Låsesystemer - Systemlåse

Til boligforeninger, erhverv, industri og det private

Låsesystemer, mekaniske og elektroniske til lave priser, udføres af autoriseret elektriker og låsesmed i Storkøbenhavn, på Amager, Frederiksberg, Nørrebro, Vesterbro, Østerbro og omegn. 

Låsesystemer

Låsesystem til både privat og erhverv. Norh låsesmed fører de fleste brand og mærke.

Autoriserede Elektrikere

Autoriserede elektriker og låsesmede med TVO, AIA og ADK-eksamen

Reparation

Vi monterer ikke kun nye låsesystemer vi reparerer også de gamle og skifter du reservere.

Rådgivning

Vores sikkerheds tekniker, låsesmede kommer med vejledning og hjælper dig frem til den bedste løsning.

Søger du hjælp til låsesystemer, mekaniske eller elektroniske?

Vores låsesmede København kan;

 • Reparere låsesystemer
 • Montere nye låsesystemer
 • Hjælpe til med indkøb af låsesystemer
 • Skræddersy låsesystem løsninger
 

Som autoriserede opfylder vi de lovkrav der stilles i Danmark med arbejde der kræver autorisation. Dette er din tryghed og sikkerhed for at du får  en god og holdbar produkt. 

På denne side skriver vi om forskellige type af låsesystemer der findes på markedet. Både mekaniske og elektroniske låse. Vil du gerne vide mere om de låsesmede der monterer systemlåse så kan du læse mere her om vores låsesmed på Amager, vores låsesmed på Frederiksberg, vores låsesmed på Nørrebro, vores låsesmed på Vesterbro, vores låsesmed på Østerbro. Eller se alle de bydele vi dækker her. 

Låsesystem. Her monterer vores låsesmede en lås fra låsesystemet EVVA

Vi monterer låsesystemer med høj kundetilfredshed

4,9 af 5 678

4.9/5

Når du skal vælge en låsesmed for at væretage dine fremtide låse så er det vigtigt at du finder en det er tilgængelig døgnet rundt. Så du ikke står uden mulighed at lukke dig selv ind hvis du taber dine nøgler en sen aften. Norh låsesmed København, AMager, Frederiksberg, Østerbro og Vesterbro har altid døgnåbent. Og vi har mange tilfredse kunder. Læs vores anmeldelser her eller giv os feedback.  

Hvad er et låsesystem? Systemlåse?

Låsesystem også kaldt systemlåse er låse med et system, hvor en hovednøgle går til alle låse i gruppen og andre nøgler, kun går til visse låse. Det findes systemer der alle låse og nøgler er lige, der alle nøgler passer til alle låsecylinder i gruppen.

Moderne låsesystemer, systemlåse har en servicetilstand, hvor det kun er muligt at åbne låsen med låsegruppens nøgle (hovednøgle), når låsens specielle nøgle fjernes fra låsen i serviceposition. I normal tilstand er det kun låsens special nøgle, der kan åbne låsen.

Hvad findes det for forskellige låsesystemer?

Det findes både elektroniske, mekaniske og digitale låsesystem, systemlåse. De vi oftest ser i bygninger med boliger er oftest mekaniske låsesystemer. Dvs. låsesystemer som bygger på mekanik. Ligesom elektroniske låsesystem bygger på elektronik. Det findes tusindvis af forskellige typer af låsesystemer og hundredevis af leverandører i verden. Vi hos Norh låsesmed København har her samler lidt viden om de mærke vi foretrækker at arbejde med. 

Afspil video

Vi har samlet information de bedste låsesystemforhandlere og deres populæreste systemlåse

Ruko, ASSA ABLOY, hele skandinavens systemlåse favorit 

Norhs låsesmede bruger sig som oftest af Ruko som leverandør, nedenfor har vi derfor samlet info nogle af de populæreste modeller og mærke indenfor mekaniske låsesystemer fra Ruko (kilde assaabloyopeningsolutions.dk).

Ruko (perfekt til erhverv) Triton serie

Denne serie anbefales af Ruko til kontorer, industri, handel, butikker, skoler, politi og det offentlige. Triton er ASSA ABLOYS nyeste sikkerhedslås som idag er et af det højeste mekaniske sikkerhedsniveau du kan få fra dem. Dette låsesystem anbefales til alle typer af bygninger, det har et stort behov af sikkerhed

Sikkerhedscylindren i Triton er sikrede mod boremaskiner og dirkeværktøj. Triton opfylder kravene fra de Danske forsikringsselskaber både til privat og erhverv. Inde i Triton systemet er det muligt for låsesmede at forme en cylindre med en meget høj sikkerhed. Cylindertypen er designet for at imødekomme de pantenterende nøglekontrolkrav der findes idag. For at få et omkostnings-effektivt låsesystem set fra både et økonomiske og sikkerhedsmæssige perspektiv, kombineres en højsikkerheds cylindre med systemcylindre.

