Om Norh Låsesmed

Hvem er vi - Hvad vil vi gerne opnå

Norh prioriterer oplevelsen og processen meget højt, herunder varme kunderelationer. Vi ønsker et forretningsmæssigt grundlag at være en eftertragtet samarbejdspartner, der leverer holdbare løsninger i høj kvalitet så at kundetilfredsheden er i top. 

Mission

Norh låsesmed føremål er at leverer ekstraordinær service til alle kunde såvel store som små. Og uden at gå på kompromiss med kvalitet.

Vision

Vores vision er ikke at blive den største låsesmeden i byen, men den bedste. Vi er i dag 12 ansatte hos Norh og vi kender hinanden meget godt. Sådan vil vi forsætte vores samarbejde.

Målsætning

Norh låsesmed vil forsætte som låsesmed i København. Og drive en forretning med gode resultater og vigtigst, tilfredse kunder og medarbejdere der trives hos os.

Om Norh, der det startede

Tre vennepar flyttede til København

Norh låsesmed København, startede den dag da tre venner-par flyttede fra Fredericia til København. Idéen at starte Norh op kom når de tre fik sin første opgave igennem sit kontakt net. Her fandt de hurtigt ud af at de tre kompletterede hinanden meget godt. Deres samarbejde sat lige i skabet. Efter nogle måneder så startede de Norh låseservice samt Norh entreprise. Deres fælles mål at leverer service i top, med respekt for kundernes tid samt at aflevere et godt produkt hver eneste gang er stadigt et faktum. Hos ejeren og ansatte låsesmede og fagfolk.

Kontakt os

Norh Sikring

Skal du bruge en låsesmed eller en ekspert indenfor sikring? Måske søger du efter et tilbud på en låsesmeds opgave? Uanset anledning så er du mere end velkommen at kontakte os. Du finder kontaktoplysningerne til os her.

Kontakt en av vores sikkerhedstekniker

Tilfredse kunder hos Norh

4,9 af 5 678 anmeldelser

4.9/5

Vi takker alle samarbejdspartner, medarbejder og ledere. Og ikke mindst vores kunder i Storkøbenhavn. Det varmer i vores hjerte hver gang vi får ros. Vi tager dog også gerne mod ris, og håndterer dette konstruktivt. Giv os feedback her;  

Norh låsesmed;
Vores grundværdier

Vores forretnings grundlag

Med en bred vifte og høj kompetence vil Norh Sikring og låsesmed tilbyde komplette løsninger til langsigtet samarbejde inden for sikkerhed og indbrudsikring til beboere, ejendomejere og iværksættere i Danmark og i Storkøbenhavn.  Med andre ord, kontakt os hvis du har spørgsmål om indbrudsikkerhed, låse, nøgler, adgangs-systemer, døråbnere eller evakuering. Vi er her for at hjælpe dig med at sikre og langsigtede sikkerheds-løsninger.

Hvad vil vi gerne opnå?

Norh Sikring og låsesmeds vision er, at vi skal være vores kunders naturlige første valg af sikkerhedleverandør, og at vi aktivt skal bidrage til øget sikkerhed på i København og i de områder, vi kører i.

Men også at vi skal være en attraktiv arbejdsgiver for ambitiøse og have engagerede medarbejdere. Vi er overbeviste om, at glade og kompetente medarbejdere leverer mere tilfredse kunder.

Vores vision har tre grundlæggende ord

 • Sikkerhed: Vi er nemme at få fat i, lette at håndtere og lette at forstå.
 • Nærhed: Vi er, hvor vores kunder er. Vi lytter til vores kunder og tilbyder løsninger til tillid.
 • Sikkerhed: Vi skal være det indlysende valg, når det gælder alt inden for sikkerhed i Storkøbenhavn og omegn.

 

Vi ønsker at være din sikkerhedudbyder med løsninger, der er skræddersyet til dine behov!

Norh låsesmed om;
-Nultolerance og Ligestilling

Vi bryder os om lige villekor og ligestilling hos Norh låsesmed

Vi på Norh låsesmed København med bydele synes er stolte over at bo i et land, der man går op i ligestilling.  Enligt en undersøgelse “Equal Measure 2030” viser det sig at Danske kvinder har det lidt bedre end kvinder i andre lænder. 

Hvad står ligestilling for?

