Låsesmed Lyngby, døgnvagt 24/7

Tilfredse kunder i Kongens Lyngby og omegn.

Norh Låsesmed Lyngby, er din lokale låsesmed i Lyngby. I Kongens Lyngby og omegn tilbyder vi alt i låsesmed det vil sige alt fra åbning døre til udelåste personer til service af erhvervsbygninger.

Så uanset om du har et akut behov for hjælp af en låsesmed eller behøver hjælp med en reparation af låse eller indbrudssikring, så kan du ringe til Norh Låsesmed Lyngby.

Norh Låsesmed Lyngby tilbyder låsemontering, alarm, TVO og meget mere. Ring hvis du søger lokal låsesmed Lyngby.

24 timer låseservice

Ring til Norh låsesmed Lyngby hvis du har behov af hjælp akut. Vi tilbyder nemlig låseservice 24 timer i døgnet.

Ankomst under 30 minutter

I Kongens Lyngby og omegn er hjælpen sjælden langt væk. Ring nu og en låsesmed i Lyngby er på din adresse og hjælper indenfor en halvtime.

Høj kvalitet, sikre løsninger

Vi hos Norh Låsesmed Lyngby går op i kvalitet , produkter af høj kvalitet og dansk standard vil hjælpe dig at holde indbrudstyverne langt væk.

Reparation af låse ved låsesmed Kongens Lyngby.

6 års garanti på almindelige låsesmed ydelser

Norh låsesmed Lyngby tilbyder lang garanti

Norh Låsesmed Lyngby er så sikre på vores services og ydelser samt produkter at vi tør tilbyde vores kunder helt op til 6 års garanti på vores almindeligste ydelser. 

Du kan derfor være sikker på at du får en holdbar låsesmed løsning hos os. Hvis du alligevel skulle opleve nogle problemer så kommer vi samme dag og retter op på dem, gratis. 

Fleksibelt låsesmed Lyngby, 24 timer låseservice

Låst ude i Lyngby? Ring til vores låsesmed, som er tilgængelig ved telefonen 24 timers i døgnet.
Måske har vinden lige hivet fat i din dør smækket din hoveddør, i mens dine nøgler ligger indenfor i dit hjem? Måske har du mistet dine nøgler under en shopping tur eller sjov aften i byen? Eller endnu værre: du har været uheldig og fået dine nøgler stjålet. Disse ting kan ske for alle og faktum er at de fleste af os har prøvet at ringe til en låsesmed af den ene eller anden grund. Behovet af låsesmed kommer også tit ved de mest ubelejlige tider og ofte sent om aftenen.

Når du befinder dig i en svær situation der behovet af låsesmed opstået akut, kan du altid ringe til Norh Låsesmed Lyngby, vores låsesmed i Lyngby er kun et enkel telefonopkald væk. Ring til os på 22 22 28 68. Ved ankomst hjælper vi dig indenfor igen og vi vil altid sørge for den bedste løsning til dig og den løsning der vil gøre mindst skade på din dør og lås. I Lyngby har Norh Låsesmed København en lokalt låsesmed ansat, som står til rådighed den dag du har brug for en låsesmed akut. 

Norh Låsesmed Lyngby er ikke kun en almindelig låsesmed

Norh Låsesmed Kongens Lyngby arbejder primært med mekaniske og elektroniske låse og indbrudssikring. Men udover at vi er eksperter i låsesmedens fag så er vi også autoriseret som en elinstallatør virksomhed ved sikkerhedsstyrelsen, hvilket betyder at vi også lovligt må udføre diverse el-arbejde, for eksempel hvis du har købt et musikanlæg og et alarmsystem, så kan vi ved samme besøg klare forlængelsen af el i væggene til dit musikanlæg og opsætning af dit ny alarmsystem på samtid, hvilket er en hurtig og effekt løsning de færreste låsesmede i hovedstaden kan klare.

Autoriserede og faglærte låsesmede i Kongens Lyngby

Udøver at vi er autoriserede så er alle vores låsesmede i Kongens Lyngby udlærte indenfor faget. Så hvis du har behov for hjælp med at få adgang til dit hjem eller din forretning, hurtigt, med minimal skade på din lås og lokaler ring til os. Vi har de rigtige forsikringer til at beskytte dig og dække os, hvis det sker noget.

