Sikkerhedsdøre København

Entreprise i Sikkerhedsdøre på Sjælland, Norh klarer hele projektet

Når du lader os stå for din sikkerhedsdør så bliver du fra fra at gøre noget selv, udover at vælge farve og model. Vi står for hele projektet fra start til når du skal have en sikkerhedsdør sat op. 

Nøgle kopiereing

Hvis du skulle have bruge for flere nøgler til din nye sikkerhedsdør så kan vi på Norh lave ekstra nøgler til dig.

Elektroniske låse

Hos Norh kan du få en dør med elektronisk adgangskontrol. Det er til at anbefale på f.eks arbejdspladser som kontorer.

vedligeholdelse

Hvis du får en sikkerhedsdør installeret af os så kan vi komme ud efter aftale og servicere dørene og låsen.

Døgnåben support

Vi har altid åbent på vores service telefon, så hvis det sker noget så kan du altid ringe til os.

Sikkerhededøre København til lejlighed og huse

Hvem skal have en sikkerhedsdør?


De nye sikkerhedsdøre er for alle, både private hjem og ude i erhvervslivet. Hvilke typer, kend dine regler i boligforeningen. Der kan være visse regler som skal være opfyldt når du kigger efter sikkerhedsdøre. Måske bor du i en opgang hvor den nye dør skal have en vis farvekode eller udseende, eller du bor i et rækkehus hvor din sikkerhedsdør skal have et trælook. Der er et bredt sortiment inden for sikkerhedsdøre og vi hos Norh bruger flere leverandører for at efterkomme vores kunders behov, og sammen med kunden rammer vi plet hver gang. Vi køber og leverer sikkerhedsdøre fra Daloc. 

sikkerhedsdøre til private og erhverv København.

Kunde anmeldelser

4,9 af 5 678 anmeldelser

4.9/5

Vi vil gerne vide hvordan din oplevelse med os har været, det betyder meget for os at du har fået en god service af Norh. Uanset om du fået hjælp med pengeskabe København eller en anden ydelse hos os. 

Opsætning af sikkerhedsdøre København
Til privat og erhverv

Sikre sikkerhedsdøre til alt det du vil beskytte – Leverering og indkøb af sikkerhedsdøre hos Norh

Hvem skal have en sikkerhedsdør København? Dig der bor i lejlighed eller i huse?

Hvis du er en privatperson så er en sikkerhedsdør til dig der gerne vil føle dig sikker på at du ikke bliver ramt af indbrud. Når du er hjemme, er på arbejde eller er afsted i en periode. En sikkerhedsdør er nemlig den bedste måde at holde tyver ude fra hjemmet. Sikkerhedsdøre København er blevet mere og mere populær i boligforeninger og i lejlighedkompleks, der døre er den eneste vej ind. 

Du kan sagens få samme gode fordele af en sikkerhedsdør til huse. Men så skal du huske at sikre alle mulige indgange f.eks. sikre dine vinduer, kælder døre og andre døre. Dette kan vi også hjælpe dig med. 

Sikkerhededør butik og erhverv 

Hvis du har en virksomhed der opbevarer mange værdifulde ting som f.eks. mærketøj, antikviteter osv. Så kan det så i din forsikring police at du nødsagt skal tage nogle tiltag. Det kan være alarm eller overvågning samt en sikkerhedsdør til dit lager. Du kan altid ringe til os om du er i tvivl i forhold til din forsikring, er det nødvendigt at have en sikkerhedsdør eller ej?

Hvor lang tid tager det at montere en sikkerhedsdør?

Det tager 1 dag eller 2 dage før at vi kan være færdige med de nye sikkerhedsdøre, det er fordi at vi skal fjerne den gamle dør og karm.

Derefter skal vi opsætte den nye dørkarm og den skal tilpasses det hul der er i muren. Karmen skal forstærkes, og så skal der mures op efter. I virkeligheden er døren fuldt funktionel allerede den første dag, det er bare de sidste småting som maling af karme der skal tørre, som tager tid.
Før at du beslutter dig for en af de nye sikkerhedsdøre så anbefaler vi at du tager en snak med en af vores rådgivere. Vi vil meget gerne hjælpe dig rigtigt på vej og sørge for at du får den helt rigtige dør.Vi kommer gerne ud til dig og måler op og tegner og fortæller så du kan finde rundt i junglen af sikkerhedsdøre.

