Norh Låsesmed Christianshavn
- Døgnåben Låseservice På Christianshavn

Låsesmed Christianshavn og refshaleøen

Søger du en låsesmed Christianshavn? Norh er en låsesmed Christianshavn som udfører låsesmeds opgaver på Christianshavn og omegn. Mistet nøglen? Norh låseservice & låsesmed er sjælden mere end 20 minutter væk fra dig hvis du bor i Christianshavn. Ring nu så kommer vi.

Norh låsesmed Christianshavn rykker ud så hurtigt som du ringer hvis dit ærinde er akut.

Døgnvagt

20 minutter

Kvalitet i top

beskytte alt du holder kært norh låsesmed Christianshavn hjælper dig også med børnsikring. Hos Norh låsesmed Christianshavn.

Låsesmed Christianshavn

- tilbyder alt indenfor låsesystemer og akut låseservice

Kigger du efter en dygtig og pålidelig låsesmed Christianshavn? Norh låseservice & låsesmed Christianshavn prioriterer din tid og bestræber at være ude ved dig hurtigst mulig. Norh låsesmed Christianshavn gør alt hvad vi kan og lidt mere der til for at tilfredsstille dig og dine ønsker – både ved akutte ærinden og større låseopgaver. Sådan møder vi alle vores kunder. Kontrakt os for at få er uforpligtende tilbud.

Norh låsesmed Christianshavn, låsesmed bor på Amager og vi har værksted ca. 2 km fra Christianshavn. Vi kan være fremme om ca. 15-20 minutter alt efter trafikken. 

Kun hvis du har en meget sikker lås, 9 ud af 10 ganger nej.

Selvfølgelig, vi borer den bare op og sætter om en tilsvarende. Det er meget standard.

Ja det gør vi.

Ja det gør vi.

Har du spørgsmål?

Låsesmed

Kontakt os her og vi vender tilbage hurtigst mulig

Norh låsesmed Christianshavn service principper
- For din tryghed til bedste udførte arbejde

Norh låsesmed Christianshavn- Hvad afgør prisen på en låsesmed opgave?

Norh låseservice & låsesmed Christianshavn “DNA” udspiller sig i en tankegang der hedder. ”Hvorfor kun gøre det godt når man kan gøre det supergodt”. Det får os til at vokse og giver vores arbejdsgang mere mening. Udover vores vision, så går vi meget op i uddannelse og at lære nyt. 

Vi synes at uddannelse er vigtigt for at kunne følge med på “beatet”. Derfor er vores låsesmede på Christianshavn altid opdaterede med de nyestekundskaber indenfor faget. Produktkendskab og håndværk. Hvorvidt det drejer sig om adgangskontrol, tyverialarmer, overvågningskamera. Eller almindelige mekaniske låse og nøgler. Derfor kan du som kunde være sikker på at du får det bedste ud af at bruge os i låsesmeds branchen.

Også når du ønsker at få installeret fx et tyverialarm. Så vil vi klare opgaven meget hurtigt. Norh låsesmed Christianhavn vil oftest kunne komme ud til dig samme dag, derefter vil vi kunne informere dig præcist i hvor lang tid hele proceduren vil tage. Nogle gange kan nemlig en større opgave tage et par dage at få i mål. Afhængig om det er speciale reservedele der skal til. Som kun kan fås gennem at bestille dem hos en særlig leverandør.

Hvilke faktorer er med til at bestemme prisen

Det som bestemmer prisen er bland andet hvilket tidspunkt på døgnet, hvis opgaven er akut, materiale priser og hvor omfattende opgaven er. Du skal også tænkte over at afbestille låsesmeden i god tid hvis du ombestemmer dig.

Og ikke vil have opgaven alligevel, hvis du ikke gør vil det koste dig et lille udkørselbeløb. Men hvis vi bare har aftalt at vi skal ud og kigge på en opgave. Og ikke du i forvejen har aftalt at vi skal gøre noget arbejde så er det selvfølgelig gratis.

Indhent gratis tilbud hos Norh låsesmed Christianshavn

Det er sjælden nogen opgave er ens og derfor er priserne oftest heller ikke ens. Vi skræddersyer tilbud (pris) til dig så du ved hvad opgaven vil koste og at du har fået den billigste låsesmed pris. Indhent tilbud nemt her, at få tilbud via mail og telefon er en fuld ud gratis service som vi tilbyder alle vores kunder.