Egenskaber låsesystem Triton

 • ASSA ABLOY Triton-teknologi er internationalt patenteret mod kopiering af tilhørende nøgler.
 • To forskellige spærrekoder
 • Opfylder alle kravene: SSF 3522, klasse 3 SS-EN1303 grad 6/2
 • Forsikrings godkendte
 • Dirkefrie
 • Unikke koder
 • Patenteret nøglekontrol

 

ASSA ABLOY Triton-serien er udviklet med to uafhængige mekaniske låseelementer til beskyttelse mod fysisk angreb og tyvenes dirkeværktøj.
Cylindrene har også boresikrede (Security Cylinder Drill-proof) ASSA ABLOY.
Cylinderkernen har en patenteret profil, der beskytter stifterne mod dirkeværktøj.
Designet med fjederbelastet side-kode blokering for en øget pålidelighed i for eksempel miljøer med høj indbrudirissko.
Triton kan med stor fordel kombineres med ASSA ABLOY´S CLIQ teknologi, der kræver elektronisk montering.

Ruko Låsesystem kaldt DP -serie

Anbefales til alle typer virksomheder og bygninger. Dp-serien er et låsesystem på det højeste mekaniske sikkerhedsniveau. Inden i systemet er det muligt for os som låsesmed at bygge en cylindre med høj sikkerhed, systemcylindre og funktionelle cylindre. Til forretningstilpasset funktion suppleres ASSA dp med CLIQ offline-funktioner til beskyttelse af  andre vigtige områder.

DP-series anvendelseområde;

Anbefales til alle typer virksomheder og bygninger. Dp-serien er et låsesystem på det højeste mekaniske sikkerhedsniveau. Inden i systemet er det muligt at designe cylindre med høj sikkerhed, systemcylindre og funktionelle cylindre. Til forretningstilpasset funktionalitet suppleres ASSA dp med CLIQ offline-funktioner til beskyttelse af shell og andre vigtige områder.

Combi 4800

Bruges til forskellige typer af steder  i boligsektoren. Combi 4800 anbefales til låsesystemer i boligsektoren. Cylindre i Combi 1800-serien er udarbejder til at fungere sammen med serie 4800 eller 5800.

Ruko Mercur systemlåse

Udviklet til at passe til boligejendomme. Systemet giver mulighed for at kombinere cylindre med høj sikkerhed, systemcylindre og funktionelle cylindre.

Anvendelsesområde;
Udviklet af ASSA ABLOY og Ruko for at først og fremmest passe til boligejendomme. Låsesystemet giver muligheden for at kombinere cylindre med høj sikkerhed, systemcylindre og funktionelle cylindre. Boresikrede og dirkefire.

Egenskaber Mercur serie fra Ruko, ASSA ABLOY

ASSA ABLOY Neptun-teknologien er nationalt og internationalt patenteret mod kopiering af nøgler.

 • Opfylder kravene i henhold til: SSF 3522, klasse 3 SS-EN1303 grad 6/2
 • Inkluderet i forsikringsselskabenes godkendte låseenhed.
 • Angreb beskyttet.
 • Et spærresystem
 • Dirkefri.
 • Patenterede Nøgler
 • Låsecylindre til alle typer dør- og vinduer.

Få en tilpasset funktion Cylinder

 • Dobbelt cylinder til panikregel
 • Dørnøglecylinder
 • Væggenøgle cylinder
 • Industriel cylinder
 • Vindueslås
 • Enkelt cylinder
 • Dobbelt cylinder
 

Med ASSA ABLOY C10 har den cirkulære cylinder en justerbar position, der giver adgang til boligen. 

Grundlæggende serie 1200 Ruko, ASSA ABLOY

Anvendelsesområde;
Cylinderserie til højfrekvensbrug i private hjem, foreninger, forretnings aktiviteter og meget mere. Anbefales til alle type af døre. ASSA ABLOY Basic 1200-serien har ingen beskyttelse mod kopiering af nøgler. For kopibeskyttelse så er d12-serien som er den bedste mulighed.

