Låsesmed i Hvidovre

Søger du en Låsesmed Hvidovre? Norh er en låsesmed der ligger nær dig i Hvidovre. Vil du have et uforpligtende tilbud på din låsesmed opgave af en lokal låsesmed? Udfyld formularen her på siden, og vores låsesmed ringer dig op eller giver besked, ved bedste første givende lejlighed. Er behovet af låseservice akut? Ring nu. Så kommer vi til dig hvor du er indenfor 30 minutter.

Låsesmed Hvidovre og omegn.

- Din lokale billige låsesmed i Hvidovre kommune

Norh låseservice og låsesmed Hvidovre, er en lokal låsevirksomhed. Hvis du har brug for en effektiv og kvalitets bevist låsesmed i Hvidovre kommune? Så er Norh låseservice og  låsemed Hvidovre meget sandsynligvis tæt på dig. Vi sjælden længere væk end 30 minutter, da vi kører hver dag i hele København som låsemede

 Norh låseservice Hvidovre hovedkontor ligger på Palægade og vi har et værksted samt lager på en sidgade til Gamle Kongevej. Og er hurtigt ude på vejene når du er i akut behov af låseservice. Nogle gange er vores låsesmede heldige med trafikken og er så ude hos dig allerede indenfor et kvarter. 

Norh låsesmed Hvidovre udfører alt i låsesmed

Stor udvalg af låsesmed Hvidovre ved Norh låsesmed

Låsesmed Hvidovre til dit hjem, din bil og til dit erhverv, med stor tilbud at låsesmed ydelser 24 timer i døgnet

Norh låsesmed Hvidovre tilbyder låsesmed ydelser der er afgørende for både virksomheder, husejere og boligforeninger. Uanset om du har mistet dine bilnøgler, låst dig selv ude af din bil eller ejendom eller har behov for støtte med din sikkerhed, så kan en af vores låsesmede i Hvidovre hjælpe.

Det er vigtigt at du nøjagtigt vælger det rette låsesmed efter dit behov af ydelse. Låsesmedens fag er bredt og der findes mange specialiseringer. Undersøg dette når du skal vælge låsesmed Hvidovre for at sikre, at de er en  passende kvalificeret og erfaren låsesmed du har fat i.

Låst ude af bilen eller hjemmet? Inge problemer

Når du tænker på hvad en låsesmed beskæftiger dig med, så er det sandsynligvis låsen til din hoveddør du kommer i tanker om. Norh låsesmed Hvidovre beskæftiger sig selvfølgelig med låsene til din dør og andre steder i dit hjem. Men vi tager os også af biloplukninger og nøgler til biler. Vi har nemlig en dygtig autolåsesmed ansat på holdet.  Så uanset om du har låst dig ude af bilen, tabt dem eller knækket din nøgle, så er vi en af de låsesmede i Hvidovre der kan hjælpe. 

Din alsidige låsesmed Hvidovre

Vores låsesmede i Hvidovre har viden og ekspertise til at håndtere de fleste situationer indenfor låsesmedens fag. Vi er i stand til at levere nye låse, nøgler, sikkerhedsdøre, gitre dørlukkere, postkasselåse, postkasser, elektronisk adgangskontrol, alarmer samt overvågning til både privat og erhverv. Så når du vælger blandt de mange tilgængelige låsesmede, kan du være sikker på at du finder det du søger hos os, og så lokalt hvis du bor i Hvidovre og omegn. 

Hvad man søge ved en låsesmed Hvidovre?

Ikke alle låsesmed virksomheder i Hvidovre er erfarne og uddannede til at håndtere kompleksiteten og behovene i erhvervsejendomme og  sikkerheden der til. Erhvervs bygninger som kontorer, industrier, butikker, indkøbscentre har ofte langt flere indgangs punkter hvis man samlinger med boligejendomme, sikkerheds behovet er også anerledes i forhold til de danske forsikringsselskabernes krav, for at sikre disse bygninger er de vigtigt at de ansvarlige vælger den rette sikrings partner.

Hvis personalet i erhverv bygningerne ikke er i stand til at komme effektivt ind i lokalerne, så kan din virksomhed miste penge gennem tabt arbejdstid. Alternativt, hvis låsene ikke et forsikring godkendte, risikerer du at miste penge gennem stjålne varer på lager eller stjålet information og så uden erstatning fra forsikringsselskaber.

