Om Norh

Hvem er vi? Og hvad vil vi gerne opnå?

Norh prioriterer oplevelsen og processen meget højt, herunder varme kunderelationer. Vi ønsker et forretningsmæssigt grundlag at være en eftertragtet samarbejdspartner, der leverer holdbare løsninger i høj kvalitet så at kundetilfredsheden er i top. På denne side kan du læse mere om os.

Mission

Norh låsesmed føremål er at leverer ekstraordinær service til alle kunde såvel store som små. Og uden at gå på kompromiss med kvalitet.

Vision

Vores vision er ikke at blive den største låsesmeden i byen, men den bedste. Vi er idag 12 ansatte hos Norh og vi kender hinanden meget godt. Sådan vil vi forsætte vores samarbejde.

Målsætning

Norh låsesmed vil forsætte som låsesmed i København. Og drive en forretning med gode resultater og vigtigst, tilfredse kunder og medarbejdere der trives hos os.

Om Norh, der det startede

Tre vennepar flyttede til København

Norh låsesmed København, startede den dag da tre venner-par flyttede fra Fredericia til København. Idéen at starte Norh op kom når de tre fik sin første opgave igennem sit kontakt net. Her fandt de hurtigt ud af at de tre kompletterede hinanden meget godt. Deres samarbejde sat lige i skabet. Efter nogle måneder så startede de Norh låseservice samt Norh entreprise. Deres fælles mål at leverer service i top, med respekt for kundernes tid samt at aflevere et godt produkt hver eneste gang er stadigt et faktum. Hos ejeren og ansatte låsesmede og fagfolk.

Kontakt os

Norh Sikring

Skal du bruge en låsesmed eller en ekspert indenfor sikring? Måske søger du efter et tilbud på en låsesmeds opgave? Uanset anledning så er du mere end velkommen at kontakte os. DuFind kontraktoplysninger til os her.

Kontakt en av vores sikkerhedstekniker

Kunde anmeldelser

4,9 af 5 678 anmeldelser

4.9/5

Vi takker alle samarbejdspartner, medarbejder og ledere. Og ikke mindst vores kunder i Storkøbenhavn. Det varmer i vores hjerte hver gang vi får ros. Vi tager dog også gerne mod ris, og håndterer dette konstruktivt. Giv os feedback her;  

Norh låsesmed om;
-Nultolerance og Ligestilling

Vi bryder os om lige villekor og ligestilling hos Norh låsesmed

Vi på Norh låsesmed København med bydele synes er stolte over at bo i et land, der man går op i ligestilling.  Enligt en undersøgelse “Equal Measure 2030” viser det sig at Danske kvinder har det lidt bedre end kvinder i andre lænder. 

Hvad står ligestilling  for?

Begrebet ligestilling står for at man som mennesker har lige villekor og muligheder. Uanset etnicitet og køn. 

Norh låsesmed arbejder femmadrettet med lige stilling gennem at kigge personens erfaringer og kundskaber, fremfor etnicitet og køn. Vi behandler alle medmennesker med stor respekt uanset;

 • Alder
 • Seksuelle holdninger
 • Trosopfattelse eller religion
 • Funktions nedsættelse
 • Køn
 • Etnicitet

 

Dette indebærer for Norh og alle ansatte samt samarbejdpartner har  nultolerance omkring, direkte eller indirekte diskriminering. Norh låsesmed arbejder aktivt hver eneste dag med at være tydelige med hvad vi står for i forhold til ligestilling. Både på arbejdspladsen og ude i samfundet. 

Hvis du oplevet disskrinmenering eller har spørgsmål omkring dette så er du velkommen til at skrive til os på: info@norh.eu. Vi svarer som regel indenfor et par hverdage. 

Miljø politik;
Vi passer godt på vores klode

Hos Norh så er vi meget beviste om at vi kun har en klode. Derfor arbejder vi hver eneste dag med at nedbringe spild og missbrug af miljøet. Vi går op i at nedbringe vores miljøpåvirkning  til maximum.  Dette gør vi gennem beviste handlinger så som; at genbruge låse der stadigt fungerer, smider skrald ud korrekt. Løbende taler om hvad vi kan gøre bedre, for at belaste miljøet mindre.  Det vi bland andet gør til dagligt er;

 • Tænker os om når vi kører, så at vi bruger mindre brændstof
 • Planerer arbejdet så at vi ikke skal køre unødvendigt meget
 • Sorterer skrald korrekt, både hos kunder og i værkstedet
 • Genbruger materialer der kan genbruger
 • Spiller ikke materialer

 

Miljøvenlig pakning.
Aktiv Arbejdsplads