Reparation af låse

pengeskabe, våbenskabe, dørlåse, cykellåse og meget mere

Kan ikke nøglen dreje rundt, eventuelt driller din låse, måske er det noget i låsen, uanset anledning så kommer vi ud og reparer din låse. Norh låsesmed København har flere års kundskab i bagagen omkring reparation af låse. Og alt andet der har med låse at gøre i Storkøbenhavn, til både private kunder og virksomheder. Norh kører ud på vagtudkald til konkurrencedygtige priser. Vi udarbejder et fast tilbud. Og du kan altid ringe til os og spørge om en fast pris.

1 nøgle til det hele

Når vi monterer en låse evt. efter reparation af låse, så kan vi sørge for at du får en og samme nøgle til det hele.

Låse til sikkerhedsdøre

Hvis du bestillen en sikkerhedsdør ved os så kan vi montere låse der passer din ny dør. Vi udfører også service samt reparations af låse.

Vedigholdelse

Vi kan også tilbyde serviceaftaler til dig der vil komme fri fra at servicere dine låse eller udfører en reparation af låse

24/7 Support

Når vi vælger os som din låsesmed i Storkøbenhavn, tilbyder vi dig service 24/7 til alt låseservice Inkl reparation af låse

Reparation af låse udføres af en låsesmed i København.

Oplukning og reparation af alle låse
- Kontakt os for umiddelbar service eller tilbud

Norh låsesmed København og omegn. kan udfører reparation af låse til alle låsesystemer Inkl. låsecylindre og unikke låse i ejendomme med avancerede låsesystemer. Det betyder, at vores låsesmede i Kbh kan reparere alle låsetyper uanset om det er låsen til din bil, dør eller cykel. Når vi ankommer hos dig på den angivne adresse, giver vi dig gratis rådgivning i, hvordan du bedst kan servicere dine låse fremover, så at de vil få en lang holdbarhed. Så at du derfor ikke behøver ringe til en låsesmed indenfor kort tid igen.

Reparation af låse – udføres af udlærte og kyndige låsesmede hos Norh

Som tidligere nævnet har Norh låsesmed har flere års erfarenheder med forskellige type af reparation, montering, og vedligeholdelse af låsesystemer. Alle låsesmed hos når er højt teknisk udlærte, så de kan håndtere alle låsetyper, leverandører og varianter der findes på markedet. 

Norh udfører låseservice i Københavns alle område, Du finder os følgende steder i indre København;

 

Vores låsesmede kører også i de områder, der ligger lige omkring Københavns bymidte og udfører reparation af låse og kasselås, områder som;

 

Kunne du ikke finde din bydel? Se vores oversigt på alle område som vi kører i her.  Selvom du ikke kan finde en side om din bydel så kører vi alle steder på hele Sjælland og Nordsjælland så tøj ikke med at ringe til os. Norhs låsesmede rykker ud akut i 24 timer om døgnet, også til reparation af låse, og vi spiller ingen kundes tid.

Norh’s låsesmede har altid fokus på dig som en af vores kunder og på at leverer høj kvalitet på alt låse arbejde, og vi tager aldrig afsted igen før, du er hundrede procent tilfreds med vores indsats.

Vi har altid åbent og er klar til at køre ud og udføre reparation af låse hos dig i hele Storkøbenhavn

Norh låsesmed og låseservice i København og på Sjælland, kører ud til dig, f.eks. hvis du skal bruge en låsesmed for at få lavet din låse. Norh fører alle låse mærker som findes idag på markedet og vi er kun et enkelt telefonsamtale væk. Du behøver blot ringe til os og efterfølgende sende os en sms med adresse, så kommer vi med desamme. Alle dage om året.

Norh låsesmed Kbh og Sjælland – vores vision og service

Norh fremmeste mål er, at din og alle andre af vores kundes sikring er i absolut top, og at netop dine døre samt låse virker lige som de skal i din hverdag og holder tyver udenfor. Så, hvis du er uheldig og din nøgle er kommet til at knække i låsen og derfor låsen ikke fungerer. Kontakt Norh på 22 22 28 68, så kommer vi ud og hjælper dig med reparation af låse på det tidspunkt der passer dig bedst.

Låseservice og låsesmed til dine låse, når der de er gået i stykker og du har brug for en reparation af lås

Norh låsesmed servicere og reparerer din lås, hvis du har problemer. Måske oplever du at de ikke virker optimalt, kører dårligt i cylinderne, eller eventuelt så sidder noget fast i din lås. Det kan bero på slitage eller sabotage. Uanset så løser vores kyndige låsesmede med glæde problemet for dig. Så at du roligt kan forsætte med din dagligdag uden unødvendigt bøvl med låse og nøgler.

Hvad kan gøres, hvis min lås ikke fungerer?

Når skaden nu er sket kan du prøve med lidt låseolie, hvis det ikke gør låsen bedre så bliver du nødsagt at ringe til en låsesmed. I fremtiden er det er det en god idé, at du løbende servicere dine låse med låseolie, så er det mere sandsynligt at låsesne holder i mange år.

