Låsesmed Valby, billig, hurtig og lokal låseservice

Bestil Norh Låsesmed Valby og få hjælp indenfor 20 minutter

Norh låsesmed Valby tilbyder alt i låsesmed i Valby og Kongens Enghave og omegn. Vi er dog kendte for vores hurtige døgnservice. Til dagligt udfører vi alt fra akutte oplukninger af døre til montering af større låsesystemer til erhverv.

 Så hvis du søger en autoriseret installatør virksomhed og låsesmed i Valby eller en låsesmed København? Så er Norh låsesmed Valby din lokale låsesmed. Når du hyrer os så kan du altid forvente et højt serviceniveau samt proaktiv låseservice.

Norh låsesmed Valby betjener kunder i Valby og omegn.

åbent 365 dage

Vi har valgt at vi vil hjælpe vores kunder i Valby, med akut låseservice 365 dage om året også om juleaften og nytårsaften.

Hurtig udrykning

Når du ringer til Norh låsesmed Valby så rykker vi ud med desamme ved akut behov af låseservice, uanset anledning.

Højeste kvalitet

Vi går op i at bruge de bedste leverandører og at yde højeste kvalitet på alle vores låseydelser.

Din billige låsesmed Valby. Hurtig service i Valby og omegn.

Norh Låsesmed Valby, kan være behjælpelige hvis;

Du har brug for låseservice eller indbrudssikring i Valby

Norh låseservice og låsesmed Valby er en låsesmed der tager sig af alt inden for låse. Vores kernekompetencer er inden for nøgler og låse, alarmer til hjemmet, alarmer til erhverv, tyverisikring, trådløse alarmer, adgangskontrol, overvågning af hjemmet samt andre sikrings løsninger. 

Hvad enten det drejer sig om sikring af erhvervslokaler, erhvervsboliger eller sikring af private boliger, så har vi kvalifikationerne og erfarenheden til at skabe et sikkert hjem og en tyverisikret virksomhed efter alle love og regler. 

Kontakt låsesmed i Valby

Kontakt Norh låsesmed Valby og vi vender tilbage til dig ved første givende lejlighed. I travle perioder kan det tage op til tre dage, men som regel svarer vi altid den samme dag.

Søger du en alsidig og professionel låsesmed Valby med gode anmeldelser?

En låsesmed kan også kaldes for låsetekniker og det kalder vi os for, hos Norh låsesmed Valby. Som låsesmed arbejder du med sikkerhed og låse døre op til dem der har smækket sig selve ude eller har mistet en eller flere nøgler. Men du kan også gøre meget andet som låsesmed. 

Vi fremstiller for eksempel også låse og samler låsecylindre og kopier nøgler samt opsætter dørlukkere, låsesystemer, alarmer, kameraovervågning, montere flere låse og meget mere. At arbejde som låsesmed i Valby så er man en del af et servicefag, og det er vigtigt for os, at du som  kunde trives med os og har en god kontakt til os. 

At arbejde som låsesmed er ikke kun at være håndværker oveni så skal du også være teknisk kyndig, låse og sikring kræver omhyggelig pleje. Vi arbejder med vores hænder, håndterer komplicerede låsesystemer for dig der er privat person, erhvervsdrivende eller ansvarlig for en større firma eller institution.  

Det er også mere og mere almindeligt, at vi som låsesmede udfører alarminstallationer og på denne måde henvender sig til erhvervets alarm- og sikkerhedstekniker eller alarminstallatører sig til os. Vi kan nemlig også lovligt rode med el-installationer, da vi er autoriserede elinstallatører, godkende af sikkerhedsstyrelsen

Hvilke er Norh låsesmed Valbys fokusområder og kernekompetencer?

Norh låseservice og låsesmed Valby er en låsesmed der tager sig af alt i låse. Vi er ude ibland kunder i Valby hver dag og arbejder med deres låse og sikkerhed. Men vi er også specialister inden for alarmer til hjemmet, alarmer til erhverv, tyverisikring, trådløse alarmer, tyverialarmer, adgangskontrol, overvågning af hjemmet og andre sikrings løsninger. 