Undrer du on vi kan åbne din lås? Er du usikker på om vi kan åbne din dør, ring vores låsesmed Kongens Lyngby og hør. Vores låsesmede er erfarne og parat til at åbne din lås. Norh låsesmed Kongens Lyngby kører rundt med fuldt udstyrede og mobile servicebiler der giver vores låsesmede muligheden for at hurtigt give dig adgang til dit hjem og give dig den bedste løsning angående sikring efter din opkald.

Uanset hvad klokken er det lige nu, mit på dagen eller sent om natten, på en hverdag, weekend eller endda helligdag – så har Norh Låsesmed Kongens Lynge en låsesmed på vagt. Ring nu for at tale direkte med os, vi kan rådgive, om hvornår vi kan ankomme til dit hjem eller dit kontors adresse.

Når du ringet til vores 24 timers låsesmed i Kongens Lyngby vil også via telefon rådgive dig om, hvordan du holder dig selv, din familie eller virksomhed sikker, indtil vi er ankommet på adressen.

Hvilke ydelser kan en låsesmed Lyngby hjælpe mig med?

Det virkelige svar på dette spørgsmål afhænger alt af låsesmeden, da ikke alle låsesmede tilbyder de samme tjenester.

De fem mest almindelige job næsten alle låsesmede kan hjælpe dig med omfatter:

 • Nøglekopiering
 • Levering og installation af nye låse
 • Give adgang, når du har låst dig selv ude
 • Indbrudssikring
 

Norh Låsesmed Lyngby udfører nævnte ydelser og meget mere! Dine låse, nøgler og overordnede sikkerhed er altid i gode hænder ved os.

Som en av København førende låsesmed indenfor bolig- og erhvervslåse, nøgler og sikkerhedssystemer er vi parate til at give dig effektive sikkerhedsløsninger til meget konkurrencedygtige priser.

Hvis du ønsker at få din Sydney lokaler kontrolleres for lås sikkerhedsproblemer, bare give os et opkald og sæt en aftale for en obligation-fri besøg. Vi vil være glade for at hjælpe dig med at sikre dit hjem eller forretning med låse og nøgler, der fungerer som de skal.

Udover almindelige låsesmed ydelser så kan vi også tilbyde følgende ydelser:

 • Autolåsesmed -biloplukning
 • Sikkerhedsdøre – Planering, indkøb og montering
 • Sikkerhedsgitre – Planering, indkøb og montering
 • Børnsikring – vi gør dit hjem børnevenligt
 • Alarmsystemer – Planering, indkøb og montering
 • Overvågning Planering, indkøb og montering
 • Låsereparationer samt diverse reparationer
 • Omkodning af låse
 • Elinstallationer
 • Diamantboring
 • Dørautomatik
 • Dørlukkere
 • Pengeskabe
 • Våbenskabe
 • Postkasselåse
 • Avancerede låsesystemer
Låsesmed Adk.

Har du behov for hjælp med sikring af bolig i Kongens Lyngby eller i hovedstaden? Norh Låsesmed Lyngby kan hjælpe dig

Sikring af dit hjem er en vigtig ting at gøre, da det ikke kun giver dig ro i sindet, men også sikrer sikkerhed for dig og dine kære.

Mange moderne husejere bruger ganske tid og ressourcer for at øge sikkerheden i deres hjem. Norh Låsesmed Lyngby ønsker at ingen skal behøve prøve at oplevelsen af et indbrud. Derfor synes vi at det er en god idé at tage nogle tiltag eller at kigge på sin sikkerhed.  Disse tiltag kan omfatte opdatering og forstærkende døre og vinduer med gitre. og med hjælp af AIA advarselsskilte på vinduer og indgange og også installere de nyeste sikkerhedsalarmsystemer.

De nyeste sikkerhedssystemer omfatter komponenter såsom overvågningskameraer, alarmsystemer, nøglefri adgang og app drevet teknologi. Brugen af apps gør det muligt at tilslutte disse teknologier til din smartphone for at gøre det nemmere at administrere.

Der er mange overvejelser at gøre i beslutningen om, hvilken form for sikkerhedssystem, du ønsker at installere i dit hjem. Sikkerhedsbehovet ser forskelligt ud i forskellige hjem. Ved vurderingen af, hvilket sikkerhedssystem der skal installeres i dit hjem, kan du overveje følgende faktorer.