Opfylder kravene i henhold til SS 3522, klasse 3 / EN1303 klasse 6, klasse 2
Inkluderet i forsikringsselskabets godkendte låseenhed
Dirkefri
Stiftcylinder med 6 låseelementer
Til kontrolleret adgang
Til højfrekvensbrug
Til indendørs og udendørs klima
Kan kombineres med ASSA ABLOY Basic 0300-serien, hvor krav til godkendt låseenhed ikke er indstille

Systemlåse fra Dormakaba

Dormakaba Låsesystem, gode låsesystem, men eksperter i dørautomatik

Ekspert plus låsesystem Dormakaba

Patent på nøgle og cylinder indtil 2033, Dormakaba står for pålidelighed, sikkerhed, højeste kvalitet og lang holdbarhed enligt deres hjemmeside. Expert plus har en god beskyttelse mod uautoriseret nøglekopiering med patent på nøgle og låse cylinder indtil 2033. 

Licenserede dormakaba-låsesmede kan fremstille ekspert plus låsecylindre og nøgler på stedet for hurtig og pålidelig service.

Ekspert plus nøglen er ekstremt brugervenlig på grund af dens specielle design og har ingen skarpe kanter, der rives i lommen eller ved åbning i  låsecylinderen. Nøglen er også vendbart, hvilket betyder, at det ikke betyder noget, i hvilken retning du drejer nøglen i, i låsen.
Ekspert Plus er udviklet til at imødekomme kunders særlige sikkerheds behov. Fælles for alle cylindre er den tekniske præcision, der giver cylinderen meget høj modstandskraft og lang levetid.

Dormakaba tilbyder en 12-årig funktions garanti på fabriks producerede ekspert plus låsecylindre, når du underskriver et vedligeholdelsesaftaler med en låsesmed.
Du kan kun bestille ekstra nøgler ved hjælp af sikkerheds kortet hos låsesmeden efterfølgende. 
Få en nøgle til det hele,  åbn alle låse i din villa eller lejlighed med den samme nøgle og slip for bøvl med mange nøgler. 
Høj sikkerhed  hvis du investerer i Ekspert Plus låsecylindre som er beskyttet både mod bore og dirkeværktøj. 

Ekspert Plus fungerer fint til at skabe komplekse låsesystemer, der er lette at håndtere. Du bestemmer, hvilke nøgler der skal åbne forskellige døre. 

 • Patent på nøgle og cylinder
 • Certificerede cylindre i henhold til SSF3522 og EN1303 fås i flere modeller
 • Certificerede cylindre kan inkludere i forsikringsselskabets godkendte låseliste
 • Øget beskyttelse mod dirkeværktøj 
 • Beskyttede mod angreb
 • Forskellige cylinder varianter
   

Ovale cylindre i henhold til skandinavisk låsehusstandard, runde cylindre i henhold til skandinavisk standard, EU-cylindre, låsecylindre til postkasser, kasselåse cylindre og hængelås

Hver ekspert plus cylinder har 22 pin kanaler. Dette muliggør et stort antal forskellige låsekombinationer. Hærdede stifter er standard ved alle eksperter plus låsecylindre.

Nøglegreb i 12 forskellige farver for let identifikation
Nøgler kan også fås med et større greb for lettere håndtering i tilfælde af handicap
Alle taster er lavet af nikkelsølv og har præcisionfræsedes skillevægge for den højeste kvalitet og er også brugervenlige
Ekspert plus nøgler er patenterede og er kun tilgængelige via låsesmede

Ekspert plus nøgler og låsesystem kan mere end bare åbne og låse en dør op

Ekspert plus nøglen er nemlig ekstremt brugervenlig på grund af dens specielle design. I stedet for skarpe kanter, der slider på låsecylinderen og i tøjet lommen, har ekspert plus-nøglen præcisionsfræste skillevægge. Denne specielle teknologi giver nøglen en glat og fin betjening i cylinderen. Endvidere betyder det faktum, at nøglen er reversibel, at det ikke betyder noget, på hvilken måde du drejer nøglen, når du lægger den i cylinderen. Expert Plus er et modulopbygget system, hvor den indre cylinder let kan skiftes mellem forskellige typer cylinderhus, for eksempel oval, rund, europæisk profil, hængelåse osv. Den grundlæggende idé med det modulære system er at skabe fleksibilitet og økonomi.

Ekspert Plus passer fint  til;

 • Private huse og villaer
 • Lejligheds bygninger
 • Kontorer og andre offentlige bygninger
 • Erhvervs bygninger og industriområder
 • Instutioner og skoler
 • Hospitaler
 • Banker
 • Lufthavne 
 
Læs mere om Dormakaba og deres forskellige låse her; https://www.dormakaba.com/ 

EVVA er også en stor leverandør af mekaniske låsesystemer

Model MCS-låse og cylinder

I MCS-cylinderen er der otte frit roterende magnetiske rotorer til højre og venstre for nøglekanalen. Hver er tildelt en af de fire magnetiske noder i MCS-nøglen. De magnetiske rotorer flyttes til låse positionen ved hjælp af nøglen. De mekaniske komponenter ovenfor giver tilladelse til at lukke op for eksempel en dør. 