 

Låsesmed Valby
– Priser på vores almindeligste ydelser indenfor sikring

Et af de arbejdsopgaver som vi har rigtigt mange af er oplukninger. enten til hjem, biler eller andre diverse genstande som kan åbnes.

Norh låseservice og låsesmed Valby priser er meget konkurrencedygtige fordi at vi har afdelinger tæt fordelt over hele Storkøbenhavn. Når du ringer til Norh låsesmed Valby og vores vagttelefon, så må du meget gerne oplyse hvor mange døre der skal åbnes.

Eventuelt hvis det er noget specielt vi burde tage stilling til, så hjælper du os som låsesmed Valby med at danne et overblik over situationen. Vores tekniker vil på den måde bedre kunne give dig nogle faste priser på hvad det vil koste dig at komme ind eller at få din opgave løst. 

Norh låsesmed Valby  førsøger altid at lave en oplukning uden at gøre skade på låseværket, det er det billigste for dig og det nemmeste for os. Nogle gange bliver desværre vores låsesmede nød til at bore op låsen og skifte låseværket ud. Det er specielt tilfældet hvis du i forvejen har en sikkerhedslås installeret i din dør.

Erhvervsaftaler hos Norh Sikring

Opretter du et erhverv aftale  sammen med Norh låsesmed Valby, så kan vi give gode rabatter på vores låsesmed priser. Helt op til 30 % rabat, da det kan hænge sammen med at vi dagligt alligevel køre runde til vores faste erhvervskunder. I sparer tid og får oveni nogle konkurrencedygtige priser ved at indgå en erhvervs aftale med os. 

Med Norh autoriserede elektriker og låsesmed vagttelefonnummer nær til hånds, får i døgnvagt låseservice og el-service et og samme stede/nummer.

Mekaniske låse, elektriske systemer, elektriske problemer generelt, og vi har runderings vagter som er klar på at rykke ud. Vi dækker langt det meste indenfor sikkerhed og vores vagttelefon kan bruges på mange måder.
RING NU 22 22 28 68

Låsesmed priser Valby til erhverv 

Norh låseservice og låsesmed Valby, har mange varierende opgaver og omfanget kan være fra alt fra oplukninger til store mekaniske eller elektriske systemer. Låseservice priserne afhænger også af hvilken kvalitet af system du ønsker og vil bruge. 

Når vi udarbejder tilbud til erhverv, er proceduren typisk sådan at vi kommer ud og kigger på det behov som du har og hører om dine ønsker. Derefter taget vi stilling og udarbejder et skriftligt tilbud.

Fordelen er at du som kunde hos os får 6 års garanti på alle vores almindelige produkter og vi giver altid mængderabat hvis det er meget der skal laves, også kryds og tværs mellem de forskellige afdelinger og ydelser som vi tilbyder, for eksempel ønsker du at få et tyverialarm installeret af os til dine erhvervs lokaler. 

Så vil du kunne få låsesmed priserne ned til ca. 30 % rabat fra de originale priser, vi du ønsker en ekstra lås sat op oveni.

Låsesmed priser Valby til privat

Norh låsesmed Valbys priser til private kunder. Til private kunder i Valby så oplyser vi altid låsesmed priserne Inkl. installation, kørsel, moms osv. medmindre andet bliver oplyst.

Du skal vide at du altid kan føle dig tryg med at vi er ærlige omkring de låseservice priser Norh låseservice Valby informerer over telefon. 

Hvis der yderligere er andet end det som først aftalt, som skal løses. Vil vi informere dig undervejs om hvad den nye låsesmed pris vil blive. Så præcist som muligt, derefter er det helt op til dig at bestemme om vi skal forsætte eller ej. Hvis du bor mere tæt på Vesterbro en Valby, så kan du læse mere om vores låsesmed på Vesterbro her.

Denne video viser hvad indbrudstyv kan med de rigtige værktøj

Låsesmed Valby, Norh kender behovet af låseservice og sikring i Valby og omegn.

Valby er en bydel som ligger nogle små kilometer vest for det inde København. Valby grænser op til Vesterbro, Kongens Enghave, Hvidovre, Frederiksberg og Vanløse. 

Kun Valby alene rummer ca. 9 % af hele Københavns kommune 613.288 på indbyggere (2018). Norh låseservice & låsesmed Valby . Vil selvfølgelig også tilbyde alle indbyggere samme låseservice som resterende København. 

