Låsesmed København

Lokale låsesmede København til lave priser I Kbh og omegn til privat og erhverv

Vi er din lokale billige låsesmed København der kører ud i hele Storkøbenhavn og omegn. Vores låsesmede København kører ud på akutte udkald samt på tidsbestilling hvor det passer dig bedst. 

Vi hos Norh låsesmed København er eksperter i låse og kan hjælpe dig med; butik sikring, låseservice, montering af ny låse, udskiftning af låse og meget mere. Vi går op i at yde et højt serviceniveau og i at sørge for at have tilfredse kunder, hver eneste gang. I dag har vi ca. 650 anmeldelser på nettet med et gennemsnit på 4.9

Låsesmed København K dækker hele Kbh og tilbyder låsesmedentreprise til alle i København K og omegn. Montering af låse.

Døgnvagt låsesmed Kbh

Norh låsesmed København kører ud til dig hvor du er 24 timer i døgnet. Vores telefon har døgnåbent og vi har altid en supporter ved telefonen det kan hjælpe dig

20 minutter ankomst

Vi har låsesmede i hele Storkøbenhavn, det er meget sjælden vi når frem til en kunde efter 20 minutter. Ring nu og bestil en hurtig billig låsesmed København

Låsesmed København og kvalitet

Vi går op i at levere højeste kvalitet på vores services og ydelser til alle kunder og alle typer af opgaver, store som små. Norh Låsesmed København går nemlig meget op i ligestilling

Afspil video

Alt i låsesmed hos Norh låsesmed København

Omkodning af låse til opsætning af postkasse

Hos Norh Låsesmed København kan du få løst de fleste låsesmede opgaver, alt fra omkodning af låse til opsætning af komplicerede låsesystemer til en almindelig postkasse og postkasselås.

I vores video ovenfor kan du se vores Københavnske låsesmed Nicolai arbejde med en postkasselås ved opsætning af en postkasse i København. 

Hvor finder du Norh Låsesmed København?

Du finder vores låsesmede alle steder og bydele i hovedstaden

Du finder en lokal låsesmed  i alle område i Storkøbenhavn, når du søger efter “låsesmed København”. Alle vores låsesmede i København er faglærte låsesmede og går med et servicegen i rygraden. Vi tilbyder låsesmeds ydelser til private, institutioner, biler, byggerier og erhverv i følgende bydele;

 

Som du ser kører vi de fleste steder og derfor er vi meget sjælden længere væk end 20 minutter fra dig hvor du nu end bor og skal bruge låsesmed i København. Kunne du ikke finde din bydel? Se alle vores bydele i Kbh her. 

Kontakt Norh Låsesmed København

Skriv til os og vi vender tilbage så hurtigt vi kommer på kontoret. Skal du bruge akut låse assistance ring 22 22 28 68.

Ring Norh Låsesmed København - Forvent en hurtig og professionel akut betjening og faste låsesmed priser

Så hurtigt som ringer til os, vil du få en en fast pris på din opgave og låseservice indenfor få minutter. Det er selvfølgelig ikke altid man skal bruge en låsesmed i København akut. Men hvis det så er tilfældet, ring nu! tel: 2222 2868

Vi leverer altid låseservice, hvor vores låsesmede ikke går på kompromis med hverken kvalitet eller service. Du kan læse vores mange anmeldelser på facebook og vores 247 anmeldelser på Google. Her kan du hurtigt danne dig en opfattelse om vores låsesmed i København. Som du nok kan se er 99 ud af 100 af vores kunder meget tilfredse med både den låseservice og låsesmed pris, som de har fået af Norh. 

Hvad koster en låsesmed København? Læs om priser på låsesmed Kbh her

Hvis du ringer rundt til flere forskellige låsesmede så vi du sandsynligvis mærke at priserne varierer en del. Du kan sagtens opleve at den samme låsesmed er dobbelt så dyr i aftentimerne som i forhold til dagstimerne. Dette er rimelig standard i branchen. Ansatte låsesmede er berettigende overtid tillæg osv. lige som alle andre arbejdere i Danmark. 

Oveni så skal firmaet der hyrer personale betale sine medarbejder løn for den tid som de er på “stand by” og har vagten. Det vil sige de har “vagttelefonen”. Når en sikkerhedstekniker eller låsesmed har vagttelefonen betyder det at han eller hende er klar til at rykke ud i de tidsrum og er derfor ikke “fri”.

