Reparation af låse

Norh reparer pengeskabe, våbenskabe, dørlåse, cykelåse med mere

Kan ikke nøglen dreje rundt, eventuelt driller din låse, måske er det noget i låsen, uanset anledning så kommer vi ud og reparer din låse. Norh låsesmed København har flere års kundskab i bagagen omkring reparation af låse. Og alt andet der har med låse at gøre i Storkøbenhavn, til både private kunder og virksomheder. Norh kører ud på vagtudkald til konkurrencedygtige priser. Vi udarbejder et fast tilbud. Og du kan altid ringe til os og spørge om en fast pris.

1 nøgle til det hele

Når vi monterer en låse evt. efter reparation af låse, så kan vi sørge for at du får en og samme nøgle til det hele.

Låse til sikkerhedsdøre

Hvis du bestillen en sikkerhedsdør ved os så kan vi montere låse der passer dit døren

Vedigholdelse

Vi kan også tilbyde serviceaftaler til dig der vil komme fri fra at servicere dine låse eller udfører en reparation af låse

24/7 Support

Når vi vælger os som din låsesmed i Storkøbenhavn, tilbyder vi dig service 24/7 til alt låseservice

Oplukning Og Reparation af alle låse
- Kontakt os for umiddelbar service eller tilbud

Norh låsesmed København kan udfører reparation af låse til alle låsesystemer Inkl. låsecylindre, og unikke låse i ejendomme med avancerede låsesystemer. Det betyder, at vi på Norh låsesmed kan reparere alle låsetyper uanset om det er låsen til din bil, dør eller cykel. Når vi ankommer hos dig, giver vi dig gratis rådgivning i, hvordan du bedst kan servicere dine låse fremover, så ikke vil få en lang holdbarhed. Og at du ikke behøver ringe til en låsesmed igen.

Reparation af låse – udført af udlærte låsesmede hos Norh

Som tidligere nævnet har Norh låsesmed har flere års erfarenheder med forskellige type af reparation, montering, og vedligeholdelse af låsesystemer. Alle låsesmed hos når er højt teknisk udlærte, så de kan håndtere alle låsetyper, leverandører og varianter der findes på markedet. 

Norh udfører låseservice i Københavns alle område, de større så som Amager, Nørrebro, Frederiksberg og Østerbro. Men også de mindre område så som Charlottenlund, Gladsaxe og Gentofte. Norh rykker ud akut i 24/7 også til reparation af låse, og vi spiller ingen kundes tid. Norh`s låsesmede har fokus på dig og på at leverer høj kvalitet på alt låse arbejde, og vi tager aldrig afsted igen før, du som vores kunde er hundrede procent tilfreds.

Vi har altid åbent og er klar til at køre ud og udføre reparation af låse hos dig i hele Storkøbenhavn

Norh låsesmed og låseservice kører ud til dig, f.eks. hvis du skal bruge en låsesmed for at få lavet din låse. Norh fører alle låse mærker som findes idag på markedet. Og vi er kun et enkelt telefonsamtale væk. Og du behøver blot ringe til os og efterfølgende sende os en sms med adresse. Så kommer vi med desamme. året rundt.

Norh låsesmed – vores vision og service

Norh højeste mål er, at din og alle andre af vores kundes sikring er i absolut top, og at netop dine døre samt låse virker lige som de skal i din hverdag. Så, hvis du er uheldig og din nøgle er kommit til at knække i låsen og derfor låsen ikke fungerer. Kontakt Norh på 22 22 28 68. Så kommer vi ud og hjælper dig med reparation af låse.

Låseservice og låsesmed til dine låse, når der de er gået i stykker

Norh låsesmed servicere din lås, hvis du har problemer, måske oplever du at de ikke virker optimalt, kører dårligt i cylinderne, eller eventuelt så sidder noget fast i din lås. Det kan bero på slitage eller sabotage. Uanset så løser vi med glæde problemet for dig. Så at du roligt kan forsætte med din dagligdag.

Hvad kan gøres, hvis min lås ikke fungerer?

Når skaden nu er sket kan du prøve med lidt låseolie, hvis det ikke gør det bedre så bliver du nødsagt til at ringe en låsesmed. I fremtiden er det er det en god idé, at du løbende  servicere dine låse med låseolie dine låse – så at det holder i mange år.

Norhs låsesmede er faglærte og uddanne i at reparerer og montere låse. Hvis du en dag selv forsøger at rette op på din låse, så kan det gå meget galt. Måske bliver du nød til at købe en nye låsecylindre. 

Norh låsesmed reparerer låse, uanset om de har blevet udsatte for hærværk eller hvis din nøgle sidder fast i låsen. Det findes mange forskelige anledninger til hvorfor låsen ikke lige pludseligt virker. Norh vil ikke anbefale at reparere en meget slidt låse, som i virkeligheden ikke kan reddes eller bruges i lang tid efterfølgende. I disse senarie udfører vi udskiftning af låsen, da vi vurder at det bedst kan svare sig. En låse holder i langt tid også i mange, mange år men ingen låse holder i hundrede år, hvis din låse har blevet brugt over 20 år så bør du absolut få den byttet ud og opdateret.

Udover reparation af låse så udfører vi reparation af elektriker genstander

Norh låsesmed er en del af Norh elektriker , derfor repararer vi ikke kun låse uden vi reparerer også elektriker genstander så som lampe, alarmsyster, overvågning osv. Norh er en autorisered elektriker hos sikkerhedstyrelsen. Derfor må vi gerne tage os af denne type af opgaver. 

Det er lang de færreste låsesmede der må udføre autoriseret elektriker arbejde. Norh er også med i en arbejdsgivere forening for at sikre vores medarbejder de bedste overenskomster. Vi er med i Tekniq som er en teknisk arbejdsgiver forening. 

Så hvis du ønsker at komme i kontakt med en seriøs låsesmed evt for reparation af låse, der har stærke værdier og går op i høj service, ring til os. Eller indhent et tilbud. 

Husk vi har afdelinger alle steder i Storkøbenhavn til udførelse af reparation af låse. Vores fire populæreste afdelinger er den låsesmeds afdeling på Amager og på Frederiksberg samt Vesterbro. 

Afspil video
Låsesmed udskifter en låse.
5
5,0 rating
5 out of 5 stars (based on 27 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%