Dørlukkere og dørautomatik København

Dørlukkere, dørpumpe, dørautomatik og dørstyring tilbydes i København. Få en skræddersyet en løsning  tilpasset efter dit budget og dit behov. Vi monterer dørlukkere, dørpumpe og dørautomatik til både det private og til erhverv samt større indkøbscentre. 

Norh låsesmed tilbyder

Dørlukkere, dørpumpe og dørautomatik København

Norh låsesmed tilbyder dørlukkere, dørpumpe, dørautomatik og dørstyring København til både det private og virksomheder. Hvis du bruger os som din låsesmed til montering ar dørlukkere, så kan vi skræddersy en løsning til din dør, port eller indgangsparti. Norh låsesmed kører i disse bydele i København;

På Vesterbro
På Frederiksberg
På Nørrebro
På Østerbro
I Valby 

På denne side kan du læse om hvilke forskellige varianter som vi tilbyder og hvad de kan.

Dørpumpe og dørautomatik København

Dørlukkere

Dørlukkere bruges når døren lukker på automatisk efter en åbning. En dørlukkere produkter sidder på de fleste nye hoveddøre idag.

Dørautomatik

Fuldautomatisk dør eller delautomatisk indebærer som oftest at der er en detektor eller føler som sørger for, at døren eller porten åbnes og lukkes på det rigtige tidspunkt.

Portautomatik

Skal en port åbnes og lukkes på automatik. Delvis eller fuld. Vi monterer portautomatik med både detektor og fjerbetjening.

Hvad er en dørlukkere?
Og hvad kan en dørlukker?

Dørlukkere bruges til døre der man ønsker og vil skal lukke sig selv, mekanisk. Det kan f.eks. være branddøre, døre med meget trafik, døre i indkøbscentre, hoveddøre eller sikkerhedsdøre. En dørlukker bruges både udvendige og indvendige døre, alle de steder man ikke vil at døren skal være åben. Dørlukkere bruges ikke kun for bekvemlighed, har nemlig flere egenskaber. 

Du kan f.eks. indstille dørlukkeren til at gøre lukningen blød de sidste centimeter. Då undegår du både unødvendigt slitage og så minimerer du risikoen at fingrer kommer til klemme i døren. Hvilken kan være rart når man har yngre børn hjemme. Derudover kan også dørlukkeren spare på ventilation og varmen, da da døren ikke står konstant åben.

Vi forhandler dørlukkere København som passer forskellige brugere med forskellige mål, funktioner, krav og belastninger. Vi tilbyder dørlukkere København til dobbeltdørs og enkeltdøre til gode priser. Du kan vælge mellem synlig og skjult installation samt, modstandskraften i forhold til åbning . Det findes mange muligheder, og vi skræddersyer løsninger til både privat og erhverv. Det findes en stor variation på hvor dørlukkere skal bruges;

 • Huse
 • Garage
 • Butikker
 • Indkøbscentre
 • Skoler
 • Institutioner
 • Værkstæder

Dørlukkere til alle de forskellige og individuelle behov

Vi er glade for Rukos dørlukkere som tilbyder både komfort og standard dørlukkere København, som kan bruges til de fleste døre. Vi kan tilpasse monteringen så at installationen passer bedst til der den skal være. Med det menes at denne dørlukkere kan monteres på både siden og ovenfor døren. 

Dørlukkeren kan også justeres i forhold til lukkehastighed, så den er så optimal som muligt til de behov der er. Justeringen er oftest ganske simple og kræver oftest ikke nogen låsesmed. Men hvis ikke føler dig særligt teknisk så vil vi hos Norh låsesmed København, med glæde komme ud og hjælpe dig med din dørlukker. Vi køber ind og installerer dørlukkere i Hele Storkøbenhavn til både butikker, erhverv, kommuner og det private.

