God viden før og efter boligkøb

Sikkerhed før og efter boligkøb

Går du i tanker om at købe ny bolig eller overvejer du at investere i nye lokaler til din virksomhed? Uanset set hvilket situation du står i, så mener vi hos Norh Sikring at man ikke kan være sikker nok når det handler om en så stor handel, som køb af lokaler eller køb af ny bolig. Her opsummerer vi kort de vigtigste ting som du bør undersøge og tage stilling til, før og efter boligkøb.

Før boligkøb

Få et overblik over din økonomi – Undersøg hvor stort et beløb du kan låne, på samtid sikret du dig at du har luft i økonomien og ikke overbelåner dig selv, bankerne kigger selvfølgelig på dit rådighedsbeløb og din gældsfaktor. Selvom at de gør det, så er det stadigvæk en god idé at du selv også skaffer dig et overblik, så at det ikke kommer bag på dig hvor meget penge der er tilbage efter at alle udgifter er betalt i fremtiden.

Undersøge de forskellige lån – ÅOP’en er den samlede pris på lånet hvert år inklusiv renter, gebyrer og omkostninger. Og jo lavere ÅOP er, jo billigere er lånet som regel for dig. Det er dog vigtigt at du forsikret dig om at det handler om samme form af lån og samme løbetid, når du samlinger de forskellige lån og ÅOP.

Få den rette køberrådgivning – Når du skal købe bolig indgår der en del juridiske dokumenter. En boligadvokat kan udarbejde skøde, undersøge hvilke servitutter, der er tinglyst på en ejendom, og gennemgå andelsforeningers regnskab og generalforsamlingsreferater osv. for at undgå en eventuelt tvist med sælger, så er det vigtigt at få få kontakt til en god advokat og få køberrådgivning ved huskøb , dette gælder selvfølgelig også ved køb af virksomhedslokaler og køb af ejer- og andelslejligheder.

Bestil en tillstandsrapport – En tillstandsrapport er en bygningssagkyndigs vurdering af tilstanden og eventuelle skader på en bolig eller bygning. Der kan gemme sig flere skader, som ikke er synlige for den bygningssagkyndige, så du kan ikke altid regne med, at tilstandsrapporten fortæller dig alt. En tilstandsrapport vil kunne give dig et overordnet indtryk af standen på det den bolig eller de lokaler som du overvejer at købe.

Efter bolig

Når du har købt din bolig og flyttet ind er der heldigvis ikke lige så mange store ting at bekymre sig om. Der er stadigvæk en ting som mange nye boligejere glemmer, som er vigtigt at huske på.

Når man har køb ny bolig og modtaget nøglerne til låsen/boligen, så er der en stor sandsynlighed for at der er en eller flere ekstra kopi af de nøgler du lige har modtaget, et andet sted. Det betyder at måske andre som ikke er berettiget adgang til din nye bolig eller dine nye lokaler også har adgang ind. 

Norh Sikring og vores låsesmed anbefaler derfor en omkodning låse. En omkodning af låse er et lille, men et afgørende indgreb, der udføres på de eksisterende låse, så at alle de gamle nøgler udelukkes fra dine låse.

Ring eller skriv til os for at bestille en omkodning af lås. Vi ser frem til at hjælpe dig!

Sikkerhed før og efter boligkøb

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Døgnvagt låsesmed og døgnservice låsesmed København.

Bestil tilbud

Ring eller skriv til os for tilbud eller mere rådgivning omkring låse, sikring og bolig 

Kontakt en låsesmed - send besked

Kontakt Norh og en af vores låsesmede vender tilbage til dig hurtigst muligt, som regel samme dag. Er dit ærinde akut ring; 22 22 28 68

FeedBack

Vi vil gerne høre din mening om vores service - Vi på Norh låsesmed bliver glade for din feedback

overvågningkamera københavn