På den måde forsikrer vi os at du bliver tilfreds med prisen og Norh låsesmed Christianshavn priser. Det er ofte mange forskellige faktorer der har betydning. Når det skal sættes en pris på en specifik opgave. 

Vi tilbyder alt af låsesmed Christianshavn og har autoriseret elektriker ansat

Bare til info, så har Norh låseservice & låsesmed Christianshavn, to ansatte låsesmede er ansvarlige for området. De arbejder skiftevis, derfor vil der altid være en eller to låsesmede til rådighed for dig. Norh låsesmed Christianshavn udarbejder også større tilbud indenfor sikring.  Låsesmed og elektriker til både privat og erhverv. Hvis du har en større opgave du gerne vil have lavet. For eksempel hvis du er flyttet ind i nyt hus eller ny lejlighed. Og ønsker at opdatere alt sikkerhed med at omkode eller skifte låse. 

Norh låsesmed Christianshavn rykker ud med desamme

Norh låseservice & låsesmed Christianshavn vil kunne klare de fleste opgaver indenfor låsesmed branchen og vi rykker ud med desamme hvis dit ærinde er akut. Vi klarer også de lidt anderledes cases. Norh låsesmed Christianshavn har prøvet alt fra at fiske op nøgler i kloaker til at lukke biler op med dyr indvendigt i. Som uheldigvis er blevet smækket inde.
Også de varme dage, ingen grund til stress vi bevarer roen og det er endnu ikke noget dyr der kommet til skade. Norh låsesmed Christianshavn kender at uheld kan ske for alle, et enkel split -sekund hjernen bortfalder. Og pludseligt har du glemt at tage nøglerne ud af tændingen. Og så har du smækket dig selv ude fra din bil. Alt kan nemlig ske når det går stærkt og det er smæklås på.

Erfaren låsesmed der kørt i Storkøbenhavn i mange år


Norh låsesmed Christianshavn udfører som tidligere nævt de fleste servicer indenfor sikkerheds branchen. Vi vil sandsynligvis klare din opgave uanset karakter.
I alt har vores låsesmed Christianshavn samlet mere end 35 års erfaring. Alle ansatte låsesmede har en solid grund uddannelse. Med et flertal overbygnings kurser i bagagen indenfor forskellige ekspertiseområder. Du kan derfor roligt sætte din lid til os når du glemmer nøglerne i bilen, mistet dine nøgle, overvejer et tyverialarm eller når låsen skal skiftes i hoveddøren.

Erhvervsaftaler hos Norh låsesmed Christianshavn

Det er sjælden nogen opgave er ens og derfor er priserne oftest heller ikke ens. Vi Som erhvervs kunde med service aftale så kan du få skræddersyet forskellige løsninger hos Norh låsesmed Christianshavn, hvis du som erhvervkunde eller som boligforening opretter en aftale med os, vil vi kunne give store rabatter indenfor mange område.

Som erhvervs kunde for du også et nummer til tre forskellige vagt ydelser, det vil sige uanset om du har brug for låseservice, el -service eller en menneskelig vagt. Norhs låsesmede Christianshavn skræddersyer tilbud (pris) til dig så du ved hvad opgaven vil koste og at du har fået den billigste låsesmed pris. 

Norh låsesmed Christianshavn- Vores kundefremende servicer

Hvis du skulle være uheldig eller føle utilfreds med en af vores almindelige services eller produkter, så har vi 6 års garanti, fra det dato vi været ude hos dig og lavet en opgave, vi du vil vide om det er en almindelig opgave vi udført eller skal udføre så er det bare at spørge vores låsesmed på Christianshavn.

Udøver at tilbyder vores kunder gratis tilbud og den bedste service drives vi på

Norh låsesmed Christianshavn er en virksomhed som vi ønsker at drive på elementer. Så som motivation, tillid, respekt, kundepleje, og en service udover det almindelige. Udøver menneskeligt fokus på dig som kunde og samarbejdspartnere. Ønsker vi at professionalisme skinner igennem alt, hvad vi foretager os. Både intern i Norh´s låsesmed Christianshavn og i forhold til vores omverden. Vi bestræber efter at levere et praktisk produkt og service indenfor en låsesmeds fag. Til konkurrence dygtige priser med engagement i forhold til enhver konkret situation.