Norhs låsesmede er alle faglærte og uddanne i at reparerer og montere låse. Hvis du en dag selv forsøger at rette op på din låse, så kan det gå meget galt. Måske bliver du nød til at købe en nye låsecylindre. 

Norhs låsesmede reparerer låse, uanset om de har blevet udsatte for hærværk eller hvis din nøgle sidder fast i låsen. Vi har prøvet at udføre reparationer af låse i de mest unikke situationer. Der findes mange forskelige anledninger til hvorfor låsen ikke lige pludseligt virker som den gjort tidligere. 

Norh og vores låsesmede, vil ikke anbefale at reparere en meget slidt låse, som i virkeligheden ikke kan reddes eller bruges i lang tid efterfølgende. I disse senarie udfører vi udskiftning af låsen, da vi vurder at det bedst kan svare sig. En låse holder i langt tid også i mange, mange år men ingen låse holder i hundrede år, hvis din låse har blevet brugt over 20 år, så bør du absolut få den byttet ud og opdateret.

Udover reparation af låse så udfører vi reparation af elektriske genstander og diverse låse så som kasselås

Norh låsesmed er en del af Norh elektriker , derfor reparerer vi ikke kun låse uden vi reparerer også elektriske apparater genstander så som lampe, alarmsystem, overvågning mfl. Norh er en autoriserede hos sikkerhedsstyrelsen. Derfor må vi gerne tage os af denne type af opgaver. 

Det er lang de færreste låsesmede der må udføre autoriseret elektriker arbejde lige som Norh. Norh er også med i en arbejdsgivere forening der hedder Tekniq, dette for at sikre vores medarbejder de bedste overenskomster. 

Så hvis du ønsker at komme i kontakt med en seriøs låsesmed eventuelt for reparation af låse, der har stærke værdier og går op i høj service, ring til os. Eller indhent et tilbud her

Husk vi har afdelinger alle steder i Storkøbenhavn til udførelse af reparation af låse.  Vores låsesmed på Amager, Frederiksberg samt Vesterbro er de mest travle afdelinger vi her i dag. 

Afspil video

Kan jeg selv udføre en reparations af låse?
- Ja, læs vores trin for trin guide til reparation af låse

Sådan udføres en reparation af låse, hvis en del af nøglen sidder i låsen

Du har brudt din nøgle i din lås. Hvad sker der nu? Læs vores trin for trin guide i hvordan du selv kan reparere din låse

Hvis nøglen er blevet brudt, mens den er sat helt ind i låsen, kan låsen sagtens dreje, men for at få udført nøglen bliver du sagsynlinvis nødsagt at ringe til låsesmeden.  En reparation af låse som beskrevet nedefor sker på eget ansvar. 

1. Hvis nøglen er brudt og en del af den stikker ud, så kan nøglens sagtens dreje og du vil sandsynligvis selv kunne reparere din låse og udføre en reparation af låse.
Med en nøgle, der en del af den stikker ud fra låsen, kan det være bedst at prøve at dreje eller trække nøglen ud med smal tang. En tang kan du finde i de fleste byggemateriale forhandlere. 

2. Hvis en ubrugt nøgle stadigt er tilgængelig, kan du prøve at trække den ødelagte nøgle lige ud. Hvis tasten klikker mellem låsen og den ulåste position, skal den drejes til begge positioner, før den kan fjernes.

3. Hvis der ikke er nogen del af nøglen, der stikker ud af låsen og at du derfor ikke kan bruge en smal tang, så kan du bruge en lige skruetrækker (eller noget med en kniv, der er lille nok), indsat værktøjer og presse dette ind i nøglehullet. Tryk eller træk i dørhåndtaget med den ene hånd, så der er så lidt pres som muligt på låsebolten. Drej skruetrækkeren for at vride låsen på samme måde om du skulle låse op døren med en nøgle.

4. Åbn nu døren, når døren er låst op så kan du nu skille låsedelerene fra sig og udføre en reparation af låse. Eller udskifte låsen. 

5. Hvis du har travl så lad var med at fjerne skruetrækkeren og lås døren igen efter dig med værktøjet. Så kan du udføre reparationen af låsen eller udskiftning af låse ved et senere tilfælde. 

6. Hvis du ikke kan åbne låsen som beskrevet ovenfor, er der kun to andre måder at åbne låsen på,  få hjælp af en låsesmed eller bore låsen op. Hvis du bestiller vores hjælp så vil vores låsesmed gøre mindst skade på din låse, vores låsesmede koster selvfølgelig for løn og udkald. At bore op låsen kan være en billig løsning, hvis du har en boremaskine til opgaven i forvejen. Hvis du mangler erfaring og kundskab indenfor reparation af låse så risikerer du at ødelægge mere og lave unødvendig skade på dør eller låse. 

 

Norh låsesmed udfører en reparation af låse, læs vores låsesmed København's guide her.

FeedBack

Vi vil gerne høre din mening om vores service - Vi på Norh låsesmed bliver glade for din feedback

overvågningkamera københavn