Når du skal vælge dørlukker København

Inden du går ud og køber et dørlukker er det nogle ting du bør undersøge. Kig på dit behov og overvej eventuelle problemstillinger. F.eks. skal du også tage stilling til om dørlukkeren skal være godkendt til brand. Dette kan vi hos Norh låsesmed montage til dørlukkere København selvfølgelig hjælpe dig med. Nogle gange kan det være en jungle at finde ud af diverse regler i forhold til forsikringer etc.

Disse er nogle ting som du burde tage stilling til i forhold til din nye dørlukkere;
Er det en enkeltdør dobbeltdør, sikkerhedsdør eller branddør

Vejer døren meget eller har den en normal dørvægt
Hvor mange gange skal døren bruges, 10 gange eller 100 gange eller mere
Er det vigtigt at døren er nem at åbne, hvor hurtigt skal døren lukkes igen
Er det i orden at dørlukkeren er synelig eller skal den ikke kunne ses.

usynlig dørlukkere fra Dorma
Dørlukker usynligt montage
Dørlukkere med synligt montage
Dørlukker synligt montage

Hvad er en dørsyrning og dørautomatik?
Og hvor kan dette styres?

Det man kalder for dørstyring, indbefatter både dørautomakiten samt dørlukkeren. Det vil sige dørstyring sørger for hele processen åbne og lukke din dør eller dørene. Alt for at tilbyde og opnå en smidig trafik og bekvemlighed.

Der findes løsninger indenfor dørstyring, til de fleste enkelt- og dobbeltdøre og special-døre. Dette giver dig som kunde hos os muligheden for at få den bedste løsning som passer både behov og ønsker. Når man taler om så kaldet dørstyring, så betyder kvaliteten og driften meget. Eller vil du måske have en dør, der irriterer dig eller dine gæster hver eneste dag.

Hvad med design?

Idag findes det design som passer ind i de fleste omgivelser. og bygninger med forskellig arkitektur. Og du kan få dørautomatik der giver sikker drift under de mest belastende forhold.

Vi forhandler alle de største mærken indenfor dørautomatik, vi foretrækker at sætte op Dorma og Assa Abloy. Da vi mener at de leverer mange forskellige typer. Og holdbarheden er oftest finder du to typer af dørstyring, dørlukkere og dørautomatik.

Driftssikker dørstyring

Dørautomatik og dørstyring åbner din dør lydløst og enkelt og lukker døren let og lydløst, og omvendt så gør den desamme ved lukning.. Automatisk dørstyring og dørlukning. Sikrer du at dine ansatte i forhold til smittespredning, da de undgår kontakt på samme overflader flere gange dagligt. 

Du får en dør du kan åbne blot gennem at at slå til en knap. Og så åbner døren sig enkelt og lydløst, og du har dine hænder frie. Du kan undgå tryk gennem at få dørstyring og dørautomatik med kort. Her holder du korten blot foran en læser. At dette for at give dig og dine medarbejder en simpel og bekvem adgang, eller alle andre der bevæger sig rundt i din bygning. Du har også muligheden til at selv vælge åbningstiden og lukketiden.

Dørstyring er løsningen til en smidig persontrafik

Få dørstyring og dørautomatik i København, dette er en meget god og praktisk løsning, der kan sørge for, at dine døre åbner og lukker på automatik., når behovet er der. Det er ofte store institutioner, storcentre eller virksomheder har hver evig dag har masser af besøger
 
Beasøgere der skal bruge bygningerne og dørene for at komme ind og ud, dette kræver et fungerende system der er pålideligt, så at det bare flyder på. . Vores leverandører af dørautomatik København har i årtiender udvikler smarte løsninger og funktionalitet. Du har også mange års garanti på produkterne.

Hvad er en dørpumpe?
Få svar på dette spørgsmål her

Måske har du hørt ordet dørpumpe? Og måske førstår du ikke hvad en dørpumpe er for noget? Norh låsesmed, førstår at det kan være rigtigt forvirrende når man søger på disse to  begreb. 