Begrebet ligestilling står for at man som mennesker har lige villekor og muligheder. Uanset etnicitet og køn. 

Norh låsesmed arbejder femmadrettet med lige stilling gennem at kigge personens erfaringer og kundskaber, fremfor etnicitet og køn. Vi behandler alle medmennesker med stor respekt uanset;

 • Alder
 • Seksuelle holdninger
 • Trosopfattelse eller religion
 • Funktions nedsættelse
 • Køn
 • Etnicitet
 

Dette indebærer for Norh og alle ansatte samt samarbejdpartner har  nultolerance omkring, direkte eller indirekte diskriminering. Norh låsesmed arbejder aktivt hver eneste dag med at være tydelige med hvad vi står for i forhold til ligestilling. Både på arbejdspladsen og ude i samfundet. 

Hvis du oplevet disskrinmenering eller har spørgsmål omkring dette så er du velkommen til at skrive til os på: info@norh.eu. Vi svarer som regel indenfor et par hverdage. 

Miljøpolitik;
Vi passer godt på vores klode

Hos Norh så er vi meget beviste om at vi kun har en klode. Derfor arbejder vi hver eneste dag med at nedbringe spild og missbrug af miljøet. Vi går op i at nedbringe vores miljøpåvirkning  til maximum.  Dette gør vi gennem beviste handlinger så som; at genbruge låse der stadigt fungerer, smider skrald ud korrekt. Løbende taler om hvad vi kan gøre bedre, for at belaste miljøet mindre.  Det vi bland andet gør til dagligt er;

 • Tænker os om når vi kører, så at vi bruger mindre brændstof
 • Planerer arbejdet så at vi ikke skal køre unødvendigt meget
 • Sorterer skrald korrekt, både hos kunder og i værkstedet
 • Genbruger materialer der kan genbruger
 • Spiller ikke materialer

 

Formidling og samarbejdspartnere;
I travle perioder hjælper vi dig alligevel

Når nu ringer for at bestille en låsesmed så er du måske i en travl og presset situation og skal bruge hjælp hurtigt. Vi forstår at det kan være en stresset oplevelse for at ikke får den søgte hjælp med de samme. Måske bliver du nødsaget ringe rundt til måske 10 fuldt bookede låsesmede, uden at få den hjælp som du har et akut behov for.

Vi hos Norh låsesmed har også travle perioder, specielt i ferietider, men; i steder for at bare sige sig nej tak til dig der ringer, så har vi er række samarbejdspartnere som vi kan anbefale videre, vi kender deres arbejdsmetoder og deres kalendere nogenlunde og kan derfor viderestille dig på minutten så at du garanteret får den hurtige hjælp som du har behov for. 

Du kan kontakte en af vores afdelinger for eksempel Norh låsesmed Amager, Norh låsesmed Østerbro, Norh låsesmed Nørrebro, Norh låsesmed Frederiksberg, Norh låsesmed Charlottenlund, Norh låsesmed Vesterbro eller Norh låsesmed i Valby. Eller anden lokal afdeling hos os. Du kan også ringe til vores hovednummer på telefon: 22 22 28 68. 

 

Relevant Info

Hvem bor på adressen? Hvordan finder man ud af hvem der bor på adressen ved reklame-, navne- og adressebeskyttelse?

På denne side kan du læse om hvordan låsesmeden forholder sig til en situation der det er svært at bevise hvem der bor på adressen

Kristian er lærling som låsesmed i København

Læs på denne side om hvordan du læser til låsesmed og hvordan det er at være lærling som låsesmed.

Hvordan laver man indbrud? Indbrudstyv gør indbrud i et hejm

Hvordan laver tyven indbrud? Den bedste måde at forsikre sig selv mod indbrud er at lære af tyven. 

Hvorfor laver kriminelle kriminelle handlinger, hvorfor bliver man kriminel?
Hvorfor bliver man kriminel, hvorfor bliver man indbrudstyv? Vi har samlet fakta om forskellige teorier
Låsesmed Furesø beskytter dit hjem!

Dækker forsikringen låsesmed omkostninger, ved tabt nøgle, låst ude? Læs om forsikringsdækning og erstatning 

Læs vores blog fyldt med masser af gode tips fra låsesmeden

FeedBack

Vi vil gerne høre din mening om vores service - Vi på Norh låsesmed bliver glade for din feedback

overvågningkamera københavn