Låsesmed Tårnby - Din lokale låsesmed Kastrup og Tårnby

Ali i låse og sikkerhed til privat og erhverv

Søger du en låsesmed Tårnby? Eller en låsesmed Kastrup? Så er du kommer ret. Norh tilbyder alt indenfor sikring til alle i området. Du kan bestille os til en låseopgave lang tid fremmad. Eller hvis du ringer nu så er vi hos dig indenfor 20 minutter, når du skal bruge akut låsesmed Tårnby. Vores kernekompetence er dørlukkere og dørautomatik.

Norh låsesmed Tårnby og låsesmed Kastrup er på arbejde.

Døgnvagt låsesmed Tårnby og Kastrup

Vi kører altid ud på udkald i Kastrup og Tårnby når vores kunder i området har brug for akut låse assistance

Ankomsttid ca. 20 minutter

Det tager ca. 20 minutter for vores låsesmed Kastrup og låsesmed Tårnby at ankomme ved dig hvor du er på Amager.

Vores kernekompetence

Vores kernekompetence er dørlukkere, dørpumpe og dørautomatik. Men vi udfører også almindeligt låsearbejde.

Ring til Norh når du skal bruge låseservice i Tårnby og i Kastrup

Lokal låsemed Tårnby og i Kastrup

Når du har behov for en låsesmed Kastrup eller i Tårnby

Vi er en låsesmed beliggende i Tårnby, nær Kastrup. Vi kører ud på akutte ærinde, til kunder der har smækket sig ude, mistet sine nøgler, haft en indbrud eller af en eller anden grund skal bruge låseservice akut. Norh låsesmed Tårnby har speciale i dørlukkere og dørautomatik, men vi påtager os alle disse ydelser i området;

 • Oplukninger af døre
 • Omstilling af låse
 • Montering af ny låse
 • Sikkerhedsdøre
 • Autolåsesmed
 • Overvågning
 • Alarmsystemer
 • Sikkerheds-tjek
 • Indbrudsikring
 

Som du nu kan se så er vi en alsidig låsesmed i Tårnby og Kastrup. Du kan derfor altid ringe til os når du skal bruge hjælp med dine låse. Selvom vi nu er eksperter i dørautomatik.

Kontakt os - Skriv til os her og vi vender tilbage hurtigst muligt, oftest samme dag

Låsesmed Tårnby og Kastrup, tilbyder alsidig låseservice i Tårnby kommune

Som låsesmed i Tårnby og Kastrup kender vi de lokale problemer og udfordringer. Det gør vi fordi at vi arbejder med dette til dagligt. Norh låsesmed Kastrup og Tårnby, kender til sikkerheds behovet i parcelhus områderne, som de er mange af i Tårnby kommune. Vi har nogle tips og gode idéer som vi gerne deler til vores kunder. Alt du behøver gøre er at ringe til os på; 22 22 28 68 . 

Norh kører også som låsesmed i andre område i København;

Norh låsesmed Tårnby har altid en låsesmed der taget telefonen 24 timer om døgnet

Det skal være trygt for vores kunder at bruge Norhs låsesmede i Kastrup og i Tårnby. Derfor tilbyder vi 6 års garanti på alle vores standard opgaver indenfor låse og låsesystemer. Så hvis din låse, som er monteret af os, går i stykker sent om aftenen så kører vi ud gratis og reparerer eller udskifter din lås til en ny. Igennem vores produktgaranti.

Låsesmed Kastrup i Tårnby kommune.

10 gode grunder til hvorfor du skal vælge Norh låsesmed Tårnby og Kastrup, når du skal bruge låseservice

Vores mission er ikke at være den største låsefirma i København, men gerne den bedste låsesmed Kastrup og Tårnby kommune. Her er 10 gode grunder til hvorfor du skal vælge os som din lokale låseleverandør;

 1. Vi bor i nærheden og derfor er det kort ventetid, når dit ærinde er akut
 2. Alle vores låsesmede er udlærte
 3. Vi har gode anmeldelser og referencer
 4. Du kan få et gratis tilbud via telefon og mail 
 5. Vi er autoriserede hos Sikkerhedstyrelsen
 6. Norh låsesmed Tårnby har lang erfaring i området
 7. Vi kan klare alt indenfor låse
 8. Låsesmed Kastrup kan også tilbyde andre håndværkere
 9. Vi leverer god service hver gang
 10. Vores låsesmede Tårnby bruger de bedste leverandører

 

Norh låsesmed Kastrup, går op i både miljøet og ligestilling. Alle der arbejder i fimaet kender hindanden godt og vi trives sammen. Derfor så passer vi godt på vores rygte og er pålidelige og loyale overfor alle vores kunder. 

Priser hos Norh låsesmed Kastrup og Tårnby -Vi er billige men går ikke på kompromis med kvaliteten

Vi ved at det findes låsesmede der hverken betaler skal eller udfører korrekt låsearbejde. Hvis en låsesmed tager 500;- for en oplukning i dagstimerne, så er det ikke mange kroner over til medarbejderen løn, hvis det skal være ærligt arbejde. Det tænker ikke mange over. Norh låsesmed Tårnby og Kastrup førsøger altid at være fair overfor prisen, når vi sætter priser eller udarbejder tilbud til dig.

