Norh låsesmed Hvidovre- udfører alt låseservice

Søger du en Låsesmed Hvidovre? Vi er en låsesmed i Hvidovre som er en del af NORH. Vil du have et uforpligtende tilbud på din låsesmed opgave? Udfyld formularen nede, og vi ringer dig op ved bedste første givende lejlighed. Er behovet af låseservice akut? Ring nu. Så kommer vi til dig hvor du er indenfor 30 minutter. Skal du bruge en elektriker i Hvidovre, klik på linket her..

Låsesmed Hvidovre og omegn.

- Din lokale låsesmed i Hvidovre kommune

Norh låseservice & låsesmed Hvidovre, er en lokal låsevirksomhed. Hvis du har brug for en effektiv og kvalitets bevist låsesmed i Hvidovre kommune? Så er Norh låseservice & låse Hvidovre meget sandsynligvis tæt på dig. Og sjælden længere væk end 30 minutter. Norh låseservice Hvidovre hovedkontor ligger på Palægade og vi har et værksted samt lager på en sidgade til Gamle Kongevej. Og er hurtigt ude når du har akut behov af låseservice. Nogle gange er vi heldige med trafikken og er så ude hos vores kunder allerede indenfor et kvarter. Vi er en del af Norh og laver samarbejde med Norh entreprise.

Norh låsesmed Hvidovre udfører alt i låsesmed

Et Udvalg Af Låsesmed Hvidovre Services

Oplukning af døre akut udføres af Norh låsesmed Hvidovre

Hvis du har smækket dig ude, går Norh låseservice & låsesmed Hvidovre altid efter, at åbne din dør op uden at ødelægge låsen. Dog bliver det en nødvendighed, at bore den op, hvis det er en sikkerhedslås som er installeret i din dør.

Norh låse Hvidovre vil selvfølgelig kunne få dig ind og kunne installere en ny låse så den virker normalt igen. Dog vil det vil koste dig lidt mere i materialer. Hos Norh låseservice & låsesmed Hvidovre har til vores kunders fordel. Gode rabatter hos vores leverandører derfor et vi en billig låsesmed i forhold til mange af vores konkurenter.

3 i en vagtnummer hos Norh låsesmed i Hvidovre

Brug dig af Norh låsesmed & låseservice Hvidovre til alt det du kan bruge os til.
Udover sikkerheds relaterede spørgsmål klarer Norh låsehjælp Hvidovre alle opgaver indenfor låsesmed. Skal du bruge en elektriker i denne kommune så kan du med fordel bruge Norh. Læs mere..

Også de måske mere uventede opgaver. For eksempel er dine nøgle faldet ned i din postkasse (det sker faktisk). En oplukning af døre, skifte låse, omkodning af låse, oplåsning af bil nogle af de mest almindelige opgaver vi får til dagligt. Vores låsesmede på Hvidovre er uddannede på TEC. Det tekniske universitet.

Døgnåbent Hos Norh låsesmed Hvidovre

Norh låseservice & låsesmed  Hvidovre en låsesmed med døgnvagt 24/7. Uheld sker oftest når man er mindst forbered, måske står du i din opgang uden telefon og i morgenkåbe. Og er pludseligt er du nød til at låne naboens telefon midt om natten for at få fat i en låsesmed. Bare rolig, Norh låseservice & låsesmed Hvidovre kører ud til dig uanset om klokken er 04.00 om natten eller 16.00 på eftermiddagen. Vi har døgnvagt og tager telefonen 24/7. Norh låseservice & låsesmed er meget glade for at tilbyde denne service.

Kom i kontakt med en låsesmed i Hvidovre kommune her

Den hurtigste måde at komme i kontakt med Norh låseservice & låse Hvidovre. Er at ringe til Norh låseservice & låsesmeds Hvidovre s vagt telefon.

Ved telefonen har vi en låsesmed i Hvidovre tilgængelig 24/7 også på helligdage som f.eks Juldagen og Nytårsaften.Hos Norh låsesmed og låseservice Hvidovre har vi stærke værdier om hvordan vi skal møde dig som kunde. Det er vigtigt for os at du føler dig tryg hos os.

Hurtig udrykning i Hvidovre og omegn.

Låsesmeden du kommer i kontakt med er selv klar på at køre ud til dig. Eller så vil han finde den nærmeste låsesmed tæt på dig.

Det gør vi for at levere en professionel men fremfor alt meget hurtig låseservice. Hvis du ringer til os vil vi også på telefon kunne give dig en fast pris eller en cirka pris afhængig på din opgave. Om det er en standardopgave eller en mere kompliceret. For at kunne give et så præcist tilbud som muligt beder vi dig om at sende nogle billeder. Hvis du kan og er ved opgaven.