Faktum er at vi er meget glade for vores kunder i Valby. Og det er sjælden Norh´s låsesmed Valby keder sig. 

Da det store antal indbyggere søger for at det ofte er noget spændende at lave. Hvis du bor i området omkring Valby så kan du forvente at; I akutte tilfælde at vil låsesmeden 90 % af gangene, være hos dig indenfor ca. 30 minutter. Norh låseservice og  låsesmed Valby har altid en låsesmed på døgnvagt ved telefonen. Sjælden langt væk fra dig.

Vi har flere afdelinger nær dig;

 

Hos Norh låsesmed Valby –
kan du så sikret dit hjem eller din virksomheds lokaler

Indbrud og statistik 

Indbrud og statistik i Valby, hvad kan du selv gøre? I Christianshavn blev det 1.4 indbrud anmeldt og tallet i Vesterbro ligger på 1.9 per tusinde indbyggere.

I Valby ser taller noget anerledes ud det ligger helt op på 6.8 indbrud per tusinde indbygger. De er relativt meget over gennemsnittet i Stor Københavns kommuner.

Hvorfor er behovet af en låsesmed i Valby og sikring større end andre steder?

At Valby kommune er mere ramt og plaget af indbrud er dels af en naturlig grund. Det findes nemlig flere villaer og mange parcelhuse, i forhold til lejligheder end hvis du samlinger med f.eks. Christianshavn. Tallene lyder slemme men i virkeligheden er de så at antallet af indbrud i Storkøbenhavn har blevet færre. Dog er dansker generelt dårligere til at sikre sine hjem, hvis man samlinger med resten af Europa og vores nabolænder.

Fremtiden ser lys ud i forhold til sikkerhed på Valby.

Fremtiden ser bedre ud og mere lys ud, mener Norh låsesmed Valby. Dette faktum er de danske kommuner meget klare over og de er li nu ude i landet. Og fører forskellige kampanger omkring hvad man kan gøre for at sikre sig selv og sin familie mod indbrud.

Det findes nogle tiltag som er gratis og det findes nogle tiltag som koster lidt i investering og tid. Norh låseservice og låsesmed Valby vil gerne hjælpe dig og starte samarbejder ,ed at udføre et sikkerhedtjek. Så at du kan bespare dig selv for eventuel stress overfor indbrud. Vores låsesmede vil informere dig om præcist hvad du kan gøre. Det der er gratis og det der koster intet. En sikkerheds-tjek/tyverisikring er altid gratis at få af Norh låsesmed Valby.

 

Låsesmed Valby udfører låsereparation samt montering af låse

 

Hvilke ydelser tilbyder Norh låsesmed Valby? Vi udfører disse låsesmed ydelser

Omkodning af låse

Der findes adskillige varianter af låse og mange niveauer af sikkerheds låse fra alle producenterne. Jo større sikkerhed der er i et lås og hvor mange stifter der sidder i låsecylinderen, jo mere kompliceret bliver en omkodning af låse, for vores låsesmed. 

Det du skal tænke over ved en omkodning/omstilling af låse er hvor mange nøgler du vil have med. Det spiller også ind på priserne hvilken type af nøgle du skal have. En omkodning er ellers en meget finmekanisk opgave og det er kun noget erfarne og uddannede låsesmede kan klare.

Udskiftning af låse

Hvis du ønsker en fast pris på for eksempel en udskiftning af låse til din dør, bør du først overveje hvilke sikkerhedskrav du har. Det er bearbejdningen af de forskellige låse der er med til at afgøre prisen. En anden faktor af prisen er materialerne der bliver brugt. Det vil sige; hvad den lås du vil have installeret koster på markedet. 

Alle vores låsesmede vil altid prøve at gøre det så billigt for dig som muligt efter dine ønsker på sikkerheds niveau. Hvis du vil have et præcist tilbud inden vi ankommer, anbefaler vi at sende billeder af dine låse hele vejen rundt, så vi kan se hvad det er for noget du har monteret. Priser på overvågningskamera udført as låsesmed Valby.