Hvad med låse i en sikkerhedsdøre?

Stort set alle vores låsesystemer kan vi tilpasse til sikkerhedsdøre. Så om du har en gammel lås som du gerne vil have over på din nye dør, så skal vi nok hjælpe med det. Læs mere om vores låsesystemer her. Det kunne være at du bor i en boligforening med nyt låsesystem og det er påkrævet at du beholder cylinderlåsen.
RING NU 22 22 28 68

Boligforeninger – system nøgler og rabat

Ofte er det en hel boligblok der har taget beslutning om nye sikkerhedsdøre. Der kan vi med fordel lave nyt nøgle system til hele boligblokken. Når alle døre og låse er skillet ad så er der ikke langt vej til udskiftning af nyt låsesystem.

Hvem sætter sikkerhedsdøre op?

Vi har en tømrer på teamet for opsætning Vi har på Norh sikring hold en dygtig tømrer der hjælper til med at sikre at sikkerhedsdøren bliver monteret helt perfekt. Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål eller har brug for råd på telefon 22 22 28 68.

Hvad kan en sikkerhedsdør i forhold til en almindelig dør?

 • Sikkerheds nokker – fra døren og ind i karmen giver en robust dør der kan modstå tryk.
 • Stål stålrammer – karme og dør er bygget i stålrammer for at give en robust dør der kan modstå tryk.
 • Hængsler – flere end 2 er anbefalet og i forstærket stål.
 • Sikkerhedslås(e) – mindst 2 låse på yderdøre med
  sidestifter som ikke manipuleres op.
 • Stanglås indbygget – gennemgående lås fra top til bund yder ekstra sikkerheds punkter på døren.
 • Brandsikker – lavet i materiale som holder brand væk i længere tid.
 • Støv – holder støv og andet snavs ude fra din bolig.
 • Lydisoleret – holder støj ude og holder de private samtaler inde i boligen.
 • Termodøre – holder på varmen i din bolig.
 • Elektronisk spionhul – så du kan få et overblik over hvad der sker på den anden side af din yderdør.
Dørautomatik til sikkerhedsdøre

Dørautomatik til sikkerhedsdøre København, hvordan fungerer det?

Norh låsesmed København, installerer også dørlukkere og dørstyring til sikkerhedsdøre. For at gøre det både nemmere at åbne og lukke sikkerhedsdøren, som mange gange vejer mange kilo. 
Du kan læse mere om dørlukkere og dørautomatik her. 

Du kan også få din sikkerhedsdør handicap tilpasset eller hvis du har andre krav så er det også en mulighed. Norh låsesmed København og låsesmed Tårnby skræddersyr nemlig løsninger til sikkerhedsdøre dørlukkere og dørautomatik. Dette gør vi til både det private og til erhverv. Vi påtager os også opgaver og opsætter sikkerhedsdøre til institutioner, fængsler og skoler. 

Hvofor skal du vælge Norh Sikring som din leverandør af sikkerhedsdør?

Hvis du kigger efter en låsesmed der kan tage sig af hele opgaver fra start til slut så er vi dit seleføglige valg af sikringleverandør. De færreste låsesmede kan tilbyde både tømrer og malerdelen i en opsætning af sikkerhedsdøre. Det kan nemlig vi!

Oveni så har Norh låsesmed døgnåbent og kører i alle de Københavnske bydele så som Amager, Frederiksberg, Nørrebro, Østerbro, Vesterbro osv.. Se flere bydele her.

Derfor er vi aldrig mere en 30 minutter væk fra dig. Hvis du eller en af dine ansatte tabet en nøgle og har rug for hjælp akut til den sikkerhedsdør. Udover dette så er vi et trygt valg. Norh har idag høj kundetilfredshed, over 650 anmeldeser på Facebook og Google med et gennemsnit på 4.9. Udover dette så tilbyder Norh sine kunder op til 6 års garanti på de  almindeligste services.

FeedBack

Vi vil gerne høre din mening om vores service - Vi på Norh låsesmed bliver glade for din feedback

overvågningkamera københavn