Løse dørlåse, dørhåndtag, kasselås eller låsekasse

Modern white front door with handle

Faktum er at en lås på en dør har mange bevægelige dele, der er flere forskellige komponenter, der holder låsen sammen. Hver af disse dele er integreret for at sikre, at låsen fungerer effektiv, holdbart og gnidningsløst. Hvis en af disse komponenter så småt begynder at falde fra hinanden, fungerer låsen ikke optimalt og du kan derfor få brug for hjælp af en låsesmed. 

Løse dele i dørlås hvorfor?

Hvordan delene i låsen løsner og hvorfor dørlåsens dele sig falder fra hinanden? Svaret er ret enkelt og ligetil. De fleste dørlåse løsner med tiden, efter et længere tids brugen. Dette gælder især for låse, der bruges på udvendige døre, der fungerer som de primære ind- og udgangspunkter. Løs hoveddørslås er noget som vi ser tit hos Norh Sikring. 

For så vidt angår problemer med løse dele i dørlås, lyder løse dørlåse måske ikke som det mest skræmmende i verden, mere en irriterende ting i ens hverdag. Der er mange husejere og ejere af ejendomme, der overvejer at hyre en låsesmed til løse dele i låsen, men ikke får de gjort. Det var indtil de blev udelåste, fordi at de ikke var i stand til at kunne åbne en dør med en lås der gået i baglås

Så hvis du har en løs lås eller løs dørlås kontakt en låsesmed i tid og redde din lås, din lås bliver mere slidt hvis den ikke er skruet sammen ordenligt. 

Det er meget nemt at få øje på dørlåsproblemer, der skyldes løse låse. Du vil ofte bemærke, at der er noget galt med låsen, mens du bruger den. Løse dørlåsproblemer plager både låsens indvendige og udvendige sektioner. Det er ofte sådan, at de skruer, der fastgør de forskellige dele af låsen sammen, løses med tiden, eller at de kan blive slidt ned og gå i stykker.

Sådan løses problemet med en løs lås og dørlås

At løse nogle af disse problemer med dørlåse kan være relativt ligetil for en låsesmed. 

Hvis forbindelsesskruerne i din dørlås er løsnet, skal de strammes. Hvis du har en skruetrækker kan du prøve selv, ellers kan du tage kontakt til os. 

I nogle tilfælde kan forbindelsesskruerne og dele til din dørlås være ødelagt eller slidt ned til det punkt, hvor de skal udskiftes og derefter geninstalleres, her har du brug for en låsesmeds hjælp. Fordi at det betyder, at du bliver nødt til at fjerne hele din lås fra den tilsvarende dør og montere en ny eller finde fejlen og reparere disse dele. Igen kontakt en professionel låsesmed for hjælp. 

Mange forskellige dele i en lås som kan løsne
Mange forskellige dele i en lås som kan løsne

Brug for hjælp med en løs lås? Eller anden løs del i en låse

Hvis du oplever problemer med løse låse, låsekasse, låsecylinder eller en nøgle som ikke kan dreje kontakt os, vi hjælper dig

Døgnvagt låsesmed og døgnservice låsesmed København.

Kontakt en låsesmed - send besked

Kontakt Norh og en af Norh´s låsesmede vender tilbage til dig hurtigst muligt, som regel samme dag. Er dit ærinde akut ring; 22 22 28 68

FeedBack

Vi vil gerne høre din mening om vores service - Vi på Norh låsesmed bliver glade for din feedback

overvågningkamera københavn