Priserne på overvågning varierer meget efter hvilket mærke og hvilken model du ønsker. Og oftest er det, at pris og kvalitet hænger sammen. Det er derfor op til dig hvor meget kvalitet du har brug for og hvad dit budget er. Når du ønsker at få et overvågningskamera system installeret, så vil Norh Låsesmed Valby starte med at komme ud til dig og høre om dine ønsker og tanker omkring hele projektet.

Der efter vil vi udarbejde et u forpligtet tilbud til dig, derefter er det helt op til dig hvad der skal ske. Vi har autoriseret elektriker til at udføre arbejde der kræver autorisation.

Tyverialarmer

Et tyverialarm mener vi på Norh låseservice og låsesmed Valby er en rigtigt god investering. Der findes forskning som viser på at et tyverialarm afskrækker tyverne op til 70 %. Og i 2020 findes det også penge at spare i form af håndværkerfradrag, her kan du få fradrag helt op til 18 000:- for løn til personale til installationen.

Når du ønsker et tilbud til tyverialarm udarbejder vi det også gratis til alle vores kunder, alt i behøver gøre er at kontakte os. Du vil kunne få vores låsesmed priser for installation og materialer skriftligt hvis du ønsker. Læs mere om vores alarmsystemer her.

Penge og -værdiskabe

Her er produktet i ønsker oftest den største udgift se Herning pengeskabs fabrik. Vi hjælper dig gerne med at finde frem til den mest rigtige løsning. Til den budget som i har. Uanset om du driver et selvstændigt erhverv, er en privat person. Eller arbejder for en institution.

En åbning af sikkerheds skabe kræver en speciel uddannelse, derfor koster det mere at lukke op et pengeskabe end f.eks. en almindelig dør. Du finder mere info om pengeskabe her.

Børnesikring, til Norh Låsesmed Valbys kunder

Har du en lille ny på vej? Eller er din tumling blevet mere mobil? Vi på Norh tilbyder nemlig nu også børnesikring til beboer i områderne omkring Valby. Med hjælp af vores dygtige tømrer sikrer vi dit hjem mod eventuelle farer for de små. Vil du vide mere om børnesikring, så kan du læse mere her. Læs mere. 

Gitre og sikkerhedsdøre

Når det handler om gitre og sikkerhedsdøre, så er proceduren den at vi taget ud til dig og ser på hvad der er for muligheder (Vi foretrækker at levere Dalocs sikkerhedsdøre). Det vil sige hvordan ser jeres vinduer og døre ud, eller jeres dørkarme og hvilke regler skal man forholde sig til i bygningen.

Den største udgift her er produktet i ønsker og sværhedsgraden på installationen. det er det som bestemmer låsesmed priserne i dette tilfælde, at få et tilbud af os koster ikke noget. Alt i behøver gøre er at tage kontakt til os. Vil i lære os mere at kende kan i finde info på vores Facebook side her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Norh låsesmed Valby postkasse og lås
Indhent tilbud

F.A.Q - ofte stillede spørgsmål

“Question”,

“✅Skal min lås bores op hvis jeg har tabt min nøgle?”,

“Answer”,
“9 ud af 10 gange så kan vi åbne din dør uden at ødelægge din lås. Norh låsesmed Valby vil til enhver tid undgå at gøre unødvendig skade på din lås eller dør.”

 “Question”,
“✅ Hvor lang tid tager det før låsesmeden ankommer i Valby?”,
 “Answer”,
“ca. 20 minutter, alt efter trafikken. Vi rykker altid ud øjeblikkeligt. “

“Question”,
 ” ✅Jeg skal bruge en omstilling af min låse, kan i hjælpe?”,
“Answer”
“Selvfølgelig, en omstilling af låse er en standard opgave hos Norh låsesmed Valby.”

“Question”,
“✅ Arbejder låsesmeden i coronatider?”,
“Answer”,
“Ja låsesmedens arbejde betegnes som samfunnskritiskt.”

“Question”,
“✅ Hvilke sikkerhedsforstaltninger arbejder Norh låsesmed Valby med?”
“Answer”,
“Vi spritter af og holder afstand. Vi bruger også mundbind ved behov.”}

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

FeedBack

Vi vil gerne høre din mening om vores service - Vi på Norh låsesmed bliver glade for din feedback

overvågningkamera københavn