Elektronisk dørlås og smarte lås

Montering af elektroniske dørlåse og smart låse tilbydes i København og Nordsjælland

Ny behøves der ingen mekaniske nøgler, din nøgle kan være helt digital. Med elektroniske låse, der bruger Bluetooth, behøves en gangen nøglering. I stedet låser du din dør op via en app i din telefon og derfor undgår du at holde styr på, og at bære rundt på fysiske nøgler eller nøglebrikker. Sammen med autoriseret el-installatør så tilbyder vi også smarte el-installationer som KNX, IBI og smarte-home. 

Elektroniske låse og smarte låse kan monteres på alle døre

Elektroniske låse og smarte låse kan monteres på alle  former af indgange og døre. Du kan åbne døren til hjemmet, kontoret, byggepladsen eller måske til fitnesscentret ved hjælp af Bluetooth. Med elektroniske låse og smarte låse bliver dine nøgler samlet i en app, som bliver din nye digitale nøglering.

Norh er en låsesmed og en elektriker som tilbyder komplette elektroniske løsninger inkl. KNX, IBI og Wise, smarthome. Kontakt os for mere info, 

Elektroniske låse og smarte låse kan monteres på alle døre

Administrer dine elektroniske låse og smarte låse nemt direkte fra din mobil

Portalen og brugerfladen som bruges er optimeret til at fungere lige så godt på mobil som på computer. Den elektroniske nøglehåndtering giver dig mulighed for at sende nøgler ud, administrere og have fuld kontrol direkte via din smartphone.

Smarte elektroniske låse og intelligente elinstallationer hos Norh

KNX Association er skaberen og ejeren af ​​KNX-teknologi – den verdensomspændende standard for alle applikationer inden for bolig- og ejendomsautomatisering, fra belysning og solafskærmning til forskellige sikkerhedssystemer, varme, ventilation, aircondition, elektroniske låse, overvågning, alarmer, vandstyring, energiovervågning, smart måling og husholdningsapparater, lyd/video og meget mere. Mulighederne er i princippet uendelige og Norh låsesmed og elektriker kan hjælpe med det hele!

Kontakt os for tilbud via mail; info@norh.eu eller telefon 22222868, hvis du ønsker at vide mere om elektroniske låse, læs mere her…

Slip håndværkere ind med midlertidige elektroniske nøgler

Med elektroniske låse og smarte låse kan der udleveres midlertidige nøgler til håndværkere eller viceværter, der skal lukkes ind i jeres lokaler. I din portal tildeler du kun tilladelser de dage og tidspunkter, der er aftalt.

For første gang skal håndværkeren downloade appen til sin mobiltelefon. Men sammenlignet med at gå og hente en almindelig nøgle et sted, er elektronisk nøglehåndtering meget mere effektivt. Og med appen i din telefon skal du bare låse døren op.

Smarte og elektroniske låse er nemme at installere

Elektroniske låse og smarte låse, der bruger Bluetooth, installeres meget nemt. Især hvis du allerede har et elektronisk adgangskontrolsystem, uanset fabrikat. Låsen kobles så til den eksisterende el-lås i døren og så skal du blot programmere systemet efter dine ønsker. Installationen af låsesmeden er hurtig og omkostningseffektiv. Norh Sikring, din låsesmed København, kan skræddersy en optimal løsning på få dage. 

Er der ikke et eksisterende adgangskontrolsystem, kan bluetooth-låsen selvfølgelig installeres alligevel. Det eneste, der kræves, er en strømforsyning ved døren og en elektrisk lås. For at undgå problemer med elektroniske låse og smarte låse i tilfælde af strømsvigt anbefaler vi også en batteribackup.

Fordele ved smarte låse og elektroniske låse:

 • Du behøver ikke at bære rundt på en fysisk nøglering.
 • Teknologien er sikker – en kryptering af militær kvalitet bruges i elektronisk nøglehåndtering.
 • Døren kan låses op via en app i din telefon.
 • Elektroniske nøgler styres via en portal – nemme at blokere, nemme at aktivere og sende ud med det samme.
 • Appen, der bruges til at låse op, fungerer også offline.
 • Installationen er hurtig og omkostningseffektiv.
 • Moderne teknologi med høj sikkerhed
 • Elektroniske låse og , der bruger Bluetooth, har høj sikkerhed. 

Hvad sker der, hvis mobilen mangler en internetforbindelse?

Mobilappen kræver ikke internet for at låse en dør op. Låsen fungerer også offline til åbning af lås.

Alle opdateringer og ændringer af systemet sendes og modtages af mobiltelefonen ved hver gang i døren. De gemmes i telefonen, indtil den er tilsluttet netværket igen. Når telefonen så er forbundet til internettet, kommunikerer den med serveren, og de udveksler data med hinanden. Alt sker i baggrunden, og du behøver ikke aktivt at gøre dette.

Hvad sker der, hvis du mister din mobiltelefon?

Selvfølgelig er der den risiko, men skaden vil være mindre sammenlignet med tabte fysiske nøgler.

I et standard mekanisk låsesystem er en mistet nøgle en sikkerhedsrisiko, hvis den falder i de forkerte hænder. Det kan betyde behovet for at udskifte et helt låsesystem. Med bluetooth-låse i din ejendom kan nøgler til de elektroniske låse og smarte låse kaldes tilbage på få sekunder. Fra enhver computer, når som helst.

Almindelige fysiske nøgler fungerer også parallelt med Bluetooth-låsen, så hvis ekstra nøgler er tilgængelige et sted, kan de uden problemer bruges.

Ekstra funktion for endnu nemmere styring og passage

For endnu nemmere passage kan der tilføjes en automatisk oplåsnings-funktion. Så kræves der ikke noget knaptryk i mobilappen for at låse døren op. Det er nok at holde telefonen op til en læser ved døren for at åbne de elektroniske låse og smarte lås.

Montering af elektronisk dørlås og smarte lås - Inkl. KNX og Smart-home. Få tilbud på elektroniske dørlåse og smarte låsesystemer, privat og erhverv

Elektronisk lås og smart lås til din erhvervslokal eller kontor

Elektroniske låse og smarte låse passer perfekt, da din administration omkring leje af lokalerne forenkles gennem den elektronisk nøglehåndtering. Et moderne kontor kan gøres helt nøglefrit med elektroniske låse og smarte låse. Medarbejdere, såvel som pedeller og håndværkere, bruger deres mobiltelefoner som nøgle i stedet for koder, tags eller almindelige nøgler.

Også i fitnesscentre, parkeringshuse og etageejendomme forenkles både adgang og administration med elektroniske låse og smarte låse.

En elektronisk lås og smart lås passer de fleste steder

Der er mange dørmiljøer, hvor Elektroniske låse og smarte låse passer godt, f.eks.

 • Trappeopgange
 • Konferencerum
 • Vaskerum
 • Skraldatationer
 • Garagee
 • Lofts- og kælderdøre
 • Elrum / teknikrum
 • Elevator centerrum
 • Byggepladser.
Indhent tilbud

Åbningstider;

Man- søn: 00:00-23:59
(Døgnåbent)

Åbent 365 dage om året,
også om helligdage.

FeedBack

Vi vil gerne høre din mening om vores service - Vi på Norh låsesmed bliver glade for din feedback

overvågningkamera københavn