Dør, toiletlås, cykellås, kasselås eller lås er gået i baglås

Dør, toiletlås, cykellås, kasselås eller lås er gået i baglås

Har din dørlås gået i baglås?

Uanset om du er låst indenfor eller udenfor på grund af at din dør er gået i baglås er det ingen sjov situation. Desværre støder vi som låsesmed i København tit på problemer med lås som er gået i baglås og det gælder alle form for låse. Ruko låse, kasselåse, cykellåse, almindelige låse, låse til toiletter, alle former for låse kan gå i baglås.

Hvad skal jeg gøre hvis min kasselåse er gået i baglås?

Det betyder, at låsen skal åbnes med en nøgle udefra eller et andet værktøj, før man igen kan åbne den normalt indefra. Dvs. hvis du kender en der har en ekstra nøgle eller som kan modtage din nøgle og prøve at åbne kasselåsen udefra, så er det vært et forsøg. Virker dette ikke, er du altid velkommen til at kontakte vores låsesmed.

Cykellås er gået i baglås eller kan ikke åbne? 

Det sker tit at låse på cykler bliver gamle og ruster igen, derfor går de i “baglås”. Du kan starte med at smøre ind lidt låseolie i låsen og efterfølgende se om den kan åbnes. Hvis det ikke lykkes så skal du have fat i en låsesmed. Vi kan hjælpe i hele Storkøbenhavn. (I videoen nederst kan du se hvad du kan gøre hvis din cykellås er gået i stykker).

Toiletlås er gået i baglås, hvad kan jeg gøre?

Hvis låsen til toaletten er gået i baglås så forestiller vi os at du har forsøgt alt hvad du kan for at komme ud igen, hvis du er låst inden for. Hvis ingen lykkes, forsøg at få kontakt til en nabo f.eks. via vinduet (hvis der er et) eller ring til låsesmeden gennem at bruge din telefon. Hvis du er låst inde på toilettet så er det også en god idé at have fat i en der har en nøgle ind til din bolig. Selvom at vi som låsesmed kan åbne både din yderdør og din toiletdør som er gået i baglås. 

Har du knækket en nøgle i låsecylindern?

Ring til os og få hjælp til at komme indenfor igen, eller at få din låse og dør funktionsdygtig igen. Vi kører som låsesmed i hele København 24/7. Læs mere om knækket nøgle i låsen her. 

Døgnvagt låsesmed og døgnservice låsesmed København.

Kontakt en låsesmed

Kontakt Norh og en af Norh´s låsesmede vender tilbage til dig hurtigst muligt, som regel samme dag. Er dit ærinde akut ring; 22 22 28 68

FeedBack

Vi vil gerne høre din mening om vores service - Vi på Norh låsesmed bliver glade for din feedback

overvågningkamera københavn