Sørg for, at den låsesmed som du vælger er fuldt forsikret og har et godt ry, dette gælder både privat og erhverv i Hvidovre. 

Lad Norhs døgnvagt låsesmed hjælpe dig 24 timer i døgnet!

Oplukning af døre akut udføres af Norh låsesmed Hvidovre

Hvis du har smækket dig ude, går Norh låseservice & låsesmed Hvidovre altid efter, at åbne din dør op uden at ødelægge låsen. Dog bliver det en nødvendighed, at bore den op, hvis det er en sikkerhedslås som er installeret i din dør.

Norh låse Hvidovre vil selvfølgelig kunne få dig ind og kunne installere en ny låse så den virker normalt igen. Dog vil det vil koste dig lidt mere i materialer. Hos Norh låseservice & låsesmed Hvidovre har til vores kunders fordel. Gode rabatter hos vores leverandører derfor et vi en billig låsesmed i forhold til mange af vores konkurenter.

3 i en vagtnummer hos Norh låsesmed i Hvidovre

Brug dig af Norh låsesmed & låseservice Hvidovre til alt det du kan bruge os til.
Udover sikkerheds relaterede spørgsmål klarer Norh låsehjælp Hvidovre alle opgaver indenfor låsesmed. Skal du bruge en elektriker i denne kommune så kan du med fordel bruge Norh. Læs mere..

Også de måske mere uventede opgaver. For eksempel er dine nøgle faldet ned i din postkasse (det sker faktisk). En oplukning af døre, skifte låse, omkodning af låse, oplåsning af bil nogle af de mest almindelige opgaver vi får til dagligt. Vores låsesmede på Hvidovre er uddannede på TEC. Det tekniske universitet.

Døgnåbent Hos Norh låsesmed Hvidovre

Norh låseservice & låsesmed  Hvidovre en låsesmed med døgnvagt 24/7. Uheld sker oftest når man er mindst forbered, måske står du i din opgang uden telefon og i morgenkåbe. Og er pludseligt er du nød til at låne naboens telefon midt om natten for at få fat i en låsesmed. Bare rolig, Norh låseservice & låsesmed Hvidovre kører ud til dig uanset om klokken er 04.00 om natten eller 16.00 på eftermiddagen. Vi har døgnvagt og tager telefonen 24/7. Norh låseservice & låsesmed er meget glade for at tilbyde denne service.

Kom i kontakt med en låsesmed i Hvidovre kommune her

Den hurtigste måde at komme i kontakt med Norh låseservice & låse Hvidovre. Er at ringe til Norh låseservice & låsesmeds Hvidovre s vagt telefon.

Ved telefonen har vi en låsesmed i Hvidovre tilgængelig 24/7 også på helligdage som f.eks. Juledagen og Nytårsaften. Hos Norh låsesmed og låseservice Hvidovre har vi stærke værdier om hvordan vi skal møde dig som kunde. Det er vigtigt for os at du føler dig tryg hos os.

Hurtig udrykning i Hvidovre og omegn.

Låsesmeden du kommer i kontakt med er selv klar på at køre ud til dig. Eller så vil han finde den nærmeste låsesmed tæt på dig.

Det gør vi for at levere en professionel men fremfor alt meget hurtig låseservice. Hvis du ringer til os vil vi også på telefon kunne give dig en fast pris eller en cirka pris afhængig på din opgave. Om det er en standardopgave eller en mere kompliceret. For at kunne give et så præcist tilbud som muligt beder vi dig om at sende nogle billeder. Hvis du kan og er ved opgaven.

Gode anmeldelser hos
Norh låsesmed & låseservice Hvidovre

Vores låsesmede kæmper dagligt for højeste kundetilfredshed. Det gives os også meget glæde tilbage og man kan tydeligt mærke det på vores Google og Facebook side. At vores kunder vurderer os meget og er glade. På Google har vi et gennemsnit på 5.0 og ca. 250 anmeldelser og på Facebook har vi et gennemsnit på 4.9 på 240 anmeldelser. Dette er vi meget stolte over og vi stræber dagligt for at leve op til succesen på kundefronten. Og sprede glæde og leverer bedste service til vores kunder når de har mest brug for det, selv efter et uheld. Derfor mener vi at Norh låseservice er dit selvfølgelige valg i når du har brug for en låsesmed Hvidovre.