Billige låsesmed priser hos Norh låsesmed Amager

Norh låsesmed Tårnby og Kastrup, ikke bare en almindelig låsesmed, vi er også eksperter i Dørlukkere og dørautomatik

Dørlukker hus Norh låsesmed Tårnby

En dørlukker er det ikke for at se flot ud, en dørlukker har nemlig en vigtigt funktion i forhold til åbning og lukning af døre. En rigtigt god dørlukker gør det bekvemt, fordi at døren selvfølgelig lukkes på automatik. Den kan dog også
forlænge levetiden på dør og monterende låse, da dørlukkeren lukker stille og roligt hver eneste gang.

Dørlukkeren er også med til at høje sikkerheden markant. Den sørger altid for, at din dør faktisk lukkes hver gang, nogen har åbnet den.

Norh låsesmed Tårnby og Kastrup har monteret dørlukkere til både butikker, kontorer, institutioner og det private i 15 år og er derfor meget dygtige på området. Norh monterer dørlukkere til dagligt og skræddersyer ofte løsninger til porte, gange og låger og andre steder hvor det nogle gange er udfordrende at installere en dørlukker.

En dørlukkere skal indstilles, have service og justeres hver år. Også nye dørlukkere, der ikke er lige så følsomme, skal stilles ind og justeres. Så de holder i lang til og lukker døren forsat på en god måde. Derfor anbefaler Norh låsesmed Kastrup og Tårnby. At vi sammen aftaler hvor ofte vi skal servicere din nye dørlukker.

Udefodringen med en dørlukker, er at finde balancen mellem komfort og lukke-sikkerhed. Hvis Norh låsesmed Kastrup justerer dørlukkeren alt for kraftigt. Så bliver døren svar at åbne, men lukker fint hver gang. Bliver dørlukkeren justeret for let, er den nemmere at åbne, men lukker dårligt i vind og vejr.

Norh låsesmed Tårnby installerer dørautomatik.

Dørautomatik hos Norh låsesmed Kastrup og Tårnby, udføres i hele Storkøbenhavn

Dørautomatik til forskel for en dørlukker åbner døre. Det er praktisk til butikker hvis indgangsdøren kan åbne på automatik. Det er ikke kun i butikker man ser denne løsning. Den er også god til handicappede, indkøbcentre, syghus, skoler osv.

Hvis du tænker efter så kan dørautomatik bruges mange forskellige steder. Hvis du ejer et garage så ville der være praktisk at bare kunne køre ind. Dette er også et type af dørautomatik. Det er også meget praktisk i restauranter, hvor servicepersonalet render ud til kunderne med mad og opvask.

Det er mange overvejelse man skal tage, når man skal beslutte sig for en dør der går på automatik. F.eks finder der krav på at døren skal kunne lukke af sig selv ved brand. Norh låsesmed Tårnby og Kastrup kender alle disse regler og kan hjælpe dig af finde hoved og hæle i det hele.

Oveni så har vi både tømre, elektriker og entreprenører, der kan hjælpe i denne situation. Læs mere her.

Norh Låsesmed Tårnby og Kastrup referencer og gode anmeldelser

LauraFacebook
Læs mere
Fantastisk at de kommer to helte og bar får er på godt humør igen, efter en dag der bare været sindsygt hård! Jeg vil bruge Norh igen hvis jeg kan! De kom indenfor 20 minutter lige som de lovede og efter 10 minutter mere så var jeg indenfor igen!
KasperGoogle
Læs mere
WAUW !!! Super godt arbejde. Kom kort tid efter jeg låste mig selv ude. Hurtig og effektivt. Jeg noteret ham til når det sker igen!
Tidligere
Næste
Indhent tilbud

Åbningstider;

Man- søn: 00:00-23:59
Ej til besøg kun tidsbestilling på tel: 22 22 28 68

Åbent 365 dage om året,
også om helligdage.

Dørlukkere fra Assa Abloy

5/5

Assa Abloy tilbyder dørlukkere med både smuk og enkel design samt stor funktion og komfort. Derfor vil vi hos Norh låsesmed Tårnby anbefale Rukos dørlukkere til enhver tid.

Vi monterer og reparerer selvfølgelig dørlukkere fra Dorma og andre velkendte mærke.  Det er dig der bestemmer, hvad det er for dørlukkere du skal bruge. 

F.A.Q

Ofte stillende spørgsmål til Norh låsesmed Kastrup og Tårnby

Hvis jeg ringer nu, hvornår lang tid tager det til i ankommer?

Det går sjælden mere end 30 minutter for vores låsesmed Tårnby at nå rundt til alle under i området. Oftest tager det under 20 minutter.

Er i autoriserede?

Ja, Norh er en autoriseret elinstallatør virksomhed. Det findes ikke nogen autorisation for låsesmede.

Kan i omstille en låse akut?

Ja, det er en almindelig opgave hos Norh låsesmed Tårnby og Kastrup, vi anbefaler altid at gøre det ved tyveri eller hvis du har mistet dine nøgler.

Kan i montere en kasselåse?

Ja, vi kan montere den du har købt ind selv, eller dem vi har på vores lager. 

Har i virkelig åbent nytårsaften?

Det har vi! Og det har Norh låsesmed Tårnby haft de seneste 5 år, vi ved at det er mange der er ude om nytårsaften og en del er uheldige. Derfor står vi til rådighed. 

FeedBack

Vi vil gerne høre din mening om vores service - Vi på Norh låsesmed bliver glade for din feedback

overvågningkamera københavn