Den der har vagttelefonen er så at sige parat til at hjælpe når en uheldig Københavner, har kommet til at smække sig ude, fået sin taske stjålet eller til og med oplevet et ubehageligt indbrud. 

Fra priser på låsesmed services København, se vores liste;

 • Åbning af lås i dagstimerne: 450 kr
 • Udkaldstillæg i dagstimerne: 500 kr
 • Åbning af lås aften, weekend og helligdage: 750 kr
 • Udkaldstillæg aften, weekend og helligdage: 700 kr
 • Åbning af bil lås i dagstimerne: 750 kr
 • Åbning af bil lås, aften, weekend og helligdage: 1250 kr
 • Omkodning af lås i dagstimerne: 450 kr
 • Omkodning af lås aften, weekend og helligdage: 750 kr
 • Reparation af lås i dagstimerne: 750 kr
 • Reparation af lås aften, weekend og helligdage: 950  kr
 

Fra priser på montering af låse København, se vores liste;

 • Ruko hoveddør lås: 2500 kr
 • Ruko smækkelås: 1900 kr
 

Ønsker du en fast pris, kan du altid anmode om et fast tilbud, priserne er excl. kørsel, parkering og administration*

Hvad bør jeg gøre hvis jeg har tabt mine nøgler?

Hvis du er usikker på om nogen uberettigede personer har fået adgang til din tabte nøgle og samtidigt kan regne ud hvor du bor. Så er det sjælden nok at ringe til en låsesmed København, kun for at åbne din dør og for at efterfølgende kopiere din ekstra nøglen der ligger i stuen.

Her burde du i stedet for, få lavet en omstilling af din låse, også kaldet omkodning af låse. Dette vil vi hos Norh Låsesmed København klare hurtigt og effektivt også til billige låsesmed priser. 

Billig låsesmed Kbh til alt låsearbejde

Hvad med forsikringsager? Kan Norh Låsesmed København hjælpe her?

Hvis du er blevet ramt af et indbrud, så er det her vores låsesmede kan hjælpe. Vi hjælper både med rådgivning og det praktiske der skal klares. 

Måske er din dør og dørkarm blevet totalt ødelagt og prisen på at reparere disse skader vi blive meget høj. Her gør vi som en låsesmed København det der skal til og udarbejder nødvendig dokumentation til dit forsikringsselskab. 

Man kan ikke se på min dør eller lås at jeg har haft indbrud, hvad gør jeg så nu?

Dette er en rigtigt svær situation at stå i, fordi at den udsatte medborger der er blevet ramt af indbrud ikke har nogle “beviser” på hvad der er sket. Man skal kunne bevise at der er sket et indbrud for at forsikringen skal dække. Dette gælder de fleste forsikringsselskaber i Danmark.

Hvis du har en meget gammel lås og at din lås er en udgående model som f.eks. en serie 500 så har du problemer. Din lejlighed, dit hus eller dine lokaler vil ikke ses fra forsikringsselskabets synvinkel, som at det er forsvarligt lukket og låst.

Hvis du har hørt om låsesmede i København der tilbyder et gratis sikkerhedstjek.  Så gør det dette for at vurdere disse specifikke ting, låsesmedene er der for at hjælpe  medborgere at ikke ende ud i den trælse situation som et indbrud indebærer.

Norh Låsesmed København tilbyder nemlig også et gratis sikkerhedstjek i København og omegn. Så hvis du er usikker på om dit hjem vil klasses som forsvarligt lukket og låst. Så er det nu du skal tage fat i problemet. Ikke når det er for sent og skaden allerede er sket. 

Autolåsesmed København

Norh Sikring tilbyder også Autolåsesmed København, låsesmed til bil

Som vi tidligere nævnt, så er vi en alsidig låsesmed København. Vi kan tilbyde alt i låseservice og låsesystemer til bygninger, boliger osv. Men vi kan også tilbyde låsesmed til bil.

Lige som du er kommet til at smække dig ude af hjemmet, så hjælper vi dig med din bil. Som du nu nok regnet ud,  så oplukker vi også biler. Du ringer til os og vores autolåsesmed København kører ud til dig og åbner din bil. Så at du kan køre videre igen.