Vi har mange kunder i Stor København. Norh låse kører også bland andet for Københavns Politi, Hovedstadens beredskab & Gentofte kommune.

Er vi hos Norh i Hvidovre ikke lokalt tilgængelige, så kontakt Låsesmed Hvidovre her. 

Vil du have styr på det seneste indenfor sikring? Ring til låsesmed Hvidovre

Norh låsesmed Hvidovre har garanti op til 6 år
6 års garanti hos Norh låseservice & låsesmed Hvidovre . For at forsikre os at du er tilfreds med vores ydelse. og forbliver så. Har Norh låse også 6 års garanti på alle vores almindelige tjenester. I kan derfor altid ringe os i gen, hvis det skulde opstå nogle eventuelle problemer i fremtiden.

Vil i læse mere om Norh og alle vores ydelser indenfor sikkerhed kan i læse her; Norh- Din sikkerhed, vores ansvar. Husk at spørge om hvor mange års garanti du har på lige præcist din opgave. For at sikre vores kunder de bedste produkter så bruger vi os af høj kvalitets leverandører. Vi køber bland andet ind låse fra Ruko/Assa Abloy, tyverialarmer fra Ajax systems og bruger værktøj fra Hilti.

Norh Låseservice Hvidovre

Norh låsemester vil hjælpe dig med din sikkerhed. Norh låsesmed & låseservice Hvidovre låsesmede samt sikkerheds teknikere er ikke kun uddannede indenfor sikring af hjem og lokaler. Uden at de også har en solid erfarenhed med i bagagen. Hvilket man får når man til dagligt kommer ud til sted der det været indbrud. Norh låseservice Hvidovre s viden om og har erfaret at det nogle gange kun er små enkle middel der skal til for at slippe sig fri fra et indbrud. Læs om Nørrebro her og læs om Frederiksberg låsesmed her.

Sådan her kan du beskytte dig mod indbrud

At komme hjem til en brudt dør og  indholdsløse skuffer, tømt for værdigenstande, er en meget ubehagelig oplevelse. Derfor arbejder vi mod henne at gøre det så vanskeligt som muligt for tyven – her fortæller Norh låsesmed Hvidovre dig hvordan.

Desværre er det umuligt at stoppe tyven 100%. Hvis en tyv virkelig ønsker at komme ind i dit hjem – så kommer han ind. Vi kan dog gøre det så vanskeligt for indbrudstyven som muligt, så at han føler, at det ikke er umagen værd.

De mest almindelige foranstaltninger for at forhindre indbrud er at installere sikre og godkendte dørlåse, vindues låse, sikkerhedsdøre, gitre og alarmer. Dette kan vi klare, men et af dem absolutte bedste beskyttelse mod indbrud – som også er gratis – er naboernes opmærksomhed.

Start nabosamarbejde i dit område

– Nabosamarbejde er en god metode, som du og dine naboer kan organisere sammen med politiet. Formålet er at gøre boligområdet mindre attraktivt for indbrudstyve ved at øge opmærksomheden hos dem, der bor der, samt formidle viden om, hvordan man bedst kan beskytte sig mod indbrud i hjemmet.

Øget indbrudirissko sidst på efteråret

En god ting at tænke på; Tyve ønsker ikke at blive set og kan derfor  lide det når det er mørkt udenfor. Dette er grunden til, at indbrudirisskoen øges med lidt over 30 procent i oktober til december.

Tips til dig ! For at undgå indbrud i hjemmet;

• Organiser naboskabsamarbejde med politiet og sammen med dine naboer

• Har godkendte sikkerheds låse på din hoveddør, balkondør og terrassedør

• Vinduer skal lukkes og reguleres. Vinduer med lav position skal også være forsynet med låse og gerne med gitre.

• Viderestil din hjemmetelefonen til din mobiltelefon, så at nogen svarer,  hvis man ringer til den

• Sæt en timer på din belysning indenfor

• Træk ikke i gardiner og persienner for, så ser huset ubeboet ud

• Bed naboen om at tage sig af postkassen hvis du er afsted

• Installer udendørsbelysning med bevægelses kontrol. Fortrinsvis op til hoveddøren, terrassedøren og lavt beliggende vinduer

Låsesmed Hvidovre arbejder under covid-19 da låsesmeds arbejde er nødvendigt arbejde for samfundet

Arbejder låsesmedene i Hvidovre som normalt på grund af covid-19?