Udøver at tilbyder vores kunder gratis tilbud og den bedste service drives vi på

Udover låsesmeds opgaver installerer Norh låsesmed Christianshavn bland andet også sikkerhedsdøre fra Daloc. Som er en af Skandinavien førende leverandør af klassificerende sikkerhedsdøre. Med dem producent kan vi tilbyde vores kunder alt fra lyd-  brand og indbrud klassificerende sikkerhedsdøre. Vi har tømrere fra Norh Entreprise som hjælpe med montering installationen.

Vi bruger de bedste leverandører på markedet hos Norh låsesmed Christianshavn

Det er vigtigt for os at de produkter og leverandører som vi bruger har lige så god kvalitet som de arbejde vi udfører. Norh låsesmed Valby har et flere producenter vi bruger os af og som vi gerne vil anbefale videre. Vi vil gerne anbefale Ruko låsesystem, Daloc sikkerhedsdøre, Hikvision overvågning, Ajax systems alarmsystemer & Salto adgangskontrol.

Norh låsesmed Christianshavns Kunde anmeldelser

Og måske er det derfor Norh låseservice & låsesmed er Danmarks bedst bedømte låsesmed på Facebook og Google. Vores vision for fremtiden er at det er lige så at det skal forblive. Vi er glade når vores kunder er glade og når du er glad. Derfor kan du som kunde forvente dig en service udover det sædvanlige.

Pernille
5/5
Sjældent man oplever så god en service, jeg ringer på en hverdag optil en påske, og aftaler at få skiftes låse i mine døre, og får fat i en meget flink og behjælpelig mand og laver en aftale med ham om han skal komme om lørdagen, desværre bliver jeg nød til at få skiftes låsene fredag i stedet..

Anja
5/5
Super hurtig og effektiv service! Fra jeg ringede til jeg havde fået monteret en ny lås gik der 40 min. Det er sgu’ stærkt arbejde

Christina
5/5
Reddede vores aften. Da vi låste os ude af vores lejlighed. Norh kom super hurtigt og super god service. Mange tak til Norh låseservice & låsesmed Vaæby

Norh låsesmed Christianshavn klarer de fleste opgaver og vi kører i alle disse bydele
Vores værksteder/kontorer;

 • Låseservice Amager, dækker Dragør, Tårnby, Kastrup, Christianshavn, Amager Strand, Amagerbrogade.
 • Låseservice Nørrebro dækker København Nordsvest, Søborg, Gladsaxe, Emdrup og Kongens Lyngby.
 • Låseservice Østerbro dækker København K, Nordhavn, Hellerup, Gentofte, og Charlottenlund.
 • Låseservice Frederiksberg dækker København V, Vesterbro, Vanløse, Brønshøj og Islev.
 • Låseservice Valby dækker Sydhavnen, Vigerslev, Friheden og Hvidovre.
 • Låseservice Rødovre dækker Brøndbyøster, Brøndbyvester, Glostrup og Herlev.
 • Låseservice Albertslund Dækker Taastrup, Vallensbæk, Ishøj og Hundige.
 • Låseservice Middelfart dækker Strib med omegn samt Odense.
  Låseservice Fredericia dækker Erritsø, Hannerup, Nørremark og Hybylund.
 • Låseservice Vejle dækker Vindig, Mølhol, Pedersholm og Nørremarken.
 • Låseservice Kolding dækker Haderslev, Christiansfeld og Bramduodal.
 • Låssmed Malmö kör i Limhamn, Lund, Staffanstorp, Oxie och Lomma.

Vi har også en autolåsesmed Christianshavn, som udfører biloplukning

Hvis du vil vide mere om hvad det koster at få din bil lukket op eller at få en ny bilnøgle, så kan du læse mere om der her;
For at komme i kontakt med vores låseservice på Christianshavn, er du meget velkommen at ringe på vagttelefon på 22 22 28 68, du kan også skrive dit telefon nummer i vores kontakt formular her. så kontakter en låsesmed dig hurtigst muligt. Læs mere om Autolåsesmed her.

FeedBack

Vi vil gerne høre din mening om vores service - Vi på Norh låsesmed bliver glade for din feedback

overvågningkamera københavn