Norh låsesmed Hvidovre en låsesmed i Hvidorve der udfører alt indenfor låsesmed

Søger du en Låsesmed Hvidovre? Vi er en låsesmed i Hvidovre som er en del af NORH. Vil du have et uforpligtende tilbud på din låsesmed opgave? Udfyld formularen nede, og vi ringer dig op ved bedste første givende lejlighed. Er behovet af låsesmed Hvidovre akut? Ring nu. Så kommer vi til dig hvor du er indenfor 30 minutter. Skal du bruge en elektriker i Hvidovre, klik på linket her.. 

Norh låsesmed Hvidovre udfører alt i låsesmed
Låsesmed Hvidovre som udfører alt indenfor sikring og låseservice

Låsesmed Hvidovre og omegn.
- Din lokale låsesmed i Hvidovre kommune

Norh låseservice & låsesmed Hvidovre, er en lokal låsesmed i Hvidovre. Hvis du har brug for en effektiv og kvalitets bevist låsesmed i Hvidovre kommune? Så er Norh låseservice & låsesmed Hvidovre meget sandsynligvis tæt på dig. Og sjælden længere væk end 30 minutter. Norh låseservice Hvidovre hovedkontor ligger på Palægade og vi har et værksted samt lager på en sidgade til Gamle Kongevej. Og er hurtigt ude når du har akut behov af låseservice. Nogle gange er vi heldige med trafikken og er så ude hos vores kunder allerede indenfor et kvarter. Vi er en del af Norh og laver samarbejde med Norh entreprise.

Norh låsesmed Hvidovre på Facebook

Vi prøver at sprede glæde og leverer bedste service til vores kunder når de har mest brug for det, selv efter et uheld. Derfor mener vi at Norh låseservice & låsesmed Hvidovre er dit selvfølgelige valg i når du har brug for en låsesmed Hvidovre.

Louise
5/5

Norh Låseservice er simpelthen bare suuuuper duuuuper! De kommer herre hurtigt og har en fantastisk service. Der gik ikke længe for vi kunne komme ind i vores lille hjem igen, Top dollar!

Linette
5/5

Hurtig og effektiv service!! Jeg kan kun give de varmeste anbefalinger til Norh Låsesmed, som var meget behjælpelig med at rykke ud med under et døgns varsel. Herudover skal det siges at prisen var langt billigere end hos konkurrenterne. Jeg vil uden tvivl benytte mig af dette firma igen, hvis lignende tilfælde skulle opstå – Mange tak endnu engang.

Kasper
5/5

Meget god Service! Fremme indenfor 30 min. Flink og rar fyr, gjorde arbejdet uden at ødelægge låsen, så vi kunne komme ind uden problemer!

Udvalg af låsesmed Hvidovreydelser

Oplukning af døre akut i Hvidovre

Hvis du har smækket dig ude, går Norh låseservice & låsesmed Hvidovre altid efter, at åbne din dør op uden at ødelægge låsen. Dog bliver det en nødvendighed, at bore den op, hvis det er en sikkerhedslås som er installeret i din dør. Norh låse Hvidovre vil selvfølgelig kunne få dig ind og kunne installere en ny låse så den virker normalt igen. Dog vil det vil koste dig lidt mere i materialer. Hos Norh låseservice & låsesmed Hvidovre har til vores kunders fordel. Gode rabatter hos vores leverandører derfor et vi en billig låsesmed i forhold til mange af vores konkurenter.

3 i en vagtnummer hos Norh

Brug dig af Norh låsesmed & låseservice Hvidovre til alt det du kan bruge os til.
Udover sikkerheds relaterede spørgsmål klarer Norh låseservice & låsesmed Hvidovre alle opgaver indenfor låsesmed. Også de måske mere uventede opgaver. For eksempel er dine nøgle faldet ned i din postkasse (det sker faktisk). En oplukning af døre, skifte låse, omkodning af låse, oplåsning af bil nogle af de mest almindelige opgaver vi får til dagligt. Vores låsesmede på Hvidovre er uddannede på TEC. Det tekniske universitet. 

Døgnåbent Hos Norh låsesmed Hvidovre

Norh låseservice & låsesmed V en låsesmed med døgnvagt 24/7. Uheld sker oftest når man er mindst forbered, måske står du i din opgang uden telefon og i morgenkåbe. Og er pludseligt er du nød til at låne naboens telefon midt om natten for at få fat i en låsesmed. Bare rolig, Norh låseservice & låsesmed Hvidovre kører ud til dig uanset om klokken er 04.00 om natten eller 16.00 på eftermiddagen. Vi har døgnvagt og tager telefonen 24/7. Norh låseservice & låsesmed er meget glade for at tilbyde denne service.