Ja, låsesmede arbejder i ved tidligere lukning af Danmark samt efter åbning af Danmark, da de nuværende regeringens retningslinjer indikerer, at håndværkere inkl. låsesmede kan fortsætte deres arbejde.

Jeg er selvisolerende derhjemme, kan en låsesmed i Hvidovre stadig hjælpe mig ved behov?

Ja, Norh låsesmed Hvidovre vil kunne hjælpe, hvis du er selvisolerende derhjemme, selvom vi anbefaler dig at informere om følgende:

 • Lad låsesmeden vide, hvilken type arbejde som du gerne vil have udført
 • Fortæl låsesmeden i Hvidovre, hvilke afstand du gerne vil holde
 • Det er vigtigt at fortælle låsesmeden, at du er selvisolerende, så at vi kan forberede os bedst muligt.
 • Låsesmeden vil sikre, at der kan foretages alle de rette handlinger inden besøget

Vil en låsesmed Hvidovre holde socialt afstand på plads?

Ja, vores låsesmede vil sikre, at de afstandsregler altid holdes og vil altid spritte af af vaske hænder både før og efter arbejde. At håndker ikke bruger er fordi at låsesmeds arbejde er et finmekanisk arbejde der kræver fin fingerspidsfornemmelse. 

Låsesmeden kan uden problemer udføre deres arbejde alene og sikre dig personligt og at låsesmeden holder sig selv sikker.

Hvilke låsesmed ydelser påtager sig Norh Låsesmed Hvidovre under covid-19?

Vi påtager os de fleste låsesmedeopgaver i Corona virus tider. Nogle opgaver er mere nødvendigt for samfundet og borgernes funktion, følgende typer arbejd anses være nødvendige;

 • Døgnvagt til akutte låsesmed ydelser fx personer der låst sig ude
 • Hoveddøre og terrassedøre virker ikke og kan ikke lukkes
 • Reparationer af låse og døre
 • Montering af nye låse
 • Nøgleskæring
 • Akut autolåsesmed låsearbejde
 • Autolåsesmed for ambulance, politi, lokale myndigheder og andre vigtige medarbejde

Vi udfører også opgaver der ikke er nødvendige, med dette mener vi opgaver så som;

 • Opgraderinger på låse
 • Udskiftning af dør- og vindueslåse
 • Alarmsystemer
 • Adgangskontrolsystemer
 • Montering af sikkerhedsgitre og porte
 • Skæring af bilnøgler samt programmering af ekstra bilnøgler
 

Bemærk: Låsesmede holder afstand uanset om der er talen om en nødvendig eller ikke nødvendig opgave!

Indhent tilbud

Åbningstider;

Man- søn: 00:00-23:59
(Døgnåbent)

Åbent 365 dage om året,
også om helligdage.

“Spørgsmål”
“Er Norh låsesmed Hvidovre autoriserede?”
“Svar”
“Ja, vi er en autoriseret installatørvirksomhed og arbejder derfor til dagligt med kvalitetssikring.”


“Spørgsmål”
“Jeg bor på 3. sal – har jeg brug for indbrudssikring?”
“Svar”
 “Hvis dine låse ikke er sikre nok, så kan en tyv nemt åbne din dør med for eksempel en banknøgle. Norh låsesmed Hvidovre anbefaler som minimum låse ud af en høj sikkerhedsklasse!”


“Spørgsmål”
“Mine nøgler er væk, hvad gør jeg?”
“Svar”,
“Vi anbefaler en omstilling af låse, hvis du er usikker på om nogen anden der ikke bør have adgang til dit hjem, har fået fat på dine nøgler.”


“Spørgsmål”
“Arbejder Norh låsesmed Hvidovre under coronavirus (COVID-19)?”
“Svar”,
“Ja, vores låsesmede følger dog regeringens retningslinjer.”


 “Spørgsmål”,
 “Hvilke sikkerhedsforstaltninger tager låsesmedene i forhold til COVID-19?”,
“Svar”
“Vi spritter af mellem hver låseopgave og holder afstand. Vi bruger mundbind ved besøg af kunder der ønsker dette og er i en særlig risikogruppe.”

FeedBack

Vi vil gerne høre din mening om vores service - Vi på Norh låsesmed bliver glade for din feedback

overvågningkamera københavn