Låsesmed Kbh Og låsesmed København K

Lokal Låseservice I Kbh K Til Privat Og Erhverv

Vi er din lokale låsesmed Kbh og i i hele Storkøbenhavn. Vi kører ud på akutte udkald samt på tidbestilling der det passer dig bedst. Norh låsesmed Kbh er eksperter i, og kan hjælpe dig med; Butiksikring, låseservice, montering af ny låse, udskiftning af låse og meget mere. Vi går op i at yde et højt servicenivaue og i at have tillfredse kunder. Idag har vi ca. 650 anmeldelser på nettet med et gennemsnit på 4.9.
Låsesmed Kbh, København K tilbyder låsesmedentreprise til alle i København K og omegn. Montering af låse.

Døgnvagt

20 minutter

Kvalitet i top

Låsesmed Kbh og København med døgnservice.

Låsesmed Kbh (låsesmed København K)

Du Finder Os Alle Steder I Kbh

Du finder en lokal låsesmed Kbh i alle område når du skal bruge låsesmed København og omegn. Alle Norhs låsesmede Kbh K er faglærte låsesmede og går med en service gen i rygraden. Vi tilbyder låsesmeds ydelser til private, institutioner, autolåsesmed, byggerier og erhverv i følgende bydele;

 

Som du ser kører vi de fleste steder og derfor er vi meget sjælden længere væk end 20 minutter fra dig hvor du nu en bor og skal bruge låsesmed i København til.

Kontakt os

Skriv til os og vi vender tilbage så hurtigt vi er til stede op kontoret. Skal du bruge akut låse assistance ring 22 22 28 68.

Ring Norh Låsesmed Kbh og København K -Og få en hurtig akut betjening

Jo hurtigere du ringer til os, desto hurtigere vil du få en fast pris og låseservice. Det er selvfølgelig ikke altid man skal bruge en låsesmed i København akut. Men hvis det er så ring nu! tel: 2222 2868

Forvent en service der vores låsesmede ikke går på komprimsis med hverken kvalitet eller service. Du kan læse vores 234 anmeldelser på facebook og vores 249 anmeldelser på Google. Her kan du hurtigt danne dig en opfattelse om vores låseservice i Kbh. Som du nok kan se er 99 ud af 100 supertilfredse med den låseservice og låsesmed pris de har fået af os. 

Priser på låsesmed i København 

Hvis du ringer rundt til flere forskellige låsesmede så vi du sandsynligvis mærke at priserne skiller sig ad. Du kan sagtens også få opleve at den samme låsesmed er dobbelt så dyr i aftentimerne i forhold til dagstimerne. Dette er rimelig standard. Ansatte låsesmede er berettigende overtidtillæg osv. lige som alle andre arbejdere i Danmark. 

Oveni så skal firmaet der hyrer personale betale sine medarbejder når de er på “stand by”. Det vil sige de har “vagttelefonen”. Når en sikkerheds tekniker/låsesmed har vagttelefonen betyder det at den er klar på at rykke ud. Hvis en uheldig Københavner har kommit til at smække sig ude, fået sin taske stjålet eller til og med fået opleve et forfærdeligt indbrud. 

Hvad bør jeg gøre hvis jeg tabt mine nøgler?

Hvis du er usikker på om nogen uberettigede person fået adgang til din tabte nøgle og samtidigt kan regne ud hvor du bor. Så er det sjælden nok at ringe til låsesmeden København for at åbne døren. For at efterfølgende kopiere ekstra nøglen der ligger i stuen. Her burde du oveni også få laver en omstilling af din låse, også kaldet omkodning af låse. Dette vi vi hos Norh låsesmed kbh og låsesmed København K klare hurtigt og effektivt også til en billig pris. 

Billig låsesmed Kbh til alt låsearbejde

Hvad med forsikringsager? Kan Norh låsesmed København hjælpe her i Kbh?

Hvis du har blevet ramt af et indbrud, så hjælper vi. Måske har din dør og dørkarm blevet totalt ødelagt og prisen på at reparere disse skader vi blive meget høj. Her gør vi som låsesmed København det der skal til og udarbejder nødvendig dokumentation til dit forsikring selskab. 

Man kan ikke se på min dør eller lås at jeg har haft indbrud, men det har jeg. Hvad gør jeg så?