Kom i kontakt med en låsesmed i H idovre kommune her

Den hurtigste måde at komme i kontakt med Norh låseservice & låsesmed Hvidovre. Er at ringe til Norh låseservice & låsesmeds Hvidovre s vagt telefon. Ved telefonen har vi en låsesmed i Hvidovre tilgængelig 24/7 også på helligdage som f.eks Juldagen og Nytårsaften.Hos Norh låsesmed & låseservice Hvidovre har vi stærke værdier om hvordan vi skal møde dig som kunde. Det er vigtigt for os at du føler dig tryg hos os.

Hurtig udrykning i Hvidovre og omegn.

Låsesmeden du kommer i kontakt med er selv klar på at køre ud til dig. Eller så vil han finde den nærmeste låsesmed tæt på dig. Det gør vi for at levere en professionel men fremfor alt meget hurtig låseservice. Hvis du ringer til os vil vi også på telefon kunne give dig en fast pris eller en cirka pris afhængig på din opgave. Om det er en standardopgave eller en mere kompliceret. For at kunne give et så præcist tilbud som muligt beder vi dig om at sende nogle billeder. Hvis du kan og er ved opgaven.

Gode anmeldelser

Norh låsesmed & låseservice Hvidovre låsesmede kæmper dagligt for højeste kundetilfredshed. Det gives os også meget glæde tilbage og man kan tydeligt mærke det på vores Google og Facebook side. At vores kunder vurderer os meget og er glade. På Google har vi et gennemsnit på 5.0 og ca. 250 anmeldelser og på Facebook har vi et gennemsnit på 4.9 på 240 anmeldelser. Dette er vi meget stolte over og vi stræber dagligt for at leve op til succesen på kundefronten. Og sprede glæde og leverer bedste service til vores kunder når de har mest brug for det, selv efter et uheld. Derfor mener vi at Norh låseservice & låsesmed Hvidovre er dit selvfølgelige valg i når du har brug for en låsesmed Hvidovre.

Norh låsesmed Hvidovre kører også for

Vi har mange kunder i Stor København. Norh låsesmed Hvidovre kører også bland andet for Københavns Politi, Hovedstadens beredskab & Gentofte kommune.

Vil du have styr på det seneste indefor sikring? Ring til låsesmed Hvidovre

Norh låsesmed Hvidovre har garanti op til 6 år

6 års garanti hos Norh låseservice & låsesmed Hvidovre . For at forsikre os at du er tilfreds med vores ydelse. og forbliver så. Har Norh låsesmed & låseservice Hvidovre også 6 års garanti på alle vores almindelige tjenester. I kan derfor altid ringe os i gen, hvis det skulde opstå nogle eventuelle problemer i fremtiden. Vil i læse mere om Norh og alle vores ydelser indenfor sikkerhed kan i læse her; Norh- Din sikkerhed, vores ansvar. Husk at spørge om hvor mange års garanti du har på lige præcist din opgave. For at sikre vores kunder de bedste produkter så bruger vi os af høj kvalitets leverandører. Vi køber bland andet ind låse fra Ruko/assa abloy, tyverialarmer fra ajax systems og bruger værktøj fra Hilti.

Norh låseservice Hvidovre

Norh låseservice & låsesmed Hvidovre vil hjælpe dig med din sikkerhed. Norh låsesmed & låseservice Hvidovre låsesmede samt sikkerheds teknikere er ikke kun uddannede indenfor sikring af hjem og lokaler. Uden at de også har en solid erfarenhed med i bagagen. Hvilket man får når man til dagligt kommer ud til sted der det været indbrudt. Norh låseservice Hvidovre s viden om og har erfaret at det nogle gange kun er små enkle middel der skal til for at slippe sig fri fra et indbrud.

Norh låsesmed Hvidovre vejleder kunderne

Brug gerne Norh låsesmed & låseservice Hvidovre gratis vejledninger og råd. I disse tilfælde vil en låsesmede kunne være meget brugbart og behjælpeligt for dig. Norh låseservice Hvidovre tilbyder alle vores kunder en låseservice med en gratis sikkerheds tjek for at finde ud af. At det måske hos dig er der måske ikke et høj nok sikkerheds niveau. Hvis vi kan finde noget vi kan forbedre og eventuelt finder nogle fejler som vi kan rette op på. Vil Norh låseservice Hvidovre udarbejde et gratis og uforpligtende tilbud til dig. Som du kan modtage eller takke nej til. Udover de tre råd og vejledning Norh låseservice Hvidovre kan tilbyde dig. Så findes der yderligere ting som du kan gøre for at forebygge indbrud og forbedre din sikkerhed. Vil du have et u forpligtigende tilbud så kan du anmode om det her “Indhent tilbud

FeedBack

Vi vil gerne høre din mening om vores service - Vi på Norh låsesmed bliver glade for din feedback

overvågningkamera københavn