Det er faktisk sådan at en dørpumpe og en dørlukker er præcist desamme. Når man søger efter det ene eller det andre ord kommer ofte begge ord op, “dørpumpe” og “dørlukker”, så det er jo klart at man bliver forvirret. Men i det her tilfælde har kært barn har mange navn, lige som ordsproget. 

Dørlukkere København fra Dorma

Dorma Dørlukker

ModelTS 92 XEA

Dette er en universelle dørlukker fra Dorma med glideskinne der passer til standarddøre, denne dørlukkere har så kaldet en EASY OPEN teknik for nem åbning af døren. ModelTS 92 XEA med glideskinne fungerer perfekt som supplement til Dormas XEA-sortimentet og ser så til en konkurrencedygtig pris. Designet giver hele din bygning et stil fuldt udtryk.

Perfekt til handicapvenlig adgang igennem døre, tysk industristandard. Justerbar i lukketid.

Denne dørlukker er udviklet til indendørs døre, og komplementerer Dormas  XEA-dørlukkersystem der har en glideskinne. Denne dørlukkere en et godt bud med sin konkurrencedygtige pris, og på samtid har en høj kvalitet.

Dorma dørautomatik København tilbydes af Norh.

ED100 / ED250 Dørautomatik

Døre der åbner sig selv forenkler ind og udgang og får gæster og besøgende, til at have følelsen at de er velkomne. Montering af dørautomatik giver også hygiejnisk fordele. Da man ikke behøver røre ved håndtaget på døren. Overflader osv. som vi ellers rører tit med vores hænder kan let blive til store smittekilder.
I  anlæg så som syghus og andre områder, der renlighed er af  en stor betydning, hjælper denne løsning til at gøre det nemmere for mennesker der færdes i miljøet.

Dormas så kaldet touch frie løsninger køber vi ind og installerer med fordel til følesesamme område. Som med fordel kan anvendes;

 1. Restauranter, cafeer og tankstationer
 2. Institutioner og uddannelsesteder med meget trafik
 3. Sundheds pleje og hospitaler
 4. Virksomheder og kontorer

 

Det er hovedsageligt anvendelsesområdet, der bestemmer, hvilke funktioner der kræves af den automatiske dørstyring. For nem tilgængelighed i indgange, til branddøre eller for kontrolleret adgang varierer kravene afhængigt af de aktuelle forhold. Norh installerer med fordel et modulopbygget system fra Dorma, der kan kombineres på flere forskellige måder, hvilket gør det praktisk.

Dørlukkere assa abloy

DC135 EN3 m/ sølv glideskinne


Billig dørlukkere der passer perfekt til lette og indvendige døre uden meget vægt, samt lettere branddøre.

Maximum 60 kg vægt på døren
Maximum 950 mm bredde på døren

Kan installeres både på din dørs hængselside og dørkarm, 
vendbar venstre/højre
Vinkel på åbning; maximum 180°

Leveres i  flot design fra Assa abloy og findes i hvid og i sølv, men kan bestilles i speciale farver hos os. CE mærket. 

Dørautomatik og dørpumpe København fra Geze.

Dørlukkere fra Geze TS 5000

Norh låsesmed forhandler også Geze Dørlukkere med tilhørende glideskinne til døre  bredde op til 1400 mm. Geze leverer dørlukkere med høj kvalitet til 1-fløjede døre med stilrent design. Deres dørlukkere er også godkendt til Installering på branddøre.

Produktbeskrivelse

Dørlukker model TS 5000 inklusive glideskinne til både indendør og indendørs døre med  bredde op til 1400 mm. Justerbar lukkekraft. Kan bruges til  både højre og venstre døre uden at den skal behøves at stilles om. Fungerer også til branddøre. 

 

 

Kilde: https://www.assaabloyopeningsolutions.dk/ og http://www.geze.dk/

FeedBack

Vi vil gerne høre din mening om vores service - Vi på Norh låsesmed bliver glade for din feedback

overvågningkamera københavn