Dette er en rigtigt svær situation for den udsatte medborger. Man skal kunne bevise at det faktisk sket et indbrud for at forsikringen skal dække. Dette gælder de fleste forsikringselskaber i Danmark. Hvis du har en meget gammel låse og at din låse er en udgående model som f.eks. serie 500 så har du problemer. Din lejlighed, dit huse eller dine lokaler vil ikke ses som at de været forsvarligt lukket og låst.

Hvis du har hørt om låsesmed Kbh og København K der tilbyder gratis sikkerheds tjek. For at vurdere disse specifikke ting så er det for at hjælpe  medborgere at ikke ende ud i denne situation. Norh låsesmed Kbh og låsesmed København tilbyder også gratis sikkerheds tjek. Så hvis du er usikker på om dit hjem vil klasses som forsvarligt lukket og låst. Så er det nu du skal tage fat i problemer. Ikke når det er for sent og skaden allerede er sket. 

Billig låsesmed København K til bil.

Vi tilbyder i København låsesmed til bil i hele Kbh 

Som vi prøver at forklare, så er vi en alsidig låsesmed København K. Vi kan tilbyde alt i låseservice og låsesystemer til bygninger. Men vi kan også tilbyde låsesmed til bil. 

Lige som du er kommet til at smække dig ude af hjemmet, så hjælper vi med biler. Som du nu nok regnet ud,  åbner vi også bildøre op. Du ringer til os. Og autolåsesmed København K kører ud til dig og åbner din bil op. Så at du kan køre videre igen.

Norh låsesmed Kbh, låseservice bil København K åbner de fleste modeller

Det er de færreste bilmærke Norh ikke kan åbne. Men for at være 100 procent sikker å om vi kan åbne din bil så er det selvfølgelig en fordel at ringe til os og høre dig for. Vi vil nemlig kun åbne de biler der det kan lade sig gøres, uden at det vil komme rister på bilen eller  andre skader. 

Avancerede låsesystemer til byggerier.

Låsemed til de Københavnske byggerier – avancerede ADK og låsesystemer, udføres af låsesmed Kbh

Står du som ansvarlig overfor et større byggeprojekt? Eller ønsker du blog sikre dit hjem med en fremtidsikret løsning?

Her kan vi hjælpe. Norh låsesmed Kbh og låseservice København K har nemlig mange års erfaring med tekniske og avancerede låsesystem. Uanset om det drejer sig om klassiske mekaniske systemer fra Rukom Medecco og Evva osv. Så  installer et vi dem og koder de eksisterende nøgler til låsesystemet, efter dine ønsker. 

Et eksempel; Beboerne i lejligheds komplekset skal have adgang til sin lejlighed og indgangsdøre til opgangene. Imens viceværtens nøgle går til døre rundt omkring i bygningen, men ikke til hver enskild beboers lejlighed. 

Elektronisk adgangskontrol, hos Norh låsesmed Kbh og København K

Norh låsesmed København er ikke kun en almindelig låsesmed, som de andre låsesmedvirksomheder du ser i byen. Norh er også en autoriseret elinstallatør virksomhed. Hvilket betyder at vi sammen med vores TVO og ADK-ekspert kan installere de fleste intelligente bygninginstallationer som IBI, IHC osv. Dette fænomen kan du læse mere om her. 

Vi på Norh låsesmed København er overbeviste om at fremtidens hjem ikke vil ligne det vi ser idag. Fremtidens hjem vi være drevet af applikationer, og screening. Behovet af låseservice vil nok anerledes ud i fremtiden. Det kræves simplehenten mere viden omkring el-installationer end hvad det gør idag. 

Ønsker du at sætte dig ind lidt mere i elektronisk adgangskontrol så kan du gøre det på vores underside om elektronisk adgangskontrol på låsesmed Vesterbro. På denne side kan du læse om hvilke mærke vi fører og anbefaler.

Overvågning, Alarmsystemer og intelligente bygninginstallationer hos Norh låsesmed København  

Hvis har orket at læse igennem hele denne tekst på ca 1300 ord så har du nok fundet ud af at vi kan en del om låsesmed. Men du har nok også fundet ud af ar vi kan en del om elektrikernes fag og om byggeri. På holder så har Norh låsesmed København K en maler, en tømrer og nogle elektriker ansatte. Maleren og tømrer bruges primært til at rette op på fejler og på til at installere sikkerhedsdøre, sikringsvinduer, gitre osv. 