MCS-nøglen kombinerer ikke mindre end to forskellige teknologier til tredobbelt sikkerhed: en magnetisk og to mekaniske funktioner. Aflæsning af magnetisk nøgle med otte nøgler udføres ved hjælp af fire magnetiske noder, der permanent magnetiserer på begge sider. Den mekaniske kodning opnår uovertruffen sikkerhed med sin nøjagtige længdeprofil samt yderligere mekaniske kodnings funktioner.

Specifikationer MCS låsesystem af EVVA

MCS-låse fås i farverne sort, rød, blå, hvid, gul og grøn. Farvekodningen hjælper dig med at adskille nøglerne.
De frit roterende magnetiske motorer i MCS-låsecylinderen er adskilled fra nøglekanalen og kan derfor ikke læses eller blive manipuleret. Dette betyder, at den magnetiske kodning i MCS låse ikke kan læses. De hårdmetalelementer i  MCS låsecylinderen giver effektiv beskyttelse mod boring.

Nøglekopier og ekstra låsecylindre leveres af autoriserede EVVA-partners og kun efter fremvisning af et gyldigt EVVA sikkerheds-kort.

De tekniske funktioner i MCS-nøglen kræver stor ekspertise og specielle maskiner for fremstilling. Dette gør det utroligt svært for uberettigede at skabe ulovlige kopier

EVVA-produkter kan kun fås fra autoriserede EVVA-partnere. EVVA kan tage retssager mod alle former for patentovertrædelse. MCS låsesystem er patenteret indtil 2035.

Teknisk beskyttelse 

Til eksklusive butikker, erhverv, hospitaler, internationale lufthavne –  er MCS en pålidelig låsesystem løsning, uanset hvor følsomme data skal beskyttes, eller der bør etableres komplekse låsehierarkier. MCS-nøglen garanterer det højeste niveau af beskyttelse mod nøglekopiering. MCS-cylinderen tilbyder flere niveauer af beskyttelse mod ulovlige åbnings metoder og anbefales af den tyske myndighed BSI.

ICS: Stærk og pålideligt låsesystem fra EVVA

ICS øger komforten i dit låsesystem, sikrer planlægning og investerings sikkerhed med god holdbarhed og lang levetid. ICS er et elastiskt og  vendbart låsesystem med avancerede og mange muligheder, som potentielle udvidelser i låsesystemer kan dette planlægges på forhånd. ICS fungerer lige så godt til kontorer så som i skoler og studerende.

ICS låsesystem fordele;

 • Forbedret kopibeskyttelse
 • Fungerer fint til komplekse låsesystemstrukturer
 • Stærk modstand mod manipulering
 • Patentbeskyttelse indtil 2029

 

ICS låsesystem tilbyder forskellige teknikker for den højeste sikkerhed: det beviste kurvesystem, den holdbare længdeprofil og et karakteristisk banesystem med interne udsparinger. Aflæsningen foregår i fem spor ved hjælp af 13 fjederlåseelementer og den holdbare længdeprofil. Produkterne er idag velegnede til brug i hele Europa takket være internationale certificeringer og landsspecifikke modeller. ICS låsesystems nøgle er reversibel og tilbyder derfor to fordele på samme tid.

Det er især meget nemt at indsætte ICS-nøglen i cylinderen takket være den specielt udviklede nøglets spids. Nøglen er 3 mm tyk og er lavet af en ny sølvlegering af høj kvalitet, der gør den holdbar . Dybden af de tre udskæringer i bunden er skjult. Dette gør det næsten umuligt at fremstille ulovlige kopier ved hjælp af de mest avancerede metoder til 3D-kopiering.

Populært låsesystem

ICS er et meget populært og gennemprøvet mekanisk låsesystem, der bruges i alt fra skoler og biblioteker til boliger og plejehjem. Det muliggør komplekse låsesystemstrukturer og høj investerings sikkerhed og opfylder de højeste sikkerhedskrav: ICS-nøglen er beskyttet mod avancerede 3D-kopierings metoder. Systemet er også kompatibelt med EVVA elektroniske låsekomponenter.

Læs mere her om EVVA låsesystemer MCS og ICS. (kilde https://www.evva.com/)

Elektronisk Adgangskontrol hos Norh

Vi tilbyder selvfølgelig ikke vores kunder kun mekaniske låsesystemer. Vi tilbyder nemlig også elektronisk adgang. Du kan læse mere om dine muligheder til elektronisk adgangskontrol her på denne side. 

FeedBack

Vi vil gerne høre din mening om vores service - Vi på Norh låsesmed bliver glade for din feedback

overvågningkamera københavn