Norh Låsesmed København, åbner de fleste bilmærker og modeller

Det er de færreste bilmærke vi ikke kan åbne. Men for at være 100 procent sikker på, om vi kan åbne din bil så er det selvfølgelig en fordel at ringe til os og spørge os først. Vi vil nemlig kun åbne de biler hvor det kan lade sig gøres, uden at det vil komme rister på bilen eller  andre skader.

Biloplukning København

Hvis din nøgle er låst inde i bilen, så kan vi hjælpe dig med at åbne din bil. Vi kan dirke din bil op eller åbne din bil på andre måden uden at beskadige din bil. I de fleste tilfælde går en biloplukning hurtigt, dette fordi at vi har meget god viden og lang erfaring og har specialiseret os i at åbne biler.

Ny batteri til bilnøglen?

Kan din bil ikke åbnes på grund af batteriet til din bilnøgle? Vi kan åbne bilen og efterfølgende give dig starthjælp, så du kan køre bilen direkte til værkstedet. Vi har også et stort antal forskellige batterier, der er egnede til bilnøgler.

Nøgle knækket i låsen? Eller ødelagt lås?

Hvis låsen på bilen er ødelagt eller ikke fungerer korrekt, kan vi hjælpe dig med at få den fixet eller udskiftet. Vi har også special værktøj der kan pille nøglen ud hvis den er knækket inde i. Dette kan vi også klare på din tagboks. 

Norh låsesmed København kører ud til alle kunder i Storkøbenhavn

Vil du have hjælp til avanceret adgangskontrol eller låsesystemer?

Står du som ansvarlig overfor et større byggeprojekt? Eller ønsker du blot at sikre dit hjem med en fremtidssikret løsning?

Vi kan altid hjælpe og Norh Låsesmed København har nemlig mange års erfaring med tekniske og avancerede låsesystem. Uanset om det drejer sig om klassiske mekaniske systemer fra Ruko, Medeco og EVVA. Så  installer vi dem og koder de eksisterende nøgler til låsesystem, efter dine ønsker.

Et eksempel; Beboerne i et lejligheds komplekset skal have adgang til sin lejlighed og indgangsdøre til opgangene. Imens viceværtens nøgle går til døre rundt omkring i bygningen, men ikke til hver enkelt beboers lejlighed. Vil du gerne vide endnu mere om vores erhvervs løsninger, så kan du læse mere her.

Elektronisk adgangskontrol, hos Norh Låsesmed København K

Norh låsesmed København K er ikke kun en almindelig låsesmed, som de andre låsesmed virksomheder du ser i byen. Norh er nemlig også en autoriseret elinstallatør virksomhed. Hvilket betyder at vi sammen med vores TVO og ADK-ekspert kan installere de fleste intelligente bygning installationer som IBI, IHC osv. Dette kan du læse mere om her. 

Vi hos Norh Låsesmed København er overbeviste om at fremtidens hjem ikke vil ligne det vi ser i dag. Fremtidens hjem vi være drevet af applikationer, og screening. Behovet af låseservice vil nok se anerledes ud i fremtiden. Det kræves nemlig mere viden omkring elinstallationer end hvad det gør i dag som låsesmed.

Ønsker du at sætte dig ind lidt mere i elektronisk adgangskontrol så kan du gøre det på vores underside om elektronisk adgangskontrol på denne side; Norh Låsesme Vesterbro. På denne side kan du fordybe dig lidt mere og læse om hvilke mærke vi fører og anbefaler indenfor ADK (elektronisk adgangskontrol).

Overvågning, Alarmsystemer og intelligente bygning installationer hos Norh Låsesmed København

Hvis har taget dig tid til at læse igennem hele denne tekst på ca. 1300 ord så har du nok fundet ud af at vi kan en del om låsesmedens fag. Men du har nok også fundet ud af ar vi kan en del om elektrikernes fag.

Hos Norh Låsesmed København, har vi på vores team en maler, en tømrer og nogle elektriker ansatte. Maleren og tømrer bruges primært til at rette op på fejler og på til at installere sikkerhedsdøre, sikringsvinduer, gitre osv.

Norh har også en anden hjemmeside der du kan læse mere bredt omkring håndværk. Og ikke mindst indenfor elektriker. Læs mere her. 

Søger du efter billige låsesmede København?