Norh har en anden hjemmeside der du kan læse mere bredt omkring håndværk. Og ikke mindst indenfor elektriker. Læs mere her. 

Søger du billig låsesmed Kbh og låsesmed København K?

Vi alle kender at men ikke gerne vil bruge mere penge på en håndværker end hvad der er nødvendigt. Dog hænger kvalitet og pris ofte sammen. Ibland kan det faktiske koste mere at vælge en billig låsesmed København. Hvis du fåt fat i en mindre erfaren og billig låsesmed. Så kan du ikke være sikker på at han besidder de kundskaber og erfaring der skal til for at åbne din låse. Som hvilken anden låsesmed med erfaring ville kunne klare.

Derfor bliver låsesmed Kbh tvungen til at bore op låsen og installere en ny. Det er hverken godt for miljøet eller for økonomien. Det er sjælden håndværkeren selv står for omkostninger af materialer. Hvis du er usikker på om låsesmeden du har i røret, kan leve op til forventningerne på at lukke dig ind i dit hjem. Så kan du på førhånd altid bede om fast pris. Både på en oplukning af døren men også på installation af ny låse, hvis oplukningen ikke lykkes, som planeret.

Brug en låsesmed Kbh med gode anbefalinger i København K

Selvfølgelig er det svært som håndværker at gøre alle kunder glade. Og hvis man har mange kunder igennem en dag så er det endnu sværere. Derfor vil vi hos Norh låsesmed København føreslå at du kigger anmeldelser igennem.  Gennem at google låsesmeden eller håndværkerens brand vil du hurtigt kunne se “stjerner”. Det 5 stjerner er højeste. 

Var dog observans på at hvis håndværkeren kun har 3 referencer så kan du umuligt vide om det er en søster eller kusine. Gå så hellere efter de låsesmede eller håndværkere det har flest anbefalinger. Også gennemsnitter er godt at kigge på. Hvis du fundet en håndværkere det et flertal brokket sig over prisen, skal du blot huske at få en fastpris før. Hvis du gør dette så er det en stor sandsynlighed at du får en dygtig håndværkere til en rigtigt god pris! 

Indhent tilbud
5
5,0 rating
5 out of 5 stars (based on 27 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%
Låsesmed København
Sophie Nilsen
Sophie Nilsen
19:46 31 May 20
Jonathan Norén
Jonathan Norén
10:47 21 May 20
Bo Eeg
Bo Eeg
21:47 17 Dec 19
Malene Pedersen
Malene Pedersen
19:58 29 Sep 19
Martin Hansen
Martin Hansen
20:17 11 Aug 19
Et firma, jeg ved at de passer godt på sine kunder. Du er I trygge hænder hos Norh 😊
Linnea Eklöf
Linnea Eklöf
20:14 11 Aug 19
mega dygtige folk
Sara Elisabeth
Sara Elisabeth
06:50 25 Mar 19
Good work
yH5BAEAAAAALAAAAAABAAEAAAIBRAA7

Åbningstider;

Man- søn: 00:00-23:59
(Døgnåbent)

Åbent 365 dage om året,
også om helligdage.

Video der illustrerer en låsecylindre

5/5

At arbejde med låse kræver en god fingerfornemmelse. Det en et arbejde der består til ens tor del af min mekanisk teknik.  

F.A.Q

Ofte stillende spørgsmål

Hvad koster en låsesmed Kbh (København K)?

Det er flere forskellige faktorer det påvirker prisen på låseservice. Hvonår opgaven skal løses, hvilke materialer der skal bruger og hvorhenne i verden det skal ske. Den nemmeste måde at få tilbud på er at ringe til os.

Min nøgle er blevet væk, hvad gør jeg nu?

Hvis du har en sikkerheds låse så er det rigtigt godt hvis du har en ekstra nøgle et andet stede. Så kan man nøjes med at omkode/omstille låsen. Ellers så skal låsen skiftes ud til ny. 

Kan i omstille en låse akut?

Selvfølgelig, det er en standard opgave hos Norh låsesmed København.  

Monterer i ekstra låse på dørren?

Vi kan montere både kasselåse og ekstra låse på din dør. Det anbefaler vi også at gøre. 

Hvilke er Norh låsesmed Kbh og låsesmed København K´s åbningstider?

Vi tilbyder vores kunder fleksibel service og har derfor åbent alle dage i ugen, hele døgnet. Vi har også åbent på helligdage. Det er jo sjælden uheld sker planlagt.