Overvej, hvad et tab kan betyde

Er det vigtigste for dig at: holde folk fra at stjæle din nye storskærms tv, eller måske nogle uvurderlige familie smykker eller måske du ønsker at forhindre nogen at træde ind på din ejendom. Som du kan nok kan forestille dig hver ting kræver et andet niveau af sikkerhed. Hvis du kun vægter højt at beskytte dine uvurderlige smykker, så kan du for eksempel nøjes med et rigtigt godt sikkerhedsskab til dette formål. 

Ellers kan vores låsesmed Kongens Lyngby hjælpe dig vores ekspertise på dette område, vi kan ofte afsløre svage punkter i din nuværende sikkerhed, som du måske har overset. Din families daglige rutine og aktiviteter vil blive behandlet i en sådan vurdering, så ingen bliver generet af det sikkerhedssystem, der eventuelt bliver monteret. 

Overvågningskameraer eller “bare” et alarmsystem?

Overvågningskamera fange de begivenheder, der fandt sted og dermed give et fingerpeg om, hvad der præcist skete ved indbruddet, og hvem der gjorde det på hvilket tidspunkt, ved tilfælde af et indbrud. Overvågningskameraer bortset fra sikkerhed kan også bruges til at følge op på kæledyr og børn.

Overvågning forhindre indbrud præventivt, da det ville være vanskeligt for indbrudstyve at bryde ind på et sted, hvor de kan ses tydeligt og deres handlinger registreres. Plus de ville ikke være klar over, hvem der ser, og hvad der kan gøres. 

Når man overvejer, hvor avanceret du ønsker dit sikkerhedssystem skal være, kan du først tænke på dit budget. Under hensyntagen til værdien af dit hjem og ejendele vil også hjælpe dig med at overveje, hvor meget du skal bruge på din sikkerhed. Overvågning koster for eksempel lidt mere end et alarmsystem. 

Et pålideligt alarmsystem vil give dig tillid og dermed sikkerhed. En overvåget alarmsystem i særdeleshed giver dig ro i sindet, fordi der altid er nogen at tjekke ud, hvad der sker, og dermed klar til at reagere.

Norh Låsesmed Lyngby, kan hjælpe dig hvis du har brug for hjælp

Hvis du er baseret i hovedstaden eller i Kongens Lyngby, er du velkommen til at kontakte os for professionel support. Som førende sikkerhed og låsesmed i Kongens Lyngby og i København udfører vi sikkerhedsvurderinger, leverer og installerer alle låse- og sikkerhedssystemer, herunder TVO, AIA og ADK.

Indhent tilbud

Åbningstider;

Man- søn: 00:00-23:59
(Døgnåbent for tidsbestilling)

Åbent 365 dage om året,
også om helligdage.

Ofte stillede spørgsmål til Norh Låsesmed Lyngby

Spørgsmål:

“Jeg har låst mig ude sent en lørdag aften, kan Norh Låsesmed Kongens Lyngby hjælpe?”

Svar:

“Du kan altid ringe til vores låsesmed i Lyngby, hvis vi ikke har travlt med en anden låseopgave så kan du regne med hjælp indenfor få minutter i Kongens Lyngby.”

Spørgsmål: 

“Hvad koster en låsesmed i Kongens Lyngby?”

Svar:

“Vi udarbejder altid faste priser til vores kunder, ring til os og få en låsesmed pris på din opgave!”

Spørgsmål:

“Hvilke muligheder for at at betale har jeg?”

Svar:

“Bankoverførsel, kontant eller fakturabetaling, alt efter aftale og opgavens omfang.”

Spørgsmål:

“Er Norh Låsesmed Kongens Lyngby autoriseret?”

Svar:

“Ja, vi er en autoriseret el-installatørvirksomhed, der kræves dog ingen autorisation indenfor låsesmed, vi arbejder dog med kvalitetssikring hver eneste dag indenfor både låsesmed og el.”

Spørgsmål:

“Har i garanti på jeres produkter?”

Svar: 

“Ja, vi har valgt at have helt op til 6 års garanti på vores almindeligste ydelser.”

FeedBack

Vi vil gerne høre din mening om vores service - Vi på Norh låsesmed bliver glade for din feedback

overvågningkamera københavn