Vi alle kender at man ikke gerne vil bruge mange penge på en håndværker, i hvert fald ikke mere end hvad der er nødvendigt. Dog hænger kvalitet og pris ofte sammen. Ibland kan det faktiske koste mere at hyre en billig låsesmed København. I hvert fald hvis du får fat i en mindre erfaren og billig låsesmed.

Her kan du nemlig ikke være sikker på at låsesmeden besidder de kundskaber og erfaring der skal til for at åbne din låse. Som hvilken anden låsesmed med erfaring ville kunne klare nemt.

Derfor bliver den billige låsesmed København tvungen til at bore låsen op og installere en ny. Det er hverken godt for miljøet eller for økonomien. Det er sjælden håndværkeren selv står for omkostninger af materialer.

Hvis du er usikker på om låsesmeden du har i røret, kan leve op til de forventninger på at lukke dig ind i dit hjem billigt og nemt. Så kan du på forhånd altid bede om fast pris. Både på en oplukning af døren men også på installation af ny låse, hvis oplukningen ikke lykkes, så som den burde.

Søger du efter en låsesmed København med gode anbefalinger?

Selvfølgelig er det svært som håndværker at gøre alle kunder glade. Og hvis man har mange kunder igennem en dag så er det endnu sværere. Derfor vil vi hos Norh Låsesmed København foreslå at du kigger alle anmeldelser igennem. Gå ind på Google og søg efter låsesmeden eller håndværkerens navn vil du  her nok hurtigt kunne se “stjerner” på forskellige skalaer (oftest 1-5).

Tænk på at hvis håndværkeren kun har 3 referencer, så kan du umuligt vide om det er en søster eller kusine. Gå se hellere efter de låsesmede eller håndværkere det har flest anbefalinger. Også gennemsnittet er godt at kigge på.

Hvis du fundet en håndværkere det et flertal kunder der har brokket sig over prisen, skal du blot huske at få en fastpris før du bestiller, så ville det jo ikke komme til at blive et problem for dig. Hvis du gør dette så er det en stor sandsynlighed at du får en dygtig håndværkere til en rigtigt god pris!

Prisgaranti ved Norh låsesmed København

Som låsesmed i København vil vi gerne tilbyde vores kunde de bedste låsesmed priser, derfor har vi valgt at tilbyde alle kunder i Kbh prisgaranti.

Ønsker du prisgaranti på din låsesmed København så har vi 3 betingelser som skal opfyldes;

Betingelser ved prisgaranti hos Norh låsesmed København;

 1. Prisen skal være aftalt med låsesmeden før opgaven starter.
 2. Det skal kunne fremvises et skriftligt tilbud fra en anden låsesmed på en lignende ydelse/vare som er lavet indenfor den sidste måned.
 3. Ydelsen er ikke på døgnservice.
 

Prisgaranti kan du ansøge om både i vores kontaktformular her på siden eller via telefon på;

Indhent tilbud

Åbningstider;

Man- søn: 00:00-23:59
(Døgnåbent)

Åbent 365 dage om året,
også om helligdage.

Afspil video

Låsecylindres funktion

At arbejde med låse kræver en god fingerfornemmelse. Det en et arbejde der består til stor del af småt mekanisk teknik.  

Ofte stillende spørgsmål

Hvad koster en låsesmed Kbh (København K)?

Det er flere forskellige faktorer det påvirker prisen på låseservice. Hvonår opgaven skal løses, hvilke materialer der skal bruges og hvorhenne i verden det skal ske. Den nemmeste måde at få tilbud på er at ringe til låsesmeden i København (du kan altid ringe til os).

Min nøgle er blevet væk, hvad gør jeg nu?

Hvis du har en sikkerhedslås så er det rigtigt godt hvis du har en ekstra nøgle et andet stede. Så kan man nøjes med at kun omkode eller omstille låsen. Ellers så skal låsen skiftes ud til ny. 

Kan i omstille en låse akut?

Selvfølgelig, det er en standard opgave hos Norh låsesmed København.  

Monterer Norh låsesmed København, en ekstra lås på døren?

Vi kan montere både kasselåse og ekstra låse på din dør. Dette anbefaler vi, det øger din sikkerhed.

Hvilke er Norh låsesmed Kbh og låsesmed København K´s åbningstider?

Vi tilbyder vores kunder en fleksibel service og har derfor åbent alle dage i ugen, i hele døgnet. Vi har også åbent på helligdage. Det er jo sjælden uheld en almindelig hverdag.