger mellem en kortlæser ved døren og den centrale enhed, der kommunikerer med en server, hvor adgangsystemdatabasen er gemt.

ADK, elektronisk adgangskontrol kræver ikke sådanne ledninger. Opdateringer til systemet foretages på stedet ved døren ved hjælp af en bærbar programmerer. Alternativt overføres informationen til læserne via chippen i tasterne, hver gang nogen bruger en nøgle i låsen.

Ær ADK, elektronisk adgangskontrol mere fleksibelt end mekaniske låsesystemer?

I modsætning til mekaniske låsesystemer er det nemt at foretage ændringer i et ADK, elektronisk adgangskontrolsystem. Ved at ændre programmeringen i låsesystemet kan den samme låsecylinder genbruges, hvis behovene ændres. Det betyder, at du ikke behøver at betale for mange omstillinger.

For eksempel kan byggecylindrene på byggepladsen let programmeres om til den lokale cylindre. Når behovet i området ændres, kan cylindrene igen skiftes til de endelige cylindre for beboerne i lejlighederne.

Mekaniske og elektromekaniske låsecylindre i samme låsesystem

Ofte er behovet for elektroniske låsefunktioner større i nogle indgang end i andre. Fordelen ved ADK, elektronisk adgangskontrol. er, at de kan kombineres med almindelige mekaniske låsecylindre i et og samme låsesystem med de samme “nøgler” (f.eks. CLIQ, ASSA og Kaba Elolegic). Det vil derefter være en prisvenlig løsning.

ADK, elektronisk adgangskontrol låsecylindre som er monteret i standardlåsehuse behøver ikke ændre på døren . (CLIQ, ASSA og iLOQ) Installation i samme type låsehus bliver det også nemmere, når du vil kombinere elektroniske låse med almindelige mekaniske låse.

Invester i ADK, elektronisk adgangskontrol og få rådgivning gratis

Vi tilbyder smarte og fleksible totalløsninger, hvor vi hjælper dig fra start til slut med planering, indkøb, levering og installation samt løbende vedligeholdelse. Kontakt os i dag for mere info og viden om alle fordelene ved ADK, elektronisk adgangskontrol til din ejendom.

Fordele ved ADK, elektronisk adgangskontrol;

 • Nemt at kassere mistede nøgler
 • Nemmere at justere og udskifte i forhold til mekaniske låsesystemer
 • Lavere installation omkostninger til forskel fra mekaniske adgangssystemer
 • Muligheden at kontrollere adgang baseret på tid
 • Let at give midlertidig adgang til lokaler, for eksempel til håndværkere
 • Muligt at se logfiler (hvem der har passeret hvor og hvornår)
 • Kan integreres med mekaniske låsesystemer
 • Kan integreres med adgangskontrolsystem

Hvilke ADK elektroniske adgangskontrolsystemer findes idag år 2020?

Det findes mange forskellige løsninger. Vi har her vagt at skrive om tre populære modeller der findes på markedet idag. Tre modeller der henvender sig til det private og mindre erhverv. Læs Om vores erfaringer om nogle elektroniske adgangskontrol systemer her og få fakta og information;

Friday smart lock

Elektronisk adgangskontrol; Friday smart lock

Friday Smart Lock mener vi er ikke lige så god i praksis som den er i teorien.

Kompliceret installation

En installation af Friday Smart Lock er lidt mere kompliceret end mange af de andre ADK der findes på markedet. At slippe af med den gamle låseknap er nemt, men at få den nye motor igang er tålmodighedtest også for en låsesmed. Ikke desto mindre er vi heldige og behøver ikke at oprette buefilen, som er et af de værktøjer, der anbefales i manualen. Hvis drejepinden i den eksisterende lås er for lang, skal den klippes i den rigtige længde for at man skal kunne arbejde med et Friday Smart Lock.

Dette er ikke kun et lille problem, fordi det gør installationen meget mere kompliceret. Den dag du bliver træt af dit Friday Smart Lock, kan din gamle låseknap ikke sikkert udskiftes igen, og du bliver derfor tvunget til at købe en helt ny lås.

ADK Friday smart lock funktion

Når den fysiske montering er afsluttet, går installationen af ​​appen og sammenkoblingen med låsen nem, og på kun få minutter kan vi  låse og låse op hoveddøren, med et enkelt klik i applikationen. Et plus er også, at Friday Smart Lock er kompatibel med Apples Homekit.

Applikationen er meget nem at bruge og har en enkel og pædagogisk brugerflade. Problemerne er desværre ikke fuldt forbi for Friday Smart Lock. For det første mistes og slukkes kontakten med låsen. Intet kæmpe problem og forhåbentlig noget, der kan løses i en fremtidig opdatering, men det er en irriterende faktor.

Om ADK Fredag ​​Smart Lock

 • Producent: Friday Labs, www.fridaylabs.net
 • Batterilevetid: Op til et år
 • Systemkrav: Smartphone med Android eller iOS.
 • Forbindelse: Bluetooth
 • Størrelse på knappen: 70 mm i diameter.
 • Andet: Fås i syv forskellige farver, kompatibel med Apple Homekit.