Gode anmeldelser hos
Norh låsesmed & låseservice Hvidovre

Vores låsesmede kæmper dagligt for højeste kundetilfredshed. Det gives os også meget glæde tilbage og man kan tydeligt mærke det på vores Google og Facebook side. At vores kunder vurderer os meget og er glade. På Google har vi et gennemsnit på 5.0 og ca. 250 anmeldelser og på Facebook har vi et gennemsnit på 4.9 på 240 anmeldelser. Dette er vi meget stolte over og vi stræber dagligt for at leve op til succesen på kundefronten. Og sprede glæde og leverer bedste service til vores kunder når de har mest brug for det, selv efter et uheld. Derfor mener vi at Norh låseservice er dit selvfølgelige valg i når du har brug for en låsesmed Hvidovre.

Vi har mange kunder i Stor København. Norh låse kører også bland andet for Københavns Politi, Hovedstadens beredskab & Gentofte kommune.

Vil du have styr på det seneste indefor sikring? Ring til låsesmed Hvidovre

+45 22 22 28 68
Norh låsesmed Hvidovre har garanti op til 6 år
6 års garanti hos Norh låseservice & låsesmed Hvidovre . For at forsikre os at du er tilfreds med vores ydelse. og forbliver så. Har Norh låse også 6 års garanti på alle vores almindelige tjenester. I kan derfor altid ringe os i gen, hvis det skulde opstå nogle eventuelle problemer i fremtiden.

Vil i læse mere om Norh og alle vores ydelser indenfor sikkerhed kan i læse her; Norh- Din sikkerhed, vores ansvar. Husk at spørge om hvor mange års garanti du har på lige præcist din opgave. For at sikre vores kunder de bedste produkter så bruger vi os af høj kvalitets leverandører. Vi køber bland andet ind låse fra Ruko/assa abloy, tyverialarmer fra ajax systems og bruger værktøj fra Hilti.

Norh Låseservice Hvidovre

Norh låsemester vil hjælpe dig med din sikkerhed. Norh låsesmed & låseservice Hvidovre låsesmede samt sikkerheds teknikere er ikke kun uddannede indenfor sikring af hjem og lokaler. Uden at de også har en solid erfarenhed med i bagagen. Hvilket man får når man til dagligt kommer ud til sted der det været indbrudt. Norh låseservice Hvidovre s viden om og har erfaret at det nogle gange kun er små enkle middel der skal til for at slippe sig fri fra et indbrud. Læs om Nørrebro her og læs om Frederiksberg låsesmed her.

Sådan her kan du beskytte dig mod indbrud

At komme hjem til en brudt dør og  indeholdsløse skuffer, tømt for værdigenstande, er en meget ubehagelig oplevelse. Derfor arbejder vi mod henne at gøre det så vanskeligt som muligt for tyven – her fortæller Norh låsesmed Hvidovre dig hvordan.

Desværre er det umuligt at stoppe tyven 100%. Hvis en tyv virkelig ønsker at komme ind i dit hjem – så kommer han ind. Vi kan dog gøre det så vanskeligt for indbrudstyven som muligt, så at han føler, at det ikke er umagen værd.

De mest almindelige foranstaltninger for at forhindre indbrud er at installere sikre og godkendte dørlåse, vindues låse, sikkerhedsdøre, gitre og alarmer. Dette kan vi klare, men et af dem absolutte bedste beskyttelse mod indbrud – som også er gratis – er naboernes opmærksomhed.

Start nabosamarbejde i dit område

– Nabosamarbejde er en god metode, som du og dine naboer kan organisere sammen med politiet. Formålet er at gøre boligområdet mindre attraktivt for indbrudstyve ved at øge opmærksomheden hos dem, der bor der, samt formidle viden om, hvordan man bedst kan beskytte sig mod indbrud i hjemmet.

Øget indbrudirissko sidst på efteråret

En god ting at tænke på; Tyve ønsker ikke at blive set og kan derfor  lide det når det er mørkt udenfor. Dette er grunden til, at indbrudirisskoen øges med lidt over 30 procent i oktober til december.

Tips til dig ! For at undgå indbrud i hjemmet;

• Organiser naboskabsamarbejde med politiet og sammen med dine naboer

• Har godkendte sikkerheds låse på din hoveddør, balkondør og terrassedør

• Vinduer skal lukkes og reguleres. Vinduer med lav position skal også være forsynet med låse og gerne med gitre.

• Viderestil din hjemmetelefonen til din mobiltelefon, så at nogen svarer,  hvis man ringer til den

• Sæt en timer på din belysning indenfor

• Træk ikke i gardiner og persienner for, så ser huset ubeboet ud

• Bed naboen om at tage sig af postkassen hvis du er afsted

• Installer udendørsbelysning med bevægelses kontrol. Fortrinsvis op til hoveddøren, terrassedøren og lavt beliggende vinduer

Indhent tilbud

Åbningstider;

Man- søn: 00:00-23:59
(Døgnåbent)

Åbent 365 dage om året,
også om helligdage.

5
5,0 rating
5 out of 5 stars (based on 27 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%