  Største fordele;

 • Bruger den eksisterende lås
 • Dejligt og flot design
 • Arbejder med Apple Homekit

  Ulemper

 • Kompliceret installation
 • Fungerer ikke med alle typer låse
 • Mister kontakten med telefonen
Elektronisk adgangskontrol Yale Doorman

Elektronisk adgangskontrol; Yale Doorman

Få der kigger efter ADK har undgået Yale Doormans massive reklamekampagner, og derfor bliver løsningen mere og mere almindelig (og synlig). Producenten samarbejder også med forskellige kendte alarmselskaber, som bestemt også er en faktor til produktets popularitet. Løsningen adskiller sig en del fra fra for eksempel Danalock i den forstand, at du med Yale Doorman udskifter hele låsekassen, Inkl håndtag.

Når låsen er installeret og klar, er den meget enkel og brugervenlig. Indefra bruges drejeknappen til at låse og låse op, udefra enten en kode eller nøglevasker. – Eller for at få den den højeste sikkerhed en kombination af disse plus automatisk låsning.

For at forbinde systemet til dit hjemmenetværk kræves et ekstra modul til låsen og en boks, der er tilsluttet din router. Disse er inkluderet, hvis du vælger at investere i en Yale Doorman gennem en ​​alarmudbydere som for eksempel Verisure. 

 Hvis du har taget over en Yale Doorman ADK – Elektronisk adgangskontrol,  så kan du derefter via en dedikeret app åbne og låse eksternt (ud over at kontrollere andre funktioner i sikkerhedspakken, hvis dette er valgt). Derudover har du derfor altid kontrol over, hvem der har adgang til dit hjem, og du kan oprette midlertidige koder for besøgende, håndværkere eller andre, der midlertidigt har brug for adgang til dit hjem.

En andet plus med Yale Doorman er at de har andre produkter til en samlet løsning for hele huset i form af vinduer og terrasedøre, pengeskabe og alarmsystem, der kan synkronisere sammen.

Der er kun en applikation til alarmen, men desværre tilbydes ingen løsning til at kontrollere de andre produkter. Den mest almindelige er imidlertid en kombination med et af alarmcentre. ADK Yale Doorman har også en enklere indbygget tyverialarm inde i. Hvis nogen forsøger at bryde låsen op begynder låsen at larme op til 80 dB. ‘

Om Yale Doorman 

 • Producent: Yale Doorman
 • Funktion: Kode til hoveddøren
 • Forbindelse: Wifi, via ekstra modul
 • Batteri: 4 AA-batterier,
 • Batterilevetid: cirka et år

  Fordele;

 • God og brugervenlig app
 • Høj kvalitets følelse
 • Stort udvalg af tilbehør og andre sikkerhedsprodukter
 • Indbygget alarm på 80 db

  Ulemper;

 • Tilslutning kræver yderligere produkter eller abonnementer
ADK glue smart lock

ADK,  Glue smart lock

Glue smart lock er en af ​​flere nye smarte løsninger til  din hoveddør, der nu begynder at dukke op. Enheden udskifter den sædvanlige knap på din hoveddør, og din telefon supplerer derfor din gamle nøgle. På samme tid behøver du ikke at bekymre dig om, at telefonen dør eller løber tør for batteri.Den fysiske originale lås forbliver, og udefra kan du altid bruge nøglen, mens du kan bruge håndtaget på  Glue smart lock indefra.

Installationen er enkel, og til sidst er det kun på indersiden, at det ser ud til, at du lige har installeret en ny smartlås, derfor nem at opsætte i boligforeninger med specifikke krav på design.

Ud over selve låsen indeholder pakken et antal skruer og andre ting, som enheden kan passe ind i din hoveddør, samt et lille wifi-hub, som du tilslutter en stikkontakt i nærheden af ​​låsen. Når låsen er på plads, har du klaret det sværeste, og efterfølgende skal du bare følge instruktionerne i applikationen. 

Både låsen og Wi-Fi-huben er registreret i appen via QR-kode eller serienummer, og når du har indtastet din adgangskode, etableres der kommunikation mellem dem. For at låse eller låse op skal du bare bruge din nye aplikation.

Applikationen bruges også til at tilføje flere brugere. Det kan være familiemedlemmer, der får kontinuerlig adgang (standard) eller andre, der kun skal have midlertidig adgang, f.eks. Leverandøren af ​​madkassen eller håndværkeren. Det er muligt at give adgang i et minut og opefter, og det hele er meget simpelt. For eksempel, hvis du har glemt at låse, da du forlod hjemmet, skal du bare bruge applikationen, uanset hvor du er til at låse.

Desværre er der nogle begrænsninger med ADK Glue smart lock. Har du en dør, der kan være skrå, og som du skal trykke ordentligt, er det ikke sikkert, at Glue smart lock er stærkt nok til at håndtere dette. Hvis du har en sikkerhedsdør der kræver, at du vinkler håndtaget for at låse eller låse op, er du desværre nødt til at lede efter en anden løsning – eller skifte dør. Dette kan vi hjælpe med, eller så finder vi en løsning der passer dig bedst.

Om Glue smart lock

 • Producent: Glue smart lock
 • Funktion: Tilsluttet dørlås
 • Systemkrav: Smartphone med Android eller iOS
 • Forbindelse: Bluetooth / wifi
 • Batteri: 4 AA-batterier, let at udskifte
 • Størrelse: 57 x 133 x 36 mm
 • Vægt: ca. 337 gram

  Fordeler;
 • Enkel og god app
 • God delingsfunktion
 • Virkelig flot design

  Ulemper;
 • Fungerer ikke på alle døre
 • Installationen kræver noget “håndværk”

FeedBack

Vi vil gerne høre din mening om vores service - Vi på Norh låsesmed bliver glade for din feedback

overvågningkamera københavn